#tepukdada Instagram Photos & Videos

Kasih caption terbaik yang nyenengin gw, nanti tak kasih FREE baju limited edition white @inspirepeople.id deh.

Kasih caption terbaik yang nyenengin gw, nanti tak kasih FREE baju limited edition white @inspirepeople.id deh.

213 154 20 August, 2019

Top #tepukdada posts

Early Dinner...Nasi Lomak, ayam berempah, sambal udang petai, telur dan ikan bilis. #tepukdada

Early Dinner...Nasi Lomak, ayam berempah, sambal udang petai, telur dan ikan bilis. #tepukdada

110 6 14 January, 2014
Kenapa kesempatan dan waktu yang baik untuk berfoto dgn idola datang disaat muka yg harus dicoret coret. Kenapa ? Why?.
.
Hallo kak @sammysimorangkir dan @viv_viviane terima kasih untuk perbincangan dan sharing dibelakang panggung, itu memberkati! Sampai jumpa di event selanjutnya.. salam kami dari rakyat Afrika!! HUHAH!!! #tepukDada .
.
.
#sammysimorangkir #circleoflife #lionking #singing #

Kenapa kesempatan dan waktu yang baik untuk berfoto dgn idola datang disaat muka yg harus dicoret coret. Kenapa ? Why?.
.
Hallo kak @sammysimorangkir dan @viv_viviane terima kasih untuk perbincangan dan sharing dibelakang panggung, itu memberkati! Sampai jumpa di event selanjutnya.. salam kami dari rakyat Afrika!! HUHAH!!! #tepukDada .
.
.
#sammysimorangkir #circleoflife #lionking #singing #

307 22 12 December, 2018
Aktivas kakak & adek.
Semenjak jadi buibu, Aku jadi sayang banget Sama kerdus bekas wkwkwk, walid tetep masuk list sih 😁.
Slide pertama aktivas buat kakak, bikin nya pun berdua.
Slide kedua aktivas buat dek ghaza.
Mana tau ada yang mau tanya gambar hewan laut nya dari mana, itu box happy meal, bingkisan dari ulang taun nya kakak narres ( posisi nya udah Di tempat sampah loh, trus Ku ambil lagi hahaha #bangga #tepukdada #tepukpramuka )
.
.
#toddleractivities
#alaska4yo #ghaza2yo #bermainsambilbelajar #funlearningathome #kurikulumdirumah #pauddirumah

Aktivas kakak & adek.
Semenjak jadi buibu, Aku jadi sayang banget Sama kerdus bekas wkwkwk, walid tetep masuk list sih 😁.
Slide pertama aktivas buat kakak, bikin nya pun berdua.
Slide kedua aktivas buat dek ghaza.
Mana tau ada yang mau tanya gambar hewan laut nya dari mana, itu box happy meal, bingkisan dari ulang taun nya kakak narres ( posisi nya udah Di tempat sampah loh, trus Ku ambil lagi hahaha #bangga #tepukdada #tepukpramuka )
.
.
#toddleractivities
#alaska4yo #ghaza2yo #bermainsambilbelajar #funlearningathome #kurikulumdirumah #pauddirumah

40 6 9 July, 2019
Alhamdulilah ari ni semua cepat :') #MedicalCheckUpUmi #Shooting.. Sempat masak menu org #Johor ;) #AsamRebus #Singgang #SayurCampurKicap cc @tengkupuanpahang :)

Alhamdulilah ari ni semua cepat :') #MedicalCheckUpUmi #Shooting.. Sempat masak menu org #Johor ;) #AsamRebus #Singgang #SayurCampurKicap cc @tengkupuanpahang :)

56 14 27 May, 2014
Ada yang pernah mengalami hal yang sama kayak saya?
#tepukdada saja #mohonbersabariniujian 😂
.
.
.
Entah sudah berapa lama saya tidak buat video (krna sering di tanyai kapan bkin video lagi) wkwk😅
Yah pemanasan dulu lah. Maafkan segala kekurangan. Btw baru inget lupa kasih efek sound wkwk ah sudahlah hahah
#vivavideo #likeforlike #videolucu #mksvidgram #indovidgram #mwrvideo

Ada yang pernah mengalami hal yang sama kayak saya?
#tepukdada saja #mohonbersabariniujian 😂
.
.
.
Entah sudah berapa lama saya tidak buat video (krna sering di tanyai kapan bkin video lagi) wkwk😅
Yah pemanasan dulu lah. Maafkan segala kekurangan. Btw baru inget lupa kasih efek sound wkwk ah sudahlah hahah
#vivavideo #likeforlike #videolucu #mksvidgram #indovidgram #mwrvideo

230 69 6 April, 2018
“广州幼儿师范学校“的前面 is a place where I usually wait for you and then hang out until (mid)night haha #难忘

“广州幼儿师范学校“的前面 is a place where I usually wait for you and then hang out until (mid)night haha #难忘

18 26 6 February, 2014
Sum ppl said..money is the GOD today... everyone love it!!sapa xmau duit wehhhh gilaaa??org gila pun kenai duit!!maha hebat betul duit ni kan??? Sampai..mampu merubah seseorang..mampu..buat manusia lupa diri..angkoh..kuat pangkat dan darjat... mampu memusnahkan sebuah kekeluargaan.. persahabatan... menindas....tikam menikam... tamak!!!!...hanya kerana sekeping kertas ciptaan kita manusia sendiri.... hebat!!hebat!!!!..tp... pernah tak kita terfikir siapa yg bagi...kita duit?harta?rezeki?menumpang dibuminyaini???....kalau.dia tarik balik???💸💸💰💷💶💴💵💲 Sekelipmata!!#tepukdada#suamsuamkuku#takot!!!jauhilahkitadrisifatriaktakburjahanam#

Sum ppl said..money is the GOD today... everyone love it!!sapa xmau duit wehhhh gilaaa??org gila pun kenai duit!!maha hebat betul duit ni kan??? Sampai..mampu merubah seseorang..mampu..buat manusia lupa diri..angkoh..kuat pangkat dan darjat... mampu memusnahkan sebuah kekeluargaan.. persahabatan... menindas....tikam menikam... tamak!!!!...hanya kerana sekeping kertas ciptaan kita manusia sendiri.... hebat!!hebat!!!!..tp... pernah tak kita terfikir siapa yg bagi...kita duit?harta?rezeki?menumpang dibuminyaini???....kalau.dia tarik balik???💸💸💰💷💶💴💵💲 Sekelipmata!! #tepukdada #suamsuamkuku #takot!!!jauhilahkitadrisifatriaktakburjahanam#

3 0 6 October, 2015
#viral viral #viral !!🔔🔔🔔🔔 💋Orang sakit hati dengan kita .. apa boleh kita buat ?? 😣

Tipulah tak rasa sedih kan? 😐 💋Takpe kita doa.. doa moga terbuka hati mereka untuk berubah 😊

Tq my cust tak putus putus bagi semangat kat #tatiskincare
Kami tahu korang kenal dan percayakan kami 😚 💋Jom order dengan kami terus by HQ 😘 #freeguide #tatiskincare💜 #dariTATIturunKEHATI💜 
#TEPukDADA #tanYASELERA💋 💋Whhsp or call 📞📞 jomm 014-6398008 📞📞 #postage hari adaaa okey ! 📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮 📬Esok dapat #lusa dah cantik 💑

#viral viral #viral !!🔔🔔🔔🔔 💋Orang sakit hati dengan kita .. apa boleh kita buat ?? 😣

Tipulah tak rasa sedih kan? 😐 💋Takpe kita doa.. doa moga terbuka hati mereka untuk berubah 😊

Tq my cust tak putus putus bagi semangat kat #tatiskincare
Kami tahu korang kenal dan percayakan kami 😚 💋Jom order dengan kami terus by HQ 😘 #freeguide #tatiskincare💜 #dariTATIturunKEHATI💜
#TEPukDADA #tanYASELERA💋 💋Whhsp or call 📞📞 jomm 014-6398008 📞📞 #postage hari adaaa okey ! 📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮 📬Esok dapat #lusa dah cantik 💑

108 21 21 November, 2016