#shukhotfm Instagram Photos & Videos

shukhotfm - 335 posts

Bagus @shuk_hotfm ...sentiasa berusaha nak perbaiki diri dan terus maju .

Swipe ⬆️ di IG Story untuk baca artikel penuh
.

#mhehiburan #mhetrending #mheselebriti #selebritimalaysia #malaysia #shuk #shukhotfm #lawak

Bagus @shuk_hotfm ...sentiasa berusaha nak perbaiki diri dan terus maju .

Swipe ⬆️ di IG Story untuk baca artikel penuh
.

#mhehiburan #mhetrending #mheselebriti #selebritimalaysia #malaysia #shuk #shukhotfm #lawak

200 1 16 August, 2019
.
Orang lain yang try, orang lain yang dapat pickupline😅. Sabar eh😂
.
.
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia dan ulangan di YouTube #tv9malaysia
.
.
🎥#tv3malaysia .
.
👇👇tag kawan korang yang kaki bahan👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my  #lipsync
#icanseeyourvoice  @kitaljens @jannanick_official95 #oppasean @janna_nicker #jannanick #jannanicker 
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#remyishak #remyishakfans
#sitisarah #ljens #jihanmuse 
#sitisarahraissuddin # #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#moveonboleh

.
Orang lain yang try, orang lain yang dapat pickupline😅. Sabar eh😂
.
.
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia dan ulangan di YouTube #tv9malaysia
.
.
🎥 #tv3malaysia .
.
👇👇tag kawan korang yang kaki bahan👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my #lipsync
#icanseeyourvoice @kitaljens @jannanick_official95 #oppasean @janna_nicker #jannanick #jannanicker
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#remyishak #remyishakfans
#sitisarah #ljens #jihanmuse
#sitisarahraissuddin # #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#moveonboleh

16,056 4 10 August, 2019

Top #shukhotfm posts

.
.
Hoo hoo~ dia yang win betul tu 😂
.
Admin ulang banyak kali part tu 😝
.
Siapa yang tertipu ngan akak ni angkat tangan sikit🙋🏻 .
.
🎥@haelhusaini
.
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#haelers #haram #haelhusaini 
#ljens #jihanmuse #haziqhotfm
#azirashafinaz #markadam #shukhotfm
#thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

.
.
Hoo hoo~ dia yang win betul tu 😂
.
Admin ulang banyak kali part tu 😝
.
Siapa yang tertipu ngan akak ni angkat tangan sikit🙋🏻 .
.
🎥@haelhusaini
.
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#haelers #haram #haelhusaini
#ljens #jihanmuse #haziqhotfm
#azirashafinaz #markadam #shukhotfm
#thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

1,534 38 26 June, 2019
.
.
Mesti korang ada member macam ni kan?😂
Dia serious lah macam mana pun orang tetap pikir dia tengah memain 😆
Kesian dia~
.
.
👇🏻👇🏻Tag sikit member korang yang kaki gurau tu👇🏻👇🏻
. 
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia .
.
🎥#tv3malaysia .
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@jihanmuse @icanseeyourvoice_my 
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#ismailizzani
#wpentertainment #ljens #jihanmuse 
#khaibahar #khaibahar94 #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakhambar #lawakan #lawakantarabangsa
#thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

.
.
Mesti korang ada member macam ni kan?😂
Dia serious lah macam mana pun orang tetap pikir dia tengah memain 😆
Kesian dia~
.
.
👇🏻👇🏻Tag sikit member korang yang kaki gurau tu👇🏻👇🏻
.
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia .
.
🎥 #tv3malaysia .
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@jihanmuse @icanseeyourvoice_my
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#ismailizzani
#wpentertainment #ljens #jihanmuse
#khaibahar #khaibahar94 #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakhambar #lawakan #lawakantarabangsa
#thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

1,204 11 30 June, 2019