#sedo Instagram Photos & Videos

sedo - 19.7k posts

Hashtag Popularity

37.6
average comments
820.5
average likes

Masih dalam proses R&D 😆 Dah tak nampak rupa huruf pasal gebu semacam 😅
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #birthdaydonut #birthdaytreat #birthday #love #donutgebu #donuts #donutkuantan

Masih dalam proses R&D 😆 Dah tak nampak rupa huruf pasal gebu semacam 😅 
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #birthdaydonut #birthdaytreat #birthday #love #donutgebu #donuts #donutkuantan
113 5 3 hours ago

Calling all domainers... the cannabiz industry keeps growing globally at such an exciting pace... these canna domains can be yours on Afternic.com See why people are loving this portfolio... approx 1000 combos... low prices... great values... BUY NOW opportunities... we couldn’t make it any easier to buy‼️
🔥🔥🔥🔥🔥
Sample list:
HempStationBoston.com
HempStationCA.com
HempStationDenver.com
HempStationFL.com
HempStationMiami.com
HerbalLifeCanada.com
HerbalLifeOregon.com
HighLowHemp.com
ItsKushy.com
Juanapresso.com
LegalPotUS.com
NativeHempware.com
Poke420.com
PorkRollPot.com
SeattleExtracts.com
Sedona420.com
SoonerVapes.com
StemsLegal.com
SydneySmokes.com
🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦
HempExpress.ca
Hempsons.ca
HerbalLiving.ca
JointReturn.ca
LegalizeIt.ca
OrganicReleaf.ca
OrganicRelief.ca
Pure420.ca
🌱🌱🌱🌱🌱
ipuff.green
itoke.green
+++
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Yourcannabisdomains #Hemp #Sedo #Afternic #Godaddy #Domainbroker #Domainsforsale #Domainer #Namescon #Premiumdomains #Domainauction #420 #Cannabiscommunity #Hostgator #Dabstagram #Domainhosting #Weedblogger #Hempcon #Domainregistration #Namecheap #Cannabiz #420entrepreneur #Dotcom #Weedfeed #Legalizeit #710 #Hempindustry #Cannabis #Ganjapreneur #Canada420

Calling all domainers... the cannabiz industry keeps growing globally at such an exciting pace... these canna domains can be yours on Afternic.com  See why people are loving this portfolio... approx 1000 combos... low prices... great values... BUY NOW opportunities... we couldn’t make it any easier to buy‼️
🔥🔥🔥🔥🔥
Sample list:
HempStationBoston.com
HempStationCA.com
HempStationDenver.com
HempStationFL.com
HempStationMiami.com
HerbalLifeCanada.com
HerbalLifeOregon.com
HighLowHemp.com
ItsKushy.com
Juanapresso.com
LegalPotUS.com
NativeHempware.com
Poke420.com
PorkRollPot.com
SeattleExtracts.com
Sedona420.com
SoonerVapes.com
StemsLegal.com
SydneySmokes.com
🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦
HempExpress.ca
Hempsons.ca
HerbalLiving.ca
JointReturn.ca
LegalizeIt.ca
OrganicReleaf.ca
OrganicRelief.ca
Pure420.ca
🌱🌱🌱🌱🌱
ipuff.green
itoke.green
+++
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Yourcannabisdomains #Hemp #Sedo #Afternic #Godaddy #Domainbroker #Domainsforsale #Domainer #Namescon #Premiumdomains #Domainauction #420 #Cannabiscommunity #Hostgator #Dabstagram #Domainhosting #Weedblogger #Hempcon #Domainregistration #Namecheap #Cannabiz #420entrepreneur #Dotcom #Weedfeed #Legalizeit #710 #Hempindustry #Cannabis #Ganjapreneur #Canada420
10 0 14 hours ago

Gülermiş gibi görürünür yürekten ağlar bağzılar.. #tbt #sedo #serdard #behzatç #sacmasapankonusmala

Gülermiş gibi görürünür yürekten ağlar bağzılar.. #tbt #sedo #serdard #behzatç #sacmasapankonusmala
43 3 14 hours ago

Cuando registras un nombre de dominio que buscas hace 5 años...😄😄
Fotografía by @marialcorres
#derechoinformatico #delitosinformáticos #nombresdedominio #domain #sedo #sitiosweb #paginaweb

Cuando registras un nombre de dominio que buscas hace 5 años...😄😄
Fotografía by @marialcorres
#derechoinformatico #delitosinformáticos #nombresdedominio #domain #sedo #sitiosweb #paginaweb
65 10 14 hours ago

Feeling bila habiskan sebiji #donutgebu 😆😋
-
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #donutkuantan #donut #donutsedap

Feeling bila habiskan sebiji #donutgebu 😆😋
-
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #donutkuantan #donut #donutsedap
25 2 11 December, 2019
LIKE FOR MOER=3
.
.
.
.
.
#double #sedo #random #fashion #thefashionhero #morelove
32 1 11 December, 2019

SEDO ROJO

Es un arbusto pequeño y muy ramificado, de unos 20 cm de altura, las hojas son carnosas y cilindricas.
El color de las hojas es verde brillante, cambiando a tonalidades rojizas a causa del calor o la intensidad de la luz.

#rojo, #sedo, #ramas, #verdevivo, #hojitas, #suculenta, #garden, #plantitas, #botanico, #masetas, #mundoverde, #jardinespequeños, #brillante.

SEDO ROJO

Es un arbusto pequeño y muy ramificado, de unos 20 cm de altura, las hojas son carnosas y cilindricas.
El color de las hojas es verde brillante, cambiando a tonalidades rojizas a causa del calor o la intensidad de la luz.

#rojo, #sedo, #ramas, #verdevivo,#hojitas, #suculenta, #garden, #plantitas, #botanico, #masetas, #mundoverde, #jardinespequeños, #brillante.
27 1 11 December, 2019
Visit Chetki.com today to make an offer!

It is also available at GoDaddy and Sedo, if preferred.

#domain #domains #vfdomains #marketing #domainname #dan #godaddy #sedo #namepros #ecommerce #tech #sales #brand #brands #branding #squadhelp #afternic #chetki #russia #russian #prayer #christianity #religion
1 0 10 December, 2019

Un calvario de más de 12 años, desde que decidió ponerse implantes. Trasladado a la UCI del hospital 12 de octubre con la carótida taladrada. Allí estuvo 6 meses, intubado y todo morado.😖
.
Meses de recuperación física y años de recuperación psicológica. Después empezó un calvario judicial.Ha ganado, pero no ha sido indemnizado. 🤦🏻‍♀️
.
No todos los profesionales están capacitados para tratar un tipo de tratamiento en específico. A la hora de elegir, es importante decantarse por profesionales de calidad ESPECIALIZADOS. Tu boca no está de oferta. ¡Con la Salud no se juega! 👩🏼‍⚕️👩🏻‍⚕️
.
http://www.telemadrid.es/programas/telenoticias-fin-de-semana/Condenan-clinica-dental-taladrarle-carotida-2-2184101576--20191208025808.html
.
odontopediatría #ortodoncia #higienedental #buenoshábitos #empezarprontoybien #clinicapinto #clinicapintoburgos #dentistaburgos #dentista #dentist #dentista #smile #sonrisa #dental #odonto #odontologia #love #niños #pediatría #pastadental #dentifrico #ortodonciaburgos #invisalignburgos #AESOR #SEDO #pediatría #invisalign #brackets #braces #ortopediadentofacial #alineadores #ortodonciainvisible 💕ODP+ORTOD💕🐭

Un calvario de más de 12 años, desde que decidió ponerse implantes. Trasladado a la UCI del hospital 12 de octubre con la carótida taladrada. Allí estuvo 6 meses, intubado y todo morado.😖
.
Meses de recuperación física y años de recuperación psicológica. Después empezó un calvario judicial.Ha ganado, pero no ha sido indemnizado. 🤦🏻‍♀️
.
No todos los profesionales están capacitados para tratar un tipo de tratamiento en específico. A la hora de elegir, es importante decantarse por profesionales de calidad ESPECIALIZADOS. Tu boca no está de oferta. ¡Con la Salud no se juega! 👩🏼‍⚕️👩🏻‍⚕️
.
http://www.telemadrid.es/programas/telenoticias-fin-de-semana/Condenan-clinica-dental-taladrarle-carotida-2-2184101576--20191208025808.html
.
odontopediatría#ortodoncia#higienedental#buenoshábitos#empezarprontoybien#clinicapinto#clinicapintoburgos#dentistaburgos#dentista#dentist#dentista#smile#sonrisa#dental#odonto#odontologia#love#niños#pediatría#pastadental#dentifrico#ortodonciaburgos#invisalignburgos#AESOR#SEDO#pediatría#invisalign#brackets#braces#ortopediadentofacial#alineadores#ortodonciainvisible 💕ODP+ORTOD💕🐭
18 4 10 December, 2019

‪Tokenlogy.com SOLD via @Undeveloped Check our premium crypto domains for your venture. A good domain is the first step to reach your venture success. #tokenlogy #token #tokenization #tokens #cryptodomains #dan #undeveloped #domains #namebio #premiumdomains #crypto #btc#domainnames #domainclub #domainsale #sedo #godaddy #uniteddomains #flippa

‪Tokenlogy.com SOLD via @Undeveloped  Check our premium crypto domains for your venture. A good domain is the first step to reach your venture success. #tokenlogy #token #tokenization #tokens #cryptodomains #dan #undeveloped #domains #namebio #premiumdomains #crypto #btc‬ #domainnames #domainclub #domainsale #sedo #godaddy #uniteddomains #flippa
7 0 10 December, 2019

¿Es necesario tratar los dientes de leche de los molones👫👫 ?
.
.
.
Cuantos millones de veces he oído la frase , "Son dientes de leche , para que tratarlos si le va a salir uno nuevo".
¡Errooooor y de los gordos !
.
Te cuento , los dientes temporales (leche) tienen su función importante en la boca , participan en la masificación, estética, fonética y deglucion.
Si los molones acaban perdiendo estos dientes antes de tiempo puede suponer una alteración de estas funciones.
.
Además,si aparecen caries, estas pueden generar dolor e infecciones y si las caries son grandes , se pueden producir pérdidas de espacio lo que hará que nos origine problemas en la configuración de su dentadura futura.
.
Visita a tu odontopediatra regularmente ,ellos controlarán esas lesiones y darán el mejor consejo o tratamiento .
.
También es muy IMPORTANTE la vigilancia por parte de los PADRES Cualquier lesión que veas en la boca de vuestros pequeños ponla en conocimiento de tu odontopediatra. ¡¡No esperéis a que sea demasiado tarde !!
.
😁Sonrisas molonas Forever 😁
.
.
#higienistadental #higienebucodental #igienistadentale #dentalhygienist #odontopediatria #sedo #prevecion #dientesdeleche #infancia #niños #odontologia #kids #bebes #caries #smile #odontopediatra #odontobebes #oralcare #dentalblogger #dentista

¿Es necesario tratar los dientes de leche de los molones👫👫 ?
.
.
.
Cuantos millones de  veces he oído la frase , "Son dientes de leche , para que tratarlos si le va a salir uno nuevo".
¡Errooooor y de los gordos !
.
Te cuento , los dientes temporales (leche) tienen su función importante en la boca , participan en la masificación, estética, fonética  y deglucion. 
Si los molones acaban perdiendo estos dientes antes de tiempo puede suponer una alteración de estas funciones.
.
Además,si aparecen caries, estas pueden generar dolor e infecciones y si las caries son grandes , se pueden producir pérdidas de espacio lo que hará que nos origine problemas en la configuración de su dentadura futura.
.
Visita a tu odontopediatra regularmente ,ellos controlarán esas lesiones y darán el mejor consejo o tratamiento .
.
También es muy IMPORTANTE  la vigilancia por parte de los PADRES Cualquier  lesión que veas en la boca de vuestros pequeños ponla en conocimiento de tu odontopediatra. ¡¡No esperéis a que sea demasiado tarde !!
.
😁Sonrisas molonas Forever 😁
.
.
#higienistadental #higienebucodental #igienistadentale #dentalhygienist #odontopediatria #sedo #prevecion #dientesdeleche #infancia #niños #odontologia #kids #bebes #caries #smile #odontopediatra #odontobebes #oralcare #dentalblogger #dentista
70 3 10 December, 2019

Ada customer baru walk in ke Sekilau Bakery, sekejap tengok display donut, sekejap tengok kek slice dalam chiller. Lepas tu baru order Jumbo Set 24 biji donut semua mintak kite yang suggest donut flavour sedap 😋 Masa ni dah agak mesti first time datang ke #sekilaudonut 😁.
-
Jadi kite pun pack kan Jumbo Set dan masa nak bayar baru kite tegur dari mana? First time datang ke? Dia pun cite laa tadi tak niat pun nak singgah, nak ke bandar setelkan urusan je, lepas tu ternampak billboard ni masa kat traffic light, lepas tu tau tau je sampai depan kedai Sekilau Bakery & Cafe 😆 Katanya dah alang alang sampai tu yang puas hati nak merasa semua jenis flavour 🥰.
-
Ada lagi ke sesape yang kadang tak plan pun nak makan donut tp bila nampak iklan kat FB @ IG takpun bunting tepi jalan terus singgah men'donut' ? 😅.
-
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #donutgebu #donutsekilau

Ada customer baru walk in ke Sekilau Bakery, sekejap tengok display donut, sekejap tengok kek slice dalam chiller. Lepas tu baru order Jumbo Set 24 biji donut semua mintak kite yang suggest donut flavour sedap 😋 Masa ni dah agak mesti first time datang ke #sekilaudonut 😁.
-
Jadi kite pun pack kan Jumbo Set dan masa nak bayar baru kite tegur dari mana? First time datang ke? Dia pun cite laa tadi tak niat pun nak singgah, nak ke bandar setelkan urusan je, lepas tu ternampak billboard ni masa kat traffic light, lepas tu tau tau je sampai depan kedai Sekilau Bakery & Cafe 😆 Katanya dah alang alang sampai tu yang puas hati nak merasa semua jenis flavour 🥰.
-
Ada lagi ke sesape yang kadang tak plan pun nak makan donut tp bila nampak iklan kat FB @ IG takpun bunting tepi jalan terus singgah men'donut' ? 😅.
-
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #donutgebu #donutsekilau
92 0 10 December, 2019

#AXU.US,
LLL #domain, 3 letter #domain, created in 2004 and, registered by myself. Buy it on #Sedo.com

#AXU.US,
LLL #domain, 3 letter #domain,  created in 2004 and, registered by myself. Buy it on #Sedo.com
1 0 9 December, 2019

Der erste fisch in bled für mich und dann gleich so ein toller :) #carpspot #sedo #lakebled #bled #autumngold #nice #firstone #spiegler

Der erste fisch in bled für mich und dann gleich so ein toller :) #carpspot #sedo #lakebled #bled #autumngold #nice #firstone #spiegler
94 4 9 December, 2019

Otvorené nonstop 🚘 🙋🏻‍♂️
na diaľničnej ceste.
#sedo #senec #umyvarka #bezdotykova #ciste #auto #wash #clean #easy

Otvorené nonstop 🚘 🙋🏻‍♂️
na diaľničnej ceste. 
#sedo #senec #umyvarka #bezdotykova #ciste #auto #wash #clean #easy
27 0 9 December, 2019
شكرا للمصمم ⁦❤️⁩😻 #تصميم #جيش_سيدرا #سيدو #حب #عشق #تيك_توك #العرب #sedra #lovequotes #sedo #انت #انا
122 40 9 December, 2019

[8 Disember 2019] -
Akhirnya hari yang dinanti sudah tiba! 🥰.
-
Hari ni, Sekilau Bakery & Cafe mula beroperasi setiap hari Isnin hingga Ahad dari jam 11 pagi hingga 6 petang 😊.
-
Jadi untuk aokme yang sebelum ni cakap takleh nak datang sbb Ahad tutup, dah boleh datang bermula hari ini ya 😋 -
Selamat men'donut'! Jangan lupa tag bila up Post atau Story! Share kan donut pilihan aokme dengan abam loh hehe 🤗
-
#SeDo #sekilaudonut #sedodoughnuts #sekilaubakery #sedodonut #donutsekilau #donutkuantan #donutgebu #weekend #donutviral

[8 Disember 2019] -
Akhirnya hari yang dinanti sudah tiba! 🥰.
-
Hari ni, Sekilau Bakery & Cafe mula beroperasi setiap hari Isnin hingga Ahad dari jam 11 pagi hingga 6 petang 😊.
-
Jadi untuk aokme yang sebelum ni cakap takleh nak datang sbb Ahad tutup, dah boleh datang bermula hari ini ya 😋 -
Selamat men'donut'! Jangan lupa tag bila up Post atau Story! Share kan donut pilihan aokme dengan abam loh hehe 🤗
-
#SeDo #sekilaudonut #sedodoughnuts #sekilaubakery #sedodonut #donutsekilau #donutkuantan #donutgebu #weekend #donutviral
44 2 8 December, 2019
#work #hostess #sedo
76 3 7 December, 2019

#Faça o bem para colher o bem
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no
#Bazar Solidário
Traga o seu donativo de materiais didácticos
Morro Bento
#Fronte a universidade #Gregorio #Sedo

#Faça o bem para colher o bem 
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no 
#Bazar Solidário 
Traga o seu donativo de materiais didácticos 
Morro Bento 
#Fronte  a universidade #Gregorio #Sedo
2 0 7 December, 2019

#Faça o bem para colher o bem
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no
#Bazar Solidário
Traga o seu donativo de materiais didácticos
Morro Bento
#Fronte a universidade #Gregorio #Sedo

#Faça o bem para colher o bem 
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no 
#Bazar Solidário 
Traga o seu donativo de materiais didácticos 
Morro Bento 
#Fronte  a universidade #Gregorio #Sedo
6 0 7 December, 2019

#Faça o bem para colher o bem
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no
#Bazar Solidário
Traga o seu donativo de materiais didácticos
Morro Bento
#Fronte a universidade #Gregorio #Sedo

#Faça o bem para colher o bem 
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no 
#Bazar Solidário 
Traga o seu donativo de materiais didácticos 
Morro Bento 
#Fronte  a universidade #Gregorio #Sedo
6 0 7 December, 2019

Makan donut besar gebu gebas tak pelik la kalau comot mulut anak anak 😆 kita yang dah besar ni pun kadang tu tercalit jugak topping cekelat kat celah mulut tu ye dak? 🤭.
-
Weekend ni kemana? Kalau nak ke bandar jangan lupa singgah makan donut gebu di Sekilau Bakery Bukit Sekilau, Sabtu dan Ahad buka jam 11 pagi hingga 6 petang 😊.
-
Kalau nak ambik angin lepak lepak pantai kat area Batu Hitam dan Balok, boleh singgah di cawangan SeDo Sungai Karang di Swiss Garden Residence, Sabtu dan Ahad buka jam 12.30 tghari hingga 8 malam 😍.
-
Berhujung minggu dengan keluarga tersayang dan donut gebu gebas mesti lagi terikat kasih sayang nyaa 😋🥰.
-
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #weekend #open #donutgebu #donutkuantan

Makan donut besar gebu gebas tak pelik la kalau comot mulut anak anak 😆 kita yang dah besar ni pun kadang tu tercalit jugak topping cekelat kat celah mulut tu ye dak? 🤭.
-
Weekend ni kemana? Kalau nak ke bandar jangan lupa singgah makan donut gebu di Sekilau Bakery Bukit Sekilau, Sabtu dan Ahad buka jam 11 pagi hingga 6 petang 😊.
-
Kalau nak ambik angin lepak lepak pantai kat area Batu Hitam dan Balok, boleh singgah di cawangan SeDo Sungai Karang di Swiss Garden Residence, Sabtu dan Ahad buka jam 12.30 tghari hingga 8 malam 😍.
-
Berhujung minggu dengan keluarga tersayang dan donut gebu gebas mesti lagi terikat kasih sayang nyaa 😋🥰.
-
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #weekend #open #donutgebu #donutkuantan
20 0 7 December, 2019

#Faça o bem para colher o bem
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no
#Bazar Solidário
Traga o seu donativo de materiais didácticos
Morro Bento
#Fronte a universidade #Gregorio #Sedo

#Faça o bem para colher o bem 
Dia 13,14, e 15 de Dezembro vem você também participar no 
#Bazar Solidário 
Traga o seu donativo de materiais didácticos 
Morro Bento 
#Fronte  a universidade #Gregorio #Sedo
7 0 6 December, 2019

Aj napriek teplotám okolo nuly, auto treba mať čisté 🚗 ❄️ #sedo #senec #umyvarka #bezdotykova #ciste #auto #wash #clean #easy

Aj napriek teplotám okolo nuly, auto treba mať čisté 🚗 ❄️ #sedo #senec #umyvarka #bezdotykova #ciste #auto #wash #clean #easy
10 0 6 December, 2019

Top #sedo posts

Masih dalam proses R&D 😆 Dah tak nampak rupa huruf pasal gebu semacam 😅
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #birthdaydonut #birthdaytreat #birthday #love #donutgebu #donuts #donutkuantan

Masih dalam proses R&D 😆 Dah tak nampak rupa huruf pasal gebu semacam 😅 
#SeDo #sekilaudonut #sekilaubakery #birthdaydonut #birthdaytreat #birthday #love #donutgebu #donuts #donutkuantan
113 5 3 hours ago

Suka makan donut? Korang wajib datang ke Sekilau Bakery & Cafe untuk merasai antara donut 🍩🍩🍩 yang super gebu macam kapas, flavor banyak dan topping pun meriah.
_
Adat 2 jenis donut di sini, klasik iaitu cincin atau berinti dan lebih daripada 20 flavor.
_
Donut mereka dibuat segar setiap hari tanpa henti jadi ia enak dibeli bila-bila masa saja. Flavor yang paling menari dan popular termasuk:
_
👍 Chicken Floss Donut
👍 Cheese & White Chocolate Donut
👍 Blueberry Donut
👍 Coffee/Cappuccino Donut
👍 Kacang Donut
👍 Klasik Donut
👍 Sunflower Seed White Donut
👍 Corak Pink Choc Donut
👍 Strawberry Donut
👍 Oreo Donut
👍 Milo & White Chocolate Donut

Kalau nak cuba banyak flavor, bolehlah pilih donut box set yang lagi jimat daripada biasa.
Bona Fide Set: 1pc - RM2.50, 6pcs - RM15
Hefty Set: 8pcs- RM18, 12pcs - RM26
Jumbo Set: 18pcs - RM40, 24pcs - RM52
_
Donut SEDO boleh didapati di kedai berikut:
_
【Sekilau Bakery & Cafe】
43, Jalan Sekilau 1, Bukit Sekilau
11am - 6pm, cuti Ahad
Tel: 09-512 6684 / 010-652 6684
_
【SeDO】
SK-05, Swiss Garden Resort Residences Kuantan
12pm - 7pm, cuti Isnin
Tel: 010-652 6684
.
.
#Halal #Kuantan #SekilauBakery #SeDO #Donut #food #foodporn #yum #instafood #instagood #photooftheday #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #foodie #foodblogger #malaysia #healthyfood #healthychoices #healthyliving #mymakantv

Suka makan donut? Korang wajib datang ke Sekilau Bakery & Cafe untuk merasai antara donut 🍩🍩🍩 yang super gebu macam kapas, flavor banyak dan topping pun meriah.
_
Adat 2 jenis donut di sini, klasik iaitu cincin atau berinti dan lebih daripada 20 flavor.
_
Donut mereka dibuat segar setiap hari tanpa henti jadi ia enak dibeli bila-bila masa saja. Flavor yang paling menari dan popular termasuk:
_
👍 Chicken Floss Donut
👍 Cheese & White Chocolate Donut
👍 Blueberry Donut
👍 Coffee/Cappuccino Donut
👍 Kacang Donut
👍 Klasik Donut
👍 Sunflower Seed White Donut
👍 Corak Pink Choc Donut
👍 Strawberry Donut
👍 Oreo Donut
👍 Milo & White Chocolate Donut

Kalau nak cuba banyak flavor, bolehlah pilih donut box set yang lagi jimat daripada biasa. 
Bona Fide Set: 1pc - RM2.50, 6pcs - RM15
Hefty Set: 8pcs- RM18, 12pcs - RM26
Jumbo Set: 18pcs - RM40, 24pcs - RM52
_
Donut SEDO boleh didapati di kedai berikut:
_
【Sekilau Bakery & Cafe】
43, Jalan Sekilau 1, Bukit Sekilau
11am - 6pm, cuti Ahad
Tel: 09-512 6684 / 010-652 6684
_
【SeDO】
SK-05, Swiss Garden Resort Residences Kuantan
12pm - 7pm, cuti Isnin
Tel: 010-652 6684
.
.
#Halal #Kuantan #SekilauBakery #SeDO #Donut #food #foodporn #yum #instafood #instagood #photooftheday #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #foodie #foodblogger #malaysia #healthyfood #healthychoices #healthyliving #mymakantv
16,208 725 22 May, 2019

Peminat donut wajib datang ke Sekilau Bakery & Cafe untuk merasai antara donut 🍩🍩🍩 yang tersedap di Malaysia.
_
Donut mereka yang dijual atas jenama SeDO (shortform bagi Sekilau Donut) terkenal untuk teksturnya yang super gebu macam kapas, flavor banyak, topping meriah dan tidak terlampau manis 👌
_
Adat 2 jenis donut di sini, klasik iaitu cincin atau berinti dan lebih daripada 20 flavor. Donut mereka dibuat segar setiap hari tanpa henti jadi ia enak dibeli bila-bila masa saja. Flavor yang paling menarik dan popular termasuk:
_
👍 Chicken Floss Donut
👍 Cheese & White Chocolate Donut
👍 Blueberry Donut
👍 Coffee/Cappuccino Donut
👍 Kacang Donut
👍 Klasik Donut
👍 Sunflower Seed White Donut
👍 Corak Pink Choc Donut
👍 Strawberry Donut
👍 Oreo Donut
👍 Milo & White Chocolate Donut

Kalau nak cuba banyak flavor, bolehlah pilih donut box set yang lagi jimat daripada biasa.
_
Bona Fide Set: 1pc - RM2.50, 6pcs - RM15
Hefty Set: 8pcs- RM18, 12pcs - RM26
Jumbo Set: 18pcs - RM40, 24pcs - RM52
_
Donut SEDO boleh didapati di kedai berikut:
_
【Sekilau Bakery & Cafe】
43, Jalan Sekilau 1, Bukit Sekilau
11am - 6pm, cuti Ahad
Tel: 09-512 6684 / 010-652 6684
_
【SeDO】
SK-05, Swiss Garden Resort Residences Kuantan
12pm - 7pm, cuti Isnin
Tel: 010-652 6684
.
.
#Halal #Kuantan #SekilauBakery #SeDO #Donut

Peminat donut wajib datang ke Sekilau Bakery & Cafe untuk merasai antara donut 🍩🍩🍩 yang tersedap di Malaysia.
_
Donut mereka yang dijual atas jenama SeDO (shortform bagi Sekilau Donut) terkenal untuk teksturnya yang super gebu macam kapas, flavor banyak, topping meriah dan tidak terlampau manis 👌
_
Adat 2 jenis donut di sini, klasik iaitu cincin atau berinti dan lebih daripada 20 flavor. Donut mereka dibuat segar setiap hari tanpa henti jadi ia enak dibeli bila-bila masa saja. Flavor yang paling menarik dan popular termasuk:
_
👍 Chicken Floss Donut
👍 Cheese & White Chocolate Donut
👍 Blueberry Donut
👍 Coffee/Cappuccino Donut
👍 Kacang Donut
👍 Klasik Donut
👍 Sunflower Seed White Donut
👍 Corak Pink Choc Donut
👍 Strawberry Donut
👍 Oreo Donut
👍 Milo & White Chocolate Donut

Kalau nak cuba banyak flavor, bolehlah pilih donut box set yang lagi jimat daripada biasa.
_
Bona Fide Set: 1pc - RM2.50, 6pcs - RM15
Hefty Set: 8pcs- RM18, 12pcs - RM26
Jumbo Set: 18pcs - RM40, 24pcs - RM52
_
Donut SEDO boleh didapati di kedai berikut:
_
【Sekilau Bakery & Cafe】
43, Jalan Sekilau 1, Bukit Sekilau
11am - 6pm, cuti Ahad
Tel: 09-512 6684 / 010-652 6684
_
【SeDO】
SK-05, Swiss Garden Resort Residences Kuantan
12pm - 7pm, cuti Isnin
Tel: 010-652 6684
.
.
#Halal #Kuantan #SekilauBakery #SeDO #Donut
9,945 562 14 March, 2019

When we are together we always resort to being kids. #sisters #loveus #bettertogether #musically #talented #natural #feels #likeoldtimes #sedo&tatashouse #memories #dababneh ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

When we are together we always resort to being kids. #sisters #loveus #bettertogether #musically #talented #natural #feels #likeoldtimes #sedo&tatashouse #memories #dababneh ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
175 12 17 October, 2017

#sedatyurtsevenler #sedo #nephew #aunt #atthehardtimes #zorgünler #don’tgo

Bir doktor geçer karşınıza, “ Yolun sonu “ der. “ Onu kaybediyoruz” ...
Sanki “ Yarın hava soğuk olacak” der gibi..
Bu iki acımasız cümleğin sizi nasıl vuracağını, nasıl yeri ayağınızın altından çekip alacağını, bütün hücrelerinizi buza keseceğini hesaplamadan...
“ O yolun sonundakinin “ minik bir bebek olarak kollarınıza verildiğinde, teyze olduğunuzda henüz ondört yaşında olduğunuzu ,
Onu, uykuya yenik genç anne yerine geceler boyu kucağınızda uyuttuğunuzu,
İlkokula başladığında da, ilk gençlik heyecanları , doğruları ve yanlışlarında hep yanında olduğunuzu, askere gittiğinde koca gövdesine bakarak “ Bebeğimi askere aldılar “ diye komik komik ağladığınızı ,
Ferda Bey’den “Eski Ulaştırma bakanlarından “kız isterken ; “ O bedenin içinde minicik bir kalp var” diyerek onu tanımladığınızı, yıllarca aynı eczanede teyze - yeğen çalıştığınızı, evlenirken, baba olurken, çocuk büyütürken hep yanyana olduğunuzu ,
Aslında, kalbinizdeki yerinin tüm eğrileri, doğruları ile yeğenden öteye geçtiğini, evlat olduğunu, onu içiniz titreyerek sevdiğinizi ,
Telefonuna sizi “ Ana’m “ diye kaydettiğini, size öyle hitap ettiğini bilmeden, bilemeden...
Sizin o yıkılmış, duvara yaslanmak zorunda kalmış sıska omuzlarınıza sözde bir şefkatle dokunur ve yürür gider. ..
*
Yolun sonuna geldiği söylenen Sedat’ımla başbaşayız bu gece... O yatakta ben başucunda.... O hayata , yaşayamayacaklarına, yaşamayı bilmediklerine, onu hayalkırıklıklarına uğratanlara öfkesiyle nefes almaya çalışıyor, ben sakalları uzamış adamın her çizgisini ezber ediyorum... Ve kulağına onu ne çok sevdiğimi, nasıl değerlim olduğunu fısıldıyorum.
Kalın, zift gibi bir sis perdesinin altından gözlerini açıyor, “ Kurtar beni anam, burada olmak istemiyorum “ der gibi çocuk masumiyeti ile bakıyor bana.... İçim paralanıyor, un ufak oluyorum....
Yarın ne getirir bize, bizden ne alır bilmiyorum.... Bildiğim seni çok sevdiğim...
Canımın ne çok yandığı....
“Gitme “ demek istiyorum, “Ters köşe yap, ezber boz, sonu devama çevir... Hani filmlerdeki gibi... Teyzen, senin yolunun sonuna hazır değil Sedo...

#sedatyurtsevenler #sedo #nephew #aunt #atthehardtimes #zorgünler #don’tgo

Bir doktor geçer karşınıza, “ Yolun sonu “ der. “ Onu kaybediyoruz” ...
Sanki “ Yarın hava soğuk olacak”  der gibi..
Bu iki acımasız cümleğin sizi nasıl vuracağını, nasıl yeri ayağınızın altından çekip alacağını, bütün hücrelerinizi buza keseceğini hesaplamadan...
“ O yolun sonundakinin “ minik bir bebek olarak kollarınıza verildiğinde, teyze olduğunuzda henüz ondört yaşında olduğunuzu ,
Onu, uykuya yenik genç anne yerine geceler boyu kucağınızda uyuttuğunuzu,
İlkokula başladığında da, ilk gençlik heyecanları , doğruları ve yanlışlarında hep yanında olduğunuzu, askere gittiğinde koca gövdesine bakarak “ Bebeğimi askere aldılar “ diye komik komik ağladığınızı ,
Ferda Bey’den “Eski Ulaştırma bakanlarından “kız isterken ; “ O bedenin içinde minicik bir kalp var” diyerek onu tanımladığınızı, yıllarca aynı eczanede teyze - yeğen çalıştığınızı, evlenirken, baba olurken, çocuk büyütürken hep yanyana olduğunuzu ,
Aslında, kalbinizdeki yerinin tüm eğrileri, doğruları ile yeğenden öteye geçtiğini, evlat olduğunu, onu içiniz titreyerek sevdiğinizi ,
Telefonuna sizi “ Ana’m “ diye kaydettiğini, size öyle hitap ettiğini  bilmeden, bilemeden...
Sizin o yıkılmış, duvara yaslanmak zorunda kalmış sıska omuzlarınıza sözde bir şefkatle dokunur ve yürür gider. ..
*
Yolun sonuna geldiği söylenen Sedat’ımla başbaşayız bu gece... O yatakta ben başucunda.... O hayata , yaşayamayacaklarına, yaşamayı bilmediklerine, onu hayalkırıklıklarına uğratanlara öfkesiyle nefes almaya çalışıyor, ben sakalları uzamış adamın her çizgisini ezber ediyorum... Ve kulağına onu ne çok sevdiğimi, nasıl değerlim olduğunu fısıldıyorum.
Kalın, zift gibi bir sis perdesinin altından gözlerini açıyor, “ Kurtar beni anam, burada olmak istemiyorum “ der gibi çocuk masumiyeti ile bakıyor bana.... İçim paralanıyor, un ufak oluyorum....
Yarın ne getirir bize, bizden ne alır bilmiyorum.... Bildiğim seni çok sevdiğim...
Canımın ne çok yandığı....
“Gitme “ demek istiyorum, “Ters köşe yap, ezber boz,  sonu devama çevir... Hani filmlerdeki gibi... Teyzen, senin yolunun sonuna hazır değil Sedo...
134 103 22 November, 2019

The color of the sanguine chalk reminds me of red sandstone, the cliffs of Sedona. One of many reasons I like it.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sanguine #charcoal #drawing #figurestudy #richardhawk #sketch #female #woman #beauty #red #art #kunst #portrait #innerlife #femaleform #artmodel #artist #art #instagramart #shading #drawing #valuepainting #visage #sandstone #sedo

The color of the sanguine chalk reminds me of red sandstone, the cliffs of Sedona. One of many reasons I like it.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sanguine #charcoal #drawing #figurestudy #richardhawk #sketch #female #woman #beauty #red #art #kunst #portrait #innerlife #femaleform #artmodel #artist #art #instagramart #shading #drawing #valuepainting #visage #sandstone #sedo
314 18 24 November, 2018