#tanpagosok Instagram Photos & Videos

tanpagosok - 44.1k posts

Hashtag Popularity

2.4
average comments
80.8
average likes

SUIT CANTIK DAN VIRAL NI .
HANYA #RM69 JER !!! .
.
Betul tak tipu awakkk, Qaissa Suit #TanpaGosok ada harga promosi sekarang! .
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
QAISAA SUIT 2019
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
.
#FAKTA pasal Qaissa suit ni yang korang wajib tahu! .
.
🌹Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun. .
🌹Baju Loose Cutting .
.
🌹Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. .
🌹Material yang tak perlu beria2 nak iron. (IRONLESS ) .
.
🌹Material MOSS CREPE(memeri) .
.
🌹 Mempunyai pilihan warna yang memukau .
.
🌹Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) .
.
🌹Material yang sangat sesuai untuk travel
.
.
Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
Berapa harga nya ya???? Normal Price : Rm 189 sehelai.
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
..
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.

Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas👇👇
.
.
Tekan jer link di bio untuk menempah.
.
.
Atau .
📲 012-3480740
📲 012-3480740
📲 012-3480740
.
#sabella
#qaissa suit
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#mosscrepe
#blousetravelfriendly
#bajuumrahhaji
#muslimahdress

SUIT CANTIK DAN VIRAL NI .
HANYA #RM69 JER !!! .
.
Betul tak tipu awakkk, Qaissa Suit #TanpaGosok ada harga promosi sekarang! .
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
QAISAA SUIT 2019
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
.
#FAKTA pasal Qaissa suit ni yang korang wajib tahu! .
.
🌹Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun. .
🌹Baju Loose Cutting .
.
🌹Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. .
🌹Material yang tak perlu beria2 nak iron. (IRONLESS ) .
.
🌹Material MOSS CREPE(memeri) .
.
🌹 Mempunyai pilihan warna yang memukau .
.
🌹Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) .
.
🌹Material yang sangat sesuai untuk travel
.
.
Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
Berapa harga nya ya???? Normal Price : Rm 189 sehelai.
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
..
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.

Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas👇👇
.
.
Tekan jer link di bio untuk menempah.
.
. 
Atau .
📲  012-3480740
📲  012-3480740
📲  012-3480740
.
#sabella
#qaissa suit
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#mosscrepe
#blousetravelfriendly
#bajuumrahhaji
#muslimahdress
0 0 28 minutes ago

SUIT CANTIK DAN VIRAL NI .
HANYA #RM69 JER !!! .
.
Betul tak tipu awakkk, Qaissa Suit #TanpaGosok ada harga promosi sekarang! .
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
QAISAA SUIT 2019
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
.
#FAKTA pasal Qaissa suit ni yang korang wajib tahu! .
.
🌹Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun. .
🌹Baju Loose Cutting .
.
🌹Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. .
🌹Material yang tak perlu beria2 nak iron. (IRONLESS ) .
.
🌹Material MOSS CREPE(memeri) .
.
🌹 Mempunyai pilihan warna yang memukau .
.
🌹Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) .
.
🌹Material yang sangat sesuai untuk travel
.
.
Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
Berapa harga nya ya???? Normal Price : Rm 189 sehelai.
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
..
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.

Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas👇👇
.
.
Tekan jer link di bio untuk menempah.
.
.
Atau .
📲 012-3480740
📲 012-3480740
📲 012-3480740
.
#sabella
#qaissa suit
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#mosscrepe
#blousetravelfriendly
#bajuumrahhaji
#muslimahdress

SUIT CANTIK DAN VIRAL NI .
HANYA #RM69 JER !!! .
.
Betul tak tipu awakkk, Qaissa Suit #TanpaGosok ada harga promosi sekarang! .
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
QAISAA SUIT 2019
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
.
#FAKTA pasal Qaissa suit ni yang korang wajib tahu! .
.
🌹Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun. .
🌹Baju Loose Cutting .
.
🌹Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja. .
🌹Material yang tak perlu beria2 nak iron. (IRONLESS ) .
.
🌹Material MOSS CREPE(memeri) .
.
🌹 Mempunyai pilihan warna yang memukau .
.
🌹Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) .
.
🌹Material yang sangat sesuai untuk travel
.
.
Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
Berapa harga nya ya???? Normal Price : Rm 189 sehelai.
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
..
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.
RM69 SEHELAI (jimat RM120)
.

Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas👇👇
.
.
Tekan jer link di bio untuk menempah.
.
. 
Atau .
📲  012-3480740
📲  012-3480740
📲  012-3480740
.
#sabella
#qaissa suit
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#mosscrepe
#blousetravelfriendly
#bajuumrahhaji
#muslimahdress
0 0 31 minutes ago

[SABELLA_YEAR_END_SALES_2019🛍️]
DIRALIA_SPECIAL_EDITION ! (DIRALIA_SE)
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
✨ Cutting kurung moden
✨ Material moss crepe
✨ Tak melekat kat badan
✨ Semestinya #tanpagosok
✨ Anti- kedut
✨ Stretchy size xs - 5xl
✨ 6 pilihan color buatkan hati tertawan
Tiada yang tak cantik melainkan yang cantik cantik belaka !! 😍
Diralia Special Edition
Harga :
1 pasang RM 79
Grab 2 pasang & ke atas hanya RM69 untuk FREE POSTAGE! 😱
.
Berminat nak grab YES 2019 sekarang boleh tinggalkan komen @ tekan link wasap utk order 😍

http://www.wasap.my/0183505848/

[SABELLA_YEAR_END_SALES_2019🛍️]
DIRALIA_SPECIAL_EDITION ! (DIRALIA_SE)
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
✨ Cutting kurung moden
✨ Material moss crepe
✨ Tak melekat kat badan
✨ Semestinya #tanpagosok
✨ Anti- kedut
✨ Stretchy size xs - 5xl
✨ 6 pilihan color buatkan hati tertawan
Tiada yang tak cantik melainkan yang cantik cantik belaka !! 😍
Diralia Special Edition
Harga :
1 pasang RM 79
Grab 2 pasang & ke atas hanya RM69 untuk FREE POSTAGE! 😱
.
Berminat nak grab YES 2019 sekarang boleh tinggalkan komen @ tekan link wasap utk order 😍

http://www.wasap.my/0183505848/
0 0 38 minutes ago

NEW ARRIVAL‼️NEW ARRIVAL‼️
DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️]
RM79 jer sepasang.
2 PASANG RM69‼️FREE POSTAGE‼️Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang
0199425792

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurungi

NEW ARRIVAL‼️NEW ARRIVAL‼️
DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️]
RM79 jer sepasang. 
2 PASANG RM69‼️FREE POSTAGE‼️Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang
0199425792

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurungi
4 0 1 hour ago

NEW ARRIVAL‼️NEW ARRIVAL‼️
DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️]
RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang
0199425792

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurungi

NEW ARRIVAL‼️NEW ARRIVAL‼️
DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️]
RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang
0199425792

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurungi
3 0 1 hour ago

DIRALIA KURUNG S.E
.
.
💖Potongan Kurung straight
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
.
Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
.
*add rm5/psg untuk saiz 4xl atau 5xl
*add postage mengikut rate terkini
*posout 5-7 hari bekerja

DIRALIA KURUNG S.E
.
.
💖Potongan Kurung straight
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
.
Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
.
*add rm5/psg untuk saiz 4xl atau 5xl
*add postage mengikut rate terkini
*posout 5-7 hari bekerja
1 0 3 hours ago

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok.
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat?
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay.
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok. 
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat? 
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay. 
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless
0 0 4 hours ago

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok.
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat?
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay.
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok. 
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat? 
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay. 
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless
0 0 4 hours ago

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok.
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat?
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay.
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok. 
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat? 
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay. 
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless
0 0 4 hours ago

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok.
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat?
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay.
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok. 
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat? 
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay. 
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless
0 0 4 hours ago

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok.
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat?
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay.
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok. 
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat? 
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay. 
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless
2 0 4 hours ago

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok.
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat?
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay.
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless

🍂SUIT VIRAL- RM84+ FREE POS SEMENANJUNG] 😱
.
LENGKAP BAJU+SELUAR+TUDUNG🔥
.
PROMO yang ditunggu-tunggu telah kembali.
#FREE_POSTAGE untuk pembelian design Raudhah dan Mawaddah 2 pasang dan keatas.
.
Promo biasa RM99/psg
NOW!!! HANYA #RM84/psg + FREE POS SM🔥
.
Minimum 2 pasang, boleh campur Raudhah & Mawaddah
.
Dah tak payah pening-pening nak survey cari baju murah yg tak payah gosok. 
Kita dah sediakan size dari XS hingga 5XL tau!😘
.
📌 Office wear
📌 Cikgu pakai ke kelas
📌 Baju untuk travel
📌 Sangat sesuai untuk umrah & haji
📌 Baju jalan-jalan
📌 Bridemaids
📌 Pakai kenduri sedondon
📌 Raya sedondon
📌 Pakai g checkup bulanan ibu mengandung & baby
📌 Paju pakai masuk mall
.
Zassss... sarung je dah siap awak.. tak payah sibuk nak gosok-gosok. Material bukan beshe-beshe, kita guna moss crepe exclusive tau.. kain lembut,sejuk jatuh terletak gittew..😍
.
Nak solat? 
Eh, lepas ni tak payah susah2 cari telekung dah.
Ambil wudhu’ terus boleh solat. Tak payah berebut telekung dekat mall tu dah😘
.
.
Berminat??
Klik link untuk terus wasap Kak Ct sekarang
.
Klik link untuk order.
.
‼️ Eh, jap-jap. Limited time offer ja tau! Macam biasa stok TERHAD tau. .
Nanti jangan tanya Kak Ct bila nak restock lagi hokay. 
Siapa cepat, dia dapat 😘
.
#sayangimalaysiaku
#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#hajidanumrah
#dramanur2
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella
#katana
#bajuhaji
#bajuumrah
#mawaddah
#khimar
#umrah
#tanpagosok
#ironless
2 0 4 hours ago

🔥 #BajuTanpaGosok #DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA! DENGAN HARGA SERENDAH #RM69 SAHAJA‼️🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
HARGA ASAL: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
Beli 2 pasang: RM69/spsg FREE POSTAGE 🔥
.
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
.
(BOLEH CAMPUR DENGAN DESIGN ZALIA/QUEENY/RAUDHAH/MAWADDAH/QAISSA UNTUK DAPAT HARGA RM69 NI 😍❤️)
.
KLIK @katalogdhiaclothing UNTUK PILIHAN WARNA DAN DESIGN LAIN 😘😘
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥#BajuTanpaGosok #DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA! DENGAN HARGA SERENDAH #RM69 SAHAJA‼️🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
HARGA ASAL: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
Beli 2 pasang: RM69/spsg FREE POSTAGE 🔥
.
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
.
(BOLEH CAMPUR DENGAN DESIGN ZALIA/QUEENY/RAUDHAH/MAWADDAH/QAISSA UNTUK DAPAT HARGA RM69 NI 😍❤️)
.
KLIK @katalogdhiaclothing UNTUK PILIHAN WARNA DAN DESIGN LAIN 😘😘
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥 #BajuTanpaGosok #DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA! DENGAN HARGA SERENDAH #RM69 SAHAJA‼️🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
HARGA ASAL: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
Beli 2 pasang: RM69/spsg FREE POSTAGE 🔥
.
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
.
(BOLEH CAMPUR DENGAN DESIGN ZALIA/QUEENY/RAUDHAH/MAWADDAH/QAISSA UNTUK DAPAT HARGA RM69 NI 😍❤️)
.
KLIK @katalogdhiaclothing UNTUK PILIHAN WARNA DAN DESIGN LAIN 😘😘
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥#BajuTanpaGosok #DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA! DENGAN HARGA SERENDAH #RM69 SAHAJA‼️🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
HARGA ASAL: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
Beli 2 pasang: RM69/spsg FREE POSTAGE 🔥
.
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
JIMAT RM90‼️
.
(BOLEH CAMPUR DENGAN DESIGN ZALIA/QUEENY/RAUDHAH/MAWADDAH/QAISSA UNTUK DAPAT HARGA RM69 NI 😍❤️)
.
KLIK @katalogdhiaclothing UNTUK PILIHAN WARNA DAN DESIGN LAIN 😘😘
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
4 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
2 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
3 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
4 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah
#printedmosscrepe

🔥DIRALIA SPECIAL EDITION! ( DIRALIA SE) KINI DIBUKA!🔥
.
"LEBIH AYU, LEBIH MENAWAN, LEBIH TERTAWAN"
.
Harga asal: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
CUTTING KURUNG MODEN (MACAM ESTELLA 2.0)

WARNA YANG AVAILABLE:
1- CHERRY PINK
2- DARK BROWN
3- LIGHT TEAL
4- SKY BLUE
5- STEEL BLUE
6- ZAMRUD GREEN
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
Jom order sekarang, Cuma klik link PADA BIO @dhiaclothing
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
#printedmosscrepe
1 0 5 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung
0 0 6 hours ago

🎉 YEAR END SALES 🎉
🎉 YEAR END SALES 🎉
.
.
🌸KURUNG DIRALIA SPECIAL EDITION🌸
.
.
💖 Cutting Kurung Moden
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤Saiz XS sampai 5XL
.
.
.
HARGA : RM79 SEPASANG
.
.
🎉Y.E.S PROMO🎉
BELI 2 PASANG @ RM69/PASANG
.
.
.
‼️EXTRA BONUS ‼️
🔥FREE POSTAGE🔥
🔥 FREE POSTAGE🔥
(Semenanjung)
.
.
.
Jom order sekarang, Cuma klik link di bio😉
.
www.wasap.my/60189495177
.
.
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungtanpagosok #bajuviraltanpagosok #bajuironless #bajuzeroiron #bajucikgucikgu

🎉 YEAR END SALES 🎉
🎉 YEAR END SALES 🎉
.
.
🌸KURUNG DIRALIA SPECIAL EDITION🌸
.
.
💖 Cutting Kurung Moden
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤Saiz XS sampai 5XL
.
.
.
HARGA : RM79 SEPASANG
.
.
🎉Y.E.S PROMO🎉
BELI 2 PASANG @ RM69/PASANG
.
.
.
‼️EXTRA BONUS ‼️
🔥FREE POSTAGE🔥
🔥 FREE POSTAGE🔥
(Semenanjung)
.
.
.
Jom order sekarang, Cuma klik link di bio😉
.
www.wasap.my/60189495177
.
.
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungtanpagosok #bajuviraltanpagosok #bajuironless #bajuzeroiron #bajucikgucikgu
2 0 6 hours ago

Nasib baik lah akak ni ramai ank buah perempuan..
So, akak ni cepat2 panggil dorg pagi tadi try pakai blouse Lona ni.. mmg cantik diorg pakai.. Wowwww... 😍😍😙😙 Beli 3 pasang dapat harga PROMOSI
Kalau xmampu nak beli sepasang..
Ajak jiran2 tetangga..
Macam akak ni la..
😊😊😊😊😊😊 LONA the best
Beli sehelai RM 49
Tapi beli 3 helai hanya RM 37 sahaja sehelai.. 😍😍😙😙 #testimoniSabella
#lonablouse
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajusabella
#sabellacollection
#blouseviralmalaysia
#blousetanpagosok
#TANPAGOSOK

Nasib baik lah akak ni ramai ank buah perempuan..
So, akak ni cepat2 panggil dorg pagi tadi try pakai blouse Lona ni.. mmg cantik diorg pakai.. Wowwww... 😍😍😙😙 Beli 3 pasang dapat harga PROMOSI
Kalau xmampu nak beli sepasang..
Ajak jiran2 tetangga..
Macam akak ni la..
😊😊😊😊😊😊 LONA the best
Beli sehelai RM 49
Tapi beli 3 helai hanya RM 37 sahaja sehelai.. 😍😍😙😙 #testimoniSabella 
#lonablouse 
#bendatakpayahgosokbuatapagosok 
#bajusabella 
#sabellacollection 
#blouseviralmalaysia 
#blousetanpagosok 
#TANPAGOSOK
3 0 6 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung
0 0 6 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung
0 0 6 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung
1 0 6 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung.

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung.
0 0 6 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung
0 0 6 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung
0 0 6 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘

NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.

Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️ Macam best je Diralia Kurung ni… 💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Harga asal: rm159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg

JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️ Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link dibawah ini👇🏻 www.wasap.my/60122500412/diraliakurung

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapahosok
#diraliakurung
0 0 6 hours ago

Top #tanpagosok posts

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH:
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH: 
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe
134 1 19 November, 2019

Dia buat hal lagi❗
Kenapa jual murah sangat ni, susah betul nak jumpa harga murah macam ni!!
Sekarang tengah #OFFER #RM59* jer sepasang.

WELCOME TO THE ALL NEW ESTELLA!

Estella kini kembali dengan versi terbaru iaitu ESTELLA 3.0

Macam best je Estella 3.0 ni… ❤Monaco Crepe (SABELLA JER ADA MATERIAL NI)
🧡Lebih tebal daripada moss crepe
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Macam mana? Nak rasa tak kenikmatan material terbaru #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link di BIO 😘

Cepat sebelum terlambat kerana material ini sangat limited! *Harga pembelian 1-2 psg RM69/psg, harga pembelian 3 psg dan keatas RM59/psg

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3

Dia buat hal lagi❗
Kenapa jual murah sangat ni, susah betul nak jumpa harga murah macam ni!!
Sekarang tengah #OFFER #RM59* jer sepasang.

WELCOME TO THE ALL NEW ESTELLA!

Estella kini kembali dengan versi terbaru iaitu ESTELLA 3.0

Macam best je Estella 3.0 ni… ❤Monaco Crepe (SABELLA JER ADA MATERIAL NI)
🧡Lebih tebal daripada moss crepe
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL

Macam mana? Nak rasa tak kenikmatan material terbaru #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, Cuma klik link di BIO 😘

Cepat sebelum terlambat kerana material ini sangat limited! *Harga pembelian 1-2 psg RM69/psg, harga pembelian 3 psg dan keatas RM59/psg

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
108 39 10 August, 2019

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH:
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH: 
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe
188 8 19 November, 2019

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH:
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH: 
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe
129 1 19 November, 2019

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH:
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH: 
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe
154 1 19 November, 2019

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH:
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH: 
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe
130 1 19 November, 2019

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH:
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe

🔥KURUNG VIRAL #tanpagosok SERENDAH RM79/psg 🔥🔥
.
Queeny Kurung kembali dengan batch ke 4 dengan corak terkini dan SANGAT LIMITED tau uolss 😍😍
.
Kurung printed yg lawa gojess anggun dan yg paling penting TAK PAYAH GOSOK ..🤗🤗
.
Apa yg best sgt dengan baju ni?? 🤔🤔
.
♦Corak yg cantik2 uolls
♦Jimat masa (x payah gosok)
♦Material moss crepe ♦Kurang stretchy(berbanding moss crepe plain)
♦ Available saiz XS sampai 5XL
.
.
❌Harga Normal: RM159/psg
.
🔊Harga LUARBIASA MURAH: 
RM79/psg (Jimat RM80!)
.
.
Jangan tunggu lagi uolls.. takut nanti berputih mata je.. 😜😜
.
Meh laa grab sebelum terlambat!
.
www.wasap.my/601116124940/queenybatch4
.
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
.
.
*ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL
*Postage add seperti rate terkini
.
#sabella
#queenykurung
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe
131 1 19 November, 2019

Kurung Zalia tinggal baki 5 kaler je guys. .
.
Rasa berkenan dengan kaler light brown ni cepat² whatsapp kita ye. RM79 je. .
.
#kurungzalia #bajukurung #tanpagosok #bajutanpagosok #antikedut #mosscrepe #kurungcorak #EAF190919 #kurungmoden #kurungcantik #bajuplussize #bajucorak

Kurung Zalia tinggal baki 5 kaler je guys. .
.
Rasa berkenan dengan kaler light brown ni cepat² whatsapp kita ye. RM79 je. .
.
#kurungzalia #bajukurung #tanpagosok #bajutanpagosok #antikedut #mosscrepe #kurungcorak #EAF190919 #kurungmoden #kurungcantik #bajuplussize #bajucorak
140 43 23 September, 2019

Rasa bahagia jika jaga hubungan dengan Allah. *Abbasy *AbbasyIslamicDesign

Rasa bahagia jika jaga hubungan dengan Allah. *Abbasy *AbbasyIslamicDesign
2,483 13 7 hours ago