24 | TGG ( @puterifarhah ) Instagram Profile

puterifarhah

24 | TGG

  • 1.2k posts
  • 204.7k followers
  • 1.3k following

24 | TGG Profile Information

@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Dewan Grandara

Hello friday 🥰

Hello friday 🥰
10141 0 13 September, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

My outfit from @jannahnoe.official 😘
.
.
Ada tak peminat @jannahnoe.official dekat sini ? Dah dapatkan belum baju untuk Raya Haji ni? Haa ini masa paling sesuai untuk korang grab koleksi JannahNoe 2019!
.
.
@jannahnoe.official ada buat Sale Raya Haji tau pada 9 & 10 Ogos nanti. Bagi warga Terengganu, boleh ke butik Jannahnoe di Dataran Austin, Wakaf Tembusu. Cepat grab tau! ❤

My outfit from @jannahnoe.official 😘
.
.
Ada tak peminat @jannahnoe.official dekat sini ? Dah dapatkan belum baju untuk Raya Haji ni? Haa ini masa paling sesuai untuk korang grab koleksi JannahNoe 2019!
.
. 
@jannahnoe.official ada buat Sale Raya Haji tau pada 9 & 10 Ogos nanti. Bagi warga Terengganu, boleh ke butik Jannahnoe di Dataran Austin, Wakaf Tembusu. Cepat grab tau! ❤
5972 0 8 August, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Malu2 kucing bergambar hari ni. Saje nak payung separuh muka je😎
.
Love tak bawal tabur manik manja2 macam ni? Cepat grab puteri ada buat promo combo letopss💋 @farhahijabhouse

Malu2 kucing bergambar hari ni. Saje nak payung separuh muka je😎
.
Love tak bawal tabur manik manja2 macam ni? Cepat grab puteri ada buat promo combo letopss💋 @farhahijabhouse
2938 0 3 August, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Kuala Terengganu

Petang2 buat apa jer? 🐙
.
Bawal mudah bentuk @farhahijabhouse

Petang2 buat apa jer? 🐙
.
Bawal mudah bentuk @farhahijabhouse
6303 0 29 July, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Dah lama tak belanja tutorial bawal kan ? 🥰 hehehe so hari ni puteri nak belanja 2 cara menggayakan bawal yg penting tutup bahagian dada depan.
.
Jgn lupa save tau! Boleh jadikan inspirasi nak pakai di hari raya nanti💋
.
Bawal by @farhahijabhouse onz promo lagi tau!!

Dah lama tak belanja tutorial bawal kan ? 🥰 hehehe so hari ni puteri nak belanja 2 cara menggayakan bawal yg penting tutup bahagian dada depan.
.
Jgn lupa save tau! Boleh jadikan inspirasi nak pakai di hari raya nanti💋
.
Bawal by @farhahijabhouse onz promo lagi tau!!
5423 0 28 July, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Makeup of the day 💄💋
.
Bawal by @farhahijabhouse

Makeup of the day 💄💋
.
Bawal by @farhahijabhouse
7532 0 27 July, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Narathiwat, Thailand

Happy monday💁🏻‍♀️
.
.
.
Bawal from @farhahijabhouse in black

Happy monday💁🏻‍♀️
.
.
.
Bawal from @farhahijabhouse in black
7264 0 8 July, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Happy Birthday to myself sweet 24 🎂 makin tua rasa😪dah dekat angka 3
.
.
Video makeup tunggu puteri sihat sikit yee😘

Happy Birthday to myself sweet 24 🎂 makin tua rasa😪dah dekat angka 3
.
.
Video makeup tunggu puteri sihat sikit yee😘
13168 0 20 June, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Terengganu Trade Centre, Kuala Terengganu (TTC).

Jom cari bawal matching dgn baju raya uols🥰 booth puteri @farhahijabhouse sampai malam raya tau

Jom cari bawal matching dgn baju raya uols🥰 booth puteri @farhahijabhouse sampai malam raya tau
8446 0 31 May, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Mascara raya dah ada ke tu? Puteri pakai DOLL EYE MASCARA jer raya ni, tak pakai fake eyelashes, tak perlu buat eyelash extensions. Bulu mata lentik elok, tebal plak tu. fuhhh bab cuci memang tak pening. Tarik guna air jer uolss dah tercabut.
.
Haa puteri nak bg special gift utk 20 org terawal order tauu😘😘 cepat whatsapp 0102155607 @fdbcosmetics

Mascara raya dah ada ke tu? Puteri pakai DOLL EYE MASCARA jer raya ni, tak pakai fake eyelashes, tak perlu buat eyelash extensions. Bulu mata lentik elok, tebal plak tu. fuhhh bab cuci memang tak pening. Tarik guna air jer uolss dah tercabut.
.
Haa puteri nak bg special gift utk 20 org terawal order tauu😘😘 cepat whatsapp 0102155607 @fdbcosmetics
5427 0 20 May, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Buat apa tuuu? 👀 dah cari ke tudung raya? Jom singgah booth puteri @farhahijabhouse di TTC ( Terengganu Trade Centre ) GALERI A

Buat apa tuuu? 👀 dah cari ke tudung raya? Jom singgah booth puteri @farhahijabhouse di TTC ( Terengganu Trade Centre ) GALERI A
11577 0 9 May, 2019
@puterifarhah Profile picture

@puterifarhah

Makeup tahun 2018 😁 dulu suka sangat buat heavy look. Sekarang nak makeup pun malasssa

Makeup tahun 2018 😁 dulu suka sangat buat heavy look. Sekarang nak makeup pun malasssa
10580 0 27 April, 2019