#stayyoungfeelyoung Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

17.5
average comments
198.9
average likes
@soundshapes_spa Profile picture

@soundshapes_spa

Sound Shapes Spa

Microdermabrasion is the answer to minimizing pores, acne scar and fine lines, eliminating white and black heads, and polishing up dry or dull skin. It’s professional-grade skin exfoliation!
Microdermabrasion is a widely performed skin rejuvenation procedure that has proven its effectiveness on all skin types, including oily, dry and uneven. This treatment removes dry, dehydrated skin, retexturizes fine lines, diminishes pore size, and promotes a more youthful appearance through physical exfoliation.

Call or book online to schedule your microdermabrasion today!
617-367-1900
.
.
.
#soundshapesspa #beauty #beautiful #microdermabrasion #microdermabrasionfacial #exfoliate #exfoliateyourskin #exfoliation #exfoliating #skinrejuvenation #takecareofyourskin #staybeautiful #stayyoung #stayyoungforever #stayyoungfeelyoung #antiaging #yourbestsolutionforantiaginginsideandout #northendboston #boston #skincareboston #bostonskincare

Microdermabrasion is the answer to minimizing pores, acne scar and fine lines, eliminating white and black heads, and polishing up dry or dull skin. It’s professional-grade skin exfoliation!
Microdermabrasion is a widely performed skin rejuvenation procedure that has proven its effectiveness on all skin types, including oily, dry and uneven. This treatment removes dry, dehydrated skin, retexturizes fine lines, diminishes pore size, and promotes a more youthful appearance through physical exfoliation.

Call or book online to schedule your microdermabrasion today!
617-367-1900
.
.
.
#soundshapesspa #beauty #beautiful #microdermabrasion #microdermabrasionfacial #exfoliate #exfoliateyourskin #exfoliation #exfoliating #skinrejuvenation #takecareofyourskin #staybeautiful #stayyoung #stayyoungforever #stayyoungfeelyoung #antiaging #yourbestsolutionforantiaginginsideandout #northendboston #boston #skincareboston #bostonskincare
7 0 3 hours ago
@iwmf_stores Profile picture

@iwmf_stores

Iwmf Supplements Store

Announcing a special discount only for our Indian Customers and Members on GNC PRO Perfomance Products exclusively during the festive season.

1-
GNC PRO Performance 100% Whey 6lbs with Multivitamin in 4449/ only...
2-
GNC PRO Performance Weight Gainer 6.6lbs with GNC Creatine Monohydrate
#traintohibernate #authenticsupplementsonly #stayyoungfeelyoung #GetFitIndia

Announcing a special discount only for our Indian Customers and Members on GNC PRO Perfomance Products exclusively during the festive season.

1- 
GNC PRO Performance 100% Whey 6lbs with Multivitamin in 4449/ only...
2-
GNC PRO Performance Weight Gainer 6.6lbs with GNC Creatine Monohydrate
#traintohibernate #authenticsupplementsonly #stayyoungfeelyoung #GetFitIndia
0 0 4 hours ago
@noa_ralf_anandao Profile picture

@noa_ralf_anandao

𝗪𝗮𝗻𝘁𝗲𝗱! 𝗪𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝟭𝟬 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲 who are living an active, full life, feeling that “age” is catching up, who are interested in an extremely exclusive 𝗔𝗻𝘁𝗶- 𝗔𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗼𝗿𝗸𝗼𝘂𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 which we will be initiating for the first time in the coming weeks.

We are genuinely excited about it because after working with hundreds of people in the past 15 years, it is the first time we officially package all of our knowledge this way.

So what is it all about?
The 𝗔𝗻𝘁𝗶- 𝗔𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗼𝗿𝗸𝗼𝘂𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 is an 8 weeks digital online program which includes:

Module 1- Build 𝗺𝗼𝗿𝗲 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆 and feel youthful instead of drained and exhausted.

Module 2 – Release tension and stiffness to get your 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲, 𝗽𝗮𝗶𝗻-𝗳𝗿𝗲𝗲 𝗯𝗼𝗱𝘆 𝗯𝗮𝗰𝗸.

Module 3 – 𝗕𝗼𝗼𝘀𝘁 𝗳𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗹𝗮𝗿𝗶𝘁𝘆, reduce thoughts, and always bring your A-game.

Module 4 – Ensure 𝗲𝘅𝗰𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻𝘁 𝘀𝗹𝗲𝗲𝗽 and gain the power to 𝗯𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲.

Module 5 – Transform emotions and overwhelm to 𝗯𝗲𝗰𝗼𝗺𝗲 𝘂𝗻𝘀𝗵𝗮𝗸𝗮𝗯𝗹𝗲 and confident.

Module 6 – Get the right foods for you, 𝗱𝗲𝘁𝗼𝘅, 𝗯𝘂𝗿𝗻 𝗳𝗮𝘁, 𝗴𝗲𝘁 𝗹𝗲𝗮𝗻 and fall in love with your reflection.

Module 7 – Restore the spark, 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗮𝘁𝗲 𝘆𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗳𝗲𝗲𝗹 𝘀𝗲𝘅𝘆 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻.

Module 8 – How to manifest the change into your life.

And well, this is us 63 and 47… what are we doing?
It`s about to become public knowledge 😆and we offer you the opportunity to be the first ones to find out 😉. So, let us know if you are interested and we will set up a phone call. .
.
#antiagingtreatment #antiagingproducts #antiagingcenter #antiagingmedicine #antiagingfood #antiagingexpert #antiagingexercise #antiagingworkout #antiagingdiet #antiagingtherapy #antiagingsecret #antiagingspecialist #fitover40plus #fitover40mom #tooyoungtofeelthisold #fitover40dad #longevity #feelyoungagain #youthfulness #youthfulglow #feelingyoungagain #stayyoungfeelyoung

𝗪𝗮𝗻𝘁𝗲𝗱! 𝗪𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝟭𝟬 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲 who are living an active, full life, feeling that “age” is catching up, who are interested in an extremely exclusive 𝗔𝗻𝘁𝗶- 𝗔𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗼𝗿𝗸𝗼𝘂𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 which we will be initiating for the first time in the coming weeks.

We are genuinely excited about it because after working with hundreds of people in the past 15 years, it is the first time we officially package all of our knowledge this way.

So what is it all about?
The 𝗔𝗻𝘁𝗶- 𝗔𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗼𝗿𝗸𝗼𝘂𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 is an 8 weeks digital online program which includes:

Module 1- Build 𝗺𝗼𝗿𝗲 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆 and feel youthful instead of drained and exhausted.

Module 2 – Release tension and stiffness to get your 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲, 𝗽𝗮𝗶𝗻-𝗳𝗿𝗲𝗲 𝗯𝗼𝗱𝘆 𝗯𝗮𝗰𝗸.

Module 3 – 𝗕𝗼𝗼𝘀𝘁 𝗳𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗹𝗮𝗿𝗶𝘁𝘆, reduce thoughts, and always bring your A-game.

Module 4 – Ensure 𝗲𝘅𝗰𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻𝘁 𝘀𝗹𝗲𝗲𝗽 and gain the power to 𝗯𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲.

Module 5 – Transform emotions and overwhelm to 𝗯𝗲𝗰𝗼𝗺𝗲 𝘂𝗻𝘀𝗵𝗮𝗸𝗮𝗯𝗹𝗲 and confident.

Module 6 – Get the right foods for you, 𝗱𝗲𝘁𝗼𝘅, 𝗯𝘂𝗿𝗻 𝗳𝗮𝘁, 𝗴𝗲𝘁 𝗹𝗲𝗮𝗻 and fall in love with your reflection.

Module 7 – Restore the spark, 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗮𝘁𝗲 𝘆𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗳𝗲𝗲𝗹 𝘀𝗲𝘅𝘆 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻.

Module 8 – How to manifest the change into your life.

And well, this is us 63 and 47… what are we doing?
It`s about to become public knowledge 😆and we offer you the opportunity to be the first ones to find out 😉. So, let us know if you are interested and we will set up a phone call. .
.
#antiagingtreatment #antiagingproducts #antiagingcenter #antiagingmedicine #antiagingfood #antiagingexpert #antiagingexercise #antiagingworkout #antiagingdiet #antiagingtherapy #antiagingsecret #antiagingspecialist #fitover40plus #fitover40mom #tooyoungtofeelthisold #fitover40dad #longevity #feelyoungagain #youthfulness #youthfulglow #feelingyoungagain #stayyoungfeelyoung
6 0 6 hours ago
@drswclinics Profile picture

@drswclinics

London, United Kingdom

Give your eyes a little lift with one of our most popular treatments - Plasma light treatment!
Just see how happy this patient was with her results! 📋Treatment Name: Plasma light treatment⠀
⏰Time Taken: 20 minutes ⠀
🤓How It Works: By sublimation, evaporating the skin
😴 Anaesthetic: Topical
👍 Lasts: Permanent ⠀
👇 Downtime: 1-3 Days⠀
☎️ Phone: +44 20 7467 5340 ⠀
📧 Email: info@drswclinics.com
📍Location: Dr SW Clinics, Harley Street⠀
💉 Courtesy Of: Dr Sherif Wakil⠀

See the full video over on our YouTube channel

#Plexr #nonsurgical #Noninvasive #Beauty #DrSWClinics #CrowsFeet #LookGood #FeelGood #LondonBeauty #London #HarleyStreet #DrSW #DrSherifWakil #BrilliantResults #BeforeAndAfter #Youthful #Definition #Cairo #Egypt #clinicajoelleegypt #Results #regenerativemedicine #Gorgeous #drswclinics_egypt #LookYoung #stayyoungfeelyoung

Give your eyes a little lift with one of our most popular treatments - Plasma light treatment! 
Just see how happy this patient was with her results! 📋Treatment Name: Plasma light treatment⠀
⏰Time Taken: 20 minutes ⠀
🤓How It Works: By sublimation, evaporating the skin
😴 Anaesthetic: Topical
👍 Lasts: Permanent ⠀
👇 Downtime: 1-3 Days⠀
☎️ Phone: +44 20 7467 5340 ⠀
📧 Email: info@drswclinics.com ⠀
📍Location: Dr SW Clinics, Harley Street⠀
💉 Courtesy Of: Dr Sherif Wakil⠀

See the full video over on our YouTube channel

#Plexr #nonsurgical #Noninvasive #Beauty #DrSWClinics #CrowsFeet #LookGood #FeelGood #LondonBeauty #London #HarleyStreet #DrSW #DrSherifWakil #BrilliantResults #BeforeAndAfter #Youthful #Definition #Cairo #Egypt #clinicajoelleegypt #Results #regenerativemedicine #Gorgeous #drswclinics_egypt #LookYoung #stayyoungfeelyoung
10 0 6 hours ago
@fgwaletmuar_johor Profile picture

@fgwaletmuar_johor

Sleep makes you feel better, but it's importance goes way beyond just boosting your mood or banishing under eye-circles. Adequate sleep is a key part of a healthy lifestyle, and can benefit your heart, weight, mind and more.

No matter how healthy you eat or how much exercise you do, without enough rest, your body will breakdown prematurely. In fact, if you don't sleep well, you are actually killing yourself slowly. Among the benefits of getting enough sleep include: ✅Improve memory.
✅Longer life span.
✅Controls inflammation.
✅Stimulates creativity.
✅Improved physical performance.
✅Increase concentration.
✅Controlled weight lost.
✅Less stress.
✅Prevent depression.

So remember to sleep well and get the full rest your body deserve. And fortify your body by getting the essential body nutrients when you make FG Walet's Birds Nest part of your daily diet. Live better, healthier and feel younger with FG Walet's Bird's Nest.

#lethebestnaturalinyou
#growhealtyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #FGWaletbyfouziahgous
#birdsnest #premiumbirdsnest

Sleep makes you feel better, but it's importance goes way beyond just boosting your mood or banishing under eye-circles. Adequate sleep is a key part of a healthy lifestyle, and can benefit your heart, weight, mind and more.

No matter how healthy you eat or how much exercise you do, without enough rest, your body will breakdown prematurely. In fact, if you don't sleep well, you are actually killing yourself slowly. Among the benefits of getting enough sleep include: ✅Improve memory.
✅Longer life span.
✅Controls inflammation.
✅Stimulates creativity.
✅Improved physical performance.
✅Increase concentration.
✅Controlled weight lost.
✅Less stress.
✅Prevent depression.

So remember to sleep well and get the full rest your body deserve. And fortify your body by getting the essential body nutrients when you make FG Walet's Birds Nest part of your daily diet. Live better, healthier and feel younger with FG Walet's Bird's Nest.

#lethebestnaturalinyou 
#growhealtyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #FGWaletbyfouziahgous 
#birdsnest #premiumbirdsnest
0 0 8 hours ago
@mz.silentheart Profile picture

@mz.silentheart

Sorry for the Face 🤣😜 Facial Mask to Refresh my natural skin... muah💋
#refresh #facial #facialmask #naturalbeautytips #stayyoungfeelyoung

Sorry for the Face 🤣😜 Facial Mask to Refresh my natural skin... muah💋
#refresh #facial #facialmask #naturalbeautytips #stayyoungfeelyoung
7 0 10 hours ago
@nestsence Profile picture

@nestsence

ซื้อรังนกถ้ำหรือรังนกถ้ำสีแดง ฟรี topping นะคะ เราจะมี topping สดและอบแห้ง ถ้าสั่งแบบอบแห้งอย่าลืมเอาไปต้มเร็วๆทานก่อนนะคะ ให้เนื้ออ่อนลงก่อน และโสมแนะนำให้อย่าต้มนานค่ะ เดี่ยวขมมากคะ และอย่าทานโสมก่อนนอน เดี่ยวจะตื่น นอนไม่หลับทั้งคืนนะคะ 😌

ขอบคุณภาพจากคุณบี @bee_jira ❤️ สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [ #燕精燕窝 #birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝 #南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น

ซื้อรังนกถ้ำหรือรังนกถ้ำสีแดง ฟรี topping นะคะ เราจะมี topping สดและอบแห้ง ถ้าสั่งแบบอบแห้งอย่าลืมเอาไปต้มเร็วๆทานก่อนนะคะ ให้เนื้ออ่อนลงก่อน และโสมแนะนำให้อย่าต้มนานค่ะ เดี่ยวขมมากคะ และอย่าทานโสมก่อนนอน เดี่ยวจะตื่น นอนไม่หลับทั้งคืนนะคะ 😌

ขอบคุณภาพจากคุณบี @bee_jira ❤️ สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence 
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [#燕精燕窝#birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic  #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝#南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น
17 0 12 hours ago
@fgwalet_duo Profile picture

@fgwalet_duo

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 14 hours ago
@fgwaletjohorjaya Profile picture

@fgwaletjohorjaya

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwaletjohor #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagendrink #collagen

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwaletjohor #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagendrink #collagen
1 0 14 hours ago
@zhafyusof Profile picture

@zhafyusof

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
89 3 14 hours ago
@fgwaletklangvalley_putrajaya Profile picture

@fgwaletklangvalley_putrajaya

IKEA Cheras

Posted @withrepost@fgwalet Acap kali kami diajukan soalan. Bolehkah ibu mengandung mengamalkan produk sarang burung FG Walet? Bila masa yang sesuai untuk mula mengamalkan dan sebagainya. Sebenarnya, berdasarkan dari testimoni-testimoni pengguna produk sarang burung FG Walet, kita telah membuktikan keberkesanan dan kebaikan pengamalan produk kami. Bukan sepuluh atau seratus tetapi sudah beribu ibu-ibu diluar sana mengambil produk kami semasa mengandung dan malahan selepas selesai bersalin, mereka terus mengamalkan kerana kebaikan yang diperolehi. Tidak hairanlah dewasa ini, sudah menjadi fenomena apabila ibu mengandung, mereka pasti mencari produk sarang burung FG Walet sebagai suplemen kesihatan prenatal.

Ibu-ibu yang hamil boleh mengambil produk sarang burung FG Walet seawal yang boleh sehingga bayi selamat dilahirkan. Produk sarang burung FG Walet mempunyai pelbagai nutri-nutrisi penting untuk kandungan seperti asid amino dan Asid Sialik(SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik. Sangat sesuai bagi wanita hamil kerana memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Ibu yang mengamalkan sarang burung walet akan mendapati bayi yang dilahirkan memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.

Ibu juga pulih lebih cepat selepas melahirkan berbanding biasa kerana sarang burung FG Walet mengandungi peptida EGF yang meransang pembahagian dan perkembangan sel yang membantu penyembuhan luka dalaman dan luaran. Hasilnya tempoh pantang yang lebih pendek dan kulit yang lebih lembut, licin, tegang, cerah dan kurang kedut. Wajah ibu yang mengamalkan produk sarang burung FG Walet tampak lebih berseri-seri selepas bersalin.

Jika anda sedang mencari suplemen prenatal yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood #motherhoodwithFGWale

Posted @withrepost • @fgwalet Acap kali kami diajukan soalan. Bolehkah ibu mengandung mengamalkan produk sarang burung FG Walet? Bila masa yang sesuai untuk mula mengamalkan dan sebagainya. Sebenarnya, berdasarkan dari testimoni-testimoni pengguna produk sarang burung FG Walet, kita telah membuktikan keberkesanan dan kebaikan pengamalan produk kami. Bukan sepuluh atau seratus tetapi sudah beribu ibu-ibu diluar sana mengambil produk kami semasa mengandung dan malahan selepas selesai bersalin, mereka terus mengamalkan kerana kebaikan yang diperolehi. Tidak hairanlah dewasa ini, sudah menjadi fenomena apabila ibu mengandung, mereka pasti mencari produk sarang burung FG Walet sebagai suplemen kesihatan prenatal.

Ibu-ibu yang hamil boleh mengambil produk sarang burung FG Walet seawal yang boleh sehingga bayi selamat dilahirkan.  Produk sarang burung FG Walet mempunyai pelbagai nutri-nutrisi penting untuk kandungan seperti asid amino dan Asid Sialik(SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik. Sangat sesuai bagi wanita hamil kerana memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Ibu yang mengamalkan sarang burung walet akan mendapati bayi yang dilahirkan memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.

Ibu juga pulih lebih cepat selepas melahirkan berbanding biasa kerana sarang burung FG Walet mengandungi peptida EGF yang meransang pembahagian dan perkembangan sel yang membantu penyembuhan luka dalaman dan luaran. Hasilnya tempoh pantang yang lebih pendek dan kulit yang lebih lembut, licin, tegang, cerah dan kurang kedut. Wajah ibu yang mengamalkan produk sarang burung FG Walet tampak lebih berseri-seri selepas bersalin.

Jika anda sedang mencari suplemen prenatal yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood #motherhoodwithFGWale
1 0 15 hours ago
@fouziahgous Profile picture

@fouziahgous

Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui talian 03-5885 6023, whatsapp 012-7076411 atau email kami di enquiry@zhafou.my Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui talian 03-5885 6023, whatsapp 012-7076411 atau email kami di enquiry@zhafou.my Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
691 12 15 hours ago
@fgwalet.kuantan.phg Profile picture

@fgwalet.kuantan.phg

Posted @withrepost@fgwalet Thanks @shafiqahazhar for sharing her tips.

#Repost @shafiqahazhar
・・・
Been receiving a lot of request untuk share tips on easy delivery and inshaAllah tak perlu jahitan lepas bersalin. Tips ni dapat dari fellow colleague of mine dekat Hospital Putrajaya and she got this tip from a surgeon.
.
🍃Perineum massage. Rasanya since 34 weeks of pregnancy dah start buat perineum massage. Maybe around 34 weeks tu tak consistent la. Semggu 2-3 kali je sbb malas pastu ble dah masuk 37 weeks tu mmg buat hari2 buat perineum massage sbb takut nak bersalin and target nak bersalin on 38 weeks. Tapi paling penting masa buat massage ni hygiene kena jaga. Basuh tgn properly and pakai sterilize glove ke sbb tak nak infection
.
🍃Minum Virgin Coconut oil. Kte minum yg brand Tanamera Extra Virgin Coconut Oil. One tablespoon sehari 2 kali. Jimat sbb boleh guna utk minum and massage sekali the same oil
.
🍃Minum air kelapa dgn @fgwalet FG Walet Bird Nest. Tak sure ada kesan ke tak or scientifically proven ke tak tapi towards delivery byk minum air kelapa dgn FG Walet Bird Nest out of interest. Everyday minum sbb sedap sgttttttt
.
🍃Mindset. Everyday waking up from sleep akan buat mindset dalam kepala nak deliver on 38 weeks (sbb berat baby just nice, not too big not too small and term jadi senang nak deliver) secara normal with perineal intact (tak koyak, tak luka and tak perlu episiotomy) Setiap kali solat doa specific mcm tu dgn rasa yakin dan positif. Yg ni nasihat Dr. Lily from Andorra Hospital
.
🍃Push betul2. Kte takde pergi antenatal class ke apa. Jadinya masa teran tu mmg sekuat hati teran (macam teran nak buang air besar) paling kuat paling lama yang kita mampu. Alhamdulillah 2-3 push baby keluar. Jangan habiskan tenaga jerit sakit ke nangis ke. Semua tu habiskan tenaga
.
🍃Yakin semuanya dengan izin Allah. InshaAllah 🌸 #happiparentspanel
#letthebestnaturalinyou #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #bmf

Posted @withrepost • @fgwalet Thanks @shafiqahazhar for sharing her tips.

#Repost @shafiqahazhar
・・・
Been receiving a lot of request untuk share tips on easy delivery and inshaAllah tak perlu jahitan lepas bersalin. Tips ni dapat dari fellow colleague of mine dekat Hospital Putrajaya and she got this tip from a surgeon.
.
🍃Perineum massage. Rasanya since 34 weeks of pregnancy dah start buat perineum massage. Maybe around 34 weeks tu tak consistent la. Semggu 2-3 kali je sbb malas pastu ble dah masuk 37 weeks tu mmg buat hari2 buat perineum massage sbb takut nak bersalin and target nak bersalin on 38 weeks. Tapi paling penting masa buat massage ni hygiene kena jaga. Basuh tgn properly and pakai sterilize glove ke sbb tak nak infection
.
🍃Minum Virgin Coconut oil. Kte minum yg brand Tanamera Extra Virgin Coconut Oil. One tablespoon sehari 2 kali. Jimat sbb boleh guna utk minum and massage sekali the same oil
.
🍃Minum air kelapa dgn @fgwalet  FG Walet Bird Nest. Tak sure ada kesan ke tak or scientifically proven ke tak tapi towards delivery byk minum air kelapa dgn FG Walet Bird Nest out of interest. Everyday minum sbb sedap sgttttttt
.
🍃Mindset. Everyday waking up from sleep akan buat mindset dalam kepala nak deliver on 38 weeks (sbb berat baby just nice, not too big not too small and term jadi senang nak deliver) secara normal with perineal intact (tak koyak, tak luka and tak perlu episiotomy) Setiap kali solat doa specific mcm tu dgn rasa yakin dan positif. Yg ni nasihat Dr. Lily from Andorra Hospital
.
🍃Push betul2. Kte takde pergi antenatal class ke apa. Jadinya masa teran tu mmg sekuat hati teran (macam teran nak buang air besar) paling kuat paling lama yang kita mampu. Alhamdulillah 2-3 push baby keluar. Jangan habiskan tenaga jerit sakit ke nangis ke. Semua tu habiskan tenaga
.
🍃Yakin semuanya dengan izin Allah. InshaAllah 🌸#happiparentspanel
#letthebestnaturalinyou #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #bmf
9 0 16 hours ago
@extralifespan Profile picture

@extralifespan

Brisbane, Queensland, Australia

Buy 3 NMN get 2 Resveratrol FREE! That’s up to 3 months worth of NAD Boosting, cell supercharging power at an amazing introductory price.
Check our value! Our NMN is 250mg per capsule and our Resveratrol is 1200 mg per capsule. That makes this the best value deal anywhere on the net. Compare prices, doses and do the math! www.extralifespan.com #extralifespan #nmn #resveratrol #lifespan #longevity #longlifevitality #longlife #health #healthylife #healthylifestyle #healthylifestyles #livelong #livelonger #livelongerbetter #liveyoungerlonger #antiaging #antiagingproducts #antiagingsupplement #stayyoung #stayyoungforever #stayyoungfeelyoung

Buy 3 NMN get 2 Resveratrol FREE! That’s up to 3 months worth of NAD Boosting, cell supercharging power at an amazing introductory price.
Check our value! Our NMN is 250mg per capsule and our Resveratrol is 1200 mg per capsule. That makes this the best value deal anywhere on the net. Compare prices, doses and do the math! www.extralifespan.com  #extralifespan #nmn #resveratrol #lifespan #longevity #longlifevitality #longlife #health #healthylife #healthylifestyle #healthylifestyles #livelong #livelonger #livelongerbetter #liveyoungerlonger #antiaging #antiagingproducts #antiagingsupplement #stayyoung #stayyoungforever #stayyoungfeelyoung
1 0 17 hours ago
@fgwalet_kotabharu Profile picture

@fgwalet_kotabharu

Posted @withrepost@fgwalet Kombinasi mantap buah beri goji, kurma merah dan sarang burung FG Walet menghasilkan minuman kesihatan yang melimpah ruah dengan kebaikan. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu. Kekal sihat dan cantik bersama FG Walet.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletkelantan #fgwaletkotabharu #codtumpat #codkotabharu #codpasirmas #codbachok #codtanahmerah #codpasirputeh #codmachang #codjeli #codkualakrai

Posted @withrepost • @fgwalet Kombinasi mantap buah beri goji, kurma merah dan sarang burung FG Walet menghasilkan minuman kesihatan yang melimpah ruah dengan kebaikan. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu. Kekal sihat dan cantik bersama FG Walet. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletkelantan #fgwaletkotabharu #codtumpat #codkotabharu #codpasirmas #codbachok #codtanahmerah #codpasirputeh #codmachang #codjeli #codkualakrai
14 0 17 hours ago
@fgwaletklangvalley_putrajaya Profile picture

@fgwaletklangvalley_putrajaya

UCSI University

Posted @withrepost@fgwalet Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Posted @withrepost • @fgwalet Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
0 0 17 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
1 0 17 hours ago
@amira_fgwalet Profile picture

@amira_fgwalet

Siapa yang suka makan buah longan
sis memang suka makan buah longan ni, kadang2 tak sedar dah berbesen 😂

Tapi, korang tau tak khasiat buat longan ni penuh berbakul-bakul ???? Tak percaya, meh baca:- -
☑️Anti kemurungan
☑️Membantu pergerakan jantung dan limpa
☑️Melancarkan darah
☑️Diet (Kadar lemak dan kalori yang rendah)
☑️Sumber tenaga
☑️Mencegah demam dan selsema
☑️Kesihatan kulit (Anti penuaan)
☑️Melancarkan air kencing
☑️Mengatasi cacing
☑️Meredakan pening kepala
☑️Tenaga untuk ibu hamil
☑️Menyihatkan usus
☑️Mengurangkan keputihan

Pehhhhh itu dia berbakul-bakul khasiat longan ni rupanya 😍

Siapa yang tak jumpa buah longan tepi jalan?? Siapa yang berniat nak amalkan seharian bila tengok khasiatnya?? Tak yah susah susah cik kak, cik abang, meh minum fgwalet Longan with honey jew 😍😍 #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Siapa yang suka makan buah longan 
sis memang suka makan buah longan ni, kadang2 tak sedar dah berbesen 😂

Tapi, korang tau tak khasiat buat longan ni penuh berbakul-bakul ???? Tak percaya, meh baca:- -
☑️Anti kemurungan
☑️Membantu pergerakan jantung dan limpa
☑️Melancarkan darah
☑️Diet (Kadar lemak dan kalori yang rendah)
☑️Sumber tenaga
☑️Mencegah demam dan selsema
☑️Kesihatan kulit (Anti penuaan)
☑️Melancarkan air kencing
☑️Mengatasi cacing
☑️Meredakan pening kepala
☑️Tenaga untuk ibu hamil
☑️Menyihatkan usus
☑️Mengurangkan keputihan

Pehhhhh itu dia berbakul-bakul khasiat longan ni rupanya 😍

Siapa yang tak jumpa buah longan tepi jalan?? Siapa yang berniat nak amalkan seharian bila tengok khasiatnya?? Tak yah susah susah cik kak, cik abang, meh minum fgwalet Longan with honey jew 😍😍 #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
1 0 17 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
1 0 17 hours ago
@annona_birdnest_kotakinabalu Profile picture

@annona_birdnest_kotakinabalu

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur 📍Lelaki dan Wanita
📍Wanita hamil
📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin 📍Kanak-kanak
📍Warga Emas *Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan.

ABN BEBAS DARI BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌ Bahan pengawet
❌Perasa tiruan
❌Pewarna tiruan

#Annona_BirdNest
#SiBurungPink

ABN dibotolkan dengan mengggunakan teknologi 'vacuum seal' iaitu penutup kedap udara. Dijamin bersih dan kualiti rasa serta khasiatnya terpelihara. Nak buka pun senang. Dan yang penting, tudungnya boleh ditutup kembali jika 'in case' kalian tak dapat habiskan isinya sekali gus 😉

#Annona_BirdNest
#SiBurungPink
.
.
Reseller abn rm201.60 12box. Capai target Dapat reward ke korea atau gelang emas coco atau ke dua2nya sekali😍
.
.
Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur 📍Lelaki dan Wanita
📍Wanita hamil
📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin 📍Kanak-kanak
📍Warga Emas *Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan.

ABN BEBAS DARI BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌ Bahan pengawet
❌Perasa tiruan
❌Pewarna tiruan

#Annona_BirdNest
#SiBurungPink

ABN dibotolkan dengan mengggunakan teknologi 'vacuum seal' iaitu penutup kedap udara. Dijamin bersih dan kualiti rasa serta khasiatnya terpelihara. Nak buka pun senang. Dan yang penting,  tudungnya boleh ditutup kembali jika 'in case'  kalian tak dapat habiskan isinya sekali gus 😉

#Annona_BirdNest
#SiBurungPink
.
.
Reseller abn rm201.60 12box. Capai target Dapat reward ke korea atau gelang emas coco atau ke dua2nya sekali😍
.
.
Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah
2 1 18 hours ago
@annona_birdnest_kotakinabalu Profile picture

@annona_birdnest_kotakinabalu

Alhamdulillah. Turun highblood katanya.
.
.
Apapun kena pantau ya❤️
.
.
Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan.
Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya.
Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.
.
Cub dulu baru tau😘 www.wasap.my/601126682362/CubaABNbah

Alhamdulillah. Turun highblood katanya.
.
.
Apapun kena pantau ya❤️
.
. 
Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan. 
Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya. 
Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.
.
Cub dulu baru tau😘 www.wasap.my/601126682362/CubaABNbah
2 1 18 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
1 1 18 hours ago
@annona_birdnest_kotakinabalu Profile picture

@annona_birdnest_kotakinabalu

Biasanya incik suami yang uruskan packing dan pengeposan #SiBirungPink. Disebabkan ada meeting di KL.

Kali ni, Nieq ambil alih.

Sampai nda lena tidur dibuatnya, fikirkan kejadian esok hari. 💆‍♀️ Syukur alhamdulillah dipermudahkan semua.

Jam 9 lebih gerak sudah Nieq. Mujur ada Kamisa Husin bantu Nieq packing 3675 ABN untuk #DiamondSis. Tenkiu kak Misa sayang banyak bantu kelmarin.

Sama berlapar, sama mematah pinggang haha

Bayangkan di tepi parking kami bersila selama 2 jam lebih. Tanpa kipas tanpa meja tanpa kerusi.

Perut asyik berbunyi. Kami tetap asyik beraksi.

Siap angkat kotak-kotak ABN ke kereta. Terus ke Stesen Bas Inanam. Berfikir sudah, macaman mau angkat ni. Jauh ke kaunter😅. Apalagi, guna kuasa wanita mu. Tunjuk-tunjuk. Kemudian datang 2 abam sado yang nda berapa sado dengan troli giant nya. 'Bang pelan-pelan, berat tu' 'Ohh ringan ja bah ni'

And I 🤭🤭🤭 Siap sesi kedebak kedebuk. Hulur sekeping kertas. Gembiranya mereka.

30 minit juga tunggu resit semua kotak tu siap. ... Dalam jam 1 lebih sampai semula ke Centre atur pula baki stok untuk di ambil sendiri oleh tuannya nanti.
Siapppp

Hasya dan Hayan mana? Hehehe
Behave ja 2 anak ku sayang ni. Ida yang jaga di dalam kedai. Nangis sumbat susu, lepas tu tidur.
Dalam perjalanan balik rumah ditemani rintik-rintik hujan. Makin rancak perut berdangdut😅

Demi 'anak-anak' kan.
Next trip lagi. Hujung bulan. Kita hempas sampai habis.

#SalamSoldOut
#OpenResellerABN

P/s Tahniah para suami yang membantu bisnes isterinya. Sama-sama berjaya dunia akhirat inshaAllah ❤️
.
Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah

Biasanya incik suami yang uruskan packing dan pengeposan #SiBirungPink. Disebabkan ada meeting di KL.

Kali ni, Nieq ambil alih.

Sampai nda lena tidur dibuatnya, fikirkan kejadian esok hari. 💆‍♀️ Syukur alhamdulillah dipermudahkan semua.

Jam 9 lebih gerak sudah Nieq. Mujur ada Kamisa Husin bantu Nieq packing 3675 ABN untuk #DiamondSis. Tenkiu kak Misa sayang banyak bantu kelmarin.

Sama berlapar, sama mematah pinggang haha

Bayangkan di tepi parking kami bersila selama 2 jam lebih. Tanpa kipas tanpa meja tanpa kerusi.

Perut asyik berbunyi. Kami tetap asyik beraksi.

Siap angkat kotak-kotak ABN ke kereta. Terus ke Stesen Bas Inanam. Berfikir sudah, macaman mau angkat ni. Jauh ke kaunter😅. Apalagi, guna kuasa wanita mu. Tunjuk-tunjuk. Kemudian datang 2 abam sado yang nda berapa sado dengan troli giant nya. 'Bang pelan-pelan, berat tu' 'Ohh ringan ja bah ni'

And I 🤭🤭🤭 Siap sesi kedebak kedebuk. Hulur sekeping kertas. Gembiranya mereka.

30 minit juga tunggu resit semua kotak tu siap. ... Dalam jam 1 lebih sampai semula ke Centre atur pula baki stok untuk di ambil sendiri oleh tuannya nanti. 
Siapppp

Hasya dan Hayan mana? Hehehe 
Behave ja 2 anak ku sayang ni. Ida yang jaga di dalam kedai. Nangis sumbat susu, lepas tu tidur. 
Dalam perjalanan balik rumah ditemani rintik-rintik hujan. Makin rancak perut berdangdut😅

Demi 'anak-anak' kan. 
Next trip lagi. Hujung bulan. Kita hempas sampai habis.

#SalamSoldOut
#OpenResellerABN

P/s Tahniah para suami yang membantu bisnes isterinya. Sama-sama berjaya dunia akhirat inshaAllah ❤️
.
Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah
2 1 18 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Ok, nak tanya, selalu dalam tempoh berpantang, apa yang mommy amalkan? Minuman atau makanan dalam tempoh berpantang mestilah yang berkhasiat dan penuh nutrisi agar dapat menyembuhkan luka bersalin dengan cepat. Jangan lupa, luka yang lambat sembuh akan memberikan tekanan kepada anda kerana sakit untuk bergerak dan menyusukan bayi. Terutama bagi yang bersalin secara czer. Amalkan FG Walet Bird's Nest untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan paling best, ia juga dapat merangsang penghasilan susu badan yang pekat dan berkualiti. FG Walet minuman wajib untuk ibu berpantang. Untuk kebaikan kedua-dua ibu dan juga bayi. Jom whatsapp sekarang dan dapatkan harga istimewa daripada kami.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Ok, nak tanya, selalu dalam tempoh berpantang, apa yang mommy amalkan? Minuman atau makanan dalam tempoh berpantang mestilah yang berkhasiat dan penuh nutrisi agar dapat menyembuhkan luka bersalin dengan cepat. Jangan lupa, luka yang lambat sembuh akan memberikan tekanan kepada anda kerana sakit untuk bergerak dan menyusukan bayi. Terutama bagi yang bersalin secara czer. Amalkan FG Walet Bird's Nest untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan paling best, ia juga dapat merangsang penghasilan susu badan yang pekat dan berkualiti. FG Walet minuman wajib untuk ibu berpantang. Untuk kebaikan kedua-dua ibu dan juga bayi. Jom whatsapp sekarang dan dapatkan harga istimewa daripada kami.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
1 0 18 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Ok, nak tanya, selalu dalam tempoh berpantang, apa yang mommy amalkan? Minuman atau makanan dalam tempoh berpantang mestilah yang berkhasiat dan penuh nutrisi agar dapat menyembuhkan luka bersalin dengan cepat. Jangan lupa, luka yang lambat sembuh akan memberikan tekanan kepada anda kerana sakit untuk bergerak dan menyusukan bayi. Terutama bagi yang bersalin secara czer. Amalkan FG Walet Bird's Nest untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan paling best, ia juga dapat merangsang penghasilan susu badan yang pekat dan berkualiti. FG Walet minuman wajib untuk ibu berpantang. Untuk kebaikan kedua-dua ibu dan juga bayi. Jom whatsapp sekarang dan dapatkan harga istimewa daripada kami.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Ok, nak tanya, selalu dalam tempoh berpantang, apa yang mommy amalkan? Minuman atau makanan dalam tempoh berpantang mestilah yang berkhasiat dan penuh nutrisi agar dapat menyembuhkan luka bersalin dengan cepat. Jangan lupa, luka yang lambat sembuh akan memberikan tekanan kepada anda kerana sakit untuk bergerak dan menyusukan bayi. Terutama bagi yang bersalin secara czer. Amalkan FG Walet Bird's Nest untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan paling best, ia juga dapat merangsang penghasilan susu badan yang pekat dan berkualiti. FG Walet minuman wajib untuk ibu berpantang. Untuk kebaikan kedua-dua ibu dan juga bayi. Jom whatsapp sekarang dan dapatkan harga istimewa daripada kami.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
1 0 18 hours ago
@fgwaletjohorjaya Profile picture

@fgwaletjohorjaya

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Sekiranya anda berhadapan dengan kulit bermasalah, aloe vera adalah penawar terbaik kerana kandungan giberelin dan auxins dalam aloe vera boleh mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Ia berupaya menghapus sel kulit mati, melembapkan kulit dari dalam, serta membuatkan kulit menjadi lebih kenyal. Hasilnya, kulit akan lebih sihat, cerah dan berseri-seri.

Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwalet #fgwaletjohor #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletbirdnest

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Sekiranya anda berhadapan dengan kulit bermasalah, aloe vera adalah penawar terbaik kerana kandungan giberelin dan auxins dalam aloe vera boleh mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Ia berupaya menghapus sel kulit mati, melembapkan kulit dari dalam, serta membuatkan kulit menjadi lebih kenyal. Hasilnya, kulit akan lebih sihat, cerah dan berseri-seri.

Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwalet #fgwaletjohor #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletbirdnest
3 0 18 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Ok, nak tanya, selalu dalam tempoh berpantang, apa yang mommy amalkan? Minuman atau makanan dalam tempoh berpantang mestilah yang berkhasiat dan penuh nutrisi agar dapat menyembuhkan luka bersalin dengan cepat. Jangan lupa, luka yang lambat sembuh akan memberikan tekanan kepada anda kerana sakit untuk bergerak dan menyusukan bayi. Terutama bagi yang bersalin secara czer. Amalkan FG Walet Bird's Nest untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan paling best, ia juga dapat merangsang penghasilan susu badan yang pekat dan berkualiti. FG Walet minuman wajib untuk ibu berpantang. Untuk kebaikan kedua-dua ibu dan juga bayi. Jom whatsapp sekarang dan dapatkan harga istimewa daripada kami.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Ok, nak tanya, selalu dalam tempoh berpantang, apa yang mommy amalkan? Minuman atau makanan dalam tempoh berpantang mestilah yang berkhasiat dan penuh nutrisi agar dapat menyembuhkan luka bersalin dengan cepat. Jangan lupa, luka yang lambat sembuh akan memberikan tekanan kepada anda kerana sakit untuk bergerak dan menyusukan bayi. Terutama bagi yang bersalin secara czer. Amalkan FG Walet Bird's Nest untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan paling best, ia juga dapat merangsang penghasilan susu badan yang pekat dan berkualiti. FG Walet minuman wajib untuk ibu berpantang. Untuk kebaikan kedua-dua ibu dan juga bayi. Jom whatsapp sekarang dan dapatkan harga istimewa daripada kami.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
2 0 18 hours ago
@noorza_mohamed Profile picture

@noorza_mohamed

Nak sihat,nak kulit cantik, rasa bertenaga,cubalah minum air sarang burung ni..ampa pasti puas hati 👏👏👏 READYSTOCK all flavour - Collagen Plus Bird's Nest by Fgwalet😍😍😍
Whatsapp utk order

http://www.wasap.my/60174248942/fgwaletbirdsnest

Selfpickup area Bayan Baru/ USM//Bertam/Taman Sungai Dua Utama

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #energized #samasamadenganfgwalet #Fgwaletpulaupinang #Fgwaletpenang
#fgwaletbertam #fgwaletbutterworth
#fgwaletusm #fgwaletbayanbaru #fgwaletbayanlepas #fgwaletgelugor #fgwaletsgnibong

Nak sihat,nak kulit cantik, rasa bertenaga,cubalah minum air sarang burung  ni..ampa pasti puas hati 👏👏👏 READYSTOCK all flavour - Collagen Plus Bird's Nest by Fgwalet😍😍😍
Whatsapp utk order

http://www.wasap.my/60174248942/fgwaletbirdsnest

Selfpickup area Bayan Baru/ USM//Bertam/Taman Sungai Dua Utama

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #energized #samasamadenganfgwalet #Fgwaletpulaupinang #Fgwaletpenang
#fgwaletbertam #fgwaletbutterworth
#fgwaletusm #fgwaletbayanbaru #fgwaletbayanlepas #fgwaletgelugor #fgwaletsgnibong
13 0 18 hours ago
@nestsence Profile picture

@nestsence

ขอบคุณคุณกิฟซี่ เกิลลี่เบอรี่ ที่ให้ Nestsence ดูแลนะคะ ขอบคุณนะคะ ☺️ @gybzygirlyberry
คุณกิฟซี่ทานรังนกทองขนาด 30g ราคาขวดละ 1,000 บาทค่ะ

สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [ #燕精燕窝 #birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝 #南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น

ขอบคุณคุณกิฟซี่ เกิลลี่เบอรี่ ที่ให้ Nestsence ดูแลนะคะ ขอบคุณนะคะ ☺️ @gybzygirlyberry 
คุณกิฟซี่ทานรังนกทองขนาด 30g ราคาขวดละ 1,000 บาทค่ะ

สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence 
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [#燕精燕窝#birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic  #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝#南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น
25 0 19 hours ago
@dareyoung.fgwaletsarawak Profile picture

@dareyoung.fgwaletsarawak

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmfl

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmfl
2 0 19 hours ago
@fgwaletsarawak.bintulu Profile picture

@fgwaletsarawak.bintulu

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
6 0 19 hours ago
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
205 24 21 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
3 0 22 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
3 0 22 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
3 0 22 hours ago
@fgwalet_kl Profile picture

@fgwalet_kl

Kl Sentral

Morning! Arini ibu cuti lagi sebab anak tak sihat?⁠
I feel u...gee faham. Pernah lalui hari-hari macam ni.⁠
.⁠
Ibu-ibu mesti runsing kalau anak kerap sakit. Nak kena apply cuti lagi, anak mergaam pulak tu. Betul tak? Mencegah lebih baik daripada mengubati. ⁠
.⁠
Tingkatkan imunisasi anak-anak dengan minuman kesihatan FG Walet Bird's Nest. Sarang burung mengandungi asid amino, ia dapat membantu dalam meningkatkan kecekapan otak kanak-kanak dan juga boleh meningkatkan sistem imun dalam badan. ⁠
.⁠
Cuba sebotol, mesti nak lagi! Tukarkan minuman kordial kanak-kanak kepada minuman sarang burung berkhasiat ni. ⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletkl

Morning! Arini ibu cuti lagi sebab anak tak sihat?⁠
I feel u...gee faham. Pernah lalui hari-hari macam ni.⁠
.⁠
Ibu-ibu mesti runsing kalau anak kerap sakit. Nak kena apply cuti lagi, anak mergaam pulak tu. Betul tak? Mencegah lebih baik daripada mengubati. ⁠
.⁠
Tingkatkan imunisasi anak-anak dengan minuman kesihatan FG Walet Bird's Nest. Sarang burung mengandungi asid amino, ia dapat membantu dalam meningkatkan kecekapan otak kanak-kanak dan juga boleh meningkatkan sistem imun dalam badan. ⁠
.⁠
Cuba sebotol, mesti nak lagi! Tukarkan minuman kordial kanak-kanak kepada minuman sarang burung berkhasiat ni. ⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⁠
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletkl
3 0 23 hours ago
@omikeygatal Profile picture

@omikeygatal

Griffith-Riverside Pay Tennis

Love tennis because there is always a #photoshoot #beforeandafter #tennis and we don’t #hate each other because we are equally good #humbly speaking hahaha #alienpros #tennisbuddies #friendlypeople #pinoy #stayyoungfeelyoung #dailyquotes #lovequotes #inspirationalquotes is making me #skinny no #loveofpower “Much that passes as idealism is disguised hatred or disguised love of power.”
-Bertrand Russell-

Love tennis because there is always a #photoshoot #beforeandafter #tennis and we don’t #hate each other because we are equally good #humbly speaking hahaha #alienpros #tennisbuddies #friendlypeople #pinoy #stayyoungfeelyoung #dailyquotes #lovequotes #inspirationalquotes is making me #skinny no #loveofpower “Much that passes as idealism is disguised hatred or disguised love of power.”
-Bertrand Russell-
9 0 16 October, 2019
@malingacademy Profile picture

@malingacademy

Maling Shaolin Kung Fu Academy China

𝐍𝐨, 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐨𝐧 𝐬𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐭 𝐨𝐮𝐫 𝐚𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐲.⁣

But our students train 30 hours per week and the Masters keep it interesting by coming up with new exercises and different ways of warming up. 😁⁣

Are you interested to challenge yourself on a whole new level? If you book and pay before end of October, you can still make use of our Anniversary Offer! Pay only $450 /month for training, accommodation and 3 meals per day. Even less if you stay longer. Last chance, so hurry up!⁣

Visit www.shaolin-kungfu.com/offer-of-the-year for more information.⁣

================================⁣⁣
Learn kungfu in the country of it's birth. We welcome beginners, advanced martial artists and professionals. Stay 1 week, 1 month, 5 years, or anything in between. Food & accommodation included. ⁣⁣
⁣⁣
Contact us for more information:⁣⁣
🔸 www.shaolin-kungfu.com⁣⁣
🔸 Email: info@shaolin-kungfu.com⁣⁣
🔸 Whatsapp: +86 159 52193919⁣⁣
🔸 Instagram, Facebook & Twitter: @MalingAcademy⁣⁣
⁣⁣
================================⁣⁣
#LearnKungfuinChina #kungfuschool #shaolinkungfu #shaolin #kungfu #martialarts #fitforlife #getfitstayfit #martialartlife #travelawesome #travelnow #chinesemartialarts #crossfitters #funnyvideosdaily #stayyoungfeelyoung #warmingup #gapyearadventures #chineseculture

𝐍𝐨, 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐨𝐧 𝐬𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐭 𝐨𝐮𝐫 𝐚𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐲.⁣
⁣
But our students train 30 hours per week and the Masters keep it interesting by coming up with new exercises and different ways of warming up. 😁⁣
⁣
Are you interested to challenge yourself on a whole new level? If you book and pay before end of October, you can still make use of our Anniversary Offer! Pay only $450 /month for training, accommodation and 3 meals per day. Even less if you stay longer. Last chance, so hurry up!⁣
⁣
Visit www.shaolin-kungfu.com/offer-of-the-year for more information.⁣
⁣
================================⁣⁣
Learn kungfu in the country of it's birth. We welcome beginners, advanced martial artists and professionals. Stay 1 week, 1 month, 5 years, or anything in between. Food & accommodation included. ⁣⁣
⁣⁣
Contact us for more information:⁣⁣
🔸 www.shaolin-kungfu.com⁣⁣
🔸 Email: info@shaolin-kungfu.com⁣⁣
🔸 Whatsapp: +86 159 52193919⁣⁣
🔸 Instagram, Facebook & Twitter: @MalingAcademy⁣⁣
⁣⁣
================================⁣⁣
#LearnKungfuinChina #kungfuschool #shaolinkungfu #shaolin #kungfu #martialarts #fitforlife #getfitstayfit #martialartlife #travelawesome #travelnow #chinesemartialarts #crossfitters #funnyvideosdaily #stayyoungfeelyoung #warmingup #gapyearadventures #chineseculture
181 3 16 October, 2019
@jen.schulze_elite_online Profile picture

@jen.schulze_elite_online

So almost pushing 40 and I have been fighting the Greys since 30 😳
I don’t know why it has taken me so long to try these #touchupconcealerpen for my hair before but 🤷🏻‍♀️ Really great idea to Save $ and time between Salon visits.

If you use these little magic tricks, What are your favorites? I have @lorealhair #magicrootprecisionpen
#fightthegreywar #signsofaging #momlife #stayyoungfeelyoung

So almost pushing 40 and I have been fighting the Greys since 30 😳 
I don’t know why it has taken me so long to try these #touchupconcealerpen for my hair before but 🤷🏻‍♀️ Really great idea to Save $ and time between Salon visits.

If you use these little magic tricks, What are your favorites? I have @lorealhair #magicrootprecisionpen 
#fightthegreywar #signsofaging #momlife #stayyoungfeelyoung
10 0 16 October, 2019
@fgwaletklangvalley_putrajaya Profile picture

@fgwaletklangvalley_putrajaya

The Podium Penchala

Posted @withrepost@fgwaletlocater Letih, penat atau malas? Jangan khuatir. FG Walet boleh menghantar produk pesanan anda terus kerumah. Sila layari @fgwaletlocater di Instagram dan lihat senarai agen-agen dan partner kami. Hubungi melalui DM agen paling berhampiran dengan anda. Setelah selesai melakukan transaksi pembelian, produk akan dihantar terus kepintu rumah anda. Mudah bukan. Jadi pengguna yang bijak dengan FG Walet. Pilih untuk sihat, cantik dan berjimat bersama kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #FGWaletlocater #bmf

Posted @withrepost • @fgwaletlocater Letih, penat atau malas? Jangan khuatir. FG Walet boleh menghantar produk pesanan anda terus kerumah. Sila layari @fgwaletlocater di Instagram dan lihat senarai agen-agen dan partner kami. Hubungi melalui DM agen paling berhampiran dengan anda. Setelah selesai melakukan transaksi pembelian, produk akan dihantar terus kepintu rumah anda. Mudah bukan. Jadi pengguna yang bijak dengan FG Walet. Pilih untuk sihat, cantik dan berjimat bersama kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #FGWaletlocater #bmf
1 0 16 October, 2019
@ttbb13 Profile picture

@ttbb13

Thee shall seize the day as
Thy joy lives in thy young heart💖 🎶年輕的碰着誰亦能像威化般乾脆
任何事亦能將青春般清脆
快活到每日大一歲🎶

#stayyoungfeelyoung #seizetheday #travel #japan #karuizawa #skytree #tokyo #autumn #hkig #hkgirl #jpig #journeys #coldday #redleaves #YOLO #軽井沢 #晴空塔 #小腳板走天涯 #我神真偉大 #東京 #風景

Thee shall seize the day as
Thy joy lives in thy young heart💖 🎶年輕的碰着誰亦能像威化般乾脆
任何事亦能將青春般清脆
快活到每日大一歲🎶

#stayyoungfeelyoung #seizetheday #travel #japan #karuizawa #skytree #tokyo #autumn #hkig #hkgirl #jpig #journeys #coldday #redleaves #YOLO #軽井沢 #晴空塔 #小腳板走天涯 #我神真偉大 #東京 #風景
130 2 16 October, 2019

Top #stayyoungfeelyoung posts

@fgwalet Profile picture

@fgwalet

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini. Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam. Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin 
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini.  Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam.  Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater
679 143 19 March, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
2,110 412 24 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Wukuf atau Hari Arafah adalah gambaran Padang Masyhar yang semua makhluk dikumpulkan sebelum ke syurga atau neraka untuk umat manusia merenungi hari akhirat. Ini adalah hari keampunan dari Allah, maka para jemaah Haji perlu menyediakan karangan doa yang hendak diucapkan untuk diri sendiri, keluarga, rakan taulan dan seluruh umat Islam. Ia antara hari yang dimuliakan dan di sisi Allah SWT.
.
Doa Arafah bukan sahaja baik untuk dibaca oleh Jemaah Haji pada hari Arafah, tetapi di sarankan juga kepada seluruh Umat Islam di seluruh dunia walaupun mereka tidak berada di Padang Arafah. Di Arafah waktu Zuhur 10 Zulhijjah hingga Asar pada tarikh 10 Zulhijjah dikira waktu Arafah. Inilah waktu paling mustajab untuk berdoa. Waktu Malaysia boleh dianggarkan antara ‪pukul 5:27 pm hingga 8:48pm (10 Ogos 2019).
.
Dalam masa beberapa jam ini jangan putus berdoa. Mengulangi doa yang sama juga tidak mengapa. Jika mahu menangis, menangislah sepuas hati. Minta pada Allah bersungguh-sungguh supaya Allah SWT mengampunkan dosa-dosa kita, ibu bapa kita, anak isteri kita, semua kaum keluarga kita, kawan-kawan kita dan umat Islam secara keseluruhan.

Semoga Allah SWT memakbulkan segala doa-doa kita dan mengampuni segala dosa-dosa kita. Sesunguhnya kita banyak melakukan dosa. Aamiinn.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #arafah

Wukuf atau Hari Arafah adalah gambaran Padang Masyhar yang semua makhluk dikumpulkan sebelum ke syurga atau neraka untuk umat manusia merenungi hari akhirat. Ini adalah hari keampunan dari Allah, maka para jemaah Haji perlu menyediakan karangan doa yang hendak diucapkan untuk diri sendiri, keluarga, rakan taulan dan seluruh umat Islam. Ia antara hari yang dimuliakan dan di sisi Allah SWT.
.
Doa  Arafah bukan sahaja baik untuk dibaca oleh Jemaah Haji pada hari Arafah, tetapi di sarankan juga kepada seluruh Umat Islam di seluruh dunia walaupun mereka tidak berada di Padang Arafah. Di Arafah waktu Zuhur 10 Zulhijjah hingga Asar pada tarikh 10 Zulhijjah dikira waktu Arafah. Inilah waktu paling mustajab untuk berdoa. Waktu Malaysia boleh dianggarkan antara ‪pukul 5:27 pm hingga 8:48pm (10 Ogos 2019).
.
Dalam masa beberapa jam ini jangan putus berdoa. Mengulangi doa yang sama juga tidak mengapa. Jika mahu menangis, menangislah sepuas hati. Minta pada Allah bersungguh-sungguh supaya Allah SWT mengampunkan dosa-dosa kita, ibu bapa kita, anak isteri kita, semua kaum keluarga kita, kawan-kawan kita dan umat Islam secara keseluruhan.

Semoga Allah SWT memakbulkan segala doa-doa kita dan mengampuni segala dosa-dosa kita. Sesunguhnya kita banyak melakukan dosa. Aamiinn.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #arafah
1,816 18 10 August, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019
715 14 14 August, 2019
Hari terakhir. Datang beramai-ramai ke Booth FG Walet di Ganda Culture Festival di Dataran Pahlawan, Melaka. Temui Datin Hajah Fouziah Gous di Booth No. 39. Jumpa di sana.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
546 39 29 September, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja.
#anaksyurgaku

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja. 
#anaksyurgaku
529 16 18 April, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan madu dan buah longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo, Bondahaven dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu.
.
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan madu dan buah longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo, Bondahaven dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu.
.
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
1,033 144 10 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Pejam celik dah enam tahun berlalu sejak pasangan berbahagia ini bernikah. Tahniah kepada Dato’ Zhafran dan Datin Fouziah atas ulangtahun perkahwinan mereka. Memang sudah lazim asam garam sebagai suami isteri, keindahan itu disulami dengan kepahitan. Namun bagitu, apa yang lebih penting adalah kepercayaan dan kesungguhan yang diberikan oleh kedua pihak untuk terus memperjuangkan cinta kurniaan Allah SWT. Tanpa komitmen dan kecekalan dari si suami dan isteri, maka robohlah masijid yang dibina di syurga itu. Tahniah kami ucapkan dan kami doakan yang terbaik buat mereka. Happy anniversary love birds.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #happyanniversary

Pejam celik dah enam tahun berlalu sejak pasangan berbahagia ini bernikah. Tahniah kepada Dato’ Zhafran dan Datin Fouziah atas ulangtahun perkahwinan mereka. Memang sudah lazim asam garam sebagai suami isteri, keindahan itu disulami dengan kepahitan. Namun bagitu, apa yang lebih penting adalah kepercayaan dan kesungguhan yang diberikan oleh kedua pihak untuk terus memperjuangkan cinta kurniaan Allah SWT. Tanpa komitmen dan kecekalan dari si suami dan isteri, maka robohlah masijid yang dibina di syurga itu. Tahniah kami ucapkan dan kami doakan yang terbaik buat mereka. Happy anniversary love birds.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #happyanniversary
1,323 15 21 September, 2019