#sherryalhadad Instagram Photos & Videos

🔥JOM BANCUH PERLA COFFEE EXCLUSIVE EDISI TERBARU! 🔥
.
sedap gila weeyyyhhh!!!
.
nak dapatkan PCE ni mai wasap  Amny 011-59912796 ok? dapat free gift tau beli dengan Amny.. selagi stok masih ada ye..lambat habis..hihi 🎁
.
.
#terlajaklaris #terlajakmurah #abgterlajaklaris #datoaliffsyukri #ctdk #fazura #neelofa #neelofarhijab #sherryalhadad #aydajebat #terapiinstagram #assalamualaikum #rozitachewan #jannanick #instafamousmalaysia #paidreviewmalaysia #siakapkeli #artismalaysia #dramasangat #icanseeyourvoicemalaysia #produkviral #jjcm #masakapahariini #masakapaharini  #bazarpaknil #utusancintabuatadam #fashasandha #setelahterlafaznyakad #uqashasenrose #emmamaembong

🔥JOM BANCUH PERLA COFFEE EXCLUSIVE EDISI TERBARU! 🔥
.
sedap gila weeyyyhhh!!!
.
nak dapatkan PCE ni mai wasap Amny 011-59912796 ok? dapat free gift tau beli dengan Amny.. selagi stok masih ada ye..lambat habis..hihi 🎁
.
.
#terlajaklaris #terlajakmurah #abgterlajaklaris #datoaliffsyukri #ctdk #fazura #neelofa #neelofarhijab #sherryalhadad #aydajebat #terapiinstagram #assalamualaikum #rozitachewan #jannanick #instafamousmalaysia #paidreviewmalaysia #siakapkeli #artismalaysia #dramasangat #icanseeyourvoicemalaysia #produkviral #jjcm #masakapahariini #masakapaharini #bazarpaknil #utusancintabuatadam #fashasandha #setelahterlafaznyakad #uqashasenrose #emmamaembong

5 4 59 minutes ago
Siapa yang memerlukan ALFALFA Complex? .
👉Mereka yang ada masalah RESDUNG .
👉Mereka yang ada  KEPUTIHAN .
👉 Mereka yang selalu LETIH .
👉 Mereka yang sedang  menyusu dan mengalami  masalah KEKURANGAN  SUSU .
👉Mereka yang mengalami  KENCING KOTOR atau  TERPUTUS2 .
👉Mereka yang OBESITI .
👉Mereka yang ingin  MENEGANGKAN ASET .
👉Mereka yang mempunyai  masalah JERAWAT yang  teruk .
.
Ini golongan yang highly recommended untuk ambik alfalfa. .
.
Mai wasap Amny 011-59912796 ok? .
.

#alfalfa #alfalfashaklee #buangangin #buanganginbadan #detoks #detoxusus #sihatdalaman #vitaminshaklee #shakleebalakong #shakleemalaysia #setdiet #setkurus #setdetoks #setresdungshaklee #setresdung #setmilkbooster #setkurusbajet #setkurusshaklee #tv3malaysia #sherryalhadad #balakong #makansedap  #cantiksebelumkahwin #kurussihat #cepatkurus #resdung #ubatresdung #vitaminresdung #elergikbadan #masalahresdung

Siapa yang memerlukan ALFALFA Complex? .
👉Mereka yang ada masalah RESDUNG .
👉Mereka yang ada KEPUTIHAN .
👉 Mereka yang selalu LETIH .
👉 Mereka yang sedang menyusu dan mengalami masalah KEKURANGAN SUSU .
👉Mereka yang mengalami KENCING KOTOR atau TERPUTUS2 .
👉Mereka yang OBESITI .
👉Mereka yang ingin MENEGANGKAN ASET .
👉Mereka yang mempunyai masalah JERAWAT yang teruk .
.
Ini golongan yang highly recommended untuk ambik alfalfa. .
.
Mai wasap Amny 011-59912796 ok? .
.

#alfalfa #alfalfashaklee #buangangin #buanganginbadan #detoks #detoxusus #sihatdalaman #vitaminshaklee #shakleebalakong #shakleemalaysia #setdiet #setkurus #setdetoks #setresdungshaklee #setresdung #setmilkbooster #setkurusbajet #setkurusshaklee #tv3malaysia #sherryalhadad #balakong #makansedap #cantiksebelumkahwin #kurussihat #cepatkurus #resdung #ubatresdung #vitaminresdung #elergikbadan #masalahresdung

4 0 4 hours ago
💕VITAMIN C SUSTAINED RELEASE 💕 .
.
VITAMIN C VS RESDUNG! .
.
Pengambilan Vitamin C dapat merawat penyakit resdung yang kronik berhenti tanpa perlu membuat rawatan asap resdung. .
.
Hanya perlu mengambil 2 ke 4 biji kapsul sehari mampu merawat masalah resdung. .
. 
Amalkan setiap hari, tiada lagi mengalami masalah: .
-Bersin setiap pagi .
-Gatal telinga & tekak .
-Mengalir cecair putih setiap masa .
-Batuk berkahak .
-Nafas berbau .
-Gatal hidung & mata .
-Sakit kepala .
-Sakit gusi . .
Vitamin c banteras resdung! .
.
Selain itu, Vitamin C Plus nie antara supplement Shaklee yang paling JIMAT untuk mereka yang pentingkan kesihatan. .
.
🎉NAK SIHAT .
🎉NAK ELAK DEMAM,  SELSEMA YANG BERULANG .
🎉NAK IMUN BADAN KUAT .
.
Sebotol Vitamin C Plus Shaklee mampu bertahan selama 6 bulan dengan harga mampu milik😍👍 .
.
Siapa kata supplememnt shaklee mahal. Sekali beli mesti jatuh hati😄
.
Mai wasap Amny untuk harga best . Wasap ke 011-59912796 ok? .
.
.

#vitaminc #vitamincshaklee #kulitcantik #kukitputih #detoks #detoxusus #sihatdalaman #vitaminshaklee #shakleebalakong #shakleemalaysia #setdiet #setkurus #setdetoks #setresdungshaklee #setresdung #setmilkbooster #setkurusbajet #setkurusshaklee #tv3malaysia #sherryalhadad #balakong #makansedap  #cantiksebelumkahwin #kurussihat #cepatkurus #resdung #ubatresdung #vitaminresdung #elergikbadan #masalahresdung

💕VITAMIN C SUSTAINED RELEASE 💕 .
.
VITAMIN C VS RESDUNG! .
.
Pengambilan Vitamin C dapat merawat penyakit resdung yang kronik berhenti tanpa perlu membuat rawatan asap resdung. .
.
Hanya perlu mengambil 2 ke 4 biji kapsul sehari mampu merawat masalah resdung. .
.
Amalkan setiap hari, tiada lagi mengalami masalah: .
-Bersin setiap pagi .
-Gatal telinga & tekak .
-Mengalir cecair putih setiap masa .
-Batuk berkahak .
-Nafas berbau .
-Gatal hidung & mata .
-Sakit kepala .
-Sakit gusi . .
Vitamin c banteras resdung! .
.
Selain itu, Vitamin C Plus nie antara supplement Shaklee yang paling JIMAT untuk mereka yang pentingkan kesihatan. .
.
🎉NAK SIHAT .
🎉NAK ELAK DEMAM, SELSEMA YANG BERULANG .
🎉NAK IMUN BADAN KUAT .
.
Sebotol Vitamin C Plus Shaklee mampu bertahan selama 6 bulan dengan harga mampu milik😍👍 .
.
Siapa kata supplememnt shaklee mahal. Sekali beli mesti jatuh hati😄
.
Mai wasap Amny untuk harga best . Wasap ke 011-59912796 ok? .
.
.

#vitaminc #vitamincshaklee #kulitcantik #kukitputih #detoks #detoxusus #sihatdalaman #vitaminshaklee #shakleebalakong #shakleemalaysia #setdiet #setkurus #setdetoks #setresdungshaklee #setresdung #setmilkbooster #setkurusbajet #setkurusshaklee #tv3malaysia #sherryalhadad #balakong #makansedap #cantiksebelumkahwin #kurussihat #cepatkurus #resdung #ubatresdung #vitaminresdung #elergikbadan #masalahresdung

6 0 4 hours ago
Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam dan secara ulangan di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia
.
#senangterhibur⠀
#thesherryshow⠀
#sherryalhadad⠀
#tv3malaysia⠀
#tv9malaysia

Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam dan secara ulangan di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia
.
#senangterhibur
#thesherryshow
#sherryalhadad
#tv3malaysia
#tv9malaysia

1,064 4 6 hours ago
Kakak @sherry_alhadad kata walaupun Isabella beri respon macam tu dekat maknya, dia tetap sayang mak dia. Nak tengok sejauh mana kasih sayang mereka jom langgan dan tonton telemovie #Geng di Astro First Eksklusif juga On Demand sepuasnya dengan harga RM15 saja. Kita support okay? 😘 #sherryalhadad #sherryliciousfc #liciouslovesherry #3lebihberbisa #gengfreshies4lyfe #perempuanproductions

Kakak @sherry_alhadad kata walaupun Isabella beri respon macam tu dekat maknya, dia tetap sayang mak dia. Nak tengok sejauh mana kasih sayang mereka jom langgan dan tonton telemovie #Geng di Astro First Eksklusif juga On Demand sepuasnya dengan harga RM15 saja. Kita support okay? 😘 #sherryalhadad #sherryliciousfc #liciouslovesherry #3lebihberbisa #gengfreshies4lyfe #perempuanproductions

4 0 6 hours ago
🐝SELAMAT PETANG🐝
.
Jangan malas jaga diri ye puan, susah nak jadi rajin ni kan? Kena paksa diri utk pk dgn kreatif utk elak masalah.
.
Nak hidup gembira kena pk, nak hidup sejahtera kena pk, nak kasi suami happy kena pk. Nak tgk anak2 bahagia kena pk. Kalau malas nak pk, tu yang jadi tak bertegur dgn jiran, tu yg baju tak berlipat masuk 3 hari, periuk belanga tersadai sampai pagi baru nak basuh😅
.
Suami masuk bilik pun bau ikan masin. Tak selera okey😭
.
Jom wasap saya utk tolong puan bebas dari belenggu alasan dan kemalasan. Lepas ni saya confirm puan akan jadi lebih bersemangat 👍
.
📞Wasap - 0133308947
.
=======================================
.
DROPSHIP WANTED❗
❌TANPA MODAL
❌RISIKO
✔UNTUNG HINGGA RM900
✔BAHAN DISEDIAKAN
.
📞WS 0133308947
.
.
.
#pinkladybodyperfection #teamAFviral0887 #pinkladybodygoals #teamdiamondempires #remyempire #bisnesonline #malaysia #kkmmalaysia #halalmalaysia #jamumoden #jamuratumalaya #rumahhutanbonda #aliffsyukriterlajaklaris #zarinazainuddin #sherryalhadad #fattzura #nabilahuda #kakaazraff #jihanmuse #nabilarazali #yuna #rajaema #noradanish

🐝SELAMAT PETANG🐝
.
Jangan malas jaga diri ye puan, susah nak jadi rajin ni kan? Kena paksa diri utk pk dgn kreatif utk elak masalah.
.
Nak hidup gembira kena pk, nak hidup sejahtera kena pk, nak kasi suami happy kena pk. Nak tgk anak2 bahagia kena pk. Kalau malas nak pk, tu yang jadi tak bertegur dgn jiran, tu yg baju tak berlipat masuk 3 hari, periuk belanga tersadai sampai pagi baru nak basuh😅
.
Suami masuk bilik pun bau ikan masin. Tak selera okey😭
.
Jom wasap saya utk tolong puan bebas dari belenggu alasan dan kemalasan. Lepas ni saya confirm puan akan jadi lebih bersemangat 👍
.
📞Wasap - 0133308947
.
=======================================
.
DROPSHIP WANTED❗
❌TANPA MODAL
❌RISIKO
✔UNTUNG HINGGA RM900
✔BAHAN DISEDIAKAN
.
📞WS 0133308947
.
.
.
#pinkladybodyperfection #teamAFviral0887 #pinkladybodygoals #teamdiamondempires #remyempire #bisnesonline #malaysia #kkmmalaysia #halalmalaysia #jamumoden #jamuratumalaya #rumahhutanbonda #aliffsyukriterlajaklaris #zarinazainuddin #sherryalhadad #fattzura #nabilahuda #kakaazraff #jihanmuse #nabilarazali #yuna #rajaema #noradanish

0 0 6 hours ago
🐝SELAMAT MALAM🐝
.
Jangan malas jaga diri ye puan, susah nak jadi rajin ni kan? Kena paksa diri utk pk dgn kreatif utk elak masalah.
.
Nak hidup gembira kena pk, nak hidup sejahtera kena pk, nak kasi suami happy kena pk. Nak tgk anak2 bahagia kena pk. Kalau malas nak pk, tu yang jadi tak bertegur dgn jiran, tu yg baju tak berlipat masuk 3 hari, periuk belanga tersadai sampai pagi baru nak basuh😅
.
Suami masuk bilik pun bau ikan masin. Tak selera okey😭
.
Jom wasap saya utk tolong puan bebas dari belenggu alasan dan kemalasan. Lepas ni saya confirm puan akan jadi lebih bersemangat 👍
.
📞Wasap - 0133308947
.
=======================================
.
DROPSHIP WANTED❗
❌TANPA MODAL
❌RISIKO
✔UNTUNG HINGGA RM900
✔BAHAN DISEDIAKAN
.
📞WS 0133308947
.
.
.
#pinkladybodyperfection #teamAFviral0887 #pinkladybodygoals #teamdiamondempires #remyempire #bisnesonline #malaysia #kkmmalaysia #halalmalaysia #jamumoden #jamuratumalaya #rumahhutanbonda #aliffsyukriterlajaklaris #zarinazainuddin #sherryalhadad #fattzura #nabilahuda #kakaazraff #jihanmuse #nabilarazali #yuna #rajaema #noradanish

🐝SELAMAT MALAM🐝
.
Jangan malas jaga diri ye puan, susah nak jadi rajin ni kan? Kena paksa diri utk pk dgn kreatif utk elak masalah.
.
Nak hidup gembira kena pk, nak hidup sejahtera kena pk, nak kasi suami happy kena pk. Nak tgk anak2 bahagia kena pk. Kalau malas nak pk, tu yang jadi tak bertegur dgn jiran, tu yg baju tak berlipat masuk 3 hari, periuk belanga tersadai sampai pagi baru nak basuh😅
.
Suami masuk bilik pun bau ikan masin. Tak selera okey😭
.
Jom wasap saya utk tolong puan bebas dari belenggu alasan dan kemalasan. Lepas ni saya confirm puan akan jadi lebih bersemangat 👍
.
📞Wasap - 0133308947
.
=======================================
.
DROPSHIP WANTED❗
❌TANPA MODAL
❌RISIKO
✔UNTUNG HINGGA RM900
✔BAHAN DISEDIAKAN
.
📞WS 0133308947
.
.
.
#pinkladybodyperfection #teamAFviral0887 #pinkladybodygoals #teamdiamondempires #remyempire #bisnesonline #malaysia #kkmmalaysia #halalmalaysia #jamumoden #jamuratumalaya #rumahhutanbonda #aliffsyukriterlajaklaris #zarinazainuddin #sherryalhadad #fattzura #nabilahuda #kakaazraff #jihanmuse #nabilarazali #yuna #rajaema #noradanish

0 0 6 hours ago
PINJAMAN MELALUI PENGELUARAN KWSP (6bulan lagi bakal terima KWSP) .

Mana2 yang urgent nak pakai duit tapi tak tahu nak pinjam siapa bole wasap saya untuk semak kelayakan anda .

Ni testimoni fresh lagi dri Dhia, Customer ni baru apply semalam.

Encik Sabri  berumur 49 tahun apply 15k untuk settle deposit loan Rumah anak dia.Encik Sabri apply menggunakan akaun KWSP (akaun 2) .

Awal Bulan 3 nanti umur dia cukup 50 tahun,Encik Sabri trus nk settle loan dia. 
Pinjaman tanpa pendahuluan,tanpa bayaran pemprosesan, ada aggrement dan mengunakan konsep "pinjam dahulu bayar kemudian". Nak cuba ? Cek kelayakan? hanya dengan 1 klik link di bawah anda boleh terus berurusan dengan saya 👇

www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#megadrama
#maluapabossku
#utusancintabuatadam
#bigstage
#trending
#sherryalhadad
#makeupartistmalaysia
#emmamaembong 
#ehmalaysia
#astrogempak
#kamaladli
#shawlmurah
#kauyangpertama 
#ajariplayboyitu
#bawalmurah
 #zizanrazak
#syafikkyle 
#onlineshopmalaysia
 #artismalaysia
#airasia
 #pinjamanbumiputra
#pelaminmurah #bazaarpaknil 
#elfiraloy
#dominasibbnu
#migdrama #ctdk
#noraanne

PINJAMAN MELALUI PENGELUARAN KWSP (6bulan lagi bakal terima KWSP) .

Mana2 yang urgent nak pakai duit tapi tak tahu nak pinjam siapa bole wasap saya untuk semak kelayakan anda .

Ni testimoni fresh lagi dri Dhia, Customer ni baru apply semalam.

Encik Sabri berumur 49 tahun apply 15k untuk settle deposit loan Rumah anak dia.Encik Sabri apply menggunakan akaun KWSP (akaun 2) .

Awal Bulan 3 nanti umur dia cukup 50 tahun,Encik Sabri trus nk settle loan dia.
Pinjaman tanpa pendahuluan,tanpa bayaran pemprosesan, ada aggrement dan mengunakan konsep "pinjam dahulu bayar kemudian". Nak cuba ? Cek kelayakan? hanya dengan 1 klik link di bawah anda boleh terus berurusan dengan saya 👇

www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#megadrama
#maluapabossku
#utusancintabuatadam
#bigstage
#trending
#sherryalhadad
#makeupartistmalaysia
#emmamaembong
#ehmalaysia
#astrogempak
#kamaladli
#shawlmurah
#kauyangpertama
#ajariplayboyitu
#bawalmurah
#zizanrazak
#syafikkyle
#onlineshopmalaysia
#artismalaysia
#airasia
#pinjamanbumiputra
#pelaminmurah #bazaarpaknil
#elfiraloy
#dominasibbnu
#migdrama #ctdk
#noraanne

1 0 6 hours ago
Assalamualaikum semua, harini saya nak share CARA MAKAN #CopertoJar yang betul. Sebabnya kalau kita main bedal je makan #CopertoJar ni tak kena cara, memang korg takkan dapat rasa kenikmatan #CopertoJar yg sebenar. Amboi gitu haa 😂😂 serius saya cakap ni mmg betul, cara makan yg betul pun penting untuk pastikan korg puas hati lepas beli #CopertoJar ni dari kami 😆
.
Okay enjoy the video guys 🤗😎
.
.
Cer tag kawan yg terliur dgn #CopertoJar ni .
.
#fizoomar #farahnabilah #dramasangat #keranadiamanusiabiasa  #mawarrashid #emma #emmamaembong #mawar #tuandanial #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama #nur2 #fashasandha #kamaladli #hanan #icanseeyourvoicemalaysia #zulariffin #maharajalawakmega #neelofa #utusancintabuatadam #ninaiskandar #lisasurihani #sherryalhadad #dramaSweetDreams #dramasangat

Assalamualaikum semua, harini saya nak share CARA MAKAN #CopertoJar yang betul. Sebabnya kalau kita main bedal je makan #CopertoJar ni tak kena cara, memang korg takkan dapat rasa kenikmatan #CopertoJar yg sebenar. Amboi gitu haa 😂😂 serius saya cakap ni mmg betul, cara makan yg betul pun penting untuk pastikan korg puas hati lepas beli #CopertoJar ni dari kami 😆
.
Okay enjoy the video guys 🤗😎
.
.
Cer tag kawan yg terliur dgn #CopertoJar ni .
.
#fizoomar #farahnabilah #dramasangat #keranadiamanusiabiasa #mawarrashid #emma #emmamaembong #mawar #tuandanial #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama #nur2 #fashasandha #kamaladli #hanan #icanseeyourvoicemalaysia #zulariffin #maharajalawakmega #neelofa #utusancintabuatadam #ninaiskandar #lisasurihani #sherryalhadad #dramaSweetDreams #dramasangat

8 2 7 hours ago
Comeynya datin kita ni pakai mary utk hari dia.. Simple but sweet.. Korg ap lg.. Yg nk jd lg ohsem tu cepat ws cik wana.. Boleh pickup uitm seri iskandar or cod Shah alam.. 💕💕 cepat2 jgn lmbt2..🤣
•
Whatsapp 01131785331 or dm me.. Tau2.. Nah bunga utk kekasih lovers 🌷
•
#cantik #comel #cute #kekasihdancechallenge #kekasih #kekasihbythemelvin #kekasihsriiskandar #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihlipcream #kekasihshahalam #kekasihlovers #lipmatte #lipmattemurahmalaysia #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipgloss #alifsatar #sherryalhadad #ohsem #awesome #makeupdinner #makeupreunion #makeupgraduationday

Comeynya datin kita ni pakai mary utk hari dia.. Simple but sweet.. Korg ap lg.. Yg nk jd lg ohsem tu cepat ws cik wana.. Boleh pickup uitm seri iskandar or cod Shah alam.. 💕💕 cepat2 jgn lmbt2..🤣

Whatsapp 01131785331 or dm me.. Tau2.. Nah bunga utk kekasih lovers 🌷

#cantik #comel #cute #kekasihdancechallenge #kekasih #kekasihbythemelvin #kekasihsriiskandar #kekasihhq #kekasihlipmatte #kekasihlipcream #kekasihshahalam #kekasihlovers #lipmatte #lipmattemurahmalaysia #lipmattekekasih #lipmattemalaysia #lipgloss #alifsatar #sherryalhadad #ohsem #awesome #makeupdinner #makeupreunion #makeupgraduationday

17 0 8 hours ago
🍉TAHUKAH ANDA?🍉
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yang mantap, seksi
✔️Breast yang montok
✔️Pungung yang gebu
✔️Miss V yang ketat
✔️Rambut yang semakin lebat
✔️Kulit yang cantik, putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan, sengugut, rahim jatuh dan lain
.
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
.
Semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas
👆🏼👆🏼👆🏼
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼
📥 0133308947
📥 0133308947
📥 0133308947
.
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #collagenmalaysia #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #teamAFviral0870 #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #sherryalhadad #neelofa #dramasangattv3 #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah

🍉TAHUKAH ANDA?🍉
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yang mantap, seksi
✔️Breast yang montok
✔️Pungung yang gebu
✔️Miss V yang ketat
✔️Rambut yang semakin lebat
✔️Kulit yang cantik, putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan, sengugut, rahim jatuh dan lain
.
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
.
Semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas
👆🏼👆🏼👆🏼
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼
📥 0133308947
📥 0133308947
📥 0133308947
.
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #collagenmalaysia #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #teamAFviral0870 #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #sherryalhadad #neelofa #dramasangattv3 #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah

1 0 10 hours ago
Antara kesalahan ketika makan nasi punca berat badan makin naik.... Dan yang sebenarnya nasi bukan masalah ataupun punca kepada kenaikan berat badan, punca ataupun penyumbang utama terjadinya masalah berat badan berlebihan adalah diri kita sendiri yang tak reti untuk makan dengan betul dan bersederhana🙏🙏....
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
 #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

Antara kesalahan ketika makan nasi punca berat badan makin naik.... Dan yang sebenarnya nasi bukan masalah ataupun punca kepada kenaikan berat badan, punca ataupun penyumbang utama terjadinya masalah berat badan berlebihan adalah diri kita sendiri yang tak reti untuk makan dengan betul dan bersederhana🙏🙏....
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

7 0 19 hours ago
Tudia kepada sesiapa yang nak kurus duk buat diet "makan biskut je" tu baik hentikan la😪... Sekeping oreo bersamaan 70 calori, kalau dua keping dah 140 calori..... 140 calori tu pun tak kenyang lagi baru ala² celah gigi je tu🙄....
.
So ayat "saya diet makan biskut je" jangan duk buat, jangan duk amal huhu sebab dah tentu² tak jadi sistur😘.... Diet yang betul perlu seimbang dan perlu la ada semua kumpulan makanan yang badan kita manusia perlukan🙏❤️
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
 #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

Tudia kepada sesiapa yang nak kurus duk buat diet "makan biskut je" tu baik hentikan la😪... Sekeping oreo bersamaan 70 calori, kalau dua keping dah 140 calori..... 140 calori tu pun tak kenyang lagi baru ala² celah gigi je tu🙄....
.
So ayat "saya diet makan biskut je" jangan duk buat, jangan duk amal huhu sebab dah tentu² tak jadi sistur😘.... Diet yang betul perlu seimbang dan perlu la ada semua kumpulan makanan yang badan kita manusia perlukan🙏❤️
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

7 0 22 hours ago
Siapa pernah berlakon cakap phone so dia tak payah nak cakap dengan someone? 😂😂😂⠀
.⠀ Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam dan secara ulangan di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia⠀
.⠀
#senangterhibur⠀
#thesherryshow⠀
#sherryalhadad⠀
#tv3malaysia⠀
#tv9malaysia

Siapa pernah berlakon cakap phone so dia tak payah nak cakap dengan someone? 😂😂😂⠀
.⠀ Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam dan secara ulangan di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia
.⠀
#senangterhibur
#thesherryshow
#sherryalhadad
#tv3malaysia
#tv9malaysia

587 2 23 hours ago
Hari ni FB buat throwback la pulak, hehe buka² tengok ada pulak naik gambar ni.... Uols rasa² siapa juara dagu paling double chin time ni🙊🙊....
.
P/S swipe left nak tengok transformasi double chin kami yang paling latest😉....
.
Tak ada senaman ataupun cara tentu ye untuk hilang double chin... Tips nya hanya satu, iaitu start dari jaga pemakanan yang betul, tu aje caranya😍
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
 #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

Hari ni FB buat throwback la pulak, hehe buka² tengok ada pulak naik gambar ni.... Uols rasa² siapa juara dagu paling double chin time ni🙊🙊....
.
P/S swipe left nak tengok transformasi double chin kami yang paling latest😉....
.
Tak ada senaman ataupun cara tentu ye untuk hilang double chin... Tips nya hanya satu, iaitu start dari jaga pemakanan yang betul, tu aje caranya😍
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

12 0 23 hours ago
Hai, bt apa 2?tengah kerja ke? Selamat bekerja bagi yang tengah bekerja😃 .

Harini dhia nak share tentang customer dhia yang jadi buat loan dengan dhia.Customer ni kerja sebagai pegawai TADBIR di JPN selama 10 tahun lebih apply 3000 Lulus dia🤗🤗🤗 .

Customer ni pinjam untuk baiki Kereta dia yang rosak.Customer ni apply loan dengan dhia awal pagi tghri da thu result.. Kt sini dhia nak ckp yang kita punya proses sekejap sahaja dan kita memang tawaran loan ni untuk yang betul2 URGENT nak pakai duit .

Mana2 yang urgent nak pakai duit dan pernah buat loan dgn bank tapi kne reject bole wasap dhia utk apply loan .

Pinjaman tanpa pendahuluan,tanpa bayaran pemprosesan, ada aggrement dan mengunakan konsep "pinjam dahulu bayar kemudian". Nak cuba ? Cek kelayakan? hanya dengan 1 klik link di bawah anda boleh terus berurusan dengan saya 👇

www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#megadrama
#maluapabossku
#utusancintabuatadam
#bigstage
#trending
#sherryalhadad
#makeupartistmalaysia
#setelahterlafaznyaakad 
#ehmalaysia
#astrogempak
#kamaladli
#shawlmurah
#petalingjaya
#dramaakasia
#bawalmurah
 #zizanrazak
#syafikkyle 
#onlineshopmalaysia
 #artismalaysia
#airasia
 #pinjamanbumiputra
#pelaminmurah #bazaarpaknil 
#elfiraloy
#dominasibbnu
#migdrama #ctdk
#noraanne

Hai, bt apa 2?tengah kerja ke? Selamat bekerja bagi yang tengah bekerja😃 .

Harini dhia nak share tentang customer dhia yang jadi buat loan dengan dhia.Customer ni kerja sebagai pegawai TADBIR di JPN selama 10 tahun lebih apply 3000 Lulus dia🤗🤗🤗 .

Customer ni pinjam untuk baiki Kereta dia yang rosak.Customer ni apply loan dengan dhia awal pagi tghri da thu result.. Kt sini dhia nak ckp yang kita punya proses sekejap sahaja dan kita memang tawaran loan ni untuk yang betul2 URGENT nak pakai duit .

Mana2 yang urgent nak pakai duit dan pernah buat loan dgn bank tapi kne reject bole wasap dhia utk apply loan .

Pinjaman tanpa pendahuluan,tanpa bayaran pemprosesan, ada aggrement dan mengunakan konsep "pinjam dahulu bayar kemudian". Nak cuba ? Cek kelayakan? hanya dengan 1 klik link di bawah anda boleh terus berurusan dengan saya 👇

www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744
www.wasap.my/60193110744

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#megadrama
#maluapabossku
#utusancintabuatadam
#bigstage
#trending
#sherryalhadad
#makeupartistmalaysia
#setelahterlafaznyaakad
#ehmalaysia
#astrogempak
#kamaladli
#shawlmurah
#petalingjaya
#dramaakasia
#bawalmurah
#zizanrazak
#syafikkyle
#onlineshopmalaysia
#artismalaysia
#airasia
#pinjamanbumiputra
#pelaminmurah #bazaarpaknil
#elfiraloy
#dominasibbnu
#migdrama #ctdk
#noraanne

3 0 23 hours ago
SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

1 0 22 August, 2019
SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

4 0 22 August, 2019
SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

5 3 22 August, 2019
SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

2 0 22 August, 2019
SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

1 0 22 August, 2019
SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

2 2 22 August, 2019
SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

SATU(1) Harga EMPAT(4) Barang hokeyyy!
.
Hanya untuk "EARLYBIRD gets the worm" sahaja 😆
.
Tapi Earlybird uolls dapat SHAWL Rm69 nii secara PERCUMAA
Hazi ulang PERCUMAAA 😍.
.
Pembelian yang dibuat setakat 27hb ni sahaja tau,28hb dah takde Shawl 😥😥
.
Mehla WHATSAPP 010 8885386 SEKARANG 😘
.
#kurungfareena #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukerja #sherryalhadad #icanseeyourvoicemalaysia2 #intannajuwa #bigstage #kurungplain #kurungcardigan #kurungtwotone #bajuplussize #jubahsouq #leeyanarahman #cattleyacouture #jualbajukurung #sayajualbajukurung

2 0 22 August, 2019
💗 TEATOX 💗
. 
Kelebihan ⤵️ .
🌹Meningkatkan Kadar Metabolisme .
🌹Mencantikkn Kulit .
🌹Menurunkn berat badan .
🌹Mengurangkan toksin didalam badan .
🌹Membantu Proses Penghadaman .
🌹Mengempiskan Perut Buncit .
🌹Membakar Lemak Dalam Badan .
🌹Merawat Buasir & Sembelit .
.
.
Teatox SisFel ni mengambil masa untuk bertukar warna bila direndam. Sebab kan.. teatox Sisfel ni tak menggunakan pewarna tambahan dan warna yang terhasil hanya dari bahan semulajadi. .
.
Meh kita tengok apa bahan yang ada dalam Teatox ni. .
.
1. Daun Senna .
2. Bunga Rozel .
3. Bunga Teratai .
4. Halia .
5. Serai .
6. Daun Pudina .
7. Garciana (Buah Asam Gelugor) .
8. Daun Teh .
.
✔️Ibu-ibu yang tengah berpantang pun sangat elok amalkan teatox dan jamu sisfel ni taw. .
.
.
Cara pengambilan Teatox : .
------------------------------------------- .
.
✔3 hari pertama - 1 uncang setiap hari sebelum sarapan .
✔ bermula hari ke 4 - 2 hari sekali (setiap malam sebelum tidur) . .
.
CARA BANCUHAN
Masukkan 1 uncang teh kedalam 150ml air panas .
.
.
HARGA: RM 45 (15 SACHET)
FREE POSTAGE SM/SS .
.
.
#terlajaklaris #terlajakmurah #abgterlajaklaris #datoaliffsyukri #ctdk #fazura #neelofa #neelofarhijab #sherryalhadad #aydajebat #terapiinstagram #assalamualaikum #rozitachewan #jannanick #instafamousmalaysia #paidreviewmalaysia #siakapkeli #artismalaysia #dramasangat #icanseeyourvoicemalaysia #produkviral #jjcm #masakapahariini #masakapaharini  #bazarpaknil #utusancintabuatadam #fashasandha #setelahterlafaznyakad #uqashasenrose #emmamaembong

💗 TEATOX 💗
.
Kelebihan ⤵️ .
🌹Meningkatkan Kadar Metabolisme .
🌹Mencantikkn Kulit .
🌹Menurunkn berat badan .
🌹Mengurangkan toksin didalam badan .
🌹Membantu Proses Penghadaman .
🌹Mengempiskan Perut Buncit .
🌹Membakar Lemak Dalam Badan .
🌹Merawat Buasir & Sembelit .
.
.
Teatox SisFel ni mengambil masa untuk bertukar warna bila direndam. Sebab kan.. teatox Sisfel ni tak menggunakan pewarna tambahan dan warna yang terhasil hanya dari bahan semulajadi. .
.
Meh kita tengok apa bahan yang ada dalam Teatox ni. .
.
1. Daun Senna .
2. Bunga Rozel .
3. Bunga Teratai .
4. Halia .
5. Serai .
6. Daun Pudina .
7. Garciana (Buah Asam Gelugor) .
8. Daun Teh .
.
✔️Ibu-ibu yang tengah berpantang pun sangat elok amalkan teatox dan jamu sisfel ni taw. .
.
.
Cara pengambilan Teatox : .
------------------------------------------- .
.
✔3 hari pertama - 1 uncang setiap hari sebelum sarapan .
✔ bermula hari ke 4 - 2 hari sekali (setiap malam sebelum tidur) . .
.
CARA BANCUHAN
Masukkan 1 uncang teh kedalam 150ml air panas .
.
.
HARGA: RM 45 (15 SACHET)
FREE POSTAGE SM/SS .
.
.
#terlajaklaris #terlajakmurah #abgterlajaklaris #datoaliffsyukri #ctdk #fazura #neelofa #neelofarhijab #sherryalhadad #aydajebat #terapiinstagram #assalamualaikum #rozitachewan #jannanick #instafamousmalaysia #paidreviewmalaysia #siakapkeli #artismalaysia #dramasangat #icanseeyourvoicemalaysia #produkviral #jjcm #masakapahariini #masakapaharini #bazarpaknil #utusancintabuatadam #fashasandha #setelahterlafaznyakad #uqashasenrose #emmamaembong

3 0 22 August, 2019
🍫FAKTA TENTANG COKLAT🍫
.
.
Okay , ape kaitan antara coklat dengan caption pada gamba tu kan ? Haa meh sini Zeera nak share , sebenarnya coklat mengandungi karbohidrat yang dapat meningkatkan tahap 'serotonin' di dalam otak dan dapat mempengaruhi perangai dan kelakuan seseorang tau. Sebab tu kadang2 orang yang makan coklat ni mood dia berubah. Daripada sedih boleh jd happy. Nak nak orang yang hantu coklat tu kan. Kalau kita perasan kan , orang yg tengah stress ke atau tgh serabut fikir banyak masalah memang akan cari coklat. Haa nilah sebabnya kalau korg nak tahu 😋
.
.
p/s : SEROTONIN - sejenis hormon yang mempengaruhi perasaan, selera makan, kelakuan, ingatan dan pencernaan 💡
.
.
Cer TAG kawan2 yang suka sangat makan coklat tu, sampai mood pun berubah 🤣
.
.
#fizoomar #farahnabilah #dramasangat #keranadiamanusiabiasa  #mawarrashid #emma #emmamaembong #mawar #tuandanial #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama #nur2 #fashasandha #kamaladli #hanan #icanseeyourvoicemalaysia #zulariffin #maharajalawakmega #neelofa #utusancintabuatadam #ninaiskandar #lisasurihani #sherryalhadad

🍫FAKTA TENTANG COKLAT🍫
.
.
Okay , ape kaitan antara coklat dengan caption pada gamba tu kan ? Haa meh sini Zeera nak share , sebenarnya coklat mengandungi karbohidrat yang dapat meningkatkan tahap 'serotonin' di dalam otak dan dapat mempengaruhi perangai dan kelakuan seseorang tau. Sebab tu kadang2 orang yang makan coklat ni mood dia berubah. Daripada sedih boleh jd happy. Nak nak orang yang hantu coklat tu kan. Kalau kita perasan kan , orang yg tengah stress ke atau tgh serabut fikir banyak masalah memang akan cari coklat. Haa nilah sebabnya kalau korg nak tahu 😋
.
.
p/s : SEROTONIN - sejenis hormon yang mempengaruhi perasaan, selera makan, kelakuan, ingatan dan pencernaan 💡
.
.
Cer TAG kawan2 yang suka sangat makan coklat tu, sampai mood pun berubah 🤣
.
.
#fizoomar #farahnabilah #dramasangat #keranadiamanusiabiasa #mawarrashid #emma #emmamaembong #mawar #tuandanial #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama #nur2 #fashasandha #kamaladli #hanan #icanseeyourvoicemalaysia #zulariffin #maharajalawakmega #neelofa #utusancintabuatadam #ninaiskandar #lisasurihani #sherryalhadad

10 0 22 August, 2019
Yang mana teringin nak ambik takaful tetapi belum ada modal Kan, Boleh ambik Pelan PATINA 2016, rm1 lebih jer sehari. .
.
Psst, harga rokok lagi mahal daripada Takaful nie. Hahaha .
#TeamBroSeedBest

Yang mana teringin nak ambik takaful tetapi belum ada modal Kan, Boleh ambik Pelan PATINA 2016, rm1 lebih jer sehari. .
.
Psst, harga rokok lagi mahal daripada Takaful nie. Hahaha .
#TeamBroSeedBest

44 4 22 August, 2019
Terkejut bila sy minum kopi ni , perut saya yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Kawan sy 10hari 6kg 😱 . 
Kopi ajaib nie je bolh turun berkilo2 seminggu 😍

Kalau ada toksik angin buncit sembelit / kencing manis darah tinggi gout , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok lah cuba mmng betul berkesan . Stok laku keras 
Nak tau rahsia kopi hebat dan kesan yg TERBAIK ?
KLIK LINK DI BIO

100% Ada KKM SELAMAT dan HALAL dari JAKIM

#klubnalaleh#kopiviral#kualakangsar#neolofa#sherryalhadad#kopiraselatte#naksihat#nakcantik#takperludiet

Terkejut bila sy minum kopi ni , perut saya yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Kawan sy 10hari 6kg 😱 .
Kopi ajaib nie je bolh turun berkilo2 seminggu 😍

Kalau ada toksik angin buncit sembelit / kencing manis darah tinggi gout , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok lah cuba mmng betul berkesan . Stok laku keras
Nak tau rahsia kopi hebat dan kesan yg TERBAIK ?
KLIK LINK DI BIO

100% Ada KKM SELAMAT dan HALAL dari JAKIM

#klubnalaleh #kopiviral #kualakangsar #neolofa #sherryalhadad #kopiraselatte #naksihat #nakcantik #takperludiet

4 0 22 August, 2019
PERUT BUNCIT PUNCA RISIKO SAKIT JANTUNG, DIABETES, STROK DAN KANSER.
.
Lemak yg menyeliputi organ penting dlm bdn kita spt jantung, hati dan pankreas. Senang saja nk tau kita lebih lemak visceral ke tak.
Lelaki lilitan perut tak leh melebihi 90cm
Perempuan lilitan perut tak leh melebihi 80cm
.
Dan utk kita turunkan lemak perut ni tak bole hanya bergantung pd senaman. Jdi tok sah buat sit up beribu kali, tapi selps sit up, gi amik mee goreng. Sia sia usaha tdi.
.
#teamsayadave
Coach Dave +60163227430
.
#fitbabe
#sherryalhadad
#fitmama
#sangkarthemovie
#bangsarvillage
#jayagrocer
#penjejakifrit
#laguuntukkami
#villagegrocer
#binagayahidup
#pengurusanberatbadan
#petronas
#mfmirafilzah 
#zulariffin
#fattahamin
#profmuhaya
#dramasweetdreams
#igfemesmalaysia
#ikeacheras
#ikeadamansara
#nikemalaysia 
#adidasmalaysia
#carabuanglemak 
#pullups
#fazbulouslyjustme
#tripjepun

PERUT BUNCIT PUNCA RISIKO SAKIT JANTUNG, DIABETES, STROK DAN KANSER.
.
Lemak yg menyeliputi organ penting dlm bdn kita spt jantung, hati dan pankreas. Senang saja nk tau kita lebih lemak visceral ke tak.
Lelaki lilitan perut tak leh melebihi 90cm
Perempuan lilitan perut tak leh melebihi 80cm
.
Dan utk kita turunkan lemak perut ni tak bole hanya bergantung pd senaman. Jdi tok sah buat sit up beribu kali, tapi selps sit up, gi amik mee goreng. Sia sia usaha tdi.
.
#teamsayadave
Coach Dave +60163227430
.
#fitbabe
#sherryalhadad
#fitmama
#sangkarthemovie
#bangsarvillage
#jayagrocer
#penjejakifrit
#laguuntukkami
#villagegrocer
#binagayahidup
#pengurusanberatbadan
#petronas
#mfmirafilzah
#zulariffin
#fattahamin
#profmuhaya
#dramasweetdreams
#igfemesmalaysia
#ikeacheras
#ikeadamansara
#nikemalaysia
#adidasmalaysia
#carabuanglemak
#pullups
#fazbulouslyjustme
#tripjepun

158 2 22 August, 2019
Dalam bolasepak, mmg lumrah pemain striker lebih popular daripada pemain defence. Kalau tanya org pompuan, sape pemain bola yg dia kenal, dah tentu mereka sebut Christiano Ronaldo. Takkan sebut Sergio Ramos. Tapi kalau defender takde, satu team dalam bahaya. Balik awal.

Sebab itulah investment mcm ASB, Unit Trust, Hartanah lagi popular drpd Takaful. Sebab semua ni boleh score keuntungan. Semua orang suka keuntungan. Tapi kalau takaful tak ada, satu keluarga dalam bahaya. ASB penuh 200k pun x guna kalau nak kena bagi kat hospital.

Dalam bolasepak, mmg lumrah pemain striker lebih popular daripada pemain defence. Kalau tanya org pompuan, sape pemain bola yg dia kenal, dah tentu mereka sebut Christiano Ronaldo. Takkan sebut Sergio Ramos. Tapi kalau defender takde, satu team dalam bahaya. Balik awal.

Sebab itulah investment mcm ASB, Unit Trust, Hartanah lagi popular drpd Takaful. Sebab semua ni boleh score keuntungan. Semua orang suka keuntungan. Tapi kalau takaful tak ada, satu keluarga dalam bahaya. ASB penuh 200k pun x guna kalau nak kena bagi kat hospital.

20 6 22 August, 2019
Selalu bersenam ataupun rajin bersenam bukan la satu ticket untuk anda makan apa saja ataupun tak jaga pemakanan anda ye....
.
Sebab senaman hanya la merangkumi ataupun menyumbang 20% sahaja kepada kejayaan ataupun journey anda untuk turunkan berat badan, untuk sihat..... 80% adalah bergantung kepada apa yang anda makan aka gaya pemakanan harian anda...
.
Rajin bersenam, bergerak aktif belum tentu menjanjikan kurus tapi rajin makan dan malas bersenam, sudah pasti menggemukkan badan anda🙏😭
. . .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
 #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

Selalu bersenam ataupun rajin bersenam bukan la satu ticket untuk anda makan apa saja ataupun tak jaga pemakanan anda ye....
.
Sebab senaman hanya la merangkumi ataupun menyumbang 20% sahaja kepada kejayaan ataupun journey anda untuk turunkan berat badan, untuk sihat..... 80% adalah bergantung kepada apa yang anda makan aka gaya pemakanan harian anda...
.
Rajin bersenam, bergerak aktif belum tentu menjanjikan kurus tapi rajin makan dan malas bersenam, sudah pasti menggemukkan badan anda🙏😭
. . .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #sweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #bajuraya2019 #psleeyanarahman

8 0 21 August, 2019
Positif feedback❤️
.
Bougas serum mengawal minyak berlebihan kat muka kita, sebab tu Ramai customer yang perasan muka lebih bersih hari demi hariiii
.
Korg bila nak try tuuu?
.
#bougas
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#serumelfira
#markadam
#muzikallawaksuperstar
#teamAFviral08912
#sherryalhadad
#elfiraloy
#utusanmalaysia

Positif feedback❤️
.
Bougas serum mengawal minyak berlebihan kat muka kita, sebab tu Ramai customer yang perasan muka lebih bersih hari demi hariiii
.
Korg bila nak try tuuu?
.
#bougas
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#serumelfira
#markadam
#muzikallawaksuperstar
#teamAFviral08912
#sherryalhadad
#elfiraloy
#utusanmalaysia

150 18 21 August, 2019

Top #sherryalhadad posts

Malam ni ye malam ni. Sherry jadi pramugari. Bam!! Bam!! Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. Malam ini 16 Julai, Selasa 11 Malam di Astro Ria 104 & 123.
@sherry_alhadad
#RIAlisasiJobSelebriti 
#ifame #ifameMedia #ifameEvents #ifameCrew #sherryalhadad #astro #astroria #astroriahd @ifame.my @astrogempak @officialriax

Malam ni ye malam ni. Sherry jadi pramugari. Bam!! Bam!! Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. Malam ini 16 Julai, Selasa 11 Malam di Astro Ria 104 & 123.
@sherry_alhadad
#RIAlisasiJobSelebriti
#ifame #ifameMedia #ifameEvents #ifameCrew #sherryalhadad #astro #astroria #astroriahd @ifame.my @astrogempak @officialriax

6,349 51 16 July, 2019
*Hahahahaha LEMASSSSSS 🤣🤣🤣
.
.
#neelofa 
#nabilzira 
#sherryalhadad 
#elizadsharifuddin 
#meletop 
#160719 📷 Meletop's YT

*Hahahahaha LEMASSSSSS 🤣🤣🤣
.
.
#neelofa
#nabilzira
#sherryalhadad
#elizadsharifuddin
#meletop
#160719 📷 Meletop's YT

785 2 17 July, 2019
Dah kenapa sampai buka kasut @elfiraloy? 🤣🤣🤣🤣⠀
.⠀
Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam dan secara ulangan di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia⠀
.⠀
#senangterhibur⠀
#thesherryshow⠀
#sherryalhadad⠀
#tv3malaysia⠀
#tv9malaysia

Dah kenapa sampai buka kasut @elfiraloy? 🤣🤣🤣🤣⠀
.⠀
Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam dan secara ulangan di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia
.⠀
#senangterhibur
#thesherryshow
#sherryalhadad
#tv3malaysia
#tv9malaysia

10,219 47 8 August, 2019
Amboi Noi bahagia naw nak pergi KLCC. Dah sampai ke tu?😂 Siap Read My Lips lagi eh. Hah apa lagi gelagat Noi, Esah & Awa hari ini, jangan terlepas #TigaDaraPingitan bersama kakak @sherry_alhadad dan lain-lain pukul 9malam di Astro Warna. Dengar macam dah akhir dah. Apa pon, selamat bergelak tawa ya!😁 #sherryalhadad #sherryliciousfc #liciouslovesherry

Amboi Noi bahagia naw nak pergi KLCC. Dah sampai ke tu?😂 Siap Read My Lips lagi eh. Hah apa lagi gelagat Noi, Esah & Awa hari ini, jangan terlepas #TigaDaraPingitan bersama kakak @sherry_alhadad dan lain-lain pukul 9malam di Astro Warna. Dengar macam dah akhir dah. Apa pon, selamat bergelak tawa ya!😁 #sherryalhadad #sherryliciousfc #liciouslovesherry

5,440 59 1 August, 2019
Korang panggil kucing korang balik macam ni ke 😂😂😂😂
.
Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia
.
#senangterhibur
#thesherryshow
#sherryalhadad
#tv3malaysia
#tv9malaysia

Korang panggil kucing korang balik macam ni ke 😂😂😂😂
.
Nak tengok more on this guys, korang boleh check out #thesherryshow secara LIVE setiap Ahad 10.30 malam di Youtube @tv3malaysia. Anda juga boleh tonton snippet-snippet menarik sepanjang show di youtube @tv9malaysia
.
#senangterhibur
#thesherryshow
#sherryalhadad
#tv3malaysia
#tv9malaysia

2,714 14 27 June, 2019