#rusamusic Instagram Photos & Videos

Terima kasih @floor88band 👍. Sporting ya dorang ni 😂😂. Calon Top 5 ABPBH32: Artis Kolaborasi/Duo/Berkumpulan Popular.
#aqilah #zalikha #kemaafandihariraya #roadblockhatiku #hutang #floor88 #floor88band #hurrtv #rusamusic #abpbh32

Terima kasih @floor88band 👍. Sporting ya dorang ni 😂😂. Calon Top 5 ABPBH32: Artis Kolaborasi/Duo/Berkumpulan Popular.
#aqilah #zalikha #kemaafandihariraya #roadblockhatiku #hutang #floor88 #floor88band #hurrtv #rusamusic #abpbh32

21 0 2 hours ago
Jom dengarkan sekarang @floor88band di @suriamalaysia sempena 100 Selebriti di Suria FM! #floor88 #hutang #suriafm #rusamusic

Jom dengarkan sekarang @floor88band di @suriamalaysia sempena 100 Selebriti di Suria FM! #floor88 #hutang #suriafm #rusamusic

193 0 3 hours ago
Jangan Lupa Temujanji kita hari ini saksikan Full Music Video 'Keluhan Hati' Hamizan Anak kepada Harry Khalifah A.K.A. Apak Pada Jam 5.00 Petang!!!!!! Jangan Lupa Follow Mizan Harry Khalifah.. Semoga Allah Permudahkan Segalanya Amin.. @harry_khalifah @officialhamizan05 
#rusamusic #mvmusic #padunakmampoii #padurecords #padu #harrykhalifah #keluhanhati #on #trending #musikmalaysia #artismalaysia

Jangan Lupa Temujanji kita hari ini saksikan Full Music Video 'Keluhan Hati' Hamizan Anak kepada Harry Khalifah A.K.A. Apak Pada Jam 5.00 Petang!!!!!! Jangan Lupa Follow Mizan Harry Khalifah.. Semoga Allah Permudahkan Segalanya Amin.. @harry_khalifah @officialhamizan05
#rusamusic #mvmusic #padunakmampoii #padurecords #padu #harrykhalifah #keluhanhati #on #trending #musikmalaysia #artismalaysia

45 1 8 hours ago
alaaa rindu ktk la🙁 @muhdshahrezza .
.
#adakahcinta #shahrezza #rusamusic

alaaa rindu ktk la🙁 @muhdshahrezza .
.
#adakahcinta #shahrezza #rusamusic

272 3 23 hours ago
Kau telah roadblock hatiku sayang 😍😍😍
.
.
Credit to from @kufaizofficial (@get_regrann) -  roadblock hatiku 
#roadblockhatiku
#duet
#babyshima
#floor88
#sarahanan
#kufaiz
#wazuwardi
#rusamusic - #regrann

Kau telah roadblock hatiku sayang 😍😍😍
.
.
Credit to from @kufaizofficial (@get_regrann) - roadblock hatiku
#roadblockhatiku
#duet
#babyshima
#floor88
#sarahanan
#kufaiz
#wazuwardi
#rusamusic - #regrann

130 2 22 August, 2019
pagi2 lagi dah ad #roadblock ke?? 😬 #roadblockhatiku @floor88 cover duet with the new talent @hydayah2510 jugk from kedah.. amcm on xon!! 😁😁this is our 1st try 👍🏻👍🏻👍🏻
#newtalent #firsttry #aminfouz #featnewtalent #roadblockhatiku #floor88 #malaysiasong #malaysiacover #lagu #song #viral #wetry #rusa #rusamusic #indomusik #indomusikgram #ayielfham88

pagi2 lagi dah ad #roadblock ke?? 😬 #roadblockhatiku @floor88 cover duet with the new talent @hydayah2510 jugk from kedah.. amcm on xon!! 😁😁this is our 1st try 👍🏻👍🏻👍🏻
#newtalent #firsttry #aminfouz #featnewtalent #roadblockhatiku #floor88 #malaysiasong #malaysiacover #lagu #song #viral #wetry #rusa #rusamusic #indomusik #indomusikgram #ayielfham88

59 2 22 August, 2019
pagi2 lagi dah ad #roadblock ke?? 😬 #roadblockhatiku @floor88 cover duet with the new talent @hydayah2510 jugk from kedah.. amcm on xon!! 😁😁this is our 1st try 👍🏻👍🏻👍🏻
#newtalent #firsttry #aminfouz #featnewtalent #roadblockhatiku #floor88 #malaysiasong #malaysiacover #lagu #song #viral #wetry #rusa #rusamusic #indomusik #indomusikgram #ayielfham88

pagi2 lagi dah ad #roadblock ke?? 😬 #roadblockhatiku @floor88 cover duet with the new talent @hydayah2510 jugk from kedah.. amcm on xon!! 😁😁this is our 1st try 👍🏻👍🏻👍🏻
#newtalent #firsttry #aminfouz #featnewtalent #roadblockhatiku #floor88 #malaysiasong #malaysiacover #lagu #song #viral #wetry #rusa #rusamusic #indomusik #indomusikgram #ayielfham88

37 4 21 August, 2019
RILISAN TERBARU 2019!
TENTANG HATI-AZIZUL YUSUF (anak Bintulu,Sarawak)

Dengar lagu penuh di saluran Youtube CMWP :

https://www.youtube.com/watch?v=uJQdZ5rDxkc
https://www.youtube.com/watch?v=uJQdZ5rDxkc

Streaming dan muat turun di JOOX,ITUNE,SPOTIFY,APPLE MUSIC
Insyallah akan mula dimain di stesen radio tempatan.

AZIZUL YUSUF-TENTANG HATI
AZIZUL YUSUF -TENTANG HATI

Komposer : Abang Hafiz/pohc
Vokal wanita :Ziana
Mixing/mastering Engineer : Amy Mohd Tahir
Music arrangement: pohc

Amy Mohamad Tahir #rusamusic #cmwp #catsfm#catsexpose#ost#tv3#localsarawakartist #fikon19

RILISAN TERBARU 2019!
TENTANG HATI-AZIZUL YUSUF (anak Bintulu,Sarawak)

Dengar lagu penuh di saluran Youtube CMWP :

https://www.youtube.com/watch?v=uJQdZ5rDxkc
https://www.youtube.com/watch?v=uJQdZ5rDxkc

Streaming dan muat turun di JOOX,ITUNE,SPOTIFY,APPLE MUSIC
Insyallah akan mula dimain di stesen radio tempatan.

AZIZUL YUSUF-TENTANG HATI
AZIZUL YUSUF -TENTANG HATI

Komposer : Abang Hafiz/pohc
Vokal wanita :Ziana
Mixing/mastering Engineer : Amy Mohd Tahir
Music arrangement: pohc

Amy Mohamad Tahir #rusamusic #cmwp #catsfm #catsexpose #ost #tv3 #localsarawakartist #fikon19

14 0 21 August, 2019
Alololo omei x saya? Huhu. Siapa ni cer teka! #memori #twenty2 #rusamusic #secondchance

Alololo omei x saya? Huhu. Siapa ni cer teka! #memori #twenty2 #rusamusic #secondchance

42 6 20 August, 2019
Syukur Alhamdulillah & Setinggi Tahniah diucapkan wt Kump #floor88band utk Music Video Lagu terbaru : #hutang #trending  #no1 &  Setinggi Jutaan Trema kaseh utk smua peminat , tanpa kalian siapalah kami .. teruskan mendengar ya .. ❤️ #Repost  @rusamusic
• • •
#trending #no1 #hutang Wahh music video single terbaru Hutang @floor88band dah trending num 1 la! Thank you guys sudi support keluaran dari @floor88band doa kan kami dan @floor88band terus menghasilkan karya yg terbaik utk industri seni. View, like and keep sharing ok. 
@ericfuzi_f88
@floor88band
@fl88rwers
@falique_floor88
@achoifloor88 
@rusamusic
@amirfloor88
@harry_khalifah 
@ayieelhamf88
#floor88 #hutang #rusamusic
#floor88band 
#trending  #no1  #laguterbaru  #laguterbaik  #videoclip #bestmusicvideo #PAKODIE  #ropie  #ropie_sryn #youtubeviralvideos  #youtube #pakkodie #Nayan #syukurselalu  #SyukurAlhamdullilah  #Alhamdulillah  #kerjasmestirajin  #kerjaselagiowgsuka  #kerjaselagimampu #loveurlife  #happylifestyle #bzlife #respect

Syukur Alhamdulillah & Setinggi Tahniah diucapkan wt Kump #floor88band utk Music Video Lagu terbaru : #hutang #trending #no1 & Setinggi Jutaan Trema kaseh utk smua peminat , tanpa kalian siapalah kami .. teruskan mendengar ya .. ❤️ #Repost @rusamusic
• • •
#trending #no1 #hutang Wahh music video single terbaru Hutang @floor88band dah trending num 1 la! Thank you guys sudi support keluaran dari @floor88band doa kan kami dan @floor88band terus menghasilkan karya yg terbaik utk industri seni. View, like and keep sharing ok.
@ericfuzi_f88
@floor88band
@fl88rwers
@falique_floor88
@achoifloor88
@rusamusic
@amirfloor88
@harry_khalifah
@ayieelhamf88
#floor88 #hutang #rusamusic
#floor88band
#trending #no1 #laguterbaru #laguterbaik #videoclip #bestmusicvideo #PAKODIE #ropie #ropie_sryn #youtubeviralvideos #youtube #pakkodie #Nayan #syukurselalu #SyukurAlhamdullilah #Alhamdulillah #kerjasmestirajin #kerjaselagiowgsuka #kerjaselagimampu #loveurlife #happylifestyle #bzlife #respect

334 4 20 August, 2019
Break my heart again // @finneas 🇵🇱🇸🇬 Please use your earfhone 🐸

@malaysiancover @mvm_production @rusamusic @ariesmusicpro @indigitalmusic @warnermusicmy #mvmmusic #rusamusic #ariesmusic #indigitalmusic #malaysiancover

Break my heart again // @finneas 🇵🇱🇸🇬 Please use your earfhone 🐸

@malaysiancover @mvm_production @rusamusic @ariesmusicpro @indigitalmusic @warnermusicmy #mvmmusic #rusamusic #ariesmusic #indigitalmusic #malaysiancover

260 7 19 August, 2019
Fuh abg bomba gabung dgan @hyperactband lah! Blehlah padamkan kehangatan yg membara tu 😂

LIVE UPDATE MV SHOOT JANGAN BIKIN PANAS - @hyperactband FT @syafiqfarhain!!!! Moment of revelation 🔥
#hyperact #syafiqfarhain #rusamusic #hypebeat #resolusi #ostfilemhero

Fuh abg bomba gabung dgan @hyperactband lah! Blehlah padamkan kehangatan yg membara tu 😂

LIVE UPDATE MV SHOOT JANGAN BIKIN PANAS - @hyperactband FT @syafiqfarhain!!!! Moment of revelation 🔥
#hyperact #syafiqfarhain #rusamusic #hypebeat #resolusi #ostfilemhero

43 0 18 August, 2019
Assalamualaikum w.b.t
Selamat Malam Semua....😍😘
.
Perkenalkan inilah Poksu Husna.... @hafizi_abd_razak .... Poksu Husna merupakan salah satu anggota kumpulan @gonzo_band ... @gonzo_band akan ada Single pertama dan merupakan buah tangan sulong dari Group ini sendiri dan akan keluar tak lama lagi...Single yang berjudul #teristimewa .... jom support ramai²....Good Luck guy's....jangan lupa support Husna & Indah juga ye kawan²....
.
#rusamusic
#mvmmusic
#harapanmu
.
#Repost @gonzo_band
• • • • • •
His smiling brighten our band future 😂 📸 by @harizomg

Assalamualaikum w.b.t
Selamat Malam Semua....😍😘
.
Perkenalkan inilah Poksu Husna.... @hafizi_abd_razak .... Poksu Husna merupakan salah satu anggota kumpulan @gonzo_band ... @gonzo_band akan ada Single pertama dan merupakan buah tangan sulong dari Group ini sendiri dan akan keluar tak lama lagi...Single yang berjudul #teristimewa .... jom support ramai²....Good Luck guy's....jangan lupa support Husna & Indah juga ye kawan²....
.
#rusamusic
#mvmmusic
#harapanmu
.
#Repost @gonzo_band
• • • • • •
His smiling brighten our band future 😂 📸 by @harizomg

6 0 17 August, 2019
Assalamualaikum w.b.t
Selamat Malam Semua....😍😘
.
Perkenalkan Kumpulan Muzik Poksu Husna.... #GonzoBand.... Poksu Husna pakai baju Hijau Hafizi Abd Razak ...Single pertama dan merupakan buah tangan sulong dari Group ini sendiri akan keluar tak lama lagi...Single yang berjudul #teristimewa ....Good Luck guy's....
.
#rusamusic
#mvmmusic
#harapanmu
@ejai_aziz
.
#Repost @gonzo_band
• • • • • •
Our first single "TERISTIMEWA". Stay tune guys! 📸 by @harizomg

Assalamualaikum w.b.t
Selamat Malam Semua....😍😘
.
Perkenalkan Kumpulan Muzik Poksu Husna.... #GonzoBand.... Poksu Husna pakai baju Hijau Hafizi Abd Razak ...Single pertama dan merupakan buah tangan sulong dari Group ini sendiri akan keluar tak lama lagi...Single yang berjudul #teristimewa ....Good Luck guy's....
.
#rusamusic
#mvmmusic
#harapanmu
@ejai_aziz
.
#Repost @gonzo_band
• • • • • •
Our first single "TERISTIMEWA". Stay tune guys! 📸 by @harizomg

16 6 17 August, 2019
JAUH 🕊🌻// @azizharun212 “Akan aku doakan diri mu untuk bahagia hanya tuhan tahu” 😉 (hanya lagu) [ 🎧earphone ] https://www.youtube.com/watch?v=32TcIQ62F2k&feature=share
.
#jauh #azizharun #malaysiancover #rusamusic #hobynotambition

JAUH 🕊🌻// @azizharun212 “Akan aku doakan diri mu untuk bahagia hanya tuhan tahu” 😉 (hanya lagu) [ 🎧earphone ] https://www.youtube.com/watch?v=32TcIQ62F2k&feature=share
.
#jauh #azizharun #malaysiancover #rusamusic #hobynotambition

161 8 17 August, 2019
Assalamualaikum w.b.t
Selamat Pagi 😄😍
.
#throwback 
15/8/2019
Sesi rakaman lagu #harapanmu telah bermula....Kita guna music version MIDI dulu sebagai guide....tq uncle Hafiz guide kami.....😄😍
.
#harapanmu 
#rusamusic

Assalamualaikum w.b.t
Selamat Pagi 😄😍
.
#throwback
15/8/2019
Sesi rakaman lagu #harapanmu telah bermula....Kita guna music version MIDI dulu sebagai guide....tq uncle Hafiz guide kami.....😄😍
.
#harapanmu
#rusamusic

14 3 17 August, 2019
Wow terbaik  #TepukAmaiAmai Challenge ni.. 😆😆 Teringat Pak Kodi Mase zaman kanak-kanak dulu
...
#STceleb
#floor88band
#hutang  #rusamusic 
@ericfuzi_f88  @rusamusic

Wow terbaik #TepukAmaiAmai Challenge ni.. 😆😆 Teringat Pak Kodi Mase zaman kanak-kanak dulu
...
#STceleb
#floor88band
#hutang #rusamusic
@ericfuzi_f88 @rusamusic

1,488 19 16 August, 2019
Assalamualaikum w.b.t
Selamat Petang 😄😍
.
#throwback 
15/8/2019
Inilah orang kuat yang sudi guide Husna & Indah untuk lagu #harapanmu ....Terima kasih banyak² buat uncle Hafiz n uncle Vincent....😄✌
.
#harapanmu 
#rusamusic

Assalamualaikum w.b.t
Selamat Petang 😄😍
.
#throwback
15/8/2019
Inilah orang kuat yang sudi guide Husna & Indah untuk lagu #harapanmu ....Terima kasih banyak² buat uncle Hafiz n uncle Vincent....😄✌
.
#harapanmu
#rusamusic

7 0 16 August, 2019
Assalamualaikum w.b.t
Selamat Petang...😊😍
.
#throwback 
16/8/2019
Alhamdulillah....
Kami selamat sampai di studio untuk sesi rakaman lagu perdana sulong kami....Hari ni uncle Hafiz dari Kumpulan Akim & The Majistret akan guide kami....sementara uncle sedang buat persiapan....kita klik² dulu...yeeaayy....😄😄😍😍
.
#harapanmu 
#rusamusic

Assalamualaikum w.b.t
Selamat Petang...😊😍
.
#throwback
16/8/2019
Alhamdulillah....
Kami selamat sampai di studio untuk sesi rakaman lagu perdana sulong kami....Hari ni uncle Hafiz dari Kumpulan Akim & The Majistret akan guide kami....sementara uncle sedang buat persiapan....kita klik² dulu...yeeaayy....😄😄😍😍
.
#harapanmu
#rusamusic

14 0 16 August, 2019
Jom bergaya sambil menderma? Keuntungan hasil jualan Tshirt ‘Pendidikan Untuk Semua’ oleh @konco.locallabel ini akan disumbangkan kepada @sekolahalternatif.my Sekolah Alternatif dibangunkan untuk memberi pendidikan asas secara PERCUMA kepada anak anak tanpa dokumen di Sabah.
#hyperact #hypebeat #rusamusic #Resolusi #hyperactivist #koncolocallabel #membelisambilmenderma

Jom bergaya sambil menderma? Keuntungan hasil jualan Tshirt ‘Pendidikan Untuk Semua’ oleh @konco.locallabel ini akan disumbangkan kepada @sekolahalternatif.my Sekolah Alternatif dibangunkan untuk memberi pendidikan asas secara PERCUMA kepada anak anak tanpa dokumen di Sabah.
#hyperact #hypebeat #rusamusic #Resolusi #hyperactivist #koncolocallabel #membelisambilmenderma

16 0 16 August, 2019
Song:HARUSNYA AKU
Support:@amin_v_99 •
•
•
•
•
•
•
•
@easy_peazy55 @easy_peazy55 @easy_peazy55 #harrykhalifahoffical #indogrammusic #rusamusic #mvm #blackhatcatrecords

Song:HARUSNYA AKU
Support:@amin_v_99







@easy_peazy55 @easy_peazy55 @easy_peazy55 #harrykhalifahoffical #indogrammusic #rusamusic #mvm #blackhatcatrecords

14 0 15 August, 2019
Sapa tengok @mhi_tv3 pagi tadi? Ada @hyperactband promo lagu “Resolusi” versi akustik hehe. Korang pergi la tengok music video kat youtube. Lain dari lain tau. .
Thank you @mhi_tv3 for having us! 
#rusamusic #hypebeat #resolusi #mhi

Sapa tengok @mhi_tv3 pagi tadi? Ada @hyperactband promo lagu “Resolusi” versi akustik hehe. Korang pergi la tengok music video kat youtube. Lain dari lain tau. .
Thank you @mhi_tv3 for having us!
#rusamusic #hypebeat #resolusi #mhi

320 0 15 August, 2019
Anugerah pertama buat @floor88band pd 8.8.2019 untuk Anugerah Instafamous Fenomena. Lucu ya dorang.. 😂😂. #aqilah #zalikha #kemaafandihariraya #roadblockhatiku #hutang #anugerahinstafamous
#floor88 #floor88band #anugerahinstafamous #hurrtv #rusamusic

Anugerah pertama buat @floor88band pd 8.8.2019 untuk Anugerah Instafamous Fenomena. Lucu ya dorang.. 😂😂. #aqilah #zalikha #kemaafandihariraya #roadblockhatiku #hutang #anugerahinstafamous
#floor88 #floor88band #anugerahinstafamous #hurrtv #rusamusic

153 19 14 August, 2019
Raya haji pun dah hbis, @hyperactband pun dah kembali beraksi! 
Jom kita ber “ Resolusi” esok🤘🏻
#Hyperact #Hyperactivist #Resolusi #MHITV3 #hypebeat #rusamusic

Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan kami Hyper Act di @mhi_tv3 esok!

Raya haji pun dah hbis, @hyperactband pun dah kembali beraksi!
Jom kita ber “ Resolusi” esok🤘🏻
#Hyperact #Hyperactivist #Resolusi #MHITV3 #hypebeat #rusamusic

Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan kami Hyper Act di @mhi_tv3 esok!

21 1 14 August, 2019
Salam n morning everyone, jgn lupa hari nie last day untuk vote top 5 #abpbh32 
Apa lagi yg ditunggu2 Jom vote @asfanshah 
www.abpbh.com.my

#PenyanyiLelakiPopular 
#rusamusic 
#blackbeastentertainment 
#sumpahcintaku

Salam n morning everyone, jgn lupa hari nie last day untuk vote top 5 #abpbh32
Apa lagi yg ditunggu2 Jom vote @asfanshah
www.abpbh.com.my

#PenyanyiLelakiPopular
#rusamusic
#blackbeastentertainment
#sumpahcintaku

6 0 13 August, 2019

Top #rusamusic posts

Nanti kan official music video”Keluhan Hati” @officialhamizan05 isnin ini 26th August jam 5 petang di channel Youtube kami Rusa Music 😊
#mizan #keluhanhati #rusamusic

Nanti kan official music video”Keluhan Hati” @officialhamizan05 isnin ini 26th August jam 5 petang di channel Youtube kami Rusa Music 😊
#mizan #keluhanhati #rusamusic

1,663 10 7 hours ago
Sudah biasa diriku ditinggalkan
Diacuhkan dan dicampakan
Oleh orang yang kucinta
Menyakitkan tapi tak ku rasakan
Kupasrahkan semua pada Tuhan
Yang telah mengatur semua jalanku
Dan juga jodohku dimanapun
Kapanpun itu
Karna ku selow sungguh selow
Sangat selow tetap selow
Santai santai jodoh gak akan kemana
.
.
. @wahyuselow14 
Thanks for those who keep supporting me and this is for you guys 💕@malaysiancover
#cover #pianoversion #malaysiancover #wednsdycover #miminrhzmcover #meleTOP #AME2019 #aktifkaname2019 #100plus @meletop @kini.viral #rusamusic #mvmproduction @rusamusic @mvm_production #earphonerecomended 🎧🔛🎧

Sudah biasa diriku ditinggalkan
Diacuhkan dan dicampakan
Oleh orang yang kucinta
Menyakitkan tapi tak ku rasakan
Kupasrahkan semua pada Tuhan
Yang telah mengatur semua jalanku
Dan juga jodohku dimanapun
Kapanpun itu
Karna ku selow sungguh selow
Sangat selow tetap selow
Santai santai jodoh gak akan kemana
.
.
. @wahyuselow14
Thanks for those who keep supporting me and this is for you guys 💕@malaysiancover
#cover #pianoversion #malaysiancover #wednsdycover #miminrhzmcover #meleTOP #AME2019 #aktifkaname2019 #100plus @meletop @kini.viral #rusamusic #mvmproduction @rusamusic @mvm_production #earphonerecomended 🎧🔛🎧

1,004 42 19 December, 2018
MENELUSURI RINDU❤️ // @awisspin 
Bila nak release lagu ni ? memang terbaik 🔥 . Memang minat betul lagu arwah achik spin . Goodluck @awisspin bagi top lagu ni👏🏻👏🏻
Salah lirik harapmaaf*
.
.
Full link dekat bio☝🏻
( recommend use earphone 🎧 )
.
.
@spintheofficial @wanzbarons 
@baronbros @baronbrosempire @permaisuribarons @malaysiancover @fmcmusic @rusamusic 
@mvm_production 
#menelusuririndu #menelusuririnduchallenge #awisspin #malaysiancoversong #malaysiancover  #rusamusic #fmcmusic #syezhsncover

MENELUSURI RINDU❤️ // @awisspin
Bila nak release lagu ni ? memang terbaik 🔥 . Memang minat betul lagu arwah achik spin . Goodluck @awisspin bagi top lagu ni👏🏻👏🏻
Salah lirik harapmaaf*
.
.
Full link dekat bio☝🏻
( recommend use earphone 🎧 )
.
.
@spintheofficial @wanzbarons
@baronbros @baronbrosempire @permaisuribarons @malaysiancover @fmcmusic @rusamusic
@mvm_production
#menelusuririndu #menelusuririnduchallenge #awisspin #malaysiancoversong #malaysiancover #rusamusic #fmcmusic #syezhsncover

366 28 27 July, 2019
Ada yg sampai marah kami kt youtube , asal post je sikit 😂🤣 , takpe..2 hari je lagi 🤗 , Tunggu taw 🤗 alalalaa🌹 .
.
.
Sape yg da tengok teaser ? , macam mana ok tak ? , Jangan lupa minggu depan taw 🤗 . . .
.
@aiwahida
@ejai_aziz .
.
#Azarraband #alalasayang #mvmproduction #Rusamusic #lagubaru2019 #lagumerajuk #Lagupenggantidiri #yangterbaikituandasemua

Ada yg sampai marah kami kt youtube , asal post je sikit 😂🤣 , takpe..2 hari je lagi 🤗 , Tunggu taw 🤗 alalalaa🌹 .
.
.
Sape yg da tengok teaser ? , macam mana ok tak ? , Jangan lupa minggu depan taw 🤗 . . .
.
@aiwahida
@ejai_aziz .
.
#Azarraband #alalasayang #mvmproduction #Rusamusic #lagubaru2019 #lagumerajuk #Lagupenggantidiri #yangterbaikituandasemua

2,511 74 22 February, 2019