#vscox Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

4.2
average comments
171
average likes
clouded judgement.
-
#vscoselects 
#vscox
3 0 7 minutes ago
@maher.helmi Profile picture

@maher.helmi

Looking around myself, I am alone.. cannot find joy.. standing near to the highway, watching everyone passing with joy.. but me.. hoping to be somewhere else.. waiting for miracles.. but I belong to this place.. and my fate to be alone.. .
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelover #highway #photography #phonegraphy #photooftheday #camera #picoftheday #landscapephotography #photoediting #travel #travelphotography #vsco #vscocam #photo #photos #foto #instaartoftheday #vscofilter #vscox #vscophoto #archive #mywords #myphoto #tree #fate #oldphotos #texas #iowa

Looking around myself, I am alone.. cannot find joy.. standing near to the highway, watching everyone passing with joy.. but me.. hoping to be somewhere else.. waiting for miracles.. but I belong to this place.. and my fate to be alone.. .
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelover #highway #photography #phonegraphy #photooftheday #camera #picoftheday #landscapephotography #photoediting #travel #travelphotography #vsco #vscocam #photo #photos #foto #instaartoftheday #vscofilter #vscox #vscophoto #archive #mywords #myphoto #tree #fate #oldphotos #texas #iowa
11 0 9 minutes ago
@vsco.filters.vscox Profile picture

@vsco.filters.vscox

Bataysk

Осень в самом разгаре, поэтому мы дарим бесплатный пресет для вас 🍂🍁😉

Вчера мы провели голосование в сториз, и значительное большинство проголосовало "за" бесплатный осенний пресет. Ловите! Пресет для Lightroom в карамельных тонах "Wonderland" ☀ Скачать его можно в нашей группе VK (ссылка на нее есть в шапке профиля)!

Скачивай и пробуй прямо сейчас 😋 Если не знаешь, как установить пресет, то у нас есть пост с подробной инструкцией (https://vk.com/wall-169093754_89)

Еще больше крутых пресетов у нас в Telegrаm-канале, где собрана их огромная коллекция. Чтобы купить доступ, пиши в сообщения 😉

#VSCOVSCOXLtPresets

#Instagram #ОбработкаФото #Vsco #VscoОбработка #Фото #ОформлениеПрофиляИнстаграм #ОформлениеПрофиля #Инстаграм #Insta #Инста #ПриложенияДляОбработки #КупитьФильтры #КупитьФильтрыVSCO #ФильтрыVSCO #Фильтры #КупитьПресеты #ПресетыLightroom #КупитьПресетыLightroom #Пресеты #Lightroom #VscoX #КупитьФильтрыVscoX #ФильтрыVscoX

Осень в самом разгаре, поэтому мы дарим бесплатный пресет для вас 🍂🍁😉
⠀
Вчера мы провели голосование в сториз, и значительное большинство проголосовало "за" бесплатный осенний пресет. Ловите! Пресет для Lightroom в карамельных тонах "Wonderland" ☀ Скачать его можно в нашей группе VK (ссылка на нее есть в шапке профиля)!
⠀
Скачивай и пробуй прямо сейчас 😋 Если не знаешь, как установить пресет, то у нас есть пост с подробной инструкцией (https://vk.com/wall-169093754_89)
⠀
Еще больше крутых пресетов у нас в Telegrаm-канале, где собрана их огромная коллекция. Чтобы купить доступ, пиши в сообщения 😉
⠀
#VSCOVSCOXLtPresets
⠀
#Instagram #ОбработкаФото #Vsco #VscoОбработка #Фото #ОформлениеПрофиляИнстаграм #ОформлениеПрофиля #Инстаграм #Insta #Инста #ПриложенияДляОбработки #КупитьФильтры #КупитьФильтрыVSCO #ФильтрыVSCO #Фильтры #КупитьПресеты #ПресетыLightroom #КупитьПресетыLightroom #Пресеты #Lightroom #VscoX #КупитьФильтрыVscoX #ФильтрыVscoX
1 0 10 minutes ago
somewhere in paris 🍃
•⠀
•⠀
•⠀
#paris #parigi #france #lunch #me #seine #lightroom #vsco #vscocam #vscox 📷 @valedepp95 ⠀
6 0 11 minutes ago
@alinegoncalves.amb Profile picture

@alinegoncalves.amb

🎡 high or low, you gotta keep your balance 🎡
.
.
#tbt #sofaltam9fotos #organizandoofeed #bemblogueirinha

🎡 high or low, you gotta keep your balance 🎡
.
.
 #tbt #sofaltam9fotos #organizandoofeed #bemblogueirinha
18 1 20 minutes ago
@future_.graphy Profile picture

@future_.graphy

El Paso, Texas

There’s still available spots for the FALL SPECIAL SHOOT !
From October to November
Consists of the following things •1 hour 15 minute session
•30-35 edited and retouched photos • outfit change •2 locations (el Paso area only)
DM ME !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. #vscocam #vsco #vscox #Canonrebelt6# #Texas #EPTX #photography #moody# #moodygrams #ElPaso# #Artofvisuals #InstaEPTX #915# #blackandwhite #jwvisual wvisuals #anniversary #couple #love #Portraits #propose #engagement #couple

There’s still available spots for the FALL SPECIAL SHOOT ! 
From October to November 
Consists of the following things •1 hour 15 minute session
•30-35 edited and retouched photos • outfit change •2 locations (el Paso area only)
DM ME !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.#vscocam#vsco#vscox#Canonrebelt6##Texas#EPTX#photography#moody##moodygrams#ElPaso##Artofvisuals#InstaEPTX#915##blackandwhite#jwvisual wvisuals#anniversary#couple#love#Portraits#propose#engagement#couple
29 0 22 minutes ago
@ifeelipova Profile picture

@ifeelipova

Bila Tserkva

Дай мне собраться, в смысле, я не могу.
Ритмы пульсаций, я для тебя в цвету.
#visualukraine #ukrainegirl #kievgram #kyivgram #vscox #s1mple_shots #insta_crew_ukraine

Дай мне собраться, в смысле, я не могу. 
Ритмы пульсаций, я для тебя в цвету. 
#visualukraine #ukrainegirl #kievgram #kyivgram #vscox #s1mple_shots #insta_crew_ukraine
68 2 23 minutes ago
@lloyd.ortegaofficial Profile picture

@lloyd.ortegaofficial

recovery🃏

recovery🃏
8 1 24 minutes ago
@parcialmentenublada Profile picture

@parcialmentenublada

Miami, Florida

A selection of my work about the ephemeral world of art in the streets of Miami and how it’s changing its landscape is now part of the online exhibition “Future of The American City” by the Harvard Graduate School of Design / @gsdoffice
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
The platform offers ideas, images, audio conversations and research on a range of subjects concerning the future of Miami.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#miami #futureoftheamericancity

A selection of my work about the ephemeral world of art in the streets of Miami and how it’s changing its landscape is now part of the online exhibition “Future of The American City” by the Harvard Graduate School of Design / @gsdoffice
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
The platform offers ideas, images, audio conversations and research on a range of subjects concerning the future of Miami.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#miami #futureoftheamericancity
38 2 34 minutes ago
@dywbse Profile picture

@dywbse

Smolensk

the light will guide you home

the light will guide you home
80 5 34 minutes ago
@darulss__ Profile picture

@darulss__

Bunderan sukorejo kendal

Sejarah singkat Bunderan Sukorejo - Kendal
.
Sedikit mengingat sejarah pada masa lampau, bahwa kecamatan Sukorejo ini pernah jadi pusat pemerintahannya Kendal pada masa pelarian. Kemudian Belanda menyerang, penduduk diungsikan dan yang menjadi saksi biru pertempuran itu adalah eks kantor kawedanannya.
.

Monumen perjuangan yang didirikan di tengah, bunderan Sukorejo ini menjadi simbol dan penghormatan pada masa penjajahan. Bahwa mereka para pemuda di wilayah Sukorejo, pernah berjuang untuk kemerdekaan Indonesia, kita sebagai generasi penerus yang telah merasakan kemerdekaan harus lebih bisa menghargai jasa para pejuang ya Gengs!
.
Di jalan Lingkar Sukorejo, yang tepatnya di bunderan ini banyak berjubelan pedagang yang memenuhi area. Untuk lewat ke sini, sebaiknya posisikan kendaraan pelan saja karena di sini termasuk menjadi pusat titik keramaian. Jangan lupa kalau sedang melewati jalur Lingkar Sukorejo, mampir ke warung makan Brongkos Daging alun-alun Sukorejo. Rasanya endes bikin balik lagi, termasuk saya mendambakan untuk bisa ke sana.
.
Sumber: Blogger Kendal
.
.
.
_
#explorkendal #kendal #kendalra
#sukorejohits #sukorejo #bunderan
#vscox #malesngedit #jarangmain
#editorandroid #pixellabb #road
#pixellabindo

Sejarah singkat Bunderan Sukorejo - Kendal
.
Sedikit mengingat sejarah pada masa lampau, bahwa kecamatan Sukorejo ini pernah jadi pusat pemerintahannya Kendal pada masa pelarian. Kemudian Belanda menyerang, penduduk diungsikan dan yang menjadi saksi biru pertempuran itu adalah eks kantor kawedanannya.
.

Monumen perjuangan yang didirikan di tengah, bunderan Sukorejo ini menjadi simbol dan penghormatan pada masa penjajahan. Bahwa mereka para pemuda di wilayah Sukorejo, pernah berjuang untuk kemerdekaan Indonesia, kita sebagai generasi penerus yang telah merasakan kemerdekaan harus lebih bisa menghargai jasa para pejuang ya Gengs!
. 
Di jalan Lingkar Sukorejo, yang tepatnya di bunderan ini banyak berjubelan pedagang yang memenuhi area. Untuk lewat ke sini, sebaiknya posisikan kendaraan pelan saja karena di sini termasuk menjadi pusat titik keramaian. Jangan lupa kalau sedang melewati jalur Lingkar Sukorejo, mampir ke warung makan Brongkos Daging alun-alun Sukorejo. Rasanya endes bikin balik lagi, termasuk saya mendambakan untuk bisa ke sana.
.
Sumber: Blogger Kendal
.
.
.
_
#explorkendal #kendal #kendalra 
#sukorejohits #sukorejo #bunderan 
#vscox #malesngedit #jarangmain 
#editorandroid #pixellabb #road
#pixellabindo
1 0 36 minutes ago
20 1 37 minutes ago
@morganguerra Profile picture

@morganguerra

San Francisco, California

rhhhhyyyyiise and shiiiiyynnnee

rhhhhyyyyiise and shiiiiyynnnee
24 1 38 minutes ago
@aka_alien23 Profile picture

@aka_alien23

Selamat dan panjang umur (?)
Selamat dan ulang tahun (?)
Selamat (?) Ulang tahun (?)
Menunggu kejutan (?) How old r u? Who's counting 'bout your ages?
At least you are alone.
Happy birthday for you who celebrate that! Happy fucking birthday. 🎂

#vsco #vscox #lightroom #lfl #like #amateur #amateurphotography #belum #tidur #belumtidur #everyone #start #caring #when #it's #too #late

Selamat dan panjang umur (?)
Selamat dan ulang tahun (?)
Selamat (?) Ulang tahun (?)
Menunggu kejutan (?) How old r u? Who's counting 'bout your ages?
At least you are alone.
Happy birthday for you who celebrate that! Happy fucking birthday. 🎂

#vsco #vscox #lightroom #lfl #like #amateur #amateurphotography #belum #tidur #belumtidur #everyone #start #caring #when #it's #too #late
2 0 38 minutes ago
France, Bourgogne (Burgundy). #vsco #vscox #iphone #france #francia
7 0 41 minutes ago
@vscoappstore_ Profile picture

@vscoappstore_

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx #jualvsco #jualvscofullpack #vscox #jualapp #jualapptermurah #jualapps #jualappmurah #vscofullpack #manado #sanger #tahuna #siau #talau #vscoxforandroid #jualvscoxfullpack #jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah #vscocam #appvscoxmurah #appios #lfl #fff #l4l #fff #vscoxtutorial

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx#jualvsco #jualvscofullpack#vscox#jualapp#jualapptermurah#jualapps#jualappmurah#vscofullpack#manado#sanger#tahuna#siau#talau#vscoxforandroid#jualvscoxfullpack#jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah#vscocam#appvscoxmurah#appios#lfl#fff#l4l#fff#vscoxtutorial
1 0 41 minutes ago
@vscoappstore_ Profile picture

@vscoappstore_

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx #jualvsco #jualvscofullpack #vscox #jualapp #jualapptermurah #jualapps #jualappmurah #vscofullpack #manado #sanger #tahuna #siau #talau #vscoxforandroid #jualvscoxfullpack #jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah #vscocam #appvscoxmurah #appios #lfl #fff #l4l #fff #vscoxtutorial

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx#jualvsco #jualvscofullpack#vscox#jualapp#jualapptermurah#jualapps#jualappmurah#vscofullpack#manado#sanger#tahuna#siau#talau#vscoxforandroid#jualvscoxfullpack#jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah#vscocam#appvscoxmurah#appios#lfl#fff#l4l#fff#vscoxtutorial
2 0 42 minutes ago
@vscoappstore_ Profile picture

@vscoappstore_

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx #jualvsco #jualvscofullpack #vscox #jualapp #jualapptermurah #jualapps #jualappmurah #vscofullpack #manado #sanger #tahuna #siau #talau #vscoxforandroid #jualvscoxfullpack #jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah #vscocam #appvscoxmurah #appios #lfl #fff #l4l #fff #vscoxtutorial

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx#jualvsco #jualvscofullpack#vscox#jualapp#jualapptermurah#jualapps#jualappmurah#vscofullpack#manado#sanger#tahuna#siau#talau#vscoxforandroid#jualvscoxfullpack#jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah#vscocam#appvscoxmurah#appios#lfl#fff#l4l#fff#vscoxtutorial
2 0 43 minutes ago
@vscoappstore_ Profile picture

@vscoappstore_

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx #jualvsco #jualvscofullpack #vscox #jualapp #jualapptermurah #jualapps #jualappmurah #vscofullpack #manado #sanger #tahuna #siau #talau #vscoxforandroid #jualvscoxfullpack #jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah #vscocam #appvscoxmurah #appios #lfl #fff #l4l #fff #vscoxtutorial

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx#jualvsco #jualvscofullpack#vscox#jualapp#jualapptermurah#jualapps#jualappmurah#vscofullpack#manado#sanger#tahuna#siau#talau#vscoxforandroid#jualvscoxfullpack#jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah#vscocam#appvscoxmurah#appios#lfl#fff#l4l#fff#vscoxtutorial
5 1 43 minutes ago
@vscoappstore_ Profile picture

@vscoappstore_

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx #jualvsco #jualvscofullpack #vscox #jualapp #jualapptermurah #jualapps #jualappmurah #vscofullpack #manado #sanger #tahuna #siau #talau #vscoxforandroid #jualvscoxfullpack #jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah #vscocam #appvscoxmurah #appios #lfl #fff #l4l #fff #vscoxtutorial

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx#jualvsco #jualvscofullpack#vscox#jualapp#jualapptermurah#jualapps#jualappmurah#vscofullpack#manado#sanger#tahuna#siau#talau#vscoxforandroid#jualvscoxfullpack#jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah#vscocam#appvscoxmurah#appios#lfl#fff#l4l#fff#vscoxtutorial
1 0 44 minutes ago
@vscoappstore_ Profile picture

@vscoappstore_

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx #jualvsco #jualvscofullpack #vscox #jualapp #jualapptermurah #jualapps #jualappmurah #vscofullpack #manado #sanger #tahuna #siau #talau #vscoxforandroid #jualvscoxfullpack #jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah #vscocam #appvscoxmurah #appios #lfl #fff #l4l #fff #vscoxtutorial

After - Before
VSCO X FULLPACK - Filter Dog1
📱Android & Ios
.
Haloooo buat yang lagi nyariin VSCO X nih yang harganya mahal bangeeeet, kita punya loh kak.
Kalo di VSCO harganya bisa sampe 850rb 😩
Udah full semua filter vsco terbaru plus filter VSCO X nya ya kak:)
- Kodak Portra 160 (KP1)
- Kodak Portra 400 (KP4)
- Kodak Portra 800 (KP8)
- Kodak Ektar 100 (KE1)
-Kodak Gold 200 (KG2)
-Kodak UltraMax 400 (KU4)
-Kodak T-Max 3200 (KT32)
-Kodak Tri-X (KX4)
-Ilford HP5 (IH5)
-Fuji Pro 400H (FP4)
-Fuji Provia 400X (FR4)
-Fuji Neopan 1600 (FN16)
-Fuji Pro 800Z (FP8)
-Fuji Superia 100 (FS1)
-Fuji Superia 400 (FS4)
🌹 FiLter Lengkap juga 01 - X6 ( sudah termasuk filter baru)
.
Kelebihan VSCO X:
1. Filter2 khusus yang gak ada di vsco biasa
2. Bisa edit video 😍
3. Support border & HSL

Yuk buruan order!😉
App best seller bnget nih. 😍
Banyak jg app lain yg start from 5k aja 😊

#vscofullpackx#jualvsco #jualvscofullpack#vscox#jualapp#jualapptermurah#jualapps#jualappmurah#vscofullpack#manado#sanger#tahuna#siau#talau#vscoxforandroid#jualvscoxfullpack#jualvscox #vscofullpackforios #awkarin #jualvsco #vscomurah #jualvscomurah#vscocam#appvscoxmurah#appios#lfl#fff#l4l#fff#vscoxtutorial
3 0 45 minutes ago
@late.att.night Profile picture

@late.att.night

Nizhni Novgorod, Russia

Между учёбой и тренировками, просто хочу сказать, что очень люблю вот такие обычные искренние фотографии💫

Уже в эти выходные будет @mayakdanceevents и я просто хочу показать всю искренность и попробовать кое-что рассказать через танец. С нетерпением жду воскресенье💃🏼 Считаешь искренность важным аспектом жизни?😌






#vscovisual #vscocooll #vsco #grange #вско #vscox #afterlightfilter #beforeafterphoto #vscocool #искренность #likeallmypictures

Между учёбой и тренировками, просто хочу сказать,  что очень люблю вот такие обычные искренние фотографии💫

Уже в эти выходные будет @mayakdanceevents и я просто хочу показать всю искренность и попробовать кое-что рассказать через танец. С нетерпением жду воскресенье💃🏼 Считаешь искренность важным аспектом жизни?😌
♡
♤
♡
♤
♡
♤
#vscovisual #vscocooll #vsco #grange #вско #vscox #afterlightfilter #beforeafterphoto #vscocool #искренность #likeallmypictures
56 5 49 minutes ago
@vfubz Profile picture

@vfubz

Chelyabinsk State University

нуждаюсь в красивых фотографиях
состояние гопоты уже поднадоело
.
.
.
#vsco #vscocam #vscoedit #vscoph #vscox #vscorussia #vscocamrussia #thestreetnetwork #lightroom #snapseed #instaphoto #instalike #l4l #like4like #lb

нуждаюсь в красивых фотографиях
состояние гопоты уже поднадоело
.
.
.
#vsco#vscocam#vscoedit#vscoph#vscox#vscorussia#vscocamrussia#thestreetnetwork#lightroom#snapseed#instaphoto#instalike#l4l#like4like#lb
39 1 55 minutes ago
@harshstoke Profile picture

@harshstoke

Estes Park, Colorado

It’s been my home for the past couple months. Seclusion in the Rockies has been such a blessing.

It’s been real Estes Park - until next time 🤙
#mountainlife #mountainlifestyle #colorado #coloradogram #instagood #vsco #vscox #cabin #cabinlife #cabinporn #coloradocabin #luxurycabins #cabinrealestate #tinyhome #tinyhomes #flats #lofts #luxuryloft

It’s been my home for the past couple months. Seclusion in the Rockies has been such a blessing.

It’s been real Estes Park - until next time 🤙
#mountainlife #mountainlifestyle #colorado #coloradogram #instagood #vsco #vscox #cabin #cabinlife #cabinporn #coloradocabin #luxurycabins #cabinrealestate #tinyhome #tinyhomes #flats #lofts #luxuryloft
5 0 1 hour ago
RGB
-
#portrait #me #darkmode #vscox
43 2 1 hour ago
@_liubava.zabava_ Profile picture

@_liubava.zabava_

Zavorichi, Kyyivs'Ka Oblast', Ukraine

Стилево, стилево.
Пробивает битом стену вот-вот отделанный свежак,
Стилево выглядишь так клёво,
Но что ты готова взрослым пацанам рассказать?
Но-но-но стилево улетаем снова.
Медленно под шеей мажет первобытный кайф.
Но-но-но ни слова, никому ни слова.
То о чём ты здесь смогла узнать.
.
.
#autumn #schoolgirl #sky #clouds #sun #moon #holidays #ukraine #goodtime #girl #boy #love #beauty #fotosession #goodfoto #likeforfollow #likeforlikes #follow4followback #vscofilter #vscox #vscoua #vscokiev #igukraine #follow4follows #followforfollowback #prettygirls #mylove #mylook

Стилево, стилево.
Пробивает битом стену вот-вот отделанный свежак,
Стилево выглядишь так клёво,
Но что ты готова взрослым пацанам рассказать?
Но-но-но стилево улетаем снова.
Медленно под шеей мажет первобытный кайф.
Но-но-но ни слова, никому ни слова.
То о чём ты здесь смогла узнать.
.
.
#autumn #schoolgirl #sky #clouds #sun #moon #holidays #ukraine #goodtime #girl #boy #love  #beauty  #fotosession #goodfoto #likeforfollow  #likeforlikes  #follow4followback #vscofilter  #vscox #vscoua #vscokiev #igukraine #follow4follows #followforfollowback #prettygirls #mylove #mylook
47 1 1 hour ago

Top #vscox posts

@nyinthecity Profile picture

@nyinthecity

The Pierre, A Taj Hotel, New York

I’m practically a Real Housewife of New York 🍎💁🏻‍♀️

I’m practically a Real Housewife of New York 🍎💁🏻‍♀️
167 57 13 hours ago
^^
277 39 2 hours ago
@conyrockets Profile picture

@conyrockets

Una selfie pa mostrar mis lentes nuevos 🥰. Yo sé que nadie se da cuenta porque son como del mismo estilo que los demás, pero no puedo evitarlo, son mi tipo de lentes 🙇‍♀️.
.
.
.
.
. #vsco #vscocam #vscocool #vscolike #selca #selfie #selfi #vscox #vscogirl

Una selfie pa mostrar mis lentes nuevos 🥰. Yo sé que nadie se da cuenta porque son como del mismo estilo que los demás, pero no puedo evitarlo, son mi tipo de lentes 🙇‍♀️.
.
.
.
.
. #vsco #vscocam #vscocool #vscolike #selca #selfie #selfi #vscox #vscogirl
2,749 22 15 October, 2019
@kirstenscalica Profile picture

@kirstenscalica

winter is coming ❄️🥶

winter is coming ❄️🥶
971 6 16 October, 2019
@finan.arw Profile picture

@finan.arw

Kozhikode Beach

You are every reason, every hope, and every dream.
.
.
#shotonsamsung #vscox #sunsets

You are every reason, every hope, and every dream.
.
.
#shotonsamsung #vscox #sunsets
346 4 3 hours ago
@vansyaahh Profile picture

@vansyaahh

Kota Cilacap

Bila tak bisa memuji, janganlah menghinanya,
Bila tak bisa menghargai, janganlah menghujatnya,
Bila tak bisa menghibur, janganlah membuatnya sedih
.
.
#shotonphone
#madewithstories

Bila tak bisa memuji, janganlah menghinanya,
Bila tak bisa menghargai, janganlah menghujatnya,
Bila tak bisa menghibur, janganlah membuatnya sedih
.
.
#shotonphone 
#madewithstories
1,229 13 17 October, 2019