#wangiansunnah Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

3.1
average comments
96.9
average likes
@themabkhara.kotakinabalu Profile picture

@themabkhara.kotakinabalu

Kota Kinabalu

Insya Allah..waktu paling afdhal bakar bukhoor..Waktu2 maghrib.. Kalau ada baby2 di rumah, yang selalu nangis, ibu2 boleh usaha bakar bukhoor ni.. Salam maghrib 😊

#bukhoor
#bakhoor
#wangiansunnah
#gaharu
#kayugaharu
#malaysia
#sabah
#borneo
#kotakinabalu
#agentsabah
#onlineseller
#trustedseller
#instagramseller

Insya Allah..waktu paling afdhal bakar bukhoor..Waktu2 maghrib.. Kalau ada baby2 di rumah, yang selalu nangis, ibu2 boleh usaha bakar bukhoor ni.. Salam maghrib 😊

#bukhoor
#bakhoor
#wangiansunnah
#gaharu
#kayugaharu
#malaysia
#sabah
#borneo
#kotakinabalu
#agentsabah
#onlineseller
#trustedseller
#instagramseller
3 0 1 hour ago
@themabkhara.bertam Profile picture

@themabkhara.bertam

Masjid Al-Rahmah Taman Wira Mergong

CLEARANCE STOCK!

Sebab kita nak upgrade packaging baru, harga baru .
Jom dapatkan segera sementara stok masih ada
.

CLEARANCE STOCK!

Sebab kita nak upgrade packaging baru, harga baru .
Jom dapatkan segera sementara stok masih ada
.
0 1 2 hours ago
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Waa!! Wangian menjadi pilihan setiap gadis.⠀
.⠀
Wanita dan wangian tidak boleh dipisahkan. Kerana wangian mampu memberi keyakinan dan menaikkan aura keperempuan seseorang wanita.⠀
.⠀
Haa.. kalau nak wangi korang mesti guna apa? 🥰
.
#sugarbombjelah #sugarbomb
#adorewhileitlast #murah #wangianmurah #wearesugarbomb #wangian #sugarbombperfumes #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #selangor #perfumemalaysia #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #wangiansunnah #wangianbaumewah #shahalam

Waa!! Wangian menjadi pilihan setiap gadis.⠀
.⠀
Wanita dan wangian tidak boleh dipisahkan. Kerana wangian mampu memberi keyakinan dan menaikkan aura keperempuan seseorang wanita.⠀
.⠀
Haa.. kalau nak wangi korang mesti guna apa? 🥰
.
#sugarbombjelah #sugarbomb 
#adorewhileitlast #murah #wangianmurah #wearesugarbomb #wangian #sugarbombperfumes #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #selangor #perfumemalaysia #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #wangiansunnah #wangianbaumewah #shahalam
3 1 2 hours ago
@bukhoorkhalifa_hq Profile picture

@bukhoorkhalifa_hq

Kuala Lumpur, Malaysia

( Hot Item PROMOTION ) TRIPLE SCENTS 💚Bukhoor Safiya💚
antara yang di minati Bau yang lembut Manis Damai sesuai untuk kita tenangkan emosi santai santai 💚BUkhoor Hajarul Aswad 💚
Bagi minat Bau yang Kuat boleh Cuba wangian Bukhoor Hajarul Aswad inshaallah mengelakkan dari ganguan-ganguan yang tidak sepatutnya insyaallah dengan izin Allah 💚Bukhoor SweetScents💚

New Item bukhoor yang Manis lembut Bau tidak Keras Dan tahan lama beraroma Satu rumah best "Classic Scents of Arometherapy"

#TripleScents
#NewSweetScents
#WangianSunnah
#BukhoorKhalifa
#Aromatherapy
#Classic

( Hot Item PROMOTION ) TRIPLE SCENTS 💚Bukhoor Safiya💚
antara yang di minati Bau yang lembut Manis Damai sesuai untuk kita tenangkan emosi santai santai 💚BUkhoor Hajarul Aswad 💚
Bagi minat Bau yang Kuat boleh Cuba wangian Bukhoor Hajarul Aswad inshaallah mengelakkan dari ganguan-ganguan yang tidak sepatutnya insyaallah dengan izin Allah 💚Bukhoor SweetScents💚

New Item bukhoor yang Manis lembut Bau tidak Keras Dan tahan lama beraroma Satu rumah best "Classic Scents of Arometherapy"

#TripleScents 
#NewSweetScents
#WangianSunnah
#BukhoorKhalifa
#Aromatherapy 
#Classic
5 0 4 hours ago
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Rahsia Si Jejaka!!⠀
.⠀
Wangian yang berkekalan sepanjang hari mampu memikat hati para gadis. Dengan SugarBomb Si Jejaka tidak perlu bersusah payah untuk memikatnya lagi 😉⠀
.⠀
Korang rasa wangian Sugarbomb lelaki yang mana menjadi pilihan hati?
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbombjelah
#sugarbomb #sugarbombperfumes #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombdisini #selangor #shahalam #klang #wangi #minyakwangimurah #wangiansunnah #instamagiktribe #wangiwangi #wangianmurah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #bisnesonlinemalaysia #jomberjayaduniaakhirat #buatduit #buatduitmudah #sugarbombluarbiasa

Rahsia Si Jejaka!!⠀
.⠀
Wangian yang berkekalan sepanjang hari mampu memikat hati para gadis. Dengan SugarBomb Si Jejaka tidak perlu bersusah payah untuk memikatnya lagi 😉⠀
.⠀
Korang rasa wangian Sugarbomb lelaki yang mana menjadi pilihan hati?
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbombjelah
#sugarbomb #sugarbombperfumes #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombdisini #selangor #shahalam #klang #wangi #minyakwangimurah #wangiansunnah #instamagiktribe #wangiwangi #wangianmurah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #bisnesonlinemalaysia #jomberjayaduniaakhirat #buatduit #buatduitmudah #sugarbombluarbiasa
1 0 6 hours ago
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Wangian Yang Menjadi Pilihan Ramai.⠀
.⠀
Wangian Citrus Invictus mempunyai bau Masculine yang boleh meningkatkan keyakinan seseorang lelaki.⠀
.⠀
Haa.. mesti ada yang tergoda dengan wangian dari SugarBomb ni kan. ⠀
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.

#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam #cbspuncakalam

Wangian Yang Menjadi Pilihan Ramai.⠀
.⠀
Wangian Citrus Invictus mempunyai bau Masculine yang boleh meningkatkan keyakinan seseorang lelaki.⠀
.⠀
Haa.. mesti ada yang tergoda dengan wangian dari SugarBomb ni kan. ⠀
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.

#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam #cbspuncakalam
3 0 21 September, 2019
@minyakkasturi_real Profile picture

@minyakkasturi_real

Maasyaa Allah luar biasa dapat testimoni dari Syaikh Luay Abu Ahmad...
.
Beliau menggunakan jawara kasturi yang insyaallah bisa bikin diri menjadi lebih khusyuk dalam melakukan ibadah..
.
Maasyaa Allah luar biasa juga ya keunggulan Jawara Kasturi nya..
.
Nihh buat teman-teman yang terkadang melakukan ibadah nya gak khusuk yuk buruan coba gunakan Jawara Kasturi...
.
Info kemitraan 👇
Call/Wa:0822-8857-1777

#jawarakasturiuntukkeluargamuslim
#jawarakasturiparfumnyakeluargamuslim
#kasturieksklusif
#wanginyaadaterus
#wangiansunnah

Maasyaa Allah luar biasa dapat testimoni dari Syaikh Luay Abu Ahmad...
.
Beliau menggunakan jawara kasturi yang insyaallah bisa bikin diri menjadi lebih khusyuk dalam melakukan ibadah..
.
Maasyaa Allah luar biasa juga ya keunggulan Jawara Kasturi nya..
.
Nihh buat teman-teman yang terkadang melakukan ibadah nya gak khusuk yuk buruan coba gunakan Jawara Kasturi...
.
Info kemitraan 👇
Call/Wa:0822-8857-1777

#jawarakasturiuntukkeluargamuslim 
#jawarakasturiparfumnyakeluargamuslim 
#kasturieksklusif 
#wanginyaadaterus 
#wangiansunnah
15 0 21 September, 2019
@sabunbosskuhq Profile picture

@sabunbosskuhq

AQ Perfume kini menjadi pilihan warganet... ❤️Selain dari Harga yang Murah,
❤️Quality pon terbaik,
❤️Haruman Tersendiri,
❤️Formula Dicipta Khas,
❤️Mesra solat,
❤️Ketahanan lebih 8jam,
❤️Perfume Exclusive,
❤️Packaging UV & menarik,
❤️Mudah dibawa bersama,
❤️Sesuai digunakan setiap lapisan masyarakat & umur,
❤️Haruman & design bertaraf antarabangsa.. Agent diperluas ke seluruh Malaysia...
Dengan Min 30unit,dah boleh jd agen...
Betul!!!!...
30unit je...
Keuntungan berganda... Berminat menjadi agent kami,
Direct PM HQ
0129679031

#aqperfume_hq
#perfume
#wangianmurah
#wangiansunnah
#highqualityperfume
#produkviral
#perfumeviral
#viral
#perfumemalaysia
#produkmuslim
#mesrasolat
#muslim
#agenperfume
#agentneeded

AQ Perfume kini menjadi pilihan warganet... ❤️Selain dari Harga yang Murah,
❤️Quality pon terbaik,
❤️Haruman Tersendiri,
❤️Formula Dicipta Khas,
❤️Mesra solat,
❤️Ketahanan lebih 8jam,
❤️Perfume Exclusive,
❤️Packaging UV & menarik,
❤️Mudah dibawa bersama,
❤️Sesuai digunakan setiap lapisan masyarakat & umur,
❤️Haruman & design bertaraf antarabangsa.. Agent diperluas ke seluruh Malaysia...
Dengan Min 30unit,dah boleh jd agen...
Betul!!!!...
30unit je...
Keuntungan berganda... Berminat menjadi agent kami,
Direct PM HQ
0129679031

#aqperfume_hq
#perfume
#wangianmurah
#wangiansunnah
#highqualityperfume
#produkviral
#perfumeviral
#viral
#perfumemalaysia
#produkmuslim
#mesrasolat
#muslim
#agenperfume
#agentneeded
28 0 21 September, 2019
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Wangian Yang Menjadi Pilihan Ramai.⠀
.⠀
Ramai yang terpikat dengan wangian Flora Floral dari SugarBomb. Wangian ini mempunyai bau yang sangat wangi dan membuatkan korang terasa seperti berada di taman bunga.⠀
.⠀
Haa!! Lepas ni korang tak perlu pergi ke taman bunga lagi tau. Dengan semburan Flora Floral dari SugarBomb korang yang akan menjadi taman bunga.😍
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.

#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam

Wangian Yang Menjadi Pilihan Ramai.⠀
.⠀
Ramai yang terpikat dengan wangian Flora Floral dari SugarBomb.  Wangian ini mempunyai bau yang sangat wangi dan membuatkan korang terasa seperti berada di taman bunga.⠀
.⠀
Haa!! Lepas ni korang tak perlu pergi ke taman bunga lagi tau. Dengan semburan Flora Floral dari SugarBomb korang yang akan menjadi taman bunga.😍
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.

#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam
7 2 21 September, 2019
@khadeejabutik Profile picture

@khadeejabutik

PELANGI INDAKAN MUNCUL KALAU NADA HUJAN
.
.
Indahnya ciptaan Allah, lapas turun hujan, ada tu kdgnya pelangi muncul. As if they’re meant for each other
.
Eh apa Sis Deej merepek ni? Hehe bkn merepek lah, sama jua mcm Bukhoor Rainbow ni, a perfect scent utk biskita yg sukakan wangian floral yg berwarna-warni itu. Especially for ladies
.
Haa bini2 mana yg inda suka bunga kan?😍
.
Biskita bulih dtg ke Khadeeja Butik utk LIVE TUTORIAL wangian Bukhoor, manatau kan bagi hadiah utk si diaaa
.
.
#bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor

PELANGI INDAKAN MUNCUL KALAU NADA HUJAN
.
.
Indahnya ciptaan Allah, lapas turun hujan, ada tu kdgnya pelangi muncul. As if they’re meant for each other
.
Eh apa Sis Deej merepek ni? Hehe bkn merepek lah, sama jua mcm Bukhoor Rainbow ni, a perfect scent utk biskita yg sukakan wangian floral yg berwarna-warni itu. Especially for ladies
.
Haa bini2 mana yg inda suka bunga kan?😍
.
Biskita bulih dtg ke Khadeeja Butik utk LIVE TUTORIAL wangian Bukhoor, manatau kan bagi hadiah utk si diaaa
.
.
#bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu 
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor
0 0 21 September, 2019
@khadeejabutik Profile picture

@khadeejabutik

PELANGI INDAKAN MUNCUL KALAU NADA HUJAN
.
.
Indahnya ciptaan Allah, lapas turun hujan, ada tu kdgnya pelangi muncul. As if they’re meant for each other
.
Eh apa Sis Deej merepek ni? Hehe bkn merepek lah, sama jua mcm Bukhoor Rainbow ni, a perfect scent utk biskita yg sukakan wangian floral yg berwarna-warni itu. Especially for ladies
.
Haa bini2 mana yg inda suka bunga kan?😍
.
Biskita bulih dtg ke Khadeeja Butik utk LIVE TUTORIAL wangian Bukhoor, manatau kan bagi hadiah utk si diaaa
.
#bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor

PELANGI INDAKAN MUNCUL KALAU NADA HUJAN
.
.
Indahnya ciptaan Allah, lapas turun hujan, ada tu kdgnya pelangi muncul. As if they’re meant for each other
.
Eh apa Sis Deej merepek ni? Hehe bkn merepek lah, sama jua mcm Bukhoor Rainbow ni, a perfect scent utk biskita yg sukakan wangian floral yg berwarna-warni itu. Especially for ladies
.
Haa bini2 mana yg inda suka bunga kan?😍
.
Biskita bulih dtg ke Khadeeja Butik utk LIVE TUTORIAL wangian Bukhoor, manatau kan bagi hadiah utk si diaaa
.
#bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu 
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor
0 0 21 September, 2019
@khadeejabutik Profile picture

@khadeejabutik

JGN MOODY2 YA..BUKHOOR DE AMOR KAN ADA
.
.
Apa pun yg buatkan biskita rasa nada mood masani, let it go… Rugi rasanya & terbuang masa kitani cematu saja gara2 melayan moody. Sis Deej tau its payah kn #letitgo, tapi cuba dan terus cuba..Bayangkan momen2 bahagia, yg siuk2, and slowly buang rasa moody atu
.
Kalau payah jua kn dibuang, u may try pasang Bukhoor De Amor ni, in sya Allah its helping..Mmg majoriti yg mencium bau bukhhor ani, hati jadi tenang, relax, segala stress, pressure pun ilang. Emm nada pernah Sis Deej dangar feedback makin moody bila masang bukhoor eheh
.
Biskita sendiri yg bulih ubah emosi sedih jadi happy. Marah jadi tenang. Inda suka jadi sayang. Okay? Selamat berbukhoor! .
. #bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor

JGN MOODY2 YA..BUKHOOR DE AMOR KAN ADA
.
.
Apa pun yg buatkan biskita rasa nada mood masani, let it go… Rugi rasanya & terbuang masa kitani cematu saja gara2 melayan moody. Sis Deej tau its payah kn #letitgo, tapi cuba dan terus cuba..Bayangkan momen2 bahagia, yg siuk2, and slowly buang rasa moody atu
.
Kalau payah jua kn dibuang, u may try pasang Bukhoor De Amor ni, in sya Allah its helping..Mmg majoriti yg mencium bau bukhhor ani, hati jadi tenang, relax, segala stress, pressure pun ilang. Emm nada pernah Sis Deej dangar feedback makin moody bila masang bukhoor eheh
.
Biskita sendiri yg bulih ubah emosi sedih jadi happy. Marah jadi tenang. Inda suka jadi sayang. Okay? Selamat berbukhoor! .
.  #bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu 
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor
0 0 21 September, 2019
@parfumakhirzaman Profile picture

@parfumakhirzaman

Maasyaa Allah ustadz Gus Nur saja memilih Jawara Kasturi sebagai wewangian terfavorit.
.
Beliau memilih Jawara Kasturi sebagai wewangian terfavorit karna wanginya yang lembut menyegarkan dan tahan lama..
.
Yakin kamu masih belum mau pakainya???
Para ustadz dan ulama saja sudah recommended Jawara Kasturi ini sebagai wewangian terfavorit..
.
Yukk hijrah ke parfume Jawara Kasturi 😍😍
Info kemitraan 👇
Cs1:0822-8854-2777
Cs2:0822-6888-7772
Cs3:0822-8857-1777

#jawarakasturiuntukkeluargamuslim
#jawarakasturi
#wanginyaorangmuslim
#wanginyaenakbanget
#wangiansunnah

Maasyaa Allah ustadz Gus Nur saja memilih Jawara Kasturi sebagai wewangian terfavorit.
.
Beliau memilih Jawara Kasturi sebagai wewangian terfavorit karna wanginya yang lembut menyegarkan dan tahan lama..
.
Yakin kamu masih belum mau pakainya???
Para ustadz dan ulama saja sudah recommended Jawara Kasturi ini sebagai wewangian terfavorit..
.
Yukk hijrah ke parfume Jawara Kasturi 😍😍
Info kemitraan 👇
Cs1:0822-8854-2777
Cs2:0822-6888-7772
Cs3:0822-8857-1777

#jawarakasturiuntukkeluargamuslim 
#jawarakasturi 
#wanginyaorangmuslim 
#wanginyaenakbanget 
#wangiansunnah
10 0 20 September, 2019
@themabkhara.bangi Profile picture

@themabkhara.bangi

OUD KHALEEFA
.
⭐️ BEST SELLING OUD AT THEMABKHARA.BANGI ⭐️
.
Wangian Ketenangan & Eksklusif
.
Oud terbaik dari koleksi kami.
.
Haruman berkayu oriental dengan campuran unik Pati Minyak Gaharu Malaysia dan Pati Minyak Gaharu Kemboja
.
Wangiannya manis, bau semulajadi hutan dan perlahan-lahan akan ada wangian aroma berkayu klasik
.
Nota Wangian:
TOP NOTES: Saffron, Orange

MIDDLE: Cypriol, Guaiac wood

BOTTOM: Patchouly, Sandalwood, Agarwood
.
HARGA ASAL : RM 59 (3 ml)

HARGA CLEARANCE STOK : RM 50 (3 ml)
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #oils

OUD KHALEEFA
.
⭐️ BEST SELLING OUD AT THEMABKHARA.BANGI ⭐️
.
Wangian Ketenangan & Eksklusif
.
Oud terbaik dari koleksi kami.
.
Haruman berkayu oriental dengan campuran unik Pati Minyak Gaharu Malaysia dan Pati Minyak Gaharu Kemboja
.
Wangiannya manis, bau semulajadi hutan dan perlahan-lahan akan ada wangian aroma berkayu klasik
.
Nota Wangian:
TOP NOTES: Saffron, Orange

MIDDLE: Cypriol, Guaiac wood

BOTTOM: Patchouly, Sandalwood, Agarwood
.
HARGA ASAL : RM 59 (3 ml)

HARGA CLEARANCE STOK : RM 50 (3 ml)
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #oils
10 1 20 September, 2019
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Salam Jumaat
.
Rahsia Si Jejaka!!⠀
.⠀
Untuk mendapatkan wangian yang mampu memikat hati Si Dia, korang boleh dapatkan wangian dari SugarBomb. Si Dia pasti tertarik 🥰⠀
. ⠀
Korang rasa wangian mana yang mampu memikat hati Si Dia?
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam #carboothpuncakalam

Salam Jumaat
.
Rahsia Si Jejaka!!⠀
.⠀
Untuk mendapatkan wangian yang mampu memikat hati Si Dia, korang boleh dapatkan wangian dari SugarBomb. Si Dia pasti tertarik 🥰⠀
. ⠀
Korang rasa wangian mana yang mampu memikat hati Si Dia?
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam #carboothpuncakalam
7 3 20 September, 2019
@surgaparfumkasturi Profile picture

@surgaparfumkasturi

Waktu yang dianjurkan memakai Minyak Kasturi

Sebelum sholat
Membaca Al-Qur’an
Pergi ke Masjid
Menyambut Hari Raya
Bertemu dengan tamu
Pada hari Jumat
Bersama suami istri
Menuntut Ilmu/Taklim
Memenuhi Undangan

#jumatbarokah
#wangiankasturi
#wangiansunnah
#jawarakasturiparfumnyakeluargamuslim
#jawarakasturibukanwewangianbiasa

Waktu yang dianjurkan memakai Minyak Kasturi

Sebelum sholat
Membaca Al-Qur’an
Pergi ke Masjid
Menyambut Hari Raya
Bertemu dengan tamu
Pada hari Jumat
Bersama suami istri
Menuntut Ilmu/Taklim
Memenuhi Undangan

#jumatbarokah 
#wangiankasturi 
#wangiansunnah 
#jawarakasturiparfumnyakeluargamuslim 
#jawarakasturibukanwewangianbiasa
6 0 20 September, 2019
@enk_wonderland Profile picture

@enk_wonderland

Tahu tak even perfume bauan Umar Ni untuk Lelaki, Tapi Ez suka sangat ngan bauan Umar Ni..
Lembut n tak menusuk

Mmg serasi la dengan jiwa Ez
Ewahhh 😆

Sampai skrg pon Ez Masih lagi pakai perfume Umar ni
And kalau Rasa boring, Ez akan sembur sekali perfume Humaira or Adam or Hawa bersama bauan Umar ni
Sajaa tukar mood

Tapi perfume Umar mmg takkan tinggal !
Ez akan sentiasa calitkan kat pergelangan tangan dahulu 🥰

Apa KELEBIHAN perfume gaharu Ni?

Mestilah sebab ianya wangian Sunnah
Tak Salah Nak perbanyak AMALKAN SUNNAH Kan?

Dan Bila ckp Sunnah Ni of course la Ada banyak 'HIKMAH' lain yg tersembunyi di sebaliknya 😊

Sempena Hari Jumaat Ni jom Kita perbanyakkan #selawat ke atas RASULULLAH S.A.W
Salam Jumaat !! #salamjumaat #penghulusegalahari
#gaharu #wangiansyurga #wangiansunnah #gaharulestari #oudperfume #umar #produkhargamenjerit

Tahu tak even perfume bauan Umar Ni untuk Lelaki, Tapi Ez suka sangat ngan bauan  Umar Ni..
Lembut n tak menusuk

Mmg serasi la dengan jiwa Ez
Ewahhh 😆

Sampai skrg pon Ez Masih lagi pakai perfume Umar ni
And kalau Rasa boring, Ez akan sembur sekali perfume Humaira or Adam or Hawa bersama bauan Umar ni
Sajaa tukar mood

Tapi perfume Umar mmg takkan tinggal !
Ez akan sentiasa calitkan kat pergelangan tangan dahulu 🥰

Apa KELEBIHAN perfume gaharu Ni?

Mestilah sebab ianya wangian Sunnah
Tak Salah Nak perbanyak AMALKAN SUNNAH Kan?

Dan Bila ckp Sunnah Ni of course la Ada banyak 'HIKMAH' lain yg tersembunyi di sebaliknya 😊

Sempena Hari Jumaat Ni jom Kita perbanyakkan #selawat ke atas RASULULLAH S.A.W 
Salam Jumaat !! #salamjumaat #penghulusegalahari
#gaharu #wangiansyurga #wangiansunnah #gaharulestari #oudperfume #umar #produkhargamenjerit
5 0 20 September, 2019
@themabkhara.bangi Profile picture

@themabkhara.bangi

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته &

Selamat pagi
.
"وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَلَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِّلَّذِينَ يَتَّقُونَ أَفَلَا تَعْقِلُونَ"
‏[Al-An'am:32] “Dan kehidupan dunia ini, hanyalah permainan dan gurau senda. Sedangkan akhirat itu, sesungguhnya lebih baik bagi orang-orang yang bertaqwa. Tidakkah kamu mengerti?”
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #urusstress #stressreliever #stress

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته &

Selamat pagi
.
"وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَلَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِّلَّذِينَ يَتَّقُونَ أَفَلَا تَعْقِلُونَ"
‏[Al-An'am:32] “Dan kehidupan dunia ini, hanyalah permainan dan gurau senda. Sedangkan akhirat itu, sesungguhnya lebih baik bagi orang-orang yang bertaqwa. Tidakkah kamu mengerti?”
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #urusstress #stressreliever #stress
11 0 20 September, 2019
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Wangian Yang Menjadi Pilihan Ramai.⠀
.⠀
Wooww!! Wangian SugarBomb ni mampu bertahan selama 48 jam tau. Wangian yang tahan lama dan mampu memikat hati korang.⠀
.⠀
Haa.. Korang tak perlu risau lagi.So, jom borong wangian dari SugarBomb beramai ramai 😉
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam

Wangian Yang Menjadi Pilihan Ramai.⠀
.⠀
Wooww!! Wangian SugarBomb ni mampu bertahan selama 48 jam tau. Wangian yang tahan lama dan mampu memikat hati korang.⠀
.⠀
Haa.. Korang tak perlu risau lagi.So, jom borong wangian dari SugarBomb beramai ramai 😉
. 
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam
4 0 19 September, 2019
#Melona Sayang : Trims Parfum Baccaratx . Wangix Kekinian . Lagi NgeHitz 🤣👍🏿 #parfumoriginal #parfum #harumkanindonesia #wangiansunnah #wangiwangi #harumwangi #parfume #parfumshop #gayahidup #sehat #sehatitumahal
14 0 19 September, 2019
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Selamat Petang
.
Ramai sis kite ni berpusu-pusu nak balik rumah dengan tergesa-gesa untuk mengelak dari kesesakkan lalu lintas.Mesti sis kite merasa stress kan bila mgadap jalan raya yang sesak aircond kereta pulak tak ada.pehhhh
bau sengala bau keluar dari badan kite.
.
Membuatkan kite tak selesa semase memandu di jalan raya.Perempuan kalau dah berbau sikit badan mula la dia mengelabah sebab wangiankan dah menjadi bende penting dalam hidup mereka.Jadi kene lah wangi selalu spray bebanyak.Wangian pulak dapat yang tahan lame.selesa lah hidup dia bila dia lalu orang tak henti2 tegur wangiannya dia. kah kah kah...
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam

Selamat Petang
.
Ramai sis kite ni berpusu-pusu nak balik rumah dengan tergesa-gesa untuk mengelak dari kesesakkan lalu lintas.Mesti sis kite merasa stress kan bila mgadap jalan raya yang sesak aircond kereta pulak tak ada.pehhhh
bau sengala bau keluar dari badan kite.
.
Membuatkan kite tak selesa semase memandu di jalan raya.Perempuan kalau dah berbau sikit badan mula la dia mengelabah sebab wangiankan dah menjadi bende penting dalam hidup mereka.Jadi kene lah wangi selalu spray bebanyak.Wangian pulak dapat yang tahan lame.selesa lah hidup dia bila dia lalu orang tak henti2 tegur wangiannya dia. kah kah kah...
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam
6 0 19 September, 2019
@perfumebatanghari Profile picture

@perfumebatanghari

Tunjukin pesona ganteng kalian dengan menggunakan MJ perfume,semua cewek kalo wangi pasti banyak yang seneng ketimbang bau keringat tak sedap😁 cocok banget kak buat yang beraktivitas penuh diluar sana,MJ perfume bisa di bawa sholat😍
Order wa 082280976088/DM
.
.
#wangiansunnah
#perfumemurahwangitahanlama
#perfumejambi
#perfumemurah
#perfumeberkualitas

Tunjukin pesona ganteng kalian dengan menggunakan MJ perfume,semua cewek kalo wangi pasti banyak yang seneng ketimbang bau keringat tak sedap😁 cocok banget kak buat yang beraktivitas penuh diluar sana,MJ perfume bisa di bawa sholat😍
Order wa 082280976088/DM
.
.
#wangiansunnah 
#perfumemurahwangitahanlama 
#perfumejambi 
#perfumemurah 
#perfumeberkualitas
15 0 19 September, 2019
@perfumebatanghari Profile picture

@perfumebatanghari

Tunjukin pesona ganteng kalian dengan menggunakan MJ perfume,semua cewek kalo wangi pasti banyak yang seneng ketimbang bau keringat tak sedap😁 cocok banget kak buat yang beraktivitas penuh diluar sana,MJ perfume bisa di bawa sholat😍
Order wa 082280976088/DM
.
.
#wangiansunnah
#perfumemurahwangitahanlama
#perfumejambi
#perfumemurah
#perfumeberkualitas

Tunjukin pesona ganteng kalian dengan menggunakan MJ perfume,semua cewek kalo wangi pasti banyak yang seneng ketimbang bau keringat tak sedap😁 cocok banget kak buat yang beraktivitas penuh diluar sana,MJ perfume bisa di bawa sholat😍
Order wa 082280976088/DM
.
.
#wangiansunnah 
#perfumemurahwangitahanlama 
#perfumejambi 
#perfumemurah 
#perfumeberkualitas
4 0 19 September, 2019
@perfumebatanghari Profile picture

@perfumebatanghari

Tunjukin pesona ganteng kalian dengan menggunakan MJ perfume,semua cewek kalo wangi pasti banyak yang seneng ketimbang bau keringat tak sedap😁 cocok banget kak buat yang beraktivitas penuh diluar sana,MJ perfume bisa di bawa sholat😍
Order wa 082280976088/DM
.
.
#wangiansunnah
#perfumemurahwangitahanlama
#perfumejambi
#perfumemurah
#perfumeberkualitas

Tunjukin pesona ganteng kalian dengan menggunakan MJ perfume,semua cewek kalo wangi pasti banyak yang seneng ketimbang bau keringat tak sedap😁 cocok banget kak buat yang beraktivitas penuh diluar sana,MJ perfume bisa di bawa sholat😍
Order wa 082280976088/DM
.
.
#wangiansunnah 
#perfumemurahwangitahanlama 
#perfumejambi 
#perfumemurah 
#perfumeberkualitas
6 0 19 September, 2019
@khadeejabutik Profile picture

@khadeejabutik

BUKHOOR DE AMOR - FEELING MCM DI SPA😍
.
.
First time Sis Deej mencium bau Bukhoor De Amor ni, tarus teklik “EH MCM BAU SPA”. Haha although Sis Deej indalah rajin sgt kn ke spa ani, tapi baunya atu bau2 cematu laa. Haha pyh Sis Deej kn explain
.
NOW bulih dh feeling2 mcm di spa ni, even di rumah saja. Duduk di sofa empuk, pasang Bukhoor De Amor, pasang muzik yg menenangkan, pajam mata & FEEL IT…Waaa indahnya, siuk manjakan diri sendiri ni kan
.
Sis Deej tau bini2 yg byk tepakai sama Bukhoor De Amor ani. So apa tunggu lagi wahai para suami sekalian, manjakan tia isteri biskita dgn wangian Bukhoor De Amor ni. Konfem sukaaaa😍
.
.
#bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor

BUKHOOR DE AMOR -  FEELING MCM DI SPA😍
.
.
First time Sis Deej mencium bau Bukhoor De Amor ni, tarus teklik “EH MCM BAU SPA”. Haha although Sis Deej indalah rajin sgt kn ke spa ani, tapi baunya atu bau2 cematu laa. Haha pyh Sis Deej kn explain
.
NOW bulih dh feeling2 mcm di spa ni, even di rumah saja. Duduk di sofa empuk, pasang Bukhoor De Amor, pasang muzik yg menenangkan, pajam mata & FEEL IT…Waaa indahnya, siuk manjakan diri sendiri ni kan
.
Sis Deej tau bini2 yg byk tepakai sama Bukhoor De Amor ani. So apa tunggu lagi wahai para suami sekalian, manjakan tia isteri biskita dgn wangian Bukhoor De Amor ni. Konfem sukaaaa😍
.
.
 #bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu 
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor
3 0 19 September, 2019
@miliniar_sandakan Profile picture

@miliniar_sandakan

Sejati Walk - Sandakan

LAST CALL!! LAST CALL!! Cepatnya... hari ni hari terakhir kempen Waivin' Your Scents. .
.

Tak sempat? 😵😵 Jomlah grab selagi sempat ni. Kami boleh hantarkan terus kepada anda. Kami buka sampai jam 7:00 mlm ni. .

Klik link www.wasap.my/60128267886

#dexandra
#waivinyourscent
#gayakantwistmu
#dexandramalaysia
#instaboomakademi
#wangiankehidupan
#malaysia
#wangiansunnah

LAST CALL!! LAST CALL!! Cepatnya... hari ni hari terakhir kempen Waivin' Your Scents. .
.

Tak sempat? 😵😵 Jomlah grab selagi sempat ni. Kami boleh hantarkan terus kepada anda. Kami buka sampai jam 7:00 mlm ni. .

Klik link www.wasap.my/60128267886

#dexandra
#waivinyourscent
#gayakantwistmu
#dexandramalaysia
#instaboomakademi
#wangiankehidupan
#malaysia
#wangiansunnah
18 0 19 September, 2019
@sugarbombstokis_shahalam Profile picture

@sugarbombstokis_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Selamat Tengah Hari
.
Bro tak rase serbe salah ke atau segan bila tengah hari nak g makan lalu di tempat orang ramai wanita mereka semua macam pandang Bro semacam disebabkan Bro ada bau badan yang kuat???
.
Jangan disebabkan bau badan kite semua orang lari dari berkawan dengan kite.Bro mampu mengubah hidup Bro sendiri.
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam

Selamat Tengah Hari
.
Bro tak rase serbe salah ke atau segan bila tengah hari nak g makan lalu di tempat orang ramai wanita mereka semua macam pandang Bro semacam disebabkan Bro ada bau badan yang kuat???
.
Jangan disebabkan bau badan kite semua orang lari dari berkawan dengan kite.Bro mampu mengubah hidup Bro sendiri.
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#sugarbomb #sugarbombjelah #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombshahwaldyana #sugarbombshahalam #sugarbombbukitraja #sugarbombselangor #sugarbombluarbiasa #murah #murahmurah #minyakwangi #wangianmurah #wangiansunnah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #jombelionline #wangiwangi #bisnesonlinemalaysia #usahawan #jomberjayaduniaakhirat #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #wangiantahanlama #selangor #klang #shahalam #setiaalam
2 0 19 September, 2019
@khadeejabutik Profile picture

@khadeejabutik

BUKHOOR ZAHRA (A SCENT OF LOVE)
.
.
Secantik namanya Zahra, yg beerti bunga2an. Well, liat saja urg yg dilamun cinta, konfem panuh dgn bunga2 cinta dlm hati. Kan kan??
.
Kalau kn menguatkan lagi rasa kasih sayang, love for the sake of Allah, mmg Bukhoor Zahra ani really3 recommended. Warna kayunya unik, warnanya hitam tu. Inda mcm warna bukhoor lain mostly berwarna coklat cerah2
.
Hehe Sis Deej tau biskita curious cana baunya bukhoor “love” ani kan, dtg saja ke Khadeeja Butik okayyy. Kami bulih bagi LIVE TUTORIAL tarus, jgn saja hanyut dibuai cinta aa hehe
.
Semoga kitani semua selalu berkasih sayang kerana Allah, bertemu di dunia kerana Allah, and bertemu di Syurga juaa. Aamiin ya Rabbal Alamin .
.
Btw, sempena #FestivalHijrah di #khadeejabutik sis berpeluang memenangi #bukhoor #fruity
So, jummm serbu #khadeejabutik sebelum habis festival
.
.
#bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor

BUKHOOR ZAHRA (A SCENT OF LOVE)
.
.
Secantik namanya Zahra, yg beerti bunga2an. Well, liat saja urg yg dilamun cinta, konfem panuh dgn bunga2 cinta dlm hati. Kan kan??
.
Kalau kn menguatkan lagi rasa kasih sayang, love for the sake of Allah, mmg Bukhoor Zahra ani really3 recommended. Warna kayunya unik, warnanya hitam tu. Inda mcm warna bukhoor lain mostly berwarna coklat cerah2
.
Hehe Sis Deej tau biskita curious cana baunya bukhoor “love” ani kan, dtg saja ke Khadeeja Butik okayyy. Kami bulih bagi LIVE TUTORIAL tarus, jgn saja hanyut dibuai cinta aa hehe
.
Semoga kitani semua selalu berkasih sayang kerana Allah, bertemu di dunia kerana Allah, and bertemu di Syurga juaa. Aamiin ya Rabbal Alamin .
.
Btw, sempena #FestivalHijrah di #khadeejabutik sis berpeluang memenangi #bukhoor #fruity 
So, jummm serbu #khadeejabutik sebelum habis festival
.
.
 #bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu 
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
#Diyhomespabukhoor
4 0 19 September, 2019
@bukhoorkhalifa_hq Profile picture

@bukhoorkhalifa_hq

🎗Kelebihan Bukhoor
1.Mengubah Mood untuk membawa perasaan aman, tenang, menyegarkan, menaikkan semangat dan inspirasi.

2. Bukhoor membuka fikiran kepada kerohanian & mengalihkan dari kekotoran duniawi.💚 3.Memberi kelapang pada minda apabila ia sibuk/stress.

4. Membakar Bukhur adalah aktiviti menenangkan & menaikkan semangat.

5. Salah Satu penyembuhan yang baik.

6. Menghalau jin2 dirumah kita Dan sebaliknya, para malaikat itu suka bau-bauan yang wangi.

InshaaAllah semoga kita sentiasa dekat dengan Sunnah yang indah ini.
http://www.wasap.my/+601111513536/bkhalifa "Classic Scents of Aromatherapy"

#IndahSunnahDenganWangian
#BukhoorKhalifaHQ
#BukhoorKhalifaOfficial
#WangianSunnah

🎗Kelebihan Bukhoor 
1.Mengubah Mood untuk membawa perasaan aman, tenang, menyegarkan, menaikkan semangat dan inspirasi.

2. Bukhoor membuka fikiran kepada kerohanian & mengalihkan dari kekotoran duniawi.💚 3.Memberi kelapang pada minda apabila ia sibuk/stress.

4. Membakar Bukhur adalah aktiviti menenangkan & menaikkan semangat.

5. Salah Satu penyembuhan yang baik.

6.  Menghalau jin2 dirumah kita Dan sebaliknya, para malaikat itu suka bau-bauan yang wangi.

InshaaAllah semoga kita sentiasa dekat dengan Sunnah yang indah ini. 
http://www.wasap.my/+601111513536/bkhalifa "Classic Scents of Aromatherapy"

#IndahSunnahDenganWangian
#BukhoorKhalifaHQ
#BukhoorKhalifaOfficial
#WangianSunnah
8 2 19 September, 2019
NEW!!!! 🔅Bakhoor Azra Khususi
🔅40grm
🔅Rm35

#bakhoorazrakhususi #bukhoor #bukhur #bakhoor #bukhoormurah #bukhoormalaysia #bukhuroud #wangiansunnah #wangiangaharu
5 0 19 September, 2019
NEW!!!!! 🔅Bakhoor Lams Al Hubb
🔅40grm
🔅Rm35 
#bukhoorlamsalhubb #bukhoor #bukhur #bakhoor #bukhoormurah #bukhoormalaysia #bukhooroud #bukhurmurah #wangiansunnah
2 0 19 September, 2019
NEW!!! 🔅Bukhoor Khalifa
🔅40grm
🔅Rm30

#bukhoor #bukhur #bakhoor #bukhoormurah #bukhoormalaysia #bukhurmurah #wangiansunnah
2 0 19 September, 2019
@mohammad.oudh Profile picture

@mohammad.oudh

NEW!!!! 🔅Bukhoor Mukhallat Sharqia
🔅40grm
🔅Made in UAE

#bukhoormalaysia #bukhoormurah #bukhoor #bukhur #bakhoor #wangiansunnah #mukhallatoud

NEW!!!! 🔅Bukhoor Mukhallat Sharqia
🔅40grm
🔅Made in UAE

#bukhoormalaysia #bukhoormurah #bukhoor #bukhur #bakhoor #wangiansunnah #mukhallatoud
4 0 19 September, 2019
NEW!!! 🔅Bukhoor Ateeq
🔅40gram approx
🔅Rm30

#bukhoormalaysia #bukhur #bakhoor #bukhoormurah #bukhoorateeq #bukhooroud #wangiansunnah
5 0 19 September, 2019
@mohammad.oudh Profile picture

@mohammad.oudh

NEW!!! 🔆BAKHOOR DUKHNI🔆

1) Oud Al Mukhtar
2) Oud Al Ushaaq
3) Oud Al Khaleeji
4) Sandal Dukhni
. . *40gram
*Rm30

#bakhoor #bukhoor #bukhoormurah #bukhoormalaysia #dukhnibakhoor #bukhooroud #bukhurmurah #bukhuroud #wangiansunnah #oudsandal #bukhur

NEW!!! 🔆BAKHOOR DUKHNI🔆

1) Oud Al Mukhtar
2) Oud Al Ushaaq
3) Oud Al Khaleeji
4) Sandal Dukhni
. . *40gram
*Rm30

#bakhoor #bukhoor #bukhoormurah #bukhoormalaysia #dukhnibakhoor #bukhooroud #bukhurmurah #bukhuroud #wangiansunnah #oudsandal #bukhur
5 0 19 September, 2019
@themabkhara.bangi Profile picture

@themabkhara.bangi

Bangi, Malaysia

بسمالله الرحمن الرحيم
.
‎(فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا)
[Al-Sharh:5]

Oleh itu, maka (tetapkanlah kepercayaanmu) bahawa sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan
.
‎(إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا)
[Al-Sharh:6] (Sekali lagi ditegaskan): Bahawa sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan
.
Uruskan stress anda secara efektif dengan bantuan bukhoor oleh The Mabkhara. Kerana kayu gaharu mengandungi ejen penyembuhan di dalamnya. إن شاءالله .
.
Jom kita sama-sama doakan mereka yang sedang mengalami kesakitan, kepayahan, kelaparan, kemurungan, rasa tidak bahagia..dipermudahkan urusan mereka dan diberkati oleh Allah swt. إن شاءالله .
آمين يا رب العالمين .
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #urusstress #stressfree #stressreliever

بسمالله الرحمن الرحيم
.
‎(فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا)
[Al-Sharh:5]

Oleh itu, maka (tetapkanlah kepercayaanmu) bahawa sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan
.
‎(إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا)
[Al-Sharh:6] (Sekali lagi ditegaskan): Bahawa sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan
.
Uruskan stress anda secara efektif dengan bantuan bukhoor oleh The Mabkhara. Kerana kayu gaharu mengandungi ejen penyembuhan di dalamnya. إن شاءالله .
.
Jom kita sama-sama doakan mereka yang sedang mengalami kesakitan, kepayahan, kelaparan, kemurungan, rasa tidak bahagia..dipermudahkan urusan mereka dan diberkati oleh Allah swt. إن شاءالله .
آمين يا رب العالمين .
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #urusstress #stressfree #stressreliever
10 0 18 September, 2019
@khadeejabutik Profile picture

@khadeejabutik

BUKHOOR? APA TU?
.
.
Sisters yg pernah Umrah atau Haji mesti pernah meliat wangian berasap2 cemani time di Tanah Suci kan. Sama ada di hotel, kadai2, atau di masjid pun selalu kana pasang. Namanya Bukhoor tuu 😍
.
Kalau di Mekah, memang kuat tu baunya! Kalau first time mencium, bulih jadi sakit idung ulihnya pasal inda biasa. “Bida” tu muka tarus hehe…Tapi kalau di Madinah, lembut saja baunya, very2 soft and calming
.
Yatah yg siuknya pasal bukhoor ani. Ada mcm2 flavour nya hehe, Sis bulih pilih ikut citarasa Sis. Tapi yg paling byk kana rabuti Bukhoor Raudhah, Medeena & Qiswah
.
Pasal apa tu nah? Pasal baunya bnr2 tarus tekanangkan di Mekah & Madinah😭 Mudahan tani semua ada rezeki utk diundang lagi ke Baitullah, Aamiin
.
.
#bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei

BUKHOOR? APA TU?
.
.
Sisters yg pernah Umrah atau Haji mesti pernah meliat wangian berasap2 cemani time di Tanah Suci kan. Sama ada di hotel, kadai2, atau di masjid pun selalu kana pasang. Namanya Bukhoor tuu 😍
.
Kalau di Mekah, memang kuat tu baunya! Kalau first time mencium, bulih jadi sakit idung ulihnya pasal inda biasa. “Bida” tu muka tarus hehe…Tapi kalau di Madinah, lembut saja baunya, very2 soft and calming
.
Yatah yg siuknya pasal bukhoor ani. Ada mcm2 flavour nya hehe, Sis bulih pilih ikut citarasa Sis. Tapi yg paling byk kana rabuti Bukhoor Raudhah, Medeena & Qiswah
.
Pasal apa tu nah? Pasal baunya bnr2 tarus tekanangkan di Mekah & Madinah😭 Mudahan tani semua ada rezeki utk diundang lagi ke Baitullah, Aamiin
.
.
 #bukhoor #mabkhara #bukhhoorbrunei #wangiansunnah #kayugaharu 
#royalbrunei
#dexandrabrunei
#thewangibrunei
3 0 18 September, 2019
@themabkhara.bangi Profile picture

@themabkhara.bangi

Kajang, Malaysia

CLEARANCE SALE‼️
.
Harga murah mampu milik. Lepas ni tak dapat dah harga ni ya. Cepat2 dapatkan stok anda!
.
Jadi rakan-rakan sekalian jangan lepaskan peluang ini sambil-sambil kita sebarkan sunnah ini, inshaallah kita doakan diberi ganjaran atas usaha menyebarkan sunnah Rasulullah saw.
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #oudoil #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #stokclearance #urusstress

CLEARANCE SALE‼️
.
Harga murah mampu milik. Lepas ni tak dapat dah harga ni ya. Cepat2 dapatkan stok anda!
.
Jadi rakan-rakan sekalian jangan lepaskan peluang ini sambil-sambil kita sebarkan sunnah ini, inshaallah kita doakan diberi ganjaran atas usaha menyebarkan sunnah Rasulullah saw.
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #oudoil #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #stokclearance #urusstress
9 0 18 September, 2019
@themabkhara.bangi Profile picture

@themabkhara.bangi

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota

CLEARANCE SALE‼️
.
Harga murah mampu milik. Lepas ni tak dapat dah harga ni ya. Cepat2 dapatkan stok anda!
.
Jadi rakan-rakan sekalian jangan lepaskan peluang ini sambil-sambil kita sebarkan sunnah ini, inshaallah kita doakan diberi ganjaran atas usaha menyebarkan sunnah Rasulullah saw.
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #oudoil #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #stokclearance #urusstress

CLEARANCE SALE‼️
.
Harga murah mampu milik. Lepas ni tak dapat dah harga ni ya. Cepat2 dapatkan stok anda!
.
Jadi rakan-rakan sekalian jangan lepaskan peluang ini sambil-sambil kita sebarkan sunnah ini, inshaallah kita doakan diberi ganjaran atas usaha menyebarkan sunnah Rasulullah saw.
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #oudoil #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #stokclearance #urusstress
6 0 18 September, 2019
@themabkhara.bangi Profile picture

@themabkhara.bangi

Bangi, Malaysia

CLEARANCE SALE‼️
.
Harga murah mampu milik. Lepas ni tak dapat dah harga ni ya. Cepat2 dapatkan stok anda!
.
Jadi rakan-rakan sekalian jangan lepaskan peluang ini sambil-sambil kita sebarkan sunnah ini, inshaallah kita doakan diberi ganjaran atas usaha menyebarkan sunnah Rasulullah saw.
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #oudoil #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #stokclearance #urusstress

CLEARANCE SALE‼️
.
Harga murah mampu milik. Lepas ni tak dapat dah harga ni ya. Cepat2 dapatkan stok anda!
.
Jadi rakan-rakan sekalian jangan lepaskan peluang ini sambil-sambil kita sebarkan sunnah ini, inshaallah kita doakan diberi ganjaran atas usaha menyebarkan sunnah Rasulullah saw.
.
🚗 COD available with extra charge within Bangi/Kajang/Putra Mahkota/Nilai
.
📲 Whatsapp The Mabkhara Bangi
▶️ https://wa.me/60192753937
.
📺 Follow us on Instagram
▶️ https://www.instagram.com/themabkhara.bangi
.
💻 Like us on Facebook
▶️ https://www.facebook.com/themabkhara.bangi/

#bukhoor #bakhoor #mabkhara #incenseburner #charcoal #oudchips #agarwood #mukhallat #oud #oudoil #perfume #fragrance #natural #wangiansunnah #sunnah #islam #bangi #kajang #putramahkota #nilai #selangor #malaysia #thembakhara #themabkharabangi #stokclearance #urusstress
6 0 18 September, 2019
@kamaltrading79 Profile picture

@kamaltrading79

PROMOSI HARI INI... Bank in sekarang.... Rm100
.
Bukhoor 100% Gaharu Special RM200.00 50 GRAM.
Balm Gaharu RM 25.00 50 GRAM.
Arang Bukhoor RM3.00
TOTAL: RM228.00

#TOKIPIN #wangiangaharumrsol #bukhoor #wangiansunnah #wangiangaharukasturi
#mrsolalorsetar #mrsolkedah #gaharuputih #denganizinallah #wangiangaharu #viral #hargamampumilik #pakngah #tokngah
Mencari Wangian Gaharu yang sesuai?

Kami ada wangian Gaharu Asli dan campuran pelbagai Gred.

Harga mampu milik InsyaAllah.

Whatsapp segera:
http://www.wasap.my/60195060766/promosirm100
http://www.wasap.my/60125440929/promosirm100

PROMOSI HARI INI... Bank in sekarang.... Rm100
.
Bukhoor 100% Gaharu Special RM200.00 50 GRAM.
Balm Gaharu RM 25.00 50 GRAM.
Arang Bukhoor RM3.00 
TOTAL: RM228.00

#TOKIPIN #wangiangaharumrsol #bukhoor #wangiansunnah #wangiangaharukasturi
#mrsolalorsetar #mrsolkedah #gaharuputih #denganizinallah #wangiangaharu #viral #hargamampumilik #pakngah #tokngah 
Mencari Wangian Gaharu yang sesuai?

Kami ada wangian Gaharu Asli dan campuran pelbagai Gred.

Harga mampu milik InsyaAllah.

Whatsapp segera:
http://www.wasap.my/60195060766/promosirm100
http://www.wasap.my/60125440929/promosirm100
2 1 18 September, 2019

Top #wangiansunnah posts

@putera_abdurrahman Profile picture

@putera_abdurrahman

Pernah suatu saat Rasulullah SAW berkata dihadapan para sahabat:
"Alangkah rindunya aku kepada para saudaraku",
.
Maka para sahabat berkata: "Bukankah kami ini semua adalah saudaramu wahai Rasulullah",
.
Maka Rasulullah menjawab:
"Kalian adalah sahabatku",
.
Lalu para sahabat berkata:
"Kalau begitu, siapa saudara-saudaramu itu wahai Rasulullah?",
.
Maka Rasulullah SAW menjawab:
"Mereka adalah kaum yang datang setelah aku, mereka berangan angan memandang wajahku, walaupun harus mengorbankan diri mereka dan keluarga mereka."
.
❤اللهم صل وسلم على سيدنا محمد❤
.
SubhanaAllah.. Set bakhoor @ bukhoor..
Orang kita panggil bukhoor, orang arab memanggilnya dgn bakhoor.. Wangian sunnah kayu gaharu yang sering di gunakan pada zaman Rasulullah SAW.. Asap wangiannya sgt disukai para malaikat Allah SWT dan ditakuti oleh para Jin..
.
Dapatkan dari:
IG : @sitiathirah673
FB : wajhatul bintu Othman
.
#wangiansunnah
#review
#bakhoor
#bukhoor
@ajikz

Pernah suatu saat Rasulullah SAW berkata dihadapan para sahabat:
"Alangkah rindunya aku kepada para saudaraku",
.
Maka para sahabat berkata: "Bukankah kami ini semua adalah saudaramu wahai Rasulullah",
.
Maka Rasulullah menjawab:
"Kalian adalah sahabatku",
.
Lalu para sahabat berkata:
"Kalau begitu, siapa saudara-saudaramu itu wahai Rasulullah?",
.
Maka Rasulullah SAW menjawab:
"Mereka adalah kaum yang datang setelah aku, mereka berangan angan memandang wajahku, walaupun harus mengorbankan diri mereka dan keluarga mereka."
.
❤اللهم صل وسلم على سيدنا محمد❤
.
SubhanaAllah.. Set bakhoor @ bukhoor..
Orang kita panggil bukhoor, orang arab memanggilnya dgn bakhoor.. Wangian sunnah kayu gaharu yang sering di gunakan pada zaman Rasulullah SAW.. Asap wangiannya sgt disukai para malaikat Allah SWT dan ditakuti oleh para Jin..
.
Dapatkan dari:
IG : @sitiathirah673
FB : wajhatul bintu Othman
.
#wangiansunnah
#review
#bakhoor
#bukhoor
@ajikz
363 1 3 May, 2018
@cikpahxtouch_ Profile picture

@cikpahxtouch_

#cikpahxreview
Chuolls pernah dengar tak wangian bidara? Wangian yang telah diruqyahkan dengan ayat-ayat suci Al-Quran. Salah satu alternatif pendinding diri kita dari gangguan jin & makhluk halus. Haaa kalau chuolls nak cuba, boleh dapatkan Sidra ini dari @sidra_hq 😊🌹
.
FOLLOW @sidra_hq @sidra_hq @sidra_hq SEKARANG!!

#cikpahxreview
Chuolls pernah dengar tak wangian bidara? Wangian yang telah diruqyahkan dengan ayat-ayat suci Al-Quran. Salah satu alternatif pendinding diri kita dari gangguan jin & makhluk halus. Haaa kalau chuolls nak cuba, boleh dapatkan Sidra ini dari @sidra_hq 😊🌹
.
FOLLOW @sidra_hq @sidra_hq @sidra_hq SEKARANG!!
1,497 56 17 October, 2018
@putera_abdurrahman Profile picture

@putera_abdurrahman

❤جمعة مباركة❤
.
NASIHAT SYEIKH ABDUL QADIR Al-JAILANI TENTANG BEKAL PERJALANAN

Syekh Abdul Qadir Al-Jailani, "Orang yang beriman mempersiapkan bekal, sementara orang kafir bersenang-senang. Seorang Mukmin mempersiapkan bekal, karena dia sedang dalam perjalanan.

Baginya, sedikit harta dunia sudah cukup. Yang banyak justru dipersembahkannya untuk akhirat. Ia hanya membawa bekal sekadarnya seperti orang bepergian dan seukuran yang bisa dibawa.Segala sesuatu untuk di akhirat.

Imam Hasan Bashri mengatakan, "Seorang Mukmin cukup dengan sesuatu yang sedikit: segenggam kurma dan seteguk air.' Orang beriman mengumpulkan tenaga, sedangkan orang munafik menghamburkan tenaga.

Seorang Mukmin mengumpulkan tenaga karena masih di perjalanan, belum sampai di tempat tujuan. Ia tahu bahwa di tempat tujuan terdapat segala yang dibutuhkannya. Sebaliknya, seorang munafik tidak punya rumah dan tujuan.

Betapa banyak waktu terbuang sia-sia; Kalian menghabiskan usia tanpa ada maknanya. Aku melihat kalian menyalahgunakan kesempatan hidup di dunia. Kalian menyalahgunakan agama. Berbaliklah! Dengan begitu kalian berada di jalan yang benar. Dunia tidaklah kekal bagi siapa pun, termasuk kalian."
.
- Syeikh Abdul Qadir Al-Jailani -
.
#bakhoor
#sunnahrasulullah
#wangiansunnah

❤جمعة مباركة❤
.
NASIHAT SYEIKH ABDUL QADIR Al-JAILANI TENTANG BEKAL PERJALANAN

Syekh Abdul Qadir Al-Jailani, "Orang yang beriman mempersiapkan bekal, sementara orang kafir bersenang-senang. Seorang Mukmin mempersiapkan bekal, karena dia sedang dalam perjalanan.

Baginya, sedikit harta dunia sudah cukup. Yang banyak justru dipersembahkannya untuk akhirat. Ia hanya membawa bekal sekadarnya seperti orang bepergian dan seukuran yang bisa dibawa.Segala sesuatu untuk di akhirat.

Imam Hasan Bashri mengatakan, "Seorang Mukmin cukup dengan sesuatu yang sedikit: segenggam kurma dan seteguk air.' Orang beriman mengumpulkan tenaga, sedangkan orang munafik menghamburkan tenaga.

Seorang Mukmin mengumpulkan tenaga karena masih di perjalanan, belum sampai di tempat tujuan. Ia tahu bahwa di tempat tujuan terdapat segala yang dibutuhkannya. Sebaliknya, seorang munafik tidak punya rumah dan tujuan.

Betapa banyak waktu terbuang sia-sia; Kalian menghabiskan usia tanpa ada maknanya. Aku melihat kalian menyalahgunakan kesempatan hidup di dunia. Kalian menyalahgunakan agama. Berbaliklah! Dengan begitu kalian berada di jalan yang benar. Dunia tidaklah kekal bagi siapa pun, termasuk kalian."
.
- Syeikh Abdul Qadir Al-Jailani -
.
#bakhoor
#sunnahrasulullah
#wangiansunnah
271 3 15 March, 2019
@themabkhara.selangor Profile picture

@themabkhara.selangor

Membakar bakhoor adalah amalan para ulamak dahulu dan didapati dapat meningkatkan daya ingatan. 
Antara khasiat yang telah dihebahkan didalam kitab: *Al Risalatil Nadirah Fil Attur al Fakhirah*

Karangan Oleh: Syedi Abdulqadir bin Qazi Habibullah ⚜️Bakhoor mewujudkan suasana yang aman, tenang, menyegarkan, menaikkan semangat & inspirasi .
⚜️Bakhoor membuka satu fikiran kepada kerohanian & mengalihkan dari kekotoran duniawi .
⚜️Bakhoor membangkit minda dan memberikan rehat minda ketika sibuk. ⚜️Umur tidak menjejaskan keberkesanan Bakhoor & penggunaan lazimnya tidak menyebabkan bahaya. ⚜️Membakar Bakhoor adalah satu aktiviti yang menenangkan & menaikkan semangat dalam dirinya. ⚜️Bakhoor adalah haemostatic yang baik, antiseptik dan agen penyembuhan yang baik .
⚜️Bakhoor menghalau berniat jahat & menyedihkan kuasa psikik .
⚜️Bakhoor apabila digunakan dengan kerap boleh meningkatkan memori.

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah
#kayugaharu

Membakar bakhoor adalah amalan para ulamak dahulu dan didapati dapat meningkatkan daya ingatan. 
Antara khasiat yang telah dihebahkan didalam kitab: *Al Risalatil Nadirah Fil Attur al Fakhirah*

Karangan Oleh: Syedi Abdulqadir bin Qazi Habibullah ⚜️Bakhoor mewujudkan suasana yang aman, tenang, menyegarkan, menaikkan semangat & inspirasi .
⚜️Bakhoor membuka satu fikiran kepada kerohanian & mengalihkan dari kekotoran duniawi .
⚜️Bakhoor membangkit minda dan memberikan rehat minda ketika sibuk. ⚜️Umur tidak menjejaskan keberkesanan Bakhoor & penggunaan lazimnya tidak menyebabkan bahaya. ⚜️Membakar Bakhoor adalah satu aktiviti yang menenangkan & menaikkan semangat dalam dirinya. ⚜️Bakhoor adalah haemostatic yang baik, antiseptik dan agen penyembuhan yang baik .
⚜️Bakhoor menghalau berniat jahat & menyedihkan kuasa psikik .
⚜️Bakhoor apabila digunakan dengan kerap boleh meningkatkan memori.

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah
#kayugaharu
148 1 26 April, 2019
@themabkhara.selangor Profile picture

@themabkhara.selangor

D Rumah Ku

Trial Pack Bakhoor
RM89 untuk 10 jenis wangian Kayu Gaharu 💯% 10gram
.
Hati tak tenang
.
Stress?Kusut
.
Masalah Dalaman
.
Nak kualiti udara rumah yang lebih baik
.
Fokus belajar/kerja
.
Wangian sunnah yg makin dilupakan.
.
Untuk keterangan lebih lanjut klik link di bio

https://httpthemabkharaselangor.wasap.my/ atau wasap .
0192345978 🎁 Hadiah misteri menanti anda

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah
#kayugaharu
#bakhoormalaysia
#trialoackbakhoor

Trial Pack Bakhoor
RM89 untuk 10 jenis wangian Kayu Gaharu 💯% 10gram
.
Hati tak tenang
.
Stress?Kusut
.
Masalah Dalaman
.
Nak kualiti udara rumah yang lebih baik
.
Fokus belajar/kerja
.
Wangian sunnah yg makin dilupakan.
.
Untuk keterangan lebih lanjut klik link di bio

https://httpthemabkharaselangor.wasap.my/  atau wasap .
0192345978 🎁 Hadiah misteri menanti anda

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah
#kayugaharu
#bakhoormalaysia
#trialoackbakhoor
468 27 8 June, 2019
@themabkhara.selangor Profile picture

@themabkhara.selangor

Trial Pack Bakhoor
Rm 89

Best Selling Pack !!!
The Best Aromatheraphy

Boleh dijadikan sebagai hadiah atau pada yang baru nak berjinak2 dengan wangian sunnah, boleh lah try pack ini
Ada 10 jenis bakhoor 10g

1.Bakhoor Khaleefa wangian Mekah 🕋
2. Bakhoor Zahra wangian cinta 🌹
3. Bakhoor Yemeni wangian Citrus 🍋
4. Bakhoor Chendana wangian Chendana
5.Bakhoor De'Amor wangian Urban dan moden
6.Bakhoor Madeena wangian Masjid Nabawi
7. Bakhoor Fruity wangian apel hijau 🍏
8.Bakhoor Hunafa wangian strawberi 🍓
9.Bakhoor Rainbow wangian bunga 💐
10.Bakhoor Khaleesh wangian segar
Klik 👇 or msg 019 2345978

https://httpthemabkharaselangor.wasap.my/

#themabkhara.selangor
#trialpackbalhoor
#giftset
#wangiansunnah
#bakhoormalaysia
#oudwood

Trial Pack Bakhoor
Rm 89

Best Selling Pack !!!
The Best Aromatheraphy

Boleh dijadikan sebagai hadiah atau pada yang baru nak berjinak2 dengan wangian sunnah, boleh lah try pack ini
Ada 10 jenis bakhoor 10g

1.Bakhoor Khaleefa wangian Mekah 🕋 
2. Bakhoor Zahra wangian cinta 🌹
3. Bakhoor Yemeni wangian Citrus 🍋
4. Bakhoor Chendana wangian Chendana 
5.Bakhoor De'Amor wangian Urban dan moden
6.Bakhoor Madeena wangian Masjid Nabawi
7. Bakhoor Fruity wangian apel hijau 🍏
8.Bakhoor Hunafa wangian strawberi 🍓
9.Bakhoor Rainbow wangian bunga 💐
10.Bakhoor Khaleesh wangian segar 
Klik 👇 or msg 019 2345978

https://httpthemabkharaselangor.wasap.my/

#themabkhara.selangor
#trialpackbalhoor
#giftset
#wangiansunnah
#bakhoormalaysia
#oudwood
394 8 27 June, 2019
@miliniar_sandakan Profile picture

@miliniar_sandakan

SEMERBAK HARUMAN AIR FRESHENER DEXANDRA

JOM banyak pilihan dekat outlet Dexandra Sandakan.

Promo MERDEKA dengan Harga KASIH SAYANG💚

KLIK bio ☝☝☝☝ untuk info promo @ walk in ke outlet @miliniar_sandakan

#waivinyourscents
#dexandraperfumes
#dexandrasandakan
#miliniarsandakan
#instaboomakademi
#perfumemurah
#merdeka
#combomerdeka
#perfumemurahmalaysia
#wangiankehidupan
#wangiansunnah
#minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangiviral
#bazaarpaknil
#minyakwangisabah

SEMERBAK HARUMAN AIR FRESHENER DEXANDRA

JOM banyak pilihan dekat outlet Dexandra Sandakan.

Promo MERDEKA dengan Harga KASIH SAYANG💚

KLIK bio ☝☝☝☝ untuk info promo @ walk in ke outlet @miliniar_sandakan

#waivinyourscents
#dexandraperfumes
#dexandrasandakan
#miliniarsandakan
#instaboomakademi
#perfumemurah
#merdeka
#combomerdeka
#perfumemurahmalaysia
#wangiankehidupan
#wangiansunnah
#minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangiviral
#bazaarpaknil
#minyakwangisabah
103 5 23 August, 2019
@themabkhara.selangor Profile picture

@themabkhara.selangor

Trial Pack Bakhoor
RM 89 NOW RM 70
Best Selling Pack !!!
The best Aromatheraphy
Boleh dijadikan sebagai hadiah atau pada yang baru nak berjinak² dengan wangian sunnah. Boleh lah cuba
Ada 10 jenis bakhoor 10g
100% kayu gaharu dicampur dgn pati wangian

1. Bakhoor Khaleefa - wangian Kaabah
2. Bakhoor Madeena - wangian Masjid Nabawi
3. Bakhoor Zahra - wangian cinta (ros)
4. Bakhoor Chendana - wangian Kayu Chendana
5. Bakhoor DeAmor - wangian mewah dan urban
6. Bakhoor Fruity - wangian apel hijau
7. Bakhoor Hunafa - wangian Strawberi
8.Bakhoor Yemeni - wangian Citrus
9. Bakhoor Rainbow - wangian bunga
10. Bakhoor Khaleesh - wangian segar

Klik link di bio saya atau msg 019 2345978

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah
#trialpackbakhoor
#kayugaharu
#onlinebiz
#oudh

Trial Pack Bakhoor
RM 89 NOW RM 70
Best Selling Pack !!!
The best Aromatheraphy
Boleh dijadikan sebagai hadiah atau pada yang baru nak berjinak² dengan wangian sunnah. Boleh lah cuba 
Ada 10 jenis bakhoor 10g
100% kayu gaharu dicampur dgn pati wangian

1. Bakhoor Khaleefa - wangian Kaabah
2. Bakhoor Madeena -  wangian Masjid Nabawi
3. Bakhoor Zahra - wangian cinta (ros)
4. Bakhoor Chendana - wangian Kayu Chendana
5. Bakhoor DeAmor - wangian mewah dan urban
6. Bakhoor Fruity - wangian apel hijau
7. Bakhoor Hunafa - wangian Strawberi
8.Bakhoor Yemeni - wangian Citrus
9. Bakhoor Rainbow - wangian bunga
10. Bakhoor Khaleesh - wangian segar

Klik link di bio saya atau msg 019 2345978

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah
#trialpackbakhoor
#kayugaharu
#onlinebiz
#oudh
595 10 5 September, 2019