#sukasuki Instagram Photos & Videos

sukasuki - 71.9k posts

Malam nie ade tarik2 ke..😏
#sukasuki
#ysuku
#125zr
#rxz

Malam nie ade tarik2 ke..😏
#sukasuki
#ysuku
#125zr
#rxz

17 0 9 hours ago
Shan rak ter
#infoterkini #infomalamminggu
#sukasuki

Shan rak ter
#infoterkini #infomalamminggu
#sukasuki

13 0 9 hours ago
Moment ii indah sempena hari raya haji bersama saudara mara 😘😎☺️ #saudaramara #balikkampung #syahdu #deep #rayakampung #harirayahaji #momentindah #seronoknyaraya #gempak #gaiss #sukasuki #okbye #😘

Moment ii indah sempena hari raya haji bersama saudara mara 😘😎☺️ #saudaramara #balikkampung #syahdu #deep #rayakampung #harirayahaji #momentindah #seronoknyaraya #gempak #gaiss #sukasuki #okbye #😘

19 0 9 hours ago
VAMOS !! #futsalista #futsalforlife #sukasuki

VAMOS !! #futsalista #futsalforlife #sukasuki

92 0 10 hours ago
Lokasi : KAMPUNG KUAL PASIR MAS

Alhamdullilah & terima kasih Allah.. syukur diatas pemberian yg Maha Esa.. tqsm Hasmunizan Hasan kerana memilih #TeamSuprise2u utk kejutan #Anniversary kpd suami tercinta  E-one Ab Wahab😍😍😍
Didoakan semoga hubungan kalian berpanjangan &  kekal Till Jannah❤🌹🌹❤ #Teamsuprise2u mengucapkan selamat ulangtahun perkahwinan yg ke ??? Smg kekal Till Jannah🌹🌹🌹 Mohon maaf jika ada kekurangan dari team kami🙏🙏🙏 Pakej 2 in 1:
# BELON HOTAIR
# KEK

Untuk booking @ selit booking slot2 anda, boleh lah wasap sis direct 0179118714 utk detail @ tekan link dibawah👇👇👇 Www.wasap.my/60179118714/ cik.mieda /cik.tie/teamsuprise2urp

#BIRTHDAY #ANNIVERSARY #CONGRAT #SALAMPERKENALAN #SUKASUKI #IMSORRY 
#KONVO #WEDDING #ETC

#TEAMSUPRISE2URP

Lokasi : KAMPUNG KUAL PASIR MAS

Alhamdullilah & terima kasih Allah.. syukur diatas pemberian yg Maha Esa.. tqsm Hasmunizan Hasan kerana memilih #TeamSuprise2u utk kejutan #Anniversary kpd suami tercinta E-one Ab Wahab😍😍😍
Didoakan semoga hubungan kalian berpanjangan & kekal Till Jannah❤🌹🌹❤ #Teamsuprise2u mengucapkan selamat ulangtahun perkahwinan yg ke ??? Smg kekal Till Jannah🌹🌹🌹 Mohon maaf jika ada kekurangan dari team kami🙏🙏🙏 Pakej 2 in 1:
# BELON HOTAIR
# KEK

Untuk booking @ selit booking slot2 anda, boleh lah wasap sis direct 0179118714 utk detail @ tekan link dibawah👇👇👇 Www.wasap.my/60179118714/ cik.mieda /cik.tie/teamsuprise2urp

#BIRTHDAY #ANNIVERSARY #CONGRAT #SALAMPERKENALAN #SUKASUKI #IMSORRY
#KONVO #WEDDING #ETC

#TEAMSUPRISE2URP

6 0 11 hours ago
Check checkkkkedout..🤣😆
LOOKing for SOME FOODIES?? Dun worries! 
CHECKOUT THE VARIETY OF FOOD SERVE @GEDABUCKS FOODSTATION VERY THE VERY COLOURFUL OF YOUR EYES AND SATISFYING IN YOUR BELLY nyumnyumiessss lalaliluuuu
- GENDANG GENDUT TALI KECAPI KENYANG PERUT SUKA HATI- 😆🙃 hahaha .
.
#tonitESATURDATE #KACA #BUSKER #GEDABUCKS #FOODCOURT #HIPSTER #VIRALFOODIES #VIRALPORT #SYURGA #MAKANBANYAK #CONTAINERN9 #LEPAK #SANTAI #SUKASUKI #SHAREKAWAN #TAGKAWAN #FAMILYGATHERING #PORTMOTORSPORT #PORTSANTAI #MALAYSTREETCUISINE #EATDRINKCHILL

Check checkkkkedout..🤣😆
LOOKing for SOME FOODIES?? Dun worries!
CHECKOUT THE VARIETY OF FOOD SERVE @GEDABUCKS FOODSTATION VERY THE VERY COLOURFUL OF YOUR EYES AND SATISFYING IN YOUR BELLY nyumnyumiessss lalaliluuuu
- GENDANG GENDUT TALI KECAPI KENYANG PERUT SUKA HATI- 😆🙃 hahaha .
.
#tonitESATURDATE #KACA #BUSKER #GEDABUCKS #FOODCOURT #HIPSTER #VIRALFOODIES #VIRALPORT #SYURGA #MAKANBANYAK #CONTAINERN9 #LEPAK #SANTAI #SUKASUKI #SHAREKAWAN #TAGKAWAN #FAMILYGATHERING #PORTMOTORSPORT #PORTSANTAI #MALAYSTREETCUISINE #EATDRINKCHILL

7 0 13 hours ago
Paket Suki Idola (belum termasuk bumbu)

Tersedia dalam kemasan 1/2kg = 32rb dan kemasan 1kg = 60rb

Kenapa kamu harus sedia Frozen suki di rumah??
Karena frozen suki itu super praktis, bisa dimasak kapan saja. Bisa di olah dengan berbagai cara, bisa direbus, digoreng, dipanggang, ditumis. Suki bisa dinikmati sebagai camilan maupun sebagai lauk.
Disukai banyak kalangan. Klo biasanya kamu hanya bisa menikmati suki di hotel atau di mall, sekarang bisa kamu nikmati di rumah bersama keluarga, dengan harga yang terjangkau, porsi yang banyak dan berbagai variant.

IG : navroz
WA : 0822 9034 0147

Delivery by GRAB/GOJEK

#katalogpromosi #makassarevent #promomakassar #jajananmakassar #sukiyaki #sukimakassar #makassarsuki #makanapahariini #makassarinfo #makassarterkini #makassarupdate #makassardagang #tomyummakassar #resepsuki #makananenakdimakassar #sukasuki #makassarhits #kulinermakassar #makassarkuliner #navrozfood

Paket Suki Idola (belum termasuk bumbu)

Tersedia dalam kemasan 1/2kg = 32rb dan kemasan 1kg = 60rb

Kenapa kamu harus sedia Frozen suki di rumah??
Karena frozen suki itu super praktis, bisa dimasak kapan saja. Bisa di olah dengan berbagai cara, bisa direbus, digoreng, dipanggang, ditumis. Suki bisa dinikmati sebagai camilan maupun sebagai lauk.
Disukai banyak kalangan. Klo biasanya kamu hanya bisa menikmati suki di hotel atau di mall, sekarang bisa kamu nikmati di rumah bersama keluarga, dengan harga yang terjangkau, porsi yang banyak dan berbagai variant.

IG : navroz
WA : 0822 9034 0147

Delivery by GRAB/GOJEK

#katalogpromosi #makassarevent #promomakassar #jajananmakassar #sukiyaki #sukimakassar #makassarsuki #makanapahariini #makassarinfo #makassarterkini #makassarupdate #makassardagang #tomyummakassar #resepsuki #makananenakdimakassar #sukasuki #makassarhits #kulinermakassar #makassarkuliner #navrozfood

3 0 15 hours ago
Paket Suki Idola (belum termasuk bumbu)

Tersedia dalam kemasan 1/2kg = 32rb dan kemasan 1kg = 60rb

Kenapa kamu harus sedia Frozen suki di rumah??
Karena frozen suki itu super praktis, bisa dimasak kapan saja. Bisa di olah dengan berbagai cara, bisa direbus, digoreng, dipanggang, ditumis. Suki bisa dinikmati sebagai camilan maupun sebagai lauk.
Disukai banyak kalangan. Klo biasanya kamu hanya bisa menikmati suki di hotel atau di mall, sekarang bisa kamu nikmati di rumah bersama keluarga, dengan harga yang terjangkau, porsi yang banyak dan berbagai variant.

IG : navroz
WA : 0822 9034 0147

Delivery by GRAB/GOJEK

#katalogpromosimakassar #makassarevent #promomakassar #jajananmakassar #sukiyaki #sukimakassar #makassarsuki #makanapahariini #makassarinfo #makassarterkini #makassarupdate #makassardagang #tomyummakassar #resepsuki #makananenakdimakassar #sukasuki #makassarhits #kulinermakassar #makassarkuliner

Paket Suki Idola (belum termasuk bumbu)

Tersedia dalam kemasan 1/2kg = 32rb dan kemasan 1kg = 60rb

Kenapa kamu harus sedia Frozen suki di rumah??
Karena frozen suki itu super praktis, bisa dimasak kapan saja. Bisa di olah dengan berbagai cara, bisa direbus, digoreng, dipanggang, ditumis. Suki bisa dinikmati sebagai camilan maupun sebagai lauk.
Disukai banyak kalangan. Klo biasanya kamu hanya bisa menikmati suki di hotel atau di mall, sekarang bisa kamu nikmati di rumah bersama keluarga, dengan harga yang terjangkau, porsi yang banyak dan berbagai variant.

IG : navroz
WA : 0822 9034 0147

Delivery by GRAB/GOJEK

#katalogpromosimakassar #makassarevent #promomakassar #jajananmakassar #sukiyaki #sukimakassar #makassarsuki #makanapahariini #makassarinfo #makassarterkini #makassarupdate #makassardagang #tomyummakassar #resepsuki #makananenakdimakassar #sukasuki #makassarhits #kulinermakassar #makassarkuliner

18 0 15 hours ago
Paket Suki Idola (belum termasuk bumbu)

Tersedia dalam kemasan 1/2kg = 32rb dan kemasan 1kg = 60rb

Kenapa kamu harus sedia Frozen suki di rumah??
Karena frozen suki itu super praktis, bisa dimasak kapan saja. Bisa di olah dengan berbagai cara, bisa direbus, digoreng, dipanggang, ditumis. Suki bisa dinikmati sebagai camilan maupun sebagai lauk.
Disukai banyak kalangan. Klo biasanya kamu hanya bisa menikmati suki di hotel atau di mall, sekarang bisa kamu nikmati di rumah bersama keluarga, dengan harga yang terjangkau, porsi yang banyak dan berbagai variant.

IG : navroz
WA : 0822 9034 0147

Delivery by GRAB/GOJEK

#katalogpromosi #makassarevent #promomakassar #jajananmakassar #sukiyaki #sukimakassar #makassarsuki #makanapahariini #makassarinfo #makassarterkini #makassarupdate #makassardagang #tomyummakassar #resepsuki #makananenakdimakassar #sukasuki #makassarhits #kulinermakassar #makassarkuliner

Paket Suki Idola (belum termasuk bumbu)

Tersedia dalam kemasan 1/2kg = 32rb dan kemasan 1kg = 60rb

Kenapa kamu harus sedia Frozen suki di rumah??
Karena frozen suki itu super praktis, bisa dimasak kapan saja. Bisa di olah dengan berbagai cara, bisa direbus, digoreng, dipanggang, ditumis. Suki bisa dinikmati sebagai camilan maupun sebagai lauk.
Disukai banyak kalangan. Klo biasanya kamu hanya bisa menikmati suki di hotel atau di mall, sekarang bisa kamu nikmati di rumah bersama keluarga, dengan harga yang terjangkau, porsi yang banyak dan berbagai variant.

IG : navroz
WA : 0822 9034 0147

Delivery by GRAB/GOJEK

#katalogpromosi #makassarevent #promomakassar #jajananmakassar #sukiyaki #sukimakassar #makassarsuki #makanapahariini #makassarinfo #makassarterkini #makassarupdate #makassardagang #tomyummakassar #resepsuki #makananenakdimakassar #sukasuki #makassarhits #kulinermakassar #makassarkuliner

4 0 15 hours ago
Terobek 😄..sesekali syok jugak bersenam tari mcm tu.. ikut suka la janji kuar peluh😆😆 #senamaerobik #carakita #sukasuki #sukasuka

Terobek 😄..sesekali syok jugak bersenam tari mcm tu.. ikut suka la janji kuar peluh😆😆 #senamaerobik #carakita #sukasuki #sukasuka

12 5 16 hours ago
Dare to see my eyes
#cikguirma 
#cikgupjk 
#lovemakeup 
#sukasuki

Dare to see my eyes
#cikguirma
#cikgupjk
#lovemakeup
#sukasuki

21 1 20 hours ago
Selesai event hari inii💦💦
#ktsDiabetisRun
#sukasuki

Selesai event hari inii💦💦
#ktsDiabetisRun
#sukasuki

26 0 21 hours ago
Bila maroon R dan biru R kuar bersama dgn dua2 jokie comel @syafiqx1_ dan @helmi_elmy 😆 dan juga geng2 x1r yg lain....
Yang mana kuar td boleh taw gelagat diorang 🤣
Jgn Kecam ye....🤗
#sukasuki
#unclered

Bila maroon R dan biru R kuar bersama dgn dua2 jokie comel @syafiqx1_ dan @helmi_elmy 😆 dan juga geng2 x1r yg lain....
Yang mana kuar td boleh taw gelagat diorang 🤣
Jgn Kecam ye....🤗
#sukasuki
#unclered

111 6 16 August, 2019
#sukasuki #nightrun #syukurselalu

#sukasuki #nightrun #syukurselalu

135 3 16 August, 2019
X Habis2 Lagi Dengan Cerita Henna....😍 #MalamBerinai
#SukaSuki
#Throwback

X Habis2 Lagi Dengan Cerita Henna....😍 #MalamBerinai
#SukaSuki
#Throwback

84 0 16 August, 2019
Selfie dulu 📸 #sukasuki

Selfie dulu 📸 #sukasuki

13 0 16 August, 2019
Tournament #pubgmobile Internal 2019
Tahniah Diucapkan Kepada Para Pemenang..
#pubg 
#kukubesi 
#egames
#playerunknownbattlegrounds 
#sukasuki 
#2019

Tournament #pubgmobile Internal 2019
Tahniah Diucapkan Kepada Para Pemenang..
#pubg
#kukubesi
#egames
#playerunknownbattlegrounds
#sukasuki
#2019

38 2 16 August, 2019
Alhamdulillah done untuk vedio pertama dari kami 🤣Ad yg x sbar nk tgok ke?  #Sukasuki #With❤️ @syahmi_takaful  @oppa_arkir @jrjue94

Alhamdulillah done untuk vedio pertama dari kami 🤣Ad yg x sbar nk tgok ke? #Sukasuki #With❤️ @syahmi_takaful @oppa_arkir @jrjue94

147 0 16 August, 2019
😋😋😋😋😋 #sukasuki

😋😋😋😋😋 #sukasuki

10 0 16 August, 2019
Esok lah kawe letok caption nyoo😪😪
#spm#sukasuki

Esok lah kawe letok caption nyoo😪😪
#spm #sukasuki

138 4 16 August, 2019
we never fail on camera
#sukasuki

photo by : @syala1983

we never fail on camera
#sukasuki

photo by : @syala1983

21 12 16 August, 2019
Lokasi: RANTAU PANJANG 
Alhamdullilah & Terima kasih Allah.. syukur  di ats rezeki pemberian yg Maha Esa.. tqsm sis Nuni Mahroni kerana memilih #Teamsuprise2u utk kejutan #Harijadi suami tercinta Huzan Rantau Panjang 😍😍😍 didoakan semoga hubungan kalian kekal till jannah❤🌹🌹❤ #Teamsuprise2u mengucapkn selamat hari lahir&smg dipermudahkn segala urusan 🌹🌹🌹 Mohon maaf jika ada kekurangan dr Team Kami..🙏🙏🙏🙏 Pakej 2 in 1:
# HOT BELON
# KEK  Utk booking @ selit booking slot2 anda boleh wasap direct 0179118714 utk detail📲📲 @ klik link dibwah👇👇👇 Www.wasap.my/60179118714/cik.mieda/cik.tie/teamsuprise2u

#BIRTHDAY #ANNIVERSARY #SUKASUKI #IMSORRY #CONGRAT #WEDDING #KONVO #SALAMPERKENALAN #ETC

#Suprise2urp
#Suprise2udelivery
#Teamsuprise2u @ Suprise 2 U Rantau Panjang

Lokasi: RANTAU PANJANG
Alhamdullilah & Terima kasih Allah.. syukur di ats rezeki pemberian yg Maha Esa.. tqsm sis Nuni Mahroni kerana memilih #Teamsuprise2u utk kejutan #Harijadi suami tercinta Huzan Rantau Panjang 😍😍😍 didoakan semoga hubungan kalian kekal till jannah❤🌹🌹❤ #Teamsuprise2u mengucapkn selamat hari lahir&smg dipermudahkn segala urusan 🌹🌹🌹 Mohon maaf jika ada kekurangan dr Team Kami..🙏🙏🙏🙏 Pakej 2 in 1:
# HOT BELON
# KEK Utk booking @ selit booking slot2 anda boleh wasap direct 0179118714 utk detail📲📲 @ klik link dibwah👇👇👇 Www.wasap.my/60179118714/cik.mieda/cik.tie/teamsuprise2u

#BIRTHDAY #ANNIVERSARY #SUKASUKI #IMSORRY #CONGRAT #WEDDING #KONVO #SALAMPERKENALAN #ETC

#Suprise2urp
#Suprise2udelivery
#Teamsuprise2u @ Suprise 2 U Rantau Panjang

12 0 16 August, 2019
Dah memang minat hitam takkan nak pakai pink🖤💈
#instagram #instagood #instalike #kbex5rider_official #kbspeedthrottle_offficial #kbmaskrider #sukasuki #nice

Dah memang minat hitam takkan nak pakai pink🖤💈
#instagram #instagood #instalike #kbex5rider_official #kbspeedthrottle_offficial #kbmaskrider #sukasuki #nice

111 0 16 August, 2019
stakat tau nama tkyah smbang mcm kenal lama😏😪 .
.
.
.
.
.
.
#deletesoon
#sukasuki

stakat tau nama tkyah smbang mcm kenal lama😏😪 .
.
.
.
.
.
.
#deletesoon
#sukasuki

63 0 16 August, 2019
😇Tag bf/gf/ex/crush/friend❤
#sakithatiku 🥀💨
#videobroken💔 
#mnx spport 🤟🏻❤
#sukasuki
#clearbosskur
#hiburangengs
#tag je gf/bf/crush/ex korunk 🐣✨
-Nak viddd?.. 💀✨.
-Dm aje sis!! Xyh malu. Xyh segan 🤯🖤
•
•

#support cikid! 💨.
#tenkiu spprt!❤.
#vidbroken👑.
#xskexyhfllow!. 👻.
#hdupmaugental!🧚

😇Tag bf/gf/ex/crush/friend❤
#sakithatiku 🥀💨
#videobroken💔
#mnx spport 🤟🏻❤
#sukasuki
#clearbosskur
#hiburangengs
#tag je gf/bf/crush/ex korunk 🐣✨
-Nak viddd?.. 💀✨.
-Dm aje sis!! Xyh malu. Xyh segan 🤯🖤



#support cikid! 💨.
#tenkiu spprt!❤.
#vidbroken👑.
#xskexyhfllow!. 👻.
#hdupmaugental!🧚

26 0 16 August, 2019
Just for fun ; pape pun salam jumaat 💆🏻‍♂️
#sukasuki #ejeklalagi😋

Just for fun ; pape pun salam jumaat 💆🏻‍♂️
#sukasuki #ejeklalagi😋

126 2 16 August, 2019
Cuba ii😶
.
.
.
.
#funimate #mencuba #sukasuki

Cuba ii😶
.
.
.
.
#funimate #mencuba #sukasuki

53 0 16 August, 2019
Tag Mantan 😈🙌🏻
•
•
Follow1k @syu.vidbroken._ ❣️
~
~
( like ) ( save ) ( share )
•
Repost? Tagg acc
*
#mantan #lantaklah #jiwang😭💔 #ayatsayang #ayatdeep #ayatjiwang #BBB #likejgnxlike #sukasuki

Tag Mantan 😈🙌🏻


Follow1k @syu.vidbroken._ ❣️
~
~
( like ) ( save ) ( share )

Repost? Tagg acc
*
#mantan #lantaklah #jiwang😭💔 #ayatsayang #ayatdeep #ayatjiwang #BBB #likejgnxlike #sukasuki

34 0 16 August, 2019
Jenjalan dekat dekat je.
#us
#cutisekolah2019 
#sukasuki 
#memoria

Jenjalan dekat dekat je.
#us
#cutisekolah2019
#sukasuki
#memoria

13 0 16 August, 2019
KENIKMATAN😜👻
.
.
#japgidelete 
#funimatemalaysia 
#tiktok 
#tiktokmemes 
#sukasuki 
#musically

KENIKMATAN😜👻
.
.
#japgidelete
#funimatemalaysia
#tiktok
#tiktokmemes
#sukasuki
#musically

50 9 16 August, 2019
Its you~~its always you...😂 That's you my friends

Hope we can remain this brotherhood until Jannah🤗

#sahabat😘 #friendshipquotes #friends #huaweip9plus #huawei #sukasuki #hululangat #memories #smile #always #petanque #sports

Its you~~its always you...😂 That's you my friends

Hope we can remain this brotherhood until Jannah🤗

#sahabat😘 #friendshipquotes #friends #huaweip9plus #huawei #sukasuki #hululangat #memories #smile #always #petanque #sports

122 19 16 August, 2019

Top #sukasuki posts

SINGAPORE TRIP 🇸🇬🌈🌚
.
.
.slide sampai habis 😂🌈 .
.
#jalanjalan #sukasuki #hockeyclub #sembangstudents #chaqua
#hockeyteam #viral #lawakhambar
#paskalteam #slidesampaihabis
#jiehatheelephant🐘

SINGAPORE TRIP 🇸🇬🌈🌚
.
.
.slide sampai habis 😂🌈 .
.
#jalanjalan #sukasuki #hockeyclub #sembangstudents #chaqua
#hockeyteam #viral #lawakhambar
#paskalteam #slidesampaihabis
#jiehatheelephant🐘

824 2 13 April, 2019