#truestory Instagram Photos & Videos

truestory - 11.1m posts

READ A BOOK! 📚 @tailopez 📚 #Books #TaiLopez #YouTube #Kushboys #Culture #Cars #TrueStory #GodSpeed

READ A BOOK! 📚 @tailopez 📚 #Books #TaiLopez #YouTube #Kushboys #Culture #Cars #TrueStory #GodSpeed

0 0 30 seconds ago
Setidaknya gambar ini menunjukkan bahwa kita masih baik2 ✌🏾✌🏾✌🏾✌🏾
#masterpiece
#koncolawas
#truestory

Setidaknya gambar ini menunjukkan bahwa kita masih baik2 ✌🏾✌🏾✌🏾✌🏾
#masterpiece
#koncolawas
#truestory

2 0 4 minutes ago
Buongiorno😊 da: "LA MISTERIOSA TRILOGIA DELLA TRANSILVANIA. Dai Carpazi a Roma"📖💞E un bellissimo ricordo di pochi giorni fa ,nel giardino del castello dei Borgia a Subiaco, che in qualche modo ci ha fatto rivivere il terzo capitolo del mio libro, naturalmente i misteri non finiscono...sta a voi da scoprire le 3 storie del romanzo pieno di colpi di scena :dal antica Roma con l'imperatore Traiano, passando per Transilvania con il principe Vlad Țepeş (principe Dracula),e alla fine per arrivare ai giorni nostri, nonostante i secoli diversi sono collegati insieme,quindi vi auguro buona lettura😍 #LaMisteriosaTrilogiaDellaTransilvania #buongiorno😍 #romanziconsigliati #subiaco #roccadeiborgia #instabookstagram #romaantica #Transilvania #libromisterioso #vladțepeș #Dracula #instabooker #libridaleggere📚 #trilogia #instaamici #truestory #mysterybooks #librerie #ebooks #europaedizioni #lafeltrinelli #mondadoribookstore #amazonprime #googlebooks #mylifebook #buonalettura #tramonto #natura #montelivata

Buongiorno😊 da: "LA MISTERIOSA TRILOGIA DELLA TRANSILVANIA. Dai Carpazi a Roma"📖💞E un bellissimo ricordo di pochi giorni fa ,nel giardino del castello dei Borgia a Subiaco, che in qualche modo ci ha fatto rivivere il terzo capitolo del mio libro, naturalmente i misteri non finiscono...sta a voi da scoprire le 3 storie del romanzo pieno di colpi di scena :dal antica Roma con l'imperatore Traiano, passando per Transilvania con il principe Vlad Țepeş (principe Dracula),e alla fine per arrivare ai giorni nostri, nonostante i secoli diversi sono collegati insieme,quindi vi auguro buona lettura😍 #LaMisteriosaTrilogiaDellaTransilvania #buongiorno😍 #romanziconsigliati #subiaco #roccadeiborgia #instabookstagram #romaantica #Transilvania #libromisterioso #vladțepeș #Dracula #instabooker #libridaleggere📚 #trilogia #instaamici #truestory #mysterybooks #librerie #ebooks #europaedizioni #lafeltrinelli #mondadoribookstore #amazonprime #googlebooks #mylifebook #buonalettura #tramonto #natura #montelivata

2 0 7 minutes ago
Independent Heart 💜 
She’s a grown woman with an independent heart , but that doesn’t mean she doesn’t want to be loved in between her heartbeats.  #truestory  #😌 #nigthreading  #bookslover #goodnight  #😴😴

Independent Heart 💜
She’s a grown woman with an independent heart , but that doesn’t mean she doesn’t want to be loved in between her heartbeats. #truestory #😌 #nigthreading #bookslover #goodnight #😴😴

2 0 8 minutes ago
From our donut run last weekend. Accurate. #mypack #truestory

From our donut run last weekend. Accurate. #mypack #truestory

0 0 9 minutes ago
Zeanu: Beelonzo I yove you as much of I can
Valonzo: It's l.ove with a LLLL not Yove Zeanu and my name is Vaa lonzo not Bee Lonzo. I'm not a bee.
#truestory .
.
.
.
#brothers #brothersforlife #bestfriends or not #valonzo #zeanu #abreubrothers #mixedracekids #southafrian #southafricancoloureds #portuguese #german #kidsofig #igkidsstyle #brothersofinstagram #instagram #model #modelsearch #models #igmodelsearch @sugar__kids

Zeanu: Beelonzo I yove you as much of I can
Valonzo: It's l.ove with a LLLL not Yove Zeanu and my name is Vaa lonzo not Bee Lonzo. I'm not a bee.
#truestory .
.
.
.
#brothers #brothersforlife #bestfriends or not #valonzo #zeanu #abreubrothers #mixedracekids #southafrian #southafricancoloureds #portuguese #german #kidsofig #igkidsstyle #brothersofinstagram #instagram #model #modelsearch #models #igmodelsearch @sugar__kids

4 0 10 minutes ago
#truestory

#truestory

0 0 10 minutes ago
Repost from @californialovemovie .
.
.
.
What you see isn’t always what you get...
.
.
🎞 Film: @californialovemovie
🎬 Directed by: @prestonwhitmore
🍿 Starring: @therobertrichard @markicemoore
@lamar.usher
.
.
#californialove #comingsoon #love #film #la #inspiration #truestory #community #crewlove

Repost from @californialovemovie .
.
.
.
What you see isn’t always what you get...
.
.
🎞 Film: @californialovemovie
🎬 Directed by: @prestonwhitmore
🍿 Starring: @therobertrichard @markicemoore
@lamar.usher
.
.
#californialove #comingsoon #love #film #la #inspiration #truestory #community #crewlove

9 1 11 minutes ago
Trump mocks Tlaib's tears, says she 'grandstanded' over grandmother visit 
#truestory #humantimesindia #india #topnews #toparticles #newstoday #today #donaldtrump #newsupdates #onlinenews #newsindia #newstrendingindia #News #BreakingNews #trendingnews #cnn #politics 
Check out the delicious recipes @kitchentreasuresofficial

For more @cnn

Trump mocks Tlaib's tears, says she 'grandstanded' over grandmother visit
#truestory #humantimesindia #india #topnews #toparticles #newstoday #today #donaldtrump #newsupdates #onlinenews #newsindia #newstrendingindia #News #BreakingNews #trendingnews #cnn #politics
Check out the delicious recipes @kitchentreasuresofficial

For more @cnn

0 0 12 minutes ago
Lo juga ya ?
.
.
.
.
#meme#truestory#indonesia#facebook 
#instagram#line#whatsappstatus

Lo juga ya ?
.
.
.
.
#meme #truestory #indonesia #facebook
#instagram #line #whatsappstatus

532 10 13 minutes ago
ცხოვრებაში ყოველთვის აირჩიეთ რთული გზა , რადგან ამ გზით  უფრო ადვილად მიღწევთ წარმატებას , ამ გზაზე არ გეყოლებათ არასრულფასოვანი და უჭკუო კონკურენტები !!! #reallife #truestory #loveyourself #seistark 💯 #indemsinne #einen #schönentag #euchallen 🙋🏻‍♀️💕😘

ცხოვრებაში ყოველთვის აირჩიეთ რთული გზა , რადგან ამ გზით უფრო ადვილად მიღწევთ წარმატებას , ამ გზაზე არ გეყოლებათ არასრულფასოვანი და უჭკუო კონკურენტები !!! #reallife #truestory #loveyourself #seistark 💯 #indemsinne #einen #schönentag #euchallen 🙋🏻‍♀️💕😘

4 0 14 minutes ago
#truestory

#truestory

2 0 14 minutes ago
:
Dikirimi foto MoHa di Haramain itu rasanya ... tak terkatakan.
Excited, terharu, seneng banget, merinding, kepengen nyusul, dsb...dsb.
.
Dulu, awal nulis MoHa itu karena kepengen ngomporin temen-temen untuk bersegera umroh/haji. Kebutuhan-kebutuhan yang lain singkirin dulu. Ke Haramain dulu. Daftar haji dulu. 
Mumpung masih muda, masih sehat, masih kuasa, masih kuat...
Sebab berhaji itu berat. Nggak cuma fisik, tapi juga butuh mental yang teguh. .
Nggak punya duit? 
Allah nanti yang mencukupkan.
.
Masih jomlo, belum nikah, nggak ada mahram?
Boleh kok berangkat sendiri. Nanti ada barengannya. Dan yang pasti, Allah yang jaga kita.
.
Masih belum yakin ke Haramain?
Coba baca dulu Mosaic of Haramain. Kalau nggak pengen, nggak baper, ya sudah. Mungkin belum bener-bener terpanggil.
Tapi kalau pengen, nggak usah tunggu nanti-nanti. Action sekarang. Semampunya, sekuatnya. Allah pasti akan bantu memudahkan.
InsyaAllah..
.
.
ets 21 Agustus 2019
Photo by: Suryani
.
.
#Mosaic_of_Haramain
#MoHa
#hajj2017
#hajj2019
#bukuinspiratif 
#bukuindie
#bukuhaji
#truestory
#Haramain
#bukubagus

:
Dikirimi foto MoHa di Haramain itu rasanya ... tak terkatakan.
Excited, terharu, seneng banget, merinding, kepengen nyusul, dsb...dsb.
.
Dulu, awal nulis MoHa itu karena kepengen ngomporin temen-temen untuk bersegera umroh/haji. Kebutuhan-kebutuhan yang lain singkirin dulu. Ke Haramain dulu. Daftar haji dulu.
Mumpung masih muda, masih sehat, masih kuasa, masih kuat...
Sebab berhaji itu berat. Nggak cuma fisik, tapi juga butuh mental yang teguh. .
Nggak punya duit?
Allah nanti yang mencukupkan.
.
Masih jomlo, belum nikah, nggak ada mahram?
Boleh kok berangkat sendiri. Nanti ada barengannya. Dan yang pasti, Allah yang jaga kita.
.
Masih belum yakin ke Haramain?
Coba baca dulu Mosaic of Haramain. Kalau nggak pengen, nggak baper, ya sudah. Mungkin belum bener-bener terpanggil.
Tapi kalau pengen, nggak usah tunggu nanti-nanti. Action sekarang. Semampunya, sekuatnya. Allah pasti akan bantu memudahkan.
InsyaAllah..
.
.
ets 21 Agustus 2019
Photo by: Suryani
.
.
#Mosaic_of_Haramain
#MoHa
#hajj2017
#hajj2019
#bukuinspiratif
#bukuindie
#bukuhaji
#truestory
#Haramain
#bukubagus

1 0 17 minutes ago
When ur mom says you can’t go out...
#memes #dankmemes #gay #autism #truestory #cancer #sittingonabedlikeyoujustdontcare #stretch

When ur mom says you can’t go out...
#memes #dankmemes #gay #autism #truestory #cancer #sittingonabedlikeyoujustdontcare #stretch

5 0 19 minutes ago
#truestory

#truestory

1 0 20 minutes ago
French day. It’s my God given right to dress them in matching outfits yeah? The oldest is suitably unimpressed.
.
.
.
.
.
#they #should #count #theirluckystars #they #arent #wearing #matching #knickerbockers #likemysisterandme #truestory #childrenofthe80s

French day. It’s my God given right to dress them in matching outfits yeah? The oldest is suitably unimpressed.
.
.
.
.
.
#they #should #count #theirluckystars #they #arent #wearing #matching #knickerbockers #likemysisterandme #truestory #childrenofthe80s

5 0 21 minutes ago
_
*[Info Buku Baru]* Bulan April, tahun 2013, berawal dengan niat dan tujuan yang berbeda,
tiga pengelana memulai sebuah perjalanan menyusuri daerah-daerah di Indonesia.
Meski akhirnya teman seperjalanan
satu per satu memilih arah pulang, langkah yang sudah dijejakkan harus diteruskan.
Tapak Jejak akan melanjutkan perjalanan Arah Langkah,
mengunjungi daerah-daerah di wilayah timur Indonesia, menelusuri keindahan alam, budaya,
dan tradisi, menembus dinding kegelisahan akan makna keluarga dan rumah.
Namun, satu hal yang tidak akan pernah berubah bahwa sejauh apa pun kaki melangkah,
hati kita akan selalu menemukan arah pulang menuju satu tempat yang paling tepat: rumah.
.
. *Judul: Tapak Jejak*
Penulis: Fiersa Besari
Penerbit: Mediakita
Harga: Rp 93.500
Ukuran: 13 x 19 cm
Tebal: 316 hlm
Berat: 260 Gram
ISBN: 978-979-794-586-2

#distributortransmedia #mediakita #fiersabesari #perjalanan #cerita #truestory

_
*[Info Buku Baru]* Bulan April, tahun 2013, berawal dengan niat dan tujuan yang berbeda,
tiga pengelana memulai sebuah perjalanan menyusuri daerah-daerah di Indonesia.
Meski akhirnya teman seperjalanan
satu per satu memilih arah pulang, langkah yang sudah dijejakkan harus diteruskan.
Tapak Jejak akan melanjutkan perjalanan Arah Langkah,
mengunjungi daerah-daerah di wilayah timur Indonesia, menelusuri keindahan alam, budaya,
dan tradisi, menembus dinding kegelisahan akan makna keluarga dan rumah.
Namun, satu hal yang tidak akan pernah berubah bahwa sejauh apa pun kaki melangkah,
hati kita akan selalu menemukan arah pulang menuju satu tempat yang paling tepat: rumah.
.
. *Judul: Tapak Jejak*
Penulis: Fiersa Besari
Penerbit: Mediakita
Harga: Rp 93.500
Ukuran: 13 x 19 cm
Tebal: 316 hlm
Berat: 260 Gram
ISBN: 978-979-794-586-2

#distributortransmedia #mediakita #fiersabesari #perjalanan #cerita #truestory

1 0 22 minutes ago
Nothing like Kobe beef at a mom & pops roadside diner... #kobe #yum #burger #ortegachili #truestory #livingthelife #fuckthatsdelicious #skandalousinc

Nothing like Kobe beef at a mom & pops roadside diner... #kobe #yum #burger #ortegachili #truestory #livingthelife #fuckthatsdelicious #skandalousinc

2 0 22 minutes ago
😭😭😭😭😭😭 #nojoke #factsoflife #truestory

😭😭😭😭😭😭 #nojoke #factsoflife #truestory

1 0 22 minutes ago
The purpose of a camera 📷 is to capture those moments that will still make you smile in your 80s👵🏻👴🏼. .
Yesterday night we were watching our footage from the Bali trip. And we both wore a big smile for the whole 2 hours. .
Our brain🧠 has a capacity, we won’t be able to remember every single thing happens in our life. Earlier in the morning, we were talking about we didn’t have coconut water🥥 in this whole trip. And TA-DA we found this video🎥, we actually had it when we did the waterfall tour. Surprisingly, we also discovered this cute shot from the video📸. .
There are moments we lived but we don’t remember.That’s why we started shooting. So at some later point of life, we can relive the moments🌄🎆🌁
.
Pick up your camera now📷. Post a photo that reminds you one of the best moments you had and tag us @indohonkie. We can’t wait to see your beautiful forgotten memories❤️❤️❤️
.
#travelcouple#coconutkiss#couplestyle#couplegoals#capturemoments#sustainableliving#minimalism#inspiredtravelcouples#memories#mylovediary#shooting#vlogger#youtube#photography#growwithus#inspirational#truestory#lovestory#lemukih#bali#lovegoals#memories#snapshot#earthcouples#pangaea#thetravelduos##👦🏽👧🏻

The purpose of a camera 📷 is to capture those moments that will still make you smile in your 80s👵🏻👴🏼. .
Yesterday night we were watching our footage from the Bali trip. And we both wore a big smile for the whole 2 hours. .
Our brain🧠 has a capacity, we won’t be able to remember every single thing happens in our life. Earlier in the morning, we were talking about we didn’t have coconut water🥥 in this whole trip. And TA-DA we found this video🎥, we actually had it when we did the waterfall tour. Surprisingly, we also discovered this cute shot from the video📸. .
There are moments we lived but we don’t remember.That’s why we started shooting. So at some later point of life, we can relive the moments🌄🎆🌁
.
Pick up your camera now📷. Post a photo that reminds you one of the best moments you had and tag us @indohonkie. We can’t wait to see your beautiful forgotten memories❤️❤️❤️
.
#travelcouple #coconutkiss #couplestyle #couplegoals #capturemoments #sustainableliving #minimalism #inspiredtravelcouples #memories #mylovediary #shooting #vlogger #youtube #photography #growwithus #inspirational #truestory #lovestory #lemukih #bali #lovegoals #memories #snapshot #earthcouples #pangaea #thetravelduos##👦🏽👧🏻

9 4 25 minutes ago
Toes like sun #truestory

Toes like sun #truestory

7 0 32 minutes ago
#truestory 😱

#truestory 😱

3 1 32 minutes ago
Moments to be cherished for lifetime 💞💞
#unkahein_alfaaz #instawriters #truestory

Moments to be cherished for lifetime 💞💞
#unkahein_alfaaz #instawriters #truestory

1 1 33 minutes ago
😂#mylife #truestory

😂 #mylife #truestory

0 0 38 minutes ago
Boom. #truestory

Boom. #truestory

1 0 39 minutes ago
Pernah dengar perpatah ini?
.
"KALAU SEORANG CINA MATI, AKAN LAHIR SEORANG JUTAWAN TAPI BILA SEORANG MELAYU MATI AKAN MENINGGALKAN 3 ORANG MISKIN"
.
Siapa orang melayu yg mati tu?
Mereka ialah ORANG ANTI PERLINDUNGAN..
Bila agent offer PLAN PERLINDUNGAN utk dia dan family, bajet ckp..
.
'TAK PERLU SEMUA NI, MEMBAZIR JER..ADA BENEFIT GH PERGI SANA, BUAT BAZIR DUIT BAYAR TIAP BULAN..' atau,

Agent PM beritahu pasal INCOME REPLACEMENT, orang MELAYU tu reply 👎

Tapi hairan kan..
Nak services cepat bila sakit, nak layanan mcm big2 besar, bila masuk GH nak nurse2 doktor layan dia jer dulu, katil tak nak 1 room ramai2, bila tak selesa itu ini VIRAL kan..
.
Itu MENTALITY ORANG ANTI PERLINDUNGAN ni..
.
Dia lupa, bila dia mati nanti, 3 orang MISKIN dia tinggalkan.. Iaitu :
😭 isteri hilang suami
😭 anak hilang ayah
😭😭 keluarga hilang pendapatan
.
Kehilangan suami dan ayah memang dah takdir dari Allah tapi bila HILANG PUNCA PENDAPATAN.. Bukan ke si isteri terduduk? Termenung? Anak2 tak dapat apa yg di hajati. Anak2 tgk kwn2 mereka dapat apa yg mereka dapat. Anak2 tengok jer. Nak minta dengan ibu, ibu belum tentu ada duit.
.
Ada no pin ATM suami? Maaf itu dah masuk dalam HUKUM FARAID. Haram isteri ambil. Tanya lah orang berilmu.
.
Sementara anda sihat, ambil lah TAKAFUL PERLINDUNGAN untuk di jadikan income replacement sementara anda MASIH SIHAT dan BERAKAL. Dapatlah si isteri dan anak ada duit MAKAN, BELANJE, DUIT HARIAN sementara FARAID tengah proses.

#sharing
#truestory
#hibah
#medicalcost
#medicalcard

Pernah dengar perpatah ini?
.
"KALAU SEORANG CINA MATI, AKAN LAHIR SEORANG JUTAWAN TAPI BILA SEORANG MELAYU MATI AKAN MENINGGALKAN 3 ORANG MISKIN"
.
Siapa orang melayu yg mati tu?
Mereka ialah ORANG ANTI PERLINDUNGAN..
Bila agent offer PLAN PERLINDUNGAN utk dia dan family, bajet ckp..
.
'TAK PERLU SEMUA NI, MEMBAZIR JER..ADA BENEFIT GH PERGI SANA, BUAT BAZIR DUIT BAYAR TIAP BULAN..' atau,

Agent PM beritahu pasal INCOME REPLACEMENT, orang MELAYU tu reply 👎

Tapi hairan kan..
Nak services cepat bila sakit, nak layanan mcm big2 besar, bila masuk GH nak nurse2 doktor layan dia jer dulu, katil tak nak 1 room ramai2, bila tak selesa itu ini VIRAL kan..
.
Itu MENTALITY ORANG ANTI PERLINDUNGAN ni..
.
Dia lupa, bila dia mati nanti, 3 orang MISKIN dia tinggalkan.. Iaitu :
😭 isteri hilang suami
😭 anak hilang ayah
😭😭 keluarga hilang pendapatan
.
Kehilangan suami dan ayah memang dah takdir dari Allah tapi bila HILANG PUNCA PENDAPATAN.. Bukan ke si isteri terduduk? Termenung? Anak2 tak dapat apa yg di hajati. Anak2 tgk kwn2 mereka dapat apa yg mereka dapat. Anak2 tengok jer. Nak minta dengan ibu, ibu belum tentu ada duit.
.
Ada no pin ATM suami? Maaf itu dah masuk dalam HUKUM FARAID. Haram isteri ambil. Tanya lah orang berilmu.
.
Sementara anda sihat, ambil lah TAKAFUL PERLINDUNGAN untuk di jadikan income replacement sementara anda MASIH SIHAT dan BERAKAL. Dapatlah si isteri dan anak ada duit MAKAN, BELANJE, DUIT HARIAN sementara FARAID tengah proses.

#sharing
#truestory
#hibah
#medicalcost
#medicalcard

0 0 40 minutes ago
#truestory #writethatdown

#truestory #writethatdown

3 0 41 minutes ago
We all have that one friend! If you dont? That's because it's you! 🤪🍻 #drinkingbuddies #nightout #booze #drunk #funny #truestory #drinking 
#hungover

We all have that one friend! If you dont? That's because it's you! 🤪🍻 #drinkingbuddies #nightout #booze #drunk #funny #truestory #drinking
#hungover

3 0 42 minutes ago

Top #truestory posts

Awkward Family Photos: Getting the Band Back Together Edition 📸 .  Yes, we are both in Vancouver.  And yes, it’s high time for Amara to step in and set little pipsqueak brother Chuck straight. So...guess you’ll be seeing us in #Season15!  #awkwardfamilyphotos #spnfamily #thedarkness #brotherandsister #mcm #supernatural @robenedict #chuckgonewild #season15supernatural #thisistheend #thingstodoinreno 📷@ruthie_connell

Awkward Family Photos: Getting the Band Back Together Edition 📸 . Yes, we are both in Vancouver. And yes, it’s high time for Amara to step in and set little pipsqueak brother Chuck straight. So...guess you’ll be seeing us in #Season15! #awkwardfamilyphotos #spnfamily #thedarkness #brotherandsister #mcm #supernatural @robenedict #chuckgonewild #season15supernatural #thisistheend #thingstodoinreno 📷@ruthie_connell

11,077 341 19 August, 2019
"The Greenbroke Appaloosa - Part 2" is up on the website today: “As the rope got shorter the speed of the circles increased. By the time we got close to each other that horse was going round like a high speed carousel. One thing for sure about bug-eyed Charlie, when he got a bee under his bonnet he was 100% into the deal, no hold barred. I was hopin’ I could finally get him snubbed up tight next to Ranger to stop his infernal merry-go-round, before Ranger and me were so dizzy we fell over, and we were just about there..." Read it all at https://clarkkelleyprice.com/blogs/clarks-stories/the-greenbroke-appaloosa-part-2
*
*
This painting is titled "Mending Fences" and prints are available for purchase on the website at https://clarkkelleyprice.com/products/mending-fences  #art #artist #cowboyart #cowboyartist #westernart #westernartist #starvalley #starvalleywy #wyoming #horses #horselover #packhorse #truestory #funnystory #traininghorses #horsetraining #cowranch #ranch #ranchlife #runawayhorses #ouch #summer #cowboy #cowboyheaven #thathurt #blueberrypie

"The Greenbroke Appaloosa - Part 2" is up on the website today: “As the rope got shorter the speed of the circles increased. By the time we got close to each other that horse was going round like a high speed carousel. One thing for sure about bug-eyed Charlie, when he got a bee under his bonnet he was 100% into the deal, no hold barred. I was hopin’ I could finally get him snubbed up tight next to Ranger to stop his infernal merry-go-round, before Ranger and me were so dizzy we fell over, and we were just about there..." Read it all at https://clarkkelleyprice.com/blogs/clarks-stories/the-greenbroke-appaloosa-part-2
*
*
This painting is titled "Mending Fences" and prints are available for purchase on the website at https://clarkkelleyprice.com/products/mending-fences #art #artist #cowboyart #cowboyartist #westernart #westernartist #starvalley #starvalleywy #wyoming #horses #horselover #packhorse #truestory #funnystory #traininghorses #horsetraining #cowranch #ranch #ranchlife #runawayhorses #ouch #summer #cowboy #cowboyheaven #thathurt #blueberrypie

1,662 10 14 hours ago
I know we say this a lot, but we need to keep saying it til we believe it. Healing is not a straight line!❤️ Artwork by @metoomanyvoices 
#theanxietysisters #anxiety #depression #mentalhealth #mondaymotivation #healing #resilience #inspiration #wordstoliveby #community #strongwomen #bettertogether #empowerment #mondaymood #truestory #selfcare #youarenotalone #anxiousishuman

I know we say this a lot, but we need to keep saying it til we believe it. Healing is not a straight line!❤️ Artwork by @metoomanyvoices
#theanxietysisters #anxiety #depression #mentalhealth #mondaymotivation #healing #resilience #inspiration #wordstoliveby #community #strongwomen #bettertogether #empowerment #mondaymood #truestory #selfcare #youarenotalone #anxiousishuman

1,087 28 19 August, 2019
Identity of our cities and countries. Then and Now! #truestory #sadstory ..
Illustration by @leewardists ...
#illustration #architects_need

Identity of our cities and countries. Then and Now! #truestory #sadstory ..
Illustration by @leewardists ...
#illustration #architects_need

21,373 305 19 August, 2019
Facts💯

Facts💯

1,393 48 19 hours ago
Tag teman kamu yang lagi ngalamin 😂😂
.
.
Repost @nafiahfathinazhafir
Follow media patner
@semua__musik
.
.
#terinspiratif #sahabat #sad #sadlove #semuakisah #film #comedy
#motivasi #paidpromote  #truestory 
#guyonankekinian  #dagelanregion

Tag teman kamu yang lagi ngalamin 😂😂
.
.
Repost @nafiahfathinazhafir
Follow media patner
@semua__musik
.
.
#terinspiratif #sahabat #sad #sadlove #semuakisah #film #comedy
#motivasi #paidpromote #truestory
#guyonankekinian #dagelanregion

2,875 101 23 hours ago
Жінка наповнює чоловіка на 80 відсотків - почула я сьогодні.

Пуруч з нами вони стають успішними або не дуже,  рішучими і цілеспрямованими, або підкаблучниками, досягають вершин або котиться в прірву. 
Не знаю, можливо, я помиляюсь,  але одне діло наповнювати хрустальну вазу і зовсім інше горщик з гімном. Щоб ти не робив, яким би туалетим утьонком не заливав, запах буде залишатись. Жінки успішних і цілеспрямованих гордо  піднімають голову і кажуть: так я надихаю його! А що казати тим у кого він п'є або на гульки бігає, на дівок заглядається або програє гроші на автоматах? Це дійсно вона його так наповнила? Мене ще вбиває фраза - веде такий спосіб життя, бо жінка не дає йому достатньо енергії. Якої вибачте в мене в жопу енергії, якщо в кожної людини своя голова на плечах. Але звичайно то все жінка винна! 
Нікому не вірте , ні в чому себе не звинувачуйте! Вони не приходять до нас чистими листами, дехто вже такий пописаний мамою, татом, не правильним виховання, поганим прикладом і життям, що немає де і хрестика намалювати. Так ми змінюємо, доповнюємо, прикрашаємо одне одного, але не на 80 відсотків, це точно перебор. 
Можу сказати на своєму прикладі. Думаю Сашка я наповнюю приблизно на 20% . Я точно знаю, що даю йому почуття гумору, якого в мене однозначно більше, відчуття надійності і любові, підтримую, іноді направляю) але він прийшов до мене таким. Вихованим і з правильним розумінням сім’ї. 
Цікаво, ви вважаєте успіх чоловіка залежить від жінки, чи від нього самого?)

Жінка наповнює чоловіка на 80 відсотків - почула я сьогодні.

Пуруч з нами вони стають успішними або не дуже, рішучими і цілеспрямованими, або підкаблучниками, досягають вершин або котиться в прірву.
Не знаю, можливо, я помиляюсь, але одне діло наповнювати хрустальну вазу і зовсім інше горщик з гімном. Щоб ти не робив, яким би туалетим утьонком не заливав, запах буде залишатись. Жінки успішних і цілеспрямованих гордо піднімають голову і кажуть: так я надихаю його! А що казати тим у кого він п'є або на гульки бігає, на дівок заглядається або програє гроші на автоматах? Це дійсно вона його так наповнила? Мене ще вбиває фраза - веде такий спосіб життя, бо жінка не дає йому достатньо енергії. Якої вибачте в мене в жопу енергії, якщо в кожної людини своя голова на плечах. Але звичайно то все жінка винна!
Нікому не вірте , ні в чому себе не звинувачуйте! Вони не приходять до нас чистими листами, дехто вже такий пописаний мамою, татом, не правильним виховання, поганим прикладом і життям, що немає де і хрестика намалювати. Так ми змінюємо, доповнюємо, прикрашаємо одне одного, але не на 80 відсотків, це точно перебор.
Можу сказати на своєму прикладі. Думаю Сашка я наповнюю приблизно на 20% . Я точно знаю, що даю йому почуття гумору, якого в мене однозначно більше, відчуття надійності і любові, підтримую, іноді направляю) але він прийшов до мене таким. Вихованим і з правильним розумінням сім’ї.
Цікаво, ви вважаєте успіх чоловіка залежить від жінки, чи від нього самого?)

1,396 117 19 August, 2019
Tag temen kalian yang kalo maen game ribetnya minta ampun,padahal noob.
.
.
.
▪️▪️▪️
Follow biar hampir tiap hari upload meme
@penghilang.rasa.bosan
@penghilang.rasa.bosan
▪️▪️▪️
▪️▪️▪️
Hastag :
---------------------------------------------
#mciindonesia #memespongebob #mrfi #mrcindonesia #mrci #memegokil #memecomicindonesia #memewkwkwkland #memekocak #memekomikindonesia #memeragecomicindonesia #memeindonesia #memelucuindonesia #memeindo #memejomblo #memengakak #memelucubanget #memerage #memeseru #memejones #memecomic #memeseru #ngakak #kocakhabis #ngakakkocak #lucuhabis #truememe #truestory #dagelan #dagelanlucu

Tag temen kalian yang kalo maen game ribetnya minta ampun,padahal noob.
.
.
.
▪️▪️▪️
Follow biar hampir tiap hari upload meme
@penghilang.rasa.bosan
@penghilang.rasa.bosan
▪️▪️▪️
▪️▪️▪️
Hastag :
---------------------------------------------
#mciindonesia #memespongebob #mrfi #mrcindonesia #mrci #memegokil #memecomicindonesia #memewkwkwkland #memekocak #memekomikindonesia #memeragecomicindonesia #memeindonesia #memelucuindonesia #memeindo #memejomblo #memengakak #memelucubanget #memerage #memeseru #memejones #memecomic #memeseru #ngakak #kocakhabis #ngakakkocak #lucuhabis #truememe #truestory #dagelan #dagelanlucu

4,762 134 19 August, 2019