ناذمي ادهوا نور اذمي ( @nadzmiadhwa ) Instagram Profile

nadzmiadhwa

ناذمي ادهوا نور اذمي

  • 713 posts
  • 998.8k followers
  • 338 following

ناذمي ادهوا نور اذمي Profile Information

@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Tailor & Tukang Jahit

Disebabkan banyak stock di @alwadelhijab berkurang kami buat untuk anda 🥰 Demi mencari sesuap nasi untuk isteri dan anak anak 🙈😘 Nak order boleh click @alwadelhijab and @alwadeltailor okay ❤️Nak jahit pukal kita boleh set meeting. Whatsapp link di bio @alwadeltailor ya 🤗

Disebabkan banyak stock di @alwadelhijab berkurang kami buat untuk anda 🥰 Demi mencari sesuap nasi untuk isteri dan anak anak 🙈😘 Nak order boleh click @alwadelhijab and @alwadeltailor okay ❤️Nak jahit pukal kita boleh set meeting. Whatsapp link di bio @alwadeltailor ya 🤗
26126 0 19 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Main Masak-Masak Kat Dapur

Isteri ajar masak Siput Sedut Masak Lemak Cili Api dengan Kerabu Kerang dengan Sos special harini 😋😘 Jemput ya 🤗

Isteri ajar masak Siput Sedut Masak Lemak Cili Api dengan Kerabu Kerang dengan Sos special harini 😋😘 Jemput ya 🤗
55105 0 18 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Isteri Luar Biasa

The brain is the most outstanding organ. It works 24/7 , 365 from birth until you fall in love 😍💍 #AdhwArdell

The brain is the most outstanding organ. It works 24/7 , 365 from birth until you fall in love 😍💍 #AdhwArdell
69679 0 15 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

The Love Ones

Meeting dengan wife 🙈❤️ Aiceh 🤭 cari kami dekat dataran merdeka harini , esok dan lusa 😌

Meeting dengan wife 🙈❤️ Aiceh 🤭 cari kami dekat dataran merdeka harini , esok dan lusa 😌
158893 0 14 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Rumah Hantu

Semoga Allah lindungi kita dan jauhkan kita dari segala yang syirik dan tahyul ❤️ #AnakPerjanjianSyaitan akan berada di pawagam seluruh Malaysia bermula 24 Oktober 2019.
.

Ada peminat filem seram tak kat sini? Comment sikit 👇🏻 Komen yang best ada hadiah 😌

Semoga Allah lindungi kita dan jauhkan kita dari segala yang syirik dan tahyul ❤️ #AnakPerjanjianSyaitan akan berada di pawagam seluruh Malaysia bermula 24 Oktober 2019.
.

Ada peminat filem seram tak kat sini? Comment sikit 👇🏻 Komen yang best ada hadiah 😌
33502 0 12 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Your Friendly Tailor

Siapa kata lelaki tak boleh buat kerja? Tengah siapkan order untuk client @alwadeltailor ❤️ dan @alwadelhijab 😘 Roger je kami ya. MOQ serendah 100 pcs 🤗
.

Tapi jangan risau kalau nk pakai baju dari @alwadeltailor atau @alwadelhijab sebab perempuan juga one of our squad ya? Sebarang pertanya boleh berkaitan jahitan, klik link di bio @alwadeltailor & pertanyaan berkaitan koleksi-koleksi ready made boleh klik link di bio @alwadelhijab ❤️

Siapa kata lelaki tak boleh buat kerja? Tengah siapkan order untuk client @alwadeltailor ❤️ dan @alwadelhijab 😘 Roger je kami ya. MOQ serendah 100 pcs 🤗
.

Tapi jangan risau kalau nk pakai baju dari @alwadeltailor atau @alwadelhijab sebab perempuan juga one of our squad ya? Sebarang pertanya boleh berkaitan jahitan, klik link di bio @alwadeltailor & pertanyaan berkaitan koleksi-koleksi ready made boleh klik link di bio @alwadelhijab ❤️
41418 0 12 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Berita Harian, Jalan Riong Bangsar

Pergi kerja kejap rindu betul dekat awak @ardellaryana 🙈❤️

Pergi kerja kejap rindu betul dekat awak @ardellaryana 🙈❤️
111867 0 10 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

My Family

Having somewhere to go is Home. Having someone to love is Family. Having both is a Blessing 🥰 You don’t choose your family. They are God’s gift to you, as you are to them ❤️😘 #AdhwArdell

Having somewhere to go is Home. Having someone to love is Family. Having both is a Blessing 🥰 You don’t choose your family. They are God’s gift to you, as you are to them ❤️😘 #AdhwArdell
126714 0 9 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Beauty and the beast 😅❤️ . .

Thankyou bersabar dengan kami. Gambar cantik dari @amirnaufalphotography 😍

Thankyou cantikkan tangan isteri saya yang comey 🙈Henna cantik @leahenna_artist 🤩

Baju nikah dari @alwadelhijab x @shahhirwahab 🥰

Beauty and the beast 😅❤️ . .

Thankyou bersabar dengan kami. Gambar cantik dari @amirnaufalphotography 😍

Thankyou cantikkan tangan isteri saya yang comey 🙈Henna cantik @leahenna_artist 🤩

Baju nikah dari @alwadelhijab x @shahhirwahab 🥰
169544 0 6 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Assalamualaikum semua terima kasih atas doa semua tak terbalas saya. Ada sedikit yang ingin saya kata kan 🙂. Sebelum ini telah tular video yang mana saya sedang menyarungkan cincin kepada isteri saya dan isteri saya menggeletar tangannya dan hampir sesak nafas. Untuk pengetahuan semua isteri saya mengidap anxiety serta deppresion yang agak teruk sebelum ni. Dan masih lg dalam proses treatment/pemulihan. Anxiety boleh terjadi bila bila masa sahaja pada isteri saya bukan hanya pada hari pernikahan kami malah dari sebelum ini lagi , apabila terlalu ramai dihadapan nya isteri saya terlalu terkejut sehingga menyebabkan panic attack. Yg boleh mengakibatkan black out , pitam , sesak nafas. Sejujurnya selama kami berkawan kami banyak berjumpa kerana kami buat kerja yang sama dalam tailoring & design. Perasaan berkawan & perasaan bergelar suami isteri itu jauh beza nya , dan saya pasti detik itu detik yang terlalu berbeza setelah akad dilafaz . Pada hari pernikahan kami berdua memang sangat awkward dihadapan orang ramai untuk sesi batal air sembahyang. Gugup berhadapan org ramai. Semua perasaan lega, takut, gembira, dan sedih bergabung yg menyebabkan kami mengigil untuk masuk ke fasa baru dlm hidup kami , dan keadaan pada waktu itu seperti semuanya berubah. Kami tidak mampu menghentikan kata-kata negative dari setengah nitizen , tp sy berharap tolong doakan yg baik2 dan jgn timbulkan spekulasi sekiranya tidak tahu apa apa atau tidak berada di majlis kami . Sedaya upaya sy dan family kami cuba naikkan semangat isteri sy sehingga kami berjaya tempuh pelbagai dugaan hingga ke detik bahagia ini. Kami bukan manusia sempurna, kami cuma manusia biasa yg ade hati. Sebagai seorang suami , Tolong 🙏🏻 jaga hati isteri saya & jangan gelar isteri saya minah gigil , perempuan parkinson , perempuan cacat serta saya tak kisah andai ada yang buat parody saya & isteri untuk menjadi bahan gelak tawa nitizen, cuma jangan HINA isteri saya . Saya mohon jaga lah hati kami suami isteri , family mertua sy dan family sy. Segala yg buruk datang dr kami, yg baik datang dr Allah SWT. Terima kasih utk doa yg baik2 dan terima kasih juga utk yg sebaliknya 🤗. #adhwardell ❤️

Assalamualaikum semua terima kasih atas doa semua tak terbalas saya. Ada sedikit yang ingin saya kata kan 🙂. Sebelum ini telah tular video yang mana saya sedang menyarungkan cincin kepada isteri saya  dan isteri saya menggeletar tangannya dan hampir sesak nafas. Untuk pengetahuan semua isteri saya mengidap anxiety serta deppresion yang agak teruk sebelum ni. Dan masih lg dalam proses treatment/pemulihan. Anxiety boleh terjadi bila bila masa sahaja pada isteri saya bukan hanya pada hari pernikahan kami malah dari sebelum ini lagi , apabila terlalu ramai dihadapan nya isteri saya terlalu terkejut sehingga menyebabkan panic attack. Yg boleh mengakibatkan black out , pitam , sesak nafas. Sejujurnya selama kami berkawan kami banyak berjumpa kerana kami buat kerja yang sama dalam tailoring & design.  Perasaan berkawan & perasaan bergelar suami isteri itu jauh beza nya , dan saya pasti detik itu detik yang terlalu berbeza setelah akad dilafaz . Pada hari pernikahan kami berdua memang sangat awkward dihadapan orang ramai untuk sesi batal air sembahyang. Gugup berhadapan org ramai. Semua perasaan lega, takut, gembira, dan sedih bergabung yg menyebabkan kami mengigil untuk masuk ke fasa baru dlm hidup kami , dan keadaan pada waktu itu seperti semuanya berubah. Kami tidak mampu menghentikan kata-kata negative dari setengah nitizen , tp sy berharap tolong doakan yg baik2 dan jgn timbulkan spekulasi sekiranya tidak tahu apa apa atau tidak berada di majlis kami . Sedaya upaya sy dan family kami cuba naikkan semangat isteri sy sehingga kami berjaya tempuh pelbagai dugaan hingga ke detik bahagia ini. Kami bukan manusia sempurna, kami cuma manusia biasa yg ade hati. Sebagai seorang suami , Tolong 🙏🏻 jaga hati isteri saya & jangan gelar isteri saya minah gigil , perempuan parkinson , perempuan cacat serta saya tak kisah andai ada yang buat parody saya & isteri untuk menjadi bahan gelak tawa nitizen, cuma jangan HINA isteri saya . Saya mohon jaga lah hati  kami suami isteri , family mertua sy dan family sy. Segala yg buruk datang dr kami, yg baik datang dr Allah SWT. Terima kasih utk doa yg baik2 dan terima kasih juga utk yg  sebaliknya 🤗. #adhwardell ❤️
294483 0 4 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

Just Got Married

And so, i married my best friend ❤️ Alhamdulillah. Terima kasih atas doa doa baik kalian 😘 #AdhwArdell .

Special thanks to :

Our outfit : @alwadelhijab X @shahhirwahab
Our photographer : @amirnaufalphotography
Our video : @nanzeether
Pelamin : @arjunacipta
Catering : @nadzcatering
Kudap - kudapan : @yourmouthwantme

And so, i married my best friend ❤️ Alhamdulillah. Terima kasih atas doa doa baik kalian 😘 #AdhwArdell .

Special thanks to :

Our outfit : @alwadelhijab X @shahhirwahab 
Our photographer : @amirnaufalphotography 
Our video : @nanzeether 
Pelamin : @arjunacipta 
Catering : @nadzcatering
Kudap - kudapan : @yourmouthwantme
443769 0 1 September, 2019
@nadzmiadhwa Profile picture

@nadzmiadhwa

A Day to Remember

Alhamdulillah. Selesai satu tuntutan. Masih banyak kekurangan banyak lagi kena belajar dan terus belajar. Umur 27 Baru nak khatam 😅 Sesungguhnya sangat berharga al quran ini pada saya. Tak ternilai harganya. Tiada kata yang mampu saya ucapkan. Semoga Allah permudahkan segalanya bagi saya. Dan memberikan keberkatan dalam hidup saya. Hari menanti hari. Doa yang baik baik buat saya ya. Hari yang sangat bermakna buat saya.

Alhamdulillah. Selesai satu tuntutan. Masih banyak kekurangan banyak lagi kena belajar dan terus belajar.  Umur 27 Baru nak khatam 😅 Sesungguhnya sangat berharga al quran ini pada saya. Tak ternilai harganya. Tiada kata  yang mampu saya ucapkan. Semoga Allah permudahkan segalanya bagi saya. Dan memberikan keberkatan dalam hidup saya. Hari menanti hari. Doa yang baik baik buat saya ya. Hari yang sangat bermakna buat saya.
109939 0 30 August, 2019