Rusa Music ( @rusamusic ) Instagram Profile

rusamusic

Rusa Music

  • 4.1k posts
  • 48.9k followers
  • 712 following

Rusa Music Profile Information

Jom dengarkan sekarang @floor88band di @suriamalaysia sempena 100 Selebriti di Suria FM! #floor88 #hutang #suriafm #rusamusic

Jom dengarkan sekarang @floor88band di @suriamalaysia sempena 100 Selebriti di Suria FM! #floor88 #hutang #suriafm #rusamusic

173 0 2 hours ago
Nanti kan official music video”Keluhan Hati” @officialhamizan05 isnin ini 26th August jam 5 petang di channel Youtube kami Rusa Music 😊
#mizan #keluhanhati #rusamusic

Nanti kan official music video”Keluhan Hati” @officialhamizan05 isnin ini 26th August jam 5 petang di channel Youtube kami Rusa Music 😊
#mizan #keluhanhati #rusamusic

1,561 0 7 hours ago
Terima kasih @officialhlive kerana sudi menerima kehadiran kmi mempromosikan single terbaru @floor88band #hutang .. Korang jangan lupa terus menyokong @floor88band tawwww 💕

Terima kasih @officialhlive kerana sudi menerima kehadiran kmi mempromosikan single terbaru @floor88band #hutang .. Korang jangan lupa terus menyokong @floor88band tawwww 💕

1,204 0 22 hours ago
Kita akan released lagu terbaru dari @officialhamizan05 tau! Kalau korang nak tau Mizan baru je release lagu #KeluhanHati .
So nantikan minggu hadapan, sebab kita akan release MV untuk lagu ni pulak. Sementara tu korang boleh checkout lagu ni dengan streaming platform okay!

Kita akan released lagu terbaru dari @officialhamizan05 tau! Kalau korang nak tau Mizan baru je release lagu #KeluhanHati .
So nantikan minggu hadapan, sebab kita akan release MV untuk lagu ni pulak. Sementara tu korang boleh checkout lagu ni dengan streaming platform okay!

298 0 22 hours ago
Bahasa Cinta itu indah, kalau segan dalam ayat,bahasa isyarat pun okay 💕😂 Jangan lupa gais tengok CCTV bersama @mfmirafilzah , @benamirr , @seanlje , @floor88band dan hos @arilpilus dan @aliffarhan_jr !! Stay Tune🔥🔥🔥 ... KHAMIS INI | 11 PM | ASTRO RIA |RIA HD ...
#cctvria @era.je @astrogempak @officialhlive #dramaSweetDreams #floor88 #hutang

Bahasa Cinta itu indah, kalau segan dalam ayat,bahasa isyarat pun okay 💕😂 Jangan lupa gais tengok CCTV bersama @mfmirafilzah , @benamirr , @seanlje , @floor88band dan hos @arilpilus dan @aliffarhan_jr !! Stay Tune🔥🔥🔥 ... KHAMIS INI | 11 PM | ASTRO RIA |RIA HD ...
#cctvria @era.je @astrogempak @officialhlive #dramaSweetDreams #floor88 #hutang

798 0 22 August, 2019
hmmmm 😏 korang rasa kan kalau perempuan yang jadi keyboardist @floor88band agaknyaa macam mana la yer terutama @ericfuzi_f88 .. 😜

hmmmm 😏 korang rasa kan kalau perempuan yang jadi keyboardist @floor88band agaknyaa macam mana la yer terutama @ericfuzi_f88 .. 😜

1,055 0 20 August, 2019
Yakk yakk yeaaa ... congrats @floor88band dan @babyshimaofficial berjaya tercalon Top 5 artis kolabrasi/duo/kumpulan @abpbh_32.. alhamdulillah buat pertama kalinyaa mereka tercalon .. so korang dah boleh la undi tau sampai 22 september 2019 ni .. apa lagi atur strategi korang .. hehehe
#abpbh32

Yakk yakk yeaaa ... congrats @floor88band dan @babyshimaofficial berjaya tercalon Top 5 artis kolabrasi/duo/kumpulan @abpbh_32.. alhamdulillah buat pertama kalinyaa mereka tercalon .. so korang dah boleh la undi tau sampai 22 september 2019 ni .. apa lagi atur strategi korang .. hehehe
#abpbh32

1,072 0 16 August, 2019
Sapa tengok @mhi_tv3 pagi tadi? Ada @hyperactband promo lagu “Resolusi” versi akustik hehe. Korang pergi la tengok music video kat youtube. Lain dari lain tau. .
Thank you @mhi_tv3 for having us! 
#rusamusic #hypebeat #resolusi #mhi

Sapa tengok @mhi_tv3 pagi tadi? Ada @hyperactband promo lagu “Resolusi” versi akustik hehe. Korang pergi la tengok music video kat youtube. Lain dari lain tau. .
Thank you @mhi_tv3 for having us!
#rusamusic #hypebeat #resolusi #mhi

320 0 15 August, 2019
apa pulak kali ni @floor88band nak buat ni .. siap ada baca2 la apa la dorang ni .. ada je kan abang2 Floor 88 ni kan .. 😂😂 tapi yang dorang cakap tu bukan lirik dalam lagu “ Hutang “ ?

apa pulak kali ni @floor88band nak buat ni .. siap ada baca2 la apa la dorang ni .. ada je kan abang2 Floor 88 ni kan .. 😂😂 tapi yang dorang cakap tu bukan lirik dalam lagu “ Hutang “ ?

1,348 0 15 August, 2019
Standby esok pagi sebab kita ada @hyperactband dekat @mhi_tv3 sempena mempromosikan single terbaru mereka berjudul #Resolusi pagi esok bermula 8pagi di @tv3malaysia

Standby esok pagi sebab kita ada @hyperactband dekat @mhi_tv3 sempena mempromosikan single terbaru mereka berjudul #Resolusi pagi esok bermula 8pagi di @tv3malaysia

231 0 14 August, 2019
Tq @era.je sebab menjemput @floor88band datang ke konti super 40 era bersama dj korea kita ni @hahanybunch .. so korang dengar tak tadi masa dorang suma ni on air .. macam2 perangai abang2 Floor 88 ni kan .. hehe .. apa2 pon teruskan layan lagu Hutang okay !

Tq @era.je sebab menjemput @floor88band datang ke konti super 40 era bersama dj korea kita ni @hahanybunch .. so korang dengar tak tadi masa dorang suma ni on air .. macam2 perangai abang2 Floor 88 ni kan .. hehe .. apa2 pon teruskan layan lagu Hutang okay !

1,079 0 14 August, 2019
#Repost @era.je with @make_repost
・・・
Malam ni kat #Super40ERA ada @floor88band tau. Siapa ada hutang dengan korang ?
so korang standby tau dah tak lama dah nak ke on air tune ke @era.je tau !!

#Repost @era.je with @make_repost
・・・
Malam ni kat #Super40ERA ada @floor88band tau. Siapa ada hutang dengan korang ?
so korang standby tau dah tak lama dah nak ke on air tune ke @era.je tau !!

472 0 14 August, 2019
Min nak share ngan korang 1 fakta malam ni, kalau korang nak tau #AnugerahFenomena ni merupakan 1st award yang @floor88band terima tau!
.
Setelah beberapa tahun dalam industri, Thankyou atas pengiktirafan yang diberi pihak @hurr.tv You gaisss awesome! @floor88band @fl88rwers

Min nak share ngan korang 1 fakta malam ni, kalau korang nak tau #AnugerahFenomena ni merupakan 1st award yang @floor88band terima tau!
.
Setelah beberapa tahun dalam industri, Thankyou atas pengiktirafan yang diberi pihak @hurr.tv You gaisss awesome! @floor88band @fl88rwers

691 0 8 August, 2019
Belanja lah muka semua walaupun award ada satu je, Korang paling suka siapa dalam @floor88band 🤔
.
Tahniah @floor88band untuk Anugerah Fenomena! Terima kasih @hurr.tv dan semua yang menyokong @floor88band This is for you! 🔥🔥

Belanja lah muka semua walaupun award ada satu je, Korang paling suka siapa dalam @floor88band 🤔
.
Tahniah @floor88band untuk Anugerah Fenomena! Terima kasih @hurr.tv dan semua yang menyokong @floor88band This is for you! 🔥🔥

1,959 0 8 August, 2019
Wohoo @floor88band menerima Anugerah Fenomena di #AnugerahInstafamous anjuran @hurr.tv 🔥🔥🔥
.
Thankyou so much @hurr.tv for this recognition, Alhamdulillah for this! Terima kasih anda semua yg menyokong @floor88band ⚡️⚡️⚡️

Wohoo @floor88band menerima Anugerah Fenomena di #AnugerahInstafamous anjuran @hurr.tv 🔥🔥🔥
.
Thankyou so much @hurr.tv for this recognition, Alhamdulillah for this! Terima kasih anda semua yg menyokong @floor88band ⚡️⚡️⚡️

954 0 8 August, 2019
Wahh seram min tengok @ariffbahran . Guys boleh tengok video paranormal activity ni di ig story @ariffbahran ok guys! 
Repost from @ariffbahran using @RepostRegramApp - BERPELUH BAQHANG. the first and last. will never EVER do this again. #paranormalactivity check out my story for the link. @mhetv.my @itsaliffadli

Wahh seram min tengok @ariffbahran . Guys boleh tengok video paranormal activity ni di ig story @ariffbahran ok guys!
Repost from @ariffbahran using @RepostRegramApp - BERPELUH BAQHANG. the first and last. will never EVER do this again. #paranormalactivity check out my story for the link. @mhetv.my @itsaliffadli

597 0 6 August, 2019
Apa yang @floor88band borak bersama Geng Pagi Hot @hotfm976 Guysss....
.
Jom dengarkan @hotfm976 sekarang.... Hutanggggggg weeyyyy

Apa yang @floor88band borak bersama Geng Pagi Hot @hotfm976 Guysss....
.
Jom dengarkan @hotfm976 sekarang.... Hutanggggggg weeyyyy

583 0 6 August, 2019
Haaaa siapa nak tuntut hutang dengan @floor88band jangan lupa dengarkan @hotfm976 esok pagi ok 🔐

Haaaa siapa nak tuntut hutang dengan @floor88band jangan lupa dengarkan @hotfm976 esok pagi ok 🔐

244 0 5 August, 2019