#sayajualyoungliving Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

1.5
average comments
14.7
average likes
@alamdanoils Profile picture

@alamdanoils

Kota Kinabalu

Tanya semua Oiler apa eo yg drg top-up tiap-tiap bulan?

Mesti Lavender kan 😆

Sebab Lavender ni best, multifunction! Itu boleh ini boleh itu tiada pakai ja Lavender aka Swiss Army Knife gitew!
Apa yg best pasal Lavender ni?
.
.
💜 Baunya boleh menenangkan hormon tekanan, mengurangkan stress
💜 Antiseptik, juga boleh mengelakkan jangkitan selesma
💜 Memberikan tidur yang lena
💜 Meredakan simpton sakit kepala
💜 Menyihatkan kulit kesan daripada luka/melecur
💜 Mengembalikan keanjalan kulit
💜 Mengurangkan kesan penuaan (kaya antioksida)
💜 Melindungi tubuh daripada peningkatan glukosa darah
💜 Mengurangkan gejala tekanan emosi
💜 Dan banyak lagi

Best tak best Lavender ni?

Bestkan!

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis terus 😘

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#lavenderessentialoil
#lavenderyleo
#lavenderessentialoil

Tanya semua Oiler apa eo yg drg top-up tiap-tiap bulan?

Mesti Lavender kan 😆

Sebab Lavender ni best, multifunction! Itu boleh ini boleh itu tiada pakai ja Lavender aka Swiss Army Knife gitew! 
Apa yg best pasal Lavender ni?
.
.
💜 Baunya boleh menenangkan hormon tekanan, mengurangkan stress
💜 Antiseptik, juga boleh mengelakkan jangkitan selesma
💜 Memberikan tidur yang lena
💜 Meredakan simpton sakit kepala
💜 Menyihatkan kulit kesan daripada luka/melecur
💜 Mengembalikan keanjalan kulit
💜 Mengurangkan kesan penuaan (kaya antioksida)
💜 Melindungi tubuh daripada peningkatan glukosa darah
💜 Mengurangkan gejala tekanan emosi
💜 Dan banyak lagi

Best tak best Lavender ni?

Bestkan!

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis terus 😘

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#lavenderessentialoil
#lavenderyleo
#lavenderessentialoil
1 0 1 hour ago
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Salah sorang customer ira
Dia nak bersalin
.
Tetibe ira plak excited
Hahaha
.
Customer ni
Selalunye mmg totally stranger
Tapi lama2
Dah macam adik sendiri dah 😂
Padahal ni xpernah jumpe pon ni
.
Moga adik saya sorang ni dipermudahkan semua urusan dia hari ni
Doakan dia mudah bersalin ok
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540

Salah sorang customer ira
Dia nak bersalin
.
Tetibe ira plak excited
Hahaha
.
Customer ni
Selalunye mmg totally stranger
Tapi lama2
Dah macam adik sendiri dah 😂
Padahal ni xpernah jumpe pon ni
.
Moga adik saya sorang ni dipermudahkan semua urusan dia hari ni
Doakan dia mudah bersalin ok
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
2 1 3 hours ago
@alamdanoils Profile picture

@alamdanoils

Kota Kinabalu

Early Bird Promo sudah berakhir tapi jangan risau kalau tidak sempat grab free oils sebab promo 250pv & 400pv masih berjalan ya 😁

Palo Santo juga dikenali sebagai Holy Wood oleh sesetengah agama. Memberi fungsi Grounding & meneutralkan energy negatif yg ada disekeliling kita. Juga boleh digunakan utk mengurangkan stress.

Valor boleh membantu realign spine. Selain itu boleh juga membantu utk meningkatkan keyakinan diri apabila berhadapan dgn orang ramai. Berdengkur? Sapu ja Valor ditapak kaki & the right big toe!

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis saja ja 😘

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#freeessentialoils
#freeessentialoil

Early Bird Promo sudah berakhir tapi jangan risau kalau tidak sempat grab free oils sebab promo 250pv & 400pv masih berjalan ya 😁

Palo Santo juga dikenali sebagai Holy Wood oleh sesetengah agama. Memberi fungsi Grounding & meneutralkan energy negatif yg ada disekeliling kita. Juga boleh digunakan utk mengurangkan stress.

Valor boleh membantu realign spine. Selain itu boleh juga membantu utk meningkatkan keyakinan diri apabila berhadapan dgn orang ramai. Berdengkur? Sapu ja Valor ditapak kaki & the right big toe!

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis saja ja 😘

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#freeessentialoils
#freeessentialoil
1 0 4 hours ago
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Last call
Masih belum boleh move on lagi ngan kelas succulent sabtu lepas
.
Hahaha
Ok lah total semua 10 orang
Alhamdulillah semua enjoy
.
Ada yang tanya
Eo tu letak kat pokok ke??
Act eo tu letak kat batu
.
Kenapa jadikan succulent as a diffuser?
Sebenarnye awak boleh jugak buat kat pokok lain 😂
Contohnye pokok kari ke pokok serai ke 😜
.
Tapi kenapa kite letak kat pokok succulent??
Sebab succulent adalah tumbuhan yang tampung air
So kite xyah nak siram dia hari2
So bile kite drop eo kat batu tu, bauan kat batu tu akan kekal lebih lama 💕
.
Lagi satu kenapa kite pilih succulent as diffuset??
Sebab pokok succulent ni comel2
Memang seme comel sampai jadi rambang mata nak memilih
So sesuailah pokok comel2 menjadi diffuser
Senang nak letak atas meja ke
Kat dalam bilik ke
Dalam toilet pon sangat sesuai - drop eo yang boleh bagi toilet anda bau lebih segar 😍
.
Toilet cantik dengan hijauan tumbuhan
Dan lagi best toilet bau wangi dengan bauan dari essential oil
.
.
Anyone nak belajar??
Insyaallag next month kite open kelas lagi 🎉
.
.
Love,
Eira zainal

Last call
Masih belum boleh move on lagi ngan kelas succulent sabtu lepas
.
Hahaha
Ok lah total semua 10 orang
Alhamdulillah semua enjoy
.
Ada yang tanya
Eo tu letak kat pokok ke??
Act eo tu letak kat batu
.
Kenapa jadikan succulent as a diffuser?
Sebenarnye awak boleh jugak buat kat pokok lain 😂
Contohnye pokok kari ke pokok serai ke 😜
.
Tapi kenapa kite letak kat pokok succulent??
Sebab succulent adalah tumbuhan yang tampung air
So kite xyah nak siram dia hari2
So bile kite drop eo kat batu tu, bauan kat batu tu akan kekal lebih lama 💕
.
Lagi satu kenapa kite pilih succulent as diffuset??
Sebab pokok succulent ni comel2
Memang seme comel sampai jadi rambang mata nak memilih
So sesuailah pokok comel2 menjadi diffuser
Senang nak letak atas meja ke
Kat dalam bilik ke
Dalam toilet pon sangat sesuai - drop eo yang boleh bagi toilet anda bau lebih segar 😍
.
Toilet cantik dengan hijauan tumbuhan
Dan lagi best toilet bau wangi dengan bauan dari essential oil
.
.
Anyone nak belajar??
Insyaallag next month kite open kelas lagi 🎉
.
.
Love,
Eira zainal
8 1 20 hours ago
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Assalamualaikum .
Ira ada buat *FLAS SALE hari ni
Khas untuk peminat *NINGXIA RED*
.
Setiap pembelian *NINGXIA RED* 1 pack xkisah samada botol or sachet, anda layak mendapat *FREE 1 box EINKORN FLAKES SERIAL*
.
Antara kelebihan *NINGXIA RED*
✅ meningkatkan antibodi badan
✅ membantu untuk menajamkan penglihatan
✅ mencegah migraine
✅ mengawal paras gula dan juga darah tinggi
✅ meningkatkan daya tenaga
.
Siapa yang sesuai minum?
✅ ibu mengandung
✅ anak sekolah
✅ anak yang kerap sakit
✅ ibu bapa yang sentiasa sibuk dengan aktiviti harian
✅ sesuai untuk seisi keluarga
.
*EINKORN FLAKES CERIAL*
✅ sesuai as healthy simple breakfast
✅ campur dengan susu dengan mix fruit yang berkhasiat
✅ tinggi protein dan minerals sesuai untuk anak2
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan *PERCUMA EINKORN FLAKES CEREAL*
. "KEEP OILING & STAY HEALTHY"
For order & consultation session 👇🏻👇🏻👇🏻
Eira Zainal
Id:4087093
019-5205540
019-5205540
Or klik link kat bio 👆🏻👆🏻
.
SELF PICKUP AREA 😌
👉🏻 #menaratm
👉🏻 #stadiumselayang
#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak
#younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers

Assalamualaikum .
Ira ada buat *FLAS SALE hari ni
Khas untuk peminat *NINGXIA RED*
.
Setiap pembelian *NINGXIA RED* 1 pack xkisah samada botol or sachet, anda layak mendapat *FREE 1 box EINKORN FLAKES SERIAL*
.
Antara kelebihan *NINGXIA RED*
✅ meningkatkan antibodi badan
✅ membantu untuk menajamkan penglihatan
✅ mencegah migraine
✅ mengawal paras gula dan juga darah tinggi
✅ meningkatkan daya tenaga
.
Siapa yang sesuai minum?
✅ ibu mengandung
✅ anak sekolah
✅ anak yang kerap sakit
✅ ibu bapa yang sentiasa sibuk dengan aktiviti harian
✅ sesuai untuk seisi keluarga
.
*EINKORN FLAKES CERIAL*
✅ sesuai as healthy simple breakfast
✅ campur dengan susu dengan mix fruit yang berkhasiat
✅ tinggi protein dan minerals sesuai untuk anak2
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan *PERCUMA EINKORN FLAKES CEREAL*
. "KEEP OILING & STAY HEALTHY"
For order & consultation session 👇🏻👇🏻👇🏻
Eira Zainal
Id:4087093
019-5205540
019-5205540
Or klik link kat bio 👆🏻👆🏻
.
SELF PICKUP AREA 😌
👉🏻 #menaratm
👉🏻 #stadiumselayang
#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak
#younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
4 0 23 hours ago
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

KIDSCENT REFRESH
Dulu nama dia SNIFFLEASE
Skang dah tuka ke refresh
.
Fungsi masih sama
Focus untuk masalah pernafasan
.
Musim2 jerebu ni
Serius sesuai sangat untuk anak2
.
Take care semua 😍
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540

KIDSCENT REFRESH
Dulu nama dia SNIFFLEASE
Skang dah tuka ke refresh
.
Fungsi masih sama
Focus untuk masalah pernafasan
.
Musim2 jerebu ni
Serius sesuai sangat untuk anak2
.
Take care semua 😍
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
2 1 16 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

ROSE
Si mawar yang menggoda

Kenapa eo Rose ni mahal sangat??
.
Tak payah pikir eo
Sekuntum bunga Mawar segar dah harga Rm10

Tu baru sekuntum
Bayangkan kalau 30kilogram kelopak bunga Mawar
Cecah 1k dak??
.
.
Kelopak bunga sahaja okey
Tolak batang
Tolak daun
Ambik kelopak bunga ja dan timbang sampai pengsan 😝
.
Then apa special ya eo Rose ni?
.
Nak awet muda?
Nak positif sentiasa?
Nak org senang dengan kita?
Nak cari jodoh?
Nak aura hebat?
.
Kalau nak boleh la cuba guna
Setitik ja dah cukup
Semerbak satu rumah okeyy
.
Nak try eo ni?
Join la giveaway kitaa
Mana tau rezeki korang 😘
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

ROSE 
Si mawar yang menggoda

Kenapa eo Rose ni mahal sangat??
.
Tak payah pikir eo
Sekuntum bunga Mawar segar dah harga Rm10

Tu baru sekuntum
Bayangkan kalau 30kilogram kelopak bunga Mawar
Cecah 1k dak??
.
.
Kelopak bunga sahaja okey
Tolak batang
Tolak daun
Ambik kelopak bunga ja dan timbang sampai pengsan 😝
.
Then apa special ya eo Rose ni?
.
Nak awet muda?
Nak positif sentiasa?
Nak org senang dengan kita?
Nak cari jodoh?
Nak aura hebat?
.
Kalau nak boleh la cuba guna
Setitik ja dah cukup
Semerbak satu rumah okeyy
.
Nak try eo ni?
Join la giveaway kitaa
Mana tau rezeki korang 😘
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
2 0 16 September, 2019
@aeessentials Profile picture

@aeessentials

Tawau

Duduk rumah diam diam, jaga anak & baca buku jerrr cuti ni. .
.
.
Time jerebu ni selain minum air masak banyak banyak mommy doublekan intake NingXia kami anak beranak.. NingXia kan kaya dengan kandungan superfruits goji berry dan buah buah berry lain yang tinggi dengan kandungan antioksida.. Jadi sesuai diminum waktu waktu jerebu ni boleh melawan radikal bebas dan tingkatkan sistem immune tubuh kita, jd bolehlah elak sikit dari jatuh sakit. .
.
.
Invest sikit untuk kesihatan keluarga kecil mommy, mencegahkan lebih baik dari mengubati.
#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser

Duduk rumah diam diam, jaga anak & baca buku jerrr cuti ni. .
.
.
Time jerebu ni selain minum air masak banyak banyak mommy doublekan intake NingXia kami anak beranak.. NingXia kan kaya dengan kandungan superfruits goji berry dan buah buah berry lain yang tinggi dengan kandungan antioksida.. Jadi sesuai diminum waktu waktu jerebu ni boleh melawan radikal bebas dan tingkatkan sistem immune tubuh kita, jd bolehlah elak sikit dari jatuh sakit. .
.
.
Invest sikit untuk kesihatan keluarga kecil mommy, mencegahkan lebih baik dari mengubati. 
#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser
5 0 16 September, 2019
@hakakoilermelaka Profile picture

@hakakoilermelaka

Malam tadi anak dara dok soksek masa nak tidur. Demam Alhamdullilah dah baik. Kepala bengal hakak dah tepekkan #PeppermintYoungLiving.
.
Grab botol #LavenderYoungLiving , 1 drop kat tapak tangan then sapu ke hidung terus ke dahi. Few minutes after terus diam takda soksek , jenguk tengok dah lelap. Syukur.
.
Begitulah kita gunakan #EOYL ni dalam kehidupan seharian. Bukan sekadar wangi-wangi. Bukan #biasabiasa 😁
.
Salam pagi ISNIN & selamat hari malaysia!
.
#hakakoiler
http://hakakoiler.wasap.my/ (link di bio)
.
#teamhakakoiler #youngliving #younglivingmelaka #eoyl #yleo #ylmy #teamYLgegau #teamYLangelisya #jomoiling #touchofoils #teamyoniebonawi #diffuseryoungliving #sayajualyoungliving #sayajualessentialoils #younglivingindependantdistributor #gonatural #chemicalfree #noharshchemical

Malam tadi anak dara dok soksek masa nak tidur. Demam Alhamdullilah dah baik. Kepala bengal hakak dah tepekkan #PeppermintYoungLiving.
.
Grab botol #LavenderYoungLiving , 1 drop kat tapak tangan then sapu ke hidung terus ke dahi. Few minutes after terus diam takda soksek , jenguk tengok dah lelap. Syukur.
.
Begitulah kita gunakan #EOYL ni dalam kehidupan seharian. Bukan sekadar wangi-wangi. Bukan #biasabiasa 😁
.
Salam pagi ISNIN & selamat hari malaysia!
.
#hakakoiler
http://hakakoiler.wasap.my/ (link di bio)
.
#teamhakakoiler #youngliving #younglivingmelaka #eoyl #yleo #ylmy #teamYLgegau #teamYLangelisya #jomoiling #touchofoils #teamyoniebonawi #diffuseryoungliving #sayajualyoungliving #sayajualessentialoils #younglivingindependantdistributor #gonatural #chemicalfree #noharshchemical
12 0 16 September, 2019
@aeessentials Profile picture

@aeessentials

Tawau

Selamat hari Malaysia 🇲🇾 semua! .
.
Apa khabar cuti cuti kawan fesbuk mommy? Long weekend ni mommy & family duduk rumah jak, ndak sanggup mau heret anak anak hadap jerebu. .
.
Tapi seperti biasa, cuti xcuti kedai minyak mommy tetap buka macam biasa ya.. .
.
Yang ni order kelmarin, Gentle Mist Diffuser untuk Kak Eja Nur Faezza. Ngamlah ber-Gentle mist diffuser time time jerebu ni, boleh bawa jalan jalan dapat jugak hidu udara yang segar.
.
Thank you kak for your purchase.
#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser

Selamat hari Malaysia 🇲🇾 semua! .
.
Apa khabar cuti cuti kawan fesbuk mommy? Long weekend ni mommy & family duduk rumah jak, ndak sanggup mau heret anak anak hadap jerebu. .
.
Tapi seperti biasa, cuti xcuti kedai minyak mommy tetap buka macam biasa ya.. .
.
Yang ni order kelmarin, Gentle Mist Diffuser untuk Kak Eja Nur Faezza. Ngamlah ber-Gentle mist diffuser time time jerebu ni, boleh bawa jalan jalan dapat jugak hidu udara yang segar.
.
Thank you kak for your purchase. 
#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser
8 0 16 September, 2019
@intannadira_yleo Profile picture

@intannadira_yleo

Riverside Janda Baik

#feathertheowldiffuser and #dessertmistdiffuser in action 🎬 🦉 in our room whilst 🏜🌫 in my parent's room. Good night and sleep well 🌃😴 ♥️,
Intan
Young Living Independent Distributor
https://YoungLivingIntanNadira.wasap.my

#younglivingmalaysia
#younglivingessentialoils
#sayajualyoungliving
#younglivingdesapinggiranputra
#younglivingcyberjaya
#younglivingbangsarsouth
#younglivingputrajaya
#deliverycyberjaya
#naturalremedies
#seedtoseal

#feathertheowldiffuser and #dessertmistdiffuser in action 🎬 🦉 in our room whilst 🏜🌫 in my parent's room. Good night and sleep well 🌃😴 ♥️,
Intan
Young Living Independent Distributor 
https://YoungLivingIntanNadira.wasap.my

#younglivingmalaysia 
#younglivingessentialoils 
#sayajualyoungliving 
#younglivingdesapinggiranputra 
#younglivingcyberjaya 
#younglivingbangsarsouth 
#younglivingputrajaya 
#deliverycyberjaya 
#naturalremedies 
#seedtoseal
16 0 15 September, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Selamat malam
.
Malam ni belanja receipi basic je
Tapi insyaallah deep sleep
.
Sape suke resipi ni??
Ira tau mesti ramai yang suke
Sebab ni adalah resipi fav semua orang
.
Doakan ira sihat sepenuhnya sebelum fly luse
Aminnn
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540

Selamat malam
.
Malam ni belanja receipi basic je
Tapi insyaallah deep sleep
.
Sape suke resipi ni??
Ira tau mesti ramai yang suke
Sebab ni adalah resipi fav semua orang
.
Doakan ira sihat sepenuhnya sebelum fly luse
Aminnn
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
5 1 15 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

Sebelum tido
Meh try diffuse sedikit lob lob in the air

Ingat diffuse eo tu untuk tido ja ka
No no no

Hidu wangi2 ni pun membantu mengeratkan kasih sayang tau

Nak lagi power
Add on sedikit sesi massage

Massage macam mana tu??
.
Haaa tang tu kena bisik tepi
Takkan nak tunjuk sini pulak kan
.
Goodnite alls 😘
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

Sebelum tido
Meh try diffuse sedikit lob lob in the air

Ingat diffuse eo tu untuk tido ja ka
No no no

Hidu wangi2 ni pun membantu mengeratkan kasih sayang tau

Nak lagi power
Add on sedikit sesi massage

Massage macam mana tu??
.
Haaa tang tu kena bisik tepi
Takkan nak tunjuk sini pulak kan
.
Goodnite alls 😘
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
6 0 15 September, 2019
@aeessentials Profile picture

@aeessentials

Tutup semua tingkappun boleh juga terasa sesak dada dari jerebu diluar ni. .
.
Makanya run 2 diffuserlah terus dibilik ni.. Mommy diffuse purification sudah seharian. .
.
Fungsi diffuser bukanlah untuk menapis udara yang tidak bersih, tapi sebagai pelembab udara lepas tu kita gabungkan lagi dengan essential oils yang bersesuaian, contohnya yang dapat menyokong sistem pernafasan.. Sekurang kurangnya dapatlah kita hidu udara yang segar dan bermanfaat untuk kesihatan kan.. .
.
Cuti hujung minggu yang panjang ni duduk rumah jak lah jawabnya.. 😷

#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser

Tutup semua tingkappun boleh juga terasa sesak dada dari jerebu diluar ni. .
.
Makanya run 2 diffuserlah terus dibilik ni.. Mommy diffuse purification sudah seharian. .
.
Fungsi diffuser bukanlah untuk menapis udara yang tidak bersih, tapi sebagai pelembab udara lepas tu kita gabungkan lagi dengan essential oils yang bersesuaian, contohnya yang dapat menyokong sistem pernafasan.. Sekurang kurangnya dapatlah kita hidu udara yang segar dan bermanfaat untuk kesihatan kan.. .
.
Cuti hujung minggu yang panjang ni duduk rumah jak lah jawabnya.. 😷

#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser
17 0 15 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

Hasil tangan kami semalam

10 orang yang datang
Ada yang memang suka menanam
Ada yang tak pernah menanam pokok hiasan (pokok sawit pernah, ni aku la 🙈)
.
Ada yang pernah menanam tapi mati pulak pokoknya
Siapa la tu 😝
.
Tapi yang pasti ni first time buat semua menanam succulent diffuser

Apa itu succulent?
.
Succulent adalah pokok yang boleh menampung air untuk kegunaan sendiri

Contoh succulent
Pokok kaktus
Pokok lidah buaya

Pokok2 yg lain tu susah nak taip namanya 😂
.
So disebabkan pokok ni boleh simpan air
Tak perlu la kerap siram
Cara jaga pun tak susah mana
Tapi yang pastinya kena la belajar dari yang pakar

Nak belajar cara buat succulent diffuser?
Nanti kita open kelas tau
.
Stay tuned! ✌️
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

Hasil tangan kami semalam

10 orang yang datang
Ada yang memang suka menanam
Ada yang tak pernah menanam pokok hiasan (pokok sawit pernah, ni aku la 🙈)
.
Ada yang pernah menanam tapi mati pulak pokoknya
Siapa la tu 😝
.
Tapi yang pasti ni first time buat semua menanam succulent diffuser

Apa itu succulent?
.
Succulent adalah pokok yang boleh menampung air untuk kegunaan sendiri

Contoh succulent
Pokok kaktus
Pokok lidah buaya

Pokok2 yg lain tu susah nak taip namanya 😂
.
So disebabkan pokok ni boleh simpan air
Tak perlu la kerap siram
Cara jaga pun tak susah mana
Tapi yang pastinya kena la belajar dari yang pakar

Nak belajar cara buat succulent diffuser?
Nanti kita open kelas tau
.
Stay tuned! ✌️
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
8 2 15 September, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Kisah throwback jugak
Hahaha
.
Ko ni memang sejenis suke update kisah dah basi ke mcm ne ni oiii??
.
Kisah coaching di mana2
.
Maklumlah
Kan ke sekarang ni seme pon tengah semangat nak rebut wang tunai rm6k dari YL
.
So sape yang perlukan bantuan
Ira datang turun padang
Bantu mana yang boleh
Selebihnya usaha masing2 🤗
.
Dari yang bincang di meja makan
Dan akhirnye sampai ke bilik menyusu sebab 1 of team member dah bengkak susu 😂
.
Its ok
Dia pam pon
Kite still boleh bincang
.
Insyaallah
Kite semua akan berjaya
.
Good luck kawan2
Ira doa tu
Kite dapat tiket g Kobe tahun depan
Aminnn
.
.
Love. Eira

Kisah throwback jugak
Hahaha
.
Ko ni memang sejenis suke update kisah dah basi ke mcm ne ni oiii??
.
Kisah coaching di mana2
.
Maklumlah
Kan ke sekarang ni seme pon tengah semangat nak rebut wang tunai rm6k dari YL
.
So sape yang perlukan bantuan
Ira datang turun padang
Bantu mana yang boleh
Selebihnya usaha masing2 🤗
.
Dari yang bincang di meja makan
Dan akhirnye sampai ke bilik menyusu sebab 1 of team member dah bengkak susu 😂
.
Its ok
Dia pam pon
Kite still boleh bincang
.
Insyaallah
Kite semua akan berjaya
.
Good luck kawan2
Ira doa tu
Kite dapat tiket g Kobe tahun depan
Aminnn
.
.
Love. Eira
7 1 15 September, 2019
@hakakoilermelaka Profile picture

@hakakoilermelaka

Seharian tak keluar rumah semalam, dengan cuaca tak begitu baik & jumaat pun kena amik anak dara saya awal pagi sebab demam kat serama.
.
Ini 2 EO #Purification #Lemon memang kena diffuse ajerla dalam rumah ha.
.
Kalau rumah korang ada penapis udara #coway tak jadi masalah, on diffuser jauh sikit or maybe penapis udara kat hall & diffuser kat dapur & dalam bilik. 1 nak tapis udara, 1 lagi nak bantu bersihkan udara. 2 benda dengan 2 fungsi berbeza. Dedua kena ada di musim begini.
.
Sebaiknya kita dok rumah ajerla. Nak keluar pun rasa gatal je muka kan? Tapi kalau dah terpaksa keluar jugak takkan nak bawak penapis udara keluar sekali kan? Ha, #YoungLiving ada portable diffuser tau. Senangla korang nak guna.
.
.
Minum air secukupnya. Take care korang!
.
.
#hakakoiler
http://hakakoiler.wasap.my/
.
#teamhakakoiler #youngliving #younglivingmelaka #eoyl #yleo #ylmy #teamYLgegau #teamYLangelisya #jomoiling #touchofoils #teamyoniebonawi #diffuseryoungliving #sayajualyoungliving #sayajualessentialoils #younglivingindependantdistributor #gonatural #chemicalfree #noharshchemical #jerebu #haze

Seharian tak keluar rumah semalam, dengan cuaca tak begitu baik & jumaat pun kena amik anak dara saya awal pagi sebab demam kat serama.
.
Ini 2 EO #Purification #Lemon memang kena diffuse ajerla dalam rumah ha.
.
Kalau rumah korang ada penapis udara #coway tak jadi masalah, on diffuser jauh sikit or maybe penapis udara kat hall & diffuser kat dapur & dalam bilik. 1 nak tapis udara, 1 lagi nak bantu bersihkan udara. 2 benda dengan 2 fungsi berbeza. Dedua kena ada di musim begini.
.
Sebaiknya kita dok rumah ajerla. Nak keluar pun rasa gatal je muka kan? Tapi kalau dah terpaksa keluar jugak takkan nak bawak penapis udara keluar sekali kan? Ha, #YoungLiving ada portable diffuser tau. Senangla korang nak guna.
.
.
Minum air secukupnya. Take care korang!
.
.
#hakakoiler
http://hakakoiler.wasap.my/
.
#teamhakakoiler #youngliving #younglivingmelaka #eoyl #yleo #ylmy #teamYLgegau #teamYLangelisya #jomoiling #touchofoils #teamyoniebonawi #diffuseryoungliving #sayajualyoungliving #sayajualessentialoils #younglivingindependantdistributor #gonatural #chemicalfree #noharshchemical #jerebu #haze
5 0 15 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

Tmn Dato Senu Sentul, Kuala Lumpur

Morning alls 🙌🏻
.
Korang buat apa pagi ni??
Benda pertama v buat
Diffuse dan pantau my little succulent
Haha

Tadi dah tunjuk dekat anak2
This is succulent
Pokok kecik yang boleh menampung air
Kita jaga elok2
Nanti dia kuar bunga cantek

Kiddos punya excited
Tak dapat menanam bunga
Diorg cabut papan nama VEE tu then cucuk semula
Okey la bagi can 😝
.
Next time kita buat kelas menanam for kids pulak
Siapa nak??????
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

Morning alls 🙌🏻
.
Korang buat apa pagi ni??
Benda pertama v buat
Diffuse dan pantau my little succulent
Haha

Tadi dah tunjuk dekat anak2
This is succulent
Pokok kecik yang boleh menampung air
Kita jaga elok2
Nanti dia kuar bunga cantek

Kiddos punya excited
Tak dapat menanam bunga
Diorg cabut papan nama VEE tu then cucuk semula
Okey la bagi can 😝
.
Next time kita buat kelas menanam for kids pulak
Siapa nak??????
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
6 0 15 September, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Semalam punye kelas
Enjoy gile
.
Ingatkan belajar pasal succulent je
Tapiiii
Cikgu @syarajamil owner @syaraslittlegarden ni memang xkedekut ilmu langsung
Abis seme jenis pokok kat taman dia tu dia tunjuk n ajar macam mana cara penjagaan yang betul
.
Agak2
Lepas ni, hijau ke x tepi rumah ni??
Hahaha
Kite tengok nanti mcm ne 😂
.
.
Paling menarik
Ira baru tau
Cactus ni, xpayah nak siram banyak2 sangattt
Siram 2 minggu sekali
Dengan 10ml air dah cukup
Terus letak air kat tanah
.
Sebelum ni memang xbape nak siram lah
Tapinye bile siram tu macam over siram
Pastuuu siap siram tu abis daun dia aku basahkan
Ala2 mandi lah kononnye 😂
Sian terseksa pokok i tuuu
.
Ok pasni tau dah
Kite jaga molek2 ok 🤗
.
.
Love,
Eira zainal

Semalam punye kelas
Enjoy gile
.
Ingatkan belajar pasal succulent je
Tapiiii
Cikgu @syarajamil owner @syaraslittlegarden ni memang xkedekut ilmu langsung
Abis seme jenis pokok kat taman dia tu dia tunjuk n ajar macam mana cara penjagaan yang betul
.
Agak2
Lepas ni, hijau ke x tepi rumah ni??
Hahaha
Kite tengok nanti mcm ne 😂
.
.
Paling menarik
Ira baru tau
Cactus ni, xpayah nak siram banyak2 sangattt
Siram 2 minggu sekali
Dengan 10ml air dah cukup
Terus letak air kat tanah
.
Sebelum ni memang xbape nak siram lah
Tapinye bile siram tu macam over siram
Pastuuu siap siram tu abis daun dia aku basahkan
Ala2 mandi lah kononnye 😂
Sian terseksa pokok i tuuu
.
Ok pasni tau dah
Kite jaga molek2 ok 🤗
.
.
Love,
Eira zainal
19 5 15 September, 2019
@ajasu_iamoilcrazy Profile picture

@ajasu_iamoilcrazy

Gold Coast, Queensland

Hey everyone 😘

Perhap if you are anywhere near KingsCliff, NSW Or Gold Coast, and maybe you have family members or friends who would love to know and learn about essential Oil there.. Lets meet-up and get to know the oils ❤️. We will be in Australia, KingsCliff, NSW from 18-21st Sept 2019

And in Gold Coast, Queensland from 21st - 24th Sept 2019

If you have been eyeing this essential oils, you have doubt but no one to turn to, I’ll be there for you 😘😘. Lets have a chat and maybe sniffing the oils will clear your doubts away? ☺️☺️ You’ll never know, that a 💧 of essential oil may help you to be truly you 😉

#joinMe
#TakeTheLead2019
#SeedToSeal
#iAmOilCrazy
#roadtoParis2019
#roadtoGindhagun2019
#roadtoDisneyland2019
#Kobe2020
#Mydroplets
#essentialoils
#younglivingessentialoil
#younglivingPuncakAlam
#sayajualYoungLiving
#iUse #iSell #iConsult
#youngLiving
#LoveItShareIt
#jualMurah
#memberyoungliving
#Indonesia #IndonesiaRaya
#Southafrica #Brazil #Colombia
#Australia #GoldCoast

Hey everyone 😘

Perhap if you are anywhere near KingsCliff, NSW Or Gold Coast, and maybe you have family members or friends who would love to know and learn about essential Oil there.. Lets meet-up and get to know the oils ❤️. We will be in Australia, KingsCliff, NSW from 18-21st Sept 2019

And in Gold Coast, Queensland from 21st - 24th Sept 2019

If you have been eyeing this essential oils, you have doubt but no one to turn to, I’ll be there for you 😘😘. Lets have a chat and maybe sniffing the oils will clear your doubts away? ☺️☺️ You’ll never know, that a 💧 of essential oil may help you to be truly you 😉

#joinMe
#TakeTheLead2019
#SeedToSeal
#iAmOilCrazy
#roadtoParis2019
#roadtoGindhagun2019
#roadtoDisneyland2019
#Kobe2020
#Mydroplets
#essentialoils
#younglivingessentialoil 
#younglivingPuncakAlam
#sayajualYoungLiving
#iUse #iSell #iConsult
#youngLiving
#LoveItShareIt
#jualMurah
#memberyoungliving
#Indonesia #IndonesiaRaya
#Southafrica #Brazil #Colombia
#Australia #GoldCoast
11 0 14 September, 2019
19 2 14 September, 2019
@aeessentials Profile picture

@aeessentials

Tawau

Yang hadir 2 orang ni ja, tapi kecohnya Ya Allah 😂😂😂 terhibur mommy dengan gaya diorang ni bah.
.
.
At 1st mommy almost cancel the sharing hari ni sebab semua peserta cancel last minute xdapt hadir, tapi Lanie texted me & confirmkan diorang datang lepas kerja. Kelam kabut aku siapkan slides 🤣 sejam sebelum sharing baru slides siap okay! Nasib ada bantuan Nitro & Clarity eo, productive terus si mommy. .
.
Alhamdulillah, diorang dua balik dengan gembira. Lepas sharing on YL income opportunities mommy selitkan DIY roller blend for them to take home. Pilih eo yang diorang suka dan make a roller blend out of it. .
.
.
Supposely habis pukul 4.30PM tapi dragged sampai pukul 5PM lebih.. Terhibur betul diorang jumpa oils ni, macam macam persoalan yang keluar & macam macam roller jugak diorang mau buat 😂
.
.
Kak Eja sampai cakap “best rupanya kelas sharing ni, lepas ni mesti terjebak lagi dengan next class”
.
.
Semoga bermanfaat dengan mereka berdua. Jumpa next class ya!

#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser

Yang hadir 2 orang ni ja, tapi kecohnya Ya Allah 😂😂😂 terhibur mommy dengan gaya diorang ni bah.
.
.
At 1st mommy almost cancel the sharing hari ni sebab semua peserta cancel last minute xdapt hadir, tapi Lanie texted me &  confirmkan diorang datang lepas kerja. Kelam kabut aku siapkan slides 🤣 sejam sebelum sharing baru slides siap okay! Nasib ada bantuan Nitro & Clarity eo, productive terus si mommy. .
.
Alhamdulillah, diorang dua balik dengan gembira. Lepas sharing on YL income opportunities mommy selitkan DIY roller blend for them to take home. Pilih eo yang diorang suka dan make a roller blend out of it. .
.
.
Supposely habis pukul 4.30PM tapi dragged sampai pukul 5PM lebih.. Terhibur betul diorang jumpa oils ni, macam macam persoalan yang keluar & macam macam roller jugak diorang mau buat 😂
.
.
Kak Eja sampai cakap “best rupanya kelas sharing ni, lepas ni mesti terjebak lagi dengan next class”
.
.
Semoga bermanfaat dengan mereka berdua. Jumpa next class ya!

#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser
23 1 14 September, 2019
@alamdanoils Profile picture

@alamdanoils

Dock In Hostel - Kota Kinabalu

Diy Baby Balm Workshop hari ini 👶🏻❤️ Terima kasih yg join kelas tadi. Semoga ilmu diy yang disampaikan dapat memberi manfaat untuk semua 😍❤️ Mohon maaf kalau ada terkurang masa kelas tadi. Berminat untuk join kelas diy membuat baby balm? Jom pm sis 😉

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#younglivingbrunei
#younglivingsandakan
#younglivingtawau
#younglivinglahaddatu
#younglivingtuaran
#younglivingkeningau
#younglivingsipitang
#younglivingkudat
#younglivingkunak
#younglivingranau
#younglivingpapar
#diyclass
#diybabybalm
#diybalm

Diy Baby Balm Workshop hari ini 👶🏻❤️ Terima kasih yg join kelas tadi. Semoga ilmu diy yang disampaikan dapat memberi manfaat untuk semua 😍❤️ Mohon maaf kalau ada terkurang masa kelas tadi.  Berminat untuk join kelas diy membuat baby balm? Jom pm sis 😉

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#younglivingbrunei
#younglivingsandakan
#younglivingtawau
#younglivinglahaddatu
#younglivingtuaran
#younglivingkeningau
#younglivingsipitang
#younglivingkudat
#younglivingkunak
#younglivingranau
#younglivingpapar
#diyclass
#diybabybalm
#diybalm
6 0 14 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

Tadaaa 🥰
.
Jangan pandang yang lain
Tengok vee ja
Cantik macam owner dia
Haha 😂
.
Doakan Salman reti jaga 😌
Tetiba mamy taknak bertanggungjawab pulak 🙈
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

Tadaaa 🥰
.
Jangan pandang yang lain
Tengok vee ja
Cantik macam owner dia
Haha 😂
.
Doakan Salman reti jaga 😌
Tetiba mamy taknak bertanggungjawab pulak 🙈
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
9 4 14 September, 2019
Ni la peralatan kitoranggg
Comel kan

Jom tengok pokok tu jadi apa nanti
Haha 😝
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
10 0 14 September, 2019
@oilympus Profile picture

@oilympus

Diffusing adalah cara yang paling gentle utk seluruh keluarga menikmati kebaikan essential oils. Amount paling afdal nak guna dalam diffuser ialah 10 drops. Ni amount paling maximum tau. Kalau nak dpt optimum result, boleh diffuse dan pakai topically pada anggota badan 😉 can start with bottoms of the feet dulu.

According to Frances Fuller in her blog https://fullerlife.com/2019/02/21/using-essential-oils-with-young-children/ Feb 21, 2019, dia tak suka dilute EO dan V6 oil. Ni especially to those yang ada anak kecil and was-was boleh tak guna EO tanpa dilute, this is how she do it. Titiskan ONE DROP of EO pada tapak tangan dan gosok tangan anda together (clockwise to activate oil), buat dalam kiraan 10 slowly. Kemudian PEGANG TAPAK KAKI SELAMA 2 MINIT utk anak di bawah umur 2 tahun. Jangka masa EO tu berada di tangan parents/penjaga BEFORE kita pakaikan EO pada baby, allows some of the oils untuk di serap into you. Dgn cara ini baby tak akan dapat full drop. Repeated application is FAR more effective than using more essential oil at one time. Remember eh… penggunaan yang kerap lebih effective dari quantity EO yang digunakan pada satu-satu masa. It is also more GENTLE.

Ramai org suka dilute dengan vegetable oil/V6 tapi penggunaan vegetable oil ni melambatkan penyerapan dalam badan. Bila guna cara ni, as usual EO akan diserap dalam masa 20-30 saat dan badan akan proses untuk mengekalkan keseimbangan dalam badan anak kita.

Join our oiling journey
Whatsapp Yaya +60198033885

#younglivingessentialoils #lifehacks #eoandbaby #iloveyoungliving #healthylifestyle #investinwellness

Diffusing adalah cara yang paling gentle utk seluruh keluarga menikmati kebaikan essential oils. Amount paling afdal nak guna dalam diffuser ialah 10 drops. Ni amount paling maximum tau. Kalau nak dpt optimum result, boleh diffuse dan pakai topically pada anggota badan 😉 can start with bottoms of the feet dulu.

According to Frances Fuller in her blog https://fullerlife.com/2019/02/21/using-essential-oils-with-young-children/ Feb 21, 2019, dia tak suka dilute EO dan V6 oil. Ni especially to those yang ada anak kecil and was-was boleh tak guna EO tanpa dilute, this is how she do it. Titiskan ONE DROP of EO pada tapak tangan dan gosok tangan anda together (clockwise to activate oil), buat dalam kiraan 10 slowly. Kemudian PEGANG TAPAK KAKI SELAMA 2 MINIT utk anak di bawah umur 2 tahun. Jangka masa EO tu berada di tangan parents/penjaga BEFORE kita pakaikan EO pada baby, allows some of the oils untuk di serap into you. Dgn cara ini baby tak akan dapat full drop. Repeated application is FAR more effective than using more essential oil at one time. Remember eh… penggunaan yang kerap lebih effective dari quantity EO yang digunakan pada satu-satu masa. It is also more GENTLE.

Ramai org suka dilute dengan vegetable oil/V6 tapi penggunaan vegetable oil ni melambatkan penyerapan dalam badan. Bila guna cara ni, as usual EO akan diserap dalam masa 20-30 saat dan badan akan proses untuk mengekalkan keseimbangan dalam badan anak kita.

Join our oiling journey
Whatsapp Yaya +60198033885

#younglivingessentialoils #lifehacks #eoandbaby #iloveyoungliving #healthylifestyle #investinwellness
5 1 14 September, 2019
@ijkruithof Profile picture

@ijkruithof

Diffusing adalah cara yang paling gentle utk seluruh keluarga menikmati kebaikan essential oils. Amount paling afdal nak guna dalam diffuser ialah 10 drops. Ni amount paling maximum tau. Kalau nak dpt optimum result, boleh diffuse dan pakai topically pada anggota badan 😉 can start with bottoms of the feet dulu.

According to Frances Fuller in her blog https://fullerlife.com/2019/02/21/using-essential-oils-with-young-children/ Feb 21, 2019, dia tak suka dilute EO dan V6 oil. Ni especially to those yang ada anak kecil and was-was boleh tak guna EO tanpa dilute, this is how she do it. Titiskan ONE DROP of EO pada tapak tangan dan gosok tangan anda together (clockwise to activate oil), buat dalam kiraan 10 slowly. Kemudian PEGANG TAPAK KAKI SELAMA 2 MINIT utk anak di bawah umur 2 tahun. Jangka masa EO tu berada di tangan parents/penjaga BEFORE kita pakaikan EO pada baby, allows some of the oils untuk di serap into you. Dgn cara ini baby tak akan dapat full drop. Repeated application is FAR more effective than using more essential oil at one time. Remember eh… penggunaan yang kerap lebih effective dari quantity EO yang digunakan pada satu-satu masa. It is also more GENTLE.

Ramai org suka dilute dengan vegetable oil/V6 tapi penggunaan vegetable oil ni melambatkan penyerapan dalam badan. Bila guna cara ni, as usual EO akan diserap dalam masa 20-30 saat dan badan akan proses untuk mengekalkan keseimbangan dalam badan anak kita.

Join our oiling journey
Whatsapp Yaya +60198033885

#younglivingessentialoils #lifehacks #eoandbaby #iloveyoungliving #healthylifestyle #investinwellness

Diffusing adalah cara yang paling gentle utk seluruh keluarga menikmati kebaikan essential oils. Amount paling afdal nak guna dalam diffuser ialah 10 drops. Ni amount paling maximum tau. Kalau nak dpt optimum result, boleh diffuse dan pakai topically pada anggota badan 😉 can start with bottoms of the feet dulu.

According to Frances Fuller in her blog https://fullerlife.com/2019/02/21/using-essential-oils-with-young-children/ Feb 21, 2019, dia tak suka dilute EO dan V6 oil. Ni especially to those yang ada anak kecil and was-was boleh tak guna EO tanpa dilute, this is how she do it. Titiskan ONE DROP of EO pada tapak tangan dan gosok tangan anda together (clockwise to activate oil), buat dalam kiraan 10 slowly. Kemudian PEGANG TAPAK KAKI SELAMA 2 MINIT utk anak di bawah umur 2 tahun. Jangka masa EO tu berada di tangan parents/penjaga BEFORE kita pakaikan EO pada baby, allows some of the oils untuk di serap into you. Dgn cara ini baby tak akan dapat full drop. Repeated application is FAR more effective than using more essential oil at one time. Remember eh… penggunaan yang kerap lebih effective dari quantity EO yang digunakan pada satu-satu masa. It is also more GENTLE.

Ramai org suka dilute dengan vegetable oil/V6 tapi penggunaan vegetable oil ni melambatkan penyerapan dalam badan. Bila guna cara ni, as usual EO akan diserap dalam masa 20-30 saat dan badan akan proses untuk mengekalkan keseimbangan dalam badan anak kita.

Join our oiling journey
Whatsapp Yaya +60198033885

#younglivingessentialoils #lifehacks #eoandbaby #iloveyoungliving #healthylifestyle #investinwellness
7 1 14 September, 2019
@hidkruit Profile picture

@hidkruit

Diffusing adalah cara yang paling gentle utk seluruh keluarga menikmati kebaikan essential oils. Amount paling afdal nak guna dalam diffuser ialah 10 drops. Ni amount paling maximum tau. Kalau nak dpt optimum result, boleh diffuse dan pakai topically pada anggota badan 😉 can start with bottoms of the feet dulu.

According to Frances Fuller in her blog https://fullerlife.com/2019/02/21/using-essential-oils-with-young-children/ Feb 21, 2019, dia tak suka dilute EO dan V6 oil. Ni especially to those yang ada anak kecil and was-was boleh tak guna EO tanpa dilute, this is how she do it. Titiskan ONE DROP of EO pada tapak tangan dan gosok tangan anda together (clockwise to activate oil), buat dalam kiraan 10 slowly. Kemudian PEGANG TAPAK KAKI SELAMA 2 MINIT utk anak di bawah umur 2 tahun. Jangka masa EO tu berada di tangan parents/penjaga BEFORE kita pakaikan EO pada baby, allows some of the oils untuk di serap into you. Dgn cara ini baby tak akan dapat full drop. Repeated application is FAR more effective than using more essential oil at one time. Remember eh… penggunaan yang kerap lebih effective dari quantity EO yang digunakan pada satu-satu masa. It is also more GENTLE.

Ramai org suka dilute dengan vegetable oil/V6 tapi penggunaan vegetable oil ni melambatkan penyerapan dalam badan. Bila guna cara ni, as usual EO akan diserap dalam masa 20-30 saat dan badan akan proses untuk mengekalkan keseimbangan dalam badan anak kita.

Join our oiling journey
Whatsapp Yaya +60198033885

#younglivingessentialoils #lifehacks #eoandbaby #iloveyoungliving #healthylifestyle #investinwellness

Diffusing adalah cara yang paling gentle utk seluruh keluarga menikmati kebaikan essential oils. Amount paling afdal nak guna dalam diffuser ialah 10 drops. Ni amount paling maximum tau. Kalau nak dpt optimum result, boleh diffuse dan pakai topically pada anggota badan 😉 can start with bottoms of the feet dulu.

According to Frances Fuller in her blog https://fullerlife.com/2019/02/21/using-essential-oils-with-young-children/ Feb 21, 2019, dia tak suka dilute EO dan V6 oil. Ni especially to those yang ada anak kecil and was-was boleh tak guna EO tanpa dilute, this is how she do it. Titiskan ONE DROP of EO pada tapak tangan dan gosok tangan anda together (clockwise to activate oil), buat dalam kiraan 10 slowly. Kemudian PEGANG TAPAK KAKI SELAMA 2 MINIT utk anak di bawah umur 2 tahun. Jangka masa EO tu berada di tangan parents/penjaga BEFORE kita pakaikan EO pada baby, allows some of the oils untuk di serap into you. Dgn cara ini baby tak akan dapat full drop. Repeated application is FAR more effective than using more essential oil at one time. Remember eh… penggunaan yang kerap lebih effective dari quantity EO yang digunakan pada satu-satu masa. It is also more GENTLE.

Ramai org suka dilute dengan vegetable oil/V6 tapi penggunaan vegetable oil ni melambatkan penyerapan dalam badan. Bila guna cara ni, as usual EO akan diserap dalam masa 20-30 saat dan badan akan proses untuk mengekalkan keseimbangan dalam badan anak kita.

Join our oiling journey
Whatsapp Yaya +60198033885

#younglivingessentialoils #lifehacks #eoandbaby #iloveyoungliving #healthylifestyle #investinwellness
9 1 14 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

Morning alls 🙌🏻
.
Jom start kelas hari ni

Biasa tanam pokok sawit
Kali ni tukar pokok pulak

Doakan kaktus iolss sihat mewangi 🎍
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

Morning alls 🙌🏻
.
Jom start kelas hari ni

Biasa tanam pokok sawit
Kali ni tukar pokok pulak

Doakan kaktus iolss sihat mewangi 🎍
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
4 3 14 September, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Morning
.
Ni ira belanja diffuser blend musim jerebu ni
.
Stay indoor ok
Biarkan diffuser anda bekerja
.
Kalau ada 2-3 diffuser, on je
Masa ni lah kite maximumkan penggunaan dia
.
Take care all
.
.
Love,
Eira ☺️
📱019-5205540
https://linktr.ee/bydolceryna

Morning
.
Ni ira belanja diffuser blend musim jerebu ni
.
Stay indoor ok
Biarkan diffuser anda bekerja
.
Kalau ada 2-3 diffuser, on je
Masa ni lah kite maximumkan penggunaan dia
.
Take care all
.
.
Love,
Eira ☺️
📱019-5205540
https://linktr.ee/bydolceryna
11 1 14 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

Restoran As Bismi Maju

New sister yang manis
Welcome to Young Living 🤗
.
Sis ni selalu outstation
Paham jelah bila keja banyak jalan ni
Penat kemain

Bila penat sangat
Susah pulak nak lena
Alahaiii tak cukup tido jadinya
Esok keja mesti mata panda

So sis nak cuba alternatif bantuan tido bukan jenis telan ubat 🙊
.
Yup diffuser dan essential oil Young Living la jawapannya

Dengan just nak cuba sebotol Lavender
Lalu add on diffuser
Dapat percuma eo Lemon

Then switch ke Basic Plus Kit
Sebab jadi member lagi murah dari beli diffuser sahaja 😱
.
Tetiba nak cari solusi untuk daya ingatan yang power
Ehermmm Frankinsence kan adoo
Jangan taktau tu rahsia Imam Malik r.a tak mudah lupa

Lalu sis pun add lagi eo Frank dan RC dan Peppermint dan Panaway
Eh semua ada dalam PSK
Dah ambik la semua sis
Iolss bagi free gift beg eo dan lain2 tu

Alhamdulillah
Terus ambik
Terus pakai
Terus dapat apa yang diinginkan 🥰

Korang taknak kaaaa?? 😌
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

New sister yang manis
Welcome to Young Living 🤗
.
Sis ni selalu outstation
Paham jelah bila keja banyak jalan ni
Penat kemain

Bila penat sangat
Susah pulak nak lena
Alahaiii tak cukup tido jadinya
Esok keja mesti mata panda

So sis nak cuba alternatif bantuan tido bukan jenis telan ubat 🙊
.
Yup diffuser dan essential oil Young Living la jawapannya

Dengan just nak cuba sebotol Lavender
Lalu add on diffuser
Dapat percuma eo Lemon

Then switch ke Basic Plus Kit
Sebab jadi member lagi murah dari beli diffuser sahaja 😱
.
Tetiba nak cari solusi untuk daya ingatan yang power
Ehermmm Frankinsence kan adoo
Jangan taktau tu rahsia Imam Malik r.a tak mudah lupa

Lalu sis pun add lagi eo Frank dan RC dan Peppermint dan Panaway
Eh semua ada dalam PSK
Dah ambik la semua sis
Iolss bagi free gift beg eo dan lain2 tu

Alhamdulillah
Terus ambik
Terus pakai
Terus dapat apa yang diinginkan 🥰

Korang taknak kaaaa?? 😌
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
7 0 13 September, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

First trip ira dengan YL
November 2017
Kami ke Taiwan
.
Masa ni aqyl still menyusu badan
So ira angkut jugak dia
.
2nd dia naik flight
Alhamdulillah xde problem
.
Senang sangat2 handle aqyl
Xde banyak hal
Maklomlah
Mama have an oil for him
Hahaha
.
Semua pon puji
Baiknya dia
.
Rahsia dia
1. EO
2. Makanan 🤭
.
Memang siap bawak piuk nasi
Standby untuk bubur nasi dia
So bile dia nak makan je sumbat
Setel masalah
Pastu bawak biskut2 untuk dia kunyah2
.
First time g taiwan
Baik2 rakyat taiwan ni
Bersih sangat
Ala2 singapore
.
Act kitaorang ke sini sebab meraikan 1st anniverysary yl taiwan
Hebat2 artis jemputan dia
Hahaha
Memang meriah abis
.
Tu kisah
Nanti kite citer bile ira ada masa terluang 😝
.
Dulu dah citer
Tapi kat ig lama
Skang kene karang ayat baru
Tu yang jadi malas tu 🤭
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
#eirawinylchallenge

First trip ira dengan YL
November 2017
Kami ke Taiwan
.
Masa ni aqyl still menyusu badan
So ira angkut jugak dia
.
2nd dia naik flight
Alhamdulillah xde problem
.
Senang sangat2 handle aqyl
Xde banyak hal
Maklomlah
Mama have an oil for him
Hahaha
.
Semua pon puji
Baiknya dia
.
Rahsia dia
1. EO
2. Makanan 🤭
.
Memang siap bawak piuk nasi
Standby untuk bubur nasi dia
So bile dia nak makan je sumbat
Setel masalah
Pastu bawak biskut2 untuk dia kunyah2
.
First time g taiwan
Baik2 rakyat taiwan ni
Bersih sangat
Ala2 singapore
.
Act kitaorang ke sini sebab meraikan 1st anniverysary yl taiwan 
Hebat2 artis jemputan dia
Hahaha
Memang meriah abis
.
Tu kisah
Nanti kite citer bile ira ada masa terluang 😝
.
Dulu dah citer
Tapi kat ig lama
Skang kene karang ayat baru
Tu yang jadi malas tu 🤭
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
#eirawinylchallenge
6 1 13 September, 2019
@yleo.nonazhar Profile picture

@yleo.nonazhar

You are my new favourite 😍😍😍
.
.
AromaEase™ has a cool, minty aroma and contains powerful constituents of Ginger, Cardamom, Peppermint, Fennel, and Spearmint essential oils that provide calming sensation when used aromatically.
.
.
Dalam sebotol ni ada estrak Peppermint , Halia, Buah Pelaga, Jintan Manis & Spearmint!!.
.
.
Apa-apa just whatApp ye.

You are my new favourite 😍😍😍
.
.
AromaEase™ has a cool, minty aroma and contains powerful constituents of Ginger, Cardamom, Peppermint, Fennel, and Spearmint essential oils that provide calming sensation when used aromatically.
.
.
Dalam sebotol ni ada estrak Peppermint , Halia, Buah Pelaga, Jintan Manis & Spearmint!!.
.
.
Apa-apa just whatApp ye.
8 1 13 September, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Hari isnin lepas punye cerita
Dah basi oiii
Hahaha
.
After coaching kelas ngan @yleo.noorsyahira
Tetibe ada customer whatsapp nak eo urgent sebab anak dalam pantang dah mula sok sek sok sek hidung
.
Terus imbau kembali zaman ira start gune YL
.
Lebih kurang sama je citer dia
Cume beza masa tu aqyl dlm 4 bulan and memang batuk teruk
.
Mak ni
Bile nampak anak sakit
Memang dah xtentu arah kan
.
Yea paham sangat
Sebab tu lah ira sangat2 tekankan kat sini
At least cegah dari mengubati
Maybe if terkena jugak jangkitan, insyaallah xde lah teruk sangat
.
Alhamdulillah
Kami dah sepakat memilih yang terbaik untuk anak2 kami
Awak??
Bile lagi???
.
.
Love,
Eira

Hari isnin lepas punye cerita
Dah basi oiii
Hahaha
.
After coaching kelas ngan @yleo.noorsyahira
Tetibe ada customer whatsapp nak eo urgent sebab anak dalam pantang dah mula sok sek sok sek hidung
.
Terus imbau kembali zaman ira start gune YL
.
Lebih kurang sama je citer dia
Cume beza masa tu aqyl dlm 4 bulan and memang batuk teruk
.
Mak ni
Bile nampak anak sakit
Memang dah xtentu arah kan
.
Yea paham sangat
Sebab tu lah ira sangat2 tekankan kat sini
At least cegah dari mengubati
Maybe if terkena jugak jangkitan, insyaallah xde lah teruk sangat
.
Alhamdulillah
Kami dah sepakat memilih yang terbaik untuk anak2 kami
Awak??
Bile lagi???
.
.
Love,
Eira
8 1 13 September, 2019
@nontoxic_family Profile picture

@nontoxic_family

Musim2 haze ni, tingkap sume ttp.
Rase mcm xde udara kan?
Hari ni kite diffuse Peppermint & lemon.
Bersyukur sgt Allah cipta segala tumbuhan semua ade kebaikkannye kan?
Dan utk lebih mudah, kite pakai Essential Oil.
From Seed to Seal!
Diffuse ni pun terasa mcm bau dr daun peppermint and belahan lemon.
Masyallah... Segar weyhhh.
Lupe kjp masalah 😍
Trus semangat nak berkemas ape yg ptt😊
.
Dan yg nk keluar pki mask tu, korang boleh calit sikit peppermint kat tepi mask tu. Lega hidung i tell u!!!!
.
Stay safe everyone!❤️
.
#yleo #sayajualyounglivingessentialoils #younglivingmy #Youngliving #sayajualyoungliving

Musim2 haze ni, tingkap sume ttp.
Rase mcm xde udara kan?
Hari ni kite diffuse Peppermint & lemon.
Bersyukur sgt Allah cipta segala tumbuhan semua ade kebaikkannye kan?
Dan utk lebih mudah, kite pakai Essential Oil.
From Seed to Seal!
Diffuse ni pun terasa mcm bau dr daun peppermint and belahan lemon.
Masyallah... Segar weyhhh.
Lupe kjp masalah 😍
Trus semangat nak berkemas ape yg ptt😊
. 
Dan yg nk keluar pki mask tu, korang boleh calit sikit peppermint kat tepi mask tu. Lega hidung i tell u!!!!
.
Stay safe everyone!❤️
.
#yleo #sayajualyounglivingessentialoils #younglivingmy #Youngliving #sayajualyoungliving
7 2 13 September, 2019
@faiyleo Profile picture

@faiyleo

Alhamdulillah..another new Member enroller utk dapatkan cara Alternatif utk meningkatkan tahap Kesihatan Sekeluarga..
Musim Jerebu ni...Cepat buat tindakan awal....
* Ada Ready StOCk PSK DMD..On the spot kita Register..
Cepat DM Fai ya
Free Gifts Worth RM50 🌷DM TO ORDER NOW
#sayajualyoungliving  #eolavender
#naturalproducts #yldiffuser #eobuildyourdream #eopenang #younglivingpenang #resdung #eolemon #eogeranium #pskyl
#younglivingessentialoils #batuk #ylpenangdistributor #bpsk #younglivingbutterworth #younglivinggeorgetown
#younglivingpskset #udarabersih #sihatdenganyoungliving
#younglivingbayanlepas #abundanceeo
#sihatyl #eoyl #eojoy
#premiumstarterkit #healthyliving
#naturalremedies
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#ylpenangdistributor

Alhamdulillah..another new Member enroller utk dapatkan cara Alternatif utk meningkatkan tahap Kesihatan Sekeluarga..
Musim Jerebu ni...Cepat buat tindakan awal....
* Ada Ready StOCk PSK DMD..On the spot kita Register..
Cepat DM Fai ya
Free Gifts Worth RM50 🌷DM TO ORDER NOW 
#sayajualyoungliving  #eolavender
#naturalproducts #yldiffuser #eobuildyourdream #eopenang #younglivingpenang #resdung #eolemon #eogeranium #pskyl
#younglivingessentialoils #batuk #ylpenangdistributor #bpsk #younglivingbutterworth #younglivinggeorgetown
#younglivingpskset #udarabersih #sihatdenganyoungliving
#younglivingbayanlepas #abundanceeo
#sihatyl #eoyl #eojoy 
#premiumstarterkit #healthyliving
#naturalremedies
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#ylpenangdistributor
3 1 13 September, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

ARIA DIFFUSER
.
Lebih jimat untuk beli set PSK berbanding beli loose
.
Nak tau kenapa?
Boleh terus whatsapp ira 🥰
.
Nak tau lagi details??
Terus whatsapp ye 😍
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540

ARIA DIFFUSER
.
Lebih jimat untuk beli set PSK berbanding beli loose
.
Nak tau kenapa?
Boleh terus whatsapp ira 🥰
.
Nak tau lagi details??
Terus whatsapp ye 😍
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
4 1 13 September, 2019
Ini pun semua di bawah Rm100 (member price) 😍

Boleh pm sis kalau ada pertanyaan lanjut ya

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#younglivingbrunei
4 0 13 September, 2019
@alamdanoils Profile picture

@alamdanoils

Kota Kinabalu

Siapa cakap essential oil Young Living semuanya mahal-mahal?

Cuba check ni, di bawah Rm100 lagi guys (member price)

Boleh pm sis kalau ada pertanyaan lanjut ya

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#younglivingbrunei

Siapa cakap essential oil Young Living semuanya mahal-mahal?

Cuba check ni, di bawah Rm100 lagi guys (member price)

Boleh pm sis kalau ada pertanyaan lanjut ya

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#younglivingbrunei
3 0 13 September, 2019
@alamdanoils Profile picture

@alamdanoils

Kota Kinabalu

Orang KK jom jom!!!
.
Sudah register untuk kelas diy kami esok? Belum lagi? Jom daftar segera & belajar bagaimana untuk membuat balm (balsem) yang menggunakan bahan natural 100% Therapeutic grade essential oils. Dengan yuran serendah Rm20/pax dan Rm35/pair, anda akan membawa balik dua (2) jenis balm 😉

Jom mendaftar segera! Jumpa esok 😘

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#diybabybalm
#diyclass

Orang KK jom jom!!!
. 
Sudah register untuk kelas diy kami esok? Belum lagi? Jom daftar segera & belajar bagaimana untuk membuat balm (balsem) yang menggunakan bahan natural 100% Therapeutic grade essential oils. Dengan yuran serendah Rm20/pax dan Rm35/pair, anda akan membawa balik dua (2) jenis balm 😉

Jom mendaftar segera! Jumpa esok 😘

http://alamdanoils.wasap.my/

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#diybabybalm
#diyclass
4 0 13 September, 2019
@aeessentials Profile picture

@aeessentials

Essential oil percuma untuk bulan September ini! 🌈
.
.
Valor 15ml tu bukan senang mau dapat okay, yang ada dipasaran sekarang adalah Valor 5ml ja, yang 5ml sudah bernilai RM180 (member price) agak agak Valor 15ml ni berapa lah harganya? Mestilah lebih mahalkan.. Dapat yang 15ml memang puas hati pakai.. limited edition, hanya available untuk promo PV bulan september sahaja.
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk daptkan semua essential oils percuma ini, early bird promo bakal berakhir in 3 days, selepas ini no more Free Marjoram, clary sage dan lavender.
.
.
Ingin tahu lebih lanjut? DM/ whatsapp link on bio .
.
#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser

Essential oil percuma untuk bulan September ini! 🌈
.
.
Valor 15ml tu bukan senang mau dapat okay, yang ada dipasaran sekarang adalah Valor 5ml ja, yang 5ml sudah bernilai RM180 (member price) agak agak Valor 15ml ni berapa lah harganya? Mestilah lebih mahalkan.. Dapat yang 15ml memang puas hati pakai.. limited edition, hanya available untuk promo PV bulan september sahaja.
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk daptkan semua essential oils percuma ini, early bird promo bakal berakhir in 3 days, selepas ini no more Free Marjoram, clary sage dan lavender.
.
.
Ingin tahu lebih lanjut? DM/ whatsapp link on bio .
.
#aeessentials #teamaeessentials #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #younglivingessentialoils #younglivingtawau #younglivingbrunei #younglivingkotakinabalu #younglivingsabah #younglivingsemporna #younglivinglahaddatu #younglivingsandakan #sandakantown #younglivingsarawak #younglivingmurah #tawausabah #tawautown #kkcity #lanterndiffuser #desertmistdiffuser #gentlemistdiffuser #dewdropdiffuser
8 0 13 September, 2019
@ylbymamydimas Profile picture

@ylbymamydimas

Peppermint

Dari nama ja dah tau
Eo ni jenis aroma yang segar bugar
Orang senang jatuh hati hidu pertama kali

Teringat masa pegi check up pregnant dulu
Fasa mabuk, mual, loya semua ada
Memang sentiasa bawa eo Peppermint di poket
Kejap-kejap hidu
Kejap-kejap calit

Tiap kali buka tutup botol tu mesti ada yang tegur
Segarnya bauuuu
Bau apa ni??
.
Haa time tu kalo ada mood nak cerita memang cerita la apa benda eo ni semua

Tapi kalau mabuk tengah melanda
Senyum jelah jawabnya 😌
.
Kenapa bau eo ni kuat ya?
Sebab sebotol 15ml tu dihasilkan dari 1 pound daun pudina
1 pound almost setengah kilogram

Daun sahaja ya
Bukan batang akar pokok join sekali

Bayangkan la
Buka tutup botol eo Peppermint ja
Melimpah keluar daun pudina seberat 0.45kg
1 klinik mesti perasan punya 😝
.
Untung Young Living hasilkan dalam bentuk minyak
Mudah la nak pakai
Buka tutup botol pun keluar bau ja bukannya daun 🙈
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia

Peppermint

Dari nama ja dah tau
Eo ni jenis aroma yang segar bugar 
Orang senang jatuh hati hidu pertama kali

Teringat masa pegi check up pregnant dulu
Fasa mabuk, mual, loya semua ada
Memang sentiasa bawa eo Peppermint di poket
Kejap-kejap hidu
Kejap-kejap calit

Tiap kali buka tutup botol tu mesti ada yang tegur
Segarnya bauuuu
Bau apa ni??
.
Haa time tu kalo ada mood nak cerita memang cerita la apa benda eo ni semua

Tapi kalau mabuk tengah melanda
Senyum jelah jawabnya 😌
.
Kenapa bau eo ni kuat ya?
Sebab sebotol 15ml tu dihasilkan dari 1 pound daun pudina
1 pound almost setengah kilogram

Daun sahaja ya
Bukan batang akar pokok join sekali

Bayangkan la
Buka tutup botol eo Peppermint ja
Melimpah keluar daun pudina seberat 0.45kg
1 klinik mesti perasan punya 😝
.
Untung Young Living hasilkan dalam bentuk minyak
Mudah la nak pakai
Buka tutup botol pun keluar bau ja bukannya daun 🙈
.
.
"CHOOSE YL AND LIVE WELL"

Want to join my wonderful lifestyle?

Evy Hastuti Chamim
Id : 3136966 📱0148705248

Klik link di bio atau di sini:
linktr.ee/ylbymamydimas

COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH

#ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan  #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur #aromaterapimalaysia
6 0 13 September, 2019
@cik_sue_essential_oil Profile picture

@cik_sue_essential_oil

Assalamualaikum.. Hai semua..
.
Pilihan di tangan anda.. 😉✌️
Buat pilihan yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga.. 😘🥰
. 😀😁😃😄😆😉😊😋😎😍😘☺️🙂🤗🤩
Sebarang pertanyaan boleh DM cik sue..
@cik_sury_atie
@cik_sue_essential_oil
⬇️⬇️⬇️📱📱⬇️⬇️⬇️
WhatsApp 01133042925
.
.
#essentialoil
#youngliving #yleo
#pskYL #psk #yleosue
#sayagunayoungliving
#sayajualyoungliving
#posseluruhmalaysia
#younglivingcheras
#younglivingsungailong
#younglivingbangi
#younglivingputrajaya
#younglivingpuchong
#essentialoilmalaysia
#putrajaya
#puchong
#cheras
#bangi
#sungailong
#mahkotacheras
#Malaysia
#younglivinglover
#jomtryessentialoil
#jomtryyoungliving
#sayajualmurahmurah

Assalamualaikum.. Hai semua..
.
Pilihan di tangan anda.. 😉✌️
Buat pilihan yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga.. 😘🥰
. 😀😁😃😄😆😉😊😋😎😍😘☺️🙂🤗🤩
Sebarang pertanyaan boleh DM cik sue..
@cik_sury_atie
@cik_sue_essential_oil
⬇️⬇️⬇️📱📱⬇️⬇️⬇️
WhatsApp 01133042925
.
.
#essentialoil
#youngliving #yleo
#pskYL #psk #yleosue
#sayagunayoungliving 
#sayajualyoungliving 
#posseluruhmalaysia 
#younglivingcheras 
#younglivingsungailong 
#younglivingbangi 
#younglivingputrajaya 
#younglivingpuchong 
#essentialoilmalaysia 
#putrajaya 
#puchong 
#cheras 
#bangi 
#sungailong 
#mahkotacheras
#Malaysia 
#younglivinglover 
#jomtryessentialoil 
#jomtryyoungliving 
#sayajualmurahmurah
1 0 13 September, 2019
@cik_sue_essential_oil Profile picture

@cik_sue_essential_oil

Assalamualaikum.. Hai semua..
.
Pakai 3 oil ni dulu sblom tdo.. Peppermint buat inhale untuk beri kesegaran pada pernafasan.. Thieves sapu dekat tapak kaki untuk boost immunity.. N serum untuk elak kulit muka kering n gatal2 akibat cuasa jerebu skrg..
.
😀😁😃😄😆😉😊😋😎😍😘☺️🙂🤗🤩
Sebarang pertanyaan boleh DM cik sue..
@cik_sury_atie
@cik_sue_essential_oil
⬇️⬇️⬇️📱📱⬇️⬇️⬇️
WhatsApp 01133042925
.
.
#essentialoil
#youngliving #yleo
#pskYL #psk #yleosue
#sayagunayoungliving
#sayajualyoungliving
#posseluruhmalaysia
#younglivingcheras
#younglivingsungailong
#younglivingbangi
#younglivingputrajaya
#younglivingpuchong
#essentialoilmalaysia
#putrajaya
#puchong
#cheras
#bangi
#sungailong
#mahkotacheras
#Malaysia
#younglivinglover
#jomtryessentialoil
#jomtryyoungliving
#sayajualmurahmurah

Assalamualaikum.. Hai semua..
.
Pakai 3 oil ni dulu sblom tdo.. Peppermint buat inhale untuk beri kesegaran pada pernafasan.. Thieves sapu dekat tapak kaki untuk boost immunity.. N serum untuk elak kulit muka kering n gatal2 akibat cuasa jerebu skrg..
.
😀😁😃😄😆😉😊😋😎😍😘☺️🙂🤗🤩
Sebarang pertanyaan boleh DM cik sue..
@cik_sury_atie
@cik_sue_essential_oil
⬇️⬇️⬇️📱📱⬇️⬇️⬇️
WhatsApp 01133042925
.
.
#essentialoil
#youngliving #yleo
#pskYL #psk #yleosue
#sayagunayoungliving 
#sayajualyoungliving 
#posseluruhmalaysia 
#younglivingcheras 
#younglivingsungailong 
#younglivingbangi 
#younglivingputrajaya 
#younglivingpuchong 
#essentialoilmalaysia 
#putrajaya 
#puchong 
#cheras 
#bangi 
#sungailong 
#mahkotacheras
#Malaysia 
#younglivinglover 
#jomtryessentialoil 
#jomtryyoungliving 
#sayajualmurahmurah
3 0 12 September, 2019

Top #sayajualyoungliving posts

@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

Eo biasa2
Tapi impact luar biasa
.
Orange
Walaupon eo paling murah
Tapi seribu manfaat
Ira paling suke orange untuk diffuse hari2 kat opis
Sebab orange boleh uplifting mood kite
So bile agak2 stress ngan kerja
Bau orange, emosi pon terkawal 🥰
.
Grapefruit
Kategori eo bajet jugak
Bawah rm100
Ira suke bau dia
Bau fresh
Tp rahsia dia
Sape ada selulit tu
Elok amalkan sapu hari2
And awak boleh tgk sendiri lah perubahan dia 🌹
.
Geranium
Memang senjata wanita
Untuk aura seri
Buat je jadi perfume harian
Bau wangi + menaikkan seri
.
Idaho Blue Spruce
Senjata buat kaum Adam
Kalau tadi geranium perfume untuk isteri
Kali ni IBS perfume harian untuk suami 😍
IBS sangat tinggi frekuansi
Walaupon sangat bagus untuk lelaki, tpnye ira suke jugak jadikan eo harian ira
.
Paling best
Bile rasa kucar kacir
Just direct inhale
Bau dia, relax, bau mcm bau hutan
Memdamaikan ☺️
.
.
Ok lah
Itu je
Nak lagi details
Mari lah whatsapp 💃🏻
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540

Eo biasa2
Tapi impact luar biasa
.
Orange
Walaupon eo paling murah
Tapi seribu manfaat
Ira paling suke orange untuk diffuse hari2 kat opis
Sebab orange boleh uplifting mood kite
So bile agak2 stress ngan kerja
Bau orange, emosi pon terkawal 🥰
.
Grapefruit
Kategori eo bajet jugak
Bawah rm100
Ira suke bau dia
Bau fresh
Tp rahsia dia
Sape ada selulit tu
Elok amalkan sapu hari2
And awak boleh tgk sendiri lah perubahan dia 🌹
.
Geranium
Memang senjata wanita
Untuk aura seri
Buat je jadi perfume harian
Bau wangi + menaikkan seri
.
Idaho Blue Spruce
Senjata buat kaum Adam
Kalau tadi geranium perfume untuk isteri
Kali ni IBS perfume harian untuk suami 😍
IBS sangat tinggi frekuansi
Walaupon sangat bagus untuk lelaki, tpnye ira suke jugak jadikan eo harian ira
.
Paling best
Bile rasa kucar kacir
Just direct inhale
Bau dia, relax, bau mcm bau hutan
Memdamaikan ☺️
.
.
Ok lah
Itu je
Nak lagi details
Mari lah whatsapp 💃🏻
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
25 2 17 hours ago
@ajasu_iamoilcrazy Profile picture

@ajasu_iamoilcrazy

My SIL was asking me what my regime for facial care... this is one of it.

Diluted 2 drops rose in 5 mL V6, the aroma is stunning. ❤️❤️! I’ve been doing this since I got gift of diluted rose from my leadear @6th.scentsmy Wawa Azurah.

Feels great..and oh my god it is sooo heavenly good for positive aura #positivevibes
...
#SeedToSeal
#iAmOilCrazy
#roadtoParis2019
#roadtoGindhagun2019
#roadtoDisneyland2019
#Kobe2020
#Mydroplets
#essentialoils
#younglivingessentialoil
#younglivingPuncakAlam
#sayajualYoungLiving
#iUse #iSell #iConsult
#youngLiving
#LoveItShareIt
#jualMurah
#memberyoungliving
#Indonesia #IndonesiaRaya
#Southafrica #Brazil #Colombia
#younglivingMalaysia
#younglivingSelangor

My SIL was asking me what my regime for facial care... this is one of it.

Diluted 2 drops rose in 5 mL V6, the aroma is stunning. ❤️❤️! I’ve been doing this since I got gift of diluted rose from my leadear @6th.scentsmy Wawa Azurah.

Feels great..and oh my god it is sooo heavenly good for positive aura #positivevibes
...
#SeedToSeal
#iAmOilCrazy
#roadtoParis2019
#roadtoGindhagun2019
#roadtoDisneyland2019
#Kobe2020
#Mydroplets
#essentialoils
#younglivingessentialoil 
#younglivingPuncakAlam
#sayajualYoungLiving
#iUse #iSell #iConsult
#youngLiving
#LoveItShareIt
#jualMurah
#memberyoungliving
#Indonesia #IndonesiaRaya
#Southafrica #Brazil #Colombia
#younglivingMalaysia
#younglivingSelangor
11 4 23 August, 2019
@hakakoilermelaka Profile picture

@hakakoilermelaka

Dah 1,2 minggu ni hakak start workout semula. Lebih kepada nak sihat, kurus itu bonus.
.
Ada masa memang perasaan MALAS itu ada. Macam alahai duduk rumah tengok tv lagi best. Jadinya, bila rasa M itu menjenguk cepat-cepat apply #MotivationYoungLiving di brain stem, wrist & inhale dalam-dalam. Dan untuk berjimat sebab harganya RM313.50 (non-member) untuk 5ml, letak about 10 drops dalam 10ml roller bottle & top up dengan V-6 (Vegetable Oil Young Living). Nak guna pun mudah, roll sahaja. Bukan sahaja untuk semangat ke workout, nak bagi kira fokus & confident jua.
.
Selesai workout, hakak sapu pula #PanawayYoungLiving ni almaklumlah lama tak bersenam maka sendi dan muscle semua terkujat. Untuk few weeks ni memang akan rasa tegang sikit terutama bahagian lutut, betis dan tapak kaki. Sebelum tidur, sapukan di tapak kaki. Esok bangun tidaklah sakit sehingga tak boleh nak pijak lantai. Harganya untuk size 15ml ialah RM476.50 (non-member). Oh, #Panaway ada dalam #PremiumStarterKit tau.
.
Ada yang sama team dengan hakak?
Baru nak start workout?
Cubalah guna 2 #eoyl ini & rasakan perbezaannya.
.
Roger hakak di http://hakakoiler.wasap.my/ (link di bio) untuk keterangan lanjut & bagaimana untuk mendapatkan harga ahli.
.
#hakakoiler
.
#teamhakakoiler #youngliving #younglivingmelaka #eoyl #yleo #ylmy #teamYLgegau #teamYLangelisya #jomoiling #touchofoils #teamyoniebonawi #diffuseryoungliving #sayajualyoungliving #sayajualessentialoils #younglivingindependantdistributor #gonatural #chemicalfree #noharshchemical #workout #essentialoilsforworkout

Dah 1,2 minggu ni hakak start workout semula. Lebih kepada nak sihat, kurus itu bonus.
.
Ada masa memang perasaan MALAS itu ada. Macam alahai duduk rumah tengok tv lagi best. Jadinya, bila rasa M itu menjenguk cepat-cepat apply #MotivationYoungLiving di brain stem, wrist & inhale dalam-dalam. Dan untuk berjimat sebab harganya RM313.50 (non-member) untuk 5ml, letak about 10 drops dalam 10ml roller bottle & top up dengan V-6 (Vegetable Oil Young Living). Nak guna pun mudah, roll sahaja. Bukan sahaja untuk semangat ke workout, nak bagi kira fokus & confident jua.
.
Selesai workout, hakak sapu pula #PanawayYoungLiving ni almaklumlah lama tak bersenam maka sendi dan muscle semua terkujat. Untuk few weeks ni memang akan rasa tegang sikit terutama bahagian lutut, betis dan tapak kaki. Sebelum tidur, sapukan di tapak kaki. Esok bangun tidaklah sakit sehingga tak boleh nak pijak lantai. Harganya untuk size 15ml ialah RM476.50 (non-member). Oh, #Panaway ada dalam #PremiumStarterKit tau.
.
Ada yang sama team dengan hakak?
Baru nak start workout?
Cubalah guna 2 #eoyl ini & rasakan perbezaannya.
.
Roger hakak di http://hakakoiler.wasap.my/ (link di bio) untuk keterangan lanjut & bagaimana untuk mendapatkan harga ahli.
.
#hakakoiler
.
#teamhakakoiler #youngliving #younglivingmelaka #eoyl #yleo #ylmy #teamYLgegau #teamYLangelisya #jomoiling #touchofoils #teamyoniebonawi #diffuseryoungliving #sayajualyoungliving #sayajualessentialoils #younglivingindependantdistributor #gonatural #chemicalfree #noharshchemical #workout #essentialoilsforworkout
6 1 23 August, 2019
@bydolceryna Profile picture

@bydolceryna

TIPS ANAK SIHAT KETIKA JEREBU
.
Please stay indoor ok
Jerebu makin teruk di sesetengah tempat
.
Make sure keep on oiling
.
Anak ira
Sapu thieves hari2 kat tapak kaki
Then sapu rc kat dada selepas mandi
.
Kite ikhtiar
Allah yang menentukan
Moga anak2 kite sentiasa sihat
Insyaallah
.
Banyakkan minum air masak
Diffuser tu kalau boleh on je sentiasa ok 🥰
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540

TIPS ANAK SIHAT KETIKA JEREBU
.
Please stay indoor ok
Jerebu makin teruk di sesetengah tempat
.
Make sure keep on oiling
.
Anak ira
Sapu thieves hari2 kat tapak kaki
Then sapu rc kat dada selepas mandi
.
Kite ikhtiar
Allah yang menentukan
Moga anak2 kite sentiasa sihat
Insyaallah
.
Banyakkan minum air masak
Diffuser tu kalau boleh on je sentiasa ok 🥰
.
.
Love,
Eira zainal
019-5205540
5 2 2 hours ago
@byqeera Profile picture

@byqeera

Vivy pun tahu Young Living ni very good to support our health & our emosi tauuuu😍
.
She said,
.
Oh, so nice.
yeah I know, this one must be for baby
(dengan muka yang happy, excited, riang & gembira )😍😍😍
.
Yeayy!! Hopefully young living eo ni can help & ease her pregnancy journey💪💪
.
Memang ramai superwoman & supermom yang pakai YL ni tau😋
.
Vivy sudah. Anda bila lagi?😉
Tengah banyak promo best2 sis tengah buat ni uols😉
.
.
#younglivingkualalumpur #relaxing #deepsleep #aromatherapy #allnatural #healthandwellness #healthylifestyle #healthsupport #immunesupport #naturalremedy #healthandwellness #healthylifestyle #iloveyoungliving #younglivingputrajaya #younglivingklcc #younglivingpavilion #younglivingukayperdana #younglivingampang #younglivingmelawati #younglivinggombak #younglivingwangsamaju #younglivingwangsamelawati #younglivingsetiawangsa #younglivingcheras #younglivingsetapak #younglivingdanaukota #Younglivingmalaysia #younglivingbangsar #sayajualyoungliving #younglivingcyberjaya #younglivingmurah #younglivingbukitantarabangsa

Vivy pun tahu Young Living ni very good to support our health & our emosi tauuuu😍
. 
She said,
. 
Oh, so nice.
yeah I know, this one must be for baby
(dengan muka yang happy, excited, riang & gembira )😍😍😍
. 
Yeayy!! Hopefully young living eo ni can help & ease her pregnancy journey💪💪
. 
Memang ramai superwoman & supermom yang pakai YL ni tau😋
. 
Vivy sudah. Anda bila lagi?😉
Tengah banyak promo best2 sis tengah buat ni uols😉
.
. 
#younglivingkualalumpur #relaxing #deepsleep #aromatherapy #allnatural #healthandwellness #healthylifestyle #healthsupport #immunesupport #naturalremedy #healthandwellness #healthylifestyle #iloveyoungliving #younglivingputrajaya #younglivingklcc #younglivingpavilion #younglivingukayperdana #younglivingampang #younglivingmelawati #younglivinggombak #younglivingwangsamaju #younglivingwangsamelawati #younglivingsetiawangsa #younglivingcheras #younglivingsetapak #younglivingdanaukota #Younglivingmalaysia #younglivingbangsar #sayajualyoungliving #younglivingcyberjaya #younglivingmurah #younglivingbukitantarabangsa
124 11 21 hours ago
@byqeera Profile picture

@byqeera

Morning!! Ade ni haaa, g beli barang dapur dengan jiran jap🤭 ehhhh😝😝
.
.
Ekekeke. Starstruck kejap sis nampak kesayangan sis ni kat giant td. Jodoh bertemu memang di giant aje😂
.
6 tahun lepas jumpa masa peknen ziyaad (2nd pic) tokti siap usap perut sis. Memang baik orang nya💕
.
Tadi ni bila tangkap gambar, tokti cakap, ehhhh, gambar awak tak nampak penuh tu. Then sis cakap, hee xpe2, sy malu muka tak bersiap (pakai tudung membibik je🤣). Tergelak tokti hihi
.
Terima kasih @ctdk sudi bergambar dengan kita tadi. Nanti kita beli barang dapur sama2 lagi k. Ehhhh😆 selamat berpuasa tokti❤️
.
*Funfact : tadi sebenarnya sis tengah bayar kat kaunter lain, hp bole pulak tak bawak, letak dalam kete sebab nak kua kejap beli brg sket je.

Nampak je tokti, lepas dah bayar,cepat2 g kete letak barang & amik fon, pegi balik kat kaunter tokti, capai jela barang apa pun masa tu konon nak bayar belakang tokti, demi nak bergambar dengan tokti tersayang. Sejenis gigih kan?? 😂
.
Yes ofkoz!
.
Pagiiii semuaaa!
.
#ctdk #startruck #iloveyou

Morning!! Ade ni haaa, g beli barang dapur dengan jiran jap🤭 ehhhh😝😝
.
.
Ekekeke. Starstruck kejap sis nampak kesayangan sis ni kat giant td. Jodoh bertemu memang di giant aje😂
.
6 tahun lepas jumpa masa peknen ziyaad (2nd pic) tokti siap usap perut sis. Memang baik orang nya💕
.
Tadi ni bila tangkap gambar, tokti cakap, ehhhh, gambar awak tak nampak penuh tu. Then sis cakap, hee xpe2, sy malu muka tak bersiap (pakai tudung membibik je🤣). Tergelak tokti hihi
.
Terima kasih @ctdk sudi bergambar dengan kita tadi. Nanti kita beli barang dapur sama2 lagi k. Ehhhh😆 selamat berpuasa tokti❤️
.
*Funfact : tadi sebenarnya sis tengah bayar kat kaunter lain, hp bole pulak tak bawak, letak dalam kete sebab nak kua kejap beli brg sket je.

Nampak je tokti, lepas dah bayar,cepat2 g kete letak barang & amik fon, pegi balik kat kaunter tokti, capai jela barang apa pun masa tu konon nak bayar belakang tokti, demi nak bergambar dengan tokti tersayang. Sejenis gigih kan?? 😂
.
Yes ofkoz!
.
Pagiiii semuaaa!
.
#ctdk #startruck #iloveyou
184 12 9 May, 2019
@alamdanoils Profile picture

@alamdanoils

Kota Kinabalu

DIY BABY BALM WORKSHOP

Dengan harga yuran serendah RM20 sahaja, anda akan mempelajari bagaimana untuk menghasilkan sendiri balsem (balm) dengan menggunakan minyak pati Young Living yang 100% Therapeutic ❤️ Antara balsem (balm) yang akan dipelajari ialah :

HAPPY TUMMY BALM
🍀 Untuk membantu melegakan kembung perut bagi bayi dan juga ketidakselesaan perut. Sapukan sahaja dibahagian perut & tapak kaki (vita flex)
CHEST RUB BALM
🍀 Untuk membantu melancarkan sistem pernafasan bayi anda sekiranya bayi anda mengalami selesma/batuk-batuk. Sapukan sahaja dibahagian dada, belakang, hidung & tapak kaki (vita flex)

Harga Special bagi yang mendaftar dua (2) nama ❤️ RM20/Pax
RM35/Pair

Jom register segera sebab seat is limited guys!
RSVP :
@alamdanoils
@nana_definitelyme

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#younglivingbrunei
#diybabybalm
#tummybalm
#chestrubbalm

DIY BABY BALM WORKSHOP

Dengan harga yuran serendah RM20 sahaja, anda akan mempelajari bagaimana untuk menghasilkan sendiri balsem (balm) dengan menggunakan minyak pati Young Living yang 100% Therapeutic ❤️ Antara balsem (balm) yang akan dipelajari ialah :

HAPPY TUMMY BALM
🍀 Untuk membantu melegakan kembung perut bagi bayi dan juga ketidakselesaan perut. Sapukan sahaja dibahagian perut & tapak kaki (vita flex) 
CHEST RUB BALM
🍀 Untuk membantu melancarkan sistem pernafasan bayi anda sekiranya bayi anda mengalami selesma/batuk-batuk. Sapukan sahaja dibahagian dada, belakang, hidung & tapak kaki (vita flex)

Harga Special bagi yang mendaftar dua (2) nama ❤️ RM20/Pax
RM35/Pair

Jom register segera sebab seat is limited guys! 
RSVP :
@alamdanoils
@nana_definitelyme

#younglivingmurah
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingpromo
#premiumstarterkitmurah
#premiumstarterkitpromo
#sayajualyoungliving
#sayajualmurah
#younglivingbrunei
#diybabybalm
#tummybalm
#chestrubbalm
10 4 11 September, 2019
@byqeera Profile picture

@byqeera

Disney California Adventure Park

Disneyland time!
.
Ni pun dapat free reward Young Living bagi
.
Beruntung nya rasa dipertemukan dengan Young Living
.
March ritu yl hadiahkan trip ke hawaii, now june baru 3bulan dah ke LA pulak
.
Best sangat2, sambil guna eo, sambil2biz, bukan takat dapat tambah duit poket je, dapat free trip lagiii😍
.
Pastu layanan yl bagi memang tiptop 5 star tauuu
.
Uols kalau teringin, jom join my team, kita buat sama2. Mana tau bole travel sama2 nanti kan
.
Yl ni best tau. Travel bukan setaun sekali. Berkali3 dalam setaun tau😘
.
#disneyland #LosAngeles #younglivingfreetrip #MalaysiaTop10 #sayajualyoungliving #younglivingklcc #younglivingpavilion #younglivingukayperdana #younglivingampang #younglivingmelawati #younglivinggombak #younglivingwangsamaju #younglivingwangsamelawati #younglivingsetiawangsa #younglivingcheras #younglivingsetapak #younglivingdanaukota #Younglivingmalaysia #younglivingbangsar #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingkualalumpur

Disneyland time!
.
Ni pun dapat free reward Young Living bagi
.
Beruntung nya rasa dipertemukan dengan Young Living
.
March ritu yl hadiahkan trip ke hawaii, now june baru 3bulan dah ke LA pulak
.
Best sangat2, sambil guna eo, sambil2biz, bukan takat dapat tambah duit poket je, dapat free trip lagiii😍
.
Pastu layanan yl bagi memang tiptop 5 star tauuu
.
Uols kalau teringin, jom join my team, kita buat sama2. Mana tau bole travel sama2 nanti kan
.
Yl ni best tau. Travel bukan setaun sekali. Berkali3 dalam setaun tau😘
.
#disneyland #LosAngeles #younglivingfreetrip #MalaysiaTop10 #sayajualyoungliving #younglivingklcc #younglivingpavilion #younglivingukayperdana #younglivingampang #younglivingmelawati #younglivinggombak #younglivingwangsamaju #younglivingwangsamelawati #younglivingsetiawangsa #younglivingcheras #younglivingsetapak #younglivingdanaukota #Younglivingmalaysia #younglivingbangsar  #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingkualalumpur
116 17 12 June, 2018