#wisuki Instagram Photos & Videos

wisuki - 869 posts

Tiada keretaku untuk dihadiahkan rumahku pun tiada ada pun bapak punya 😆😆Yang termampu jah sobatku @epeyirfan aku hadiahkan video yg x seberapa ni kepadamu walaupun perit untuk melepaskan mu aik 🤔😆😆😆phni payoh doh la tubik mnum air nok2 male sunat emmm 😂😂😂 selamat pengantin baru pey dan fakhira till jannah gais,untuk video penuh sila klik link di bio atau search saja di youtube arif yasin langsung subscribe dan tekan locengnya tikus gais tikus tikus #majlisakadnikah #wisuki #iphonography

Tiada keretaku untuk dihadiahkan rumahku pun tiada ada pun bapak punya 😆😆Yang termampu jah sobatku @epeyirfan aku hadiahkan video yg x seberapa ni kepadamu walaupun perit untuk melepaskan mu aik 🤔😆😆😆phni payoh doh la tubik mnum air nok2 male sunat emmm 😂😂😂 selamat pengantin baru pey dan fakhira till jannah gais,untuk video penuh sila klik link di bio atau search saja di youtube arif yasin langsung subscribe dan tekan locengnya tikus gais tikus tikus #majlisakadnikah #wisuki #iphonography

9 1 24 minutes ago
sentiasa memikirkan masa depan 
walau atas highway bukan didepan 😷

#wisuki
#uncleredchickenstudio

sentiasa memikirkan masa depan
walau atas highway bukan didepan 😷

#wisuki
#uncleredchickenstudio

10 0 2 hours ago
mencari kwan bukan lawan 💙 #wisuki #v2 #skodaa

mencari kwan bukan lawan 💙 #wisuki #v2 #skodaa

35 0 3 hours ago
Jangan cakap apa kau ada tapi tunjukkan apa yang kau ada 
#y15malaya_official #y15 #ysuku #wisuki 
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #y15zr #kroniy15zr

Jangan cakap apa kau ada tapi tunjukkan apa yang kau ada
#y15malaya_official #y15 #ysuku #wisuki
#kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #y15zr #kroniy15zr

304 15 3 hours ago
Ko nk mengata pasal aku silakan.. aku x kan mati dengan kata kata kau😆 .
.
.
.
#sayaxkroni😈 #pnjam #silakanmulut #malasnklayan #y15 #ysuku #wisuki #santaianakpuchong #jentera #kakyracing #luruskaki

Ko nk mengata pasal aku silakan.. aku x kan mati dengan kata kata kau😆 .
.
.
.
#sayaxkroni😈 #pnjam #silakanmulut #malasnklayan #y15 #ysuku #wisuki #santaianakpuchong #jentera #kakyracing #luruskaki

47 10 4 hours ago
| MALAS SEBENARNYA |
.
Tak nak cakap banyak...kasi tengok je lah 😎. Dah tengok jangan expect saya main Keeper!.
Nak friendly? Bak datang! 👊🏽
.
EHEM-EHEM
.
#crossbarchallenge #videostar #videooftheday #football #footballmalaysia #nike #tiempo #bolasepak #shooter #rakita #memanglit #muzikpalinglit #taring #maluapabossku #wisuki #bukankalengkaleng #10 #indie #katasapot #lokalah #buatanmalaysia #demilencanadidada #tanahtumpahnyadarahku #harimaumalaya

| MALAS SEBENARNYA |
.
Tak nak cakap banyak...kasi tengok je lah 😎. Dah tengok jangan expect saya main Keeper!.
Nak friendly? Bak datang! 👊🏽
.
EHEM-EHEM
.
#crossbarchallenge #videostar #videooftheday #football #footballmalaysia #nike #tiempo #bolasepak #shooter #rakita #memanglit #muzikpalinglit #taring #maluapabossku #wisuki #bukankalengkaleng #10 #indie #katasapot #lokalah #buatanmalaysia #demilencanadidada #tanahtumpahnyadarahku #harimaumalaya

74 23 9 hours ago
AHAD ride santai kita bantai😆
#wisuki #epjet #z9

AHAD ride santai kita bantai😆
#wisuki #epjet #z9

48 0 10 hours ago
Siapa sangka kan, hasil dari bisnes ebook dalam masa 7 hari.. sangat2 awesome!

Inilah FENOMENA BARU dalam bisnes online ni.. kalau anda terlambat, anda akan tertinggal di belakang. Ini bukan bisnes forex or money game. Ini adalah REAL BISNES.. Anda share link, ada org beli, anda akan dpt komisen.. bestt gilerr.. Kepada anda yg masih belum join, cepat2 dapatkan sekarang di https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/2331

Nanti anda automatik jadi ejen ebook ni dan boleh dpt komisen 50%!! Takperlu simpan stok pun.. hanya share link je, dah boleh dapat sales! Kita akan ajar dlm group nanti.. Dapatkan skrg 
Whatsapp 011-28839825

Ramai dah yg jana income dari jualan ebook ni.. kini giliran anda pula!! #Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial#ebook #aliffsyukri #zerotohero #affiliateebook #commission #jualebook #ilmu #bisnes #ebookaliffsyukri #ebookzerotohero #realbisnes #aslegacy

Siapa sangka kan, hasil dari bisnes ebook dalam masa 7 hari.. sangat2 awesome!

Inilah FENOMENA BARU dalam bisnes online ni.. kalau anda terlambat, anda akan tertinggal di belakang. Ini bukan bisnes forex or money game. Ini adalah REAL BISNES.. Anda share link, ada org beli, anda akan dpt komisen.. bestt gilerr.. Kepada anda yg masih belum join, cepat2 dapatkan sekarang di https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/2331

Nanti anda automatik jadi ejen ebook ni dan boleh dpt komisen 50%!! Takperlu simpan stok pun.. hanya share link je, dah boleh dapat sales! Kita akan ajar dlm group nanti.. Dapatkan skrg
Whatsapp 011-28839825

Ramai dah yg jana income dari jualan ebook ni.. kini giliran anda pula!! #Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial #ebook #aliffsyukri #zerotohero #affiliateebook #commission #jualebook #ilmu #bisnes #ebookaliffsyukri #ebookzerotohero #realbisnes #aslegacy

8 3 11 hours ago
.
.

#wisuki #ysukufamilia #ysukushuib

.
.

#wisuki #ysukufamilia #ysukushuib

136 8 17 August, 2019
Macam dalam mimpi realiti nya berbeza🎶 #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zronly #ysuku #wisuki #kroniysuku

Macam dalam mimpi realiti nya berbeza🎶 #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zronly #ysuku #wisuki #kroniysuku

128 6 17 August, 2019
merah buat abang marah😬😭
#wisuki 😂😂

merah buat abang marah😬😭
#wisuki 😂😂

43 0 17 August, 2019
Alhamdulillah sp522 + Tayar maxxis +bush depan enkei +hub enkei + set sportket gold 415 +cap exzo hitam 
Berminat call no ini atau was untuk location.
📞01129753374-ijam
📞01135330343-lieserdang
📞0123448695-wan

Waktu beroperasi 
10am - 7pm
🛠waze mcd taman equine
🛠turun 4 skru disediakan
🛠pemasangan disediakan
🛠Pos Di layan bosku

#y15zr_members_official #y15malaysia #kakilangga #ysuku #ysuku46 #y15malaya #ysukuteam🏁 #wisuki #y15zr #jdmotorsport #lc135 #lc135_army #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #yroket #aerox155 #nvx #nvxmalaysia #aeroxmodifikasi #aeroxthailand #sukanpermotoran #jenterapejuang #kakipulas #maluapabossku #jangansegan #jangan malu #Alhamdullillah

Alhamdulillah sp522 + Tayar maxxis +bush depan enkei +hub enkei + set sportket gold 415 +cap exzo hitam
Berminat call no ini atau was untuk location.
📞01129753374-ijam
📞01135330343-lieserdang
📞0123448695-wan

Waktu beroperasi
10am - 7pm
🛠waze mcd taman equine
🛠turun 4 skru disediakan
🛠pemasangan disediakan
🛠Pos Di layan bosku

#y15zr_members_official #y15malaysia #kakilangga #ysuku #ysuku46 #y15malaya #ysukuteam🏁 #wisuki #y15zr #jdmotorsport #lc135 #lc135_army #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #yroket #aerox155 #nvx #nvxmalaysia #aeroxmodifikasi #aeroxthailand #sukanpermotoran #jenterapejuang #kakipulas #maluapabossku #jangansegan #jangan malu #Alhamdullillah

37 0 17 August, 2019
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
WP Suspension
RXZ/WAVE dan seangkatan dengan nya
Adjustable high low soft hard
Rm480
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
WP Suspension
RXZ/WAVE dan seangkatan dengan nya
Adjustable high low soft hard
Rm480
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

37 0 17 August, 2019
Siapa dah dptkan buku saya ni best tak.. cer komen skit...
.
.

akhirnya impian abg nak jadi motovasi Kehidupan lapar tercapai selepas kejayaan buku "rahsia jutawan mph" terjual lebih 10000unit.. kini abang melangkah lebih maju dengan mengeluarkan e book  www.zerotohero.my.. . Alhamdulillah selesai sudah pelancaran ebook www.zerotohero.my di Menara KL.
Inilah peluang terbaik untuk saya bantu lebih ramai org untuk menjana pendapatan melalui ejen affiliate bg ebook ni.
.
.

Komisen 50% akan dibayar kpd anda.

Dapatkan terus di www.zerotohero.my sekarang! cpt semantara ada diskaun.. Whatsapp 011-28839825
.
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial

Siapa dah dptkan buku saya ni best tak.. cer komen skit...
.
.

akhirnya impian abg nak jadi motovasi Kehidupan lapar tercapai selepas kejayaan buku "rahsia jutawan mph" terjual lebih 10000unit.. kini abang melangkah lebih maju dengan mengeluarkan e book www.zerotohero.my.. . Alhamdulillah selesai sudah pelancaran ebook www.zerotohero.my di Menara KL.
Inilah peluang terbaik untuk saya bantu lebih ramai org untuk menjana pendapatan melalui ejen affiliate bg ebook ni.
.
.

Komisen 50% akan dibayar kpd anda.

Dapatkan terus di www.zerotohero.my sekarang! cpt semantara ada diskaun.. Whatsapp 011-28839825
.
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial

11 2 17 August, 2019
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Lativo
Cutting RCB Forged
Open for booking
Rm799
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Lativo
Cutting RCB Forged
Open for booking
Rm799
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

47 0 17 August, 2019
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Lativo
Cutting RCB Forged
Open for booking
Rm799
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Lativo
Cutting RCB Forged
Open for booking
Rm799
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

83 0 17 August, 2019
ROAST COFFEE/NCIG POD

Only RM 45.00 at rexx.vape.
COD: Masjid Tanah Free/Sungai udang charge RM5.00/ Others RM10.00 above
Postage: PM me
Grab now: 0196630710

#ncigmy #ncigmelaka #ncigmasjidtanah #ncigshahalam #ncig2019 #nsummit #malaysia #merdeka #nastyjuice #nastymalaysia #creamy #vanilla #custard #ejuicemasjidtanah #masjidtanah #melaka #shahalam #cod #ncig #caliburn #smokenord #saltnic #ysuku #wisuki #vape #bastard #lycan

ROAST COFFEE/NCIG POD

Only RM 45.00 at rexx.vape.
COD: Masjid Tanah Free/Sungai udang charge RM5.00/ Others RM10.00 above
Postage: PM me
Grab now: 0196630710

#ncigmy #ncigmelaka #ncigmasjidtanah #ncigshahalam #ncig2019 #nsummit #malaysia #merdeka #nastyjuice #nastymalaysia #creamy #vanilla #custard #ejuicemasjidtanah #masjidtanah #melaka #shahalam #cod #ncig #caliburn #smokenord #saltnic #ysuku #wisuki #vape #bastard #lycan

9 1 17 August, 2019
Tinted Y15 V2🔥

Colour :Green💚
Harga:RM10 Sahaja💰

DM or WS📱
01128132616

#y15 #y15malaysia #y15official #y15sparepart #kroniy15zr #ysuku #wisuki

Tinted Y15 V2🔥

Colour :Green💚
Harga:RM10 Sahaja💰

DM or WS📱
01128132616

#y15 #y15malaysia #y15official #y15sparepart #kroniy15zr #ysuku #wisuki

17 0 17 August, 2019
BUTTERY TOFFE/NCIG POD

Only RM 45.00 at rexx.vape.
COD: Masjid Tanah Free/Sungai udang charge RM5.00/ Others RM10.00 above
Postage: PM me
Grab now: 0196630710

#ncigmy #ncigmelaka #ncigmasjidtanah #ncigshahalam #ncig2019 #nsummit #malaysia #merdeka #nastyjuice #nastymalaysia #creamy #vanilla #custard #ejuicemasjidtanah #masjidtanah #melaka #shahalam #cod #ncig #caliburn #smokenord #saltnic #ysuku #wisuki #vape #bastard #lycan

BUTTERY TOFFE/NCIG POD

Only RM 45.00 at rexx.vape.
COD: Masjid Tanah Free/Sungai udang charge RM5.00/ Others RM10.00 above
Postage: PM me
Grab now: 0196630710

#ncigmy #ncigmelaka #ncigmasjidtanah #ncigshahalam #ncig2019 #nsummit #malaysia #merdeka #nastyjuice #nastymalaysia #creamy #vanilla #custard #ejuicemasjidtanah #masjidtanah #melaka #shahalam #cod #ncig #caliburn #smokenord #saltnic #ysuku #wisuki #vape #bastard #lycan

12 0 17 August, 2019
Yensem boi 😘
#ysukufamilia
#exciterrc#wisuki

Yensem boi 😘
#ysukufamilia
#exciterrc #wisuki

44 20 17 August, 2019
#amirulmrx125_official #lajak❌deotak #lajakituhobikami #kamixlaju #lajak❌jahat #lajak❌lajak #wisuki

#amirulmrx125_official #lajak❌deotak #lajakituhobikami #kamixlaju #lajak❌jahat #lajak❌lajak #wisuki

20 0 17 August, 2019
biar kita terbang di atas moto jgn kita terbang kat haty org tak pernah hargai kita 🤪 #ayatdeep #kroniy15zr #wisuki

biar kita terbang di atas moto jgn kita terbang kat haty org tak pernah hargai kita 🤪 #ayatdeep #kroniy15zr #wisuki

147 0 16 August, 2019
"DUDUK RUMAH SEWA TAPI PAKAI KERETA MEWAH, AMBOIII" 👀😜
.
.
.
#BUKANBANGSAWAN 
#FG510COPYORI
#CUSTOMMADE
#TOKICO
#KUNINGMUSANGKING
#BLUESTORM
#WISUKI
#BEROCUBA 😆🙊

"DUDUK RUMAH SEWA TAPI PAKAI KERETA MEWAH, AMBOIII" 👀😜
.
.
.
#BUKANBANGSAWAN
#FG510COPYORI
#CUSTOMMADE
#TOKICO
#KUNINGMUSANGKING
#BLUESTORM
#WISUKI
#BEROCUBA 😆🙊

202 4 16 August, 2019
Parking jap 😁

#wisuki
#ysuku
#11082019

Parking jap 😁

#wisuki
#ysuku
#11082019

154 4 16 August, 2019
#wisuki
#zass

#wisuki
#zass

9 0 16 August, 2019
CYLINDER HEAD Y15ZR ESPADA 19/22

PRICE: RM350

WALK IN DI KEDAI KAMI:

NO 10, 1, Jln Equine 10D, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

ATAU

KAMI  POSKAN😃

#sparepartoriginal #orpshop

#yamahay15zr #jenterapejuang #jenteraduaroda #lc135ownerclub #lc135malaysia #alifsyukri #ysukuteam🏁 #ysukushuib #mbgarage #mbperformance #dynox #maluaperrrbossku #sparepartmotor #ysukuachey #kamixramai #wisuki #belakang❌sampai #yamahamotogp #lc135v2 #y15zrmalayofficial #y15zrspareparts #sparepartmotormurah

CYLINDER HEAD Y15ZR ESPADA 19/22

PRICE: RM350

WALK IN DI KEDAI KAMI:

NO 10, 1, Jln Equine 10D, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

ATAU

KAMI POSKAN😃

#sparepartoriginal #orpshop

#yamahay15zr #jenterapejuang #jenteraduaroda #lc135ownerclub #lc135malaysia #alifsyukri #ysukuteam🏁 #ysukushuib #mbgarage #mbperformance #dynox #maluaperrrbossku #sparepartmotor #ysukuachey #kamixramai #wisuki #belakang❌sampai #yamahamotogp #lc135v2 #y15zrmalayofficial #y15zrspareparts #sparepartmotormurah

227 0 16 August, 2019
Y15ZR SHIRT 
Rm30 with postage Semanjung Malaysia

100% cotton with high quality printed 
DM or Whatsapp www.wasap.my/60126727242 for detail

#sayajualshirt #sayajualtshirt #ysuku #wisuki #y15zr #rs150 #rs150r #murah #printbaju #cantik #murah #lawo #padubeb

Y15ZR SHIRT
Rm30 with postage Semanjung Malaysia

100% cotton with high quality printed
DM or Whatsapp www.wasap.my/60126727242 for detail

#sayajualshirt #sayajualtshirt #ysuku #wisuki #y15zr #rs150 #rs150r #murah #printbaju #cantik #murah #lawo #padubeb

12 1 16 August, 2019
King Drag Project Shirt

Rm30 with postage Semanjung Malaysia

100% cotton with high quality printed 
DM or Whatsapp www.wasap.my/60126727242 for detail

#sayajualshirt #sayajualtshirt #ysuku #wisuki #y15zr #rs150 #rs150r #murah #printbaju #cantik #murah #lawo #padubeb

King Drag Project Shirt

Rm30 with postage Semanjung Malaysia

100% cotton with high quality printed
DM or Whatsapp www.wasap.my/60126727242 for detail

#sayajualshirt #sayajualtshirt #ysuku #wisuki #y15zr #rs150 #rs150r #murah #printbaju #cantik #murah #lawo #padubeb

3 0 16 August, 2019
Happy friyay guys 🤗
.
.
#wisuki #hakakdia

Happy friyay guys 🤗
.
.
#wisuki #hakakdia

94 6 16 August, 2019
2 Generasi
3 Variasi
#wisuki

2 Generasi
3 Variasi
#wisuki

19 3 15 August, 2019
APPLE TOBACCO/NASTYJUICE

Only RM 20.00 at rexx.vape.
COD: Masjid Tanah
Postage: PM me
Grab now: 0196630710

#nastyjuice #nastymalaysia #creamy #vanilla #custard #ejuicemasjidtanah #masjidtanah #melaka #shahalam #cod #ncig #caliburn #smokenord #saltnic #ysuku #wisuki #vape #bastard #lycan

APPLE TOBACCO/NASTYJUICE

Only RM 20.00 at rexx.vape.
COD: Masjid Tanah
Postage: PM me
Grab now: 0196630710

#nastyjuice #nastymalaysia #creamy #vanilla #custard #ejuicemasjidtanah #masjidtanah #melaka #shahalam #cod #ncig #caliburn #smokenord #saltnic #ysuku #wisuki #vape #bastard #lycan

16 0 15 August, 2019
Kepada abam abam bikers diluar sana, sempena bulan kemerdekaan ini @jebatmotorsport akan mengadakan PROMO SALE KAW KAW!! .
❗Pre Order ❗️Pre Order❗
.
🔥BARANG PANAS: Agv Fullface K1 Tavuila🔥
.
PROMO PRICE : RM800 Untuk bulan ini sahaja

Availabe size : M-XL .
📮POSTAGE (setiap hari)
Bayaran utk postage sebelum 3 PM
.
🚘 COD (setiap hari)
Isnin-Jumaat : 9 PM hingga lewat 
Sabtu-ahad : 3 PM hingga lewat
Kawasan: Setia Alam, Shah Alam, Subang dan sekitar Lembah Klang.

Selain kawasan diatas? Kami boleh pos kedepan pintu rumah anda. Jangan risau, KOS POS KAMI TANGGUNG!

Tunggu apa lagi, klik whatsapp link di bio untuk keterangan lanjut! Abang Jebat sedia membantu!

#sayajualhelmet #maluapabosku #wisuki #aliffsyukri #ysuku #sayajualhelmetagv #agvmalaysia
#sayajualhelmetmurah #sayajualhelmet #agvk3svmalaysia #helmetmurahshahalam #helmetmurahsetiaalam

Kepada abam abam bikers diluar sana, sempena bulan kemerdekaan ini @jebatmotorsport akan mengadakan PROMO SALE KAW KAW!! .
❗Pre Order ❗️Pre Order❗
.
🔥BARANG PANAS: Agv Fullface K1 Tavuila🔥
.
PROMO PRICE : RM800 Untuk bulan ini sahaja

Availabe size : M-XL .
📮POSTAGE (setiap hari)
Bayaran utk postage sebelum 3 PM
.
🚘 COD (setiap hari)
Isnin-Jumaat : 9 PM hingga lewat
Sabtu-ahad : 3 PM hingga lewat
Kawasan: Setia Alam, Shah Alam, Subang dan sekitar Lembah Klang.

Selain kawasan diatas? Kami boleh pos kedepan pintu rumah anda. Jangan risau, KOS POS KAMI TANGGUNG!

Tunggu apa lagi, klik whatsapp link di bio untuk keterangan lanjut! Abang Jebat sedia membantu!

#sayajualhelmet #maluapabosku #wisuki #aliffsyukri #ysuku #sayajualhelmetagv #agvmalaysia
#sayajualhelmetmurah #sayajualhelmet #agvk3svmalaysia #helmetmurahshahalam #helmetmurahsetiaalam

16 0 15 August, 2019
Dunia biar di kaki, bila tergoncang sedia di lepaskan.

Akhirat kekal abadi biar di hati, bila mati semuanya menanti.

#y150zrmalaysia
#wisuki
#kroniy15zrmalaya
#y15zrmembers

Dunia biar di kaki, bila tergoncang sedia di lepaskan.

Akhirat kekal abadi biar di hati, bila mati semuanya menanti.

#y150zrmalaysia
#wisuki
#kroniy15zrmalaya
#y15zrmembers

55 0 15 August, 2019

Top #wisuki posts

WOW! @aliffsyukriterlajaklaris sedang mencuba wisuki modi letop2. Teruja + Terkejut budak2 tu 😆

Tak tahu lah wisuki yg habis 60k mcm mne plak ye? Bwk budak2 pi pusing2 laman rumah je apedehal...
. 
Follow: @en_ragaman
.
.
.
.
.
#y15malaya_official#ysuku#wisuki#duniaduaroda#sukanpermotoran#paradisegeneration#jenteraperang#jenteraduaroda#60k

WOW! @aliffsyukriterlajaklaris sedang mencuba wisuki modi letop2. Teruja + Terkejut budak2 tu 😆

Tak tahu lah wisuki yg habis 60k mcm mne plak ye? Bwk budak2 pi pusing2 laman rumah je apedehal...
.
Follow: @en_ragaman
.
.
.
.
.
#y15malaya_official #ysuku #wisuki #duniaduaroda #sukanpermotoran #paradisegeneration #jenteraperang #jenteraduaroda #60k

1,940 3 7 August, 2019
#Wisuki

#Wisuki

12,333 31 23 July, 2019
#Repost @zakwannn_din
• • • • • •
Comel je ikan dalam parit tu😝

#y15zr #ggrmachine #paradisegeneration #ugmmotorwork#wisuki#125zr

#Repost @zakwannn_din
• • • • • •
Comel je ikan dalam parit tu😝

#y15zr #ggrmachine #paradisegeneration #ugmmotorwork #wisuki #125zr

420 0 13 August, 2019
dengar citer event wisuki (ysuku) dalam discussion. bila nak buat tu?? jangan lupa rogerrr!! 🤨🤨
#y15 #ysuku #ysatulima #ylimabelas #wisuki

dengar citer event wisuki (ysuku) dalam discussion. bila nak buat tu?? jangan lupa rogerrr!! 🤨🤨
#y15 #ysuku #ysatulima #ylimabelas #wisuki

2,325 17 30 July, 2019
abang dengar2 ada orang petik2 nama abang cabar abang. abang ni pantang di cabar. ko tongguuuu eh @ajakshiro tonggu. ni abang pinjam wisuki asstn  abang @arieffarhanz. tonggu semua wisuki abang keluar. ggrmachine cepat siapkan wisuki abang ni yg confom lain dr yg lain di malaysia ni... abang nak wisuki abang paling laju atas dunia ni... nak ride dgn @shuibsepahtu @zizanrazak869 .abang dah banyak habiskan duit utm wisuki ni...lagi 2-3 hari siap...
. .
.
. .
Kepada korang yang ingin menonton .. kehidupan Abang satu family.. jangan lupa saya subcride YouTube ang tvTelajak laris abang selalu upload video yang terbaru dan lebih panjangw dan menyeronokkan dan kepada anda yang saya sucbribe YouTube tv Telajak laris anda bakal mendapat hadiah berupa iPhone dan duit setiap bualann dah Subcride ke belum?? .
.
.
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial

abang dengar2 ada orang petik2 nama abang cabar abang. abang ni pantang di cabar. ko tongguuuu eh @ajakshiro tonggu. ni abang pinjam wisuki asstn abang @arieffarhanz. tonggu semua wisuki abang keluar. ggrmachine cepat siapkan wisuki abang ni yg confom lain dr yg lain di malaysia ni... abang nak wisuki abang paling laju atas dunia ni... nak ride dgn @shuibsepahtu @zizanrazak869 .abang dah banyak habiskan duit utm wisuki ni...lagi 2-3 hari siap...
. .
.
. .
Kepada korang yang ingin menonton .. kehidupan Abang satu family.. jangan lupa saya subcride YouTube ang tvTelajak laris abang selalu upload video yang terbaru dan lebih panjangw dan menyeronokkan dan kepada anda yang saya sucbribe YouTube tv Telajak laris anda bakal mendapat hadiah berupa iPhone dan duit setiap bualann dah Subcride ke belum?? .
.
.
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial

433 16 28 July, 2019
jom ride malam ni.. jangan cakap abg tak payung.. tunggu ni motor pinjam..motor abg seminggu lagi siap.. harga rm60k.. tag mamber korang yg kaki motor💪🏻💪🏻 .
.
.
. .
.
Kepada korang yang ingin menonton .. kehidupan Abang satu family.. jangan lupa saya subcride YouTube ang tvTelajak laris abang selalu upload video yang terbaru dan lebih panjangw dan menyeronokkan dan kepada anda yang saya sucbribe YouTube tv Telajak laris anda bakal mendapat hadiah berupa iPhone dan duit setiap bualann dah Subcride ke belum?? .
@aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial

jom ride malam ni.. jangan cakap abg tak payung.. tunggu ni motor pinjam..motor abg seminggu lagi siap.. harga rm60k.. tag mamber korang yg kaki motor💪🏻💪🏻 .
.
.
. .
.
Kepada korang yang ingin menonton .. kehidupan Abang satu family.. jangan lupa saya subcride YouTube ang tvTelajak laris abang selalu upload video yang terbaru dan lebih panjangw dan menyeronokkan dan kepada anda yang saya sucbribe YouTube tv Telajak laris anda bakal mendapat hadiah berupa iPhone dan duit setiap bualann dah Subcride ke belum?? .
@aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs .
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris
#ggrmachine #teamaraipaima #asproject #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #kapcaijahat #ridersidamanmalaya #team_y15zr_malaya #on❌on #jarang❌on #y15malaysia #ysuku #wisuki #y15zrmalaya0fficial

805 7 29 July, 2019
Jadi manusia tak perlu nak berlawan dengan orang lain . Kalau tengok orang lain berjaya jadikanlah sumber inspirasi , jangan pula bila lihat dia pakai wisuki kau pun nak pakai wisuki tapi hakikatnya kita jugak yang papa kedana 😌
.
#photooftheday #gtrpink #gtr35 #gtr35pect #gtr35malaysia #r35 #r35pect #kotabharu #kelantan #malaysia #wisuki #hahaha #mekkelate #6monthspregnant

Jadi manusia tak perlu nak berlawan dengan orang lain . Kalau tengok orang lain berjaya jadikanlah sumber inspirasi , jangan pula bila lihat dia pakai wisuki kau pun nak pakai wisuki tapi hakikatnya kita jugak yang papa kedana 😌
.
#photooftheday #gtrpink #gtr35 #gtr35pect #gtr35malaysia #r35 #r35pect #kotabharu #kelantan #malaysia #wisuki #hahaha #mekkelate #6monthspregnant

3,627 27 5 August, 2019
musim wisuki skrg!!setel set iner item carbon yamaha wisuki bak kata dato @aliffsyukriterlajaklaris .. @cinta2roda_official @rudy_gengtayarbesar @zizanrazak869 @shuibsepahtu apa cite!!ada brani ka?😄😄😄 #mrcarbon #ysuku #ysuki #wisuki #carbonfiber

musim wisuki skrg!!setel set iner item carbon yamaha wisuki bak kata dato @aliffsyukriterlajaklaris .. @cinta2roda_official @rudy_gengtayarbesar @zizanrazak869 @shuibsepahtu apa cite!!ada brani ka?😄😄😄 #mrcarbon #ysuku #ysuki #wisuki #carbonfiber

2,489 45 29 July, 2019