#spalikehome Instagram Photos & Videos

Bila masing masing anak beranak tak berapa sihat, semua tidur awal. .
Si ayah ceri beri muntah.
Si kakak demam panas.
Si kecik alhamdulillah bukan dalam senarai.
.
Si mak pulak tak sedap badan. Hidung dah lama berair sejak dua hari lepas. Harini dah semakin lama semakin sengau suara nak nafas pun payah. .
Luckily ada si RC ni. Known for the goodness for Respiratory Comfort. Kat rumah memang ada pelbagai version of RC sebab satu family boleh guna. .
Untuk si kecik dah siap siap dilute dalam botol roll on jadi setiap kali nak guna tinggal roll saja. Untuk mak budak pulak anak terus pakai boleh siap siap standby Fresh Breeze. Yang ni memang dah siap dalam botol roll on boleh terus sapu kat dada dan tapak kaki.
.
Yang si botol merah tu guna secermat mungkin. Sebab ni antara yang wajib sapu kat anak setiap hari. Si kakak asal balik playschool selalu meleleh air hingus jadi bila sapu hari hari perasan cepat je kering air hidung tu.
.
Malam ni kita sapu kat diri sendiri kasi cepat baik. Mak cepat sihat boleh lah jaga family tak sihat. .
Good night semua!

#OilneticsSharing 
#MerdekaChallenge 
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#PremiumStarterKit
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia

Bila masing masing anak beranak tak berapa sihat, semua tidur awal. .
Si ayah ceri beri muntah.
Si kakak demam panas.
Si kecik alhamdulillah bukan dalam senarai.
.
Si mak pulak tak sedap badan. Hidung dah lama berair sejak dua hari lepas. Harini dah semakin lama semakin sengau suara nak nafas pun payah. .
Luckily ada si RC ni. Known for the goodness for Respiratory Comfort. Kat rumah memang ada pelbagai version of RC sebab satu family boleh guna. .
Untuk si kecik dah siap siap dilute dalam botol roll on jadi setiap kali nak guna tinggal roll saja. Untuk mak budak pulak anak terus pakai boleh siap siap standby Fresh Breeze. Yang ni memang dah siap dalam botol roll on boleh terus sapu kat dada dan tapak kaki.
.
Yang si botol merah tu guna secermat mungkin. Sebab ni antara yang wajib sapu kat anak setiap hari. Si kakak asal balik playschool selalu meleleh air hingus jadi bila sapu hari hari perasan cepat je kering air hidung tu.
.
Malam ni kita sapu kat diri sendiri kasi cepat baik. Mak cepat sihat boleh lah jaga family tak sihat. .
Good night semua!

#OilneticsSharing
#MerdekaChallenge
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#PremiumStarterKit
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia

5 0 16 August, 2019
Me-Time with Lavender
.
.
Sebenarnya tengah counting days untuk weekend. Selain dari rasa lemau bekerja (tau korang pun sama kannn), sebab utama tak sabar is nak me-time mode. .
I called it my spa day. Eh spa kat rumah pun dah best tau. It is the day i bangun awal macam weekdays and i get to spend my time untuk mandi dengan tenanggg. Masa ni lah nak sugar scrub badan with lavender .
.
So here is the recipe guys. Simple je you can DIY at home.
.
2 cawan gula
1/2 cawan minyak kelapa
10 drops lavender essential oil
.
Gaulkan dan simpan dalam botol. Dah siap! Kan dah cakap senang je. Just imagine korang sental badan sambil bau lavender ni dalam bilik mandi. Seriously bau dia pun dah buat kita rasa relax dan calm. Hahhhhh layannn. .
Let us counting days sama sama. 2 days to weekend. Woot woot 😉

#OilneticsSharing 
#MerdekaChallenge 
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia

Me-Time with Lavender
.
.
Sebenarnya tengah counting days untuk weekend. Selain dari rasa lemau bekerja (tau korang pun sama kannn), sebab utama tak sabar is nak me-time mode. .
I called it my spa day. Eh spa kat rumah pun dah best tau. It is the day i bangun awal macam weekdays and i get to spend my time untuk mandi dengan tenanggg. Masa ni lah nak sugar scrub badan with lavender .
.
So here is the recipe guys. Simple je you can DIY at home.
.
2 cawan gula
1/2 cawan minyak kelapa
10 drops lavender essential oil
.
Gaulkan dan simpan dalam botol. Dah siap! Kan dah cakap senang je. Just imagine korang sental badan sambil bau lavender ni dalam bilik mandi. Seriously bau dia pun dah buat kita rasa relax dan calm. Hahhhhh layannn. .
Let us counting days sama sama. 2 days to weekend. Woot woot 😉

#OilneticsSharing
#MerdekaChallenge
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia

9 1 14 August, 2019
5 drops of Gentle baby eo top up with Premium grade V6 enhanced vegetable oil complex in a 2ml glass roll-on for my dearest @azzasyahida 🥰
.
Kalau dua eo yang orang tanya, mira suka suggest dua eo ni:
.
1) gentle baby
2) white angelica
.
Mostly orang yang try mesti suka dan eo ni tak pernah mengecewakan!
.
Both smells so good and wangiii! 😍😍😍
.
If u want your house to smell lovely, try these two oils, inshallah, u will love 'em! 🥰
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

5 drops of Gentle baby eo top up with Premium grade V6 enhanced vegetable oil complex in a 2ml glass roll-on for my dearest @azzasyahida 🥰
.
Kalau dua eo yang orang tanya, mira suka suggest dua eo ni:
.
1) gentle baby
2) white angelica
.
Mostly orang yang try mesti suka dan eo ni tak pernah mengecewakan!
.
Both smells so good and wangiii! 😍😍😍
.
If u want your house to smell lovely, try these two oils, inshallah, u will love 'em! 🥰
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

6 0 27 July, 2019
Congrats Qurratu'Ainie Kairuddin  menang thieves hand purifier @ my fb Amirah Azhae! Simple sangat syarat dia kan? 😍
.
Rezeki sangat sebab tak de orang lain komen hehe. Alhamdulillah, siapa usaha dia dapat. 💪😊
.
Nanti Aini wasep your postage details k? 😘
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Congrats Qurratu'Ainie Kairuddin menang thieves hand purifier @ my fb Amirah Azhae! Simple sangat syarat dia kan? 😍
.
Rezeki sangat sebab tak de orang lain komen hehe. Alhamdulillah, siapa usaha dia dapat. 💪😊
.
Nanti Aini wasep your postage details k? 😘
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

7 2 27 July, 2019
Dapat dah barang-barang Essential Rewards and pv reward yang semuanya #FREE, plusssss buku yang super best ni! Essential Oils Pocket Reference! Tqvm Fatin Munirah tolong hantarkan untuk makyong. Moga melimpahruah lagi rezeki utk fatin inshallah.. 🥰🥰🥰
.
Ade dua je tau buku yang very informative ni. ✌️ Glossy and colorful! I like! 😍 Khas untuk siapa yang nak grab Premium Starter Kit dengan mira by 31 July ni. Ade baki lagi 4️⃣ hari jeeeee. Sape cepat dia dapat k? 😉
.
Haa... Sape nak tau ape yang ade dalam paper bags Young Living ni? 😍
.
Sape jawab "Nak" kat komen bawah ni (insta/fb), mira akan pilih salah sorang untuk menang salah satu item yang best jugak dalam paper bag ni. 😘
.
Increase your chances by replying to both insta and fb k. 😊
.
FB : Amirah Azhar
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Dapat dah barang-barang Essential Rewards and pv reward yang semuanya #FREE, plusssss buku yang super best ni! Essential Oils Pocket Reference! Tqvm Fatin Munirah tolong hantarkan untuk makyong. Moga melimpahruah lagi rezeki utk fatin inshallah.. 🥰🥰🥰
.
Ade dua je tau buku yang very informative ni. ✌️ Glossy and colorful! I like! 😍 Khas untuk siapa yang nak grab Premium Starter Kit dengan mira by 31 July ni. Ade baki lagi 4️⃣ hari jeeeee. Sape cepat dia dapat k? 😉
.
Haa... Sape nak tau ape yang ade dalam paper bags Young Living ni? 😍
.
Sape jawab "Nak" kat komen bawah ni (insta/fb), mira akan pilih salah sorang untuk menang salah satu item yang best jugak dalam paper bag ni. 😘
.
Increase your chances by replying to both insta and fb k. 😊
.
FB : Amirah Azhar
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

6 4 27 July, 2019
Bila kepala rasa berat, one drop 💧 of peppermint ni cukup dah untuk kasi lega. 💆💆💆
.
Peppermint 5ml dalam gambar ni ade dalam set Premium Starter Kit je.
.
Kalau beli loose ade dalam saiz 15ml je. 15ml ade dalam 250 drops. Bole guna sebanyak 250 kali. 😍
.
Sape nak pinang peppermint ni? 🙋🙋‍♂️
.
Harga RM131.50 je.
Tapi.. kalau korang order sebelum 29 julai ni, bole dapat harga istimewa tau! 😙😙😙
.
Hanya RM118 saja untuk 250 drops. Dalam 0.47 sen je untuk 1 drop. Berbaloi kan? 😉
.
.
Amirah
018.661.8373
.
#refreshing
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#nau lyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#minyakcapkapak
#peningkepala
#nausea
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Bila kepala rasa berat, one drop 💧 of peppermint ni cukup dah untuk kasi lega. 💆💆💆
.
Peppermint 5ml dalam gambar ni ade dalam set Premium Starter Kit je.
.
Kalau beli loose ade dalam saiz 15ml je. 15ml ade dalam 250 drops. Bole guna sebanyak 250 kali. 😍
.
Sape nak pinang peppermint ni? 🙋🙋‍♂️
.
Harga RM131.50 je.
Tapi.. kalau korang order sebelum 29 julai ni, bole dapat harga istimewa tau! 😙😙😙
.
Hanya RM118 saja untuk 250 drops. Dalam 0.47 sen je untuk 1 drop. Berbaloi kan? 😉
.
.
Amirah
018.661.8373
.
#refreshing
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#nau lyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#minyakcapkapak
#peningkepala
#nausea
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

5 0 24 July, 2019
Ni dia rutin tidur budak berdua ni. .
Lately si kecik Hariz ni dah ada pattern tidur ala ala nocturnal gitu. Malam berjaga siang tidur je sampai tengahari. Dah kenapa kau ni dik. Tak boleh jadi ni. So that is why i made this sleeping kit. .
Nampak tak tiga ketul beradik tu. Semua tu sangat berguna untuk dapatkan balik my me time. Sebab bila diorang lelap i pun dapat tutup mata dengan tenang. .
Yang si purple dengan orange tu jiji diffuse  sejam sebelum masa tidur. Kasi cozy bilik tidur tu so mood tidur diorang ON dengan cepat. Eh tak cukup part tu, kita tambah auditory sensory sekali. Yang macam speaker tu is Islamic Audio Device ade ayat quran siap dengan lullaby lagi. Ayat quran dia serius sayup je memang syokk buat dodoi nak tidur.
.
Yang si kecik comel hijau tu jiji sapu kat sole, neck, chest. Memang ada effect soothing so diorang ni cepat tenanggg so diorang dengar ayat quran tu sambil minum susu lama lama tengok eh dah tutup mata zzzzzz. Yes my me time ON!

Ni dia rutin tidur budak berdua ni. .
Lately si kecik Hariz ni dah ada pattern tidur ala ala nocturnal gitu. Malam berjaga siang tidur je sampai tengahari. Dah kenapa kau ni dik. Tak boleh jadi ni. So that is why i made this sleeping kit. .
Nampak tak tiga ketul beradik tu. Semua tu sangat berguna untuk dapatkan balik my me time. Sebab bila diorang lelap i pun dapat tutup mata dengan tenang. .
Yang si purple dengan orange tu jiji diffuse sejam sebelum masa tidur. Kasi cozy bilik tidur tu so mood tidur diorang ON dengan cepat. Eh tak cukup part tu, kita tambah auditory sensory sekali. Yang macam speaker tu is Islamic Audio Device ade ayat quran siap dengan lullaby lagi. Ayat quran dia serius sayup je memang syokk buat dodoi nak tidur.
.
Yang si kecik comel hijau tu jiji sapu kat sole, neck, chest. Memang ada effect soothing so diorang ni cepat tenanggg so diorang dengar ayat quran tu sambil minum susu lama lama tengok eh dah tutup mata zzzzzz. Yes my me time ON!

13 2 22 July, 2019
[MY EXTREMELY BIGGEST WHY]
.
.
Sebelum ni kan jiji start beli premium starter kit young living ni is because of the excellent product. Sebab i ni kan frugal mom, kalau beli satu satu produk dia lagiii la mahal so i decided to buy premium starter kit sebab dia lagi worth it. Dapat 12 HOTSELLER oils dengan ultrasonic diffuser all in one price yang super JIMAT. Siap dapat membership FREE lagi so dapat lebih berjimat. .
Tapi tak tau pulak ada banyak lagi benda BEST yang boleh dapat bila join membership. Antara yang betul betul catch my eyes is LEGACY INCOME. Hariz dan Amani boleh mewarisi income yang jiji dapat berterusan walaupun jiji dah takda nanti. Serius la? Insurans pun kena bayar bulan bulan kot. Ni company baik hati ni bagi every month kat anak kita. Ni belum lagi cerita part komisen lagi.
.
Jadi la kalau awak suri rumah atau awak ada plan nak working at home atau nak hidup untuk financial freedom tanpa hutang sesuai sangat grab peluang ni. .
You Only Live Once So Live to the Max.

Love it Share it,
Hazirah Ali

Boleh klik link di komen dan you will be helped.

#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my

[MY EXTREMELY BIGGEST WHY]
.
.
Sebelum ni kan jiji start beli premium starter kit young living ni is because of the excellent product. Sebab i ni kan frugal mom, kalau beli satu satu produk dia lagiii la mahal so i decided to buy premium starter kit sebab dia lagi worth it. Dapat 12 HOTSELLER oils dengan ultrasonic diffuser all in one price yang super JIMAT. Siap dapat membership FREE lagi so dapat lebih berjimat. .
Tapi tak tau pulak ada banyak lagi benda BEST yang boleh dapat bila join membership. Antara yang betul betul catch my eyes is LEGACY INCOME. Hariz dan Amani boleh mewarisi income yang jiji dapat berterusan walaupun jiji dah takda nanti. Serius la? Insurans pun kena bayar bulan bulan kot. Ni company baik hati ni bagi every month kat anak kita. Ni belum lagi cerita part komisen lagi.
.
Jadi la kalau awak suri rumah atau awak ada plan nak working at home atau nak hidup untuk financial freedom tanpa hutang sesuai sangat grab peluang ni. .
You Only Live Once So Live to the Max.

Love it Share it,
Hazirah Ali

Boleh klik link di komen dan you will be helped.

#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my

7 1 19 July, 2019
[PREGNANT MOM PLEASE BE MORE ALERT]
.
.
Kalau boleh pilih, semua mak mak nak anak  yang dilahirkan tu sihat. .
Sedar tak kita sebenarnya semasa baby dalam kandungan dia bukan saja absorp nutrient dari pemakanan kita, at the same time baby pun ABSORB BAHAN KIMIA TOKSIK yang kita gunakan seharian?
.
Yes, it is true. Dah ada kajian found out terdapat LEBIH 287 bahan kimia TOKSIK 
didapati dalam tali pusat. Dan semua toksik ni masuk dalam badan baby sejak dari dalam kandungan lagi.
.
Dalam segala produk personal care yang kota selalu pakai, terdapat 168 bahan KIMIA yang dikatakan boleh penyebab perkembangan toksin dan boleh membahayakan baby.
.
Dear mommies, if you love your babies, please stay safe. Baca label produk yang anda beli dan stay away dari bahan kimia penyebab toksik. .
Go for NATURAL alternative and start to change from now. You can make a difference.
.
.
Dah plan nak berubah to natural ingredients tapi tak tahu nak start dari mana?
.
Klik je link di komen ya. You will be helped.

#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#premiumstarterkit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysiamurah
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia

[PREGNANT MOM PLEASE BE MORE ALERT]
.
.
Kalau boleh pilih, semua mak mak nak anak yang dilahirkan tu sihat. .
Sedar tak kita sebenarnya semasa baby dalam kandungan dia bukan saja absorp nutrient dari pemakanan kita, at the same time baby pun ABSORB BAHAN KIMIA TOKSIK yang kita gunakan seharian?
.
Yes, it is true. Dah ada kajian found out terdapat LEBIH 287 bahan kimia TOKSIK
didapati dalam tali pusat. Dan semua toksik ni masuk dalam badan baby sejak dari dalam kandungan lagi.
.
Dalam segala produk personal care yang kota selalu pakai, terdapat 168 bahan KIMIA yang dikatakan boleh penyebab perkembangan toksin dan boleh membahayakan baby.
.
Dear mommies, if you love your babies, please stay safe. Baca label produk yang anda beli dan stay away dari bahan kimia penyebab toksik. .
Go for NATURAL alternative and start to change from now. You can make a difference.
.
.
Dah plan nak berubah to natural ingredients tapi tak tahu nak start dari mana?
.
Klik je link di komen ya. You will be helped.

#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#premiumstarterkit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysiamurah
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia

4 2 17 July, 2019
Suka sangat my EO circle ni.. penuh dengan positif vibes!
.
Kadang rasa down kat office pun jadi hepi balik hehe.
.
Patutla dalam Islam suh cari kawan-kawan yang baik-baik. yang bole bantu kita grow to be better. 🥰
.
Ni poster ni depa la yang share. Hehe.
.
And i want to be like them too. Inshallah. 😊
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Suka sangat my EO circle ni.. penuh dengan positif vibes!
.
Kadang rasa down kat office pun jadi hepi balik hehe.
.
Patutla dalam Islam suh cari kawan-kawan yang baik-baik. yang bole bantu kita grow to be better. 🥰
.
Ni poster ni depa la yang share. Hehe.
.
And i want to be like them too. Inshallah. 😊
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

10 0 17 July, 2019
This.. is what we call..ningxia wolfberries. 😍
.
Salah satu rahsia panjang umur masyarakat cina muslim di ningxia.
.
Core ingredients in Ningxia Red, YL guna wolfberry puree bukan juice untuk kekalkan nutrient dalam buah ningxia ni secara maksima. .
And YL blendkan dengan 4 citrus essential oils untuk membantu penyerapan nutrient dalam buah paling tinggi kandungan antioksida dalam pasaran ni untuk badan kita. .
.
Tu belum lagi belajar tentang YL punya Seed to Seal process/promise. Sifar penggunaan racun serangga dan tanah dimonitor secara berkala untuk pastikan tidak tercemar dengan bahan kimia berbahaya. Bukan sekadar organik ya (sebab if ade minimum 5% saja organik dah bole label organik di pasaran. 😅) This is beyond #organic! .
.
Dulu rasa macam sayang nak spend duit on ningxia. Now kalau bole hari-hari istiqamah minum, at least 30ml per day. Sikit je sehari, tapi dengan bila amalkan secara konsisten, kesan dia.. 🤩
.
Sampai ade american yang share.. dia memang amalkan ningxia masa pregnancy dan increase sikit masa third trimester. Masa dia bersalin.. nurse kat situ puji cantik placenta dia..lifeline between a mother and a child.  Depa tak tau pun dia consume ape. 🤭🤭🤭
.
Ramai minum kulit makin okay.. makin glowing..berkat istiqamah minum ningxia. Tu belum buat botox protocol lagi. #halal ye bukan botox yang cucuk tu. 😂
.
So ningxia anyone? 🍹😉
.
*****
CnP with permission from Scentedhealing YL 👇👇👇
.
".. Kat China, Muslim ni minority dlm 0.4 to 1.8%  dari total population. But yg paling ketara Chinese Muslim stay in Ningxia, Gansu and Qinghai. Kat Ningxia pakcik makcik umur 90s and 100s pun masih berkebun, Masya Allah. Apa rahsianya kan?
.
Anyway,
Buah ni kita panggil buah goji. 
Omputih panggil wolfberry.
Ayesha and Maryam panggil buah ningxia😉😋. Nama lain tapi khasiat tetap masya Allah hebat dan sama baguihhh!"
.
.
.
#energybooster
#supplementmalaysia
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia

This.. is what we call..ningxia wolfberries. 😍
.
Salah satu rahsia panjang umur masyarakat cina muslim di ningxia.
.
Core ingredients in Ningxia Red, YL guna wolfberry puree bukan juice untuk kekalkan nutrient dalam buah ningxia ni secara maksima. .
And YL blendkan dengan 4 citrus essential oils untuk membantu penyerapan nutrient dalam buah paling tinggi kandungan antioksida dalam pasaran ni untuk badan kita. .
.
Tu belum lagi belajar tentang YL punya Seed to Seal process/promise. Sifar penggunaan racun serangga dan tanah dimonitor secara berkala untuk pastikan tidak tercemar dengan bahan kimia berbahaya. Bukan sekadar organik ya (sebab if ade minimum 5% saja organik dah bole label organik di pasaran. 😅) This is beyond #organic! .
.
Dulu rasa macam sayang nak spend duit on ningxia. Now kalau bole hari-hari istiqamah minum, at least 30ml per day. Sikit je sehari, tapi dengan bila amalkan secara konsisten, kesan dia.. 🤩
.
Sampai ade american yang share.. dia memang amalkan ningxia masa pregnancy dan increase sikit masa third trimester. Masa dia bersalin.. nurse kat situ puji cantik placenta dia..lifeline between a mother and a child. Depa tak tau pun dia consume ape. 🤭🤭🤭
.
Ramai minum kulit makin okay.. makin glowing..berkat istiqamah minum ningxia. Tu belum buat botox protocol lagi. #halal ye bukan botox yang cucuk tu. 😂
.
So ningxia anyone? 🍹😉
.
*****
CnP with permission from Scentedhealing YL 👇👇👇
.
".. Kat China, Muslim ni minority dlm 0.4 to 1.8% dari total population. But yg paling ketara Chinese Muslim stay in Ningxia, Gansu and Qinghai. Kat Ningxia pakcik makcik umur 90s and 100s pun masih berkebun, Masya Allah. Apa rahsianya kan?
.
Anyway,
Buah ni kita panggil buah goji.
Omputih panggil wolfberry.
Ayesha and Maryam panggil buah ningxia😉😋. Nama lain tapi khasiat tetap masya Allah hebat dan sama baguihhh!"
.
.
.
#energybooster
#supplementmalaysia
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia

6 0 16 July, 2019
Pilih essential oils dan massage oils, persediaan nak bersalin dan berpantang nanti dan reward untuk my builder.
.
Total RM1,187 untuk 7 items ni tapi tak perlu bayar. .
💖 Envision eo 2 pcs
💖 Jasmine eo
💖 Ylang ylang eo
💖 Clary Sage eo
💖 Peppermint eo
💖 Cel-lite massage oil
.
Semua FREE! 😍😍😍 .
Thats the beauty of Essential Rewards! 🥰🥰🥰
.
I'm lovin' it! 🥰🥰🥰
.
.

#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Pilih essential oils dan massage oils, persediaan nak bersalin dan berpantang nanti dan reward untuk my builder.
.
Total RM1,187 untuk 7 items ni tapi tak perlu bayar. .
💖 Envision eo 2 pcs
💖 Jasmine eo
💖 Ylang ylang eo
💖 Clary Sage eo
💖 Peppermint eo
💖 Cel-lite massage oil
.
Semua FREE! 😍😍😍 .
Thats the beauty of Essential Rewards! 🥰🥰🥰
.
I'm lovin' it! 🥰🥰🥰
.
.

#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

12 0 16 July, 2019
Ningxia for a pick-me-up during the day. 👀
.
Thieves hand purifier to clean my hand and my workplace. 🙌
.
Stress away to kick out the stress in me while doing the report. 😇
.
Diluted lavender-lemon-peppermint in my rainbow roll-on for my 👃
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Ningxia for a pick-me-up during the day. 👀
.
Thieves hand purifier to clean my hand and my workplace. 🙌
.
Stress away to kick out the stress in me while doing the report. 😇
.
Diluted lavender-lemon-peppermint in my rainbow roll-on for my 👃
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

4 0 15 July, 2019
Pagi ni anas tak bagi mama dia pi work lagi, as usual. Siap nangis-nangis sambil doakan mama anas jadi kaya lagi (bukan kayu dah 😅🤣🤣).
.
Sementara makyong yang sakit kaki ni nak bersiap pakai tudung, mira minta tolong mama sapukan #valor kat anas. .
Bukan anas je yang tenang, mama dia yang restless takut terlepas tren ktm pun jadi tenang jugak lepas bau semerbak valor kat ruang tamu. Valor ni memang seriusly wangi.. .
Sebelum keluar pintu rumah, mira calit jugak valor for myself nak bagi kekuatan pi keje ni 😆
.
Siap remind kat mama few times, minta tolong pakaikan valor lagi sekali kat anas sebelum hantar anas pi school baru dia harini.
.
Actually sedih juga tak dapat hantar dia today but i know if mira yang pi hantar, lagi teruk dia nangis and tak nak pi school nanti. 😂😭😭
.
Moga Allah mudahkan transition anas ke surroundings yang baru inshallah. Dia baru nak sayang teachers dia. Tapi if stay kat playhouse, teachers dia kata nanti banyak baby je pindah situ. .
I hope this is the best for him. Ade kawan-kawan lama dia dalam belas-belas orang pi school baru ni, hopefully okay la.. inshallah. Doa yang baik-baik. Ameen.
.
I love you anas. 🥰
.
#taksabarnakjadiWAHM #inshallahsegalausahaakanberhasiloneday
#dontstopdontgiveup 😊💪
#aromatherapy
#aromaterapi
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Pagi ni anas tak bagi mama dia pi work lagi, as usual. Siap nangis-nangis sambil doakan mama anas jadi kaya lagi (bukan kayu dah 😅🤣🤣).
.
Sementara makyong yang sakit kaki ni nak bersiap pakai tudung, mira minta tolong mama sapukan #valor kat anas. .
Bukan anas je yang tenang, mama dia yang restless takut terlepas tren ktm pun jadi tenang jugak lepas bau semerbak valor kat ruang tamu. Valor ni memang seriusly wangi.. .
Sebelum keluar pintu rumah, mira calit jugak valor for myself nak bagi kekuatan pi keje ni 😆
.
Siap remind kat mama few times, minta tolong pakaikan valor lagi sekali kat anas sebelum hantar anas pi school baru dia harini.
.
Actually sedih juga tak dapat hantar dia today but i know if mira yang pi hantar, lagi teruk dia nangis and tak nak pi school nanti. 😂😭😭
.
Moga Allah mudahkan transition anas ke surroundings yang baru inshallah. Dia baru nak sayang teachers dia. Tapi if stay kat playhouse, teachers dia kata nanti banyak baby je pindah situ. .
I hope this is the best for him. Ade kawan-kawan lama dia dalam belas-belas orang pi school baru ni, hopefully okay la.. inshallah. Doa yang baik-baik. Ameen.
.
I love you anas. 🥰
.
#taksabarnakjadiWAHM #inshallahsegalausahaakanberhasiloneday
#dontstopdontgiveup 😊💪
#aromatherapy
#aromaterapi
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

5 0 15 July, 2019
Last week dah cerita pasai essential oils 101 and EO dalam PSK. .
minggu ni, dah 2 malam berturut-turut share on Young Living Compensation Plan pada builders yang berminat nak ade income thru Young Living. Plannya nak habiskan by weekend ni. 
Kalau ramai suri rumah dah berjaya dapat income dgn YL, kenapa tidak kita kan? 😉 #inspirasi 💪 #mydreamtobeaWAHM
.
Bak kata mak minyak kesten, kita dapat commission, kita ade tanggungjawab pada setiap sen yang kita dapat.
.
#Deep. .
Suara serak pon bole hehe. Tak larat zoom, kita record and share sikit-sikit dalam whatsapp group. 😊
.
Moga bermanfaat hendaknye. 🤗🤗🤗
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Last week dah cerita pasai essential oils 101 and EO dalam PSK. .
minggu ni, dah 2 malam berturut-turut share on Young Living Compensation Plan pada builders yang berminat nak ade income thru Young Living. Plannya nak habiskan by weekend ni.
Kalau ramai suri rumah dah berjaya dapat income dgn YL, kenapa tidak kita kan? 😉 #inspirasi 💪 #mydreamtobeaWAHM
.
Bak kata mak minyak kesten, kita dapat commission, kita ade tanggungjawab pada setiap sen yang kita dapat.
.
#Deep. .
Suara serak pon bole hehe. Tak larat zoom, kita record and share sikit-sikit dalam whatsapp group. 😊
.
Moga bermanfaat hendaknye. 🤗🤗🤗
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

6 0 13 July, 2019
Sementara menunggu Hazreena datang nak pick up kiddy wrist diffusers dan pinjam dua buah buku eo. Baru perasan author EOs Integrative Medical Guide ni founder Young Living sendiri, datuk Gary Young kite.
.
Hebat gilos! Founder yang very passionate dan mahukan yang terbaik untuk semua orang. Ade jugak keluo baby ni bagi nama gary kang. 🤣🤣🤣
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Sementara menunggu Hazreena datang nak pick up kiddy wrist diffusers dan pinjam dua buah buku eo. Baru perasan author EOs Integrative Medical Guide ni founder Young Living sendiri, datuk Gary Young kite.
.
Hebat gilos! Founder yang very passionate dan mahukan yang terbaik untuk semua orang. Ade jugak keluo baby ni bagi nama gary kang. 🤣🤣🤣
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

7 0 12 July, 2019
is feeling under the weather. 🤧😷
.
so semua senjata mira keluarkan. ⚔️⚔️⚔️
.
termasuklah oregano yang dah lama tak guna. sapu kat tapak kaki sendiri, tapak kaki anas and hubby sekali, takut depa jangkit dari mak yong ni.. 👣👣👣
.
sacred frank + lotion for baby in the tummy. 🤰
.
rc dekat chest and inhale utk bagi kelegaan pada hidungku 👃
.
lavender dan peppermint dekat dahi, temple and back of neck untuk bagi kelegaan pada kepala yang duk nyut nyut ni.. 💆‍♀️
.
time to rest. 🥰
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

is feeling under the weather. 🤧😷
.
so semua senjata mira keluarkan. ⚔️⚔️⚔️
.
termasuklah oregano yang dah lama tak guna. sapu kat tapak kaki sendiri, tapak kaki anas and hubby sekali, takut depa jangkit dari mak yong ni.. 👣👣👣
.
sacred frank + lotion for baby in the tummy. 🤰
.
rc dekat chest and inhale utk bagi kelegaan pada hidungku 👃
.
lavender dan peppermint dekat dahi, temple and back of neck untuk bagi kelegaan pada kepala yang duk nyut nyut ni.. 💆‍♀️
.
time to rest. 🥰
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

7 0 10 July, 2019
Deretan tentera-tentera yang banyak membantu untuk sharing semalam. .
.
Walaupun 4 ketui je and ade satu cenonet terselit kat situ, bukan calang-calang ye.
.
Eo cenonet baju purple tu la yang dipanggil eo for courage and bravery. Bak kata orang tua, kecik-kecik cili api!
.
P/s: nak tau sharing pasai apa bole refer kat bahagian komen k😉
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Deretan tentera-tentera yang banyak membantu untuk sharing semalam. .
.
Walaupun 4 ketui je and ade satu cenonet terselit kat situ, bukan calang-calang ye.
.
Eo cenonet baju purple tu la yang dipanggil eo for courage and bravery. Bak kata orang tua, kecik-kecik cili api!
.
P/s: nak tau sharing pasai apa bole refer kat bahagian komen k😉
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#minyakbayi
#minyakbaby
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

5 1 7 July, 2019
Pukul 3 pagi tadi..nak tido dah. nampak nyamuk berpusing-pusing dekat tangan husband. Tak bole jadi ni..
.
Ape lagi. Keluarkan senjata terus.
.
Sapu kat dedua kaki dan tangan abah anas, anas and myself.
.
Pagi tadi tanya abah anas. Ade ke nyamuk gigit. Xda katanya.
.
Me and anad pun alhamdulillah takda menggaru.
.
Sorry nyamuk. U lose again. 2-0. 😆
.
#senangkejemamaanassekarang
#ubatnyamuk
#ubatnyamukorganik
#mosquitorepellent 
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Pukul 3 pagi tadi..nak tido dah. nampak nyamuk berpusing-pusing dekat tangan husband. Tak bole jadi ni..
.
Ape lagi. Keluarkan senjata terus.
.
Sapu kat dedua kaki dan tangan abah anas, anas and myself.
.
Pagi tadi tanya abah anas. Ade ke nyamuk gigit. Xda katanya.
.
Me and anad pun alhamdulillah takda menggaru.
.
Sorry nyamuk. U lose again. 2-0. 😆
.
#senangkejemamaanassekarang
#ubatnyamuk
#ubatnyamukorganik
#mosquitorepellent
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

6 0 7 July, 2019
Anas yang excited nak jumpa mama dia lepas habis sharing sampai tertidur.
.
Thank you Muhammad Hanif tolong jagakan anas dari pukul 7 malam nak bagi mira prepare for the sharing tonight. You are the bestest husband for me. 😘
.
Inshallah, a little goes a long way. 🥰
.
I believe 2-3 hours spent for sharing ni inshallah boleh membantu those yang baru nak kenal dengan essential oils dan yang baru belajar tentang dunia eo. .
Senang dah lepas ni bole share je video ni dengan my existing, new and potential builders inshallah. And to all oilers yang rasa sharing tu bermanfaat and nak share pun, sangatlah dialu-alukan..😊
.
Alhamdulillah ala kulli haal and thank you Allah for letting the sharing session ran smoothly tonight. 🥰
.
#myessentialoilsjourney
#educate2empower
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my

Anas yang excited nak jumpa mama dia lepas habis sharing sampai tertidur.
.
Thank you Muhammad Hanif tolong jagakan anas dari pukul 7 malam nak bagi mira prepare for the sharing tonight. You are the bestest husband for me. 😘
.
Inshallah, a little goes a long way. 🥰
.
I believe 2-3 hours spent for sharing ni inshallah boleh membantu those yang baru nak kenal dengan essential oils dan yang baru belajar tentang dunia eo. .
Senang dah lepas ni bole share je video ni dengan my existing, new and potential builders inshallah. And to all oilers yang rasa sharing tu bermanfaat and nak share pun, sangatlah dialu-alukan..😊
.
Alhamdulillah ala kulli haal and thank you Allah for letting the sharing session ran smoothly tonight. 🥰
.
#myessentialoilsjourney
#educate2empower
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my

11 0 6 July, 2019
Alang-alang dah keluarkan masa sharing, kita snap gambar buat kenangan. 🥰
.
Rupanya banyak jugak koleksi YL yang mira ade hehe. Ni pun tak termasuk lipstick, lipbalm and lipgloss. Dulu rasa macam susah je nak berhijrah ni hehe. 😆
.
YL ade products infused with essential oils from personal care from babies to toddler to adults, household care, make up range etc. Complete set! 😍
.
Perlahan-lahan berubah ke arah yang lebih baik inshallah. Its our wellness journey. 😊
.
#educate2empower 
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my

Alang-alang dah keluarkan masa sharing, kita snap gambar buat kenangan. 🥰
.
Rupanya banyak jugak koleksi YL yang mira ade hehe. Ni pun tak termasuk lipstick, lipbalm and lipgloss. Dulu rasa macam susah je nak berhijrah ni hehe. 😆
.
YL ade products infused with essential oils from personal care from babies to toddler to adults, household care, make up range etc. Complete set! 😍
.
Perlahan-lahan berubah ke arah yang lebih baik inshallah. Its our wellness journey. 😊
.
#educate2empower
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my

14 0 6 July, 2019
Mak yong lapaq lepas cakap nak dekat dua jam. 😆 Memula neves lepas tu syok pulak bercerita. 😅😂
.
Jangan SS je dah🤣
.
Congrats Bella Roslan & Mira menang quiz tadi! 😘😘😘
.
P/s: nama azrah kat situ sebab pinjam zoom kak azrah, my platinum leader. Tqvm kak azrah🥰🥰🥰
.
#educate2empower . .
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Mak yong lapaq lepas cakap nak dekat dua jam. 😆 Memula neves lepas tu syok pulak bercerita. 😅😂
.
Jangan SS je dah🤣
.
Congrats Bella Roslan & Mira menang quiz tadi! 😘😘😘
.
P/s: nama azrah kat situ sebab pinjam zoom kak azrah, my platinum leader. Tqvm kak azrah🥰🥰🥰
.
#educate2empower . .
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

7 0 6 July, 2019
Salam and good morning all! 😍
.
Jangan lupa jam 9 malam ni ade sharing on essential oils dalam Premium Starter Kit (PSK) ye.
.
Sharings ni terbuka pada my builders dan non-members yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang essential oils.
.
Tiada paksaan untuk membeli PSK, eo atau yang sewaktu dengannya. Yang ada hanyalah ilmu untuk dikongsi dan hadiah menarik yang bakal menjadi milik anda , inshaAllah! 😍
.
Jika berminat, bole wasep direct pada mira dengan click link di bawah untuk secure your seat :
http://wasap.my/60186618373
.
Make sure install zoom apps di phone anda k (seperti dalam gambar ke2) .
Sambil dengar bole santai-santai dengan keluarga. Video dan audio anda bole close and mute.. so inshallah tak perlu lah nak bersiap cantik-cantik nak dengar sharing ni hehe. Kecuali masa nak jawab quiz je perlukan respon dari anda di akhir sesi sharing 😊
.
Jumpa anda malam ni inshallah😉
.
#educate2empower
. .
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Salam and good morning all! 😍
.
Jangan lupa jam 9 malam ni ade sharing on essential oils dalam Premium Starter Kit (PSK) ye.
.
Sharings ni terbuka pada my builders dan non-members yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang essential oils.
.
Tiada paksaan untuk membeli PSK, eo atau yang sewaktu dengannya. Yang ada hanyalah ilmu untuk dikongsi dan hadiah menarik yang bakal menjadi milik anda , inshaAllah! 😍
.
Jika berminat, bole wasep direct pada mira dengan click link di bawah untuk secure your seat :
http://wasap.my/60186618373
.
Make sure install zoom apps di phone anda k (seperti dalam gambar ke2) .
Sambil dengar bole santai-santai dengan keluarga. Video dan audio anda bole close and mute.. so inshallah tak perlu lah nak bersiap cantik-cantik nak dengar sharing ni hehe. Kecuali masa nak jawab quiz je perlukan respon dari anda di akhir sesi sharing 😊
.
Jumpa anda malam ni inshallah😉
.
#educate2empower
. .
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

9 0 5 July, 2019

Top #spalikehome posts

A Luxury Retreat right in the middle of the city?! Too good to be true! But in this case... It’s True!✨✨
Over 70 people came through my new listing in Cheviot Hills, despite the rain party people! That’s what I call a successful Open House! 🏦🔥💃🏽🎯
#luxuryliving
#cheviothills
#spalikehome
#SOLD
#livingbeautifullyLA
#shesellsthecity

A Luxury Retreat right in the middle of the city?! Too good to be true! But in this case... It’s True!✨✨
Over 70 people came through my new listing in Cheviot Hills, despite the rain party people! That’s what I call a successful Open House! 🏦🔥💃🏽🎯
#luxuryliving
#cheviothills
#spalikehome
#SOLD
#livingbeautifullyLA
#shesellsthecity

52 9 6 February, 2019
What are you diffusing today? This I have going in my bedroom today. I did this blend last night because I needed something super soothing. This is a great earthy blend that really puts some oomf in your reality facing and also meditation needing self! #younglivingessentialoils #selflove #diffuserjewelry #spalikehome

What are you diffusing today? This I have going in my bedroom today. I did this blend last night because I needed something super soothing. This is a great earthy blend that really puts some oomf in your reality facing and also meditation needing self! #younglivingessentialoils #selflove #diffuserjewelry #spalikehome

10 2 21 June, 2019
Salam Jumaat semuaaaa! 🤩
.
Ni la 3 jenis starter kit yang korang bole pilih untuk dapatkan free membership. .
.
Kenapa #best free membership ni? Sebab lepas tu bole dapat 24% diskaun untuk semua barang yl kecuali starter kit yang dah sedia murah ni. .
.
Seronoknye tu ibarat dapat main kocak-kocak air dengan kaki gittew. 😆🤣🤣
.
Kenapa perlu berbelanja lebih kalau bole #jimat? 😘
.
Minat? Bole terus roger mira, manager Anas. 
Nak minta sign Anas, kena datang rumah katanya 😆
Ayat first dia akan cakap "jemputlah masuk!" 😆
.
Pembelian PSK akan dapat free gifts dari mira untuk mudahkan korang start your oiling journey 🤗
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Salam Jumaat semuaaaa! 🤩
.
Ni la 3 jenis starter kit yang korang bole pilih untuk dapatkan free membership. .
.
Kenapa #best free membership ni? Sebab lepas tu bole dapat 24% diskaun untuk semua barang yl kecuali starter kit yang dah sedia murah ni. .
.
Seronoknye tu ibarat dapat main kocak-kocak air dengan kaki gittew. 😆🤣🤣
.
Kenapa perlu berbelanja lebih kalau bole #jimat? 😘
.
Minat? Bole terus roger mira, manager Anas.
Nak minta sign Anas, kena datang rumah katanya 😆
Ayat first dia akan cakap "jemputlah masuk!" 😆
.
Pembelian PSK akan dapat free gifts dari mira untuk mudahkan korang start your oiling journey 🤗
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

9 0 26 July, 2019
Ingat tak post mira haritu tentang pv reward yang mira redeem untuk persediaan bersalin, berpantang dan hadiah untuk builders mira?
.
Ha ni la diaaa! 🤩
.
Mira ingat lagi masa pi Young Living punya event April lepas, memang teringin nak ade Ylang Ylang dengan Jasmine ni sebab wangi. Hanif pon suka. Dia pon cakap wangi. And both eo ni inshallah sangat membantu time labor nanti. Sekali cek alhamdulillah bole redeem je! YEAY!!! 😍😍😍
.
Siapa yang usaha inshallah dia akan dapat. Janji Allah pada kita. 🥰
.
Best bila hard work paid off. Sweet! 😍
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra

Ingat tak post mira haritu tentang pv reward yang mira redeem untuk persediaan bersalin, berpantang dan hadiah untuk builders mira?
.
Ha ni la diaaa! 🤩
.
Mira ingat lagi masa pi Young Living punya event April lepas, memang teringin nak ade Ylang Ylang dengan Jasmine ni sebab wangi. Hanif pon suka. Dia pon cakap wangi. And both eo ni inshallah sangat membantu time labor nanti. Sekali cek alhamdulillah bole redeem je! YEAY!!! 😍😍😍
.
Siapa yang usaha inshallah dia akan dapat. Janji Allah pada kita. 🥰
.
Best bila hard work paid off. Sweet! 😍
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

14 2 27 July, 2019
Bayangkan lantern diffuser ni ada atas console table atau tv cabinet rumah korang. Cantikkan? Diffuse pulak aroma lavender. Wahhh ❤️❤️❤️ wangii je rumah. Mesti home sweet home sangat taknak kluar rumah kan.

#youngliving
#lanterndiffuser
#longholiday
#spalikehome
#consoletabledecor

Bayangkan lantern diffuser ni ada atas console table atau tv cabinet rumah korang. Cantikkan? Diffuse pulak aroma lavender. Wahhh ❤️❤️❤️ wangii je rumah. Mesti home sweet home sangat taknak kluar rumah kan.

#youngliving
#lanterndiffuser
#longholiday
#spalikehome
#consoletabledecor

11 2 9 September, 2018
Sebagaimana Dia jadikan manusia tiada yang sama dan pelbagai ragam, Dia juga menjadikan pelbagai jenis tumbuhan untuk manfaat manusia. MasyaAllah Alhamdulillah ❤ .

Siapa yang tak boleh bau pewangi tiruan, nak try banyak jenis eo dan suka tengok eo banyak berwarna-warni tersusun rapi, mari laburkan duit untuk kegunaan seisi keluarga; jom beli PREMIUM STARTER KIT. Memang jimat dan berbaloi 👍

#destressing #calming #relaxing #metime #homedecor #spalikehome #noartificialfragrance

Sebagaimana Dia jadikan manusia tiada yang sama dan pelbagai ragam, Dia juga menjadikan pelbagai jenis tumbuhan untuk manfaat manusia. MasyaAllah Alhamdulillah ❤ .

Siapa yang tak boleh bau pewangi tiruan, nak try banyak jenis eo dan suka tengok eo banyak berwarna-warni tersusun rapi, mari laburkan duit untuk kegunaan seisi keluarga; jom beli PREMIUM STARTER KIT. Memang jimat dan berbaloi 👍

#destressing #calming #relaxing #metime #homedecor #spalikehome #noartificialfragrance

8 1 6 August, 2019
HAPAK BE GONE!
.
Masuk-masuk bilik je bau hapak, spray Febreze, makin hapak jadinya. 😵😵😵
.
Teringat PURIFICATION eo yang bantu hilangkan bau hanyir dalam freezer haritu. .
Terus isi air #coway dan drop few #purification eo dalam botol spray - reuse je botol rose water hehe.
.
Lepas tu spray satu tilam, sret-sretttt.. atas tepi tilam semua spray. 💦💦💦
.
Masuk-masuk balik lepas 10-20 minit, guess WHAT??? 75% of bau hapak GONE! 😱😱
.
Lepas tu spray tilam kali kedua untuk hilangkan lagi BAU.. 🍃🍃🍃
.
Then hubby pulak diffuse purification eo, masuk-masuk bilik lagi sekali, 100% BAU HAPAK HILANG, BAU SPA SEMERBAK menusuk hidung. Haaaa~~~~~ 😇😇😇
.
Macam dalam hotel + spa pulak rasa.. 😍😍😍
.
Aircond semua dah on. Menunggu kedatangan VVIP, abah dan mak terchenta yang mai jauh dari Kedah 😘😘😘
.
Purification eo ni ade juga dalam set Premium Starter Kit tau. Dapat FREE GIFTS 🎁🎁🎁🎁lagi, while stocks last! 😉😉😉
.
#spa #spalikehome #vacation #therapeuticgrade #essentialoils #premiumstarterkit

HAPAK BE GONE!
.
Masuk-masuk bilik je bau hapak, spray Febreze, makin hapak jadinya. 😵😵😵
.
Teringat PURIFICATION eo yang bantu hilangkan bau hanyir dalam freezer haritu. .
Terus isi air #coway dan drop few #purification eo dalam botol spray - reuse je botol rose water hehe.
.
Lepas tu spray satu tilam, sret-sretttt.. atas tepi tilam semua spray. 💦💦💦
.
Masuk-masuk balik lepas 10-20 minit, guess WHAT??? 75% of bau hapak GONE! 😱😱
.
Lepas tu spray tilam kali kedua untuk hilangkan lagi BAU.. 🍃🍃🍃
.
Then hubby pulak diffuse purification eo, masuk-masuk bilik lagi sekali, 100% BAU HAPAK HILANG, BAU SPA SEMERBAK menusuk hidung. Haaaa~~~~~ 😇😇😇
.
Macam dalam hotel + spa pulak rasa.. 😍😍😍
.
Aircond semua dah on. Menunggu kedatangan VVIP, abah dan mak terchenta yang mai jauh dari Kedah 😘😘😘
.
Purification eo ni ade juga dalam set Premium Starter Kit tau. Dapat FREE GIFTS 🎁🎁🎁🎁lagi, while stocks last! 😉😉😉
.
#spa #spalikehome #vacation #therapeuticgrade #essentialoils #premiumstarterkit

3 2 8 September, 2018
Ehh. Dkt spa ke tu?

Kite dkt office je ni ha. Unboxing premium starter kit customer. Dengan aria diffuser.

Now you can create spa environment at your own space. Best kan. Selain menenangkan, segala benefits essential oil tu kita boleh dapat InsyaAllah.

Nak cuba? Boleh click link di bio 🤗

#younglivingputrajaya
#essentialoils
#spalikehome
#happypills
#stressnomore
#lonelinessnomore

Ehh. Dkt spa ke tu?

Kite dkt office je ni ha. Unboxing premium starter kit customer. Dengan aria diffuser.

Now you can create spa environment at your own space. Best kan. Selain menenangkan, segala benefits essential oil tu kita boleh dapat InsyaAllah.

Nak cuba? Boleh click link di bio 🤗

#younglivingputrajaya
#essentialoils
#spalikehome
#happypills
#stressnomore
#lonelinessnomore

12 2 19 October, 2018
.
.
Assalamualaikum & salam subuh! ❤️
.

Cuti2 nie korang selalu buat apa ea? .

If harini korang decide nk rest je kt umah, jgn lupa ON diffuser & diffuse #ronellaEssentialOil feveret korang tau. .

Selamat berhujung minggu! 😍
.

#ronella #kuantan #kemaman #malaysia #bySyidahM #jimat #diffuser #essentialOils #therapy #spaLikeHome #selfTreat

.
.
Assalamualaikum & salam subuh! ❤️
.

Cuti2 nie korang selalu buat apa ea? .

If harini korang decide nk rest je kt umah, jgn lupa ON diffuser & diffuse #ronellaEssentialOil feveret korang tau. .

Selamat berhujung minggu! 😍
.

#ronella #kuantan #kemaman #malaysia #bySyidahM #jimat #diffuser #essentialOils #therapy #spaLikeHome #selfTreat

8 2 12 July, 2019