#sembangsantaii Instagram Photos & Videos

Kalau korang pandai, cer teka huruf apa yg takde? 🤔
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Kalau korang pandai, cer teka huruf apa yg takde? 🤔
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

218 186 19 hours ago
Zul mana zul?? Suka hati kebas mangkuk, tupperware, sudu, garfu. sekali dgn maggi pulak tu.. Nasib baik dia tak kene darah tinggi lagi 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Zul mana zul?? Suka hati kebas mangkuk, tupperware, sudu, garfu. sekali dgn maggi pulak tu.. Nasib baik dia tak kene darah tinggi lagi 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

399 84 21 August, 2019
Yang last tu power😂
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 seismik (YT)
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Yang last tu power😂
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 seismik (YT)
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

153 3 21 August, 2019
Main drum pakai otot je 😂 tag member sado 👇
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Main drum pakai otot je 😂 tag member sado 👇
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

592 27 20 August, 2019
amenda tu? 🧐
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

amenda tu? 🧐
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

442 5 20 August, 2019
Mesti main pen😂
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Mesti main pen😂
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

341 2 20 August, 2019
Kalau korang bijak, cer teka? 🤔 tag member yang bijaksana
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Kalau korang bijak, cer teka? 🤔 tag member yang bijaksana
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

12 1 19 August, 2019
nah layan sikit video pembuatan air Xing Fu Tang 🔥 tag member korang yang minat sangat dgn Xing Fu Tang ni 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

nah layan sikit video pembuatan air Xing Fu Tang 🔥 tag member korang yang minat sangat dgn Xing Fu Tang ni 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

493 8 19 August, 2019
dah lama dendam agaknya pakcik tu 😅🤣
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

dah lama dendam agaknya pakcik tu 😅🤣
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

267 1 19 August, 2019
Mana perginya?😮
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Mana perginya?😮
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

210 5 19 August, 2019
Shopee ni kaw² lah. 😂 aku takboleh terima siot. idola aku menari lagu shopee 😤tak pe, demi sesuap nasi 🧐👌
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Shopee ni kaw² lah. 😂 aku takboleh terima siot. idola aku menari lagu shopee 😤tak pe, demi sesuap nasi 🧐👌
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

208 3 18 August, 2019
Sape edit si Upin Ipin ni jadi cucu derhaka siot? 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Sape edit si Upin Ipin ni jadi cucu derhaka siot? 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

821 10 18 August, 2019
Berguling-guling
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owmer video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Berguling-guling
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owmer video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

310 15 18 August, 2019
Tolong tag Afiq jap..kuaja ar..dating dgn bdk 3 cemerlang kau ye🤬😠
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Tolong tag Afiq jap..kuaja ar..dating dgn bdk 3 cemerlang kau ye🤬😠
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

698 173 18 August, 2019
.
.
korang fikir senang ke nak jadi admin page? macam ni lah realiti kehidupan min setiap hari 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

.
.
korang fikir senang ke nak jadi admin page? macam ni lah realiti kehidupan min setiap hari 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

516 1 18 August, 2019
Saje nak test mata korg memalam ni
.
jumpa tak huruf C? kalau jumpa, komen and tag member korang sekali. 😘
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Saje nak test mata korg memalam ni
.
jumpa tak huruf C? kalau jumpa, komen and tag member korang sekali. 😘
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

3,315 58 17 August, 2019
jangan buat pasal. mahu tercungap cungap brader tu kejar 🤣
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

jangan buat pasal. mahu tercungap cungap brader tu kejar 🤣
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

658 3 17 August, 2019
kepercayaan kepada member tu penting 👌 arwah dulu, connect otak dengan bontot agaknya 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

kepercayaan kepada member tu penting 👌 arwah dulu, connect otak dengan bontot agaknya 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

287 11 17 August, 2019
admin nak budak ni jadi anak admin boleh tak? 😅 tag pasangan korang 😜
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

admin nak budak ni jadi anak admin boleh tak? 😅 tag pasangan korang 😜
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

376 9 17 August, 2019

Top #sembangsantaii posts

Just parody guys 🙏😂 @hairiwhuut @meerfly @kiddsanthe 🔥 tag peminat MK .
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Just parody guys 🙏😂 @hairiwhuut @meerfly @kiddsanthe 🔥 tag peminat MK .
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

2,646 74 13 August, 2019
Deep inside. Pain outside😂 steady la Akmal. Tag Akmal guys 😘
.
.
😘Follow @sembangsantaii untuk info dan hiburan sepanjang zaman 💕
.
❤likes
💬comment
👤tag kawan korang
.
.
#sembangsantaii #lawak #hiburan #viral #berita #sukan #videolawak #gambarlawak #sukanlawak #virallawak #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo #messi #neymar #griezmann #viralmalaysia #viralindo #dagelan #funnycontent  #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawaking #lawaksavage #lawakhangit #lawakterkini #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #viral #lawakviral

Deep inside. Pain outside😂 steady la Akmal. Tag Akmal guys 😘
.
.
😘Follow @sembangsantaii untuk info dan hiburan sepanjang zaman 💕
.
❤likes
💬comment
👤tag kawan korang
.
.
#sembangsantaii #lawak #hiburan #viral #berita #sukan #videolawak #gambarlawak #sukanlawak #virallawak #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo #messi #neymar #griezmann #viralmalaysia #viralindo #dagelan #funnycontent #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawaking #lawaksavage #lawakhangit #lawakterkini #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #viral #lawakviral

1,115 50 24 December, 2018
Dia punye relax control bola tu pergh🔥 kalau min dah tergolek golek jatuh 🤣
.
.
😘Follow @sembangsantaii untuk info dan hiburan sepanjang zaman 💕
.
❤likes
💬comment
👤tag kawan korang
.
.
#sembangsantaii #lawak #hiburan #viral #berita #sukan #videolawak #gambarlawak #sukanlawak #virallawak #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo #messi #neymar #griezmann #viralmalaysia #viralindo #dagelan #funnycontent  #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawaking #lawaksavage #lawakhangit #lawakterkini #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #viral #lawakviral

Dia punye relax control bola tu pergh🔥 kalau min dah tergolek golek jatuh 🤣
.
.
😘Follow @sembangsantaii untuk info dan hiburan sepanjang zaman 💕
.
❤likes
💬comment
👤tag kawan korang
.
.
#sembangsantaii #lawak #hiburan #viral #berita #sukan #videolawak #gambarlawak #sukanlawak #virallawak #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo #messi #neymar #griezmann #viralmalaysia #viralindo #dagelan #funnycontent #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawaking #lawaksavage #lawakhangit #lawakterkini #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #viral #lawakviral

741 9 26 December, 2018
Buat mat2 moto / mat2 rempit tolong la hati2 ye bila bawak moto, whillie2 jugak hehehe solat jumaat jangan lupa😜
.
.
😘Follow @sembangsantaii untuk info dan hiburan sepanjang zaman 💕
.
❤likes
💬comment
👤tag kawan korang
.
.
#sembangsantaii #lawak #hiburan #viral #berita #sukan #videolawak #gambarlawak #sukanlawak #virallawak #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo #messi #neymar #griezmann #viralmalaysia #viralindo #dagelan #funnycontent  #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawaking #lawaksavage #lawakhangit #lawakterkini #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #viral #lawakviral

Buat mat2 moto / mat2 rempit tolong la hati2 ye bila bawak moto, whillie2 jugak hehehe solat jumaat jangan lupa😜
.
.
😘Follow @sembangsantaii untuk info dan hiburan sepanjang zaman 💕
.
❤likes
💬comment
👤tag kawan korang
.
.
#sembangsantaii #lawak #hiburan #viral #berita #sukan #videolawak #gambarlawak #sukanlawak #virallawak #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo #messi #neymar #griezmann #viralmalaysia #viralindo #dagelan #funnycontent #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawaking #lawaksavage #lawakhangit #lawakterkini #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #viral #lawakviral

887 14 28 December, 2018