مڽيبركن دعوه ملالؤي لوكيسن ( @lukisan_dakwah.my ) Instagram Profile

lukisan_dakwah.my

مڽيبركن دعوه ملالؤي لوكيسن

  • 7.8k posts
  • 566.3k followers
  • 3.5k following

مڽيبركن دعوه ملالؤي لوكيسن Profile Information

@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

• • • •
HATERS IN DISGUISE
.
.
Detik yang takkan berubah bila kita tak bersuara, merasakan pahitnya untuk ditelan, tak kuasa untuk menelannya.
.
.
Biarkan saja mereka menjaja (menghukum, aib, fitnah, kebencian), butakan mata, pekakkan telinga, kerna hati ini penuh luka, jiwa ini sudah lunak.
.
.
Peribadimu, peribadiku, hanya Tuhan yang tahu, jangan cuba menghukum aku kerna itu bukan tugasmu.
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @_one.ikhwan

#digitalart #quotes #poems #art #malaysian
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

• • • •
HATERS IN DISGUISE
.
.
Detik yang takkan berubah bila kita tak bersuara, merasakan pahitnya untuk ditelan, tak kuasa untuk menelannya.
.
.
Biarkan saja mereka menjaja (menghukum, aib, fitnah, kebencian), butakan mata, pekakkan telinga, kerna hati ini penuh luka, jiwa ini sudah lunak.
.
.
Peribadimu, peribadiku, hanya Tuhan yang tahu, jangan cuba menghukum aku kerna itu bukan tugasmu.
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @_one.ikhwan

#digitalart #quotes #poems #art #malaysian
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
2204 0 4 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
❞ ايڠت له بهاوا ددالم جسد ايت اد سݢومڤل داݢيڠ . جک اي باٴيق , مک باٴيق ڤولا سلوروه جسد . جک اي روسق , مک روسق ڤولا سلوروه جسد . کتاهوٴي له بهاوا اي اداله هاتي . ❝
(ه ر بوخري دان مسلم) .
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @daie_jr

#daievengers
#proactivemuslim
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
❞ ايڠت له بهاوا ددالم جسد ايت اد سݢومڤل داݢيڠ . جک اي باٴيق , مک باٴيق ڤولا سلوروه جسد . جک اي روسق , مک روسق ڤولا سلوروه جسد . کتاهوٴي له بهاوا اي اداله هاتي . ❝
(ه ر بوخري دان مسلم) .
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @daie_jr

#daievengers 
#proactivemuslim
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
938 0 5 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
❝ Sia-sia jika diikutkan hatimu, yang terleka dibuai kata-kata palsu ❞
.
Begitulah ayat yang diungkap yang sebenarnya membawa maksud yang mendalam.
.
Ayat yang menggambarkan betapa sia-sianya remaja kini yang mudah hanyut dan leka dalam percintaan hanya dengan kata-kata manis.
.
Tetapi ramai masih tidak sedar dan masih terpedaya dengan "kebahagiaan" yang sementara.
.
Mengapa kita mencari kebahagiaan yang tidak pasti sedangkan kebahagiaan yang sebenar adalah apabila kita bersama ALLAH.
.
Janji yang ALLAH taburkan lebih manis berbanding janji makhluknya. Sedarlah. Jangan mudah termakan kata-kata manis wahai bidadari.
.
❝ Ikut hati mati, ikut rasa binasa ❞ 🔪🗿
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @kila_shadowmoon

#art #artbase base #draw #drawing #dakwah #lukisandakwah #genglukis #malaysiaboleh #ibispaint #ibispaintxart #ibispaintx #digitalart #digitaldrawing
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
❝ Sia-sia jika diikutkan hatimu, yang terleka dibuai kata-kata palsu ❞
.
Begitulah ayat yang diungkap yang sebenarnya membawa maksud yang mendalam.
.
Ayat yang menggambarkan betapa sia-sianya remaja kini yang mudah hanyut dan leka dalam percintaan hanya dengan kata-kata manis.
.
Tetapi ramai masih tidak sedar dan masih terpedaya dengan "kebahagiaan" yang sementara.
.
Mengapa kita mencari kebahagiaan yang tidak pasti sedangkan kebahagiaan yang sebenar adalah apabila kita bersama ALLAH.
.
Janji yang ALLAH taburkan lebih manis berbanding janji makhluknya. Sedarlah. Jangan mudah termakan kata-kata manis wahai bidadari.
.
❝ Ikut hati mati, ikut rasa binasa ❞ 🔪🗿
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @kila_shadowmoon
…
#art #artbase base #draw #drawing #dakwah #lukisandakwah #genglukis #malaysiaboleh #ibispaint #ibispaintxart #ibispaintx #digitalart #digitaldrawing
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
4952 0 7 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
Stay safe dunia akhirat 😊
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @paehdesign

#paehdesign #nuridanjawaher #nurijawaher #sakuranosuki2 #sakuranosuki #komiksakura #mosesartwork #DKV #DaieKreatifVenture #komik #komikmalaysia #komikdakwah #komikiklan #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #raya #komikreligi #parapencarituhan #memeislami #komiklama #jerebu #haze
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
Stay safe dunia akhirat 😊
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @paehdesign
…
#paehdesign #nuridanjawaher #nurijawaher #sakuranosuki2 #sakuranosuki #komiksakura #mosesartwork #DKV #DaieKreatifVenture #komik #komikmalaysia #komikdakwah #komikiklan #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #raya #komikreligi #parapencarituhan #memeislami #komiklama #jerebu #haze
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
2982 0 9 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
ALLAH rindukan kau 🙏
.
.
Isi kandungan surah Al-A'raf :
Ayat 172 sila cari sendiri (kasi homework sikit)
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @epalmasin

#dakwah #komikmalaysia #komik #lukisandakwah #lukisan #99nama #komikdakwah
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
ALLAH rindukan kau 🙏
.
.
Isi kandungan surah Al-A'raf :
Ayat 172 sila cari sendiri (kasi homework sikit)
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @epalmasin
…
#dakwah #komikmalaysia #komik #lukisandakwah #lukisan #99nama #komikdakwah
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
8767 0 18 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

#LDmyPromote
@hisyam.othman
~ Online Coaching Tips Kesihatan ~

MAKAN 5 KALI SEHARI PUN BOLEH KURUS. GUNA WHATSAPP JE 🤗
.
Memang betul. Tak susah kalau nak kurus ni. Yang nak kurus tapi Tak suka bersenam. Kene makan 5× kalau nak kurus tau siap turun 5-7kg sebulan. Fokus on 80% permakanan. Sebab tu penting untuk ade coach yang guide anda untuk turunkan berat 💪🏻🔥
.
Lagi best, semua coaching hanya melalui Whatsapp sahaja..🔥🔥...
.
So bagi yang sangat sangat bz di luar sana, kalau you all serious, you all akan rasa ini lah diet program paling simple and feel love bila join. tak caya boleh cuba.
.
Intake OKTOBER telah di buka bagi mereka yang serious untuk Lose Weight Secara Online❗❗❗
.
Follow coach @hisyam.othman untuk tips2 kurus and sihat harian 💪🏻🔥
.
Tag kawan2 yang nak turun 5kg - 10kg sebelum hujung tahun ni . Dah kurus baru rasa selesa dengan badan dan rasa best untuk beribadah lagi². Pastikan azam anda tercapai sebelum masuk tahun Wawasan 2020 gaiss 😉
.
#kurusfitonlinecoaching
🌀 Coach Hisyam Othman
📲 +6016-2080045
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣

#LDmyPromote
☛ @hisyam.othman ☚
~ Online Coaching Tips Kesihatan ~
…
MAKAN 5 KALI SEHARI PUN BOLEH KURUS. GUNA WHATSAPP JE 🤗
.
Memang betul. Tak susah kalau nak kurus ni. Yang nak kurus tapi Tak suka bersenam. Kene makan 5× kalau nak kurus tau siap turun 5-7kg sebulan. Fokus on 80% permakanan. Sebab tu penting untuk ade coach yang guide anda untuk turunkan berat 💪🏻🔥
.
Lagi best, semua coaching hanya melalui Whatsapp sahaja..🔥🔥...
.
So bagi yang sangat sangat bz di luar sana, kalau you all serious, you all akan rasa ini lah diet program paling simple and feel love bila join. tak caya boleh cuba.
.
Intake OKTOBER telah di buka bagi mereka yang serious untuk Lose Weight Secara Online❗❗❗
.
Follow coach @hisyam.othman untuk tips2 kurus and sihat harian 💪🏻🔥
.
Tag kawan2 yang nak turun 5kg - 10kg sebelum hujung tahun ni . Dah kurus baru rasa selesa dengan badan dan rasa best untuk beribadah lagi². Pastikan azam anda tercapai sebelum masuk tahun Wawasan 2020 gaiss 😉
.
#kurusfitonlinecoaching
🌀 Coach Hisyam Othman
📲 +6016-2080045
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
2636 0 19 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
Bila ada orang tanya duit aku habis pi mana ni lah jawapannya… 🤪

Like a boss 😽
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
Bila ada orang tanya duit aku habis pi mana ni lah jawapannya… 🤪

Like a boss 😽
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
6914 0 21 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
Sebarkan ke Seluruh Alam.

Jgn lupa malam ni jam 9:30 malam di Iglive @ngajialquran . siapa lambat Ustazah block terus IG aokmeee.

#NAQOI #classigliveiqra #AkademiIstiqamah
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣

-
Sebarkan ke Seluruh Alam.

Jgn lupa malam ni jam 9:30 malam di Iglive @ngajialquran . siapa lambat Ustazah block terus IG aokmeee.

#NAQOI #classigliveiqra #AkademiIstiqamah
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
1182 0 22 hours ago
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
Komik tepi : Tok Din & Jepri.
Gunakan bahasa yang betul.😉
.
Recomended pages:
@triglobe_artstudio
@pau_panas_
.
#komik #instakomik #komikbyrizal #komikmalaysia #gengkomik #sentap #lawak #hiburan #komiklakibini #komikpendek #komiklawak
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
Komik tepi : Tok Din & Jepri.
Gunakan bahasa yang betul.😉
.
Recomended pages:
@triglobe_artstudio
@pau_panas_
.
#komik #instakomik #komikbyrizal #komikmalaysia #gengkomik #sentap #lawak #hiburan #komiklakibini #komikpendek #komiklawak
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
7681 0 21 September, 2019
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
اکن اد سسأورڠ يڠ بتول-بتول اد ماس کيت سوسه ...
.
.
Kredit Video 🎬 : @nzwan95

Follow & Support ☛ @nzwan95
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
اکن اد سسأورڠ يڠ بتول-بتول اد ماس کيت سوسه ...
.
.
Kredit Video 🎬 : @nzwan95

Follow & Support ☛ @nzwan95
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
5532 0 21 September, 2019
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
Kita merancang dengan Cita-cita, tapi ALLAH merancang dengan Cinta-Nya.

Kredit Photo 🖼️ : @ngajialquran
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣

-
Kita merancang dengan Cita-cita, tapi ALLAH merancang dengan Cinta-Nya.

Kredit Photo 🖼️ : @ngajialquran
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
1906 0 21 September, 2019
@lukisan_dakwah.my Profile picture

@lukisan_dakwah.my

-
Orang nak pergi bercuti, janganlah bebankan dia dengan request yang macam-macam pulak.

Ingat, setiap orang ada privasi masing-masing. 😑
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @arifsan_official

#GaleriSentuhanArifSan
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-

-
Orang nak pergi bercuti, janganlah bebankan dia dengan request yang macam-macam pulak.

Ingat, setiap orang ada privasi masing-masing. 😑
.
.
Ilustrasi/Pelukis 👨‍🎨 : @arifsan_official

#GaleriSentuhanArifSan
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Lukisan_Dakwah.my  ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #LukisanDakwahIslam #لوكيسن_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluiLukisan
-
9166 0 21 September, 2019