#plazosuits Instagram Photos & Videos

plazosuits - 92.1k posts

Hashtag Popularity

4.5
average comments
667.5
average likes

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
4 0 21 November, 2019

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
4 0 21 November, 2019

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
5 0 21 November, 2019

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

SBT495
Price : 799 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Saree Fabric : Linen.
👉 Saree Work : Plain.
👉 Saree Size : 5.50 MTR.
👉 Blouse Fabric :Zoya.
👉 Blouse Size : 0.80 MTR ( Unstich )
👉 Blouse Work : Block Foil Blouse Piece.
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
4 0 21 November, 2019

I never thought floral flair pants were my thing but @kazowoman got me looking like that!
The blazer gives it the much needed elegance but the blue bralet from @apricotlane adds the spice you need in every outfit!! This is so far one of my favorite emergency outfits! Hope you guys love it too💛

#dinner #kazowoman #plazosuits #blue #melangemonarchfashion #ootd

I never thought floral flair pants were my thing but @kazowoman got me looking like that! 
The blazer gives it the much needed elegance but the blue bralet from @apricotlane adds the spice you need in every outfit!! This is so far one of my favorite emergency outfits! Hope you guys love it too💛

#dinner #kazowoman #plazosuits #blue #melangemonarchfashion #ootd
36 0 21 November, 2019
Start to new designer concept

Model -@shivani7367 
Photography -@_aj_photography_official_
Makeup - @the.beauty.palace786 
Choreography -@r_o_j_i_s_

Casting - @juberindori
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kurtis #indowestern #chaniyacholi #lengha #lenghacholi #skirt #top #gowns #designer #saree #sarara #garara #dhotipants #dhotisaree #croptop #skirttop #gownkurtis #plazosuits #paint #dhoti #peplum #shrag
.
.
.
Follow by @madar_choice_way
14 0 20 November, 2019

Broque Brand *Winter* Collection 2019
*Fabric Linen 3Pc Dress*
Dress Code # 338 *Front Shirt Full Heavy Embroidered, DAMAN Heavy Embroidered Patch, Linen Fabric Sleeves Heavy Embroidered, Embroidered Bember Chiffon Dupatta*
#ladiessuits #bespokesuits #customsuits #weddingsuits #suitsusa #suitsalwar #plazosuits #salwarsuits #suitsformen #dailysuits #suitstyle #lawnsuits #anarkalisuits #suitswag #patiyalasuits #partywearsuits #suitsupply #pakistanisuitsinindia #plazzosuits #unstitchedsuits #suits #heavysuits #asiansuits #cottonsuits #fursuits #rungsung17 #baroque

Broque Brand *Winter* Collection 2019
*Fabric Linen 3Pc Dress* 
Dress Code # 338 *Front Shirt Full Heavy Embroidered, DAMAN Heavy Embroidered Patch, Linen Fabric Sleeves Heavy Embroidered, Embroidered Bember Chiffon Dupatta* 
#ladiessuits #bespokesuits #customsuits #weddingsuits #suitsusa #suitsalwar #plazosuits #salwarsuits #suitsformen #dailysuits #suitstyle #lawnsuits #anarkalisuits #suitswag #patiyalasuits #partywearsuits #suitsupply #pakistanisuitsinindia #plazzosuits #unstitchedsuits #suits #heavysuits #asiansuits #cottonsuits #fursuits #rungsung17 #baroque
1 0 20 November, 2019

_Simplicity is beautiful, adorn these Attractive Cotton Printed Women's Kurta Sets. Stylish Fashionably you!_
.
.
Parinaaz Attractive Printed Women's Kurta Sets.
.
.
DM for orders.
.
.
.
.
#kurtapajama #kurtis #plazosuits #plazo #fashionnova #fashionista #fashionblogger #fashionnova #she #sheshop #followforfollowback

_Simplicity is beautiful, adorn these Attractive  Cotton Printed Women's Kurta Sets. Stylish Fashionably you!_
.
.
Parinaaz Attractive Printed Women's Kurta Sets.
.
.
DM for orders.
.
.
.
.
#kurtapajama #kurtis #plazosuits #plazo #fashionnova #fashionista #fashionblogger #fashionnova #she #sheshop #followforfollowback
5 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
3 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

❤️ ABAYA RAFFLE❤️
.
.
💖REKAAN YANG TERKINI
sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan  try satu🤗
.
💖 BFF & WUDUK FRIENDLY
korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍
.
💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE
bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘
.
💖 6 COLOR YANG GORGEOUS
tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni.
.
📌 proceed order for Semenanjung 2-3 Days
📌 Proceed Order for sabah sarawak 5-7 Days
.
💰Harga : RM135sm/RM140ss
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding #onlineboutique #indianboutique #chandigarhboutique #suits #handpaint #organza #dupatta #darzi #fabrics #goergette #fabricsandmore #pureprints #chanderiprints #cotton #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding  #onlineboutique  #indianboutique #chandigarhboutique  #suits  #handpaint  #organza #dupatta #darzi  #fabrics #goergette #fabricsandmore#pureprints  #chanderiprints #cotton  #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits
2 0 20 November, 2019

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding #onlineboutique #indianboutique #chandigarhboutique #suits #handpaint #organza #dupatta #darzi #fabrics #goergette #fabricsandmore #pureprints #chanderiprints #cotton #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding  #onlineboutique  #indianboutique #chandigarhboutique  #suits  #handpaint  #organza #dupatta #darzi  #fabrics #goergette #fabricsandmore#pureprints  #chanderiprints #cotton  #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits
0 0 20 November, 2019

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding #onlineboutique #indianboutique #chandigarhboutique #suits #handpaint #organza #dupatta #darzi #fabrics #goergette #fabricsandmore #pureprints #chanderiprints #cotton #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding  #onlineboutique  #indianboutique #chandigarhboutique  #suits  #handpaint  #organza #dupatta #darzi  #fabrics #goergette #fabricsandmore#pureprints  #chanderiprints #cotton  #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits
2 0 20 November, 2019

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding #onlineboutique #indianboutique #chandigarhboutique #suits #handpaint #organza #dupatta #darzi #fabrics #goergette #fabricsandmore #pureprints #chanderiprints #cotton #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits

*Presenting The Prettiness!!!✨🥰*
Soft Silk With Leather Drops Design Paired Up With Soft Silk Of Coordinating Colour!!!🤟🏻🎀 Get This Super Awesome Pairing For Rs./- Only!!!🎐✔
.
.
.
.
.
.

#runningfabrics #plainfabrics #boutiquefabric #sikhwedding  #onlineboutique  #indianboutique #chandigarhboutique  #suits  #handpaint  #organza #dupatta #darzi  #fabrics #goergette #fabricsandmore#pureprints  #chanderiprints #cotton  #suitslove #punjabiauits #canadafashion #canada #punjabisuitslove #salwarsuits #plazosuits #cottonprints #printsuits
4 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

🔥🔥🔥 *FaShIoN LiKe YoU® collectioN*🔥🔥🔥 *Keep shopping*👍
*Happy Reseller & Customer*🤗🤗 Welcome Reseller wholesale nd retailers

Ship India nd out of India 🚚🚚🚚
DM ORDER 9971246576

@fashionlikeyou_official
#kurtiblouse #cottonkurti #kurtapakistan #plazosuits #plazosuitstyles #kurtidesigns #designerkurti

🔥🔥🔥 *FaShIoN LiKe YoU® collectioN*🔥🔥🔥 *Keep shopping*👍
*Happy Reseller & Customer*🤗🤗 Welcome Reseller wholesale nd retailers

Ship India nd out of India 🚚🚚🚚
DM ORDER 9971246576

@fashionlikeyou_official 
#kurtiblouse #cottonkurti #kurtapakistan #plazosuits #plazosuitstyles #kurtidesigns #designerkurti
2 0 20 November, 2019

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly

🌹DHIA ABAYA🌹
.
.
💎MATERIAL COMO CREPE
>mempunyai gabungan dwi color yang gorgeous di bahagian hujung baju
>design ropol matching dwi color & handmade lagi taw
.
💎POKET SPECIAL >poket pada kanan baju uolls senang nanti nak simpan barang🤗
.
💎SELUAR LOOSE CUT
>Mempunyai pinggang separuh getah selesa di bahagian perut
.
💎ADA 6 COLOR TOP
.
💎BF & WUDUK FRIENDLY
.
💰HARGA : RM129SM/RM135SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #nursingfriendlysuit #wudhukfriendly #nursingfriendly
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
.
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik

💖 HAWA ABAYA💖
.
.
🌀MATERIAL COMO CREPE gabungan lace STARNET
>jenis lembut, ringan dan sejuk bila pakai.
.
🌀Poket sebelah kanan baru mudah uolls nak simpan barang taw
.
🌀Design baju yang labuh & kembang di bahagian bawah
.
🌀seluar cutting jenis loose,
>tak perlu risau confirm muat taw sebab loose😘
>seluar pon boleh matching dengan baju lain
.
🌀Ada 6 color yang gorgeous gorgeous sangat😍
.
🌀size available dari XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
🌀ZIP dibahagian depan baju dan pada lengan
>senang nak selak untuk wuduk dan bf
. 
Promotion Price 💰💰
🔖RM145.00SM
🔖RM150.00SS
.
📲013-9045520
.
.
#suit #suitstyle #suitcantik #suitwanitalawa #suitwanitaterkini #suitwanitamuslimah #suitmuslimahmurahmalaysia #suitmoden #suitwanitamalaysia #plazosuits #lacesuit #suitlacecantik
0 0 20 November, 2019

Order on wtsap 9012091411
Like ✔️ comments ✔️ share ✔️ Tags ✔️ DM for price
M to xxl
Rayon fabric
Kurti sharara set

Book fast

#jaipurjewellery #jaipurikurti #style #fashionblogger #kurtiplazoset #kurti #plazosuits #designerclothes #kurtisconner

Order on wtsap 9012091411
Like ✔️ comments ✔️ share ✔️ Tags ✔️ DM for price
M to xxl
Rayon fabric 
Kurti sharara set

Book fast

#jaipurjewellery #jaipurikurti #style #fashionblogger #kurtiplazoset #kurti #plazosuits #designerclothes #kurtisconner
4 0 20 November, 2019

Order on wtsap 9012091411
Like ✔️ comments ✔️ share ✔️ Tags ✔️ DM for price
M to xxl
Rayon fabric
One piece kurti

Book fast

#jaipurjewellery #jaipurikurti #style #fashionblogger #kurtiplazoset #kurti #plazosuits #designerclothes #kurtisconner

Order on wtsap 9012091411
Like ✔️ comments ✔️ share ✔️ Tags ✔️ DM for price
M to xxl
Rayon fabric 
One piece kurti

Book fast

#jaipurjewellery #jaipurikurti #style #fashionblogger #kurtiplazoset #kurti #plazosuits #designerclothes #kurtisconner
6 0 20 November, 2019

Order on wtsap 9012091411
Like ✔️ comments ✔️ share ✔️ Tags ✔️ DM for price
M to xxl
Rayon fabric
Kurti plazo set

Book fast

#jaipurjewellery #jaipurikurti #style #fashionblogger #kurtiplazoset #kurti #plazosuits #designerclothes #kurtisconner

Order on wtsap 9012091411
Like ✔️ comments ✔️ share ✔️ Tags ✔️ DM for price
M to xxl
Rayon fabric 
Kurti plazo set

Book fast

#jaipurjewellery #jaipurikurti #style #fashionblogger #kurtiplazoset #kurti #plazosuits #designerclothes #kurtisconner
3 0 20 November, 2019

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
23 0 20 November, 2019

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
25 0 20 November, 2019

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
35 0 20 November, 2019

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections,
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

KC104
Price : 1199 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 8866 3232 00 (WhatsApp No.)
👉🏿COD Services Available.
-------------------------------------------------------
👉 Lehenga Fabric : Soft Taffeta Silk
👉 Lehenga flair: 5 mtr.
👉 Length & Size : 44".
👉 Lahengha Work : Digital Print.
👉 Blouse Fabric :Soft Taffeta Silk.
👉 Blouse Size : 1 mtr (Unstich)
👉 Blouse Work :Digital Print.
👉 Dupatto Fabric : Soft Net
👉 Dupatto Work : Fancy Lace Border
👉 Type : Semi Stitched.
👉 Size : Free Up to XxL
-------------------------------------------------------
For Perfect Collections, 
VISIT ON : .
#octfisfashion #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
45 0 20 November, 2019
Rayon Kurti For Women's😍

Free shipping
Cash on delivery ✔

Rs-1,339

Size: 
M
L
XL
2XL
3XL

Within 6-8 business days

Free and Easy return-No question asked

Rayon aari work kurti with skirt with dupptta

Follow 👉 #designers_brandss 
#designlovers #designers #designerlehanga #designersuits #designer #designersalwarsuit #desifashion #desiwear #designerkurti #designersareesusa #designerwear #kurtifashion #kurtiplazo #kurti #kurtilover #kurtisconner #kurtionline #kurties #cottonkurti #designerkurti #longkurti #suitstyle #salwarsuits #heavysuits #partywearsuits #partywearsuits #plazosuits #designersalwarsuit #anarkalisuitsonlineshop
96 1 20 November, 2019

Stylish Cotton Kurta Sets
Fabric: Kurti - Rayon, Skirt - Rayon, Dupatta - Rayon
Sleeves: Sleeves Are Included
Size: Kurti - M - 38 in, L - 40 in XL - 42 in, XXL - 44 in, Skirt - M - 30 in, L - 32 in, XL - 34 in, XXL - 36 in, Dupatta - 2.1 Mtr
Length: Kurti - Up To 42 in, Skirt - Up To 32 in
Type: Stitched
Description: It Has 1 Piece Of Women's Kurti ,1 Piece Of Skirt and 1 Piece of Dupatta
Work : Printed
.
.
.
#like4likes #like4follow #like4like #lb #lfl #l4l #like #likelike #likesforlikesback #likebackinstantly #likeforfollow #likeback #fashioninfluencer #styleblogger #kurtilover #kurti #kurtis #longkurti #longdress #longgown #kurtiplazo #kurtiplazzoset #kurtiplazoset #plazosuits #plazzo #plazosuit #likes4like

Stylish Cotton Kurta Sets
Fabric: Kurti - Rayon, Skirt - Rayon,  Dupatta - Rayon
Sleeves: Sleeves Are Included
Size: Kurti - M - 38 in, L - 40 in XL - 42 in, XXL - 44 in, Skirt - M - 30 in, L - 32 in, XL - 34 in, XXL - 36 in, Dupatta - 2.1 Mtr
Length: Kurti - Up To 42 in, Skirt - Up To 32 in
Type: Stitched
Description: It Has 1 Piece Of Women's Kurti ,1 Piece Of Skirt and 1 Piece of Dupatta
Work : Printed
.
.
.
#like4likes #like4follow #like4like #lb #lfl #l4l #like #likelike #likesforlikesback #likebackinstantly #likeforfollow #likeback #fashioninfluencer #styleblogger #kurtilover #kurti #kurtis #longkurti  #longdress #longgown #kurtiplazo #kurtiplazzoset #kurtiplazoset #plazosuits #plazzo #plazosuit #likes4like
24 0 20 November, 2019
Rayon kurti for women's ❤

Free shipping
Cash on delivery ✔

Rs-1,238

Size: 
M
L
XL
2XL
3XL

Within 6-8 business days

Free and Easy return-No question asked

Rayon kurti with plazo with chiffon dupptta

Follow 👉 #designers_brandss 
#designlovers #designers #designerlehanga #designersuits #designer #designersalwarsuit #desifashion #desiwear #designerkurti #designersareesusa #designerwear #kurtifashion #kurtiplazo #kurti #kurtilover #kurtisconner #kurtionline #kurties #cottonkurti #designerkurti #longkurti #suitstyle #salwarsuits #heavysuits #partywearsuits #partywearsuits #plazosuits #designersalwarsuit #anarkalisuitsonlineshop
46 0 20 November, 2019
Js.....Beautiful kurti at clothes collection...
DM or WhatsApp at 9670850331...
Cash on del available....
#cottonsuits#cottonkurti#suits#chandericollection#chickenworkkurtis#chickenkariwork#chickenworksarees#plazo#plazosuits#plazopants#kurtiplazo#plazosuitstyles#plazodresses#kurticollection#kurtiplazo
10 0 20 November, 2019

_Be your own stylist by adorning these Pretty printed Kurtis. Be Beautiful!_ Double Layered Kurtis
Fabric: Kurti - Rayon, Dupatta - Rayon

Size: Kurti – M - 38 in, L- 40 in, XL - 42 in, Dupatta - 2 Mtr

Length: First Layer - Up To 40 in, Second Layer - Up to 54 in

Type: Stitched

Description: It Has 1 Piece Of Double layered Kurti and 1 Piece Of Dupatta

Work: Kurti- Printed , Dupatta - Printed

Designs: 5
.
.
.
#like4likes #like4follow #like4like #lb #lfl #l4l #like #likelike #likesforlikesback #likebackinstantly #likeforfollow #likeback #fashioninfluencer #styleblogger #kurtilover #kurti #kurtis #longkurti #longdress #longgown #kurtiplazo #kurtiplazzoset #kurtiplazoset #plazosuits
#plazosuit #likeplease #likes4like

_Be your own stylist by adorning these Pretty printed Kurtis. Be Beautiful!_  Double Layered Kurtis 
Fabric: Kurti - Rayon, Dupatta - Rayon

Size: Kurti – M - 38 in, L- 40 in, XL - 42 in, Dupatta - 2 Mtr

Length: First Layer - Up To 40 in, Second Layer - Up to 54 in

Type: Stitched

Description: It Has 1 Piece Of Double layered Kurti and 1 Piece Of Dupatta

Work: Kurti- Printed , Dupatta - Printed

Designs: 5
.
.
.
#like4likes #like4follow #like4like #lb #lfl #l4l #like #likelike #likesforlikesback #likebackinstantly #likeforfollow #likeback #fashioninfluencer #styleblogger #kurtilover #kurti #kurtis #longkurti #longdress #longgown #kurtiplazo #kurtiplazzoset #kurtiplazoset #plazosuits
#plazosuit #likeplease #likes4like
38 2 20 November, 2019

AE1040
Price : 4499 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 70966 17127 (WhatsApp No.)
-------------------------------------------------------
👉 Prepaid Payment Booking Only..
--------------------------------------------------- #kurti #traditionaljewellery #bridalblouses #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld

AE1040
Price : 4499 + SHIPPING CHARGE
👉🏿For Order/Inquiry DM On WhatsApp
👉🏿+91 70966 17127 (WhatsApp No.)
-------------------------------------------------------
👉 Prepaid Payment Booking Only..
---------------------------------------------------#kurti #traditionaljewellery #bridalblouses  #indowestern #sareedraping #love #indianbride #sharara #desiwedding #bridalentry #delhi #fashionadict #ethnicwear #plazosuits #indianbridalwear #sareesofindia #fashionworldwide #fashionworld
18 0 20 November, 2019

Top #plazosuits posts

#powderblue ♥️
❤️ Can be customized in any color and size ❤️❤️❤️ Fully stitched👍
.
.
.
Customisation available❤️
.
.
.
. .DM or WhatsApp us on 7791971285 for Price, Details and Placing Orders😊 .
.
.
.

Like our Facebook Page- https://www.facebook.com/glamdollofficial/

#patiyalasuit #preweddingphotoshootindia #ruffledress #birthdayoutfit #diwalioutfit #ayodhyaverdict #weddingdress #diwali2019 #croptopandskirt #preweddinggown #shararasuit #plazosuits #partweardress #anarkalisuit #preweddingdress #designerwear #featherdress #preweddingphotoshoot #ayodhya #indowesterndress #preweddingdressindia #diwalioutfit #diwalioutfit2019 #preweddinggownindia #powderbluedress #diwalidress #preweddingindia #mumbai #delhi #jaipur

#powderblue ♥️
❤️ Can be customized in any color and size ❤️❤️❤️ Fully stitched👍
.
.
.
Customisation available❤️
.
.
.
. .DM or WhatsApp us on 7791971285 for Price, Details and Placing Orders😊 .
.
.
.

Like our Facebook Page- https://www.facebook.com/glamdollofficial/

#patiyalasuit #preweddingphotoshootindia #ruffledress #birthdayoutfit #diwalioutfit #ayodhyaverdict #weddingdress #diwali2019 #croptopandskirt #preweddinggown #shararasuit #plazosuits #partweardress  #anarkalisuit #preweddingdress #designerwear #featherdress #preweddingphotoshoot #ayodhya #indowesterndress #preweddingdressindia #diwalioutfit #diwalioutfit2019 #preweddinggownindia  #powderbluedress #diwalidress #preweddingindia #mumbai #delhi #jaipur
8,011 117 4 November, 2019