#sharing Instagram Photos & Videos

B R E K

Sentiasa memeriksa keadaan brek kenderaan anda agar pemanduan lebih selamat dan kenderaan dalam keadaan yang baik ketika digunakan.

#panducermat #sampaiselamat #andamampumengubahnya #automotive #cars #knowledge #sharing #checkyourcar #krlcarrental

B R E K

Sentiasa memeriksa keadaan brek kenderaan anda agar pemanduan lebih selamat dan kenderaan dalam keadaan yang baik ketika digunakan.

#panducermat #sampaiselamat #andamampumengubahnya #automotive #cars #knowledge #sharing #checkyourcar #krlcarrental

0 0 2 minutes ago
Man with Lion Heart...
Dr. #Babasaheb #Ambedkar ❤️❤️❤️ Follow and turn on notifications for the page.
Keep #Commenting! Keep #Sharing !! Keep #Spreading posts, so it reach millions of people!

For more posts, #follow me on:
Search: Siddhartha Chabukswar
- #Facebook: www.fb.com/jaybhimsidd
- #Twitter: www.twitter.com/jaybhimsidd/
- #Youtube: www.youtube.com/user/sidddhartha89
- #Instagram: @jaybhimsidd

#Connect to me on my profile:
https://www.facebook.com/siddhartha.chabukswar

#BeOurOwnMedia
#JayBhim ✊✊✊
#Share
Siddhartha Chabukswar

Man with Lion Heart...
Dr. #Babasaheb #Ambedkar ❤️❤️❤️ Follow and turn on notifications for the page.
Keep #Commenting! Keep #Sharing !! Keep #Spreading posts, so it reach millions of people!

For more posts, #follow me on:
Search: Siddhartha Chabukswar
- #Facebook: www.fb.com/jaybhimsidd
- #Twitter: www.twitter.com/jaybhimsidd/
- #Youtube: www.youtube.com/user/sidddhartha89
- #Instagram: @jaybhimsidd

#Connect to me on my profile:
https://www.facebook.com/siddhartha.chabukswar

#BeOurOwnMedia
#JayBhim ✊✊✊
#Share
Siddhartha Chabukswar

26 0 5 minutes ago
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS!
.
ORDER DIBUKA SEKARANG!
Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua.

Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan.

Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya.
.
HUBUNGI SEKARANG +60168434007 / @bukutaubatt

#fayyadhtrooperslegacy #jomrepost #sharing #quotesdakwah #semanisdakwah #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #thelastkingdom #ablaasa #munafik2 #bukuonline #bukudakwah #sentapdakwah #alamkubur #bukutaubat #taubat #haji #jentikhati #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign

TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS!
.
ORDER DIBUKA SEKARANG!
Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua.

Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan.

Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya.
.
HUBUNGI SEKARANG +60168434007 / @bukutaubatt

#fayyadhtrooperslegacy #jomrepost #sharing #quotesdakwah #semanisdakwah #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #thelastkingdom #ablaasa #munafik2 #bukuonline #bukudakwah #sentapdakwah #alamkubur #bukutaubat #taubat #haji #jentikhati #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign

0 0 8 minutes ago
#sharing is caring

#sharing is caring

0 0 9 minutes ago
Lunch out today with my parents at the Lyttleton Arms. I had the Tempura squid with preserved lemon aioli and furikake. Beautifully crispy and the aioli was very well flavoured, a perfect accompaniment.
 #informalcakesandbakes #picoftheday #todayfood #eatingfortheinsta #cooksofimstagram #foodie #foodporn #sharing #amazing #food #lovefood #foodforfoodies #eathappy #thelytteltonarms #squid #sundaylunch

Lunch out today with my parents at the Lyttleton Arms. I had the Tempura squid with preserved lemon aioli and furikake. Beautifully crispy and the aioli was very well flavoured, a perfect accompaniment.
#informalcakesandbakes #picoftheday #todayfood #eatingfortheinsta #cooksofimstagram #foodie #foodporn #sharing #amazing #food #lovefood #foodforfoodies #eathappy #thelytteltonarms #squid #sundaylunch

4 1 10 minutes ago
people who have selfishness will only see the mistakes of others but do not want to admit their own mistakes, 
orang yang mementingkan diri sendiri hanya akan melihat kesalahan orang lain tetapi tidak mau mengakui kesalahan mereka sendiri,

#repost#flower#flowers#florist#beautiful#beautifulflowers#bestflowers#world#beautifulworld#instagram#hi#hello#friends#boy#girl#ladies#gentleman#art#share#sharing#dunia#hai#halo#temanteman#cantik#seni#gambar#berbagi#indonesia#indonesian

people who have selfishness will only see the mistakes of others but do not want to admit their own mistakes,
orang yang mementingkan diri sendiri hanya akan melihat kesalahan orang lain tetapi tidak mau mengakui kesalahan mereka sendiri,

#repost #flower #flowers #florist #beautiful #beautifulflowers #bestflowers #world #beautifulworld #instagram #hi #hello #friends #boy #girl #ladies #gentleman #art #share #sharing #dunia #hai #halo #temanteman #cantik #seni #gambar #berbagi #indonesia #indonesian

5 0 11 minutes ago
BUKU ABLAASA KINI READY STOCK GUYS!

Masa ni lah korang kena grab peluang order karya terbaru @hadi_fayyadh iaitu #Ablaasa! 😎 
Kalau nak beli kat luar nanti korang rugi, sebab apa? Sebab kalau beli online FREE POSTAGE! Beli 2 BUKU KE ATAS FREE BUKU LAGI ‼️
Waseh! Banyak gila nak bagi free kat korang ni ✌️ Ada lagi awaknya, beli 2 buku free 1 buku, Beli 4 free 2, beli 6 free 3, beli 4 free 4. FREE BUKU NI NAK KASI?! Nak order? Beli je online dengan agen sah @hadi_fayyadh, order melalui @booxoffer / wsp +60168434007

Cepat ORDER!

#fayyadhtrooperslegacy #jomrepost #sharing #quotesdakwah #semanisdakwah #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #thelastkingdom #ablaasa #munafik2 #bukuonline #bukudakwah #sentapdakwah #alamkubur #bukutaubat #taubat #haji #jentikhati #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign

BUKU ABLAASA KINI READY STOCK GUYS!

Masa ni lah korang kena grab peluang order karya terbaru @hadi_fayyadh iaitu #Ablaasa! 😎
Kalau nak beli kat luar nanti korang rugi, sebab apa? Sebab kalau beli online FREE POSTAGE! Beli 2 BUKU KE ATAS FREE BUKU LAGI ‼️
Waseh! Banyak gila nak bagi free kat korang ni ✌️ Ada lagi awaknya, beli 2 buku free 1 buku, Beli 4 free 2, beli 6 free 3, beli 4 free 4. FREE BUKU NI NAK KASI?! Nak order? Beli je online dengan agen sah @hadi_fayyadh, order melalui @booxoffer / wsp +60168434007

Cepat ORDER!

#fayyadhtrooperslegacy #jomrepost #sharing #quotesdakwah #semanisdakwah #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #thelastkingdom #ablaasa #munafik2 #bukuonline #bukudakwah #sentapdakwah #alamkubur #bukutaubat #taubat #haji #jentikhati #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign

3 0 13 minutes ago
A las chicas de verdad
Nos gusta el pollo frito
Pollo, pollo, polla 🍗🍴
San Juan fried chicken 🤘🇻🇪
#friedchicken #venezuela #ccs #delicious #delight #sharing #foodlover #awesomefood #familylove #foodporn #yummy #foodpics #tasty

A las chicas de verdad
Nos gusta el pollo frito
Pollo, pollo, polla 🍗🍴
San Juan fried chicken 🤘🇻🇪
#friedchicken #venezuela #ccs #delicious #delight #sharing #foodlover #awesomefood #familylove #foodporn #yummy #foodpics #tasty

3 0 15 minutes ago
BERSYUKUR!

Thanks God, I am so grateful.
Terimakasih Tuhan, saya sangat bersyukur, 
Kalimat sederhana dan sangat membuat hidup ini bermakna.
Kita hidup harus bersyukur ! Kalimat yang seringkali kita dengar dan kita sudah tahu hidup ini harus bersyukur, dan Ya! Seringkali juga kita lupa untuk bersyukur dan bahkan kita menyalahkan diri sendiri hingga Sang Pencipta.

Setiap hal yang terjadi pasti ada yang dapat kita syukuri.

Life is sooooooo beautiful... Hidup ini indah, tergantung pada sudut pandang yang Anda putuskan untuk menilai kehidupan yang Kita jalani ini.. Hal ini kembali mengingatkan kita bahwa dengan kita bersyukur maka kita merasakan

waawwww how beautiful this life, and we'll say : 
Terimakasih Sang Pencipta ku 🙏 I am Here because of your Grace 🙏🙏 #grateful
#sharing
#lifeissobeautiful
#bersyukur

BERSYUKUR!

Thanks God, I am so grateful.
Terimakasih Tuhan, saya sangat bersyukur,
Kalimat sederhana dan sangat membuat hidup ini bermakna.
Kita hidup harus bersyukur ! Kalimat yang seringkali kita dengar dan kita sudah tahu hidup ini harus bersyukur, dan Ya! Seringkali juga kita lupa untuk bersyukur dan bahkan kita menyalahkan diri sendiri hingga Sang Pencipta.

Setiap hal yang terjadi pasti ada yang dapat kita syukuri.

Life is sooooooo beautiful... Hidup ini indah, tergantung pada sudut pandang yang Anda putuskan untuk menilai kehidupan yang Kita jalani ini.. Hal ini kembali mengingatkan kita bahwa dengan kita bersyukur maka kita merasakan

waawwww how beautiful this life, and we'll say :
Terimakasih Sang Pencipta ku 🙏 I am Here because of your Grace 🙏🙏 #grateful
#sharing
#lifeissobeautiful
#bersyukur

23 2 20 minutes ago
Every corner is designed to make you feel like you’re dining at the #Italian countryside. 
كل شي إيطالي بالفورنو، تحس نفسك تاكل بالريف الإيطالي. 
#AlFornoME #Family #Gathering #Interior #Italianrestuarant #ItalyinDubai #Italian #DubaiRestaurants #Foodie #DubaiFoodie #UAE #Mirdiff #Sharing #Yum #Delicious #Italy  #الفورنو_الشرق_الأوسط #الديكور #تفاصيل #إيطاليا

Every corner is designed to make you feel like you’re dining at the #Italian countryside.
كل شي إيطالي بالفورنو، تحس نفسك تاكل بالريف الإيطالي.
#AlFornoME #Family #Gathering #Interior #Italianrestuarant #ItalyinDubai #Italian #DubaiRestaurants #Foodie #DubaiFoodie #UAE #Mirdiff #Sharing #Yum #Delicious #Italy #الفورنو_الشرق_الأوسط #الديكور #تفاصيل #إيطاليا

2 0 21 minutes ago
Secret Sunday is here again! @PostSecret and Frank Warren are coming to The Palace on October 3rd! Don't miss this one of a kind experience. If you want to submit a secret, send a postcard to 61 Atlantic St Stamford, CT 06901. Don't forget to write "PostSecret" on your submission!

Secret Sunday is here again! @PostSecret and Frank Warren are coming to The Palace on October 3rd! Don't miss this one of a kind experience. If you want to submit a secret, send a postcard to 61 Atlantic St Stamford, CT 06901. Don't forget to write "PostSecret" on your submission!

4 1 21 minutes ago
Persiapan bangiam untuk softopening belum selesai nih, nanti Bang Iam infokan segera bila sudah siap ya kawan kawan⁣
⁣⁣
😀😀🐥🐥☺️😉⁣⁣
⁣⁣
terus kepoin ig @bebekempukiam karena Bangiam masih terus akan kasih voucher gratis bebekbakar atau bebekgoreng spesial dari #bebekempukiam saat softlaunching atau grandopening⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
ajakin temen mu utk juga kepoin ig Bangiam, tag dan share ke temen yang lain⁣⁣⁣⁣⁣
Dan jangan lupa difollow ya agar Bangiam bisa kontak kamu utk berikan vouchernya⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Menuju persiapan opening ⁣⁣⁣⁣⁣
🚀🚀🛸🚀🚀🛸⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Roadshow to 1st day start #bebekempukiam, yuks jadi bagian dari perjalanan kita ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🏊‍♂️🚵‍♂️👩‍🦳👨‍🦳🤵👩‍🏫👵👴👨👩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#bebek #bebekkuliner #menubebek #bebekempuk #bebeksedap #bangiam #bebekbangiam #nasigorengbebek #inspirasipagi #makananindonesia #bebekgoreng #bebekpanggang #makanpakereceh #bandungbebek #bandungjuara #quotes #inspirasi #sharing #bobotoh #rajabebek #bebeksedap

Persiapan bangiam untuk softopening belum selesai nih, nanti Bang Iam infokan segera bila sudah siap ya kawan kawan⁣
⁣⁣
😀😀🐥🐥☺️😉⁣⁣
⁣⁣
terus kepoin ig @bebekempukiam karena Bangiam masih terus akan kasih voucher gratis bebekbakar atau bebekgoreng spesial dari #bebekempukiam saat softlaunching atau grandopening⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
ajakin temen mu utk juga kepoin ig Bangiam, tag dan share ke temen yang lain⁣⁣⁣⁣⁣
Dan jangan lupa difollow ya agar Bangiam bisa kontak kamu utk berikan vouchernya⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Menuju persiapan opening ⁣⁣⁣⁣⁣
🚀🚀🛸🚀🚀🛸⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Roadshow to 1st day start #bebekempukiam, yuks jadi bagian dari perjalanan kita ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🏊‍♂️🚵‍♂️👩‍🦳👨‍🦳🤵👩‍🏫👵👴👨👩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#bebek #bebekkuliner #menubebek #bebekempuk #bebeksedap #bangiam #bebekbangiam #nasigorengbebek #inspirasipagi #makananindonesia #bebekgoreng #bebekpanggang #makanpakereceh #bandungbebek #bandungjuara #quotes #inspirasi #sharing #bobotoh #rajabebek #bebeksedap

2 0 22 minutes ago
#sharing

#sharing

1 0 22 minutes ago
I'm so happy about the people in my life who do not judge, who enjoy and like to share moments. The generous and spontaneous and open minds! Thanks for this afternoon ❤️
#friends #friendship #isar #beach #sharing #caring #special #blueatheart

I'm so happy about the people in my life who do not judge, who enjoy and like to share moments. The generous and spontaneous and open minds! Thanks for this afternoon ❤️
#friends #friendship #isar #beach #sharing #caring #special #blueatheart

14 1 23 minutes ago
What a showdown (they really love each other) sound UP 🔊 🐕 😤 #shibasibs #siblingrivalry #gimmethat #sharing #shibainu

What a showdown (they really love each other) sound UP 🔊 🐕 😤 #shibasibs #siblingrivalry #gimmethat #sharing #shibainu

10 0 24 minutes ago
Silaturahmi under r.1268 Purbalingga 
#All stockis nasa under r.1268
#sharing ilmu 
#pekalongan Temanggung Jombang Surabaya Jakarta Purbalingga kendal Purwokerto

Silaturahmi under r.1268 Purbalingga
#All stockis nasa under r.1268
#sharing ilmu
#pekalongan Temanggung Jombang Surabaya Jakarta Purbalingga kendal Purwokerto

0 0 27 minutes ago
18.08.2019 au 22.08.2019

Quelle belle aventure que le Paris Brest Paris, le Saint Graal du cycliste amateur ! 🏅
Avec pour objectif de parcours les 1219 km en moins de 90h. 🏙️🌅🏙️
. 
5 jours à parcourir les routes, à préparer les ravitaillements, monter des toiles de tentes pour quelques heures, remplir des bidons & se transformer en photographe officiel. 🏕️📸
. 
5 jours à motiver les troupes, les encourager, les rassurer & parfois même à penser pour eux. 😄💭
. 
5 jours en maison roulante à parcourir 1350km, à conduire de jour comme de nuit, à faire des demi tours, des manœuvres, des tours de rond ou bien des marches arrières. 🚌⛔↩️
. 
5 jours à dormir seulement 12h, à partager, rigoler, chercher sa route, encourager les participants, dépanner des étrangers perdus, vivre chaque instant, parfois avoir la pression et même de l'appréhension mais surtout 5 jours de moments magiques. 😊🤩🤪
. 
Bref vous l'aurez compris j'ai kiffé ces 5 jours d'expérience unique avec l'homme de ma vie, avoir la chance de fêter son 6ème anniversaire sur le vélo (plus tout jeune le papa & pourtant encore tant la forme et la fougue) 😍🎂🎉
. 
Je l'aime tellement cet homme qui a tout donné pour moi & qui continuera tant que la vie l'accompagnera ❤️😘👨‍👧
.
.
.
#birthday #daddy  #papa #dad #love #father #daugther #relationship #bestdadever #workhard #bike #bicycle #velo #parisbrestparis2019 #happyness #sharing #adventuretime #travel #travelling #manofmylife #goodmemory #cyclist #cycliste #cycle #cycling #garmin #clubdescentscols #fitnessgirl

18.08.2019 au 22.08.2019

Quelle belle aventure que le Paris Brest Paris, le Saint Graal du cycliste amateur ! 🏅
Avec pour objectif de parcours les 1219 km en moins de 90h. 🏙️🌅🏙️
.
5 jours à parcourir les routes, à préparer les ravitaillements, monter des toiles de tentes pour quelques heures, remplir des bidons & se transformer en photographe officiel. 🏕️📸
.
5 jours à motiver les troupes, les encourager, les rassurer & parfois même à penser pour eux. 😄💭
.
5 jours en maison roulante à parcourir 1350km, à conduire de jour comme de nuit, à faire des demi tours, des manœuvres, des tours de rond ou bien des marches arrières. 🚌⛔↩️
.
5 jours à dormir seulement 12h, à partager, rigoler, chercher sa route, encourager les participants, dépanner des étrangers perdus, vivre chaque instant, parfois avoir la pression et même de l'appréhension mais surtout 5 jours de moments magiques. 😊🤩🤪
.
Bref vous l'aurez compris j'ai kiffé ces 5 jours d'expérience unique avec l'homme de ma vie, avoir la chance de fêter son 6ème anniversaire sur le vélo (plus tout jeune le papa & pourtant encore tant la forme et la fougue) 😍🎂🎉
.
Je l'aime tellement cet homme qui a tout donné pour moi & qui continuera tant que la vie l'accompagnera ❤️😘👨‍👧
.
.
.
#birthday #daddy #papa #dad #love #father #daugther #relationship #bestdadever #workhard #bike #bicycle #velo #parisbrestparis2019 #happyness #sharing #adventuretime #travel #travelling #manofmylife #goodmemory #cyclist #cycliste #cycle #cycling #garmin #clubdescentscols #fitnessgirl

6 1 39 minutes ago
Sharing - "use, occupy, or enjoy (something) jointly with another or others." Sharing happens when the grain is plentiful, however strong-willed-ness determines who finishes the last mouthful. 🐂🐂 #jerseycows #afarmerslife #sharing

Sharing - "use, occupy, or enjoy (something) jointly with another or others." Sharing happens when the grain is plentiful, however strong-willed-ness determines who finishes the last mouthful. 🐂🐂 #jerseycows #afarmerslife #sharing

2 0 43 minutes ago
#chitchat#sharing#together 
With @hennywanti

#chitchat #sharing #together
With @hennywanti

16 0 44 minutes ago
SUNDAY SUPER SALE - 5 pack beeswax wraps are on sale for $25 each, regular price $38. Save $13! 
Just in time for back to school! 
These wraps will last up to a year, easy to clean and are biodegradable. Stop by our shop and pick up a pack or two today. Open from 11-3. 
#orangeville #ontario #canada #madeincanada #beeswaxwraps #bee #bees #biodegradable #savetheplanet #sharing #shoplocalcanada #shoplocal #supportlocal #supportsmallbusiness #smallbusiness #sale #save

SUNDAY SUPER SALE - 5 pack beeswax wraps are on sale for $25 each, regular price $38. Save $13!
Just in time for back to school!
These wraps will last up to a year, easy to clean and are biodegradable. Stop by our shop and pick up a pack or two today. Open from 11-3.
#orangeville #ontario #canada #madeincanada #beeswaxwraps #bee #bees #biodegradable #savetheplanet #sharing #shoplocalcanada #shoplocal #supportlocal #supportsmallbusiness #smallbusiness #sale #save

1 0 45 minutes ago
【導師簡介】⁣⁣⁣
✔ 頂尖實力⁣⁣⁣
🏅 於HKDSE英文科 1 take過奪5**⁣⁣⁣
🏅 於英文作文取得滿分⁣⁣⁣
🏅 以頂級公開試成績入讀中大醫學院⁣⁣⁣
🏅 五年豐富教學經驗⁣⁣⁣
🏅 曾獲邀任教於英中、社福機構、連鎖補習社⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✔ 專精寫作⁣⁣⁣
📝 榮獲醫學院最佳寫作獎(Dean's Best Essayist)⁣⁣⁣
📝 早於學生時期在地區著名英中作文比賽奪冠⁣⁣⁣
📝 豐富學術與商業改文經驗⁣⁣⁣
📝 接受商業機構委託校閱市場企劃、年度評估等⁣⁣⁣
📝 修改CV(包括三大英文系)、Cover Letter、論文等⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✔ 考試專家⁣⁣⁣
🎯 公開試成績Top1%⁣⁣⁣
🎯 深諳考試技巧,於醫學院芸芸精英中脫穎而出⁣⁣⁣
🎯 曾奪全系第一名,終以一級榮譽畢業⁣⁣⁣
🎯 獲獎無數,包括院長嘉許狀及書院優異狀⁣⁣⁣
🎯 志在助考生以「最低可能成本」獲「最高潛在分數」⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✔ 戰績彪炳⁣⁣⁣
🏆 導師致力教學,廣受全港各區名校生歡迎⁣⁣⁣
🏆 2018年創下50% 5*/5**(2位Straight 5**)實績⁣⁣⁣
🏆 學生獲DSE英文作文滿分⁣⁣⁣
🏆 多位名校生奪校內英文全級頭三兼獲SBA滿分⁣⁣⁣
🏆 除培育精英外,導師亦擅長為能力較弱學生爭取分數⁣⁣⁣
🏆 2015-2017全數重考生皆取得進步⁣⁣⁣
──────────⁣⁣⁣
【歷年學生】(未能盡錄)⁣⁣⁣
🌍九龍⁣⁣⁣
〈九龍城區〉男拔、協恩、培正、民生、嘉諾撒聖家、華英、旅港開平、顏寶鈴⁣⁣⁣
〈油尖旺區〉女拔、伊利沙伯、九華、嘉諾撒聖瑪利、真光女書院、聖芳濟⁣⁣⁣
〈東區〉庇理羅士、嘉諾撒、聖馬可、金文泰、筲官、衛理⁣⁣⁣
〈觀塘區〉聖言、藍田聖保祿、觀瑪、聖傑靈、順天、福建中學⁣⁣⁣
〈黃大仙區〉德望、保一張永慶、協和⁣⁣⁣
〈深水埗區〉上智、銘賢⁣⁣⁣
〈南區〉聖士提反⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🌍香港⁣⁣⁣
〈中西區〉聖保羅男女、英皇、女英華、女聖士提反⁣⁣⁣
〈灣仔區〉皇仁、瑪利曼、香港華仁⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🌍新界⁣⁣⁣
〈沙田區〉聖羅撒、沙官、沙崇、呂明才、沙蘇、體藝⁣⁣⁣
〈葵青區〉林護、善德、李兆基、保祿⁣⁣⁣
〈西貢區〉景嶺、呂潤財⁣⁣⁣
〈元朗區〉天主教崇德、元朗信義、伊利沙伯舊生會⁣⁣⁣
〈大埔區〉迦密柏雨⁣⁣⁣
〈屯門區〉董玉娣⁣⁣⁣
──────────⁣⁣⁣
【章程查詢】⁣⁣⁣
link in bio OR ⁣⁣⁣
❗見IG Story精選⁣⁣⁣
──────────⁣⁣⁣
【免費學習資源】⁣⁣⁣
精選詞彙系列/作文系列/字詞搭配系列/⁣⁣
Grammar 系列/日常英語系列:⁣⁣
❗見IG Story精選⁣

【導師簡介】⁣⁣⁣
✔ 頂尖實力⁣⁣⁣
🏅 於HKDSE英文科 1 take過奪5**⁣⁣⁣
🏅 於英文作文取得滿分⁣⁣⁣
🏅 以頂級公開試成績入讀中大醫學院⁣⁣⁣
🏅 五年豐富教學經驗⁣⁣⁣
🏅 曾獲邀任教於英中、社福機構、連鎖補習社⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✔ 專精寫作⁣⁣⁣
📝 榮獲醫學院最佳寫作獎(Dean's Best Essayist)⁣⁣⁣
📝 早於學生時期在地區著名英中作文比賽奪冠⁣⁣⁣
📝 豐富學術與商業改文經驗⁣⁣⁣
📝 接受商業機構委託校閱市場企劃、年度評估等⁣⁣⁣
📝 修改CV(包括三大英文系)、Cover Letter、論文等⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✔ 考試專家⁣⁣⁣
🎯 公開試成績Top1%⁣⁣⁣
🎯 深諳考試技巧,於醫學院芸芸精英中脫穎而出⁣⁣⁣
🎯 曾奪全系第一名,終以一級榮譽畢業⁣⁣⁣
🎯 獲獎無數,包括院長嘉許狀及書院優異狀⁣⁣⁣
🎯 志在助考生以「最低可能成本」獲「最高潛在分數」⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✔ 戰績彪炳⁣⁣⁣
🏆 導師致力教學,廣受全港各區名校生歡迎⁣⁣⁣
🏆 2018年創下50% 5*/5**(2位Straight 5**)實績⁣⁣⁣
🏆 學生獲DSE英文作文滿分⁣⁣⁣
🏆 多位名校生奪校內英文全級頭三兼獲SBA滿分⁣⁣⁣
🏆 除培育精英外,導師亦擅長為能力較弱學生爭取分數⁣⁣⁣
🏆 2015-2017全數重考生皆取得進步⁣⁣⁣
──────────⁣⁣⁣
【歷年學生】(未能盡錄)⁣⁣⁣
🌍九龍⁣⁣⁣
〈九龍城區〉男拔、協恩、培正、民生、嘉諾撒聖家、華英、旅港開平、顏寶鈴⁣⁣⁣
〈油尖旺區〉女拔、伊利沙伯、九華、嘉諾撒聖瑪利、真光女書院、聖芳濟⁣⁣⁣
〈東區〉庇理羅士、嘉諾撒、聖馬可、金文泰、筲官、衛理⁣⁣⁣
〈觀塘區〉聖言、藍田聖保祿、觀瑪、聖傑靈、順天、福建中學⁣⁣⁣
〈黃大仙區〉德望、保一張永慶、協和⁣⁣⁣
〈深水埗區〉上智、銘賢⁣⁣⁣
〈南區〉聖士提反⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🌍香港⁣⁣⁣
〈中西區〉聖保羅男女、英皇、女英華、女聖士提反⁣⁣⁣
〈灣仔區〉皇仁、瑪利曼、香港華仁⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🌍新界⁣⁣⁣
〈沙田區〉聖羅撒、沙官、沙崇、呂明才、沙蘇、體藝⁣⁣⁣
〈葵青區〉林護、善德、李兆基、保祿⁣⁣⁣
〈西貢區〉景嶺、呂潤財⁣⁣⁣
〈元朗區〉天主教崇德、元朗信義、伊利沙伯舊生會⁣⁣⁣
〈大埔區〉迦密柏雨⁣⁣⁣
〈屯門區〉董玉娣⁣⁣⁣
──────────⁣⁣⁣
【章程查詢】⁣⁣⁣
link in bio OR ⁣⁣⁣
❗見IG Story精選⁣⁣⁣
──────────⁣⁣⁣
【免費學習資源】⁣⁣⁣
精選詞彙系列/作文系列/字詞搭配系列/⁣⁣
Grammar 系列/日常英語系列:⁣⁣
❗見IG Story精選⁣

7 1 46 minutes ago
Be kind.  Share what’s yours to share. ❤️#sundaymorning #entertainment from the #kitchenwindow #nevergetsold #imgonnamissthem #yellowfinch #hummingbird #filtered for your better view. #sharing #birds #letsbefriends 🙂

Be kind. Share what’s yours to share. ❤️ #sundaymorning #entertainment from the #kitchenwindow #nevergetsold #imgonnamissthem #yellowfinch #hummingbird #filtered for your better view. #sharing #birds #letsbefriends 🙂

4 1 46 minutes ago
Our Scottish sharing boards made an appearance this weekend at Sharon & Bryan’s wedding!! 152 guests served canapés, a 3-course meal and evening brioche burgers! 👰🏼🤵🏻☀️#hopeskitchen #catering #ayrshire #ayrshireweddingdirectory #ayshirewedding #homewedding #barnwedding #lovefood #largecatering #instachef #privatechef #waiting #service #busy  #busyday #canapes #sharing

Our Scottish sharing boards made an appearance this weekend at Sharon & Bryan’s wedding!! 152 guests served canapés, a 3-course meal and evening brioche burgers! 👰🏼🤵🏻☀️ #hopeskitchen #catering #ayrshire #ayrshireweddingdirectory #ayshirewedding #homewedding #barnwedding #lovefood #largecatering #instachef #privatechef #waiting #service #busy #busyday #canapes #sharing

10 0 48 minutes ago
>>>>>>>Swipe

Ieri sera fantastico concerto insieme @michelelaino @luca_fiscina e @maitre_enfantasmagories. 
Queste immagini mi fanno apprezzare sempre di più la maestosità della musica, quanto essa sia invincibile sul campo della condivisione. Sono sicuro che un giorno quel bimbo diverrà un grande musicista. 🎶🎶Georgia on my mind un po' stravolta.🎶🎶 #sharing #music #child #georgiaonmymind #gig #swing #jazz

>>>>>>>Swipe

Ieri sera fantastico concerto insieme @michelelaino @luca_fiscina e @maitre_enfantasmagories.
Queste immagini mi fanno apprezzare sempre di più la maestosità della musica, quanto essa sia invincibile sul campo della condivisione. Sono sicuro che un giorno quel bimbo diverrà un grande musicista. 🎶🎶Georgia on my mind un po' stravolta.🎶🎶 #sharing #music #child #georgiaonmymind #gig #swing #jazz

38 2 49 minutes ago

Top #sharing posts

Bon appetit! 🍕

#FriendShip #Sharing #CHIMMY #SHOOKY #BT21

Bon appetit! 🍕

#FriendShip #Sharing #CHIMMY #SHOOKY #BT21

29,750 156 23 August, 2019
Bon appetit! 🍕

#FriendShip #Sharing #CHIMMY #SHOOKY #BT21

Bon appetit! 🍕

#FriendShip #Sharing #CHIMMY #SHOOKY #BT21

16,546 41 23 August, 2019
Stand your ground, let the tempest change its course!! 👊💋What a shot @toranjkayvon this will remain one of my most favourite pictures ever!!👏❤️😊 styled by @pyumishra makeup & hair @danielcbauer 😍 #sharing #newcampaign #brand #happenstance My kinda sexy!!!😉❤️ I love you guys, here’s looking at you💃🏻

Stand your ground, let the tempest change its course!! 👊💋What a shot @toranjkayvon this will remain one of my most favourite pictures ever!!👏❤️😊 styled by @pyumishra makeup & hair @danielcbauer 😍 #sharing #newcampaign #brand #happenstance My kinda sexy!!!😉❤️ I love you guys, here’s looking at you💃🏻

201,613 1,736 21 August, 2019
Semalam balik dari Terengganu, hari ini Alhamdulillah sempat hadir ke event @moca_malaysia. menarik sharing di event ni. siapa yang hadir, komen sikit apa anda belajar dari sharing? saba datang lambat, dapat dengar sikit je sharing ustazah @shadiyaabbas & dr panel @zhrhs . nanti @moca_malaysia buat lagi event camni ya 👍🏻👍🏻 Good job! next, saba & Azlan ada sharing di KUIS 3/9 nanti 😊 Jumpa sana! Credit gambar @sfnnyl 💕
.
.
#moca 
#sharing

Semalam balik dari Terengganu, hari ini Alhamdulillah sempat hadir ke event @moca_malaysia. menarik sharing di event ni. siapa yang hadir, komen sikit apa anda belajar dari sharing? saba datang lambat, dapat dengar sikit je sharing ustazah @shadiyaabbas & dr panel @zhrhs . nanti @moca_malaysia buat lagi event camni ya 👍🏻👍🏻 Good job! next, saba & Azlan ada sharing di KUIS 3/9 nanti 😊 Jumpa sana! Credit gambar @sfnnyl 💕
.
.
#moca
#sharing

225 1 29 minutes ago
Hoomum, I see you are having dessert. Did you know it is polite to share dessert? ~ Ghost 🐾🤤

Hoomum, I see you are having dessert. Did you know it is polite to share dessert? ~ Ghost 🐾🤤

316 17 4 hours ago
Bon appetit! 🍕

#FriendShip #Sharing #CHIMMY #SHOOKY #BT21

Bon appetit! 🍕

#FriendShip #Sharing #CHIMMY #SHOOKY #BT21

420,423 2,470 23 August, 2019
Beberapa waktu lalu saya dan beberapa teman berkumpul di sebuah tempat untuk sekedar berbincang- bincang dan sekedar melepas rindu (halah 🤣...).
.
Tiba -tiba muncul sebuah pembicaraan dari teman yang membuat saya menjadi mabuk kepayang.
.
"Eh gimana ya ini, liat si X umur 23 tapi kerjaan udah settled, diperushsan gede, gaji 2 digit, bahkan tabungannya udah banyak. Kok aku ga bisa ya gitu? sedangkan aku masih pontang-panting cari kerja, usaha jugaa uda maximal padahal...".
.
Akhirnya saya pun juga memulai membandingkan perjalanan hidup saya dengan si X hingga membuat saya berpikir bahwa saya bukan apa" karena tidak ada proses serta pencapaian yang luar biasa selama hidup.
.
Dan mungkin tidak hanya saya, ataupun kawan saya tadi yang berpikiran seperti itu, saya rasa teman" lain juga banyak yang merasakan Hal tsb.
.
But, here is the thing guys, setiap orang punya perjalanannya masing", ada yang lulus 3.5 tahun tapi sampai skrg belum kerja, Ada yang lulusnya telat  tapi langsung dioffer kerjanya ditempat bagus, ada yang belum lulus sudah menikah, ada yang tidak lanjut kuliah tapi sukses jadi chef selebriti, ada yang belum sempat lulus namun tidak diberi umur yang cukup untuk merasakan kelulusannya, dan masih banyak hal-hal lainnya...
.
Just enjoy the process, tidak fair jika  membandingkan Bab 1 hidup kita dengan Bab 5 hidup orang lain.
.
Daripada sibuk membandingkan hidup kita dengan yang lain.. kenapa kita tidak bersyukur serta fokus dengan apa yang ingin kita raih. Life is long, we have lot of time.
.
Stop worrying about other people progress and achievement, start making yours. You aren't in competition with anybody else.
.

#sharing
#sudutpandang #motivasi #semangat #hidup #bahagia #happiness #life 
#quotestoliveby #quotes

Beberapa waktu lalu saya dan beberapa teman berkumpul di sebuah tempat untuk sekedar berbincang- bincang dan sekedar melepas rindu (halah 🤣...).
.
Tiba -tiba muncul sebuah pembicaraan dari teman yang membuat saya menjadi mabuk kepayang.
.
"Eh gimana ya ini, liat si X umur 23 tapi kerjaan udah settled, diperushsan gede, gaji 2 digit, bahkan tabungannya udah banyak. Kok aku ga bisa ya gitu? sedangkan aku masih pontang-panting cari kerja, usaha jugaa uda maximal padahal...".
.
Akhirnya saya pun juga memulai membandingkan perjalanan hidup saya dengan si X hingga membuat saya berpikir bahwa saya bukan apa" karena tidak ada proses serta pencapaian yang luar biasa selama hidup.
.
Dan mungkin tidak hanya saya, ataupun kawan saya tadi yang berpikiran seperti itu, saya rasa teman" lain juga banyak yang merasakan Hal tsb.
.
But, here is the thing guys, setiap orang punya perjalanannya masing", ada yang lulus 3.5 tahun tapi sampai skrg belum kerja, Ada yang lulusnya telat tapi langsung dioffer kerjanya ditempat bagus, ada yang belum lulus sudah menikah, ada yang tidak lanjut kuliah tapi sukses jadi chef selebriti, ada yang belum sempat lulus namun tidak diberi umur yang cukup untuk merasakan kelulusannya, dan masih banyak hal-hal lainnya...
.
Just enjoy the process, tidak fair jika membandingkan Bab 1 hidup kita dengan Bab 5 hidup orang lain.
.
Daripada sibuk membandingkan hidup kita dengan yang lain.. kenapa kita tidak bersyukur serta fokus dengan apa yang ingin kita raih. Life is long, we have lot of time.
.
Stop worrying about other people progress and achievement, start making yours. You aren't in competition with anybody else.
.

#sharing
#sudutpandang #motivasi #semangat #hidup #bahagia #happiness #life
#quotestoliveby #quotes

107 35 58 minutes ago
“Offerings” , for many years now I have been working with the idea of improvisation within the Bharatanatyam vocabulary. Even in a regular performance of mine, large portions, full korwes, many jathis and definitely abhinaya are improvised. But it is unusual to have a completely open improvised performance. When you enter with no thoughts and no preconceived ideas of what you are going to dance. 
I have also been thinking a lot about just sharing dance. We do have performances where everything is rehearsed, lights are perfected, stage is exactly what we want. But I think there is also something beautiful about sharing what is just overwhelming me. I have this need sometimes to just share my thoughts of today, or of this week. It doesn’t matter if it is in a formal setting. Sometimes it’s just some music that inspires me. Sometimes it’s an idea that inspires me. 
This performance was completely improvised.... and I enjoyed it thoroughly.... I will be starting with a series called “offerings” , these are just offerings of movement... of dance... it could be in any city, in any venue.... and I will announce it only a few days earlier, based on how I feel.... Let me know if you would be interested to share in this.... they won’t be perfect performances. The only promise is to be a sharing my experience for that day... I may never dance what I danced there again.... I will bring with me what inspired me that week...and just share.... with flaws and all.... There is certainly a beauty in well rehearsed performances, I rehearse a lot before a performance. But I am also at a place where I want to share small inspirations.... that may perhaps trigger something bigger also..... I have only had these impulsive , improvised sharings for my students in my studio or sometimes in a workshop.... it is time for me to open this up..... I will also invite other artists to collaborate with me on these “offerings” .... Look out for the first one !!! #offerings #inspired #bharatanatyam #bharatnatyam #dancer #sharing #indiandancer #indianclassical #naadabrahma #karnataka #temple #kedareshwaratemple #gudiyasambhrama #gudi #indian #india #saree #carnatic

“Offerings” , for many years now I have been working with the idea of improvisation within the Bharatanatyam vocabulary. Even in a regular performance of mine, large portions, full korwes, many jathis and definitely abhinaya are improvised. But it is unusual to have a completely open improvised performance. When you enter with no thoughts and no preconceived ideas of what you are going to dance.
I have also been thinking a lot about just sharing dance. We do have performances where everything is rehearsed, lights are perfected, stage is exactly what we want. But I think there is also something beautiful about sharing what is just overwhelming me. I have this need sometimes to just share my thoughts of today, or of this week. It doesn’t matter if it is in a formal setting. Sometimes it’s just some music that inspires me. Sometimes it’s an idea that inspires me.
This performance was completely improvised.... and I enjoyed it thoroughly.... I will be starting with a series called “offerings” , these are just offerings of movement... of dance... it could be in any city, in any venue.... and I will announce it only a few days earlier, based on how I feel.... Let me know if you would be interested to share in this.... they won’t be perfect performances. The only promise is to be a sharing my experience for that day... I may never dance what I danced there again.... I will bring with me what inspired me that week...and just share.... with flaws and all.... There is certainly a beauty in well rehearsed performances, I rehearse a lot before a performance. But I am also at a place where I want to share small inspirations.... that may perhaps trigger something bigger also..... I have only had these impulsive , improvised sharings for my students in my studio or sometimes in a workshop.... it is time for me to open this up..... I will also invite other artists to collaborate with me on these “offerings” .... Look out for the first one !!! #offerings #inspired #bharatanatyam #bharatnatyam #dancer #sharing #indiandancer #indianclassical #naadabrahma #karnataka #temple #kedareshwaratemple #gudiyasambhrama #gudi #indian #india #saree #carnatic

7,745 44 19 August, 2019
••• ⬆️ ••• #this ✨
Thanks @jd.whittaker for #sharing 
#lifesnotalwaysafairytale ❤️

••• ⬆️ ••• #this
Thanks @jd.whittaker for #sharing
#lifesnotalwaysafairytale ❤️

3,213 31 23 August, 2019