lina♥️ ( @hazlina_hashim02 ) Instagram Profile

hazlina_hashim02

lina♥️

  • 75 posts
  • 142.8k followers
  • 592 following

lina♥️ Profile Information

@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

JOM BELAJAR BUAT BISNESS😍
@usaha.sendiri_farhan
@usaha.sendiri_farhan

Yang bestnya dorang sediakan 2 cara buat bisness 👇🏻

1-buat bisness dengan menjual
2-buat bisness tanpa menjual

Ramai yang dah join dorang ni Artis malaysia 🇲🇾 & social media femes pun dah ramai join 🙌🏻 tak percaya tengok sendiri storyhighlight dorang 👍🏻

Nak bebankan mak ayah sampai bila bossku ⁉️ Henti bebankan mak ayah 🙏🏻 kita harapan mak ayah kita 🔥 dorang nak tengok kita berjaya atas usaha kita sendiri 💯

untuk pengetahuan korang usaha.sendiri_farhan dah bantu ramai rakyat malaysia 🇲🇾 korang boleh tengok sendiri testimoni ahli dekat page dorang @usaha.sendiri_farhan

JOM BELAJAR BUAT BISNESS😍
@usaha.sendiri_farhan 
@usaha.sendiri_farhan
•
Yang bestnya dorang sediakan 2 cara buat bisness 👇🏻
•
1-buat bisness dengan menjual
2-buat bisness tanpa menjual
•
Ramai yang dah join dorang ni Artis malaysia 🇲🇾 & social media femes pun dah ramai join 🙌🏻 tak percaya tengok sendiri storyhighlight dorang 👍🏻
•
Nak bebankan mak ayah sampai bila bossku ⁉️ Henti bebankan mak ayah 🙏🏻 kita harapan mak ayah kita 🔥 dorang nak tengok kita berjaya atas usaha kita sendiri 💯
•
untuk pengetahuan korang usaha.sendiri_farhan dah bantu ramai rakyat malaysia 🇲🇾 korang boleh tengok sendiri testimoni ahli dekat page dorang @usaha.sendiri_farhan
12189 0 13 October, 2019
@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

3 rahsia kuruskan badan di rumah yang jarang dipraktikan oleh lelaki dan perempuan yang sibuk all the time! .
1.Bersenam 30 minit sehari
2.Makan nasi hanya 1 GENGGAM tangan
3. Takyah buat semua di atas. Hanya minum @jmadvance.hq jerr
.
Settlekan korang punya perut berlapik, peha besar, lengan menggelebeh, dagu berlapis tu!! Ambik masa 7 hari berat badan korang boleh turun 3-7kg..Ramai gilaa orang dah kurus gaiss dgn @jmadvance.hq ni..
.
So plesss follow gaiss @jmadvance.hq @jmadvance.hq
#jmadvance #produkkuruskanbadancepat #jmadvancekopikurusbadan #kopikurusbadan #kopihijaukuruskanbadan #kopihijau #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #misikurus #jomkurus #kurustanpaberlapar #kuruskanbadan #kurustanpadiet #nakkurus #kurussebelumkahwin #kualalumpur #produkkuruskanbadan #igersmalaysia #vscomalaysia #kurusdengancepat #tehkurusbadan #kurusdarirumah #petuakuruskanbadan #kuruslepasbersalin #kuruscepatselamat #tipsdietsihat

3 rahsia kuruskan badan di rumah yang jarang dipraktikan oleh lelaki dan perempuan yang sibuk all the time! .
1.Bersenam 30 minit sehari
2.Makan nasi hanya 1 GENGGAM tangan
3. Takyah buat semua di atas. Hanya minum @jmadvance.hq  jerr
.
Settlekan korang punya perut berlapik, peha besar, lengan menggelebeh, dagu berlapis tu!! Ambik masa 7 hari berat badan korang boleh turun 3-7kg..Ramai gilaa orang dah kurus gaiss dgn @jmadvance.hq ni..
.
So plesss follow gaiss @jmadvance.hq @jmadvance.hq 
#jmadvance #produkkuruskanbadancepat #jmadvancekopikurusbadan #kopikurusbadan #kopihijaukuruskanbadan #kopihijau #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #misikurus #jomkurus #kurustanpaberlapar #kuruskanbadan #kurustanpadiet #nakkurus #kurussebelumkahwin #kualalumpur #produkkuruskanbadan #igersmalaysia #vscomalaysia #kurusdengancepat #tehkurusbadan #kurusdarirumah #petuakuruskanbadan #kuruslepasbersalin #kuruscepatselamat #tipsdietsihat
7160 0 12 October, 2019
@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

Muar

Banyak Kekurangan Saya Untuk Bersama Awak🙂💙

Banyak Kekurangan Saya Untuk Bersama Awak🙂💙
19276 0 29 September, 2019
@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

Tak nak tengok awak nanti saya cair🤤❤️

Tak nak tengok awak nanti saya cair🤤❤️
31746 0 15 September, 2019
💛
22854 0 2 September, 2019
@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

SeMogA KaU DaN AkU SaTu HaTi SaMpAi MaTi❤️

SeMogA KaU DaN AkU SaTu HaTi SaMpAi MaTi❤️
20139 0 25 August, 2019
@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

Penang

Biy sayang tumpang bahu tau🥺❤️

Biy sayang tumpang bahu tau🥺❤️
57706 0 11 August, 2019
@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

kat dalam hati awak

Jangan la sweet2 biy, I dah nak balik Penang nih nanty tak jadi balik pulak🤤❤️
@_azuan.daud

Jangan la sweet2 biy, I dah nak balik Penang nih nanty tak jadi balik pulak🤤❤️
@_azuan.daud
15574 0 8 August, 2019
20321 0 28 July, 2019
23777 0 27 July, 2019
35818 0 18 July, 2019
@hazlina_hashim02 Profile picture

@hazlina_hashim02

Muar District

Alah alah, biy biy🥰❤️

Alah alah, biy biy🥰❤️
22187 0 17 July, 2019