SEKADAR JENAKA ( @sekadarjenaka ) Instagram Profile

sekadarjenaka

SEKADAR JENAKA

  • 105 posts
  • 6.5k followers
  • 95 following

SEKADAR JENAKA Profile Information

Baguslah kak lola ni๐Ÿ˜†. Tengah marah pun bahasa tinggi lagiโœจ
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
. 
#dramasweetdreams #sweetdreams 
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah #yunarahim
#qashadam #benamir #cempaka
#kitaljens #seanlje #oppasean
#ninajuren 
#icsyvmy2
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

Baguslah kak lola ni๐Ÿ˜†. Tengah marah pun bahasa tinggi lagiโœจ
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
#dramasweetdreams #sweetdreams
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah #yunarahim
#qashadam #benamir #cempaka
#kitaljens #seanlje #oppasean
#ninajuren
#icsyvmy2
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

260 0 14 hours ago
Lain dari yang lain๐Ÿคฃ bolehlah nanti pakai dalam karangan ye
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
. 
#dramasweetdreams #sweetdreams 
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah
#qashadam #benamir
#kitaljens #seanlje #oppasean
#ninajuren 
#icsyvmy2
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

Lain dari yang lain๐Ÿคฃ bolehlah nanti pakai dalam karangan ye
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
#dramasweetdreams #sweetdreams
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah
#qashadam #benamir
#kitaljens #seanlje #oppasean
#ninajuren
#icsyvmy2
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

6,309 0 22 August, 2019
"Sekali pandang mcm juliana evans, suara mcm zul ariffin"
.
.
Kutuk dalam pujian๐Ÿ˜‚ Siapa yang selalu kena  camni
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
. 
#dramasweetdreams #sweetdreams 
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah
#qashadam #benamir
#kitaljens #seanlje #oppasean
#ninajuren 
#icsyvmy2
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

"Sekali pandang mcm juliana evans, suara mcm zul ariffin"
.
.
Kutuk dalam pujian๐Ÿ˜‚ Siapa yang selalu kena camni
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
#dramasweetdreams #sweetdreams
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah
#qashadam #benamir
#kitaljens #seanlje #oppasean
#ninajuren
#icsyvmy2
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

308 0 21 August, 2019
Kalau soalan tu objektif, lagilah seronok main teka2๐ŸคฃSelagi tak habis masa, mestilah nak tukar kan?๐Ÿ˜‚
.
Cer comment subjek apa paling susah yg kena main tembak, goreng time exam ๐Ÿ˜Œ
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my  #lipsync
#icanseeyourvoice  @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
 #markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

Kalau soalan tu objektif, lagilah seronok main teka2๐ŸคฃSelagi tak habis masa, mestilah nak tukar kan?๐Ÿ˜‚
.
Cer comment subjek apa paling susah yg kena main tembak, goreng time exam ๐Ÿ˜Œ
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my #lipsync
#icanseeyourvoice @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

2,295 0 20 August, 2019
Yang no 4 tu selalunya geng2 perempuan la๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ
.
Cer comment sikit apa lagi perangai member korang
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my  #lipsync
#icanseeyourvoice  @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
 #markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

Yang no 4 tu selalunya geng2 perempuan la๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ
.
Cer comment sikit apa lagi perangai member korang
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my #lipsync
#icanseeyourvoice @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

6,291 0 19 August, 2019
...emotionless๐Ÿ˜‚
.
Beramai-ramai ek bahan, nasib member penyabar๐Ÿ˜…๐Ÿ˜’
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my  #lipsync
#icanseeyourvoice 
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
 #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

...emotionless๐Ÿ˜‚
.
Beramai-ramai ek bahan, nasib member penyabar๐Ÿ˜…๐Ÿ˜’
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡tag 3 kawan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my #lipsync
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

22,656 0 15 August, 2019