#promoraya2019 Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

13
average comments
471.9
average likes
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
0 0 4 minutes ago
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
5 0 1 hour ago
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
6 0 1 hour ago
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
7 0 3 hours ago
@xolovebloosom Profile picture

@xolovebloosom

ARMANI DRESS RM29 ONLY!!
.
Nak lagi best 3 helai RM94 termasuk postage!!! 😱😍
.
😍Material : Soft Crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till Xl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM29 (N/p : RM30)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #rayasales #raya2019 #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #promoraya2019 #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah

ARMANI DRESS RM29 ONLY!!
.
Nak lagi best 3 helai RM94 termasuk postage!!! 😱😍
.
😍Material : Soft Crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till Xl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM29 (N/p : RM30)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #rayasales #raya2019 #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #promoraya2019 #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah
0 0 4 hours ago
@cool.optical88 Profile picture

@cool.optical88

Shah Alam, Malaysia

design transparent yg hotz ! 💫 (size 50-19-139) jom dptkn, kalau spek saja rm35 , dpt skali kotak spek 👓, if skali power rm100 total tau. free pos sem, sabah sarawak add rm5 only 💗
.
wasap 📲 016-8978958 to order .
COD around Shah Alam area 🚗🚗🚗 #spekpower #spekrabun #rabunjauh #rabundekat #spekkorea #spekhipster #promoraya2019 #raya2019 #harimalaysia #shahalam

design transparent yg hotz ! 💫 (size 50-19-139)  jom dptkn, kalau spek saja rm35 , dpt skali kotak spek 👓, if skali power rm100 total tau. free pos sem, sabah sarawak add rm5 only 💗
.
wasap 📲 016-8978958 to order .
COD around Shah Alam area 🚗🚗🚗 #spekpower #spekrabun #rabunjauh #rabundekat #spekkorea #spekhipster #promoraya2019 #raya2019 #harimalaysia #shahalam
4 1 5 hours ago
@fafaushop Profile picture

@fafaushop

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum
4 0 6 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
3 1 6 hours ago
@fafaushop Profile picture

@fafaushop

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum
15 5 6 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Ni kesemua 9 warna Zalia yg akan release harini tau❤️
.
Make sure kalau ada yg berkenan tu terus book skrg ya, sebab nnti HQ dah release, confirm akan sold out ‼️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Ni kesemua 9 warna Zalia yg akan release harini tau❤️
.
Make sure kalau ada yg berkenan tu terus book skrg ya, sebab nnti HQ dah release, confirm akan sold out ‼️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
1 1 6 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan harini tau 😱😱
.
Sapa nak order kena cepat ya, sebab berdasarkan pengalaman sebelum ni, stok Zalia akan sold out hari pertama lagi tau ‼️ 🤗
.
Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan harini tau 😱😱
.
Sapa nak order kena cepat ya, sebab berdasarkan pengalaman sebelum ni, stok Zalia akan sold out hari pertama lagi tau ‼️ 🤗
.
Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
2 1 6 hours ago
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
6 0 20 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

MHAH Tech Resources

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
1 3 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Roti Canai Pak Teh

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
1 1 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Rumahku Taman Merak Mas

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
1 1 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
0 1 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Pulau Tinggi

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
104 1 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
103 1 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
1 1 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
105 1 22 hours ago
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Thistle Hotel JOHOR BAHRU

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
1 1 22 hours ago
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

FREE POSTAGE‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke SET R.LEHER+LOKET NI ?? , kalau belum jom beli satu set ni dapat FREE POSTAGE tauu😍. .nak beli asing pon blh😊
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya

FREE POSTAGE‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke SET R.LEHER+LOKET NI ?? , kalau belum jom beli satu set ni dapat FREE POSTAGE tauu😍. .nak beli asing pon blh😊
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya
14 0 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke R.TANGAN NI?? , kalau belum jom beli satu set skli cincin dapat FREE POSTAGE tauu😍. .
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke R.TANGAN NI?? , kalau belum jom beli satu set skli cincin  dapat FREE POSTAGE tauu😍. .
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya
2 0 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke R.TANGAN NI?? , kalau belum jom beli satu set skli cincin dapat FREE POSTAGE tauu😍. .
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke R.TANGAN NI?? , kalau belum jom beli satu set skli cincin  dapat FREE POSTAGE tauu😍. .
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya
6 0 16 September, 2019
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
1 1 16 September, 2019
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Thistle Hotel JOHOR BAHRU

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
103 1 16 September, 2019
@thenada.co Profile picture

@thenada.co

Pusat Analisis DNA Jabatan Kimia Johor

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order

Hello girls ‼️ Kurung Zalia batch ke 3 akan release esok 😱😱
.
Sebab takut tak sempat grab, kami open order awal harini 🤗 Jom tengok2 dan terus dapatkan baju kurung #TAKPERLUGOSOK versi corak ni ❤️
.
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MATERIAL MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL
.
.
HARGA RM79/PASANG
.
Klik link di bio untuk order
103 1 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke R.TANGAN CHANEL NI?? , kalau belum jom beli satu set skli cincin dapat FREE POSTAGE tauu😍. .
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️.
.
Korang dah grab ke R.TANGAN CHANEL NI?? , kalau belum jom beli satu set skli cincin  dapat FREE POSTAGE tauu😍. .
.
👉 Panjang boleh request.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoseptember #promoraya2019 #saleraya
21 1 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️ CINCIN batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️ CINCIN batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya
5 0 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️ CINCIN batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️ CINCIN batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya
3 0 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️ BANGLE batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️ BANGLE  batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya
3 0 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️ BANGLE batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️ BANGLE  batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya
7 0 16 September, 2019
@farah_jewels_hq Profile picture

@farah_jewels_hq

READYSTOCK ‼️‼️‼️ set r.leher + loket batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya

READYSTOCK ‼️‼️‼️ set r.leher + loket batu nilam & berlian swiss 😍❤️. .
.
👉 Free cop & potong.
👉 💯 Emas Bangkok original.
👉 Warna tahan lama.
👉 Boleh sadur balik bila kusam.
👉 Boleh pakai harian & xgatal.
.
Tekan jer link wasap di bio untuk pertanyaan/tempahan .
.
👇👇👇 http://EmasBangkok.wasap.my
+60148018315

#emasbangkok #emasbangkokoriginal
#emasbangkokmurah #trending 
#emasbangkokcop916 #emasmurah #emasbajet #gelangmurah #cocosajat  #setkanak2sale #subangsale #gelangset #rantaitangan #rantaileher #rantailehercocosajat #hargadirectkilang #emasbangkokreadystock #customerfeedback #pemborongemasbangkok  #gelangviral #emasviral #emasbangkoksale #emasbangkokkelantan #emasbangkokborong  #rantaitanganviral #hargabajet #promoOGOS #promoraya2019 #saleraya
3 0 16 September, 2019
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
9 0 16 September, 2019
@xolovebloosom Profile picture

@xolovebloosom

ARMANI DRESS RM29 ONLY!!
.
Nak lagi best 3 helai RM94 termasuk postage!!! 😱😍
.
😍Material : Soft Crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till Xl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM29 (N/p : RM30)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #rayasales #raya2019 #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #promoraya2019 #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah

ARMANI DRESS RM29 ONLY!!
.
Nak lagi best 3 helai RM94 termasuk postage!!! 😱😍
.
😍Material : Soft Crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till Xl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM29 (N/p : RM30)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #rayasales #raya2019 #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #promoraya2019 #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah
0 0 16 September, 2019
@pinkladyofficially Profile picture

@pinkladyofficially

PINKLADY HAPPY CREAM
meningkatkan jumlah payudara anda dengan memajukan dan membina semula kulit payudara anda dan kawasan sekitarnya. Ia memberikan bentuk yang indah ke payudara anda dengan mengangkat payudara anda dan menjadikannya tegang. Produk ini memudahkan kegunaan dan regenerasi tisu derma.
.
PINKLADY Happy Cream meningkatkan saiz. cawan anda tiga kali ganda dalam masa beberapa minggu. Juga, produk ini membantu dalam pertumbuhan tisu payudara dan mengandungi formula 'phytoestrogen' yang membantu anda mendapatkan payudara yang lebih besar dan lebih tegang.
.
PINKLADY Happy Cream mengandungi molekul nano yang menembusi jauh ke dalam tisu payudara. Selain meningkatkan saiz cawan anda, krim menjadikan payudara anda licin dan lembut. • Bau yang menyenangkan.
• Bekerja untuk semua jenis kulit.
• Tiada kesan sampingan.
• Mengandungi bahan semula jadi.
• 100% organik.
• Dapat diserap dengan cepat.
• Selamat untuk bayi dan kanak-kanak.
• Bahan yang boleh dimakan.
• Keputusan Pantas.
• Mengandungi ekstrak herba.
• Berfungsi dengan baik walaupun selepas kehamilan.
• Pelembap
.
whatsapp 0189455727 (lia)
.
#pinkladyhappycream #pinkladymontok #pinkladybodyperfectionoriginal #babysayang #aliffsyukriterlajaklaris #happycream #breastcream #krimpayudarabesar #krimpayudaramurah #besarkanbreast #besarkantetek #besarkanpunggung
#pinkladyworldwide #missvketat #malaysiaonlineshop #kulitgebu #payudarabesar #keputihan #senggugut #pinkladymalaysia #viralmalaysia2019 #pinkladyhq #superwink #superboobs #aliffsyukriterlajaklaris #babysayang #jomraya #leeyanarahman #promoraya2019 #pinkladypromosi #elrahexclusive

PINKLADY HAPPY CREAM
meningkatkan jumlah payudara anda dengan memajukan dan membina semula kulit payudara anda dan kawasan sekitarnya. Ia memberikan bentuk yang indah ke payudara anda dengan mengangkat payudara anda dan menjadikannya tegang. Produk ini memudahkan kegunaan dan regenerasi tisu derma.
.
PINKLADY Happy Cream meningkatkan saiz. cawan anda tiga kali ganda dalam masa beberapa minggu. Juga, produk ini membantu dalam pertumbuhan tisu payudara dan mengandungi formula 'phytoestrogen' yang membantu anda mendapatkan payudara yang lebih besar dan lebih tegang.
.
PINKLADY Happy Cream mengandungi molekul nano yang menembusi jauh ke dalam tisu payudara. Selain meningkatkan saiz cawan anda, krim menjadikan payudara anda licin dan lembut. • Bau yang menyenangkan.
• Bekerja untuk semua jenis kulit.
• Tiada kesan sampingan.
• Mengandungi bahan semula jadi.
• 100% organik.
• Dapat diserap dengan cepat.
• Selamat untuk bayi dan kanak-kanak.
• Bahan yang boleh dimakan.
• Keputusan Pantas.
• Mengandungi ekstrak herba.
• Berfungsi dengan baik walaupun selepas kehamilan.
• Pelembap
.
whatsapp 0189455727 (lia)
.
#pinkladyhappycream #pinkladymontok #pinkladybodyperfectionoriginal #babysayang #aliffsyukriterlajaklaris #happycream #breastcream #krimpayudarabesar #krimpayudaramurah #besarkanbreast #besarkantetek #besarkanpunggung
#pinkladyworldwide #missvketat #malaysiaonlineshop #kulitgebu #payudarabesar #keputihan  #senggugut #pinkladymalaysia #viralmalaysia2019 #pinkladyhq #superwink #superboobs #aliffsyukriterlajaklaris #babysayang #jomraya #leeyanarahman #promoraya2019 #pinkladypromosi #elrahexclusive
9 1 16 September, 2019
@faiz.iphonempire Profile picture

@faiz.iphonempire

👍ORIGINAL APPLE (MY SET) ✅NEW AND SEALED
✅ WARRANTY BY APPLE MALAYSIA
✅ 1 YEARS WARRANTY
. 🔥HOT SALES🔥
.
📵SECONDHAND
📵RECOND
📵REFURBISHED
📵CLONE

Bandingkan harga,
kenapa bayar lebih??? Harga jauh lebih murah😋
Postage free😘
Original😍 🎉 10 FREEGIFT 🎁
✅ Tempered Glass ✅ Silicon Case
✅ Fish EYE Lens
✅ iRing
✅ Monopod
✅ Cable Protector
✅ Touch ID
✅ Sim adapte
✅ Remax Cable
✅ Game holder ✨While stock last
✨Sementara stock masih ad

Jika ragu dan takut,anda boleh membuat pembelian di shoppe:

https://shopee.com.my/product/22461586/2158178356?smtt=0.0.9
.
. .

JOM FOLLOW2 ABAM PUNYA IGSHOP 👇
@faiz.iphonempire
@faiz.iphonempire
@faiz.iphonempire
#lawakkarutapakahini #projekraya #raya2k19
#zonlawak #lawakantarabangsa #originaliphone #bajet #terlajakmurah #murah #ramadhan2k19 #raya2k19 #raya2019
#iphoneseller #iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneuser #iphone #abamjualiphonemurah
#raya2019 #ramadhan2019 #promoraya2019
#catlover #viral #malaysia #malaysian #terlajaklaris #terlajakviral #cikgu #student #newlife #kucing #panda

👍ORIGINAL APPLE (MY SET) ✅NEW AND SEALED
✅ WARRANTY BY APPLE MALAYSIA
✅ 1 YEARS WARRANTY
. 🔥HOT SALES🔥
.
📵SECONDHAND
📵RECOND
📵REFURBISHED
📵CLONE

Bandingkan harga,
kenapa bayar lebih??? Harga jauh lebih murah😋
Postage free😘
Original😍 🎉 10 FREEGIFT 🎁
✅ Tempered Glass ✅ Silicon Case
✅ Fish EYE Lens
✅ iRing
✅ Monopod
✅ Cable Protector
✅ Touch ID
✅ Sim adapte
✅ Remax Cable
✅ Game holder ✨While stock last
✨Sementara stock masih ad

Jika ragu dan takut,anda boleh membuat pembelian di shoppe:

https://shopee.com.my/product/22461586/2158178356?smtt=0.0.9
.
. .

JOM FOLLOW2 ABAM PUNYA IGSHOP 👇
@faiz.iphonempire 
@faiz.iphonempire 
@faiz.iphonempire 
#lawakkarutapakahini #projekraya #raya2k19
#zonlawak #lawakantarabangsa #originaliphone #bajet #terlajakmurah #murah #ramadhan2k19 #raya2k19 #raya2019
#iphoneseller #iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneuser #iphone #abamjualiphonemurah
#raya2019 #ramadhan2019 #promoraya2019
#catlover #viral #malaysia #malaysian #terlajaklaris #terlajakviral #cikgu #student #newlife #kucing #panda
6 0 15 September, 2019
@faiz.iphonempire Profile picture

@faiz.iphonempire

👍ORIGINAL APPLE (MY SET) ✅NEW AND SEALED
✅ WARRANTY BY APPLE MALAYSIA
✅ 1 YEARS WARRANTY
. 🔥HOT SALES🔥
.
📵SECONDHAND
📵RECOND
📵REFURBISHED
📵CLONE

Bandingkan harga,
kenapa bayar lebih??? Harga jauh lebih murah😋
Postage free😘
Original😍 🎉 10 FREEGIFT 🎁
✅ Tempered Glass ✅ Silicon Case
✅ Fish EYE Lens
✅ iRing
✅ Monopod
✅ Cable Protector
✅ Touch ID
✅ Sim adapte
✅ Remax Cable
✅ Game holder ✨While stock last
✨Sementara stock masih ad

Jika ragu dan takut,anda boleh membuat pembelian di shoppe:

https://shopee.com.my/product/22461586/2158224691?smtt=0.0.9
.
.
.
. .

JOM FOLLOW2 ABAM PUNYA IGSHOP 👇
@faiz.iphonempire
@faiz.iphonempire
@faiz.iphonempire
#lawakkarutapakahini #projekraya #raya2k19
#zonlawak #lawakantarabangsa #originaliphone #bajet #terlajakmurah #murah #ramadhan2k19 #raya2k19 #raya2019
#iphoneseller #iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneuser #iphone #abamjualiphonemurah
#raya2019 #ramadhan2019 #promoraya2019
#catlover #viral #malaysia #malaysian #terlajaklaris #terlajakviral #cikgu #student #newlife #kucing #panda

👍ORIGINAL APPLE (MY SET) ✅NEW AND SEALED
✅ WARRANTY BY APPLE MALAYSIA
✅ 1 YEARS WARRANTY
. 🔥HOT SALES🔥
.
📵SECONDHAND
📵RECOND
📵REFURBISHED
📵CLONE

Bandingkan harga,
kenapa bayar lebih??? Harga jauh lebih murah😋
Postage free😘
Original😍 🎉 10 FREEGIFT 🎁
✅ Tempered Glass ✅ Silicon Case
✅ Fish EYE Lens
✅ iRing
✅ Monopod
✅ Cable Protector
✅ Touch ID
✅ Sim adapte
✅ Remax Cable
✅ Game holder ✨While stock last
✨Sementara stock masih ad

Jika ragu dan takut,anda boleh membuat pembelian di shoppe:

https://shopee.com.my/product/22461586/2158224691?smtt=0.0.9
.
.
.
. .

JOM FOLLOW2 ABAM PUNYA IGSHOP 👇
@faiz.iphonempire 
@faiz.iphonempire 
@faiz.iphonempire 
#lawakkarutapakahini #projekraya #raya2k19
#zonlawak #lawakantarabangsa #originaliphone #bajet #terlajakmurah #murah #ramadhan2k19 #raya2k19 #raya2019
#iphoneseller #iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneuser #iphone #abamjualiphonemurah
#raya2019 #ramadhan2019 #promoraya2019
#catlover #viral #malaysia #malaysian #terlajaklaris #terlajakviral #cikgu #student #newlife #kucing #panda
6 0 15 September, 2019
@faiz.iphonempire Profile picture

@faiz.iphonempire

👍ORIGINAL APPLE (MY SET) ✅NEW AND SEALED
✅ WARRANTY BY APPLE MALAYSIA
✅ 1 YEARS WARRANTY
. 🔥HOT SALES🔥
.
📵SECONDHAND
📵RECOND
📵REFURBISHED
📵CLONE

Bandingkan harga,
kenapa bayar lebih??? Harga jauh lebih murah😋
Postage free😘
Original😍 🎉 10 FREEGIFT 🎁
✅ Tempered Glass ✅ Silicon Case
✅ Fish EYE Lens
✅ iRing
✅ Monopod
✅ Cable Protector
✅ Touch ID
✅ Sim adapter
✅ Remax Cable
✅ Game holder ✨While stock last
✨Sementara stock masih ad

Jika ragu dan takut,anda boleh membuat pembelian di shoppe:

https://shopee.com.my/product/22461586/2158241917?smtt=0.0.9
.
.
. .

JOM FOLLOW2 ABAM PUNYA IGSHOP 👇
@faiz.iphonempire
@faiz.iphonempire
@faiz.iphonempire
#lawakkarutapakahini #projekraya #raya2k19
#zonlawak #lawakantarabangsa #originaliphone #bajet #terlajakmurah #murah #ramadhan2k19 #raya2k19 #raya2019
#iphoneseller #iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneuser #iphone #abamjualiphonemurah
#raya2019 #ramadhan2019 #promoraya2019
#catlover #viral #malaysia #malaysian #terlajaklaris #terlajakviral #cikgu #student #newlife #kucing #panda

👍ORIGINAL APPLE (MY SET) ✅NEW AND SEALED
✅ WARRANTY BY APPLE MALAYSIA
✅ 1 YEARS WARRANTY
. 🔥HOT SALES🔥
.
📵SECONDHAND
📵RECOND
📵REFURBISHED
📵CLONE

Bandingkan harga,
kenapa bayar lebih??? Harga jauh lebih murah😋
Postage free😘
Original😍 🎉 10 FREEGIFT 🎁
✅ Tempered Glass ✅ Silicon Case
✅ Fish EYE Lens
✅ iRing
✅ Monopod
✅ Cable Protector
✅ Touch ID
✅ Sim adapter
✅ Remax Cable
✅ Game holder ✨While stock last
✨Sementara stock masih ad

Jika ragu dan takut,anda boleh membuat pembelian di shoppe:

https://shopee.com.my/product/22461586/2158241917?smtt=0.0.9
.
.
. .

JOM FOLLOW2 ABAM PUNYA IGSHOP 👇
@faiz.iphonempire 
@faiz.iphonempire 
@faiz.iphonempire 
#lawakkarutapakahini #projekraya #raya2k19
#zonlawak #lawakantarabangsa #originaliphone #bajet #terlajakmurah #murah #ramadhan2k19 #raya2k19 #raya2019
#iphoneseller #iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneuser #iphone #abamjualiphonemurah
#raya2019 #ramadhan2019 #promoraya2019
#catlover #viral #malaysia #malaysian #terlajaklaris #terlajakviral #cikgu #student #newlife #kucing #panda
5 0 15 September, 2019
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
13 0 15 September, 2019
@hannanmedispa_bangi Profile picture

@hannanmedispa_bangi

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi .
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi,
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 ,
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘

😍 Thank you for coming to @hannanmedispa_bangi . 
________
Jom cantik2 selepas raya melalui rawatan muka di @. Boleh whatsapp  terus 😘 ( link whatsapp ada di bio profile)
________
Alamat 📌: Hannan Medispa Bangi, 
No. 29, Lot C1-09,C2-09, Jalan 8/35, Bangi 43650 , 
Landmark 📍: Atas medifeet (waze : medifeet)

#cantikraya #beautiful #promoraya2019 #hannanmedispabangi😘😘
8 0 15 September, 2019
@somebymi_hanem Profile picture

@somebymi_hanem

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM70 (LARGE 50ML) .
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM70 (LARGE 50ML) .
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum
12 2 15 September, 2019
@fafaushop Profile picture

@fafaushop

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum #snailtruecicamalaysia #snailtruecicatrial

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum #snailtruecicamalaysia #snailtruecicatrial
12 0 15 September, 2019
@xolovebloosom Profile picture

@xolovebloosom

ARMANI DRESS RM29 ONLY!!
.
Nak lagi best 3 helai RM94 termasuk postage!!! 😱😍
.
😍Material : Soft Crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till Xl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM29 (N/p : RM30)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #rayasales #raya2019 #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #promoraya2019 #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah

ARMANI DRESS RM29 ONLY!!
.
Nak lagi best 3 helai RM94 termasuk postage!!! 😱😍
.
😍Material : Soft Crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till Xl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM29 (N/p : RM30)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #rayasales #raya2019 #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #promoraya2019 #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah
5 0 15 September, 2019
@fafaushop Profile picture

@fafaushop

MAIM Holdings Berhad

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum #snailtruecicamalaysia #snailtruecicamalaysiamurah

READY STOCK!
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI .
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥️
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea.
____________

HARGA:
RM75 (LARGE 50ML)
RM27 ( TRIAL PACK 10ML)
.
#snailtruecica #snailmiraclerepairserum #snailserum #miraclerepairserum #miracleserum #somebymisnailserum #laneigeserum #somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #somebymimiraclerepairserum #snailserummalaysia #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymipuchong #serummurah #somebymioriginal #somebymimurah #produkkecantikan #raya2019 #promoraya2019 #promoraya #bajuraya2019 #kebayaraya #ctdk #miracletonermalaysia #miracleserum #snailtruecicamalaysia #snailtruecicamalaysiamurah
5 0 15 September, 2019

Top #promoraya2019 posts

@aamyliaakesah Profile picture

@aamyliaakesah

“PROMOSI RAYA”
Dah tak sampai berapa hari lagi kita nak sambut hari raya niii🥰🥰
.

PROMO KERVE MASIH ONZZZ POSTAGE POWN MASIH ONZZZ

1pcs RM79 (Jimat RM20), 2pcs RM140 (Jimat RM58), 3pcs RM195 (Jimat RM102) .
Sape nak bagi harga tak masuk akal..boleh tarikkk rambutt ni!! Dapatkan Kerve Shapewear sekerang..
Pagi raya MELETOPPP .😘
.
Dapatkan sekarang di

01123448006
01123448006
01123448006 @kerve.official @kerve.official @kerve.official
.
#kerveshapewear
#saleraya
#pakaimacamtakpakai
#raya2019
#promoraya
#promoraya2019

“PROMOSI RAYA” 
Dah tak sampai berapa hari lagi kita nak sambut hari raya niii🥰🥰
.

PROMO KERVE MASIH ONZZZ POSTAGE POWN MASIH ONZZZ

1pcs RM79 (Jimat RM20), 2pcs RM140 (Jimat RM58), 3pcs RM195 (Jimat RM102) .
Sape nak bagi harga tak  masuk akal..boleh tarikkk rambutt ni!! Dapatkan Kerve Shapewear sekerang..
Pagi raya MELETOPPP .😘
.
Dapatkan sekarang di

01123448006
01123448006
01123448006  @kerve.official @kerve.official @kerve.official
.
#kerveshapewear
#saleraya
#pakaimacamtakpakai
#raya2019
#promoraya
#promoraya2019
16,472 242 27 May, 2019
@clamor.my Profile picture

@clamor.my

◼️SET 3 - Clamor Born To Play◼️
.
Code : CL7
.
🔷Shortsleeve & Longsleeve only
🔷Open for single order & Team order
🔷 Full Sublimation Jersey
🔷Material : Microfibre Hexagon Mesh(160gsm)New❗️
.
.
#clamormy #rayasale #sublimationmalaysiamurah #promoraya2019 #clamorraya2019 #bajurugby #bajufutsal #bajubolajaring #bajusukan #jerseymurah #jerseymurahmalaysia

◼️SET 3 - Clamor Born To Play◼️
.
Code : CL7
.
🔷Shortsleeve & Longsleeve only
🔷Open for single order & Team order
🔷 Full Sublimation Jersey
🔷Material : Microfibre Hexagon Mesh(160gsm)New❗️
.
.
#clamormy #rayasale #sublimationmalaysiamurah #promoraya2019 #clamorraya2019 #bajurugby #bajufutsal #bajubolajaring #bajusukan #jerseymurah #jerseymurahmalaysia
200 7 30 April, 2019
@legend_sport.my Profile picture

@legend_sport.my

[ #PERHATIAN!!!] 📢📢SALE RAYA TINGGAL 8 HARI SAHAJA LAGI !! SALE VALID SEHINGGA 19 MEI SAHAJA 😱😱 Yaaaa..promotion bukannya selalu ada😉Sementara ada promo ni boleh la grab untuk hadiahkan pada org tersayang 🙆

Harga ⚠3 HELAI RM100⚠ including postage.☝ Admin bagi harga murah giler giler ni kepada org terawal!!! Harga murah dgn kualiti memang terbaik dan puas hati!! Kain selesa,design cantik,servis tiptop...😘 Admin jamin tak menyesal 👍💯 HIGHLIGHT tarikh promo dan harga promo dari kami 😱😱😱 HARGA PROMO TERHAD PADA TARIKH :

05 - 19 MEI 2019 SAHAJA😮😮 BERMINAT UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN SUBLIMATION YANG MURAH ??
KAMI ADA MENYEDIAKAN CUSTOM DESIGN 👕 Tempahan untuk satu team pun boleh
Sesuai dipakai bagi tujuan :
• Hari keluarga
• Team Futsal / Bola sepak / Bowling /netball
• Team Motor
• Team Kereta
• Team Basikal
• Team Hiking
• Reunion
• Kelas/kelab
• Rewang
• EVENT 👉Attention👈

Jika anda berminat untuk jadi agent , sila wasap saya
ditalian : 📲010-2669191

Follow👉 #legend_sport.my 📞📲 : WhatsApp + 010-2669191 📞📲 : WhatsApp + 010-2669191 📞📲 : WhatsApp + 010-2669191

P/s : Tulisan dan logo boleh diubah mengikut kriteria team anda 🔥🔥 #sublimationbaju #sublimationmurah #sublimationmalaysia #bajuteam #basketball #bajucantik #bajunetball #bajusukan #allsublimation #promoraya2019 #sublimationprinting #jerseyfutsal #rayasale

[#PERHATIAN!!!] 📢📢SALE RAYA TINGGAL 8 HARI SAHAJA LAGI !! SALE VALID SEHINGGA 19 MEI SAHAJA 😱😱 Yaaaa..promotion bukannya selalu ada😉Sementara ada promo ni boleh la grab untuk hadiahkan pada org tersayang 🙆

Harga ⚠3 HELAI RM100⚠ including postage.☝ Admin bagi harga murah giler giler ni kepada org terawal!!! Harga murah dgn kualiti memang terbaik dan puas hati!! Kain selesa,design cantik,servis tiptop...😘 Admin jamin tak menyesal 👍💯 HIGHLIGHT tarikh promo dan harga promo dari kami 😱😱😱 HARGA PROMO TERHAD PADA TARIKH :

05 - 19 MEI 2019 SAHAJA😮😮 BERMINAT UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN SUBLIMATION YANG MURAH ??
KAMI ADA MENYEDIAKAN CUSTOM DESIGN 👕 Tempahan untuk satu team pun boleh 
Sesuai dipakai bagi tujuan :
•	Hari keluarga
•	Team Futsal / Bola sepak / Bowling /netball
•	Team Motor
•  Team Kereta
•	Team Basikal
•	Team Hiking
•	Reunion
•	Kelas/kelab
•	Rewang
•	EVENT 👉Attention👈

Jika anda berminat untuk jadi agent , sila wasap saya
ditalian : 📲010-2669191

Follow👉 #legend_sport.my 📞📲 : WhatsApp + 010-2669191 📞📲 : WhatsApp + 010-2669191 📞📲 : WhatsApp + 010-2669191

P/s : Tulisan dan logo boleh diubah mengikut kriteria team anda 🔥🔥 #sublimationbaju#sublimationmurah#sublimationmalaysia#bajuteam#basketball#bajucantik#bajunetball#bajusukan#allsublimation#promoraya2019#sublimationprinting#jerseyfutsal#rayasale
1,709 26 11 May, 2019
@clamor.my Profile picture

@clamor.my

PROMO RAYA GILA GILA! 🔸PROMO RAYA 2019🔸 // 2pcsRM100
.
Ada 24 design untuk anda pilih! Untuk info dan gambar yang lebih jelas 👉🏻 @clamor.my @clamor.my
.
Sesuai untuk di bawa training, game, baju team, untuk koleksi sendiri pun boleh....
.
Ini adalah Promo Gila yang pertama dari kami! 🤯🤯 FREE postage! saiz dari XS-7XL boleh dapatkan dgn harga promo kami! boleh mix mana-mana set dan boleh mix shortsleeve and longsleeve! ⚡️⚡️jangan lepaskan peluang untuk dapat kan promo ini!
.
Set 1 : Rugby Revolution, Set 2 : Fearless Futsal, Set 3 : Clamor Born to Play, Set 4 : Netball Reborn
.
☑️PRE ORDER Basis❕❕
(please take note ini bukan ready stock❌)
☑️Promo 2pcs=RM100
☑️boleh MIX design
☑️valid untuk design yang mempunyai tag berwarna hijau sahaja❗️
☑️Available untuk Shortsleeve & Longsleeve sahaja (boleh campur)
☑️FREE postage ke seluruh Malaysia
(valid untuk 1 alamat sahaja)
☑️Size : XS-7XL (tak perlu tambah harga)
.
Material : Microfibre Hexagon Mesh (NEW‼️)
.
▪️Open Sale Date : 1/5/2019
▪️Close Sale Date : 9/5/2019
▪️Posting Out Date : 31/5-3/6/2019
.
Please submit your order to our comrades!
📲Najla : +60 13 532 1875
📲Jai : +60 17 798 9838
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ya!
.
Dalam pada masa yang sama. Kami juga OPEN untuk TEAM ORDER untuk semua design promo raya ni tau!
* Valid untuk semua jenis event/sport/dll
* boleh tukar wording & tambah logo (Free)
* Ada caj untuk Nameset
.
Jangan lupa bgtahu semua kengkawan kami ada PROMO RAYA tau! Enjoyyy! Happy shopping! Thankk youuuu!
.
#clamormy #rayasale #sublimationmalaysiamurah #promoraya2019 #clamorraya2019 #bajurugby #bajufutsal #bajubolajaring #bajusukan #jerseymurah #jerseymurahmalaysia

PROMO RAYA GILA GILA! 🔸PROMO RAYA 2019🔸 // 2pcsRM100
.
Ada 24 design untuk anda pilih! Untuk info dan gambar yang lebih jelas 👉🏻 @clamor.my @clamor.my
.
Sesuai untuk di bawa training, game, baju team, untuk koleksi sendiri pun boleh....
.
Ini adalah Promo Gila yang pertama dari kami! 🤯🤯 FREE postage! saiz dari XS-7XL boleh dapatkan dgn harga promo kami! boleh mix mana-mana set dan boleh mix shortsleeve and longsleeve! ⚡️⚡️jangan lepaskan peluang untuk dapat kan promo ini!
.
Set 1 : Rugby Revolution, Set 2 : Fearless Futsal, Set 3 : Clamor Born to Play, Set 4 : Netball Reborn
.
☑️PRE ORDER Basis❕❕
(please take note ini bukan ready stock❌)
☑️Promo 2pcs=RM100
☑️boleh MIX design
☑️valid untuk design yang mempunyai tag berwarna hijau sahaja❗️
☑️Available untuk Shortsleeve & Longsleeve sahaja (boleh campur)
☑️FREE postage ke seluruh Malaysia
(valid untuk 1 alamat sahaja)
☑️Size : XS-7XL (tak perlu tambah harga)
.
Material : Microfibre Hexagon Mesh (NEW‼️)
.
▪️Open Sale Date : 1/5/2019
▪️Close Sale Date : 9/5/2019
▪️Posting Out Date : 31/5-3/6/2019
.
Please submit your order to our comrades!
📲Najla : +60 13 532 1875
📲Jai : +60 17 798 9838
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ya!
.
Dalam pada masa yang sama. Kami juga OPEN untuk TEAM ORDER untuk semua design promo raya ni tau!
* Valid untuk semua jenis event/sport/dll
* boleh tukar wording & tambah logo (Free)
* Ada caj untuk Nameset
.
Jangan lupa bgtahu semua kengkawan kami ada PROMO RAYA tau! Enjoyyy! Happy shopping! Thankk youuuu!
.
#clamormy #rayasale #sublimationmalaysiamurah #promoraya2019 #clamorraya2019 #bajurugby #bajufutsal #bajubolajaring #bajusukan #jerseymurah #jerseymurahmalaysia
1,570 29 1 May, 2019
@jomsenyum Profile picture

@jomsenyum

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my
#promoraya #promoraya2019 #promoubattinggi

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my •
#promoraya #promoraya2019 #promoubattinggi
5,449 390 20 May, 2019
@otscooltint_ Profile picture

@otscooltint_

OTS COOL TINT

Promo tinted serendah rm159
whatsapp 0178783072

Promo tinted serendah rm159
whatsapp 0178783072
130 9 25 July, 2019
@hanztyresautocare Profile picture

@hanztyresautocare

Hanz Tyres Autocare

Toyota Vois tukar Kasut Raya Baru Sport Rim CE28 batang 10 + tayar BARU Toyo TR1 195/50/16 😈

Call/ wasap Hanz 018-6665578
Wasap.my/60186665578

Location:
Hanz Tyres Autocare
Jalan Guchil Bayam (Dekat Ajihs Nasi Lemak)
#promoraya2019 #toyotavios #viosbaru #ce28 #toyokelantan #toyotireskelantan #sportrimmurahkelantan #kelisa #hanztyresautocare #tayarmurah #murahtayar #kotabharu #kelantan #wira #satria #sagablm #myvi #alza #viva

Toyota Vois  tukar Kasut Raya Baru Sport Rim CE28 batang 10 + tayar BARU Toyo TR1 195/50/16 😈

Call/ wasap Hanz 018-6665578
Wasap.my/60186665578

Location:
Hanz Tyres Autocare 
Jalan Guchil Bayam (Dekat Ajihs Nasi Lemak) 
#promoraya2019 #toyotavios #viosbaru #ce28 #toyokelantan #toyotireskelantan #sportrimmurahkelantan #kelisa #hanztyresautocare #tayarmurah #murahtayar #kotabharu #kelantan #wira #satria #sagablm #myvi #alza #viva
124 11 28 May, 2019
@kurung.murmur Profile picture

@kurung.murmur

New‼️Ready Stock‼️ PROMO PROMO ❗
KEBAYA KARTINI 🌸
.
Harga Promo Sehingga 3/7/2019 ⬇️
▶️ RM129 SAHAJA 😍
📦 Add Postage RM6sem/RM11ss
.
Untuk pertanyaan dan order:
📸Screenshot dan klik link di bio 👆👆👆 Ws 0195756763
.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
.
Normal Price : RM155sem/RM160ss ❌
.
Material : Batik
front zipper(top), Lipat selisih Skirt
Size : S M L XL
Measurements please refer sizing chart
.
🕹Jaminan material dan jahitan berkualiti
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹No Refund After Payment .
📍Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci
.
#kebayabatik #kebayabatikmalaysia #kebayabatikmodern #kebayabatikmurah2019 #kebayabatikcantik #bajukebayabatik #bajukebaya #bajukebayabatik #bajukebayabatikmurah #batikmalaysiamurah #kebayabatikmurah #kebayabatikmurahmalaysia #kebayabatikterkini #kebayabatikraya2019 #batikkebayamodern #kebayadesignbatik #kebayamodern #kebayamurahmalaysia #kebayaraya #kebayaterkinimurah #promoraya2019 #bajukebayapromo #salebatik #salekebayamalaysia #kebayapromomalaysia #sale2019 #saleraya #batikmurah

New‼️Ready Stock‼️ PROMO PROMO ❗
KEBAYA KARTINI 🌸
.
Harga Promo Sehingga 3/7/2019 ⬇️
▶️ RM129 SAHAJA 😍
📦 Add Postage RM6sem/RM11ss
.
Untuk pertanyaan dan order:
📸Screenshot dan klik link di bio 👆👆👆 Ws 0195756763
.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
.
Normal Price : RM155sem/RM160ss ❌
.
Material : Batik
front zipper(top), Lipat selisih Skirt
Size : S M L XL
Measurements please refer sizing chart
.
🕹Jaminan material dan jahitan berkualiti
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹No Refund After Payment .
📍Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci
.
#kebayabatik #kebayabatikmalaysia #kebayabatikmodern #kebayabatikmurah2019 #kebayabatikcantik #bajukebayabatik #bajukebaya #bajukebayabatik #bajukebayabatikmurah #batikmalaysiamurah #kebayabatikmurah #kebayabatikmurahmalaysia #kebayabatikterkini #kebayabatikraya2019 #batikkebayamodern #kebayadesignbatik #kebayamodern #kebayamurahmalaysia #kebayaraya #kebayaterkinimurah #promoraya2019 #bajukebayapromo #salebatik #salekebayamalaysia #kebayapromomalaysia #sale2019 #saleraya #batikmurah
260 2 29 June, 2019
@kurung.murmur Profile picture

@kurung.murmur

Ready Stock ‼️ PROMO PROMO ❗
Kurung Batik Raja 🌸
.
Promo Sehingga 3/7/2019 ⬇️
▶️ RM129 SAHAJA 😍
📦 Add Postage RM6sm/RM11ss
.
Untuk pertanyaan dan order:
📸Screenshot dan klik link di bio 👆👆👆 Ws 0195756763
.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
.
Material : Cotton Batik
Size : S M L XL
Details :
One Colour Only
back zipper(top), kain lipat selisih(xbelah)
Measurements : please refer sizing chart
labuh baju 35inci, labuh kain 40inci
.
🕹Jaminan material dan jahitan berkualiti
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹No Refund After Payment .
📍Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci
.
#kurungbatik #kurungbatikmalaysia #kurungbatikmurahmalaysia #kurungbatikmurah2019 #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #kurungdesignbatik #bajukurungbatikmoden #bajukurungbatikcotton #batikcottonmalaysia #batikcottonmurah #kurungbatikterkini #bajukurungbatikterkini #bajurayaterkini #bajuraya2019 #bajurayamurah #promoraya2019 #rayasale #kurungbatiksale #promokurungbatik #promosiraya2019

Ready Stock ‼️ PROMO PROMO ❗
Kurung Batik Raja 🌸
.
Promo Sehingga 3/7/2019 ⬇️
▶️ RM129 SAHAJA 😍
📦 Add Postage RM6sm/RM11ss
.
Untuk pertanyaan dan order:
📸Screenshot dan klik link di bio 👆👆👆 Ws 0195756763
.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
.
Material : Cotton Batik
Size : S M L XL
Details :
One Colour Only
back zipper(top), kain lipat selisih(xbelah)
Measurements : please refer sizing chart
labuh baju 35inci, labuh kain 40inci
.
🕹Jaminan material dan jahitan berkualiti
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹No Refund After Payment .
📍Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note.
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci
.
#kurungbatik #kurungbatikmalaysia #kurungbatikmurahmalaysia #kurungbatikmurah2019 #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #kurungdesignbatik #bajukurungbatikmoden #bajukurungbatikcotton #batikcottonmalaysia #batikcottonmurah #kurungbatikterkini #bajukurungbatikterkini #bajurayaterkini #bajuraya2019 #bajurayamurah #promoraya2019 #rayasale #kurungbatiksale #promokurungbatik #promosiraya2019
240 0 29 June, 2019