#thinkerstudios Instagram Photos & Videos

thinkerstudios - 6.6k posts

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

6 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 16 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 16 hours ago
Berikutan ramai xdapat gaji lagi.. Maka 
PROMOSI PreOrder Rumi Trucker Cap akan dilanjutkan ke 25hb ni. 
Whatsapp kami utk tempahan 
http://www.wasap.my/60125979384/PreOrderRumiTruckerCap

PROMOSI RM50 shj gais! 
Cepat2 grab peluang ini. 
Kemon gaaiisss... #therumimy #rumitruckercap #truckerhats 
#therumi #thesword #rumisword #rosesrumibytherumi  #rumidanjawi #rootfest  #rootsfestpenang18 #tempatanfest
#lokalah #lokalbrands #lokalbiz #sapotlokal
#johor #melaka #kelantan #arau #kangar #perlis #unimap #uitmarau  #thinkerstudios #politekniksyedsirajuddin #ipoh #port #aor #penang #malaysia

Berikutan ramai xdapat gaji lagi.. Maka
PROMOSI PreOrder Rumi Trucker Cap akan dilanjutkan ke 25hb ni.
Whatsapp kami utk tempahan
http://www.wasap.my/60125979384/PreOrderRumiTruckerCap

PROMOSI RM50 shj gais!
Cepat2 grab peluang ini.
Kemon gaaiisss... #therumimy #rumitruckercap #truckerhats
#therumi #thesword #rumisword #rosesrumibytherumi  #rumidanjawi #rootfest  #rootsfestpenang18 #tempatanfest
#lokalah #lokalbrands #lokalbiz #sapotlokal
#johor #melaka #kelantan #arau #kangar #perlis #unimap #uitmarau #thinkerstudios #politekniksyedsirajuddin #ipoh #port #aor #penang #malaysia

13 0 23 hours ago
Comment your words and see for yourselves!
Your mindset is everything because it is the biggest asset you hold.
Pain is temprory, it may last for a minute, an hour, a day or a year but it will subside and something else will take its place. But by quiting however, it will last forever!
-------------------------------------------------------
@alpha.personality
@motivation_plus.x
@mealsmotivationfitness
@visionno7
@motivato247 @original.motivation.station
@newmindsetinc
@inspiring_vibes_
@randomactsofwisdom
@entrepreneurialmindset01 @s.khaytimov 
@acceptchang @thestartupmotivation @trillionaire_.mindset_

Comment your words and see for yourselves!
Your mindset is everything because it is the biggest asset you hold.
Pain is temprory, it may last for a minute, an hour, a day or a year but it will subside and something else will take its place. But by quiting however, it will last forever!
-------------------------------------------------------
@alpha.personality
@motivation_plus.x
@mealsmotivationfitness
@visionno7
@motivato247 @original.motivation.station
@newmindsetinc
@inspiring_vibes_
@randomactsofwisdom
@entrepreneurialmindset01 @s.khaytimov
@acceptchang @thestartupmotivation @trillionaire_.mindset_

41 12 18 August, 2019
Assalamualaikum!!! Pre Order untuk RUMI Trucker Cap di buka sekarang. 
Pre Order dari 14 Ogos hingga 20 Ogos 2019.

Harga  PROMOSI untuk Pre Order : 
RM 50 sahaja! 
RM 50 sahaja! 
RM 50 sahaja! 
Harga selepas Promosi Pre Order
RM 65 (Ready Stock)

Postage RM 5 sahaja.

Jangkaan tiba:  3 - 4 minggu selepas tarikh tutup pre order . 
Berminat boleh klik link di bawah untuk tempahan : 
http://www.wasap.my/60125979384/PreOrderRumiTruckerCap 
Atau DM kami. 
#therumimy #rumitruckercap #truckerhats 
#therumi #thesword #rumisword #rosesrumibytherumi  #rumidanjawi #rootfest  #rootsfestpenang18 #tempatanfest
#lokalah #lokalbrands #lokalbiz #sapotlokal
#johor #melaka #kelantan #arau #kangar #perlis #unimap #uitmarau  #thinkerstudios #politekniksyedsirajuddin #ipoh #port #aor #penang #malaysia

Assalamualaikum!!! Pre Order untuk RUMI Trucker Cap di buka sekarang.
Pre Order dari 14 Ogos hingga 20 Ogos 2019.

Harga  PROMOSI untuk Pre Order :
RM 50 sahaja!
RM 50 sahaja!
RM 50 sahaja!
Harga selepas Promosi Pre Order
RM 65 (Ready Stock)

Postage RM 5 sahaja.

Jangkaan tiba:  3 - 4 minggu selepas tarikh tutup pre order .
Berminat boleh klik link di bawah untuk tempahan :
http://www.wasap.my/60125979384/PreOrderRumiTruckerCap
Atau DM kami.
#therumimy #rumitruckercap #truckerhats
#therumi #thesword #rumisword #rosesrumibytherumi  #rumidanjawi #rootfest  #rootsfestpenang18 #tempatanfest
#lokalah #lokalbrands #lokalbiz #sapotlokal
#johor #melaka #kelantan #arau #kangar #perlis #unimap #uitmarau #thinkerstudios #politekniksyedsirajuddin #ipoh #port #aor #penang #malaysia

17 0 16 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK MATTE
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK MATTE
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

3 0 16 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens ORANGE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens ORANGE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

1 0 16 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens GREEN POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens GREEN POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

5 0 16 August, 2019
SALES !
👉🏼 FREE POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Every Purchase Come With:
- Pocket Comb .
- Stickers .
- Keychain .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
**WARNING: JANGAN TERTIPU DENGAN “SAIZ” GAMBAR, SILA RUJUK DETAIL DIBAWAH 🧟‍♂️ .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌲 ROCKABILLY X PPO.
3 Scent:
⠀⠀ ✏️ Grape.
⠀⠀ ✏️ Honeydew.
⠀⠀ ✏️ Papaya ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Details:
ROCKABILLY XPPO🦍 .
180 Gram ⏲ .
RM35.00 💰 .
HIGH SHINE 🏆 .
STRONG HOLD 🏋🏽 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀BERMINAT ?
🔥CLICK 📌 LINK DEKAT BIO
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀atau
🎇 Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟 Detail Bank akan diberikan .
🚀 Penghantaran ke Alamat anda .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#tipspomade #gunapomade #tipsrambut #shopee #melodi #wayang #diskaun #retrobee #neverwalkalone #thinkerstudios #kelantan #besut #tudm
#bukitjalil #kuantan #tadom #johor 
#jb #ipoh #harimaumalaya #kacak #hensem #lucah #seksi #hipster #johara #pomademy #maluapabossku

SALES !
👉🏼 FREE POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Every Purchase Come With:
- Pocket Comb .
- Stickers .
- Keychain .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
**WARNING: JANGAN TERTIPU DENGAN “SAIZ” GAMBAR, SILA RUJUK DETAIL DIBAWAH 🧟‍♂️ .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌲 ROCKABILLY X PPO.
3 Scent:
⠀⠀ ✏️ Grape.
⠀⠀ ✏️ Honeydew.
⠀⠀ ✏️ Papaya ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Details:
ROCKABILLY XPPO🦍 .
180 Gram ⏲ .
RM35.00 💰 .
HIGH SHINE 🏆 .
STRONG HOLD 🏋🏽 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀BERMINAT ?
🔥CLICK 📌 LINK DEKAT BIO
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀atau
🎇 Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟 Detail Bank akan diberikan .
🚀 Penghantaran ke Alamat anda .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#tipspomade #gunapomade #tipsrambut #shopee #melodi #wayang #diskaun #retrobee #neverwalkalone #thinkerstudios #kelantan #besut #tudm
#bukitjalil #kuantan #tadom #johor
#jb #ipoh #harimaumalaya #kacak #hensem #lucah #seksi #hipster #johara #pomademy #maluapabossku

72 0 16 August, 2019
SALES !
👉🏼 FREE POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Every Purchase Come With:
- Pocket Comb .
- Stickers .
- Keychain .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
**WARNING: JANGAN TERTIPU DENGAN “SAIZ” GAMBAR, SILA RUJUK DETAIL DIBAWAH 🧟‍♂️ .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌲 ROCKABILLY X PPO.
3 Scent:
⠀⠀ ✏️ Grape.
⠀⠀ ✏️ Honeydew.
⠀⠀ ✏️ Papaya ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Details:
ROCKABILLY XPPO🦍 .
180 Gram ⏲ .
RM35.00 💰 .
HIGH SHINE 🏆 .
STRONG HOLD 🏋🏽 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀BERMINAT ?
🔥CLICK 📌 LINK DEKAT BIO
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀atau
🎇 Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟 Detail Bank akan diberikan .
🚀 Penghantaran ke Alamat anda .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#tipspomade #gunapomade #tipsrambut #shopee #melodi #wayang #diskaun #retrobee #neverwalkalone #thinkerstudios #kelantan #besut #tudm
#bukitjalil #kuantan #tadom #johor 
#jb #ipoh #harimaumalaya #kacak #hensem #lucah #seksi #hipster #johara #pomademy #maluapabossku

SALES !
👉🏼 FREE POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Every Purchase Come With:
- Pocket Comb .
- Stickers .
- Keychain .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
**WARNING: JANGAN TERTIPU DENGAN “SAIZ” GAMBAR, SILA RUJUK DETAIL DIBAWAH 🧟‍♂️ .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌲 ROCKABILLY X PPO.
3 Scent:
⠀⠀ ✏️ Grape.
⠀⠀ ✏️ Honeydew.
⠀⠀ ✏️ Papaya ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Details:
ROCKABILLY XPPO🦍 .
180 Gram ⏲ .
RM35.00 💰 .
HIGH SHINE 🏆 .
STRONG HOLD 🏋🏽 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀BERMINAT ?
🔥CLICK 📌 LINK DEKAT BIO
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀atau
🎇 Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟 Detail Bank akan diberikan .
🚀 Penghantaran ke Alamat anda .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#tipspomade #gunapomade #tipsrambut #shopee #melodi #wayang #diskaun #retrobee #neverwalkalone #thinkerstudios #kelantan #besut #tudm
#bukitjalil #kuantan #tadom #johor
#jb #ipoh #harimaumalaya #kacak #hensem #lucah #seksi #hipster #johara #pomademy #maluapabossku

12 0 16 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens BLUE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens BLUE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

4 0 15 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

4 0 15 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  dgn saiz lens 55mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, dgn saiz lens 55mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 15 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK GUNMETAL
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK GUNMETAL
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

5 0 14 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GOLD GUNMETAL
✅  Lens GRADIENT BROWN ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GOLD GUNMETAL
✅  Lens GRADIENT BROWN ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

9 1 14 August, 2019
Sallah Break fainting,if I can't create I will resign from any kind of thinking, show your talents that's blessed!

#mustaphabulama #pencildrawing
#Daily painting #thinkerstudios
#artwork #art in studio

Sallah Break fainting,if I can't create I will resign from any kind of thinking, show your talents that's blessed!

#mustaphabulama #pencildrawing
#Daily painting #thinkerstudios
#artwork #art in studio

16 0 14 August, 2019
Assalamualaikum!!! Pre Order untuk RUMI Trucker Cap di buka sekarang. 
Pre Order dari 14 Ogos hingga 20 Ogos 2019.

Harga  PROMOSI untuk Pre Order : 
RM 50 sahaja! 
RM 50 sahaja! 
RM 50 sahaja! 
Harga selepas Promosi Pre Order
RM 65 (Ready Stock)

Postage RM 5 sahaja.

Jangkaan tiba:  3 - 4 minggu selepas tarikh tutup pre order . 
Berminat boleh klik link di bawah untuk tempahan : 
http://www.wasap.my/60125979384/PreOrderRumiTruckerCap 
Atau DM kami. 
#therumimy #rumitruckercap #truckerhats 
#therumi #thesword #rumisword #rosesrumibytherumi  #rumidanjawi #rootfest  #rootsfestpenang18 #tempatanfest
#lokalah #lokalbrands #lokalbiz #sapotlokal
#johor #melaka #kelantan #arau #kangar #perlis #unimap #uitmarau  #thinkerstudios #politekniksyedsirajuddin #ipoh #port #aor #penang #malaysia

Assalamualaikum!!! Pre Order untuk RUMI Trucker Cap di buka sekarang.
Pre Order dari 14 Ogos hingga 20 Ogos 2019.

Harga  PROMOSI untuk Pre Order :
RM 50 sahaja!
RM 50 sahaja!
RM 50 sahaja!
Harga selepas Promosi Pre Order
RM 65 (Ready Stock)

Postage RM 5 sahaja.

Jangkaan tiba:  3 - 4 minggu selepas tarikh tutup pre order .
Berminat boleh klik link di bawah untuk tempahan :
http://www.wasap.my/60125979384/PreOrderRumiTruckerCap
Atau DM kami.
#therumimy #rumitruckercap #truckerhats
#therumi #thesword #rumisword #rosesrumibytherumi  #rumidanjawi #rootfest  #rootsfestpenang18 #tempatanfest
#lokalah #lokalbrands #lokalbiz #sapotlokal
#johor #melaka #kelantan #arau #kangar #perlis #unimap #uitmarau #thinkerstudios #politekniksyedsirajuddin #ipoh #port #aor #penang #malaysia

18 0 14 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 62mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 62mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

9 0 13 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

9 0 13 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GREY MATTE
✅  Lens SILVER MIRROR POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GREY MATTE
✅  Lens SILVER MIRROR POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

15 0 12 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLUE MATTE
✅  Lens BLUE GRADIENT POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLUE MATTE
✅  Lens BLUE GRADIENT POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

8 0 12 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK YELLOW MATTE
✅  Lens GRADIENT GREY POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK YELLOW MATTE
✅  Lens GRADIENT GREY POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

7 0 12 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK MATTE
✅  Lens BLUE MIRROR POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK MATTE
✅  Lens BLUE MIRROR POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

9 0 12 August, 2019
Kalau bab huru-hara majlis orang, boleh ja jemput kami.. Sekitar majlis persandingan Yaya semalam.. 🤣
.
#yayarriz 
#thinkerstudios

Kalau bab huru-hara majlis orang, boleh ja jemput kami.. Sekitar majlis persandingan Yaya semalam.. 🤣
.
#yayarriz
#thinkerstudios

946 16 10 August, 2019
Tahniah @yayazahir dan pasangan🎉🎉 #thinkerstudios 
#lovetruk

Tahniah @yayazahir dan pasangan🎉🎉 #thinkerstudios
#lovetruk

1,033 1 10 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens PINK GRADIENT POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens PINK GRADIENT POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

7 0 10 August, 2019
Congratulations again @yayazahir Arriz and family, what a beautiful wedding!  #LoveTeroxx #YayArriz

I'm always feeling lucky to be part of this @thinker.studios
family. Lucky to know each one of them and their uniqueness. .
Swipe untuk melihat gambar kami yang kelam kabut nak amik group photo, pengantin cuba menenangkan kekalutan dan cebisan gambar abang yang tak siap. Kah3. Gambar last, gambar boss macam betul² melepaskan anak kepada suaminya. Sis tacing. 😿 #ThinkerStudios #TeamHLive

Gambar yang herlok dari 📸 @nazrinuyop yang paling herlok tapi macam Syazwan Zulkifli sikit dalam poster filem Warkah

Congratulations again @yayazahir Arriz and family, what a beautiful wedding! #LoveTeroxx #YayArriz

I'm always feeling lucky to be part of this @thinker.studios
family. Lucky to know each one of them and their uniqueness. .
Swipe untuk melihat gambar kami yang kelam kabut nak amik group photo, pengantin cuba menenangkan kekalutan dan cebisan gambar abang yang tak siap. Kah3. Gambar last, gambar boss macam betul² melepaskan anak kepada suaminya. Sis tacing. 😿 #ThinkerStudios #TeamHLive

Gambar yang herlok dari 📸 @nazrinuyop yang paling herlok tapi macam Syazwan Zulkifli sikit dalam poster filem Warkah

53 2 10 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya.
✅  FREE POSTAGE BOS!
✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya.
✅  FREE POSTAGE BOS!
✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

7 0 10 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

6 0 10 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK YELLOW
✅  Lens YELLOW MIRROR POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK YELLOW
✅  Lens YELLOW MIRROR POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

8 0 9 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GREY MATTE
✅  Lens SILVER MIRROR POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GREY MATTE
✅  Lens SILVER MIRROR POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

6 0 9 August, 2019

Top #thinkerstudios posts

onar ptg semalam.. #thinkerstudios

onar ptg semalam.. #thinkerstudios

4,606 37 15 February, 2018
12 tghari. Ahad 24 Mac. Chaiwalla & Co. Container Cafe ( @chaiwallaco ).
.
.
Apa atas ni? Haaa gi tengok episod baru #LifeAtThinker sekarang sekaranggg! 🤯 Link kat profile.
#ThinkerStudios

12 tghari. Ahad 24 Mac. Chaiwalla & Co. Container Cafe ( @chaiwallaco ).
.
.
Apa atas ni? Haaa gi tengok episod baru #LifeAtThinker sekarang sekaranggg! 🤯 Link kat profile.
#ThinkerStudios

4,526 50 23 March, 2019
I dont believe in making a thread dekat twitter, exposing about how he/she's leaving you. Because bagi aku, its about micro and macro terms. Mungkin benda tu bagi hang memuaskan hati for the micro moments, dalam waktu yg singkat. Tapi actually, dalam scope macro which is the "bigger picture", its hurting you. Dan the scariest part is, dia hurt hang punya relationship, dengan diri hang sendiri. The best way bagi aku, untuk moving on, is to stop. Stop blaming the other person for leaving you, dan continue living eventho its hard. I know, its very hard, senang cakap dari buat. But thats what im living with currently. As long as you didnt give up with finding your own happiness, it will eventually come. Chin up!🌸 Pasti ada pelangi, selepas hujan🌈. .
.
@era.je @jaasuzuran @matluthfi90 @mlstudiosmy @ghazimaslan @hazimhalimm @capriceofficial @dakwahsentap @jom_dakwah @alifteega @aidaazlin_ @401production @kokom_official @cocombee @skop_productions_official @motifviral.official @thinker.studios @atukpesan @kini.viral @tweet_viral  #movingon #movingonquotes #musically #musicallyindonesia #musicallymalaysia #atukpesan #abangtegur #myreality #skopproduction #thinkerstudios

I dont believe in making a thread dekat twitter, exposing about how he/she's leaving you. Because bagi aku, its about micro and macro terms. Mungkin benda tu bagi hang memuaskan hati for the micro moments, dalam waktu yg singkat. Tapi actually, dalam scope macro which is the "bigger picture", its hurting you. Dan the scariest part is, dia hurt hang punya relationship, dengan diri hang sendiri. The best way bagi aku, untuk moving on, is to stop. Stop blaming the other person for leaving you, dan continue living eventho its hard. I know, its very hard, senang cakap dari buat. But thats what im living with currently. As long as you didnt give up with finding your own happiness, it will eventually come. Chin up!🌸 Pasti ada pelangi, selepas hujan🌈. .
.
@era.je @jaasuzuran @matluthfi90 @mlstudiosmy @ghazimaslan @hazimhalimm @capriceofficial @dakwahsentap @jom_dakwah @alifteega @aidaazlin_ @401production @kokom_official @cocombee @skop_productions_official @motifviral.official @thinker.studios @atukpesan @kini.viral @tweet_viral #movingon #movingonquotes #musically #musicallyindonesia #musicallymalaysia #atukpesan #abangtegur #myreality #skopproduction #thinkerstudios

53,538 3,048 31 August, 2018
By asking why, dia buatkan hang rasa diri hang lebih "superior" ataupun lebih baik dari orang yg hang rasa salah tu. Instead of asking why? try and put real efforts into changing him/her by being there. Maksud aku, by putting your-dear-self into his or her shoes dan faham tentang kenapa she/he jadi macamtu. Without deploying any "judgement" terhadap perlakuan dia yang lalu. The question shouldnt be why, the question should be how? The moms and the boy and the doctor, hanyalah satu pembayang, jangan paksakan logik kepada sebuah pembayang. Aku sayang mak aku woiii - Tag your best buddy❤️✨
.
.
.
@matluthfi90 @capriceofficial @mlstudiosmy @thinker.studios @era.je @jaasuzuran @jannanick @ghazimaslan @mud.luthfi @atukpesan @atukcakap @kedah_fa @hijaukuning #kedah #sungaipetani #erafm #atukpesan #nakbebel #mlstudio #bangbang #musicallymalaysia #tiktokmalaysia #nakkurus #nakkongsi #caprice #video #spiritual #thinkerstudios #erafm #coverlagu #indocover #indocovergram

By asking why, dia buatkan hang rasa diri hang lebih "superior" ataupun lebih baik dari orang yg hang rasa salah tu. Instead of asking why? try and put real efforts into changing him/her by being there. Maksud aku, by putting your-dear-self into his or her shoes dan faham tentang kenapa she/he jadi macamtu. Without deploying any "judgement" terhadap perlakuan dia yang lalu. The question shouldnt be why, the question should be how? The moms and the boy and the doctor, hanyalah satu pembayang, jangan paksakan logik kepada sebuah pembayang. Aku sayang mak aku woiii - Tag your best buddy❤️✨
.
.
.
@matluthfi90 @capriceofficial @mlstudiosmy @thinker.studios @era.je @jaasuzuran @jannanick @ghazimaslan @mud.luthfi @atukpesan @atukcakap @kedah_fa @hijaukuning #kedah #sungaipetani #erafm #atukpesan #nakbebel #mlstudio #bangbang #musicallymalaysia #tiktokmalaysia #nakkurus #nakkongsi #caprice #video #spiritual #thinkerstudios #erafm #coverlagu #indocover #indocovergram

8,254 120 23 June, 2018
Morning!

Ni bukan Min ke apa ke, ni Apai menulis.

Aku, Syafiq dan Nazrin dah ready. Orang JB dah ready untuk #ThinkerStudios X #HerbalEssence #LittleJoy giveaway?

Untuk berlaku adil kali ni, ada beberapa syarat aku nak cakap:

Pertama, kitorang akan start bagi nombor jam 11 pagi. 
Kedua, nombor akan diberikan pada mereka yang beratur je, mengikut turutan. No beratur, no nombor.

Ketiga, setiap satu nombor hanya boleh redeem satu set je.

Simple kan, kalau degil sangat, dan tak ikut syarat kat atas, kitorang cancel giveaway and balik

Jumpa dekat @chaiwallaco kejap lagi ye

#apaitaksayangsorgapaisayangsemua

Morning!

Ni bukan Min ke apa ke, ni Apai menulis.

Aku, Syafiq dan Nazrin dah ready. Orang JB dah ready untuk #ThinkerStudios X #HerbalEssence #LittleJoy giveaway?

Untuk berlaku adil kali ni, ada beberapa syarat aku nak cakap:

Pertama, kitorang akan start bagi nombor jam 11 pagi.
Kedua, nombor akan diberikan pada mereka yang beratur je, mengikut turutan. No beratur, no nombor.

Ketiga, setiap satu nombor hanya boleh redeem satu set je.

Simple kan, kalau degil sangat, dan tak ikut syarat kat atas, kitorang cancel giveaway and balik

Jumpa dekat @chaiwallaco kejap lagi ye

#apaitaksayangsorgapaisayangsemua

12,261 139 24 March, 2019
Love should be from "within" - Before you learn to love other things. You should be focusing on loving the one and only things that matter the most, yourself. And then you'll know how to distrubute love towards others. #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakkurus #love #thinkerstudios #erafm @era.je @capriceofficial @thefaizroslanreal @thinker.studios @nakfakta @nakbebel @aliffsyukriterlajaklaris @aliffarhan.n @era.je @datoserivida @nursajat02 @nrhwz @wanyhasrita @tasnimshah_

Love should be from "within" - Before you learn to love other things. You should be focusing on loving the one and only things that matter the most, yourself. And then you'll know how to distrubute love towards others. #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakkurus #love #thinkerstudios #erafm @era.je @capriceofficial @thefaizroslanreal @thinker.studios @nakfakta @nakbebel @aliffsyukriterlajaklaris @aliffarhan.n @era.je @datoserivida @nursajat02 @nrhwz @wanyhasrita @tasnimshah_

4,370 444 3 June, 2018
Next location...
Eh ada next ke?
Dah jangan PENING2, episod baru #LifeAtThinker is up! 
Link kat bio!
#ThinkerStudios

Next location...
Eh ada next ke?
Dah jangan PENING2, episod baru #LifeAtThinker is up!
Link kat bio!
#ThinkerStudios

6,867 69 30 March, 2019
Kita jaga aib orang, Tuhan jaga aib kita. But if you didnt want to listen to the "God's Conversation" - Satu ja pesanan, if you have nothing good to say to someone, just be silent. Stop judging people on facebook, twitter, real-life. Sedar tak sedar, words has becoming the new gun. It fires anxiety, depression among youth, and depression kills them slowly but surely. Tag your best friend, spread the message with me❤️ I love you.
.
.
@atukpesan @atukcakap @matluthfi90 @mlstudiosmy @ghazimaslan @capriceofficial @aliffsyukriterlajaklaris @datoserivida @mud.luthfi @thinker.studios @era.je @jaasuzuran @hazemanhuzir @hijaukuning @kedai.topeng #kedah #sungaipetani #coverlagu #musicallymalaysia #mlstudio #erafm #thinkerstudios #atukpesan #abanggurauje #wisewords #wisequotes #ismailizzani #nur #indocover #keyboardwarrior

Kita jaga aib orang, Tuhan jaga aib kita. But if you didnt want to listen to the "God's Conversation" - Satu ja pesanan, if you have nothing good to say to someone, just be silent. Stop judging people on facebook, twitter, real-life. Sedar tak sedar, words has becoming the new gun. It fires anxiety, depression among youth, and depression kills them slowly but surely. Tag your best friend, spread the message with me❤️ I love you.
.
.
@atukpesan @atukcakap @matluthfi90 @mlstudiosmy @ghazimaslan @capriceofficial @aliffsyukriterlajaklaris @datoserivida @mud.luthfi @thinker.studios @era.je @jaasuzuran @hazemanhuzir @hijaukuning @kedai.topeng #kedah #sungaipetani #coverlagu #musicallymalaysia #mlstudio #erafm #thinkerstudios #atukpesan #abanggurauje #wisewords #wisequotes #ismailizzani #nur #indocover #keyboardwarrior

6,398 111 25 June, 2018
#BedahLirik is livee now! Link kat profile! 😁😁 #ThinkerStudios

#BedahLirik is livee now! Link kat profile! 😁😁 #ThinkerStudios

4,966 59 22 January, 2019