#premiumbirdnest Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

18.7
average comments
159.2
average likes
@nestsence Profile picture

@nestsence

รสน้ำผึ้งป่าเป็นอีกรสชาติที่แนะนำให้ลองค่ะ เป็นความหวาน หอมจากธรรมชาติและอร่อยมากๆ ความหวานจะหวานกว่ารสดั้งเดิม แต่สามารถทำให้หวานน้อยได้ ซึ่งกำลังพอดีเลยค่ะ น้ำผึ้งมีประโยชน์ช่วยรักษาสิว บำรุงผิว แถมยังช่วยแก้เจ็บคอด้วยค่ะ

สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [ #燕精燕窝 #birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝 #南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น

รสน้ำผึ้งป่าเป็นอีกรสชาติที่แนะนำให้ลองค่ะ เป็นความหวาน หอมจากธรรมชาติและอร่อยมากๆ ความหวานจะหวานกว่ารสดั้งเดิม แต่สามารถทำให้หวานน้อยได้ ซึ่งกำลังพอดีเลยค่ะ น้ำผึ้งมีประโยชน์ช่วยรักษาสิว บำรุงผิว แถมยังช่วยแก้เจ็บคอด้วยค่ะ

สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence 
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [#燕精燕窝#birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic  #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝#南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น
2 0 22 minutes ago
@fgwaletsingapore_birdnest Profile picture

@fgwaletsingapore_birdnest

💕🇸🇬for order : 94249148
・・・
Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

💕🇸🇬for order : 94249148
・・・
Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
4 0 1 hour ago
@fgwaletsingapore Profile picture

@fgwaletsingapore

💕🇸🇬for order : 94249148
・・・
Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

💕🇸🇬for order : 94249148
・・・
Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
1 0 1 hour ago
@eveessential.kb Profile picture

@eveessential.kb

ANNIVERSARY SALE from Eve Essential hanya valid dr 14 October hingga 17 October sahaja tau!
.
.
Ramai yang DMs Zacky tanya betul ke boleh kecutkan jerawat, blh nmpk awet muda, kulit blh cerah!
.
.
Kalau xcuba belum tahu sis. Di sini Zacky attach sekali kandungan Botanical Drink dan siapa y boleh amalkan Botanical Drink ni. Biar semua tahu kebaikan Botanical Drink ni ye.
.
.
Ha jgn lupa setiap purchase you all akn dpt Facial Scrub berharha RM49 secara percuma tau!
.
.
Link in bio
#birdnestdrink #botanicaldrink #octobersales #eezacky #premiumbirdnest #sarangburung #skincare

ANNIVERSARY SALE from Eve Essential hanya valid dr 14 October hingga 17 October sahaja tau!
.
.
Ramai yang DMs Zacky tanya betul ke boleh kecutkan jerawat, blh nmpk awet muda, kulit blh cerah!
.
.
Kalau xcuba belum tahu sis. Di sini Zacky attach sekali kandungan Botanical Drink dan siapa y boleh amalkan Botanical Drink ni. Biar semua tahu kebaikan Botanical Drink ni ye.
.
.
Ha jgn lupa setiap purchase you all akn dpt Facial Scrub berharha RM49 secara percuma tau!
.
.
Link in bio
#birdnestdrink #botanicaldrink #octobersales #eezacky #premiumbirdnest #sarangburung#skincare
2 0 1 hour ago
@lynahealtybeautyproduct Profile picture

@lynahealtybeautyproduct

.
Kenapa kena grab this set
1) intensive set for botanical (2 sachet / day ) . So kesan lebih maksima

2) dpt scrub for external skin support

3) Jimat rm49. Tak yah beli scrub dah. Scrub tahan 2 bulan.

4) jrg HQ buat GILA cmni 😂
.

#TheRizqeenTeam
#kolagensarangburung #naturalbirdnestcollagen
#eveessential
#eveessentialpenang
#eveessentialbirdsnest
#sarangburung
#birdnest
#premiumbirdnest
#naturalskincare
#malaysia
#onlineshopping .
.
https://shopee.com.my/zanneena82
.
https://wasap.my/+60194755395/EVEESSENTIAL
.
.
👍 Trusted.
💯 Original.
📦 Postage Seluruh Malaysia.
🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat.
📲 019 475 5395 (lyna)

.
Kenapa kena grab this set 
1) intensive set for botanical (2 sachet / day ) . So kesan lebih maksima

2) dpt scrub for external skin support

3) Jimat rm49. Tak yah beli scrub dah. Scrub tahan 2 bulan.

4) jrg HQ buat GILA cmni 😂
.

#TheRizqeenTeam
#kolagensarangburung #naturalbirdnestcollagen
#eveessential
#eveessentialpenang
#eveessentialbirdsnest 
#sarangburung 
#birdnest 
#premiumbirdnest 
#naturalskincare 
#malaysia 
#onlineshopping .
.
https://shopee.com.my/zanneena82
.
https://wasap.my/+60194755395/EVEESSENTIAL
.
.
👍 Trusted.
💯 Original.
📦 Postage Seluruh Malaysia.
🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat.
📲 019 475 5395 (lyna)
1 0 1 hour ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam

Semua orang mahu jadi usahawan yang berjaya. Ye lah, siapa tak nak jadi kaya. Atas kesedaran inilah UiTM bersama Akademi PKS dan Pembangunan Keusahawanan Malaysia telah menganjurkan Natural Conference On Entrepreneurship pada 2 Oktober lalu. Datin Hajah Fouziah Gous telah dijemput untuk berkongsi pengalaman beliau mengusahakan FG Walet dalam niche market.

Sambutan yang diterima amatlah menggalakan. Wakil akedemia, pelajar-pelajar, usahawan dan juga ahli perniagaan telah sama-sama menggembeleng tenaga untuk menjayakan majlis ini. Kami begitu teruja dengan sokongan pada dari semua pihak. Bertubi-tubi soalan diajukan kepada pengasas FG Walet semasa sessi soal jawab. Ternyata kebangkitan FG Walet didalam pasaran yang selama ini didominasi peniaga bukan Bumiputra menjadi contoh untuk usahawan diluar sana untuk melangkah lebih jauh dalam bidang perniagaan.

Sekiranya ada diantara mereka diluar sana yang tergerak untuk berniaga, anda semua dialu-alukan untuk menyertai program usahawan FG Walet Partners. Sila berhubung dengan kami melalui email seperti diatas. Ayuh mulakan langkah pertama ke arah kejayaan.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor

Semua orang mahu jadi usahawan yang berjaya. Ye lah, siapa tak nak jadi kaya. Atas kesedaran inilah UiTM bersama Akademi PKS dan Pembangunan Keusahawanan Malaysia telah menganjurkan Natural Conference On Entrepreneurship pada 2 Oktober lalu. Datin Hajah Fouziah Gous telah dijemput untuk berkongsi pengalaman beliau mengusahakan FG Walet dalam niche market.

Sambutan yang diterima amatlah menggalakan. Wakil akedemia, pelajar-pelajar, usahawan dan juga ahli perniagaan telah sama-sama menggembeleng tenaga untuk menjayakan majlis ini. Kami begitu teruja dengan sokongan pada dari semua pihak. Bertubi-tubi soalan diajukan kepada pengasas FG Walet semasa sessi soal jawab. Ternyata kebangkitan FG Walet didalam pasaran yang selama ini didominasi peniaga bukan Bumiputra menjadi contoh untuk usahawan diluar sana untuk melangkah lebih jauh dalam bidang perniagaan.

Sekiranya ada diantara mereka diluar sana yang tergerak untuk berniaga, anda semua dialu-alukan untuk menyertai program usahawan FG Walet Partners. Sila berhubung dengan kami melalui email seperti diatas. Ayuh mulakan langkah pertama ke arah kejayaan. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik  #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani  #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor
1 0 1 hour ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Kuala Lumpur, Malaysia

Thanks @shafiqahazhar for sharing her tips.

#Repost @shafiqahazhar
・・・
Been receiving a lot of request untuk share tips on easy delivery and inshaAllah tak perlu jahitan lepas bersalin. Tips ni dapat dari fellow colleague of mine dekat Hospital Putrajaya and she got this tip from a surgeon.
.
🍃Perineum massage. Rasanya since 34 weeks of pregnancy dah start buat perineum massage. Maybe around 34 weeks tu tak consistent la. Semggu 2-3 kali je sbb malas pastu ble dah masuk 37 weeks tu mmg buat hari2 buat perineum massage sbb takut nak bersalin and target nak bersalin on 38 weeks. Tapi paling penting masa buat massage ni hygiene kena jaga. Basuh tgn properly and pakai sterilize glove ke sbb tak nak infection
.
🍃Minum Virgin Coconut oil. Kte minum yg brand Tanamera Extra Virgin Coconut Oil. One tablespoon sehari 2 kali. Jimat sbb boleh guna utk minum and massage sekali the same oil
.
🍃Minum air kelapa dgn @fgwalet FG Walet Bird Nest. Tak sure ada kesan ke tak or scientifically proven ke tak tapi towards delivery byk minum air kelapa dgn FG Walet Bird Nest out of interest. Everyday minum sbb sedap sgttttttt
.
🍃Mindset. Everyday waking up from sleep akan buat mindset dalam kepala nak deliver on 38 weeks (sbb berat baby just nice, not too big not too small and term jadi senang nak deliver) secara normal with perineal intact (tak koyak, tak luka and tak perlu episiotomy) Setiap kali solat doa specific mcm tu dgn rasa yakin dan positif. Yg ni nasihat Dr. Lily from Andorra Hospital
.
🍃Push betul2. Kte takde pergi antenatal class ke apa. Jadinya masa teran tu mmg sekuat hati teran (macam teran nak buang air besar) paling kuat paling lama yang kita mampu. Alhamdulillah 2-3 push baby keluar. Jangan habiskan tenaga jerit sakit ke nangis ke. Semua tu habiskan tenaga
.
🍃Yakin semuanya dengan izin Allah. InshaAllah 🌸
.
.
#happiparentspanel
#fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletpenang #fgwaletselangor #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor

Thanks @shafiqahazhar for sharing her tips.

#Repost @shafiqahazhar
・・・
Been receiving a lot of request untuk share tips on easy delivery and inshaAllah tak perlu jahitan lepas bersalin. Tips ni dapat dari fellow colleague of mine dekat Hospital Putrajaya and she got this tip from a surgeon.
.
🍃Perineum massage. Rasanya since 34 weeks of pregnancy dah start buat perineum massage. Maybe around 34 weeks tu tak consistent la. Semggu 2-3 kali je sbb malas pastu ble dah masuk 37 weeks tu mmg buat hari2 buat perineum massage sbb takut nak bersalin and target nak bersalin on 38 weeks. Tapi paling penting masa buat massage ni hygiene kena jaga. Basuh tgn properly and pakai sterilize glove ke sbb tak nak infection
.
🍃Minum Virgin Coconut oil. Kte minum yg brand Tanamera Extra Virgin Coconut Oil. One tablespoon sehari 2 kali. Jimat sbb boleh guna utk minum and massage sekali the same oil
.
🍃Minum air kelapa dgn @fgwalet  FG Walet Bird Nest. Tak sure ada kesan ke tak or scientifically proven ke tak tapi towards delivery byk minum air kelapa dgn FG Walet Bird Nest out of interest. Everyday minum sbb sedap sgttttttt
.
🍃Mindset. Everyday waking up from sleep akan buat mindset dalam kepala nak deliver on 38 weeks (sbb berat baby just nice, not too big not too small and term jadi senang nak deliver) secara normal with perineal intact (tak koyak, tak luka and tak perlu episiotomy) Setiap kali solat doa specific mcm tu dgn rasa yakin dan positif. Yg ni nasihat Dr. Lily from Andorra Hospital
.
🍃Push betul2. Kte takde pergi antenatal class ke apa. Jadinya masa teran tu mmg sekuat hati teran (macam teran nak buang air besar) paling kuat paling lama yang kita mampu. Alhamdulillah 2-3 push baby keluar. Jangan habiskan tenaga jerit sakit ke nangis ke. Semua tu habiskan tenaga
.
🍃Yakin semuanya dengan izin Allah. InshaAllah 🌸
.
.
#happiparentspanel
#fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletpenang #fgwaletselangor  #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor
2 1 1 hour ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Uitm Shah Alam, Selangor.

Yesterday, I was invited to speak during UiTM’s National Conference on Entrepreneurship. My talks was focused on “Moving Forward in Niche Business”. I am humbled to be given the opportunity to share my experience in building FG Walet with such as esteemed and knowledgeable crowd.

It has been a great pleasure to be able to connect with such brilliant minds. I sincerely hope that somewhere out there in the audience, my words made a difference to and was able to help a budding entrepreneur in their journey in business.

My heartiest thanks to Cekgu Zack and Mr. Muzairee Daud for making this forum an enjoyable and interesting affair. And not forgetting Prof. Dr. Syed Jamal for allowing me a platform to share some bits of wisdom that I’ve picked up over the years.

To all the event attendees, I appreciate your continuing support and I wish you guys the best of luck for the future. Be sincere, be passionate and never give up. UiTM di Hati Ku!

Photograper: @nb

#letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor

Yesterday, I was invited to speak during UiTM’s National Conference on Entrepreneurship. My talks was focused on “Moving Forward in Niche Business”. I am humbled to be given the opportunity to share my experience in building FG Walet with such as esteemed and knowledgeable crowd.

It has been a great pleasure to be able to connect with such brilliant minds. I sincerely hope that somewhere out there in the audience, my words made a difference to and was able to help a budding entrepreneur in their journey in business.

My heartiest thanks to Cekgu Zack and Mr. Muzairee Daud for making this forum an enjoyable and interesting affair. And not forgetting Prof. Dr. Syed Jamal for allowing me a platform to share some bits of wisdom that I’ve picked up over the years.

To all the event attendees, I appreciate your continuing support and I wish you guys the best of luck for the future. Be sincere, be passionate and never give up. UiTM di Hati Ku!

Photograper: @nb

#letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik  #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani  #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor
1 0 2 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Malaysia International Trade and Exhibition Centre

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik  #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani  #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor
2 0 3 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Malaysia International Trade and Exhibition Centre

Eksklusif hari ni. Pada pukul 5 petang nanti, bertempat di Pentas Utama, MITEC, Kuala Lumpur, Datin Hajah Fouziah Gous akan memberikan pembentangan khas yang bertajuk “Healing Power of 100% Pure Bird’s Nest And The Importance Of Healthy Living Through Good Nutrition”

Bagi mereka yang inginkan perkongsian ilmu tentang kebaikan dan amalan kesihatan bersama sarang burung FG Walet, jangan ketinggalan. Datang beramai-ramai. Kemasukan adalah percuma. Dan jika anda berkesempatan, singgah-singgahlah ke Booth 182 untuk beramah mesra dengan Datin Hajah Fouziah Gous dan Skuad FG Walet.

Tawaran harga promosi untuk produk FG Walet menanti anda. Mari sama-sama sihat dan cantik dengan FG Walet

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest fgwaletcollagendrink fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor

Eksklusif hari ni. Pada pukul 5 petang nanti, bertempat di Pentas Utama, MITEC, Kuala Lumpur, Datin Hajah Fouziah Gous akan memberikan pembentangan khas yang bertajuk “Healing Power of 100% Pure Bird’s Nest And The Importance Of Healthy Living Through Good Nutrition”

Bagi mereka yang inginkan perkongsian ilmu tentang kebaikan dan amalan kesihatan bersama sarang burung FG Walet, jangan ketinggalan. Datang beramai-ramai. Kemasukan adalah percuma. Dan jika anda berkesempatan, singgah-singgahlah ke Booth 182 untuk beramah mesra dengan Datin Hajah Fouziah Gous dan Skuad FG Walet.

Tawaran harga promosi untuk produk FG Walet menanti anda. Mari sama-sama sihat dan cantik dengan FG Walet

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest fgwaletcollagendrink fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik  #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani  #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor
2 0 3 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Malaysia International Trade and Exhibition Centre

We have arrived. FG Walet is a serious business with potential to change both our life and the customers. We are heading towards a health revolution and FG Walet will be leading the charge. Fast to consume, easy to get and reasonably priced. You know you deserve the best. Find me at Booth 182 at Selangor International Business Summit 2019, MITEC Kuala Lumpur. Stay young, feel young with FG Walet. Let the best natural in you. .
.
#selangorsummit #asean #sibs2019 #selangorsummit2019 #letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor

We have arrived. FG Walet is a serious business with potential to change both our life and the customers. We are heading towards a health revolution and FG Walet will be leading the charge. Fast to consume, easy to get and reasonably priced. You know you deserve the best. Find me at Booth 182 at Selangor International Business Summit 2019, MITEC Kuala Lumpur. Stay young, feel young with FG Walet. Let the best natural in you. .
.
#selangorsummit #asean #sibs2019 #selangorsummit2019 #letthebestnaturalinyou growhealthyandglowtogether stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletpenang #fgwaletselangor #fgwaletkl #fgwaletipoh #fgwaletsungaipetani #fgwaletjengka #fgwaletkulim #fgwaletlabuan #fgwaletcyberjaya #nakcantik  #fgwaletkulim #fgwaletsgpetani  #fgwaletkedah #TeamTashaFgWalet .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct Whatsapp 0111-528.3381
Direct WhatsApp 0111-528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor
5 0 3 hours ago
@fgwaletrawang_selangor Profile picture

@fgwaletrawang_selangor

Rawang, Selangor

Posted @withrepost@fgwalet Letih, penat atau malas? Jangan khuatir. FG Walet boleh menghantar produk pesanan anda terus kerumah. CEPAT DM DAN WASSAP 0126166760. Setelah selesai melakukan transaksi pembelian, produk akan dihantar terus kepintu rumah anda. Mudah, bukan? Jadi pengguna yang bijak dengan FG Walet. Pilih untuk sihat, cantik dan berjimat bersama kami.

#fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #airsarangburungwalit #fgwaletcollagendrink #sarangburungfouziahgous #sarangburung #airsarangburung #collagensarangburung
#teamfgwaletputrajayaselangor #fgwaletselangor
#fgwaletrawang #birdnestfgwaletrawang
#fgwaletbukitberuntung #fgwaletbukitsentosa
#fgwaletsungaibuaya #fgwaletserendah #fgwaletsungaichoh #fgwaletantaragapi #fgwaletbatangkali #fgwaletkualakubu
#fgwaletkualaselangor

Posted @withrepost • @fgwalet Letih, penat atau malas? Jangan khuatir. FG Walet boleh menghantar produk pesanan anda terus kerumah. CEPAT DM DAN WASSAP 0126166760. Setelah selesai melakukan transaksi pembelian, produk akan dihantar terus kepintu rumah anda. Mudah, bukan? Jadi pengguna yang bijak dengan FG Walet. Pilih untuk sihat, cantik dan berjimat bersama kami.

#fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #airsarangburungwalit #fgwaletcollagendrink #sarangburungfouziahgous #sarangburung #airsarangburung #collagensarangburung
#teamfgwaletputrajayaselangor #fgwaletselangor
#fgwaletrawang #birdnestfgwaletrawang
#fgwaletbukitberuntung #fgwaletbukitsentosa
#fgwaletsungaibuaya #fgwaletserendah #fgwaletsungaichoh #fgwaletantaragapi #fgwaletbatangkali #fgwaletkualakubu
#fgwaletkualaselangor
3 0 3 hours ago
@fgwalet_bangsar Profile picture

@fgwalet_bangsar

IKEA Cheras

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
1 0 4 hours ago
@fgwalet_bangsar Profile picture

@fgwalet_bangsar

Kuarters Polis Desa Aman 1

Nutrisi memainkan peranan penting dalam perkembangan pertumbuhan fizikal dan intelek kanak-kanak. Pengambilan sarang burung FG Walet dapat memastikan anak-anak kita memperoleh khasiat dan zat-zat penting untuk proses tumbesaran. Ia mengandungi pelbagai jenis mineral seperti kalsium, natrium, kalium dan lain-lain yang membantu menguatkan tulang, meningkatkan antibodi dan memperkasakan sistem imunisasi badan.
.
Sarang burung FG Walet juga dapat meningkatkan selera makan, mengurangkan keletihan, meningkatkan konsentrasi dan memperkuatkan memori serta merangsang perkembangan otak. Dengan rasa yang enak dan lazat, ibubapa tidak akan mempunyai masalah untuk memastikan anak-anak memperoleh nutrisi yang secukupnya. Pilih untuk sihat dan kuat dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy

Nutrisi memainkan peranan penting dalam perkembangan pertumbuhan fizikal dan intelek kanak-kanak. Pengambilan sarang burung FG Walet dapat memastikan anak-anak kita memperoleh khasiat dan zat-zat penting untuk proses tumbesaran. Ia mengandungi pelbagai jenis mineral seperti kalsium, natrium, kalium dan lain-lain yang membantu menguatkan tulang, meningkatkan antibodi dan memperkasakan sistem imunisasi badan.
.
Sarang burung FG Walet juga dapat meningkatkan selera makan, mengurangkan keletihan, meningkatkan konsentrasi dan memperkuatkan memori serta merangsang perkembangan otak. Dengan rasa yang enak dan lazat, ibubapa tidak akan mempunyai masalah untuk memastikan anak-anak memperoleh nutrisi yang secukupnya. Pilih untuk sihat dan kuat dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy
0 0 4 hours ago
@birdnest_banting_sepang_cyber Profile picture

@birdnest_banting_sepang_cyber

Memalam ni sebelum tido tegok sebotol #BFFBIRDSNEST esok mesti membuang dengan senang hati, la la la la 🎼

Meh le oder lima enam belas botol, kita kasi harga sepesel
www.wasap.my/60133785498/bffbirdsnest

#birdnest #bffbirdnest #teamtia #teamsu #openagent
#birdnestmalaysia
#bffbirdnestcyberjaya #bffbirdnestbanting #bffbirdnestsepang #bffbirdnestsalaktinggi
#premiumbirdnest
#birdnestdrink
#sarangburungwalit
#produkbumiputera
#foundermuslim
#STOKISBFFBIRDSNEST
#OPENAGENSELANGOR
#teamBFFsu

Memalam ni sebelum tido tegok sebotol #BFFBIRDSNEST esok mesti membuang dengan senang hati, la la la la 🎼

Meh le oder lima enam belas botol, kita kasi harga sepesel 
www.wasap.my/60133785498/bffbirdsnest

#birdnest #bffbirdnest #teamtia #teamsu #openagent
#birdnestmalaysia
#bffbirdnestcyberjaya #bffbirdnestbanting #bffbirdnestsepang #bffbirdnestsalaktinggi
#premiumbirdnest
#birdnestdrink
#sarangburungwalit
#produkbumiputera
#foundermuslim
#STOKISBFFBIRDSNEST
#OPENAGENSELANGOR
#teamBFFsu
1 0 13 hours ago
@fgwalet_duo Profile picture

@fgwalet_duo

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Buah ini mengandungi antioksidan yang tinggi seperti ekstrak S. grosvenori, cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V dan siamenoside yang mampu menghalang proses penuaan tubuh dan mengawal sel-sel kanser dari berkembang. Ia kaya dengan asid amino dan Vitamin C yang banyak membantu merawat dan merancakkan proses regenarasi semula sel-sel tubuh.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda.
.
Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Rasa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Buah ini mengandungi antioksidan yang tinggi seperti ekstrak S. grosvenori,  cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V dan siamenoside yang mampu menghalang proses penuaan tubuh dan mengawal sel-sel kanser dari berkembang. Ia kaya dengan asid amino dan Vitamin C yang banyak membantu merawat dan merancakkan proses regenarasi semula sel-sel tubuh.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda.
.
Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.  Rasa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
5 0 14 hours ago
@fgwaletjohorjaya Profile picture

@fgwaletjohorjaya

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang dgn hanya click link kat bio or whatsapp 📲 +6011-3657 2965 .
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang dgn hanya click link kat bio or whatsapp 📲 +6011-3657 2965 .
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
0 0 14 hours ago
@ciklina.fgwalet Profile picture

@ciklina.fgwalet

Bila kita berbicara tentang aloe vera, memang tak perlu cerita panjang lebar tentang khasiat dan kelebihan pokok ini. Kesihatan, kecantikan dan rawatan memang sinonim dengan aloe vera

Ada lebih dari 200 zat nutrisi didalam daun aloe vera. Ia juga merupakan sumber anti oksida yang bagus dan mempunyai kandungan tinggi vitamin A, C dan E. Semuanya penting untuk rawatan kulit, anti penuaan, penyuburan akar rambut dan bagi melawan unsur radikal didalam badan seperti sel kanser. Ia juga penyejuk semulajadi yang mampu menurunkan suhu badan dengan efektif dari dalam.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting

Bila kita berbicara tentang aloe vera, memang tak perlu cerita panjang lebar tentang khasiat dan kelebihan pokok ini. Kesihatan, kecantikan dan rawatan memang sinonim dengan aloe vera

Ada lebih dari 200 zat nutrisi didalam daun aloe vera. Ia juga merupakan sumber anti oksida yang bagus dan mempunyai kandungan tinggi vitamin A, C dan E. Semuanya penting untuk rawatan kulit, anti penuaan, penyuburan akar rambut dan bagi melawan unsur radikal didalam badan seperti sel kanser. Ia juga penyejuk semulajadi yang mampu menurunkan suhu badan dengan efektif dari dalam.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting
2 0 15 hours ago
@kenbirdnest Profile picture

@kenbirdnest

Mengapa kita membutuhkan makanan tinggi antioksidan?
Sebab dalam keseharian kita ada beberapa hal yang tidak dapat kita hindari yang menjadi sumber radikal bebas antara lain:
✅polusi
✅sinar matahari
✅asap rokok/asap kendaraan bermotor
✅stres
✅gaya hidup tidak sehat

Radikal bebas sangat berbahaya bagi tubuh karena dapat menyebabkan kerusakan sel dan penyebab penyebab kanker.

Sarang burung walet merupakan salah satu makanan yang memiliki antioksidan tertinggi dan kaya akan kolagen sebagai penangkal radikal bebas.

Chat us at 0811 8988 281

#kenbirdnest #kenbirdnestindonesia #premium #premiumbirdnest #homemade #noadditive #nopreservatives #nochemicalingredients #tanpaobat #tanpapengawet #tanpapemutih #gojiberries #angco #reddates #chiaseed #birdnest #birdnestdrink #healthydrink #healthychoice #immunebooster #protein #suplemenanak #suplemenibuhamil #organic #tonic #supplement #asibooster #eatclean #yenwo

Mengapa kita membutuhkan makanan tinggi antioksidan?
Sebab dalam keseharian kita ada beberapa hal yang tidak dapat kita hindari yang menjadi sumber radikal bebas antara lain:
✅polusi
✅sinar matahari
✅asap rokok/asap kendaraan bermotor
✅stres
✅gaya hidup tidak sehat

Radikal bebas sangat berbahaya bagi tubuh karena dapat menyebabkan kerusakan sel dan penyebab penyebab kanker.

Sarang burung walet merupakan salah satu makanan yang memiliki antioksidan tertinggi dan kaya akan kolagen sebagai penangkal radikal bebas.

Chat us at 0811 8988 281

#kenbirdnest #kenbirdnestindonesia #premium #premiumbirdnest #homemade #noadditive #nopreservatives #nochemicalingredients #tanpaobat #tanpapengawet #tanpapemutih #gojiberries #angco #reddates #chiaseed #birdnest #birdnestdrink #healthydrink #healthychoice #immunebooster #protein #suplemenanak #suplemenibuhamil #organic #tonic #supplement #asibooster #eatclean #yenwo
12 0 16 hours ago
@ciklina.fgwalet Profile picture

@ciklina.fgwalet

Longan memang sudah lama terkenal kerana khasiat istimewa untuk kesihatan dan kecantikan. Nama longan sebenarnya berasal dari bahasa Cina yang bermaksud mata naga. Sekali tengok, memang iras mata naga pun.

Orang Cina sejak dulu lagi telah mempraktikkan pengambilan buah longan dalam perubatan tradisional mereka.

Buah ini kaya dengan kalsium, zat besi, fosfor, niacin, protein, serta vitamin A, B, dan C. Antara kelebihan buah longan adalah ✅ Baik untuk sistem saraf. Ia bertindak sebagai anti kemurungan kerana memiliki efek menenangkan, memperbaiki fungsi saraf, mengurangi kelelahan dan dapat membantu insomnia (masalah tidur)
✅ Bagus untuk jantung dan mampu menurunkan risiko penyakit kardiovaskular dan angin ahmar.
✅ Kandungan polifenol tinggi menjadikan longan efektif dalam melawaan sel sel radikal bebas tubuh untuk mencegah kerosakan sel sel badan dan menurunkan risiko kanser
✅ Mengandungi zat besi tinggi yang sesuai untuk pengidap penyakit anemia
✅ Kaya dengan karbohidrat kompleks untuk meningkatkan stamina dan menambahkan tenaga badan
✅ Mempunyai kadar lemak dan kalori yang rendah. Sesuai untuk mereka yang mengamalkan diet.
✅ Sumber vitamin C yang tinggi untuk melindungi tubuh dan sekaligus memelihara dan merawat kulit.

Sebenarnya banyak lagi zat zat buah longan yang tak sempat kami kongsikan. Ternyata bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang mantap untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semulajadi untuk pelanggan kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting

Longan memang sudah lama terkenal kerana khasiat istimewa untuk kesihatan dan kecantikan. Nama longan sebenarnya berasal dari bahasa Cina yang bermaksud mata naga. Sekali tengok, memang iras mata naga pun.

Orang Cina sejak dulu lagi telah mempraktikkan pengambilan buah longan dalam perubatan tradisional mereka.

Buah ini kaya dengan kalsium, zat besi, fosfor, niacin, protein, serta vitamin A, B, dan C. Antara kelebihan buah longan adalah ✅ Baik untuk sistem saraf. Ia bertindak sebagai anti kemurungan kerana memiliki efek menenangkan, memperbaiki fungsi saraf, mengurangi kelelahan dan dapat membantu insomnia (masalah tidur)
✅ Bagus untuk jantung dan mampu menurunkan risiko penyakit kardiovaskular dan angin ahmar.
✅ Kandungan polifenol tinggi menjadikan longan efektif dalam melawaan sel sel radikal bebas tubuh untuk mencegah kerosakan sel sel badan dan menurunkan risiko kanser
✅ Mengandungi zat besi tinggi yang sesuai untuk pengidap penyakit anemia
✅ Kaya dengan karbohidrat kompleks untuk meningkatkan stamina dan menambahkan tenaga badan
✅ Mempunyai kadar lemak dan kalori yang rendah. Sesuai untuk mereka yang mengamalkan diet.
✅ Sumber vitamin C yang tinggi untuk melindungi tubuh dan sekaligus memelihara dan merawat kulit.

Sebenarnya banyak lagi zat zat buah longan yang tak sempat kami kongsikan. Ternyata bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang mantap untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semulajadi untuk pelanggan kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting
2 0 16 hours ago
@lynahealtybeautyproduct Profile picture

@lynahealtybeautyproduct

.
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
.

Flash Anniversary Sale (14th to 17th October 2019)
.
Anniversary sale ni antara sale paling gila yg HQ pernah adakan. Dapat 1 unit of facial scrub yg berharga RM49 FOR FREE. CRAZY!
.

This is the time utk achieve your healthy glowing skin, insyaAllah with this complete promo set.
.

Untuk this promo, HQ hanya peruntukkan 500 units sahaja. So be the early birds and grab yours 😎
.
.
#repost
#TheRizqeenTeam
#kolagensarangburung #naturalbirdnestcollagen
#eveessential
#eveessentialsale
#eveessentialpenang
#eveessentialbirdsnest
#sarangburung
#birdnest
#premiumbirdnest
#naturalskincare
#malaysia
#onlineshopping .
https://shopee.com.my/zanneena82
.
https://wasap.my/+60194755395/EVEESSENTIAL
.
.
👍 Trusted.
💯 Original.
📦 Postage Seluruh Malaysia.
🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat.
📲 019 475 5395 (lyna)

.
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
.

Flash Anniversary Sale (14th to 17th October 2019)
.
Anniversary sale ni antara sale paling gila yg HQ pernah adakan. Dapat 1 unit of facial scrub yg berharga RM49 FOR FREE. CRAZY!
.

This is the time utk achieve your healthy glowing skin, insyaAllah with this complete promo set.
.

Untuk this promo, HQ  hanya peruntukkan 500 units sahaja. So be the early birds and grab yours 😎
.
.
#repost
#TheRizqeenTeam
#kolagensarangburung #naturalbirdnestcollagen
#eveessential
#eveessentialsale
#eveessentialpenang
#eveessentialbirdsnest 
#sarangburung 
#birdnest 
#premiumbirdnest 
#naturalskincare 
#malaysia 
#onlineshopping .
https://shopee.com.my/zanneena82
.
https://wasap.my/+60194755395/EVEESSENTIAL
.
.
👍 Trusted.
💯 Original.
📦 Postage Seluruh Malaysia.
🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat.
📲 019 475 5395 (lyna)
3 0 17 hours ago
@fgwaletjohorjaya Profile picture

@fgwaletjohorjaya

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan madu dan buah longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Dapatkan sekarang dgn hanya click link kat bio or whatsapp 📲 +6011-3657 2965 .
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan madu dan buah longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Dapatkan sekarang dgn hanya click link kat bio or whatsapp 📲 +6011-3657 2965 .
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
1 0 17 hours ago
@ciklina.fgwalet Profile picture

@ciklina.fgwalet

Luo Han Guo atau buah Monk berasal dari selatan China. Namanya diberi sebegitu rupa kerana zaman dahulu, hanya sami-sami Budha sahaja yang menanam pokok ini untuk kegunaan perubatan tradisional Cina.

Apa yang hebat tentang buah ini adalah kemanisan semulajadinya yang memberi rasa manis tanpa keburukan yang sering dikaitkan dengan gula. Ya, buah Luo Han Guo memang sesuai untuk pesakit kencing manis dan sebab itulah FG Walet memilih buah ini untuk produk bebas gula kami.

Antara khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengambilan buah Luo Han Guo termasuklah: ✅ Menstabilkan paras gula badan
✅ Membantu melangsingkan badan
✅ Anti radang. Melegakan sakit tekak dan mengurangkan kahak
✅ Antioksida semulajadi yang melambatkan proses penuaan
✅ Menguatkan antibodi badan
✅ Mengandungi glycoside dan saponin yang membantu mengekang sel kanser badan

Ternyata bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang mantap untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semujadi untuk pelanggan kami.

Pilih gaya hidup baru bebas gula. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting

Luo Han Guo atau buah Monk berasal dari selatan China. Namanya diberi sebegitu rupa kerana zaman dahulu, hanya sami-sami Budha sahaja yang menanam pokok ini untuk kegunaan perubatan tradisional Cina.

Apa yang hebat tentang buah ini adalah kemanisan semulajadinya yang memberi rasa manis tanpa keburukan yang sering dikaitkan dengan gula. Ya, buah Luo Han Guo memang sesuai untuk pesakit kencing manis dan sebab itulah FG Walet memilih buah ini untuk produk bebas gula kami.

Antara khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengambilan buah Luo Han Guo termasuklah: ✅ Menstabilkan paras gula badan
✅ Membantu melangsingkan badan
✅ Anti radang. Melegakan sakit tekak dan mengurangkan kahak
✅ Antioksida semulajadi yang melambatkan proses penuaan
✅ Menguatkan antibodi badan
✅ Mengandungi glycoside dan saponin yang membantu mengekang sel kanser badan

Ternyata bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang mantap untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semujadi untuk pelanggan kami.

Pilih gaya hidup baru bebas gula. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting
2 0 17 hours ago
@nestsence Profile picture

@nestsence

รังนกถ้ำสีทอง Nestsence ในขวดเต็มไปด้วยรังนกที่เต็มขวดและมีประโยชน์มากมาย แถมรังนกมีสรรพคุณเสริมธาตุน้ำ ช่วยให้ปอดชุ่มชื่น เพิ่มความแข็งแรงให้กับไต ม้าม บรรเทาอาการอักเสบของผิวหน้า ช่วยคืนความสดใส ดูอ่อนกว่าวัย

รังนกคือเคล็ดลับความอ่อนกว่าวัยจากธรรมชาติจริงๆค่ะ คอนเฟิร์ม! ☺️ รังนกถ้ำสีทอง 30g ขวดละ 1,000 บาท ฟรี2 topping ☺️ สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [ #燕精燕窝 #birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝 #南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น

รังนกถ้ำสีทอง Nestsence ในขวดเต็มไปด้วยรังนกที่เต็มขวดและมีประโยชน์มากมาย แถมรังนกมีสรรพคุณเสริมธาตุน้ำ ช่วยให้ปอดชุ่มชื่น เพิ่มความแข็งแรงให้กับไต ม้าม บรรเทาอาการอักเสบของผิวหน้า ช่วยคืนความสดใส ดูอ่อนกว่าวัย

รังนกคือเคล็ดลับความอ่อนกว่าวัยจากธรรมชาติจริงๆค่ะ  คอนเฟิร์ม! ☺️ รังนกถ้ำสีทอง 30g ขวดละ 1,000 บาท ฟรี2 topping ☺️ สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence 
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [#燕精燕窝#birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic  #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝#南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น
5 0 17 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awes @fgwalet
• • • • • •
Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awes @fgwalet
• • • • • •
Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
3 0 19 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
1 0 19 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
9 0 19 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
1 0 19 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
3 0 19 hours ago
@fgwalet.melaka.borneo Profile picture

@fgwalet.melaka.borneo

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
4 0 19 hours ago
@ciklina.fgwalet Profile picture

@ciklina.fgwalet

Penglihatan anda semakin bermasalah? Mata anda mungkin kekurangan nutrisi yang cukup untuk kesihatan mata. Minuman kolagen sarang burung FG Walet dengan beri goji dan kurma merah kaya dengan zat-zat penting untuk pemeliharaan mata.
.
Beri goji mengandungi rangkaian anti oksidan carotenoid yang cukup tinggi. Lebih tinggi kandungan beta karotin berbanding lobak merah. Ia mempunyai 500 kali ganda vitamin C berbanding buah oren dan kaya dengan zeaxanthin dan carotenoid yang berfungsi untuk merawat dan melindungi mata.
.
Satu lagi isu berkaitan adalah kehilangan visi mata kerana kandungan paras gula yang tinggi dalam badan. Beri goji mengurangkan kadar gula dalam darah dan meningkatkan produksi insulin untuk mengawal paras gula dalam darah pada tahap optimum setiap masa. Oleh itu, jika anda sayangkan penglihatan anda, jangan berlengah dan amalkan produk sarang burung FG Walet sekarang.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting

Penglihatan anda semakin bermasalah? Mata anda mungkin kekurangan nutrisi yang cukup untuk kesihatan mata. Minuman kolagen sarang burung FG Walet dengan beri goji dan kurma merah kaya dengan zat-zat penting untuk pemeliharaan mata.
.
Beri goji mengandungi rangkaian anti oksidan carotenoid yang cukup tinggi. Lebih tinggi kandungan beta karotin berbanding lobak merah. Ia mempunyai 500 kali ganda vitamin C berbanding buah oren dan kaya dengan zeaxanthin dan carotenoid yang berfungsi untuk merawat dan melindungi mata.
.
Satu lagi isu berkaitan adalah kehilangan visi mata kerana kandungan paras gula yang tinggi dalam badan. Beri goji mengurangkan kadar gula dalam darah dan meningkatkan produksi insulin untuk mengawal paras gula dalam darah pada tahap optimum setiap masa. Oleh itu, jika anda sayangkan penglihatan anda, jangan berlengah dan amalkan produk sarang burung FG Walet sekarang.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting
1 0 20 hours ago
@ciklina.fgwalet Profile picture

@ciklina.fgwalet

Tahukah anda bahawa madu membantu untuk merawat batuk dan kahak secara efektif. Madu mempunyai pelargonium, guaifenesin dan dextromethorphan, bahan sama yang terkandung dalam ubat batuk tetapi secara semulajadi.

Buah longan pula kaya dengan vitamin C yang selain dari meningkatkan antibodi badan, ia dapat melindungi tubuh dari demam dan selsema.

Oleh itu kalau batuk atau terasa macam nak sakit, segera capai minuman kolagen sarang burung FG Walet dengan madu dan longan. Kombinasi Sarang Burung 100% Asli bersama sama dengan bahan bahan yang segar bukan sahaja menyihatkan, malah sedap untuk dinikmati oleh semua golongan..Tanpa bahan kimia atau pengawet. Kanak-kanak pun suka!
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting

Tahukah anda bahawa madu membantu untuk merawat batuk dan kahak secara efektif. Madu mempunyai pelargonium, guaifenesin dan dextromethorphan, bahan sama yang terkandung dalam ubat batuk tetapi secara semulajadi.

Buah longan pula kaya dengan vitamin C yang selain dari meningkatkan antibodi badan, ia dapat melindungi tubuh dari demam dan selsema.

Oleh itu kalau batuk atau terasa macam nak sakit, segera capai minuman kolagen sarang burung FG Walet dengan madu dan longan. Kombinasi Sarang Burung 100% Asli  bersama sama dengan bahan bahan yang segar bukan sahaja menyihatkan, malah  sedap untuk dinikmati oleh semua golongan..Tanpa bahan kimia atau pengawet. Kanak-kanak pun suka!
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwalettelokpanglimagarang #fgwaletsijangkang #fgwaletjohansetia #fgwaletkgmedan #fgwaletbanting #fgwalettmnrimbayu #fgwalettamanrimbayu #fgwaletjalankebun #jalankebun #tamanrimbayu #sijangkang #kgmedan #banting
1 0 20 hours ago
@fgwaletxhunny Profile picture

@fgwaletxhunny

Seri Manjung

Faktor utama masalah kesihatan dalam masyarakat Malaysia bukan makanan berlemak seperti rendang & nasi lemak, tetapi ketagihan kita makan gula. Gula digunakan dalam segala benda yang kita makan. Ia sebenarnya penyumbang utama kepada masalah kesihatan yang biasa kita dengar iaitu obesiti, diabetes, sakit jantung & darah tinggi. 😮
.
Selain dari itu, molekul gula yang berlebihan akan bergabung dengan protein, menghasilkan AGE (Advanced Glycation End product) yang boleh merosakkan kolagen pada kulit. Ini akan menyebabkan kulit lebih cepat menjadi tua & kusam. 😱
.
Dengan mudah, gula tidak mempunyai sebarang sumbangan nutrisi kepada badan kita melainkan kalori. Kalau anda serius mahu meningkatkan kesihatan & tampak lebih cantik, kurangkan gula dalam pemakanan dan elak daripada minuman bergula. Sebaliknya, gantikan ketiadaan gula dengan gula asli daripada buah-buahan & manisan semula jadi. 🍯
.
Untuk membantu anda mengharungi cara hidup baru ini, apa kata jadikan produk-produk FG Walet bird’s nest sebagai pengambilan harian anda. Nurtisi lengkap & rasa yang enak. Pilih untuk sihat & cantik dengan FG Walet. WhatsApp hunny 01139391960 untuk order or click saja link dekat bio! 🕊
.
#fgwalet #birdnest #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletxhunny #sitiawan #manjung #lumut #perak #fgwaletsitiawan #fgwaletmanjung #fgwaletlumut #fgwaletperak

Faktor utama masalah kesihatan dalam masyarakat Malaysia bukan makanan berlemak seperti rendang & nasi lemak, tetapi ketagihan kita makan gula. Gula digunakan dalam segala benda yang kita makan. Ia sebenarnya penyumbang utama kepada masalah kesihatan yang biasa kita dengar iaitu obesiti, diabetes, sakit jantung & darah tinggi. 😮
.
Selain dari itu, molekul gula yang berlebihan akan bergabung dengan protein, menghasilkan AGE (Advanced Glycation End product) yang boleh merosakkan kolagen pada kulit. Ini akan menyebabkan kulit lebih cepat menjadi tua & kusam. 😱
.
Dengan mudah, gula tidak mempunyai sebarang sumbangan nutrisi kepada badan kita melainkan kalori. Kalau anda serius mahu meningkatkan kesihatan & tampak lebih cantik, kurangkan gula dalam pemakanan dan elak daripada minuman bergula. Sebaliknya, gantikan ketiadaan gula dengan gula asli daripada buah-buahan & manisan semula jadi. 🍯
.
Untuk membantu anda mengharungi cara hidup baru ini, apa kata jadikan produk-produk FG Walet bird’s nest sebagai pengambilan harian anda. Nurtisi lengkap & rasa yang enak. Pilih untuk sihat & cantik dengan FG Walet. WhatsApp hunny 01139391960 untuk order or click saja link dekat bio! 🕊
.
#fgwalet #birdnest #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletxhunny #sitiawan #manjung #lumut #perak #fgwaletsitiawan #fgwaletmanjung #fgwaletlumut #fgwaletperak
2 0 20 hours ago
@fgwaletmelaka_jasin.alai Profile picture

@fgwaletmelaka_jasin.alai

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK!
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK! 
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
11 0 20 hours ago
@fgwaletmelaka_jasin.alai Profile picture

@fgwaletmelaka_jasin.alai

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang brung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang brung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
7 3 21 hours ago
@ciklina.fgwalet Profile picture

@ciklina.fgwalet

Jadi bila masa yang sesuai untuk minum air panas dan air sejuk? Ini antara waktu yang tepat untuk anda mengambilnya.

Ini masa sesuai untuk anda minum air sejuk
Selepas bersenam
Sewaktu bersenam, suhu tubuh akan meningkat dan minum air yang sejuk akan menurunkannya kembali.

Melawan panas
Minum air sejuk terutama pada musim panas disarankan bagi kesihatan tubuh. Air sejuk diserap dengan cepat oleh tubuh dibanding air panas.

Membantu menurunkan berat badan
Kunci penurunan berat badan adalah menaikkan kadar metabolime tubuh agar dapat membakar kalori lebih banyak lagi.

Antara cara paling berkesan untuk tujuan ini adalah minum atau mandi air sejuk, ia dapat meningkatkan metabolisme tubuh.

Jangan minum air sejuk ketika sedang makan
Minum air sejuk semasa makan atau selepas makan akan menyebabkan tubuh membuang banyak tenaga untuk meningkatkan suhunya. Ia akan melambat pencernaan yang hujungnya berkait dengan masalah lemak pada perut.

Minum air panas pun banyak manfaatnya

Air panas atau suam yang mana sangat bagus untuk mereka yang mengalami masalah pencernaan dan masalah kulit.

Mempercepatkan pencernaan
Menurut perubatan Ayuverda dan masyarakat Cina kuno, sebaiknya minum segelas air suam pada pagi hari. Ia akan mengaktifkan sistem pencernaan dan mencegah masalah pada perut.

Mengeluarkan toksin dari tubuh
Minum air suam juga membantu mengeluarkan toksin dari tubuh selain membersihkan tubuh dan mencegah jerawat serta masalah kulit.

Untuk menambah khasiatnya, tambah perahan jus lemon dalam segelas air suami dan minum setiap pagi.

Melancarkan pernafasan
Air panas juga baik bagi mereka yang memiliki masalah pada saluran pernafasan. Air ini membantu pengeluaran lendir di saluran pernafasan.

Mengurangkan rasa sakit
Sewaktu air panas mengalir dalam aliran darah, ia sekaligus berfungsi sebagai penghilang rasa sakit semula jadi. Jadi jika mengalami sakit pada sendi atau perut kerana haid, segelas air hangat dapat membantu mengurangkan rasa sakit tersebut.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet

Jadi bila masa yang sesuai untuk minum air panas dan air sejuk? Ini antara waktu yang tepat untuk anda mengambilnya.

Ini masa sesuai untuk anda minum air sejuk
Selepas bersenam
Sewaktu bersenam, suhu tubuh akan meningkat dan minum air yang sejuk akan menurunkannya kembali.

Melawan panas
Minum air sejuk terutama pada musim panas disarankan bagi kesihatan tubuh. Air sejuk diserap dengan cepat oleh tubuh dibanding air panas.

Membantu menurunkan berat badan
Kunci penurunan berat badan adalah menaikkan kadar metabolime tubuh agar dapat membakar kalori lebih banyak lagi.

Antara cara paling berkesan untuk tujuan ini adalah minum atau mandi air sejuk, ia dapat meningkatkan metabolisme tubuh.

Jangan minum air sejuk ketika sedang makan
Minum air sejuk semasa makan atau selepas makan akan menyebabkan tubuh membuang banyak tenaga untuk meningkatkan suhunya. Ia akan melambat pencernaan yang hujungnya berkait dengan masalah lemak pada perut.

Minum air panas pun banyak manfaatnya

Air panas atau suam yang mana sangat bagus untuk mereka yang mengalami masalah pencernaan dan masalah kulit.

Mempercepatkan pencernaan
Menurut perubatan Ayuverda dan masyarakat Cina kuno, sebaiknya minum segelas air suam pada pagi hari. Ia akan mengaktifkan sistem pencernaan dan mencegah masalah pada perut.

Mengeluarkan toksin dari tubuh
Minum air suam juga membantu mengeluarkan toksin dari tubuh selain membersihkan tubuh dan mencegah jerawat serta masalah kulit.

Untuk menambah khasiatnya, tambah perahan jus lemon dalam segelas air suami dan minum setiap pagi.

Melancarkan pernafasan
Air panas juga baik bagi mereka yang memiliki masalah pada saluran pernafasan. Air ini membantu pengeluaran lendir di saluran pernafasan.

Mengurangkan rasa sakit
Sewaktu air panas mengalir dalam aliran darah, ia sekaligus berfungsi sebagai penghilang rasa sakit semula jadi. Jadi jika mengalami sakit pada sendi atau perut kerana haid, segelas air hangat dapat membantu mengurangkan rasa sakit tersebut.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet
1 0 21 hours ago
@fgwaletsarawak.bintulu Profile picture

@fgwaletsarawak.bintulu

Malaysia International Trade and Exhibition Centre

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK!
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK! 
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
11 0 21 hours ago
@dareyoung.fgwaletsarawak Profile picture

@dareyoung.fgwaletsarawak

Malaysia International Trade and Exhibition Centre

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK!
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK! 
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
10 0 21 hours ago
@dareyoung.fgwaletsarawak Profile picture

@dareyoung.fgwaletsarawak

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang brung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang brung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
7 0 22 hours ago
@fgwaletsarawak.bintulu Profile picture

@fgwaletsarawak.bintulu

Malaysia International Trade and Exhibition Centre

Sessi perkongsian @fouziahgous bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang brung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian @fouziahgous bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang brung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
6 0 22 hours ago
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK!
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Hari ini adalah hari terakhir Selangor International Business Summit 2019. Bagi sesiapa yang belum sempat hadir, cepat-cepat datang ke MITEC KL untuk berjumpa dengan saya dan Skuad FG Walet. Pelbagai aktiviti menarik dan tawaran promosi menunggu anda. Tunggu apa lagi. Jom datang beramai-ramai untuk memeriahkan Selangor International Business Summit. Kami setia menunggu anda disini. Untuk info selanjutnya, sila layari www.selangorsummit.com. Jumpa sebentar lagi, OK! 
#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
208 7 23 hours ago
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady

Sessi perkongsian bersama para hadirin di Selangor International Business Summit 2019 berjalan dengan lancar dan baik. Kami teruja diberi peluang untuk memperketengahkan sarang burung FG Walet sebagai pilihan alternatif untuk pemakanan yang sihat.
.
Bagi mereka yang mahukan nutrisi penting tetapi tidak gemar penyediaan yang leceh, produk sarang burung FG Walet adalah untuk anda. Pilih gaya hidup yang sihat. Pilih untuk persediaan mudah dan menjimatkan masa. Pilih untuk sihat dan cantik. Pilih produk sarang burung FG Walet.
.
Jika anda berkesempatan, singgah booth 182 di Selangor International Business Summit, MITEC, Kuala Lumpur. Temui Datin Hajah dan Skuad FG Walet disini. Kami sedia membantu anda untuk mengorak langkah dalam gaya hidup yang lebih sihat.

#selangorsummit #selangorsummit2019 #asean #sibs2019
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #bosslady
189 8 23 hours ago
@nestsence Profile picture

@nestsence

คุณแม่ใกล้คลอดแล้ว ต้องบำรุงด้วยรังนกเกรดพรีเมียม ขอบคุณคุณ @napakv ค่ะ คนตั้งครรภ์สามารถทานได้และดีต่อสุขภาพมากๆนะคะ สามารถทานได้เป็นรังนกสีขาวค่ะ ซึ่งรังนกจะทำให้เด็กมีร่างกายและผิวที่แข็งแรงตั้งแต่อยู่ในครรภ์ บวกทั้งคุณแม่ก็จะแข็งแรง และมีผิวพรรณที่ดีไปด้วยคะ คอนเฟิร์มค่ะ!
☺️ สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [ #燕精燕窝 #birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝 #南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น

คุณแม่ใกล้คลอดแล้ว ต้องบำรุงด้วยรังนกเกรดพรีเมียม ขอบคุณคุณ @napakv ค่ะ คนตั้งครรภ์สามารถทานได้และดีต่อสุขภาพมากๆนะคะ สามารถทานได้เป็นรังนกสีขาวค่ะ ซึ่งรังนกจะทำให้เด็กมีร่างกายและผิวที่แข็งแรงตั้งแต่อยู่ในครรภ์ บวกทั้งคุณแม่ก็จะแข็งแรง และมีผิวพรรณที่ดีไปด้วยคะ คอนเฟิร์มค่ะ!
☺️ สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence 
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [#燕精燕窝#birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic  #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝#南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น
35 2 23 hours ago

Top #premiumbirdnest posts

@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
681 127 30 September, 2019
Hari terakhir. Datang beramai-ramai ke Booth FG Walet di Ganda Culture Festival di Dataran Pahlawan, Melaka. Temui Datin Hajah Fouziah Gous di Booth No. 39. Jumpa di sana.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
543 38 29 September, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini. Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam. Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin 
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini.  Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam.  Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater
679 143 19 March, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
2,107 410 24 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja.
#anaksyurgaku

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja. 
#anaksyurgaku
529 16 18 April, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Apa rahsia awet muda Datin Fouziah Gous? Mudah sahaja. Satu botol premium FG Walet Birds nest bila bangun dan satu botol sebelum tidur. Amalkan setiap hari dan hasilnya, wajah kekal ayu dan remaja serta tubuh sihat dalam dan luar. Tak percaya? Lihat wajah Datin Fouziah selepas dituakan menggunakan aplikasi FaceApp. Menakjubkan. Mari kekal sihat dan cantik bersama FG Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #nosugar #sugarfree #livehealthy #faceapp #faceappchallenge

Apa rahsia awet muda Datin Fouziah Gous? Mudah sahaja. Satu botol premium FG Walet Birds nest bila bangun dan satu botol sebelum tidur. Amalkan setiap hari dan hasilnya, wajah kekal ayu dan remaja serta tubuh sihat dalam dan luar. Tak percaya? Lihat wajah Datin Fouziah selepas dituakan menggunakan aplikasi FaceApp. Menakjubkan. Mari kekal sihat dan cantik bersama FG Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #nosugar #sugarfree #livehealthy #faceapp #faceappchallenge
549 93 19 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Sempena hari dan bulan yang baik ini, kami akan melancarkan promo istimewa Hari Raya Aidil Adha dengan harapan kita dapat sama-sama sihat untuk terus Bertaqwa kepada Allah. Promo ini berlangsung dari 9-14 Ogos 2019. Semoga usaha kita diterima dan diberkati Allah SWT. Insyaa Allah.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #eid #eiduladha #selamatharirayahaji

Sempena hari dan bulan yang baik ini, kami akan melancarkan promo istimewa Hari Raya Aidil Adha dengan harapan kita dapat sama-sama sihat untuk terus Bertaqwa kepada Allah. Promo ini berlangsung dari 9-14 Ogos 2019. Semoga usaha kita diterima dan diberkati Allah SWT. Insyaa Allah.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #eid #eiduladha #selamatharirayahaji
883 184 11 August, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019
715 14 14 August, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Wukuf atau Hari Arafah adalah gambaran Padang Masyhar yang semua makhluk dikumpulkan sebelum ke syurga atau neraka untuk umat manusia merenungi hari akhirat. Ini adalah hari keampunan dari Allah, maka para jemaah Haji perlu menyediakan karangan doa yang hendak diucapkan untuk diri sendiri, keluarga, rakan taulan dan seluruh umat Islam. Ia antara hari yang dimuliakan dan di sisi Allah SWT.
.
Doa Arafah bukan sahaja baik untuk dibaca oleh Jemaah Haji pada hari Arafah, tetapi di sarankan juga kepada seluruh Umat Islam di seluruh dunia walaupun mereka tidak berada di Padang Arafah. Di Arafah waktu Zuhur 10 Zulhijjah hingga Asar pada tarikh 10 Zulhijjah dikira waktu Arafah. Inilah waktu paling mustajab untuk berdoa. Waktu Malaysia boleh dianggarkan antara ‪pukul 5:27 pm hingga 8:48pm (10 Ogos 2019).
.
Dalam masa beberapa jam ini jangan putus berdoa. Mengulangi doa yang sama juga tidak mengapa. Jika mahu menangis, menangislah sepuas hati. Minta pada Allah bersungguh-sungguh supaya Allah SWT mengampunkan dosa-dosa kita, ibu bapa kita, anak isteri kita, semua kaum keluarga kita, kawan-kawan kita dan umat Islam secara keseluruhan.

Semoga Allah SWT memakbulkan segala doa-doa kita dan mengampuni segala dosa-dosa kita. Sesunguhnya kita banyak melakukan dosa. Aamiinn.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #arafah

Wukuf atau Hari Arafah adalah gambaran Padang Masyhar yang semua makhluk dikumpulkan sebelum ke syurga atau neraka untuk umat manusia merenungi hari akhirat. Ini adalah hari keampunan dari Allah, maka para jemaah Haji perlu menyediakan karangan doa yang hendak diucapkan untuk diri sendiri, keluarga, rakan taulan dan seluruh umat Islam. Ia antara hari yang dimuliakan dan di sisi Allah SWT.
.
Doa  Arafah bukan sahaja baik untuk dibaca oleh Jemaah Haji pada hari Arafah, tetapi di sarankan juga kepada seluruh Umat Islam di seluruh dunia walaupun mereka tidak berada di Padang Arafah. Di Arafah waktu Zuhur 10 Zulhijjah hingga Asar pada tarikh 10 Zulhijjah dikira waktu Arafah. Inilah waktu paling mustajab untuk berdoa. Waktu Malaysia boleh dianggarkan antara ‪pukul 5:27 pm hingga 8:48pm (10 Ogos 2019).
.
Dalam masa beberapa jam ini jangan putus berdoa. Mengulangi doa yang sama juga tidak mengapa. Jika mahu menangis, menangislah sepuas hati. Minta pada Allah bersungguh-sungguh supaya Allah SWT mengampunkan dosa-dosa kita, ibu bapa kita, anak isteri kita, semua kaum keluarga kita, kawan-kawan kita dan umat Islam secara keseluruhan.

Semoga Allah SWT memakbulkan segala doa-doa kita dan mengampuni segala dosa-dosa kita. Sesunguhnya kita banyak melakukan dosa. Aamiinn.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #arafah
1,816 18 10 August, 2019