#ytjt Instagram Photos & Videos

Relax braderrr...jgn terasa sampai merana..🤭
#FireRedEmpire #SagaVVT #zoezenhellastyles #lampuliplap 
#kroni #YTJT

Relax braderrr...jgn terasa sampai merana..🤭
#FireRedEmpire #SagaVVT #zoezenhellastyles #lampuliplap
#kroni #YTJT

3 0 12 minutes ago
Because i found this good words "She's my bestfriend, you break her heart I'll break your face"
#han 
#ytjt

Because i found this good words "She's my bestfriend, you break her heart I'll break your face"
#han
#ytjt

14 1 19 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 54 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 54 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 55 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 58 minutes ago
Oppo F5
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.
.
#bakri #paritsulong #pokoksena #tilljannah #memali #goyangduajari #changkatjong #kiulu #dramamrgrey #padangrengas #jerlun #buluhkasap #batusapi #padangrengas #titiwangsa #teamtokmat #pulaumelaka #sekupang #chempaka #ytjt #bayanbaru #padangserai #pasirsalak #raub #inderamahkota #kotaraja

Oppo F5
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
.
.
#bakri #paritsulong #pokoksena #tilljannah #memali #goyangduajari #changkatjong #kiulu #dramamrgrey #padangrengas #jerlun #buluhkasap #batusapi #padangrengas #titiwangsa #teamtokmat #pulaumelaka #sekupang #chempaka #ytjt #bayanbaru #padangserai #pasirsalak #raub #inderamahkota #kotaraja

12 0 1 hour ago
Jangan kecam kami gais 🤣🤣 #ytjt

Jangan kecam kami gais 🤣🤣 #ytjt

30 0 1 hour ago
𝑷𝑼𝑴𝑨....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #puma #pumarsx #puma👟 #pumamalaysia #pumashoes #pumafuture #pumaone #ytjt #red #𝐦𝐚𝐧𝐞𝐇

𝑷𝑼𝑴𝑨....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#puma #pumarsx #puma👟 #pumamalaysia #pumashoes #pumafuture #pumaone #ytjt #red #𝐦𝐚𝐧𝐞𝐇

44 0 2 hours ago
POSITIVE FEEDBACK FROM @kuwussbylaily_ semua orang tengah on fireeeeee ni  dgn kuwuss ni , Macam gore happy pisang panas ea korang buat 🔥🔥🔥🔥
.
.
#repost @kuwussbylaily_
・・・
Dari 115kg ke 110kg tak abis lagi 1 botol mkn skip2 tapi turunnn 5KG WTFISHHHHHH!!😱😱 KEBENARAN TIDAK PERNAH MENIPU - PAPA ZOLA🦸‍♀️ Ini shera, dia obese class 3 😔
Shera rasa susah nak bergerak active. Shera cuba diet tapi susah nak lost weight 😥Tapi shera tak pernah mengalah 🙅‍♀️ Shera try KUWUSS 1 Box dan shera berjaya turun 5kg💃
Shera tak salah membuat pilihan 👏 Shera bijak 🤓 jadi lah seperti shera 🥰

Follow sis rapat2 kalau nak tahu pasal KUWUSS ni ye 😘 WhatsApp 018 224 8869 @kuwussbylaily_ 💋

#jomkurusbersamakuwuss #kuwussuntuksemua #kuwussuntuksihat #nakkurustaknakgemuk #plussize #ytjt #jangancakapakaktakpayung #kuwussklang #bodygoals #jomkurus #kuruspakejcantik #cantiktanpasengaja #kurussampaijadi #brazil #america #indonesia #india #malaysia #freepostage #freecod

POSITIVE FEEDBACK FROM @kuwussbylaily_ semua orang tengah on fireeeeee ni dgn kuwuss ni , Macam gore happy pisang panas ea korang buat 🔥🔥🔥🔥
.
.
#repost @kuwussbylaily_
・・・
Dari 115kg ke 110kg tak abis lagi 1 botol mkn skip2 tapi turunnn 5KG WTFISHHHHHH!!😱😱 KEBENARAN TIDAK PERNAH MENIPU - PAPA ZOLA🦸‍♀️ Ini shera, dia obese class 3 😔
Shera rasa susah nak bergerak active. Shera cuba diet tapi susah nak lost weight 😥Tapi shera tak pernah mengalah 🙅‍♀️ Shera try KUWUSS 1 Box dan shera berjaya turun 5kg💃
Shera tak salah membuat pilihan 👏 Shera bijak 🤓 jadi lah seperti shera 🥰

Follow sis rapat2 kalau nak tahu pasal KUWUSS ni ye 😘 WhatsApp 018 224 8869 @kuwussbylaily_ 💋

#jomkurusbersamakuwuss #kuwussuntuksemua #kuwussuntuksihat #nakkurustaknakgemuk #plussize #ytjt #jangancakapakaktakpayung #kuwussklang #bodygoals #jomkurus #kuruspakejcantik #cantiktanpasengaja #kurussampaijadi #brazil #america #indonesia #india #malaysia #freepostage #freecod

10 0 3 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

6 1 3 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

4 0 3 hours ago
#life #qoutes #ytjt #ady

#life #qoutes #ytjt #ady

16 0 4 hours ago
Rasa sayang 😊💞
#tiktok #tiktokgirls #tiktoksabahan #ytjt #babysayang#doraemon

Rasa sayang 😊💞
#tiktok #tiktokgirls #tiktoksabahan #ytjt #babysayang #doraemon

10 0 5 hours ago
#lateUPDATE
.
260719 | Konsert Fiesta D’ Kenyir | Tasik Kenyir
.
🎶 Na na na na na Tranung kite... 🎵 Guane gamok awok kite? 😎
.
Oh my oh my oh myyyyy! Have you EVER seen @haqiemrusli98_ went wild and ‘gelek’ like it was nobody's business?! 👀 HAHAHAHAHA too hilarious for words, kan? 🤣🤣🤣
.
Watch at your own risk. You’ve been warned! 🤭😝
.
.
#roadtoREMEMBER #fansTRIP #fansJOURNEY #YTJT ✔ #DLDT ❤ #GGT #theDIVAs #weLOVEHaqiemRusli #spreadLOVEnotHATE #positiveVIBES #HaqiemRusli #QIEMILIO #FMCMusic #HRvlogsphere #TasikKenyir #FestivalKenyir2019

#lateUPDATE
.
260719 | Konsert Fiesta D’ Kenyir | Tasik Kenyir
.
🎶 Na na na na na Tranung kite... 🎵 Guane gamok awok kite? 😎
.
Oh my oh my oh myyyyy! Have you EVER seen @haqiemrusli98_ went wild and ‘gelek’ like it was nobody's business?! 👀 HAHAHAHAHA too hilarious for words, kan? 🤣🤣🤣
.
Watch at your own risk. You’ve been warned! 🤭😝
.
.
#roadtoREMEMBER #fansTRIP #fansJOURNEY #YTJT#DLDT#GGT #theDIVAs #weLOVEHaqiemRusli #spreadLOVEnotHATE #positiveVIBES #HaqiemRusli #QIEMILIO #FMCMusic #HRvlogsphere #TasikKenyir #FestivalKenyir2019

135 2 5 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

8 0 8 hours ago
Tngh bosn2 dduk mlepak dgn member,🤣alang2 tu,baik aq praktis walaupun skit tekak ku tengah melanda😣acaneerr🤔? boleh k tkpe🤪? . 
Tajul/Melamar Rindu-Original Key
. (SHORT COVER BY:ME)🤧
.
Maaf Kalau Terkurang😌🙌
.
Earphone recommends🎧
@malaysiancover @awalmuzik
. 
#ytjt #dincover #1minutecovers #melamarrindu #covermalaysia #malaysiantalent #younggenerationmusic #vokalplus #indomusikgram.

Tngh bosn2 dduk mlepak dgn member,🤣alang2 tu,baik aq praktis walaupun skit tekak ku tengah melanda😣acaneerr🤔? boleh k tkpe🤪? .
Tajul/Melamar Rindu-Original Key
. (SHORT COVER BY:ME)🤧
.
Maaf Kalau Terkurang😌🙌
.
Earphone recommends🎧
@malaysiancover @awalmuzik
.
#ytjt #dincover #1minutecovers #melamarrindu #covermalaysia #malaysiantalent #younggenerationmusic #vokalplus #indomusikgram.

15 2 15 hours ago
Great memories with great people. No need other people to make us popular. We dont need popularity. We just need each other cuz we know no one between us is perfect. Let them be. Cuz we have us. I love you to the moon and back. #ytjt
🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@abyanavoice_official featuring @muni_mmj @naamrh__

Great memories with great people. No need other people to make us popular. We dont need popularity. We just need each other cuz we know no one between us is perfect. Let them be. Cuz we have us. I love you to the moon and back. #ytjt
🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@abyanavoice_official featuring @muni_mmj @naamrh__

37 0 17 hours ago
Apa sudah jadi pada Malaysia sekarang 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♂️#ytjt 
#laniviral

Apa sudah jadi pada Malaysia sekarang 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♂️ #ytjt
#laniviral

25 0 17 hours ago
be the best version of you🌈

#janganisapgam #ytjt

be the best version of you🌈

#janganisapgam #ytjt

167 10 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 19 hours ago
Tq ridzuan bagi pinjam😂😂😂
#ytjt

Tq ridzuan bagi pinjam😂😂😂
#ytjt

116 7 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 19 hours ago
🐳 #ewangetawaypulau

🐳 #ewangetawaypulau

74 2 20 hours ago
Kalau dah tawar hati,  tambahlah gula atau garam.  Terpulang pada citarasa anda,  jangan terlebih pula nanti potong kaki😘

Kalau dah tawar hati, tambahlah gula atau garam. Terpulang pada citarasa anda, jangan terlebih pula nanti potong kaki😘

165 20 20 hours ago
Ada mata, lihat. Ada telinga, dengar. Ada akal, gunakanlah sebaiknya. 
#iykyk #ytjt

Ada mata, lihat. Ada telinga, dengar. Ada akal, gunakanlah sebaiknya.
#iykyk #ytjt

47 2 20 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight
🔰 2 month warannty (ENGINE)
🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original
🔰 World Time, Single Alarm
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM190
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight
🔰 2 month warannty (ENGINE)
🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original
🔰 World Time, Single Alarm
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM190

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 22 hours ago
When someone shows us their true colors, we have to stop trying to repaint them
.
#life #qoutes #ytjt #ady

When someone shows us their true colors, we have to stop trying to repaint them
.
#life #qoutes #ytjt #ady

37 0 22 hours ago
Bila dah terbang ,jangan lupa landing . . .  #ytjt

Bila dah terbang ,jangan lupa landing . . . #ytjt

21 9 22 hours ago

Top #ytjt posts

Mana geng nvx BP ekk? Angkat tangan sikit 🙋🏻‍♀️ Nak ajak lumba ni hehehehe 😛😛 #nvxmalaysia #nvxhijau #gengkurakura

Mana geng nvx BP ekk? Angkat tangan sikit 🙋🏻‍♀️ Nak ajak lumba ni hehehehe 😛😛 #nvxmalaysia #nvxhijau #gengkurakura

2,200 32 11 August, 2019
Random🌛🤙🏻

Random🌛🤙🏻

764 42 12 August, 2019
👀💙 #ytjt

👀💙 #ytjt

8,998 67 5 August, 2019
101 ! #ytjt

101 ! #ytjt

1,999 23 17 August, 2019
Ter srs 🤪

Ter srs 🤪

741 36 13 July, 2019
Aiiii perangai comell 😂😂🤣
@haqiemrusli98_ #ytjt #qiemilio #qiemilioloyal #qiemiliounited #aqiemrusli

Aiiii perangai comell 😂😂🤣
@haqiemrusli98_ #ytjt #qiemilio #qiemilioloyal #qiemiliounited #aqiemrusli

1,151 33 18 August, 2019
bukan selalu jatuh dekat finish line 🔥HAHAHAHHA
#merdekanaturerun2019 #merdekanaturerun #mnr2019 #mnr #ytjt #kkec2019

bukan selalu jatuh dekat finish line 🔥HAHAHAHHA
#merdekanaturerun2019 #merdekanaturerun #mnr2019 #mnr #ytjt #kkec2019

301 3 3 August, 2019
Gigih naww😂😂ckp terima kasih pun jerit ii “ terima kasih qiem ,nnt aku like kem”😂😂AHAHAHHAHAAHAHAH sporting memasing 😂😂😂
🎥, Twitter @shasangie, @izulariff 
@haqiemrusli98_ 
#ytjt #qiemilio #qiemilioloyal #haqiemrusli #qiemiliounited #lelakiberkacamata

Gigih naww😂😂ckp terima kasih pun jerit ii “ terima kasih qiem ,nnt aku like kem”😂😂AHAHAHHAHAAHAHAH sporting memasing 😂😂😂
🎥, Twitter @shasangie, @izulariff
@haqiemrusli98_
#ytjt #qiemilio #qiemilioloyal #haqiemrusli #qiemiliounited #lelakiberkacamata

1,132 33 4 August, 2019
Always ignore hateful attitude and rude behaviour of the people. They are powerless without ur response..sentiasa ingat ALLAH tau comel🌹 
@haqiemrusli98_ 
#ytjt #qiemilio #qiemilioloyal #haqiemrusli #qiemiliounited #lelakiberkacamata

Always ignore hateful attitude and rude behaviour of the people. They are powerless without ur response..sentiasa ingat ALLAH tau comel🌹
@haqiemrusli98_
#ytjt #qiemilio #qiemilioloyal #haqiemrusli #qiemiliounited #lelakiberkacamata

889 24 16 August, 2019