💞CintaHatiPaMa ( @_misssasa ) Instagram Profile

_misssasa

💞CintaHatiPaMa

  • 356 posts
  • 388.2k followers
  • 768 following

💞CintaHatiPaMa Profile Information

@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Betul ke kalau amal susu dari @maaezbeauty_hq nie bole buat kulit kite macam kulit baby 🙈 .
.
Kalau nk tahu kene try laaa . Sai da try memang best 👍🏻

Betul ke kalau amal susu dari @maaezbeauty_hq nie bole buat kulit kite macam kulit baby 🙈 .
.
Kalau nk tahu kene try laaa . Sai da try memang best 👍🏻
6015 0 15 October, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Seoul, Korea

Korang da tido belum ??? Sebelum tido tu jangan lupa wish goodnight dekat sai dulu 🙈 .
.
.
Terlebih feeling plak pakai blouse sasa @by_misssasa nie . Since ramai tanya blouse nie masa sai pakai korea haritu . Haaa harini da release so ape tunggu lagi . Cepat2 order skrg . Sbb blouse nie limited edition tau tau . Kalau lambat sorry menangis bucu katil lerrr . Tak akan restok lagi 🤪

Korang da tido belum ??? Sebelum tido tu jangan lupa wish goodnight dekat sai dulu 🙈 .
.
.
Terlebih feeling plak pakai blouse sasa @by_misssasa nie . Since ramai tanya blouse nie masa sai pakai korea haritu . Haaa harini da release so ape tunggu lagi . Cepat2 order skrg . Sbb blouse nie limited edition tau tau . Kalau lambat sorry menangis bucu katil lerrr . Tak akan restok lagi 🤪
16586 0 14 October, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Baru nk try produk nie sebab tgk founder dia @cikzaa_glow_glowing punya skin lawa sgt ❤️ .
.
Sape da try produk nie try komen nk tgk 🙈

Baru nk try produk nie sebab tgk founder dia @cikzaa_glow_glowing punya skin lawa sgt ❤️ .
.
Sape da try produk nie try komen nk tgk 🙈
5758 0 13 October, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Agak2 pakai tudung macam nie bole pikat hati awk tak ye 🙈 ?? .
.
.
One n only shawl dari @fitiyascarveshq memang tak akan cari lain da . Material best terletakkk helokkk 😍🥰 #tutorial #tutorialbawalshawl #tutorialbawal #tutorialhijabmasakini #tutorialhijabers #hijab #hijabtutorial #tutorialbysai #hijabfashion #hijabistamalaysia #hijabstyles

Agak2 pakai tudung macam nie bole pikat hati awk tak ye 🙈 ?? .
.
.
One n only shawl dari @fitiyascarveshq memang tak akan cari lain da . Material best terletakkk helokkk 😍🥰 #tutorial #tutorialbawalshawl #tutorialbawal #tutorialhijabmasakini #tutorialhijabers #hijab #hijabtutorial #tutorialbysai #hijabfashion #hijabistamalaysia #hijabstyles
17817 0 12 October, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Holla holla . Weekend nie korang buat ape je ?? Share la kat komen di bawah . .
.
Love sangat lotion @demica_officialhq sebab wangi sgt dan xrisau da muka putih tgn hitam 🙈

Holla holla . Weekend nie korang buat ape je ?? Share la kat komen di bawah . .
.
Love sangat lotion @demica_officialhq sebab wangi sgt dan xrisau da muka putih tgn hitam 🙈
10481 0 12 October, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Agak2 lulus ke kalau sai jadi model iPhone 11 terbaru ni @zener.official ?? 😆
.
Korang kalau nak dapatkan iPhone 11 RM360 bulanan boleh pergi tngk di @zener.official

Agak2 lulus ke kalau sai jadi model iPhone 11 terbaru ni @zener.official ?? 😆
.
Korang kalau nak dapatkan iPhone 11 RM360 bulanan boleh pergi tngk di @zener.official
12953 0 11 October, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Seksyen 7 Shah Alam

Assalamualaikum ada yang rindu tak ye 😝 .
.
.
👗 @myravallyn

Assalamualaikum ada yang rindu tak ye 😝 .
.
.
👗 @myravallyn
19030 0 10 October, 2019
👭
26399 0 29 September, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

DRY AND CHAPPED LIPS? 😣
.
Dry and chapped lips can be annoying, painful, and even cause bleeding. Levre Lips by Bella is specially made for :
💋Long-lasting & soft colour
💋Content Vitamin E, antioxidant that keeps your lips moisturising
💋Smooth & non-sticky
💋Reduce lip wrinkles
💋Naturally safe ingredients
💋Color changes with body temperature & pH value
💋3 in 1 function used for lipstick, blusher & eyeshadow
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
**Remarks: The colour may slightly different due to different body temperature. GRAB NOW BEFORE PROMOTION ENDS !! 🔥🔥🔥🔥

DRY AND CHAPPED LIPS? 😣
.
Dry and chapped lips can be annoying, painful, and even cause bleeding. Levre Lips by Bella is specially made for :
💋Long-lasting & soft colour
💋Content Vitamin E, antioxidant that keeps your lips moisturising
💋Smooth & non-sticky
💋Reduce lip wrinkles
💋Naturally safe ingredients
💋Color changes with body  temperature & pH value
💋3 in 1 function used for lipstick, blusher & eyeshadow
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
**Remarks: The colour may slightly different due to different body temperature. GRAB NOW BEFORE PROMOTION ENDS !! 🔥🔥🔥🔥
11889 0 28 September, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Sorang perangai mak2 sorang lagi suka membebel . Tapi dua2 sayang 💋 .
.
Persamaan kami semua suka membawang 😂😝

Sorang perangai mak2 sorang lagi suka membebel . Tapi dua2 sayang 💋 .
.
Persamaan kami semua suka membawang 😂😝
18684 0 27 September, 2019
Geng Bawang ❤️
36324 0 26 September, 2019
@_misssasa Profile picture

@_misssasa

Seoul, Korea

Cuba teka sai pandang ape tu 😬❤️ .
.
.
👗 @by_misssasa

Cuba teka sai pandang ape tu 😬❤️ .
.
.
👗 @by_misssasa
23100 0 25 September, 2019