#sharERA Instagram Photos & Videos

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 55 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 55 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 55 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 58 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

6 1 3 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

4 0 3 hours ago
Lelaki Malaysia, Hadri akan merentas 32 ribu kilometer dari Malaysia ke Jerman untuk jumpa geng classic car dari setiap negara sambil mempromosikan Tahun Melawat Malaysia 2020. ❤️#SharERA 📷: Facebook hayashi86.com

Lelaki Malaysia, Hadri akan merentas 32 ribu kilometer dari Malaysia ke Jerman untuk jumpa geng classic car dari setiap negara sambil mempromosikan Tahun Melawat Malaysia 2020. ❤️ #SharERA 📷: Facebook hayashi86.com

4,011 25 4 hours ago
swipe left to 🎧 our talented smuler 🥰
.
Smule ID: 24K_JimmyApache_
Instagram: @aidilnajmieee
.
#smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #SharERA

swipe left to 🎧 our talented smuler 🥰
.
Smule ID: 24K_JimmyApache_
Instagram: @aidilnajmieee
.
#smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #SharERA

8 1 6 hours ago
swipe left to 🎧 our talented smuler 🥰
.
Smule ID: 24K_ShieApache_
Instagram: @shieraasharuddin
.

#smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #SharERA

swipe left to 🎧 our talented smuler 🥰
.
Smule ID: 24K_ShieApache_
Instagram: @shieraasharuddin
.

#smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #SharERA

10 0 6 hours ago
swipe left to 🎧 our talented smuler 🥰
.
Smule ID: 24KQushApache
Instagram: @qushairy.ariff
.

#smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #SharERA

swipe left to 🎧 our talented smuler 🥰
.
Smule ID: 24KQushApache
Instagram: @qushairy.ariff
.

#smulemalaysia #smulesingapore #smuleindonesia #verifiedapache #apachetribes #ladiesofapache #apachesmulers #smule #SharERA

6 1 6 hours ago
Tahniah skuad muay thai negara yang menyertai Kejuaraan Muay Thai Asia Timur 2019 di Hong Kong.

3 atlet Malaysia berjaya meraih pingat emas iaitu Mohamed 'Jordan Boy' Mahmoud (lelaki 67kg), Mohamad Rifdean Masdor (lelaki 48kg) dan Nur Amisha Azrilrizal (wanita 51kg). Malaysia turut menambah koleksi satu perak menerusi Zulhelmi Rosli dan satu gangsa dari Nurul Tasha Amira. Tahniah kepada semua atlet Malaysia.

Kredit Foto: Jordan Boy & Muay Thai East Asian Championship
#SharERA sumber : @duniasukan

Tahniah skuad muay thai negara yang menyertai Kejuaraan Muay Thai Asia Timur 2019 di Hong Kong.

3 atlet Malaysia berjaya meraih pingat emas iaitu Mohamed 'Jordan Boy' Mahmoud (lelaki 67kg), Mohamad Rifdean Masdor (lelaki 48kg) dan Nur Amisha Azrilrizal (wanita 51kg). Malaysia turut menambah koleksi satu perak menerusi Zulhelmi Rosli dan satu gangsa dari Nurul Tasha Amira. Tahniah kepada semua atlet Malaysia.

Kredit Foto: Jordan Boy & Muay Thai East Asian Championship
#SharERA sumber : @duniasukan

2,922 11 6 hours ago
Dalam adik beradik kan, mesti serba sedikit kita ada rasa tercabar dengan dia. Korang ada tak ? #SharERA #JoHaRaPagiER

Dalam adik beradik kan, mesti serba sedikit kita ada rasa tercabar dengan dia. Korang ada tak ? #SharERA #JoHaRaPagiER

4,238 95 7 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

8 0 8 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight
🔰 2 month warannty (ENGINE)
🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original
🔰 World Time, Single Alarm
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM190
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight
🔰 2 month warannty (ENGINE)
🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original
🔰 World Time, Single Alarm
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM190

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 22 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

4 0 23 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 23 hours ago
Tengok betul-betul dan teka mana satu kuaci yang dilukis. Ada 3 dalam video ni. Hehe #SharERA

Tengok betul-betul dan teka mana satu kuaci yang dilukis. Ada 3 dalam video ni. Hehe #SharERA

11,816 198 23 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

5 0 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

5 0 22 August, 2019
Pecah tv tu bruhh😂 dilarang komen kau pecahkan tv aku rakam😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Pecah tv tu bruhh😂 dilarang komen kau pecahkan tv aku rakam😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

1,814 22 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 21 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 21 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 21 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅ Jam permintaan Ramai
✅ Semua Function
✅ Analog Type
✅ 2 Month warranty (Engine)
✅ Jarum dalam bulatan kecil kanan menunjukkan Date
✅ Jarum dalam bulatan kecil bawah menunjukkan pergerakkan sistem 24Jam
✅ Jarum dalam bulatan kecil kiri menujukkan pergerakkan Day
✅ Cermin Kaca
✅ High Gred
✅ Ada Stopwatch
✅ Diameter (42mm)
✅ Softy Rubber Strap
✅ Battery Movement
✅ Sesuai untuk lelaki ✅ Free Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM140
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅ Jam permintaan Ramai
✅ Semua Function
✅ Analog Type
✅ 2 Month warranty (Engine)
✅ Jarum dalam bulatan kecil kanan menunjukkan Date
✅ Jarum dalam bulatan kecil bawah menunjukkan pergerakkan sistem 24Jam
✅ Jarum dalam bulatan kecil kiri menujukkan pergerakkan Day
✅ Cermin Kaca
✅ High Gred
✅ Ada Stopwatch
✅ Diameter (42mm)
✅ Softy Rubber Strap
✅ Battery Movement
✅ Sesuai untuk lelaki ✅ Free Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM140

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 21 August, 2019
Aduhai ! Kesian member tu weh. Bila Live kan macam-macam benda boleh jadi ye tak ? Harap diorang masih berkawan lah 🤣#SharERA

Aduhai ! Kesian member tu weh. Bila Live kan macam-macam benda boleh jadi ye tak ? Harap diorang masih berkawan lah 🤣 #SharERA

9,919 90 21 August, 2019

Top #sharERA posts

Security paling bekerjaya 🚨
@iamsantesh copy ori 🇲🇾
@harry_khalifah 
@kini.viral 
@lawak_hambar
@era.je 
#tolongdengar
#sharera

Security paling bekerjaya 🚨
@iamsantesh copy ori 🇲🇾
@harry_khalifah
@kini.viral
@lawak_hambar
@era.je
#tolongdengar
#sharera

1,805 72 11 January, 2019
Ya memang susah nak ada tapi yg jenis lagi satu tu bersepah😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
🎥@_eastbidy @asyrafrozami
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Ya memang susah nak ada tapi yg jenis lagi satu tu bersepah😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
🎥@_eastbidy @asyrafrozami
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

30,916 918 30 May, 2019
Menangis alan walker tengok ni😂😂 tag player2 pubg😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Menangis alan walker tengok ni😂😂 tag player2 pubg😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

23,563 1,819 19 July, 2019
Korang rase yg mne paling same? 🤔
Repost from @era.je
@danialzain1 bab meniru suara orang bagi je kat dia. Korang rasa mana paling sebiji Danial tiru suara superheroes #Avengers ni ? 😱 #SharERA #InstaSeleb

Korang rase yg mne paling same? 🤔
Repost from @era.je
@danialzain1 bab meniru suara orang bagi je kat dia. Korang rasa mana paling sebiji Danial tiru suara superheroes #Avengers ni ? 😱 #SharERA #InstaSeleb

29,067 702 28 April, 2019
Okay tak tu bro ? 😂😂 #SharERA

Okay tak tu bro ? 😂😂 #SharERA

38,556 1,073 24 July, 2019
Wowwww memang level tinggi tarian dorg ni🔥🔥🔥
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
🎥@bboypocket
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Wowwww memang level tinggi tarian dorg ni🔥🔥🔥
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
🎥@bboypocket
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #malayvines #malaysiaviner #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

30,699 282 17 April, 2019
Biar santai jangan asyik stress je memanjang😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Biar santai jangan asyik stress je memanjang😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

12,271 336 13 June, 2019
Kalau korang masa kecik mesti nangis huhu
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Kalau korang masa kecik mesti nangis huhu
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

11,447 264 7 July, 2019