#riffascrubbibir Instagram Photos & Videos

riffascrubbibir - 414 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
4.8
average likes

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah
3 0 16 November, 2019

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
2 0 16 November, 2019

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
3 0 16 November, 2019

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #trulooks #comelpipimerah #tintedmoisturizer #makeuptutorial #muabellaz #muabellazpakai #trustedseller #promoraya #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg #riffascrub #lotionriffa #riffalotion #scrubbibirriffa #scrubriffa #riffaconcealer #concealerriffa #agentriffa

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal#riffapinkyscrub#riffascrubbibir#riffaoriginal#trulooks#comelpipimerah#tintedmoisturizer#makeuptutorial#muabellaz#muabellazpakai #trustedseller#promoraya#salecpg#cpgpromosi#cpgfoundation#cpgeyebrow#bedakcpg#riffascrub#lotionriffa#riffalotion#scrubbibirriffa#scrubriffa#riffaconcealer#concealerriffa#agentriffa
3 0 13 November, 2019

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #trulooks #comelpipimerah #tintedmoisturizer #makeuptutorial #muabellaz #muabellazpakai #trustedseller #promoraya #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg #riffascrub #lotionriffa #riffalotion #scrubbibirriffa #scrubriffa #riffaconcealer #concealerriffa #agentriffa

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal#riffapinkyscrub#riffascrubbibir#riffaoriginal#trulooks#comelpipimerah#tintedmoisturizer#makeuptutorial#muabellaz#muabellazpakai #trustedseller#promoraya#salecpg#cpgpromosi#cpgfoundation#cpgeyebrow#bedakcpg#riffascrub#lotionriffa#riffalotion#scrubbibirriffa#scrubriffa#riffaconcealer#concealerriffa#agentriffa
5 0 13 November, 2019

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #trulooks #comelpipimerah #tintedmoisturizer #makeuptutorial #muabellaz #muabellazpakai #trustedseller #promoraya #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg #riffascrub #lotionriffa #riffalotion #scrubbibirriffa #scrubriffa #riffaconcealer #concealerriffa #agentriffa

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal#riffapinkyscrub#riffascrubbibir#riffaoriginal#trulooks#comelpipimerah#tintedmoisturizer#makeuptutorial#muabellaz#muabellazpakai #trustedseller#promoraya#salecpg#cpgpromosi#cpgfoundation#cpgeyebrow#bedakcpg#riffascrub#lotionriffa#riffalotion#scrubbibirriffa#scrubriffa#riffaconcealer#concealerriffa#agentriffa
1 0 13 November, 2019

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #trulooks #comelpipimerah #tintedmoisturizer #makeuptutorial #muabellaz #muabellazpakai #trustedseller #promoraya #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg #riffascrub #lotionriffa #riffalotion #scrubbibirriffa #scrubriffa #riffaconcealer #concealerriffa #agentriffa

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal#riffapinkyscrub#riffascrubbibir#riffaoriginal#trulooks#comelpipimerah#tintedmoisturizer#makeuptutorial#muabellaz#muabellazpakai #trustedseller#promoraya#salecpg#cpgpromosi#cpgfoundation#cpgeyebrow#bedakcpg#riffascrub#lotionriffa#riffalotion#scrubbibirriffa#scrubriffa#riffaconcealer#concealerriffa#agentriffa
5 0 12 November, 2019

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #trulooks #comelpipimerah #tintedmoisturizer #makeuptutorial #muabellaz #muabellazpakai #trustedseller #promoraya #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg #riffascrub #lotionriffa #riffalotion #scrubbibirriffa #scrubriffa #riffaconcealer #concealerriffa #agentriffa

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal#riffapinkyscrub#riffascrubbibir#riffaoriginal#trulooks#comelpipimerah#tintedmoisturizer#makeuptutorial#muabellaz#muabellazpakai #trustedseller#promoraya#salecpg#cpgpromosi#cpgfoundation#cpgeyebrow#bedakcpg#riffascrub#lotionriffa#riffalotion#scrubbibirriffa#scrubriffa#riffaconcealer#concealerriffa#agentriffa
10 0 12 November, 2019

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #trulooks #comelpipimerah #tintedmoisturizer #makeuptutorial #muabellaz #muabellazpakai #trustedseller #promoraya #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg #riffascrub #lotionriffa #riffalotion #scrubbibirriffa #scrubriffa #riffaconcealer #concealerriffa #agentriffa

READY STOCK CONCEALER RIFFAA 🔥
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut² jerawat/jeragat pon boleh cover tau. .
Yang kening berselerak jgn dok cukur² kening tu,meh guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi. . 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :-
🌞 Menutup bulu² halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
.
Harga : RM29.90
Tidak Termasok Postage
.
.
.
Inbox sis @ whatsapp untuk order📞
012-6841269
.
.
.
#riffapinkyscruboriginal#riffapinkyscrub#riffascrubbibir#riffaoriginal#trulooks#comelpipimerah#tintedmoisturizer#makeuptutorial#muabellaz#muabellazpakai #trustedseller#promoraya#salecpg#cpgpromosi#cpgfoundation#cpgeyebrow#bedakcpg#riffascrub#lotionriffa#riffalotion#scrubbibirriffa#scrubriffa#riffaconcealer#concealerriffa#agentriffa
6 0 12 November, 2019

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah
2 0 3 November, 2019

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
2 0 3 November, 2019

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
2 0 3 November, 2019

🍒RIFFA PINKY SCRUB🍒
.
💰 Harga RM39
📮 Postage RM8sm/RM12ss
_
Untuk apa Scrub ni 🤔🤔🤔
.
Organic scrub..yg mana bibir hitam lenggam Esp yg Smoking. try this scrub pinky riffa Confirm Cerah . Laki perempuan boleh ya..
.
👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah
.
Bkn setakat bibir ja..oulss ble try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik..harus la Selamat di gunakan..
.
_
Order melalui whatsapp, sila tekan link👇
📲 www.wasap.my/60193045627/riffascrub

#teamfaimi #riffascrubbibir

🍒RIFFA PINKY SCRUB🍒
.
💰 Harga RM39
📮 Postage RM8sm/RM12ss
_
Untuk apa Scrub ni 🤔🤔🤔
.
Organic scrub..yg mana bibir hitam lenggam Esp yg Smoking. try this scrub pinky riffa Confirm Cerah . Laki perempuan boleh ya..
.
👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah
.
Bkn setakat bibir ja..oulss ble try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik..harus la Selamat di gunakan..
.
_
Order melalui whatsapp, sila tekan link👇
📲 www.wasap.my/60193045627/riffascrub

#teamfaimi #riffascrubbibir
1 0 15 October, 2019

🍒RIFFA PINKY SCRUB🍒
.
💰 Harga RM39
📮 Postage RM8sm/RM12ss
_
Untuk apa Scrub ni 🤔🤔🤔
.
Organic scrub..yg mana bibir hitam lenggam Esp yg Smoking. try this scrub pinky riffa Confirm Cerah . Laki perempuan boleh ya..
.
👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah
.
Bkn setakat bibir ja..oulss ble try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik..harus la Selamat di gunakan..
.
_
Order melalui whatsapp, sila tekan link👇
📲 www.wasap.my/601126438066/riffascrub

#teamfaimi #riffascrubbibir

🍒RIFFA PINKY SCRUB🍒
.
💰 Harga RM39
📮 Postage RM8sm/RM12ss
_
Untuk apa Scrub ni 🤔🤔🤔
.
Organic scrub..yg mana bibir hitam lenggam Esp yg Smoking. try this scrub pinky riffa Confirm Cerah . Laki perempuan boleh ya..
.
👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah
.
Bkn setakat bibir ja..oulss ble try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik..harus la Selamat di gunakan..
.
_
Order melalui whatsapp, sila tekan link👇
📲 www.wasap.my/601126438066/riffascrub

#teamfaimi #riffascrubbibir
1 0 10 October, 2019

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah! Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
WSP📲 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI  MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah!  Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
 WSP📲 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub
3 0 6 October, 2019

Riffa DHati Scrub ♥️♥️
Fuhhhh nak scrub bibiq nak scrub bahagian2 kulit lembut korangg boleh gunaa Riffa ni👍🏼👍🏼
.
Bestnyaaaaaaa dia senang bawak ke mana2 sahaja! Scrub dalam kereta sebelum makeup pun tkde masalah💋
Jom postage harini dgn kami 🛒🛒🛒
Teruss wasap📞017-2323858 017-2323858 .
#riffascru #riffascrubbibir #riffaoriginal #maskerbibir #riffadhatioriginal #riffaproduk #kedaimekap #kedaimekapmurahgiler #kedaimekapmurahsgtsgt #kosmetikklang #kosmetikshahalam #kosmetikmurahgiler #kosmetikselangor #kosmetik #kosmetikmurah

Riffa DHati Scrub ♥️♥️
Fuhhhh nak scrub bibiq nak scrub bahagian2 kulit lembut korangg boleh  gunaa Riffa ni👍🏼👍🏼
.
Bestnyaaaaaaa dia senang bawak ke mana2 sahaja! Scrub dalam kereta sebelum makeup pun tkde masalah💋
Jom postage harini dgn kami 🛒🛒🛒
Teruss wasap📞017-2323858 017-2323858 .
#riffascru #riffascrubbibir #riffaoriginal #maskerbibir #riffadhatioriginal #riffaproduk #kedaimekap #kedaimekapmurahgiler #kedaimekapmurahsgtsgt #kosmetikklang #kosmetikshahalam #kosmetikmurahgiler #kosmetikselangor #kosmetik #kosmetikmurah
7 0 30 September, 2019

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah
0 0 24 September, 2019

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
0 0 24 September, 2019

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
1 0 24 September, 2019

.
➡️ RIFFA LIPSCRUB
➡️ RM39
👉 MEMBER RM33
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉 Fungsi dan Kelebihan Riffaa D'Hati Pinky Scrub
.
🍒 Bibir pastinya kelihatan cantik, anjal, halus dan licin.
🍒 Mengurangkan masalah bibir yang menggelupas, kering atau merekah.
🍒 Membantu melancarkan peredaran darah sekitar bibir.
🍒 Sangat bagus untuk mereka yang bibir kasar, kusam, gelap (merokok).
🍒 Membuat bibir gelap kembali berwarna cerah pink semulajadi.
🍒 Mengurangi kedutan / garis halus pada bibir.
🍒 Bibir jadi lebih lembab dan segar.
🍒 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick agar lebih 'long lasting'.
🍒Boleh digunakan pada mana2 bahagian badan lain juga seperti tumit kaki, siku, ketiak dll.
.
Cara pakai
.
🍒 Pastikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat bersih
🍒 Ambil sedikit scrub dan gosok perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit
🍒 Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda.
🍒 Sebagai mask sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama 1 minit dan bilas bersih.
.
Isian kandungan : 10gm / pcs
.
#riffalipscrub  #riffaoriginal 
#riffaalotion #riffamagiclotion #riffascrubbibir  #riffaoriginal  #riffaconcealer #riffamurah  #riffaglowingspray  #riffaconcealer #riffaconcealeroriginal

.
➡️ RIFFA LIPSCRUB
➡️ RM39
👉 MEMBER RM33
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉 Fungsi dan Kelebihan Riffaa D'Hati Pinky Scrub
.
🍒 Bibir pastinya kelihatan cantik, anjal, halus dan licin.
🍒 Mengurangkan masalah bibir yang menggelupas, kering atau merekah.
🍒 Membantu melancarkan peredaran darah sekitar bibir.
🍒 Sangat bagus untuk mereka yang bibir kasar, kusam, gelap (merokok).
🍒 Membuat bibir gelap kembali berwarna cerah pink semulajadi.
🍒 Mengurangi kedutan / garis halus pada bibir.
🍒 Bibir jadi lebih lembab dan segar.
🍒 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick agar lebih 'long lasting'.
🍒Boleh digunakan pada mana2 bahagian badan lain juga seperti tumit kaki, siku, ketiak dll.
.
Cara pakai
.
🍒 Pastikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat bersih
🍒 Ambil sedikit scrub dan gosok perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit
🍒 Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda.
🍒 Sebagai mask sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama 1 minit dan bilas bersih.
.
Isian kandungan : 10gm / pcs
.
#riffalipscrub #riffaoriginal 
#riffaalotion #riffamagiclotion #riffascrubbibir  #riffaoriginal  #riffaconcealer #riffamurah  #riffaglowingspray  #riffaconcealer #riffaconcealeroriginal
1 0 23 September, 2019

.
➡️ RIFFA MAGIC LOTION
➡️ RM59
👉 MEMBER RM48
📱 +601139380204
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
*❤RIFFA MAGIC LOTION❤
.
Losyen kegemaran MUA Bellaz
.
✔mencerahkan kulit
✔melembap tanpa melekit
✔mudah menyerap & tersangat wangi
.
#riffaalotion #riffamagiclotion #riffascrubbibir  #riffaoriginal  #riffaconcealer #kulitcerah #kesanseawal7hari #lotionmagic #kulitputih #takmelekit #spf60 #sunblock #sunscreen #instantwhitening #lotionhalal #bumiputera

.
➡️ RIFFA MAGIC LOTION
➡️ RM59
👉 MEMBER RM48
📱 +601139380204
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
*❤RIFFA MAGIC LOTION❤
.
Losyen kegemaran MUA Bellaz
.
✔mencerahkan kulit
✔melembap tanpa melekit
✔mudah menyerap & tersangat wangi
.
#riffaalotion #riffamagiclotion #riffascrubbibir  #riffaoriginal  #riffaconcealer #kulitcerah #kesanseawal7hari #lotionmagic #kulitputih #takmelekit #spf60 #sunblock #sunscreen #instantwhitening #lotionhalal #bumiputera
0 0 23 September, 2019

.
➡️ RIFFA CONCEALER
➡️ RM39
👉 AHLI RM35
📱 +601139380204
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
🍀RIFFA CONCEALER 🍀
.
Cari concealer ke uolls? Meh nak kenalkan Riffa Concealer yg digunakan oleh MUA Bella.😘
.
Sebenarnya, nk mekap lebih cantik mestila guna concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. 😚
.
Apa gunanya concealer?. Uolls nk kening on fleek mesti tutup kening berlebihan. baru la kening tu elok je bentuknya 👍👍
.
Yang ada jerawat dan parut jerawat, tutup dulu dengan corrector, pastu tutup dengan concealer. hilang dah jerawat dan parut jerawat 😄 pastu pakai la foundation. 😙
.
Riffa pun ada concealer juga. 😍 1 warna ni sesuai utk kulit wanita Asia. Uolls tak yah pening pikir warna concealer. 😊 untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage. 😱
.
#riffaalotion #riffamagiclotion #riffascrubbibir #riffaoriginal  #riffaconcealer #riffaglowingspray  #riffaconcealer
#wanitaasia #eyebag #parutjerawat #jeragat #cutcreasemakeup #tutupjerawat #eyebrowsandconcealer

.
➡️ RIFFA CONCEALER
➡️ RM39
👉 AHLI RM35
📱 +601139380204
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
🍀RIFFA CONCEALER 🍀
.
Cari concealer ke uolls? Meh nak kenalkan Riffa Concealer yg digunakan oleh MUA Bella.😘
.
Sebenarnya, nk mekap lebih cantik mestila guna concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. 😚
.
Apa gunanya concealer?. Uolls nk kening on fleek mesti tutup kening berlebihan. baru la kening tu elok je bentuknya 👍👍
.
Yang ada jerawat dan parut jerawat, tutup dulu dengan corrector, pastu tutup dengan concealer. hilang dah jerawat dan parut jerawat 😄 pastu pakai la foundation. 😙
.
Riffa pun ada concealer juga. 😍 1 warna ni sesuai utk kulit wanita Asia. Uolls tak yah pening pikir warna concealer. 😊 untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage. 😱
.
#riffaalotion #riffamagiclotion #riffascrubbibir #riffaoriginal #riffaconcealer #riffaglowingspray  #riffaconcealer
#wanitaasia #eyebag #parutjerawat #jeragat #cutcreasemakeup #tutupjerawat  #eyebrowsandconcealer
0 0 23 September, 2019

🍒 RIFFA PINKKY SCRUB 🍒

Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.READY STOCK!! Bella pun guna uolss. 💋 Dapat menanggalkan kulit mati di bibir .
💋 Dapat menjadikan bibir warna pink semula jadi . 💋 Pakai sebelum apply liptint atau lipmatte untuk kesan long lasting .
💋Dapat mencegah bibir daripada merekah .
💋mempunyai haruman manis buah 🎁FREEGIFT MENANTI
Whassup sis untuk details/order👇👇 ☎️ www.wasap.my/601126438066/Riffascrub

#Teamfaimi
#riffa #riffascrubbibir

🍒 RIFFA PINKKY SCRUB 🍒

Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.READY STOCK!! Bella pun guna uolss. 💋 Dapat menanggalkan kulit mati di bibir .
💋 Dapat menjadikan bibir warna pink semula jadi . 💋 Pakai sebelum apply liptint atau lipmatte untuk kesan long lasting .
💋Dapat mencegah bibir daripada merekah .
💋mempunyai haruman manis buah 🎁FREEGIFT MENANTI 
Whassup sis untuk details/order👇👇 ☎️ www.wasap.my/601126438066/Riffascrub

#Teamfaimi
#riffa #riffascrubbibir
1 0 21 September, 2019

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah! Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
WSP 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI  MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah!  Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
 WSP 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub
4 0 11 September, 2019

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah! Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
WSP 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI  MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah!  Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
 WSP 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub
5 0 11 September, 2019

🍒 RIFFA PINKY SCRUB 🍒
.
Mua Bellaz pun guna tau 😍
💋 Dapat menanggalkan kulit mati di bibir 💋 Dapat menjadikan bibir warna pink semula jadi
💋 Pakai sebelum apply liptint atau lipmatte untuk kesan long lasting .
💋Dapat mencegah bibir daripada merekah
💋Diperbuat dari bahan organik
.
#riffa
#scrubriffa
#riffascrub
#riffascrubbibir
#riffapinkyscrub
#riffascrubmurah
#riffaapinkyscrub
#riffapinkyscruboriginal
#riffalipsscrub
#scrubriffaa
#riffaascrub
#riffadhatiscrub

🍒 RIFFA PINKY SCRUB 🍒
.
Mua Bellaz pun guna tau 😍
💋 Dapat menanggalkan kulit mati di bibir 💋 Dapat menjadikan bibir warna pink semula jadi
💋 Pakai sebelum apply liptint atau lipmatte untuk kesan long lasting .
💋Dapat mencegah bibir daripada merekah
💋Diperbuat dari bahan organik
.
#riffa
#scrubriffa
#riffascrub
#riffascrubbibir
#riffapinkyscrub
#riffascrubmurah
#riffaapinkyscrub
#riffapinkyscruboriginal
#riffalipsscrub
#scrubriffaa
#riffaascrub
#riffadhatiscrub
3 0 9 September, 2019

Perawatan untuk bibir yang terasa halus, wangi, lembut, mungil muda penuh dan seksi daya penarik tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik.
.
.
🍒Kelihatan cantik, berisi dan licin.
🍒Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🍒Membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna.
🍒Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🍒Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🍒Menghaluskan kulit bibir
🍒Mengurangi kedutan pada bibir
🍒Menyenyalkan bibir seperti bibir bayi
🍒Bibir jadi lebih lembab
🍒Bibir lebih cerah
🍒Sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
🍒Mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas.
🍒Membantu menghapus kulit mati yang kering dan terkelupas
🍒Memberikan bibir yang terasa lembut dan kenyal serta memungilkan bibir yang nipis.
🍒Formula buah buahan n bahan
organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda.
🍒Menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis. .
🍒Sesuai di gunakan pada puting payu dara untuk mengembalikan warna asal yang jernih dan beransur merah jambu alami.
🍒Kawasan serta bibir vagina agar segar cerah dan lembut gebu merah alami .
🍒Melembut, mengangkat sel mati pada bahagian siku, lutut, tumit serta buku lali kaki, tapak tangan yang kasar , pada bahagian ketiak dan kawasan yang kering dan bermasaalah .
.
.
🔸CARA PAKAI:
🍒astikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat bersih .
🍒Ambil sedikit scrub dan gosok perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit
🍒Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda.
🍒Sebagai mask sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama 1 minit dan bilas bersih.
.
.
#finabeautyinspire #taiping #taipingperak #kosmetik #kosmetikviral #makeupartist #muataiping #muautara #muaperak #muaipoh #muakualakangsar #muabatukurau #muasemanggol #muachangkatjering #muapenang #riffa #riffadhati #riffadihati #riffascrub #riffascrubbibir

Perawatan untuk bibir yang terasa halus, wangi, lembut, mungil muda penuh dan seksi daya penarik tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik.
.
.
🍒Kelihatan cantik, berisi dan licin.
🍒Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🍒Membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna.
🍒Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🍒Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🍒Menghaluskan kulit bibir
🍒Mengurangi kedutan pada bibir
🍒Menyenyalkan bibir seperti bibir bayi
🍒Bibir jadi lebih lembab
🍒Bibir lebih cerah
🍒Sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
🍒Mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas.
🍒Membantu menghapus kulit mati yang kering dan terkelupas
🍒Memberikan bibir yang terasa lembut dan kenyal serta memungilkan bibir yang nipis.
🍒Formula buah buahan n bahan
organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda.
🍒Menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis. .
🍒Sesuai di gunakan pada puting payu dara untuk mengembalikan warna asal yang jernih dan beransur merah jambu alami.
🍒Kawasan serta bibir vagina agar segar cerah dan lembut gebu merah alami .
🍒Melembut, mengangkat sel mati pada bahagian siku, lutut, tumit serta buku lali kaki, tapak tangan yang kasar , pada bahagian ketiak dan kawasan yang kering dan bermasaalah .
.
.
🔸CARA PAKAI:
🍒astikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat bersih .
🍒Ambil sedikit scrub dan gosok perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit
🍒Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda.
🍒Sebagai mask sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama 1 minit dan bilas bersih.
.
.
#finabeautyinspire #taiping #taipingperak #kosmetik #kosmetikviral #makeupartist #muataiping #muautara #muaperak #muaipoh #muakualakangsar #muabatukurau #muasemanggol #muachangkatjering #muapenang #riffa #riffadhati #riffadihati #riffascrub #riffascrubbibir
10 0 6 September, 2019

Posted @withrepost@kedaikosmetikviralhebat Nk lips pinkish.. Nk kaki tgn bdn putih geboooo... Nk buat kening bentuk terletak and cover segala cela... Jom dapatkan kombo jimat Dr riffa... 3 item Rm100 jur.. Exc postage + 2 free gift hani bg Wasap +60103772459

#riffamagiclotionoriginal #riffascrubbibir #riffascrub #riffaconcealer #putihgebu #bibirpinkish #likeforlikes #likeforfollow #jualmurah #original #brandmalaysia #highquality #kedaionlinemalaysia #instashopmalaysia #igbizmalaysia #instabiz #onlineshopmalaysia #onlineseller #bestseller #igshopmalaysia #aliffaziz #bazaaronline #bazarpaknil - #regrann

Posted @withrepost • @kedaikosmetikviralhebat Nk lips pinkish.. Nk kaki tgn bdn putih geboooo... Nk buat kening bentuk  terletak and cover segala cela... Jom dapatkan kombo jimat Dr riffa... 3 item Rm100 jur.. Exc postage + 2 free gift hani bg Wasap +60103772459

#riffamagiclotionoriginal #riffascrubbibir #riffascrub #riffaconcealer #putihgebu #bibirpinkish#likeforlikes #likeforfollow #jualmurah #original #brandmalaysia #highquality #kedaionlinemalaysia #instashopmalaysia #igbizmalaysia #instabiz #onlineshopmalaysia #onlineseller #bestseller #igshopmalaysia #aliffaziz #bazaaronline #bazarpaknil - #regrann
8 0 5 September, 2019

Nk lips pinkish.. Nk kaki tgn bdn putih geboooo... Nk buat kening bentuk terletak and cover segala cela... Jom dapatkan kombo jimat Dr riffa... 3 item Rm100 jur.. Exc postage + 2 free gift hani bg Wasap +60103772459

#riffamagiclotionoriginal #riffascrubbibir #riffascrub #riffaconcealer #putihgebu #bibirpinkish #likeforlikes #likeforfollow #jualmurah #original #brandmalaysia #highquality #kedaionlinemalaysia #instashopmalaysia #igbizmalaysia #instabiz #onlineshopmalaysia #onlineseller #bestseller #igshopmalaysia #aliffaziz #bazaaronline #bazarpaknil - #regrann

Nk lips pinkish.. Nk kaki tgn bdn putih geboooo... Nk buat kening bentuk  terletak and cover segala cela... Jom dapatkan kombo jimat Dr riffa... 3 item Rm100 jur.. Exc postage + 2 free gift hani bg Wasap +60103772459

#riffamagiclotionoriginal #riffascrubbibir #riffascrub #riffaconcealer #putihgebu #bibirpinkish#likeforlikes #likeforfollow #jualmurah #original #brandmalaysia #highquality #kedaionlinemalaysia #instashopmalaysia #igbizmalaysia #instabiz #onlineshopmalaysia #onlineseller #bestseller #igshopmalaysia #aliffaziz #bazaaronline #bazarpaknil - #regrann
8 1 3 September, 2019

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah
4 0 31 August, 2019

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
1 0 31 August, 2019

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFAA LIPS CRUB💐
.
BIBIR PUN ASET PENTING JUGA. Selain dari mekeup & kosmetik, uols mesti jarang2 scrub bibir kan? Uols tau dak, bibir pun perlukan penjagaan rapi. Hat mana yang hitam kusam, mengelupas, kering. Itu perkara biasa bagi orang yang MALAS jaga bibir. Tonyoh je dengan scrub ni terus licin pink2 gituu😊
.
Bukan setakat bibir je tau. Tempat2 lain pun boleh sapu jugak. Mana yang kasar2 gelap2 tu boleh sapu.

Scrub ORGANIC ni selamat. Formulasi dari buah-buahan & bahan organik vegan. Bau pun wangi macam stoberi. Sesuai untuk lelaki perempuan.

KELEBIHAN RIFFA SCRUB :
🌹 Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas
🌹 Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir
🌹 Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky)
🌹 Bibir jadi lebih lembab
🌹 Guna sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting'
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
2 0 31 August, 2019

Top #riffascrubbibir posts

Riffa DHati Scrub ♥️♥️
Fuhhhh nak scrub bibiq nak scrub bahagian2 kulit lembut korangg boleh gunaa Riffa ni👍🏼👍🏼
.
Bestnyaaaaaaa dia senang bawak ke mana2 sahaja! Scrub dalam kereta sebelum makeup pun tkde masalah💋
Jom postage harini dgn kami 🛒🛒🛒
Teruss wasap📞017-2323858 017-2323858 .
#riffascru #riffascrubbibir #riffaoriginal #maskerbibir #riffadhatioriginal #riffaproduk #kedaimekap #kedaimekapmurahgiler #kedaimekapmurahsgtsgt #kosmetikklang #kosmetikshahalam #kosmetikmurahgiler #kosmetikselangor #kosmetik #kosmetikmurah

Riffa DHati Scrub ♥️♥️
Fuhhhh nak scrub bibiq nak scrub bahagian2 kulit lembut korangg boleh  gunaa Riffa ni👍🏼👍🏼
.
Bestnyaaaaaaa dia senang bawak ke mana2 sahaja! Scrub dalam kereta sebelum makeup pun tkde masalah💋
Jom postage harini dgn kami 🛒🛒🛒
Teruss wasap📞017-2323858 017-2323858 .
#riffascru #riffascrubbibir #riffaoriginal #maskerbibir #riffadhatioriginal #riffaproduk #kedaimekap #kedaimekapmurahgiler #kedaimekapmurahsgtsgt #kosmetikklang #kosmetikshahalam #kosmetikmurahgiler #kosmetikselangor #kosmetik #kosmetikmurah
7 0 30 September, 2019

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah! Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
WSP 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI  MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah!  Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!! pos sm rm8, ss rm12
.
 WSP 0193094509 /KLIK LINK DI BIO😘
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub
2 1 19 June, 2019

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah! Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!!
. + postage sm rm8, ss rm12
.
.
.jom 📲 +60135969771 😍 /click link bio je 😊 .
.
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub

SCRUB BAU CERI MMG BEST!! BIBIR PN JADI  MOIST JA 🤩
.

Riffa pinky scrub PEK BARU‼️😘
.
.
Nak cantikkan,pinkkan dan rawat bibir uols? Jom cuba RIFFA PINKY SCRUB ni.
.
Organic scrub, yg sangat sesuai utk uols ada masalah dgn bibir hitam, kering, merekah!  Terutama yg Smoking tuu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh 🤗

Kebaikan:
. 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bkn setakat bibir ja.. boleh try kt mna saja nk bg pink tu tonyoh2 la smpai pink ..nama dh Organik.. Harus la Selamat d gunakan.. Kene cuba baru jatuh cinta tau!

Rm39 Sahaja!!
. + postage sm rm8, ss rm12
.
.
.jom 📲 +60135969771 😍 /click link bio je 😊 .
. 
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#tintedmoisturizer #sitiaafiyah #makeuptutorial #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub
19 0 11 July, 2019

MURAHNYAAAAA‼️‼️
3 BARANG NI HARGA ASAL RM 137,
PROMOSI HANYA RM 100 SAHAJA‼
JIMAT RM 37.
.
pos sm rm9, ss rm13.
.
Siap dapat FREE WET TISU BELLAZ tu🎁 🌸RIFFA MAGIC LOTION🌸
- mmg herlokk laa sapa pernah pakai tau laa hasilnya terbaik serap elok putih gebu natural.Lotion putih spf35 tau.wangi habis. .
.
🌸 RIFFA SCRUB BIBIR🌸 - untk bibir nmpk lebih kemerahan
Buang sel2 kulit kering.Lembab bibir .Bila pakai lipmatte, bibir lagi2 cantik. .
.
🌸 RIFFA CONCEALER 🌸
- Concealer untk tutup parut jerawat n concealer kening mmg sgt2 cantik power hbs...
.
PROMOSI 3 HARI SAHAJA‼️‼️
sehingga akhir oktober 💋
.
=======
WSP 0193451442 /KLIK LINK DI BIO😘
. .
#riffamagiclotionoriginal #riffamagiclotion #riffapinkyscruboriginal #riffascrubbibir #riffascrub #riffascrubmurah # #riffamagiclotionmurah #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah

MURAHNYAAAAA‼️‼️
3 BARANG NI HARGA ASAL RM 137,
PROMOSI HANYA RM 100 SAHAJA‼
JIMAT RM 37.
.
pos sm rm9, ss rm13.
.
Siap dapat FREE WET TISU BELLAZ tu🎁 🌸RIFFA MAGIC LOTION🌸
- mmg herlokk laa sapa pernah pakai tau laa hasilnya terbaik serap elok putih gebu natural.Lotion putih spf35 tau.wangi habis. .
.
🌸 RIFFA SCRUB BIBIR🌸 - untk bibir nmpk lebih kemerahan
Buang sel2 kulit kering.Lembab bibir .Bila pakai lipmatte, bibir lagi2 cantik. .
.
🌸 RIFFA CONCEALER 🌸
- Concealer untk tutup parut jerawat n concealer kening mmg sgt2 cantik power hbs...
.
PROMOSI 3 HARI SAHAJA‼️‼️
sehingga akhir oktober 💋
.
=======
WSP 0193451442 /KLIK LINK DI BIO😘
. .
#riffamagiclotionoriginal #riffamagiclotion #riffapinkyscruboriginal #riffascrubbibir #riffascrub #riffascrubmurah ##riffamagiclotionmurah #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah
1 0 13 October, 2018

🌸 RIFFA SCRUB BIBIR 🌸

Organic scrub, sangat sesuai untuk uols ada masalah dengab bibir hitam, kering, merekah! Terutama yang Smoking tu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh guna 🤗

Kebaikan: 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bukan setakat bibir je, boleh try kt mana saja nk bagi pink tu tonyoh manja smpai pink nama dah Organik Harus la Selamat diguna kan. Kene cuba baru jatuh cinta ❤️
.
Berminat?
Klik link untuk details/order
📲 www.wasap.my/60197134889/riffascrub

#scrubbibir #riffascrub #scrubs #riffascrubbibir #igmakeup #liptreatment #organiclips #instamakeup #penjagaanbibir #pinkishlips #instafamous #visit #visitmyigshop #igshop #onlinestore #makeup #bazarpaknilonline #jualmurah

🌸 RIFFA SCRUB BIBIR 🌸

Organic scrub, sangat sesuai untuk uols ada masalah dengab bibir hitam, kering, merekah!  Terutama yang Smoking tu 🤦🏼‍♀️ WAJIB try this scrub tau, kompom Cerah . Laki perempuan boleh guna 🤗

Kebaikan: 👄Menghaluskan kulit bibir
👄Bibir jadi lembab
👄Bibir lebih cerah

Bukan setakat bibir je, boleh try kt mana saja nk bagi pink tu tonyoh manja  smpai pink  nama dah Organik Harus la Selamat diguna kan. Kene cuba baru jatuh cinta ❤️
.
Berminat?
Klik link untuk details/order
📲 www.wasap.my/60197134889/riffascrub

#scrubbibir #riffascrub #scrubs #riffascrubbibir #igmakeup #liptreatment #organiclips #instamakeup #penjagaanbibir #pinkishlips #instafamous #visit #visitmyigshop #igshop #onlinestore #makeup #bazarpaknilonline #jualmurah
23 1 13 March, 2019

Stok raya loading masuk
Okey sat nak luruskan pinggang
Jom singah ke kf beauty shop
Nak borong boleh terus wssup saya 👇
KF BEAUTY SHOP 📲📲whatsup
http://www.wasap.my/601128149242 💁BOLEH WALK IN
KF BEAUTY SHOP
LOT 1809 A2 JALAN LIMAU
MERU KLANG

Waze :kf beauty shop
Landmark berhadapan mosbi car wash
Bersebelahan mesra hadware
Dan bersebelahan kedai makan udin tomyam

#kfbeautyshopmeru #kosmetikmerumurah #kosmetikmerumurah #merukosmetikmurah #kosmetikborong #productviral #productalha #legacybbbody #nafurameru #syokmascarameru #sobellameru #sobellameruklang #okayacosmeticmeru #alhacosmeticmeru #khaffpallete #cpgmeru #dyxymeru #hervessencemeru #riffascrubbibir #productlegacymeru #codmeru #codbukitkapar #codkapar #codpuncakalam #postageseluruhnegeri #postageseluruhmalaysia

Stok raya loading masuk 
Okey sat nak luruskan pinggang 
Jom singah ke kf beauty shop 
Nak borong boleh terus wssup saya 👇
KF BEAUTY SHOP 📲📲whatsup
http://www.wasap.my/601128149242 💁BOLEH WALK IN
KF BEAUTY SHOP
LOT 1809 A2 JALAN LIMAU 
MERU KLANG

Waze :kf beauty shop 
Landmark berhadapan mosbi car wash 
Bersebelahan mesra hadware 
Dan bersebelahan kedai makan udin tomyam

#kfbeautyshopmeru #kosmetikmerumurah #kosmetikmerumurah #merukosmetikmurah #kosmetikborong #productviral #productalha #legacybbbody #nafurameru #syokmascarameru #sobellameru #sobellameruklang #okayacosmeticmeru #alhacosmeticmeru #khaffpallete #cpgmeru #dyxymeru #hervessencemeru #riffascrubbibir #productlegacymeru #codmeru #codbukitkapar #codkapar #codpuncakalam #postageseluruhnegeri #postageseluruhmalaysia
17 1 29 April, 2019

🌸 MAGIC LOTION RIFFA 🌸

Putihnya tangan bella 😍 MAGIC LOSYEN RIFFA mmg power uolsss 😘

Uols nak jugaaak? Nak putih mcm bella? Ada spf tau! Boleh buat sunblock 💃Harga berpatutan boleh putih gebus 1 badan. Tekejut laki uols nanti taww 😍 .
.
🌸KELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI 🌸 .
.
Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen .
.
💛 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60
💙 Mengekalkan haruman sepanjang hari
💜 Ramuan extrac bunga lily
💚 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
💛 Kesan seawal 7 hari
💙 yang penting ada logo halal .
.
.
. jom 📲 +60135969771 😍 .
.
.
#riffalotion #riffadhati #taipingperak #lotionriffa
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
#muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub

🌸 MAGIC LOTION RIFFA 🌸

Putihnya tangan bella 😍 MAGIC LOSYEN RIFFA mmg power uolsss 😘

Uols nak jugaaak? Nak putih mcm bella? Ada spf tau! Boleh buat sunblock 💃Harga berpatutan boleh putih gebus 1 badan. Tekejut laki uols nanti taww 😍 .
.
🌸KELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI 🌸 .
.
Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen .
.
💛 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60
💙 Mengekalkan haruman sepanjang hari
💜 Ramuan extrac bunga lily
💚 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
💛 Kesan seawal 7 hari
💙 yang penting ada logo halal .
.
.
. jom 📲 +60135969771 😍 .
.
. 
#riffalotion #riffadhati #taipingperak #lotionriffa
#riffapinkyscruboriginal
#riffapinkyscrub #riffascrubbibir #riffaoriginal #babyctdk #pelamin #trulooks #comelpipimerah
 #muabellaz #baju #bajumurah #trustedseller #seriusbuyer #promo #promosi #love #bajuraya #bajubridemaids #salecpg #cpgpromosi #cpgfoundation #cpgeyebrow #bedakcpg
#riffascrub
27 0 11 July, 2019

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen

💐RIFFA MAGIC LOTION💐
.
Sapu sapu terus putih chuols🤗 Siapa tak kenal whitening lotion yang hot viral ni? Lotion kegilaan MUA Bellaz tau! Kenapa? Kenapa? Nak tahu tak, lotion ni tak melekit langsung. Bila pakai, sapu sapu macam lotion biasa, terus putih chuols.

Hilang tak kalau kena air? Dok ehhh! Sebab lotion ni terus meresap ke dalam kulit awak and hydate your skins well. Takde lagi istilah "eee muka jee putih, tangan hitam. Huish pedih kan ayat tu?
.
KELEBIHAN :
🌹 Bersaiz besar (100ml) sangat jimat, lambat habis walaupun pakai tiap hari
🌹 Pakai sikit jee, terus putih dalam 5 saat
🌹 Ada SPF60, bestnya ada sunscreen sekali
🌹 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
🌹 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai
🌹 Mengekalkan haruman sepanjang hari
🌹 Ramuan extrac bunga lily
🌹 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
🌹 Kesan seawal 7 hari
🌹 Ada logo halal keluaran bumiputra dan KKM approved
🌹 Tak melekit dan tak berminyak langsung bila pakai
🌹 Instant whitening lotion
🌹 Mudah dibawa ke mana saja
.
👉HARGA : RM48
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #riffaadhati #scrubriffaa #scrubriffa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffadhati #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #riffamagiclotionoriginal #magiclotionriffa #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen
2 0 16 November, 2019

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah

💐RIFFA CONCEALER (5gram)💐
.
🌟Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)
🌟FORMULA TERBARU

Riffa pun ada concealer juga. Riffa concealer hanya ada 1 warna sahaja & sesuai utk kulit wanita Asia.
Uolls tak yah pening pikir warna concealer. Untung beli RIFFAA concealer ni sebab high coverage.

Mekap lebih cantik dengan menggunakan concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation. Concealer boleh cover all your flaws, eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover.

Korang boleh guna untuk kening, tutup jerawat dan parut tau sebab coverage dia POWER gila. Nak buat cut crease mekap pun boleh guna riffa concealer ni ok

Yan kening berselerak jangan dok cukur2 kening tauu😟 guna je concealer Riffa boleh membantu kening uolzzz nampak kemas dan rapi😏
.
1 bekas Tahan lama 1-2 bulan! Kalau jarang guna, berbulan2 tak habis

FUNGSI/KELEBIHAN CONCEALER RIFFA :
🌹 MENUTUP BULU² HALUS DI ATAS & BAWAH KENING
🌹 COVERAGE YANG TINGGI
TEKSTUR RINGAN
🌹 MENCERAHKAN KULIT
🌹 MENUTUP PARUT JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
🌹 MENUTUP PARUT & CELA PADA WAJAH
🌹 MENUTUP LIANG PORI
🌹 MENGATASI EYEBAG
🌹 BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
🌹 MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA GUNA :
✔️SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH
✔️GUNAKAN SEBELUM MAKEUP
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#riffascrub #riffascrubbibir #riffaascrub #riffaascrubmurah #riffalipsscrub #riffalipscrub #riffaalipscrub #riffa #riffaa #scrubriffaa #riffaapinkyscrub #riffapinkyscrub #riffapinkyscruboriginal #riffapinkyscrubmurah #pinkyscrubriffaa #riffaapinkyscrubmurah #riffaapinkyscruboriginal #riffaadhatimagiclotion #riffaalotion #riffaaconcealer #riffaamagiclotion #riffamagiclotion #losyenriffaa #losyenriffa #riffalosyen #concealerriffaa #riffaconcealer #riffaconcelear #riffaconcealeroriginal #riffaconcealermurah
4 0 31 August, 2019