#tudungcorak Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

7.3
average comments
103.6
average likes
@sayrakhan_hijab Profile picture

@sayrakhan_hijab

🔥SHAWL PRINTED AISYAH EXCLUSIVE VIRAL TERBARU🔥WITH FREE GIFT & KOTAK EXCLUSIVE!
SHAWL AISYAH EXCLUSIVE

Free gift untuk pembelian 2 shawl dan ke atas !!
~ RM25 SAHAJA !! ~BOLEH DIHADIAHKAN KEPADA YANG TERSAYANG KERANA IA DISEDIAKAN BERSAMA KOTAK EXCLUSIVE
~DESIGN PALING TERKINI
~KUALITI SETARAF JENAMA TERKENAL
~SENANG DIBENTUK
~KAIN FLOWY, TAK JARANG & X PANAS! *NAMA PADA SETIAP GAMBAR SHAWL HANYALAH SEBAGAI RUJUKAN/CODE* *SILA AMBIL PERHATIAN BAHAWA WARNA SEBENAR MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DARI GAMBAR KERANA KAMERA DAN PENCAHAYAAN*
#shawlaisyahexclusive
#shopee
#shawlpastel
#shawl #shawllabuh #shawlcorak #shawlmalaysia #shawlonline #shawls #shawlprinted #shawlexclusive #shawlcantik #tudungmalaysia #tudungmurah #shawlmurah #tudungcorak #tudungonline #aisyahexclusive #tudungbaru #shawlbaru #tudungmuslimah #tudungaisyahexclusive #tudungviral #tudungexclusive #tudungshawl #onlineseller #cod #jualonline #kamijual

🔥SHAWL PRINTED AISYAH EXCLUSIVE VIRAL TERBARU🔥WITH FREE GIFT & KOTAK EXCLUSIVE! 
SHAWL AISYAH EXCLUSIVE

Free gift untuk pembelian 2 shawl dan ke atas !!
~ RM25 SAHAJA !! ~BOLEH DIHADIAHKAN KEPADA YANG TERSAYANG KERANA IA DISEDIAKAN BERSAMA KOTAK EXCLUSIVE
~DESIGN PALING TERKINI
~KUALITI SETARAF JENAMA TERKENAL
~SENANG DIBENTUK
~KAIN FLOWY, TAK JARANG & X PANAS! *NAMA PADA SETIAP GAMBAR SHAWL HANYALAH SEBAGAI RUJUKAN/CODE* *SILA AMBIL PERHATIAN BAHAWA WARNA SEBENAR MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DARI GAMBAR KERANA KAMERA DAN PENCAHAYAAN* 
#shawlaisyahexclusive
#shopee
#shawlpastel 
#shawl #shawllabuh #shawlcorak #shawlmalaysia #shawlonline #shawls #shawlprinted #shawlexclusive #shawlcantik #tudungmalaysia #tudungmurah #shawlmurah #tudungcorak #tudungonline #aisyahexclusive #tudungbaru #shawlbaru #tudungmuslimah #tudungaisyahexclusive #tudungviral #tudungexclusive #tudungshawl #onlineseller #cod #jualonline #kamijual
3 0 37 minutes ago
@tsshawl Profile picture

@tsshawl

Stok available now
Instantsarungtudung
#claudia no restok corak

First come first serve

More info klik bio tq

#EAF190910 #bawalcorak #instantbawal #tudungcorak

Stok available now
Instantsarungtudung 
#claudia no restok corak

First come first serve

More info klik bio tq

#EAF190910 #bawalcorak #instantbawal #tudungcorak
25 11 1 hour ago
@elandra.hijab Profile picture

@elandra.hijab

Cantiknya corak-corak Nuraa Instant Hijab ni. Material moss crepe ni best sangat lembut, senang jaga dan tak payah gosok. Awning dari cotton lycra pula memang buat awning awak terletak cantik.
.
Ada 3 size tau S, M dan L. 😃😃
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel

Cantiknya corak-corak Nuraa Instant Hijab ni. Material moss crepe ni best sangat lembut, senang jaga dan tak payah gosok. Awning dari cotton lycra pula memang buat awning awak terletak cantik.
.
Ada 3 size tau S, M dan L. 😃😃
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel
3 0 3 hours ago
@dameeya_official Profile picture

@dameeya_official

Dalam banyak-banyak kuda, kuda ni lah yang budak-budak suka kannnn?
.
.
Siapa kat sini #pony loverrrrr ❤️❤️❤️ ?
.
.
#tudungscuba
#tudungcorak
#tudungcantik
#tudungprinteddameeya
#tudungmurahmalaysia
#tudungterkini
#tudunginstant

Dalam banyak-banyak kuda, kuda ni lah yang budak-budak suka kannnn?
.
.
Siapa kat sini #pony loverrrrr ❤️❤️❤️ ?
.
.
#tudungscuba
#tudungcorak
#tudungcantik
#tudungprinteddameeya
#tudungmurahmalaysia
#tudungterkini
#tudunginstant
3 0 5 hours ago
@herlenascarf Profile picture

@herlenascarf

Bawa Luna Bidang 50 coming soon in 2 days! Material yang sama digunakan jugak untuk Bidang 45, iaitu Chiffon Voile Sakura. Digilai ramai sebab memang senang bentuk, tak licin dan tak jarang!
.
.
Warna ni memang favourite bakal pengantin! Ada yang tengah cari warna Off White ni? 😘

Bawa Luna Bidang 50 coming soon in 2 days! Material yang sama digunakan jugak untuk Bidang 45, iaitu Chiffon Voile Sakura. Digilai ramai sebab memang senang bentuk, tak licin dan tak jarang!
.
.
Warna ni memang favourite bakal pengantin! Ada yang tengah cari warna Off White ni? 😘
3 2 7 hours ago
@sayrakhan_hijab Profile picture

@sayrakhan_hijab

🔥SHAWL PRINTED AISYAH EXCLUSIVE VIRAL TERBARU🔥WITH FREE GIFT & KOTAK EXCLUSIVE!
SHAWL AISYAH EXCLUSIVE

Free gift untuk pembelian 2 shawl dan ke atas !!
~ RM25 SAHAJA !! ~BOLEH DIHADIAHKAN KEPADA YANG TERSAYANG KERANA IA DISEDIAKAN BERSAMA KOTAK EXCLUSIVE
~DESIGN PALING TERKINI
~KUALITI SETARAF JENAMA TERKENAL
~SENANG DIBENTUK
~KAIN FLOWY, TAK JARANG & X PANAS! *NAMA PADA SETIAP GAMBAR SHAWL HANYALAH SEBAGAI RUJUKAN/CODE* *SILA AMBIL PERHATIAN BAHAWA WARNA SEBENAR MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DARI GAMBAR KERANA KAMERA DAN PENCAHAYAAN*
#shawlaisyahexclusive
#shopee
#shawlpastel
#shawl #shawllabuh #shawlcorak #shawlmalaysia #shawlonline #shawls #shawlprinted #shawlexclusive #shawlcantik #tudungmalaysia #tudungmurah #shawlmurah #tudungcorak #tudungonline #aisyahexclusive #tudungbaru #shawlbaru #tudungmuslimah #tudungaisyahexclusive #tudungviral #tudungexclusive #tudungshawl #onlineseller #cod #jualonline #kamijual

🔥SHAWL PRINTED AISYAH EXCLUSIVE VIRAL TERBARU🔥WITH FREE GIFT & KOTAK EXCLUSIVE! 
SHAWL AISYAH EXCLUSIVE

Free gift untuk pembelian 2 shawl dan ke atas !!
~ RM25 SAHAJA !! ~BOLEH DIHADIAHKAN KEPADA YANG TERSAYANG KERANA IA DISEDIAKAN BERSAMA KOTAK EXCLUSIVE
~DESIGN PALING TERKINI
~KUALITI SETARAF JENAMA TERKENAL
~SENANG DIBENTUK
~KAIN FLOWY, TAK JARANG & X PANAS! *NAMA PADA SETIAP GAMBAR SHAWL HANYALAH SEBAGAI RUJUKAN/CODE* *SILA AMBIL PERHATIAN BAHAWA WARNA SEBENAR MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA DARI GAMBAR KERANA KAMERA DAN PENCAHAYAAN* 
#shawlaisyahexclusive
#shopee
#shawlpastel 
#shawl #shawllabuh #shawlcorak #shawlmalaysia #shawlonline #shawls #shawlprinted #shawlexclusive #shawlcantik #tudungmalaysia #tudungmurah #shawlmurah #tudungcorak #tudungonline #aisyahexclusive #tudungbaru #shawlbaru #tudungmuslimah #tudungaisyahexclusive #tudungviral #tudungexclusive #tudungshawl #onlineseller #cod #jualonline #kamijual
15 0 7 hours ago
@tudungborongtermurah Profile picture

@tudungborongtermurah

BORONG SAHAJA

NEW ARRIVAL SEPT
💐TUDUNG SARUNG MOSCREPE PRINTED 4D
M :
RM110/10
RM185/20
L :
RM115/10
RM195/20
XL :
RM125/10
RM215/20
SS ADD RM10

FREE POS SM

KEISTIMEWAAN : 🌷Kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. 🌷Trusted Seller

www.wasap.my/60173894384

#tudungborongtermurah
#shawl #tudunginstant #tudungborongdarikilang #pemborongtudungmalaysia #tudungmurah #pemborongtudung #tudungborong #tudungonline #bawal #tudung #khimar #tudungmurahmalaysia #hijablovers #bawalbidang60 #bawalbidang45 #tudungshifa #inner #tudungbudak #tudungcorak #bawalawningbidang #bawalcrochet #tudungsarungmoscrepeprinted4d #puteriyangditukar #abpbh2019 #bawalcornskin #bawalvoile

BORONG SAHAJA

NEW ARRIVAL SEPT
💐TUDUNG SARUNG MOSCREPE PRINTED 4D
M : 
RM110/10
RM185/20
L : 
RM115/10
RM195/20
XL : 
RM125/10 
RM215/20
SS ADD RM10

FREE POS SM

KEISTIMEWAAN : 🌷Kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. 🌷Trusted Seller

www.wasap.my/60173894384

#tudungborongtermurah 
#shawl #tudunginstant #tudungborongdarikilang  #pemborongtudungmalaysia #tudungmurah #pemborongtudung #tudungborong #tudungonline  #bawal #tudung #khimar  #tudungmurahmalaysia #hijablovers #bawalbidang60 #bawalbidang45 #tudungshifa #inner  #tudungbudak #tudungcorak #bawalawningbidang #bawalcrochet #tudungsarungmoscrepeprinted4d #puteriyangditukar #abpbh2019 #bawalcornskin  #bawalvoile
1 0 8 hours ago
@ustazhijab Profile picture

@ustazhijab

🌸 ADARA BATIK 🌸
.
Material : Mosscrepe
Size : XL
Design : Batik
.
Adara batik ni kain dia sejuk dan tak tebal sangat, di bahagian dagu ada getah so tak perlu susah-susah untuk pin lagi 😉 labuh tutup dada, sesuai untuk digayakan dengan baju yang kain kosong 😊
.

READY STOCK ⚡
Do whatsapp us to know more detail or come to our boutique
.
www.wasap.my/60146632398
www.wasap.my/60146632398
www.wasap.my/60146632398
.
#ustazhijabbypulokman #bawalturki
#bawalbidang60murah #bawallabuh #tudung #tudungcotton #tudungironless #tudungbawal #turkiborong #mosscrepe #saukexpress #merdekasale #bokitta #instantbawal #instantsarung #tudungcorak #bawalinstant #bawalcorak #tudungbudak #mosscrepe #sarungbatik

🌸 ADARA BATIK 🌸
.
Material : Mosscrepe
Size : XL
Design : Batik
.
Adara batik ni kain dia sejuk dan tak tebal sangat, di bahagian dagu ada getah so tak perlu susah-susah untuk pin lagi 😉 labuh tutup dada, sesuai untuk digayakan dengan baju yang kain kosong 😊
.

READY STOCK ⚡ 
Do whatsapp us to know more detail or come to our boutique
. 
www.wasap.my/60146632398
www.wasap.my/60146632398
www.wasap.my/60146632398
.
#ustazhijabbypulokman #bawalturki
#bawalbidang60murah #bawallabuh #tudung #tudungcotton #tudungironless #tudungbawal #turkiborong #mosscrepe #saukexpress #merdekasale #bokitta #instantbawal #instantsarung #tudungcorak #bawalinstant #bawalcorak #tudungbudak #mosscrepe #sarungbatik
6 0 8 hours ago
@psdp_ipoh Profile picture

@psdp_ipoh

LIMITED EDITION BAWAL ANGEL
_
Menu : The Royal Cuisine
_
Price : RM159.90
_
Material : Japanese Cotton Voile (A)
_
Opacity : Rare
_
Wide : 45 inch only ( cover chest)
_
Gift : TRC Gold Stamping Box + Backpin Metal Tag + extra free gift from @psdp_ipoh

How to buy? 🍕Booking with full payment ➖ psdp_ipoh will help you to buy ➖If you are not confirmed to get the colour you want. ➖ Prepare your backup colour or ready to be refunded.
_
Date of release :
📵 26 SEPTEMBER 2019 at 9PM❗️❗️❗️❗️
_
To secure ur booking, preorder now with @psdp_ipoh.
_
‼️‼️L I M I T E D ‼️‼️
_
Grab yours NOW❗

#pizzascarf #pizzascarfans #pizzascarftutorial #pizzascarfattack #pizzascarfmenu #pizzascarfmurah #pizzascarfdelivery #pizzascarffans #pizzascarfstore #pizzascarfdeliveryperak #pizzascarfipoh #pizzascarfmanjung #pizzascarftelukintan #pizzascarftaiping #pizzascarfbatugajah #pizzascarfsimpangpulai #tudungraya #tudungcantik #tudungbawal #tudungcorak #tudungkahwin #tudungtunang not #bawalshawl not #bawalhybrid #exclusivebychefayaya

LIMITED EDITION BAWAL ANGEL
_
Menu : The Royal Cuisine
_
Price : RM159.90
_
Material : Japanese Cotton Voile (A)
_
Opacity : Rare
_
Wide : 45 inch only ( cover chest)
_
Gift : TRC Gold Stamping Box + Backpin Metal Tag + extra free gift from @psdp_ipoh

How to buy? 🍕Booking with full payment ➖ psdp_ipoh will help you to buy ➖If you are not confirmed to get the colour you want. ➖ Prepare your backup colour or ready to be refunded.
_
Date of release :
📵 26 SEPTEMBER 2019 at 9PM❗️❗️❗️❗️
_
To secure ur booking, preorder now with @psdp_ipoh.
_
‼️‼️L I M I T E D ‼️‼️
_
Grab yours NOW❗

#pizzascarf #pizzascarfans #pizzascarftutorial #pizzascarfattack #pizzascarfmenu #pizzascarfmurah #pizzascarfdelivery #pizzascarffans #pizzascarfstore #pizzascarfdeliveryperak #pizzascarfipoh #pizzascarfmanjung #pizzascarftelukintan #pizzascarftaiping #pizzascarfbatugajah #pizzascarfsimpangpulai #tudungraya #tudungcantik #tudungbawal #tudungcorak #tudungkahwin #tudungtunang not #bawalshawl not #bawalhybrid #exclusivebychefayaya
5 2 9 hours ago
@psdp_ipoh Profile picture

@psdp_ipoh

LIMITED EDITION BAWAL ANGEL
_
Menu : The Royal Cuisine
_
Price : RM159.90
_
Material : Japanese Cotton Voile (A)
_
Opacity : Rare
_
Wide : 45 inch only ( cover chest)
_
Gift : TRC Gold Stamping Box + Backpin Metal Tag + extra free gift from @psdp_ipoh

How to buy? 🍕Booking with full payment ➖ psdp_ipoh will help you to buy ➖If you are not confirmed to get the colour you want. ➖ Prepare your backup colour or ready to be refunded.
_
Date of release :
📵 26 SEPTEMBER 2019 at 9PM❗️❗️❗️❗️
_
To secure ur booking, preorder now with @psdp_ipoh.
_
‼️‼️L I M I T E D ‼️‼️
_
Grab yours NOW❗

#pizzascarf #pizzascarfans #pizzascarftutorial #pizzascarfattack #pizzascarfmenu #pizzascarfmurah #pizzascarfdelivery #pizzascarffans #pizzascarfstore #pizzascarfdeliveryperak #pizzascarfipoh #pizzascarfmanjung #pizzascarftelukintan #pizzascarftaiping #pizzascarfbatugajah #pizzascarfsimpangpulai #tudungraya #tudungcantik #tudungbawal #tudungcorak #tudungkahwin #tudungtunang not #bawalshawl not #bawalhybrid #exclusivebychefayaya

LIMITED EDITION BAWAL ANGEL
_
Menu : The Royal Cuisine
_
Price : RM159.90
_
Material : Japanese Cotton Voile (A)
_
Opacity : Rare
_
Wide : 45 inch only ( cover chest)
_
Gift : TRC Gold Stamping Box + Backpin Metal Tag + extra free gift from @psdp_ipoh

How to buy? 🍕Booking with full payment ➖ psdp_ipoh will help you to buy ➖If you are not confirmed to get the colour you want. ➖ Prepare your backup colour or ready to be refunded.
_
Date of release :
📵 26 SEPTEMBER 2019 at 9PM❗️❗️❗️❗️
_
To secure ur booking, preorder now with @psdp_ipoh.
_
‼️‼️L I M I T E D ‼️‼️
_
Grab yours NOW❗

#pizzascarf #pizzascarfans #pizzascarftutorial #pizzascarfattack #pizzascarfmenu #pizzascarfmurah #pizzascarfdelivery #pizzascarffans #pizzascarfstore #pizzascarfdeliveryperak #pizzascarfipoh #pizzascarfmanjung #pizzascarftelukintan #pizzascarftaiping #pizzascarfbatugajah #pizzascarfsimpangpulai #tudungraya #tudungcantik #tudungbawal #tudungcorak #tudungkahwin #tudungtunang not #bawalshawl not #bawalhybrid #exclusivebychefayaya
8 0 9 hours ago
@syzwni_96 Profile picture

@syzwni_96

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral
1 0 9 hours ago
@syzwni_96 Profile picture

@syzwni_96

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral
0 0 9 hours ago
@syzwni_96 Profile picture

@syzwni_96

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral
0 0 9 hours ago
@syzwni_96 Profile picture

@syzwni_96

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral
2 0 9 hours ago
@syzwni_96 Profile picture

@syzwni_96

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral

Hai Assalamualaikum semua... Ada tak kat sini yang sedang mencari tudung:
.
. 🧚‍♀ IRONLESS?
🧚‍♀ SENANG BENTUK?
🧚‍♀ KUALITI YG TOP?
🧚‍♀ DESIGN YG CANTIK?
🧚‍♀ DAN PALING MURAH?

Nak tahu tak berapa harga tudung2 ni?? Rm25 ringgit je guyss!! Tp corak and kualiti mmg TOP habis! 🤪

Dan apa yg best sngt pasal tudung ni,setiap bulan design dia akan bertukar tukar.. Haa menarik tak? Dah lah murah, ironless,design banyak pastu every month tukar design lak tu..😍 Tudung ni sesuai sangat utk yg suka travel,yg selalu keluar rumah,yg selalu rushing! Efek yg ironless tak memberikan kesan renyuk pada tudung even kita dah basuh! Ha best ke tak best? 😍

Material yg kami gunakan utk tudung ni ialah shiffon korea..so kain shiffon korea yg kami gunakan ni adalah berkualiti tinggi okay.. That's why senang bentuk,ironless dan tak renyuk! 😍

Nak tahu details boleh dm saya tau ws je tau😍
.

#tudungtravel #tudungmurah #tudungironless #fareha #limitededition #grabnow #sayajualmurahmurah #tudung #tudungcorak #tudungdesign #tudungcantik #tudungviral
5 0 9 hours ago
@ariana_collection_brunei Profile picture

@ariana_collection_brunei

Beautiful 🌸🌺🌹🌟
Thank you ladies
.
Hijab 🌺 Tudung Plain Bawal Crepe B45
Color : Fawn Brown
.
@ariana_collection_brunei

Beautiful 🌸🌺🌹🌟
Thank you ladies
.
Hijab 🌺 Tudung Plain Bawal Crepe B45
Color : Fawn Brown
.
@ariana_collection_brunei
18 1 10 hours ago
@elandra.hijab Profile picture

@elandra.hijab

Amboi...cantiknya sis.😍😍 Nampak manis dan sopan je pakai tudung Nuraa ni. Cantik-cantik corak Nuraa Instant Hijab ni.
.
Kepada Peminat tudung sarung jangan lepaskan peluang untuk cuba koleksi terbaru NURAA dan Syria ADRAA. Memang Cun Habis!!!
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel

Amboi...cantiknya sis.😍😍 Nampak manis dan sopan je pakai tudung Nuraa ni. Cantik-cantik corak Nuraa Instant Hijab ni.
.
Kepada Peminat tudung sarung jangan lepaskan peluang untuk cuba koleksi terbaru NURAA dan Syria ADRAA. Memang Cun Habis!!!
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel
0 0 10 hours ago
@ariana_collection_brunei Profile picture

@ariana_collection_brunei

Ariana Collection Brunei

Mari ganti tudung Kerja & tudung study dengan 🌺 Tiudung Plain Bawal Crepe B45 🌺. Hanya belanja $10 sudah dapat 4 warna pilihan.
.
Pembelian online shop sila wasap.my/+6738800590 & penghantaran pos laju.

Mari ganti tudung Kerja & tudung study dengan 🌺 Tiudung Plain Bawal Crepe B45 🌺. Hanya belanja $10 sudah dapat 4 warna pilihan.
.
Pembelian online shop sila wasap.my/+6738800590 & penghantaran pos laju.
13 1 10 hours ago
@alndari Profile picture

@alndari

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣

𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣

Kaira Motif ⁣

Series :⁣ Saufa
.
Warna : Blue

Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan

Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣

Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣

Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣

...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣

Let’s hijrah together sisters ❤️⁣









#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣
⁣
𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣
⁣
Kaira Motif ⁣
⁣
Series :⁣ Saufa
.
Warna : Blue
⁣
Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan⁣
⁣
Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣
⁣
Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣
⁣
Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣
⁣
...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣
⁣
Let’s hijrah together sisters ❤️⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung
0 0 11 hours ago
@alndari Profile picture

@alndari

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣

𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣

Kaira Motif ⁣

Series :⁣ Saufa
.
Warna : Green

Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan

Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣

Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣

Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣

...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣

Let’s hijrah together sisters ❤️⁣









#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣
⁣
𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣
⁣
Kaira Motif ⁣
⁣
Series :⁣ Saufa
.
Warna : Green
⁣
Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan⁣
⁣
Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣
⁣
Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣
⁣
Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣
⁣
...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣
⁣
Let’s hijrah together sisters ❤️⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung
0 0 11 hours ago
@alndari Profile picture

@alndari

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣

𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣

Kaira Motif ⁣

Series :⁣ Saufa
.
Warna : Pink

Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan

Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣

Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣

Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣

...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣

Let’s hijrah together sisters ❤️⁣









#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣
⁣
𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣
⁣
Kaira Motif ⁣
⁣
Series :⁣ Saufa
.
Warna : Pink
⁣
Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan⁣
⁣
Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣
⁣
Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣
⁣
Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣
⁣
...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣
⁣
Let’s hijrah together sisters ❤️⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung
5 0 11 hours ago
@alndari Profile picture

@alndari

・・・
Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣

𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣

Kaira Motif ⁣

Series :⁣ Hanin
.
Warna : purple

Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan

Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣

Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣

Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣

...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣

Let’s hijrah together sisters ❤️⁣









#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung

・・・
Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣
⁣
𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣
⁣
Kaira Motif ⁣
⁣
Series :⁣ Hanin
.
Warna : purple
⁣
Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan⁣
⁣
Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣
⁣
Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣
⁣
Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣
⁣
...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣
⁣
Let’s hijrah together sisters ❤️⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung
1 0 11 hours ago
@alndari Profile picture

@alndari

・・・
Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣

𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣

Kaira Motif ⁣

Series :⁣ Hanin
.
Warna : Blue (greyblue)

Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan

Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣

Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣

Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣

...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣

Let’s hijrah together sisters ❤️⁣









#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung

・・・
Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣
⁣
𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣
⁣
Kaira Motif ⁣
⁣
Series :⁣ Hanin
.
Warna : Blue (greyblue)
⁣
Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm .⁣
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan⁣
⁣
Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣
⁣
Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣
⁣
Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣
⁣
...tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣
⁣
Let’s hijrah together sisters ❤️⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung
2 0 11 hours ago
@alndari Profile picture

@alndari

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣

𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣

Kaira Motif ⁣

Series :⁣ Hanin
.
Warna: Pink

Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan

Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣

Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣

Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣

tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣

Let’s hijrah together sisters ❤️⁣









#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung

Pecinta #jilbablimitededition come closer 💕 ⁣
⁣
𝑹𝑬𝑨𝑫𝒀 𝑺𝑻𝑶𝑪𝑲, 𝑴𝑬𝑫𝑨𝑵‼️ ⁣
⁣
Kaira Motif ⁣
⁣
Series :⁣ Hanin
.
Warna: Pink
⁣
Yg dah lama nyari tp blm kedapetan bisa langsung dm 
It’s very limited stock!⁣
.⁣
👉🏻Warna ready sesuai gbr⁣
👉🏻 size 115 x 115 cm 🏷62k⁣
👉🏻 Size 130 x 130 cm 🏷67.5k⁣
👉🏻pengiriman #medan⁣
⁣
Jgn lupa sertakan ⁣
Nama : ⁣
No. Hp : ⁣
Alamat : ⁣
Kecamatan : ⁣
Kota : ⁣
Provinsi : ⁣
Kode Pos :⁣
⁣
Kirim Format diatas beserta ss produk yg kamu inginkan⁣
⁣
Happy shopping shalihah 🛍 🛒⁣
⁣
tryin to provide all muslimah needs in hijab stuff⁣
⁣
Let’s hijrah together sisters ❤️⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#elminaindonesia #elminamedan #elminasumatera #elminasumut #agenelminamedan #segiempatkairamotif #segiempatmotif #jilbabsegiempatmotif #tudungcorak #bawalcorak #bawallimitededition #hijabstuff #moslemwear #hijabmuslimah #muslimahmedan #squarehijab #printedsquarehijab #printedtudung
0 0 11 hours ago
@herlenascarf Profile picture

@herlenascarf

Maniss nya cikgu pakai Bawal Luna in Oat! Warna basic nude brown yang memang kegemaran ramai. Awning pon maintain tegakkk tu 😆

Maniss nya cikgu pakai Bawal Luna in Oat! Warna basic nude brown yang memang kegemaran ramai. Awning pon maintain tegakkk tu 😆
21 1 12 hours ago
@dameeya_official Profile picture

@dameeya_official

🎵🎵Twinkle.. Twinkle.. Little star 🌟
How I wonder what you are 🎵🎵
.
Kawan-kawan dah buat wish ke belum? Kalau belum, doa2 lah mummy awak belikan tudung scuba eksklusif ni nanti 😍😍
.
.
#tudungprinted
#tudungcorak
#tudungcantik
#tudungpeople
#tudung

🎵🎵Twinkle.. Twinkle.. Little star 🌟
How I wonder what you are 🎵🎵
.
Kawan-kawan dah buat wish ke belum? Kalau belum, doa2 lah mummy awak belikan tudung scuba eksklusif ni nanti 😍😍
.
.
#tudungprinted
#tudungcorak
#tudungcantik
#tudungpeople
#tudung
4 0 12 hours ago
@tudungfaisha Profile picture

@tudungfaisha

Alhamdulillah.. Feedback customer yg dh terima parcel/tudung.. Pentingnya follow up customer brg dh sampai atau belum utk make sure brg dpt dgn betul spt yg diorder 😚
Thankyou customer, ada rezeki repeatlah order lagi ye 💋💋
.
.
#tudungfaishalovers #tudungfaisha #tudunglabuhprinted #tudunglabuh #tudungbawal #tudunglabuh #bawallabuh #bawallovers #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah #instantbawal #bidang50 #bidang60 #bawalbasic #bawalplain #bawalmuslimah  #tudungbawallabuh #bawalshawl #bazarpaknil  #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudungbawalprinted #tudungcorak #bawalcorak #bawalcoraklabuh

Alhamdulillah.. Feedback customer yg dh terima parcel/tudung.. Pentingnya follow up customer brg dh sampai atau belum utk make sure brg dpt dgn betul spt yg diorder 😚
Thankyou customer, ada rezeki repeatlah order lagi ye 💋💋
.
.
 #tudungfaishalovers #tudungfaisha #tudunglabuhprinted #tudunglabuh #tudungbawal #tudunglabuh #bawallabuh #bawallovers #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah #instantbawal #bidang50 #bidang60 #bawalbasic #bawalplain #bawalmuslimah  #tudungbawallabuh #bawalshawl #bazarpaknil  #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudungbawalprinted #tudungcorak #bawalcorak #bawalcoraklabuh
2 0 12 hours ago
@tudungfaisha Profile picture

@tudungfaisha

Alhamdulillah.. Feedback customer yg dh terima parcel/tudung.. Pentingnya follow up customer brg dh sampai atau belum utk make sure brg dpt dgn betul spt yg diorder 😚
Thankyou customer, ada rezeki repeatlah order lagi ye 💋💋
.
.
#tudungfaishalovers #tudungfaisha #tudunglabuhprinted #tudunglabuh #tudungbawal #tudunglabuh #bawallabuh #bawallovers #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah #instantbawal #bidang50 #bidang60 #bawalbasic #bawalplain #bawalmuslimah  #tudungbawallabuh #bawalshawl #bazarpaknil  #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudungbawalprinted #tudungcorak #bawalcorak #bawalcoraklabuh

Alhamdulillah.. Feedback customer yg dh terima parcel/tudung.. Pentingnya follow up customer brg dh sampai atau belum utk make sure brg dpt dgn betul spt yg diorder 😚
Thankyou customer, ada rezeki repeatlah order lagi ye 💋💋
.
.
 #tudungfaishalovers #tudungfaisha #tudunglabuhprinted #tudunglabuh #tudungbawal #tudunglabuh #bawallabuh #bawallovers #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah #instantbawal #bidang50 #bidang60 #bawalbasic #bawalplain #bawalmuslimah  #tudungbawallabuh #bawalshawl #bazarpaknil  #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudungbawalprinted #tudungcorak #bawalcorak #bawalcoraklabuh
2 0 12 hours ago
@tudungfaisha Profile picture

@tudungfaisha

Alhamdulillah.. Feedback customer yg dh terima parcel/tudung.. Pentingnya follow up customer brg dh sampai atau belum utk make sure brg dpt dgn betul spt yg diorder 😚
Thankyou customer, ada rezeki repeatlah order lagi ye 💋💋
.
.
#tudungfaishalovers #tudungfaisha #tudunglabuhprinted #tudunglabuh #tudungbawal #tudunglabuh #bawallabuh #bawallovers #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah #instantbawal #bidang50 #bidang60 #bawalbasic #bawalplain #bawalmuslimah  #tudungbawallabuh #bawalshawl #bazarpaknil  #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudungbawalprinted #tudungcorak #bawalcorak #bawalcoraklabuh

Alhamdulillah.. Feedback customer yg dh terima parcel/tudung.. Pentingnya follow up customer brg dh sampai atau belum utk make sure brg dpt dgn betul spt yg diorder 😚
Thankyou customer, ada rezeki repeatlah order lagi ye 💋💋
.
.
 #tudungfaishalovers #tudungfaisha #tudunglabuhprinted #tudunglabuh #tudungbawal #tudunglabuh #bawallabuh #bawallovers #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah #instantbawal #bidang50 #bidang60 #bawalbasic #bawalplain #bawalmuslimah  #tudungbawallabuh #bawalshawl #bazarpaknil  #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudungbawalprinted #tudungcorak #bawalcorak #bawalcoraklabuh
4 0 12 hours ago
@lady_qairacollection Profile picture

@lady_qairacollection

Tudung Bawal Anti Kedut
.
Testimoni customer 🙊💕
.
🍎Harga : RM 25.00/helai
.
🌹Bidang 45 .
🌹Material Chiffon Korea.
.
🌺Mudah Bentuk .
🌺Corak menarik .
.
.

#ladyqairacollection #bawal #tudungbawal #tudungcorak #tudungplain #antikedut #tudungbawalantikedut #agentfareha #hijab #scarf #bidang45 #comingsoon #edisiaidiladha #pahang #bera #triang #kerayong #berapahang #temerloh #pekan

Tudung Bawal Anti Kedut
.
Testimoni customer 🙊💕
.
🍎Harga : RM 25.00/helai
.
🌹Bidang 45 .
🌹Material Chiffon Korea.
.
🌺Mudah Bentuk .
🌺Corak menarik .
.
.

#ladyqairacollection #bawal #tudungbawal #tudungcorak #tudungplain #antikedut #tudungbawalantikedut #agentfareha #hijab #scarf #bidang45 #comingsoon #edisiaidiladha #pahang #bera #triang #kerayong #berapahang #temerloh #pekan
0 0 13 hours ago
@lady_qairacollection Profile picture

@lady_qairacollection

Tudung Bawal Anti Kedut
.
Testimoni customer 🙊💕
.
🍎Harga : RM 25.00/helai
.
🌹Bidang 45 .
🌹Material Chiffon Korea.
.
🌺Mudah Bentuk .
🌺Corak menarik .
.
.

#ladyqairacollection #bawal #tudungbawal #tudungcorak #tudungplain #antikedut #tudungbawalantikedut #agentfareha #hijab #scarf #bidang45 #comingsoon #edisiaidiladha #pahang #bera #triang #kerayong #berapahang #temerloh #pekan

Tudung Bawal Anti Kedut
.
Testimoni customer 🙊💕
.
🍎Harga : RM 25.00/helai
.
🌹Bidang 45 .
🌹Material Chiffon Korea.
.
🌺Mudah Bentuk .
🌺Corak menarik .
.
.

#ladyqairacollection #bawal #tudungbawal #tudungcorak #tudungplain #antikedut #tudungbawalantikedut #agentfareha #hijab #scarf #bidang45 #comingsoon #edisiaidiladha #pahang #bera #triang #kerayong #berapahang #temerloh #pekan
1 0 13 hours ago
@tudungborongtermurah Profile picture

@tudungborongtermurah

BORONG SAHAJA 🌸SARIMA 3D CORAK BATIK
M :
10PCS : RM110 SM / RM120 SS
L :
10PCS : RM120 SM / RM130 SS
XL :
10PCS : RM130 SM / RM140 SS

FREE POS SM

KEISTIMEWAAN : 🌷Kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. 🌷Trusted Seller

www.wasap.my/60173894384

#tudungborongtermurah
#shawl #tudunginstant #tudungborongdarikilang #pemborongtudungmalaysia #tudungmurah #pemborongtudung #tudungborong #tudungonline #bawal #tudung #khimar #tudungmurahmalaysia #hijablovers #bawalbidang60 #bawalbidang45 #tudungshifa #inner #tudungbudak #tudungcorak #bawalawningbidang #bawalcrochet #puteriyangditukar #sarima3dcorakbatik #bawalcornskin #bawalvoile

BORONG SAHAJA 🌸SARIMA 3D CORAK BATIK
M :
10PCS : RM110 SM / RM120 SS
L :
10PCS : RM120 SM / RM130 SS
XL :
10PCS : RM130 SM / RM140 SS

FREE POS SM

KEISTIMEWAAN : 🌷Kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. 🌷Trusted Seller

www.wasap.my/60173894384

#tudungborongtermurah 
#shawl #tudunginstant #tudungborongdarikilang  #pemborongtudungmalaysia #tudungmurah #pemborongtudung #tudungborong #tudungonline  #bawal #tudung #khimar  #tudungmurahmalaysia #hijablovers #bawalbidang60 #bawalbidang45 #tudungshifa #inner  #tudungbudak #tudungcorak #bawalawningbidang #bawalcrochet #puteriyangditukar #sarima3dcorakbatik #bawalcornskin  #bawalvoile
2 0 14 hours ago
@bybellascarves_ Profile picture

@bybellascarves_

Ada yang tanya best tak material korean moss crepe ni..apa yang boleh dikata memang best pun😁 sebabnya tak jarang tau n yg penting tak payah gosok 😍 Jimat masa uolls nak bersiap 😜

Ada yang tanya best tak material korean moss crepe ni..apa yang boleh dikata memang best pun😁 sebabnya tak jarang tau n yg penting tak payah gosok 😍 Jimat masa uolls nak bersiap 😜
1 1 16 hours ago
@elandra.hijab Profile picture

@elandra.hijab

NURAA INSTANT HIJAB
.
MATERIAL :
AWNING : COTTON LYCRA
BODY : MOSS CREPE
.
Ukuran :
SIZE : S
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 41 – 42CM
Labuh belakang : +- 63 – 64CM
.
SIZE: M
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 48 – 49CM
Labuh belakang : +- 70 – 71CM
.
SIZE: L
Muka : +- 28CM
Labuh depan: +- 55 – 556CM
Labuh belakang : +- 77 – 78CM
.
*COLOUR* :
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel

NURAA INSTANT HIJAB
.
MATERIAL :
AWNING : COTTON LYCRA
BODY : MOSS CREPE
.
Ukuran :
SIZE : S
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 41 – 42CM
Labuh belakang : +- 63 – 64CM
.
SIZE: M
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 48 – 49CM
Labuh belakang : +- 70 – 71CM
.
SIZE: L 
Muka : +- 28CM
Labuh depan: +- 55 – 556CM
Labuh belakang : +- 77 – 78CM
.
*COLOUR* :
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel
1 0 17 September, 2019
@elandra.hijab Profile picture

@elandra.hijab

NURAA INSTANT HIJAB
.
MATERIAL :
AWNING : COTTON LYCRA
BODY : MOSS CREPE
.
Ukuran :
SIZE : S
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 41 – 42CM
Labuh belakang : +- 63 – 64CM
.
SIZE: M
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 48 – 49CM
Labuh belakang : +- 70 – 71CM
.
SIZE: L
Muka : +- 28CM
Labuh depan: +- 55 – 556CM
Labuh belakang : +- 77 – 78CM
.
*COLOUR* :
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel

NURAA INSTANT HIJAB
.
MATERIAL :
AWNING : COTTON LYCRA
BODY : MOSS CREPE
.
Ukuran :
SIZE : S
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 41 – 42CM
Labuh belakang : +- 63 – 64CM
.
SIZE: M
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 48 – 49CM
Labuh belakang : +- 70 – 71CM
.
SIZE: L 
Muka : +- 28CM
Labuh depan: +- 55 – 556CM
Labuh belakang : +- 77 – 78CM
.
*COLOUR* :
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel
2 0 17 September, 2019
@elandra.hijab Profile picture

@elandra.hijab

NURAA INSTANT HIJAB
.
MATERIAL :
AWNING : COTTON LYCRA
BODY : MOSS CREPE
.
Ukuran :
SIZE : S
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 41 – 42CM
Labuh belakang : +- 63 – 64CM
.
SIZE: M
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 48 – 49CM
Labuh belakang : +- 70 – 71CM
.
SIZE: L
Muka : +- 28CM
Labuh depan: +- 55 – 556CM
Labuh belakang : +- 77 – 78CM
.
*COLOUR* :
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel

NURAA INSTANT HIJAB
.
MATERIAL :
AWNING : COTTON LYCRA
BODY : MOSS CREPE
.
Ukuran :
SIZE : S
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 41 – 42CM
Labuh belakang : +- 63 – 64CM
.
SIZE: M
Muka: +- 28CM
Labuh depan: +- 48 – 49CM
Labuh belakang : +- 70 – 71CM
.
SIZE: L 
Muka : +- 28CM
Labuh depan: +- 55 – 556CM
Labuh belakang : +- 77 – 78CM
.
*COLOUR* :
10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY
.
Harga sehelai :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
.
*COMBO PRICE* :
S : RM85 (2 helai)
M : RM90 (2 helai)
L : RM100 (2 helai)
.
** Harga tidak termasuk postage
** Harga combo sah sehingga 23/09/19 : 2 PM
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted #tudungtravel
1 0 17 September, 2019

Top #tudungcorak posts

@kedaimanis_ring_tudung_viral Profile picture

@kedaimanis_ring_tudung_viral

ALL ITEM READY STOCK!!!
.
SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!!
👉 senang dipakai selit aje SIAP!!
👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer...
. diulangi .....
TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
👉 tak mudah jatuh
👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan
.
.📲📲wasap 0129080305 utk order
.
#tudungbawalmanik
#tudungbawalcantik
#bawalbidang60
#bawalchiffonbidang45
#bawalbidang45
#bawalchiffonlabuh
#bawalcorak
#bawalairis
#bawalviral
#bawalbidang55
#bawalsatinmurah
#tudungbidang50
#bawalexclusivecrystalsfromswarovski
#tudungkekaboo
#kekabooplain
#bawalkekaboo
#tudungbawalkekaboo
#bawalairispremium
#tudungonline
#tudungbawalbidang50
#tudungcorak
#kurungkedah
#kurungpahang
#bajuraya2019
#bajuraya2019murah
#tudungraya2019
#bawalraya
#bawaldiamond
#tudungbawal
#tudungbawallabuh

ALL ITEM READY STOCK!!!
.
SCARF BUCKLE YG CUN ADA DIJUAL DISINI!!
👉 senang dipakai selit aje SIAP!!
👉buckle kami jual semuanya TIADA PIN!! mommies tak perlu risau kalau riba atau dukung anak sebab takkan tercucuk baby punyer...
. diulangi .....
TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
.TIADA PIN!!
👉 tak mudah jatuh
👉 penambah seri pada tudung bawal sis sekelian takde la boring dok simpul je kan
.
.📲📲wasap 0129080305 utk order
.
#tudungbawalmanik 
#tudungbawalcantik 
#bawalbidang60 
#bawalchiffonbidang45 
#bawalbidang45 
#bawalchiffonlabuh 
#bawalcorak 
#bawalairis 
#bawalviral 
#bawalbidang55 
#bawalsatinmurah 
#tudungbidang50 
#bawalexclusivecrystalsfromswarovski 
#tudungkekaboo 
#kekabooplain 
#bawalkekaboo 
#tudungbawalkekaboo 
#bawalairispremium 
#tudungonline 
#tudungbawalbidang50 
#tudungcorak
#kurungkedah 
#kurungpahang
#bajuraya2019 
#bajuraya2019murah
#tudungraya2019
#bawalraya
#bawaldiamond
#tudungbawal 
#tudungbawallabuh
220 10 21 June, 2019
@haviscarf Profile picture

@haviscarf

New Collection ❤
______
kode : HV SAKURA
______
size 115x115
VOAL Premium
Bahan sangat nyaman digunakan, tidak licin, anti gerah, tidak terawang, mudah diatur
______
harga : Rp 175.000
______
📲 WA : 0811996370
📲 line1 : @havi.id (pake @)
📲 line2 : havi_id
______
format order
nama :
alamat :
no hp :
order (kode) :
______
Happy Shopping with HAVI
.
#haviscarf #havi #havihijab
#voalscarf #hijabvoal #scarfayam #mickeyscarf #printedscarf #squarescarves #voalprinting #scarfprint #voal #limitedscarf #printedhijab #hijabprinting #voalultrafine #scarfmurah #premiumscarf #voalscarves #bawalcorak #cottonvoile #printedshawl #hijabprint #tudungcorak #scrafvoal #jilbabprinting #ultrafinevoal #voalpremiumscarf #printscarf #scarfprinting

New Collection ❤
______
kode : HV SAKURA
______
size 115x115
VOAL Premium
Bahan sangat nyaman digunakan, tidak licin, anti gerah, tidak terawang, mudah diatur
______
harga : Rp 175.000
______
📲 WA : 0811996370
📲 line1 : @havi.id (pake @)
📲 line2 : havi_id
______
format order
nama :
alamat :
no hp :
order (kode) :
______
Happy Shopping with HAVI
.
#haviscarf #havi #havihijab
#voalscarf #hijabvoal #scarfayam #mickeyscarf #printedscarf #squarescarves #voalprinting #scarfprint #voal #limitedscarf #printedhijab #hijabprinting #voalultrafine #scarfmurah #premiumscarf #voalscarves #bawalcorak #cottonvoile #printedshawl #hijabprint #tudungcorak #scrafvoal #jilbabprinting #ultrafinevoal #voalpremiumscarf #printscarf #scarfprinting
742 5 15 February, 2019