#yearendsale Instagram Photos & Videos

yearendsale - 652.1k posts

Hashtag Popularity

13.3
average comments
331.2
average likes

@sahabatalquranmy
@sahabatalquranmy
@sahabatalquranmy .
KOMBO PREMIUM TAG + PLANNER
.
Semuanya dalam kotak hadiah cantik ini
.
Mesti ramai tanya freegift dalam gambar tu semua dapat ka?
.
Aah semuanya sahabat punyer jika sahabat beli KOMBO ni
.
Kombo ini valid untuk AlQuran Tag A6, A5 & Eksklusif Wanita
.
& yang paling best, kombo ni valid untuk YES
.
Jadi, sahabat boleh pilih buku percuma dengan mana-mana team enuur ya
.
Lebih 1000 unit buku PERCUMA untuk sahabat pilih 😍
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 011-5950 2327 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlQuranEksklusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuran
#AlQuranRaihan
#AlQuranRabbani
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranTag
#tagsafeeya #tag383
#tagenuur
#plannerenuur
#planner2020
#yearendsale2020
#yearendsaleenuur
#yearendsale

@sahabatalquranmy 
@sahabatalquranmy 
@sahabatalquranmy . 
KOMBO PREMIUM TAG + PLANNER
.
Semuanya dalam kotak hadiah cantik ini
.
Mesti ramai tanya freegift dalam gambar tu semua dapat ka?
.
Aah semuanya sahabat punyer jika sahabat beli KOMBO ni
.
Kombo ini valid untuk AlQuran Tag A6, A5 & Eksklusif Wanita
.
& yang paling best, kombo ni valid untuk YES
.
Jadi, sahabat boleh pilih buku percuma dengan mana-mana team enuur ya
.
Lebih 1000 unit buku PERCUMA untuk sahabat pilih 😍
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 011-5950 2327 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness 
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlQuranEksklusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuran
#AlQuranRaihan
#AlQuranRabbani
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranTag
#tagsafeeya #tag383
#tagenuur
#plannerenuur
#planner2020
#yearendsale2020
#yearendsaleenuur
#yearendsale
43 0 1 minute ago

🎉🥳‼️Year End Sale Promotion‼️🥳🎉
🎉🎉Nike X Off-White Promotion🎉🎉
🎊6/12/2019 - 15/12/2019🎊
Contact: 0172266012
Operation hours: SUN-THURS 12PM - 10PM
FRI-SAT 12PM - 11PM
Address: 192-1, Jalan Dataran Cheras 9, Dataran Perniagaan Cheras, 43200 Balakong Selangor, Kuala Lumpur, Malaysia
#HypeMonsterGlobal #cheras #open #balakong #kajang #offwhite #jordan #unc #offwhite #virgilabloh #NIKEAIRJORDAN #NIKEMALAYSIA #OFFWHITEMALAYSIA #streetwearmalaysia #milktea #nike #offwhite #nikexoffwhite #friday #motivation #tgif #promotion #yearendsale

🎉🥳‼️Year End Sale Promotion‼️🥳🎉
🎉🎉Nike X Off-White Promotion🎉🎉
🎊6/12/2019 - 15/12/2019🎊
Contact: 0172266012
Operation hours: SUN-THURS 12PM - 10PM
FRI-SAT 12PM - 11PM
Address: 192-1, Jalan Dataran Cheras 9, Dataran Perniagaan Cheras, 43200 Balakong Selangor, Kuala Lumpur, Malaysia
#HypeMonsterGlobal #cheras #open #balakong #kajang #offwhite #jordan #unc #offwhite #virgilabloh #NIKEAIRJORDAN #NIKEMALAYSIA #OFFWHITEMALAYSIA #streetwearmalaysia #milktea #nike #offwhite #nikexoffwhite #friday #motivation #tgif #promotion #yearendsale
1 0 1 minute ago

SINABANA YEAR END SALE! 😍

Assalamualaikum
Sinabana KB 💕
.
Shout out to Bawal Lovers 📢 Sempena dengan YEAR END SALE, kami adakan jualan secara COMBO ITEM dengan harga yang berpatutan bermula 2/12 - 31/12 2019 😱
.
Dapatkan combo item untuk setiap design dengan harga yang sangat berpatutan sekarang! Stok kami dah tak banyak tau so kalau taknak menyesal, go and grab yours now ladies! 🤩

Setiap pembelian combo set, kami akan bagi special gift untuk korang! ❤️ Jangan lupa walk in ke butik kami di Lembah Sireh bersebelahan Pustaka Seri Dunia bermula pukul 9 pagi hingga 6 petang 🤗
.
Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera dengan klik link di bawah :-
01137458901
01137464301
.
Boleh LIKE & FOLLOW FB kami :-
Sinabana KB
.
Boleh join Telegram Channel kami :-
SinaBanaKB
.
Terima Kasih 💕
.
#newcollection
#jomcantikdengansinabana
#antapermana
#putihputihmelati
#hamparanpermata
#permatapujangga
#intanberjujuk
#selangbunga
#sinabana
#sinabanaswarovski
#bawalsinabana
#bawalswarovski
#originalswarovski
#tudungbawal
#tudungswarovski
#scarveswithswarovski
#scarvesswarovski
#tudungswarovski
#yearendsale
#sinabanakb

SINABANA YEAR END SALE! 😍

Assalamualaikum
Sinabana KB 💕
.
Shout out to Bawal Lovers 📢 Sempena dengan YEAR END SALE, kami adakan jualan secara COMBO ITEM dengan harga yang berpatutan bermula 2/12 - 31/12 2019 😱
.
Dapatkan combo item untuk setiap design dengan harga yang sangat berpatutan sekarang! Stok kami dah tak banyak tau so kalau taknak menyesal, go and grab yours now ladies! 🤩

Setiap pembelian combo set, kami akan bagi special gift untuk korang! ❤️ Jangan lupa walk in ke butik kami di Lembah Sireh bersebelahan Pustaka Seri Dunia bermula pukul 9 pagi hingga 6 petang 🤗
.
Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera dengan klik link di bawah :-
01137458901
01137464301
.
Boleh LIKE & FOLLOW FB kami :-
Sinabana KB
.
Boleh join Telegram Channel kami :-
SinaBanaKB
.
Terima Kasih 💕
.
#newcollection 
#jomcantikdengansinabana 
#antapermana 
#putihputihmelati 
#hamparanpermata 
#permatapujangga 
#intanberjujuk 
#selangbunga 
#sinabana 
#sinabanaswarovski 
#bawalsinabana 
#bawalswarovski
#originalswarovski 
#tudungbawal 
#tudungswarovski 
#scarveswithswarovski 
#scarvesswarovski 
#tudungswarovski 
#yearendsale
#sinabanakb
0 0 3 minutes ago

🤩NEW ARRIVAL
.
✴️CHANEL
✴️61385
.
📐Size : 23.5 (L) X 21.5 (H) CM 🔴 GRED : AAA
.
💲RM80 SM
💲RM85 SS
.
📮Free postage ya!📮
.
.
Dm/ws utk order.tekan link di bio sahaja 🤗
.
#slingbagmalaysia #bagpackmurahmalaysia  #malaysiaonlineshop #onlineshopping  #begmurahmurah #backpackmurahmalaysia  #murahshop  #bag #moodrepublik  #handbagmalaysia #begmurahcantik  #beglawa  #barangbaik  #tijmkb #terapiinstagram   #handbags #murah  #begcantik  #bazaronline  #bazarmalaysia #yearendsale  #begberkualiti  #malaysia  #malaysian #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #Like4likes #likeforlikes

🤩NEW ARRIVAL
.
✴️CHANEL
✴️61385
.
📐Size : 23.5 (L) X 21.5 (H) CM 🔴 GRED : AAA
.
💲RM80 SM
💲RM85 SS
.
📮Free postage ya!📮
.
.
Dm/ws utk order.tekan link di bio sahaja 🤗
.
#slingbagmalaysia#bagpackmurahmalaysia #malaysiaonlineshop#onlineshopping #begmurahmurah#backpackmurahmalaysia #murahshop #bag#moodrepublik #handbagmalaysia#begmurahcantik #beglawa #barangbaik #tijmkb#terapiinstagram  #handbags#murah #begcantik #bazaronline #bazarmalaysia#yearendsale #begberkualiti #malaysia #malaysian#bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #Like4likes#likeforlikes
5 0 4 minutes ago

.
FLASH Year End Sale just 2 days only‼️
(06 - 08.12.19)
.
Get RM103.55 for #padmakurungkedah
#gulinearkurungkedah now
.
Plus Free Postage 🚚💨💨for all product😍😍😍
.
.
to place ur order just click
@inhanna.kurung_riau
www.wasap.my/60172382083
.
.
#inhannakurungriau
#inhanna
#inhannasale
#kurungkedah
#kurungriau
#kurungpahang
#yearEndsale
#yes2019
#yes

.
FLASH Year End Sale just 2 days only‼️
(06 - 08.12.19)
.
Get RM103.55 for #padmakurungkedah
#gulinearkurungkedah now
. 
Plus Free Postage 🚚💨💨for all product😍😍😍
.
.
to place ur order just click
@inhanna.kurung_riau
www.wasap.my/60172382083
.
.
#inhannakurungriau
#inhanna 
#inhannasale
#kurungkedah
#kurungriau
#kurungpahang 
#yearEndsale 
#yes2019 
#yes
0 0 6 minutes ago

HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yg mmentingkan kesihatan & kebersihan kulit.

HERV ada 2 item yg WAJIB dimiliki :

1. BRIGHTENING OIL CLEANSER
❤bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori.
❤Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING.Amalkan secara konsisten 3x sehari samada mekap atau tidak.

2.DEEP & GLOW EXFOLIATOR ❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam,
dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit.
❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan.
❤ recommended utk digunakan max 2x seminggu. ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. ..
Ready stock
Herv BOC travel size rm35
Herv BOC standard size rm79
Herv D&GE rm69
..
COD Cheras Baru, Mid Valley, The Gardens Mall, Bangsar, Bdr Permaisuri, Bdr Tun Razak, Jln Cheras, Jln Kuari, Leisure Mall, Taman Ferngrove n Batu 9 Cheras
www.wasap.my/60172233081
..
#TeamSaw
#hervian
#HERVNatural
#HervNaturalSkincare
#HervBrighteningOilCleanser
#hervdeepglowexfoliator
#agensah
#agenkl
#agencheras
#agenbangsar
#agenbandarpermaisuri
#agenkajang
#agenbangi
#oilcleanser
#cleanser
#exfoliat
#scrublembut
#facescrub
#makeupremover
#skincarefirstmakeupsecond
#skincarelovers
#localproduct
#LocalBrand
#SetandingInternational
#supportlocal
#sayajualsayapakai
#yearendsale

HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yg mmentingkan kesihatan & kebersihan kulit.

HERV ada 2 item yg WAJIB dimiliki :

1. BRIGHTENING OIL CLEANSER
❤bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori.
❤Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING.Amalkan secara konsisten 3x sehari samada mekap atau tidak.

2.DEEP & GLOW EXFOLIATOR ❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, 
dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam  kulit.
❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan.
❤ recommended utk digunakan max 2x seminggu. ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. ..
Ready stock 
Herv BOC travel size rm35
Herv BOC standard size rm79
Herv D&GE rm69
..
COD Cheras Baru, Mid Valley, The Gardens Mall, Bangsar, Bdr Permaisuri, Bdr Tun Razak, Jln Cheras, Jln Kuari, Leisure Mall, Taman Ferngrove n Batu 9 Cheras 
www.wasap.my/60172233081
..
#TeamSaw 
#hervian 
#HERVNatural 
#HervNaturalSkincare 
#HervBrighteningOilCleanser 
#hervdeepglowexfoliator 
#agensah 
#agenkl 
#agencheras 
#agenbangsar 
#agenbandarpermaisuri 
#agenkajang 
#agenbangi 
#oilcleanser 
#cleanser 
#exfoliat 
#scrublembut 
#facescrub 
#makeupremover 
#skincarefirstmakeupsecond 
#skincarelovers 
#localproduct 
#LocalBrand 
#SetandingInternational 
#supportlocal 
#sayajualsayapakai 
#yearendsale
0 0 8 minutes ago

Paket Promo Akhir Tahun
Xpander Cross TANPA DP* 👉 Proses Cepat
👉 Siap jemput Data 👉 Proses dibantu sampai Approve
👉 Free Kaca Film V-Kool *
👉 Free Talang Air
👉 Free Karpet Bludru*
👉 Free Service & Sparepart s/d 50 rb KM*
👉 Tenor bisa s/d 6 Tahun*

Siapkan libur Natal & Tahun Baru
Anda dengan XPANDER CROSS
sebagai mobil pilihan keluarga kamu
BOOKING UNIT NYA
Sebelum harga Naik

Info lengkap
082246253490

#mitsubishinusantaradepok #mitsubishimargonda #margocity #depok #promoakhirtahun #promoakhirtahunmitsubishi #xpander #xpandercross #xpandyouradventure #yearendsale #mitsubishinusantara #nataldantahunbaru #natal2019 #akhirtahun #promodesember #autoshowmitsubishi

Paket Promo Akhir Tahun
Xpander Cross TANPA DP* 👉 Proses Cepat
👉 Siap jemput Data 👉 Proses dibantu sampai Approve
👉 Free Kaca Film V-Kool *
👉 Free Talang Air
👉 Free Karpet Bludru*
👉 Free Service & Sparepart s/d 50 rb KM*
👉 Tenor bisa s/d 6 Tahun*

Siapkan libur Natal & Tahun Baru 
Anda dengan XPANDER CROSS
sebagai mobil pilihan keluarga kamu
BOOKING UNIT NYA 
Sebelum harga Naik

Info lengkap
082246253490

#mitsubishinusantaradepok #mitsubishimargonda #margocity #depok #promoakhirtahun #promoakhirtahunmitsubishi #xpander #xpandercross #xpandyouradventure #yearendsale #mitsubishinusantara #nataldantahunbaru #natal2019 #akhirtahun #promodesember #autoshowmitsubishi
0 0 11 minutes ago

Assalammualaikum, pelanggan setia kami di @nurkasih.collection.

Kini, jualan Y.E.S sedang berlangsung bermula 1 Disember 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Kami menawarkan HARGA RUNTUH untuk kesemua lebih 40 design tudung keluaran TUDUNG NURKASIH.

Jemput Whatsapp Akak Kaseh di 0176635023 untuk rebut SALE GILA-GILA dengan diskaun sehingga 60%. ❤

#sayajualtudung #tudunglabuh #tudungnurkasih #tudunglabuh #neelofa #sayajual #pusaka #muslimah #hijab #tudung #ampang #tudungmuslimah #cemburuseorangwanita #tudungsarung #bangisentral #kualalumpur #tudung #jualtudungsarung #ctdk #yearendsale #sayajualtudunglabuh #butikmuslimah #instanthijab #musliminaustralia #brunei #mirafilzah #butiktudung #bazaarpaknil #shoppingtudung #cutisekolah

Assalammualaikum, pelanggan setia kami di @nurkasih.collection.

Kini, jualan Y.E.S sedang berlangsung bermula 1 Disember 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Kami menawarkan HARGA RUNTUH untuk kesemua lebih 40 design tudung keluaran TUDUNG NURKASIH.

Jemput Whatsapp Akak Kaseh di 0176635023 untuk rebut SALE GILA-GILA dengan diskaun sehingga 60%. ❤

#sayajualtudung #tudunglabuh #tudungnurkasih #tudunglabuh #neelofa #sayajual #pusaka #muslimah #hijab #tudung #ampang #tudungmuslimah #cemburuseorangwanita #tudungsarung #bangisentral #kualalumpur #tudung #jualtudungsarung #ctdk #yearendsale #sayajualtudunglabuh #butikmuslimah #instanthijab #musliminaustralia #brunei #mirafilzah #butiktudung #bazaarpaknil #shoppingtudung #cutisekolah
0 0 12 minutes ago

Happy Friday from these two sharp dressed gentlemen! .
Have you heard of our Year End Blowout Sale happening right now⁉️Stop by or give us a call at (403) 343-3673 to find out more! .
.
.
#alberta #camclarkford #ford #reddeer #gasolinealley #albertatrucks #yearendsale #trucktuesday #gasolinealleyford #winter #winteriscoming #winterishere #christmas #sharpdressed #403 #lacombe #sylvanlake #blackfalds #penhold #innisfail #olds #stettler #rockymountainhouse #centralalberta #customerservice #numberonedealer #winning

Happy Friday from these two sharp dressed gentlemen! .
Have you heard of our Year End Blowout Sale happening right now⁉️Stop by or give us a call at (403) 343-3673 to find out more! .
.
.
#alberta #camclarkford #ford #reddeer #gasolinealley #albertatrucks #yearendsale #trucktuesday #gasolinealleyford #winter #winteriscoming #winterishere #christmas #sharpdressed #403 #lacombe #sylvanlake #blackfalds #penhold #innisfail #olds #stettler #rockymountainhouse #centralalberta #customerservice #numberonedealer #winning
0 0 13 minutes ago

Clearance sale 🎈🎊this big shopper bag can be used to buy veggies or used as a laundry bag it's a multipurpose bag with multi Utility .....various more prints available at our store #mokshjutebags #3bagsfor₹500 #clearancesale #igers #annanagar #ecoshop #ecofriendly #jute #sale #yearendsale #chennai #variousprints

Clearance sale 🎈🎊this big shopper bag can be used to buy veggies or used as a laundry bag it's a multipurpose bag with multi Utility .....various more prints available at our store #mokshjutebags #3bagsfor₹500 #clearancesale #igers #annanagar #ecoshop #ecofriendly #jute #sale #yearendsale #chennai #variousprints
1 0 13 minutes ago

Dear Goodnessmate,

Jangan lupa, mulai hari ini Exsport diskon hingga 50% di store @suncitymallsda! .
.
.
Sst.. All item lho, Goodnessmates.
.
.
#exsportbags #creatinggoodnesssince1979 #promo #sale #yearendsale

Dear Goodnessmate,

Jangan lupa, mulai hari ini Exsport diskon hingga 50% di store @suncitymallsda! .
.
. 
Sst.. All item lho, Goodnessmates.
.
.
#exsportbags #creatinggoodnesssince1979 #promo #sale #yearendsale
1 0 13 minutes ago

Assalammualaikum, pelanggan setia kami di @nurkasih.collection.

Kini, jualan Y.E.S sedang berlangsung bermula 1 Disember 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Kami menawarkan HARGA RUNTUH untuk kesemua lebih 40 design tudung keluaran TUDUNG NURKASIH.

Jemput Whatsapp Akak Kaseh di 0176635023 untuk rebut SALE GILA-GILA dengan diskaun sehingga 60%. ❤

#sayajualtudung #tudunglabuh #tudungnurkasih #tudunglabuh #neelofa #sayajual #pusaka #muslimah #hijab #tudung #ampang #tudungmuslimah #cemburuseorangwanita #tudungsarung #bangisentral #kualalumpur #tudung #jualtudungsarung #ctdk #yearendsale #sayajualtudunglabuh #butikmuslimah #instanthijab #musliminaustralia #brunei #mirafilzah #butiktudung #bazaarpaknil #shoppingtudung #cutisekolah

Assalammualaikum, pelanggan setia kami di @nurkasih.collection.

Kini, jualan Y.E.S sedang berlangsung bermula 1 Disember 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Kami menawarkan HARGA RUNTUH untuk kesemua lebih 40 design tudung keluaran TUDUNG NURKASIH.

Jemput Whatsapp Akak Kaseh di 0176635023 untuk rebut SALE GILA-GILA dengan diskaun sehingga 60%. ❤

#sayajualtudung #tudunglabuh #tudungnurkasih #tudunglabuh #neelofa #sayajual #pusaka #muslimah #hijab #tudung #ampang #tudungmuslimah #cemburuseorangwanita #tudungsarung #bangisentral #kualalumpur #tudung #jualtudungsarung #ctdk #yearendsale #sayajualtudunglabuh #butikmuslimah #instanthijab #musliminaustralia#brunei #mirafilzah #butiktudung #bazaarpaknil #shoppingtudung #cutisekolah
0 0 15 minutes ago

Assalammualaikum, pelanggan setia kami di @nurkasih.collection.

Kini, jualan Y.E.S sedang berlangsung bermula 1 Disember 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Kami menawarkan HARGA RUNTUH untuk kesemua lebih 40 design tudung keluaran TUDUNG NURKASIH.

Jemput Whatsapp Akak Kaseh di 0176635023 untuk rebut SALE GILA-GILA dengan diskaun sehingga 60%. ❤

#sayajualtudung #tudunglabuh #tudungnurkasih #tudunglabuh #neelofa #sayajual #pusaka #muslimah #hijab #tudung #ampang #tudungmuslimah #cemburuseorangwanita #tudungsarung #bangisentral #kualalumpur #tudung #jualtudungsarung #ctdk #yearendsale #sayajualtudunglabuh #butikmuslimah #instanthijab #musliminaustralia #brunei #mirafilzah #butiktudung #bazaarpaknil #shoppingtudung #cutisekolah

Assalammualaikum, pelanggan setia kami di @nurkasih.collection.

Kini, jualan Y.E.S sedang berlangsung bermula 1 Disember 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Kami menawarkan HARGA RUNTUH untuk kesemua lebih 40 design tudung keluaran TUDUNG NURKASIH.

Jemput Whatsapp Akak Kaseh di 0176635023 untuk rebut SALE GILA-GILA dengan diskaun sehingga 60%. ❤

#sayajualtudung #tudunglabuh #tudungnurkasih #tudunglabuh #neelofa #sayajual #pusaka #muslimah #hijab #tudung #ampang #tudungmuslimah #cemburuseorangwanita #tudungsarung #bangisentral #kualalumpur #tudung #jualtudungsarung #ctdk #yearendsale #sayajualtudunglabuh #butikmuslimah #instanthijab #musliminaustralia#brunei #mirafilzah #butiktudung #bazaarpaknil #shoppingtudung #cutisekolah
1 0 16 minutes ago

Sejujurnya kak mar dari dulu sampai sekarang mencari material yang betul2 sesuai dengan muka ni. Bila try Bawal Carissa ni, sukanya xtau nak habaq macam mana. Senang giler nak bentuk. Lepastu travel friendly. So, kak mar percaya dekat luar sana mesti ada masalah macam akak. Jom bergaya dengan yakin bersama Bawal Carissa 😍
.
.
📷 Ootd code red
.
.
#Bawalcotton
#muhasabahdiri #tarbiahdiri #syukurselalu #alhamdulillah #tudungbawal #bawalsenangbentuk #bawalcotton #bawalsegiempat #bawalborong #bawalovers #bawallabuh #tutorialbawal #bawalbidang50 #bawalplain #tudungbawalmurah #2019 #antistarch #bawalbidang60 #yearendsale

Sejujurnya kak mar dari dulu sampai sekarang mencari material yang betul2 sesuai dengan muka ni. Bila try Bawal Carissa ni, sukanya xtau nak habaq macam mana. Senang giler nak bentuk. Lepastu travel friendly. So, kak mar percaya dekat luar sana mesti ada masalah macam akak. Jom bergaya dengan yakin bersama Bawal Carissa 😍
.
.
📷 Ootd code red
.
.
#Bawalcotton
#muhasabahdiri #tarbiahdiri #syukurselalu #alhamdulillah #tudungbawal #bawalsenangbentuk #bawalcotton #bawalsegiempat #bawalborong #bawalovers #bawallabuh #tutorialbawal #bawalbidang50 #bawalplain #tudungbawalmurah #2019 #antistarch #bawalbidang60 #yearendsale
2 0 19 minutes ago

Did you know, that free radicals are unstable molecules that can cause damage to our skin cells? 😳 You don’t? Oh, now you know! Sebab tu la kita kena keluarkan free radical tu daripada terperangkap lama2 dalam kulit kita! Don’t worry because this IONIC Face Massage Device can help you with that! FREE je uols! 😄🥳
.
.
www.meeracle.com.my
.
.
.
📲📲📲 0173084197
Click link at bio @meeracle.skincare.natural
.
.
.
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#IONICFaceMassageDevice
#yearendsale #yes2019
#parutjerawat #jeragat #kulitberminyak
#serumhalal #sensitif

Did you know, that free radicals are unstable molecules that can cause damage to our skin cells? 😳 You don’t? Oh, now you know! Sebab tu la kita kena keluarkan free radical tu daripada terperangkap lama2 dalam kulit kita! Don’t worry because this IONIC Face Massage Device can help you with that! FREE je uols! 😄🥳
.
.
www.meeracle.com.my
.
.
.
📲📲📲 0173084197
Click link at bio @meeracle.skincare.natural
.
.
.
. 
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#IONICFaceMassageDevice
#yearendsale #yes2019
#parutjerawat #jeragat #kulitberminyak
#serumhalal #sensitif
0 0 21 minutes ago

Wonder how sometimes your skincare just won’t work to your skin? Sebab tu uols kena ada IONIC Face Massage Device ni! Sebab ia membantu untuk serap skincare uols dengan lebih mendalam ke dalam kulit. Baru lah menjadi! 😛😄
.
.
www.meeracle.com.my
.
📲📲📲 0173084197
Click link at bio @meeracle.skincare.natural
.
.
.
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#IONICFaceMassageDevice
#yearendsale #yes2019
#parutjerawat #jeragat #kulitberminyak
#serumhalal #sensitif

Wonder how sometimes your skincare just won’t work to your skin? Sebab tu uols kena ada IONIC Face Massage Device ni! Sebab ia membantu untuk serap skincare uols dengan lebih mendalam ke dalam kulit. Baru lah menjadi! 😛😄
.
.
www.meeracle.com.my
.
📲📲📲 0173084197
Click link at bio @meeracle.skincare.natural
.
.
.
. 
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#IONICFaceMassageDevice
#yearendsale #yes2019
#parutjerawat #jeragat #kulitberminyak
#serumhalal #sensitif
0 0 22 minutes ago

📢 YEAR END SALE!
Buy any of the products as per list to entitled additional 10 servings for FREE!
*Limited Time Offer, while stocks last! #scitecnutrition #wheyprotein #preworkout #yearendsale #promotion #bestdeals #supplement #bcaa #wheyisolate #casein

📢 YEAR END SALE!
Buy any of the products as per list to entitled additional 10 servings for FREE!
*Limited Time Offer, while stocks last! #scitecnutrition #wheyprotein #preworkout #yearendsale #promotion #bestdeals #supplement #bcaa #wheyisolate #casein
9 0 22 minutes ago

BELLARAYA JENJARUM KURUNG CUMA
RM179‼️RM 179‼️RM 179‼️
.
.
COMBO 2 HELAI RM 350‼️
.
.
Warna n size very LIMITED jgn lambat2 nanti habis admin xtau😁
.
.
✔️FREE POS UTK PEMBELIAN LEBIH RM200
✔️FREE BAWAL DARLINA UTK
PEMBELIAN LEBIH RM300
.
.
jom grab Now!!
.
.
📲0199928258 (link di bio)
.
.
#bayes #BellaAmmara #yes2019 #yearendsale #kurungmodensimple #kurunglace

BELLARAYA JENJARUM KURUNG CUMA
RM179‼️RM 179‼️RM 179‼️
.
.
COMBO 2 HELAI RM 350‼️
.
.
Warna n size very LIMITED jgn lambat2 nanti habis admin xtau😁
.
.
✔️FREE POS UTK PEMBELIAN LEBIH RM200
✔️FREE BAWAL DARLINA UTK
PEMBELIAN LEBIH RM300
.
.
jom grab Now!!
.
.
📲0199928258 (link di bio)
.
.
#bayes #BellaAmmara #yes2019 #yearendsale #kurungmodensimple #kurunglace
0 0 23 minutes ago

Did you know that men have a higher collagen density than women? 😱 Ha sebab kulit lelaki agak tebal berbanding kulit perempuan, so their skin tends to produce more collagen! So for the women, device ni akan membantu kulit uols untuk regenerate more collagen! Yay to this IONIC Face Massage Device! Dapat FREE je ok. Get it now! 😍🥰
.
.
www.meeracle.com.my
.
.
.
📲📲📲 0173084197
Click link at bio @meeracle.skincare.natural
.
.
.
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#IONICFaceMassageDevice
#yearendsale #yes2019
#parutjerawat #jeragat #kulitberminyak
#serumhalal #sensitif

Did you know that men have a higher collagen density than women? 😱 Ha sebab kulit lelaki agak tebal berbanding kulit perempuan, so their skin tends to produce more collagen! So for the women, device ni akan membantu kulit uols untuk regenerate more collagen! Yay to this IONIC Face Massage Device! Dapat FREE je ok. Get it now! 😍🥰
.
.
www.meeracle.com.my
.
.
.
📲📲📲 0173084197
Click link at bio @meeracle.skincare.natural
.
.
.
. 
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#IONICFaceMassageDevice
#yearendsale #yes2019
#parutjerawat #jeragat #kulitberminyak
#serumhalal #sensitif
0 0 25 minutes ago

#assalamualaikum
.
NEW ARRIVAL♨️♨️
.
COLLECTION KAFTAN BATWIN
.
RM50
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
Borong semua kler
Nak borong semua pm tepi😉
.
FIT 58
.
NAK ORDER BLH TRUS SUBMIT
CEPAT2 SEBELUM HBS.. SEDIAKAN BACKUP YER😊
.
.
Order at 019-6571293
(click at bio ⬆️⬆️⬆️)
.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungviral #kurungcotton #kurungpahang #bajudinner #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #bajukurung #bajuraya #bajumuslimah #bajukurungmalaysia #kurungcikgu #kurungstudent #kurungladies #kurungkenduri #likeforlikes #cikgusekolah #cikgucantik #ootd #like4likes #like4likesback #likeforfollow #like4follow #yessale #yearendsale #kaftanmurah #kaftanmalaysia

#assalamualaikum
.
NEW ARRIVAL♨️♨️
.
COLLECTION KAFTAN BATWIN
.
RM50
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
Borong semua kler
Nak borong semua pm tepi😉
.
FIT 58
.
NAK ORDER BLH TRUS SUBMIT
CEPAT2 SEBELUM HBS.. SEDIAKAN BACKUP YER😊
.
.
Order at 019-6571293
(click at bio ⬆️⬆️⬆️)
.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungviral #kurungcotton #kurungpahang #bajudinner  #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #bajukurung #bajuraya #bajumuslimah  #bajukurungmalaysia #kurungcikgu #kurungstudent #kurungladies #kurungkenduri #likeforlikes #cikgusekolah #cikgucantik #ootd #like4likes #like4likesback #likeforfollow #like4follow  #yessale #yearendsale #kaftanmurah #kaftanmalaysia
1 0 27 minutes ago

KOMBO MAGNET A5 & PLANNER
.
Pelbagai pilihan warna alquran A5 ni. ✔️Merah
✔️Hijau
✔️Turquoise
✔️Hitam
✔️Purple
.
Semuanya dalam kotak hadiah cantik ini
.
Mesti ramai tanya freegift dalam gambar tu semua dapat ka?
.
Aah semuanya sahabat punyer jika sahabat beli KOMBO ni
.
Kombo ini valid untuk AlQuran Tag A6, A5 & Eksklusif Wanita
.
& yang paling best, kombo ni valid untuk YES
.
Jadi, sahabat boleh pilih buku percuma dengan mana-mana team enuur ya
.
Lebih 1000 unit buku PERCUMA untuk sahabat pilih 😍
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 0136635430 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "KOMBO YES" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlQuranEksklusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuran
#AlQuranRaihan
#AlQuranRabbani
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranTag
#tagsafeeya #tag383
#tagenuur
#plannerenuur
#planner2020
#yearendsale2020
#yearendsaleenuur
#yearendsale

KOMBO MAGNET A5 & PLANNER
.
Pelbagai pilihan warna alquran A5 ni. ✔️Merah
✔️Hijau
✔️Turquoise
✔️Hitam
✔️Purple
.
Semuanya dalam kotak hadiah cantik ini
.
Mesti ramai tanya freegift dalam gambar tu semua dapat ka?
.
Aah semuanya sahabat punyer jika sahabat beli KOMBO ni
.
Kombo ini valid untuk AlQuran Tag A6, A5 & Eksklusif Wanita
.
& yang paling best, kombo ni valid untuk YES
.
Jadi, sahabat boleh pilih buku percuma dengan mana-mana team enuur ya
.
Lebih 1000 unit buku PERCUMA untuk sahabat pilih 😍
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 0136635430 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "KOMBO YES" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness 
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlQuranEksklusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuran
#AlQuranRaihan
#AlQuranRabbani
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranTag
#tagsafeeya #tag383
#tagenuur
#plannerenuur
#planner2020
#yearendsale2020
#yearendsaleenuur
#yearendsale
0 0 27 minutes ago

#assalamualaikum
.
NEW ARRIVAL♨️♨️
.
COLLECTION KAFTAN BATWIN
.
RM50
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
Borong semua kler
Nak borong semua pm tepi😉
.
FIT 58
.
NAK ORDER BLH TRUS SUBMIT
CEPAT2 SEBELUM HBS.. SEDIAKAN BACKUP YER😊
.
.
Order at 019-6571293
(click at bio ⬆️⬆️⬆️)
.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungviral #kurungcotton #kurungpahang #bajudinner #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #bajukurung #bajuraya #bajumuslimah #bajukurungmalaysia #kurungcikgu #kurungstudent #kurungladies #kurungkenduri #likeforlikes #cikgusekolah #cikgucantik #ootd #like4likes #like4likesback #likeforfollow #like4follow #yessale #yearendsale #kaftanmurah #kaftanmalaysia

#assalamualaikum
.
NEW ARRIVAL♨️♨️
.
COLLECTION KAFTAN BATWIN
.
RM50
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
Borong semua kler
Nak borong semua pm tepi😉
.
FIT 58
.
NAK ORDER BLH TRUS SUBMIT
CEPAT2 SEBELUM HBS.. SEDIAKAN BACKUP YER😊
.
.
Order at 019-6571293
(click at bio ⬆️⬆️⬆️)
.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungviral #kurungcotton #kurungpahang #bajudinner  #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #bajukurung #bajuraya #bajumuslimah  #bajukurungmalaysia #kurungcikgu #kurungstudent #kurungladies #kurungkenduri #likeforlikes #cikgusekolah #cikgucantik #ootd #like4likes #like4likesback #likeforfollow #like4follow  #yessale #yearendsale #kaftanmurah #kaftanmalaysia
4 0 27 minutes ago

🤩NEW ARRIVAL
.
✴️GUCCI
.
✴️687
❤Size : 20 (L) X 12.5 (H) CM
💛 GRED : AAA
.
💲RM55 SM
💲RM60 SS
.
📮Free postage ya!📮
.
.
Dm/ws utk order.tekan link di bio sahaja 😊
.
#begcantik #begmurahcantik #beglawa #handbagmurah #begmurah #ootd #bazarpaknil #begmurahmalaysia #begcantik #yearendsale #bag #terapiinstagram #aurainsta #begcomelmurah #moodrepublik

🤩NEW ARRIVAL
.
✴️GUCCI
.
✴️687
❤Size : 20 (L) X 12.5 (H) CM
💛 GRED : AAA
.
💲RM55 SM
💲RM60 SS
.
📮Free postage ya!📮
.
.
Dm/ws utk order.tekan link di bio sahaja 😊
.
#begcantik#begmurahcantik#beglawa#handbagmurah#begmurah#ootd#bazarpaknil#begmurahmalaysia#begcantik#yearendsale#bag#terapiinstagram#aurainsta#begcomelmurah#moodrepublik
0 0 27 minutes ago

#assalamualaikum
.
NEW ARRIVAL♨️♨️
.
COLLECTION KAFTAN BATWIN
.
RM50
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
Borong semua kler
Nak borong semua pm tepi😉
.
FIT 58
.
NAK ORDER BLH TRUS SUBMIT
CEPAT2 SEBELUM HBS.. SEDIAKAN BACKUP YER😊
.
.
Order at 019-6571293
(click at bio ⬆️⬆️⬆️)
.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungviral #kurungcotton #kurungpahang #bajudinner #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #bajukurung #bajuraya #bajumuslimah #bajukurungmalaysia #kurungcikgu #kurungstudent #kurungladies #kurungkenduri #likeforlikes #cikgusekolah #cikgucantik #ootd #like4likes #like4likesback #likeforfollow #like4follow #yessale #yearendsale #kaftanmurah #kaftanmalaysia

#assalamualaikum
.
NEW ARRIVAL♨️♨️
.
COLLECTION KAFTAN BATWIN
.
RM50
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
Borong semua kler
Nak borong semua pm tepi😉
.
FIT 58
.
NAK ORDER BLH TRUS SUBMIT
CEPAT2 SEBELUM HBS.. SEDIAKAN BACKUP YER😊
.
.
Order at 019-6571293
(click at bio ⬆️⬆️⬆️)
.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungviral #kurungcotton #kurungpahang #bajudinner  #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #bajukurung #bajuraya #bajumuslimah  #bajukurungmalaysia #kurungcikgu #kurungstudent #kurungladies #kurungkenduri #likeforlikes #cikgusekolah #cikgucantik #ootd #like4likes #like4likesback #likeforfollow #like4follow  #yessale #yearendsale #kaftanmurah #kaftanmalaysia
4 0 28 minutes ago

PROMO CUCI GUDANG! 🔥
.
.
🌹KURUNG LOREZ & ESTELLA 🌹
.
HARGA ASAL RM129!
.
👉HARGA CUCI GUDANG?
RM49! RM49! RM49 SAHAJA!
.

APA LAGI UOLLS?? FIKIR LAMA2 NANTI HABIS LERRR
.
WHATSAPP 📲 019-6576438 UNTUK LOCK SIAP2
atau
klik sahaja link di bio .
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK” .
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*harga tidak termasuk postage
*sah untuk pembelian 2 pasang keatas

#sabella #sabellaviral #bajuviral #bajutanpagosok #bajuviraltanpagosok #promosi #cucigudang #sale #yearendsale

PROMO CUCI GUDANG! 🔥
.
.
🌹KURUNG LOREZ & ESTELLA 🌹
.
HARGA ASAL RM129!
.
👉HARGA CUCI GUDANG?
RM49! RM49! RM49 SAHAJA!
.

APA LAGI UOLLS?? FIKIR LAMA2 NANTI HABIS LERRR
.
WHATSAPP 📲 019-6576438 UNTUK LOCK SIAP2 
atau
klik sahaja link di bio .
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK” .
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*harga tidak termasuk postage
*sah untuk pembelian 2 pasang keatas

#sabella #sabellaviral #bajuviral #bajutanpagosok #bajuviraltanpagosok #promosi #cucigudang #sale #yearendsale
0 0 28 minutes ago

Top #yearendsale posts

#AWABATIKKURUNG X #KEBAYABATIKMELATI . PERFECT COMBINATION ✨! LETS MATCHY2 😍❤
.
Cuba uolls bayangkan berkebaya / berkurung batik matchy2 dgnn bff uolls ke, sibling ke mesti letops kann . Nampk sweet sangat . 😍❤
.
So, jom dapatkan dengan harga combo. BUY 1 @ RM129 , BUY 2 @ RM240 , BUY 3 @ RM300 . Lagi banyak uolls beli, lagi jimatttttt !! Postage pun free . Kak Eqin lanjeeee✨😱
.
#YEARENDSALE | 27 NOV-8 DEC 2019 !
www.asikinahmad.com | tap link at bio
.
#asikinahmad
#kebayabatikmelati
#yearendsale2019
#somethingclassysomethingclassic
#endofseasonsale2019

#AWABATIKKURUNG X #KEBAYABATIKMELATI . PERFECT COMBINATION ✨! LETS MATCHY2 😍❤
.
Cuba uolls bayangkan berkebaya / berkurung batik matchy2 dgnn bff uolls ke, sibling ke mesti letops kann . Nampk sweet sangat . 😍❤
.
So, jom dapatkan dengan harga combo. BUY 1 @ RM129 , BUY 2 @ RM240 , BUY 3 @ RM300 . Lagi banyak uolls beli, lagi jimatttttt !! Postage pun free . Kak Eqin lanjeeee✨😱
.
#YEARENDSALE | 27 NOV-8 DEC 2019 !
www.asikinahmad.com | tap link at bio
.
#asikinahmad
#kebayabatikmelati
#yearendsale2019
#somethingclassysomethingclassic
#endofseasonsale2019
850 61 4 December, 2019

ROWN DVSN
YEAR END SALE

up to 70%
ALL ITEM dan ALL BRAND
di store

Dapetin FREE LIMITED RAINCOAT untuk setiap pembelian
.
2 - 31 Desember 2019
Berlaku di All Store:
- Rown Division Store Manahan
- Rown Division Storage Penumping
- Rown Division 2nd Store Karanganyar
- Rown Division 3rd Store Purwodadi
- Rown Division Microshop Boyolali
- Rown Division Microshop Sragen
- Rown Division Space Semarang

Welcome the New Year with us! 🍻

#rowndivision
#yearendsale
#allstorerowndvsn

ROWN DVSN
YEAR END SALE

up to 70% 
ALL ITEM dan ALL BRAND 
di store

Dapetin FREE LIMITED RAINCOAT untuk setiap pembelian
.
2 - 31 Desember 2019
Berlaku di All Store:
- Rown Division Store Manahan
- Rown Division Storage Penumping
- Rown Division 2nd Store Karanganyar
- Rown Division 3rd Store Purwodadi
- Rown Division Microshop Boyolali
- Rown Division Microshop Sragen
- Rown Division Space Semarang

Welcome the New Year with us! 🍻

#rowndivision
#yearendsale
#allstorerowndvsn
1,413 178 30 November, 2019

Halllooooo, Happy Friday Consiners!!!!..
Udah pada Ready buat Promo Years End Sale dari Consina, mico mau kasih tau ni salah satu Promo akhir tahunnya dari Consina..
.
.
- Discount 10 % All item Product (Kecuali Product Economic Series)
.
.
- Discount 30 % untuk Selected Jaket dan T-Shirt Consina**
.
.
-Tambahan Discount +10% khusus untuk di tanggal 12 Desember 2019 *Jangka Waktu : 6 Desember 2019 s/d 5 Januari 2020
.
So.. Jangan sampe kelewatan Consiners, nikmati diskon - diskon menarik lainnya dan jangan lupa Follow Instagram Store Consina yang ada di masing - masing kota kalian untuk mendapatkan informasi menarik mengenai produk dan info lainnya.
.
.
**stock mengikuti persediaan store yang berpartipisasi ya
__________________________
THE OUTDOOR LIFESTYLE
INSPIRED BY EXPERIENCE
__________________________
Follow @consina_adventure untuk update informasi produk Consina terbaru atau kunjungi website resmi kami www.consina-adventure.com untuk pemesanan.

#consina
#consinaofficial
#consinaindonesia
#consinaadventure
#promoconsina
#1212
#yearendsale
#discount
#ultralight
#zerowaste
#consinaresponsibletrekker
#bringconsinaeverywhere

Halllooooo, Happy Friday Consiners!!!!..
Udah pada Ready buat Promo Years End Sale dari Consina, mico mau kasih tau ni salah satu Promo akhir tahunnya dari Consina..
.
.
- Discount 10 % All item Product (Kecuali Product Economic Series)
.
.
- Discount 30 % untuk Selected Jaket dan T-Shirt Consina**
.
.
-Tambahan Discount +10% khusus untuk di tanggal 12 Desember 2019 *Jangka Waktu : 6 Desember 2019 s/d 5 Januari 2020
.
So.. Jangan sampe kelewatan Consiners, nikmati diskon - diskon menarik lainnya dan jangan lupa Follow Instagram Store Consina yang ada di masing - masing kota kalian untuk mendapatkan informasi menarik mengenai produk dan info lainnya.
.
.
**stock mengikuti persediaan store yang berpartipisasi ya
__________________________
THE OUTDOOR LIFESTYLE
INSPIRED BY EXPERIENCE
__________________________
Follow @consina_adventure untuk update informasi produk Consina terbaru atau kunjungi website resmi kami www.consina-adventure.com untuk pemesanan.

#consina
#consinaofficial
#consinaindonesia
#consinaadventure
#promoconsina
#1212
#yearendsale
#discount
#ultralight
#zerowaste
#consinaresponsibletrekker
#bringconsinaeverywhere
4,137 201 10 hours ago

Good morning #AALOVERS ! Ishh susah hati Kak Eqin sebab stock is running low sebab penangan YEAR END SALE ni ! 😱❤
.
Kak Eqin tak boleh move on betul lah dengan corak #kebayabatikmelati code MK146 ni. Uolls tengoklah sendiri. Color pastel yg nampak lembut je bila uolls pakai tau😍✨
.
#kebayabatikmelati NP RM189
#YEARENDSALE2019 COMBO PRICE
BUY 1 - RM 129 only (save RM60) + FREE POSTAGE
BUY 2 - RM 240 only (save RM138) + FREE POSTAGE
BUY 3 - RM 300 only (save RM267) + FREE POSTAGE
.
#YEARENDSALE | 27 NOV-8 DEC 2019 !
www.asikinahmad.com | tap link at bio
.
#asikinahmad
#kebayabatikmelati
#yearendsale2019
#somethingclassysomethingclassic
#endofseasonsale2019

Good morning #AALOVERS ! Ishh susah hati Kak Eqin sebab stock is running low sebab penangan YEAR END SALE ni ! 😱❤
.
Kak Eqin tak boleh move on betul lah dengan corak #kebayabatikmelati code MK146 ni. Uolls tengoklah sendiri. Color pastel yg nampak lembut je bila uolls pakai tau😍✨
.
#kebayabatikmelati NP RM189
#YEARENDSALE2019 COMBO PRICE
BUY 1 -  RM 129 only (save RM60) + FREE POSTAGE
BUY 2 -  RM 240 only (save RM138) + FREE POSTAGE
BUY 3 -  RM 300 only (save RM267) + FREE POSTAGE
.
#YEARENDSALE | 27 NOV-8 DEC 2019 !
www.asikinahmad.com | tap link at bio
.
#asikinahmad
#kebayabatikmelati
#yearendsale2019
#somethingclassysomethingclassic
#endofseasonsale2019⠀
115 12 11 hours ago

Husin Fm 03 - @qamara.butiq .

SALE✨SALE✨SALE✨
.
Mulai 01-25 Disember 2019.
.
Promo Tahun Baru 👉 Diskaun 35% untuk semua Gelang Kristal seperti di dalam gambar.
.
Exclusive Design - Stok Terhad hanya 1-3 gelang sahaja setiap satu untuk pembeli terawal.
.
Normal Price - RM299
Selepas Diskaun 👉 RM194 sahaja.
.
wasap.my/60178580049 Cik Fiqa
.
.
#YearEndSale #NewYearSale #QamaraButiq #KristalQamara #KristalAsliKualitiTinggi #Rabiulakhir #kumika #Xngumpek #kumikapantun #husinfm

Husin Fm 03 - @qamara.butiq .

SALE✨SALE✨SALE✨
.
Mulai 01-25 Disember 2019.
.
Promo Tahun Baru 👉 Diskaun 35%  untuk semua Gelang Kristal seperti di dalam gambar.
.
Exclusive Design - Stok Terhad hanya 1-3 gelang sahaja setiap satu untuk pembeli terawal.
.
Normal Price - RM299
Selepas Diskaun 👉 RM194 sahaja.
.
wasap.my/60178580049 Cik Fiqa
.
.
#YearEndSale #NewYearSale #QamaraButiq #KristalQamara #KristalAsliKualitiTinggi #Rabiulakhir #kumika #Xngumpek #kumikapantun #husinfm
5,284 78 5 December, 2019

18 kali admin tengok video ini, tapi kali ke 19 auranya MasyaAllah.. @amarbaharin @aamyrarosli kalau tak sweet tak sah. Bersemut fon admin 🐜🐜🐜 Walaupun anak dah nak masuk dua, tapi tengok macam baru2 kahwin je 😍? Pasangan macam inilah yang kita nak 💕
ㅤㅤㅤ
Mencari Busana anda? Grab yours now here:
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
Outlet: @primavalet Ostia Bangi & @primavalet118 & @primavaletpasirtumboh
Website: www.fashionhub.com.my
WhatsApp: 010-221 8349
ㅤㅤㅤ
#primavalet #yearendsale #ootd #ootdprimavalet #kurta #hargajunam #jualanmurah #bajumelayu #bajukurung #pantsuit

18 kali admin tengok video ini, tapi kali ke 19 auranya MasyaAllah.. @amarbaharin @aamyrarosli kalau tak sweet tak sah. Bersemut fon admin 🐜🐜🐜 Walaupun anak dah nak masuk dua, tapi tengok macam baru2 kahwin je 😍? Pasangan macam inilah yang kita nak 💕
ㅤㅤㅤ 
Mencari Busana anda? Grab yours now here:
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
Outlet: @primavalet Ostia Bangi & @primavalet118 & @primavaletpasirtumboh 
Website: www.fashionhub.com.my
WhatsApp: 010-221 8349
ㅤㅤㅤ
#primavalet #yearendsale #ootd #ootdprimavalet #kurta #hargajunam #jualanmurah #bajumelayu #bajukurung #pantsuit
470 1 3 hours ago

Halllooooo, Happy Friday Consiners!!!!.. Udah pada Ready buat Promo Years End Sale dari Consina, mico mau kasih tau ni salah satu Promo akhir tahunnya dari Consina..
-
- Discount 10 % All item Product (Kecuali Product Economic Series)
-
- Discount 30 % untuk Selected Jaket dan T-Shirt Consina**
-
- Tambahan Discount +10% khusus untuk di tanggal 12 Desember 2019*
-
Jangka Waktu : 6 Desember 2019 s/d 5 Januari 2020

So.. Jangan sampe kelewatan Consiners, nikmati diskon - diskon menarik lainnya dan jangan lupa Follow Instagram Store Consina yang ada di masing - masing kota kalian untuk mendapatkan informasi menarik mengenai produk dan info lainnya.
.
.
**stock mengikuti persediaan store yang berpartipisasi ya
__________________________
THE OUTDOOR LIFESTYLE
INSPIRED BY EXPERIENCE
__________________________
Follow @consina_adventure untuk update informasi produk Consina terbaru atau kunjungi website resmi kami www.consina-adventure.com untuk pemesanan.

#consina
#consinaofficial
#consinaindonesia
#consinaadventure
#promoconsina
#1212
#yearendsale
#discount
#ultralight
#zerowaste
#consinaresponsibletrekker
#bringconsinaeverywhere

Halllooooo, Happy Friday Consiners!!!!.. Udah pada Ready buat Promo Years End Sale dari Consina, mico mau kasih tau ni salah satu Promo akhir tahunnya dari Consina..
-
- Discount 10 % All item Product (Kecuali Product Economic Series)
-
- Discount 30 % untuk Selected Jaket dan T-Shirt Consina**
-
- Tambahan Discount +10% khusus untuk di tanggal 12 Desember 2019*
-
Jangka Waktu : 6 Desember 2019 s/d 5 Januari 2020

So.. Jangan sampe kelewatan Consiners, nikmati diskon - diskon menarik lainnya dan jangan lupa Follow Instagram Store Consina yang ada di masing - masing kota kalian untuk mendapatkan informasi menarik mengenai produk dan info lainnya.
.
.
**stock mengikuti persediaan store yang berpartipisasi ya
__________________________
THE OUTDOOR LIFESTYLE
INSPIRED BY EXPERIENCE
__________________________
Follow @consina_adventure untuk update informasi produk Consina terbaru atau kunjungi website resmi kami www.consina-adventure.com untuk pemesanan.

#consina
#consinaofficial
#consinaindonesia
#consinaadventure
#promoconsina
#1212
#yearendsale
#discount
#ultralight
#zerowaste
#consinaresponsibletrekker
#bringconsinaeverywhere
113 4 7 hours ago

Fulamakkk... Cair betul la pick up line @amarbaharin bagi kat @aamyrarosli , walaupun dah lama kawin kene la ada momen2 mcm ni nak bagi bahagia selalu 😝. Encik suami pun segak je pakai kurta sedondon dengan isteri. .
Mencari koleksi harian anda?
.
Grab yours now here: ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤ Outlet: @primavalet Ostia Bangi & @primavalet118 & @primavaletpasirtumboh Website: www.fashionhub.com.my WhatsApp: 010-221 8349 ㅤㅤㅤ #primavalet #yearendsale #ootd #ootdprimavalet #kurta #hargajunam #jualanmurah

Fulamakkk... Cair betul la pick up line @amarbaharin bagi kat @aamyrarosli , walaupun dah lama kawin kene la ada momen2 mcm ni nak bagi bahagia selalu 😝. Encik suami pun segak je pakai kurta sedondon dengan isteri. .
Mencari koleksi harian anda?
.
Grab yours now here: ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤ Outlet: @primavalet Ostia Bangi & @primavalet118 & @primavaletpasirtumboh  Website: www.fashionhub.com.my WhatsApp: 010-221 8349 ㅤㅤㅤ  #primavalet #yearendsale #ootd #ootdprimavalet #kurta #hargajunam #jualanmurah
1,170 2 28 November, 2019