#pikupline Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

38.1
average comments
1.4k
average likes
@mrzl.video Profile picture

@mrzl.video

Cia cia cia😝😜😍
#pikupline
#mrzl.video

Cia cia cia😝😜😍
#pikupline 
#mrzl.video
3 0 5 September, 2019
@loxkpop Profile picture

@loxkpop

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever
123 5 3 September, 2019
Woww adik @shahriz345 dh pandai pikupline lah😂
#pikupline #malaysia #ayat2cinta #ayatmanis
@shahriz345 @syahrizam_0305
33 0 2 September, 2019
@carolyneninie Profile picture

@carolyneninie

What can I do when I cannot move on?
Any tips?👇 #ayatjiwang #kaudanaku #ayatsedih #pikupline #ayatmoveon

What can I do when I cannot move on? 
Any tips?👇 #ayatjiwang#kaudanaku#ayatsedih#pikupline#ayatmoveon
30 0 19 July, 2019
@mr.zackzucrey Profile picture

@mr.zackzucrey

🦸‍♂️SuperHero🦹‍♀️
.
"Awak.. awak... Ape beza SuperHero dgn Doktor...???
SuperHero... boleh koyak baju dan tunjuk dadanya jer...
Tapi Doktor... boleh belah dada dan tunjuk hatinya tau...cia cia... jangan marah haaa...
.
#ayatpower #pickupline #pikupline #pickuplinemelayu #ayatjiwang #cintancintun #ayatcinta #ciacia #jiwang #doctorstyle #doctorlife
#doctorvssuperhero #superhero #superman #DrSelebriti #DrZack #tshirtsuperhero #ayatmurmur #jangankecam #ootd #manfashion #asianman #gaya #quoteoftheday #bestquote

🦸‍♂️SuperHero🦹‍♀️
.
"Awak.. awak... Ape beza SuperHero dgn Doktor...???
SuperHero... boleh koyak baju dan tunjuk dadanya jer...
Tapi Doktor... boleh belah dada dan tunjuk hatinya tau...cia cia... jangan marah haaa...
.
#ayatpower #pickupline #pikupline #pickuplinemelayu #ayatjiwang #cintancintun #ayatcinta #ciacia #jiwang #doctorstyle #doctorlife
#doctorvssuperhero #superhero #superman #DrSelebriti #DrZack #tshirtsuperhero #ayatmurmur #jangankecam #ootd #manfashion #asianman #gaya #quoteoftheday #bestquote
107 1 19 June, 2019
@sheikhasril Profile picture

@sheikhasril

Titi, Negeri Sembilan, Malaysia

Raya ke3 baru bleh duduk okay.. 😂 awak nk duit raye tak? Buat apa bg duit raya kalau sy boleh bg hati sy.. ❤️ #teamrayanogori
#raya3
#babyblue
#pikupline
#jgnkecamsaya

Raya ke3 baru bleh duduk okay.. 😂 awak nk duit raye tak? Buat apa bg duit raya kalau sy boleh bg hati sy.. ❤️ #teamrayanogori 
#raya3
#babyblue 
#pikupline
#jgnkecamsaya
102 10 7 June, 2019
@hanaterritory Profile picture

@hanaterritory

.
Awak tahu tak apa beza awak dgn internet?
Internet 4G tapi awak 4 Me 🤪🤪🤪
.
Hampa keja ke tu? 🤭
sejuk uii sini.
.
#pikapline #pikupline #sajasukasuka

.
Awak tahu tak apa beza awak dgn internet?
Internet 4G tapi awak 4 Me 🤪🤪🤪
.
Hampa keja ke tu? 🤭
sejuk uii sini.
.
#pikapline #pikupline #sajasukasuka
176 11 21 May, 2019
@sakinahbintihanipah Profile picture

@sakinahbintihanipah

Sk Khir Johari Sungai Sumun

Ada soalan tak?? Sis cerah satu badan uolls.. Penangn "📹💙 KOPI VIRAL TUH? 👈

#MAEZ WHITE COFFE

#PIKUPLINE. "tau TAU DAH CANTIK.

Ada soalan tak?? Sis cerah satu badan uolls.. Penangn "📹💙 KOPI VIRAL TUH? 👈

#MAEZ WHITE COFFE

#PIKUPLINE. "tau TAU DAH CANTIK.
4 0 26 April, 2019
@budxboek_ Profile picture

@budxboek_

CeritaHati

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia 
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈
28 3 24 April, 2019
@pikupline.sentap.deep Profile picture

@pikupline.sentap.deep

Ok guyss.nie contoh pikupline yee.sorry lama x buat pikupline sebab sibuk buat keje.
#pikupline
#lakikenagentlemen
#pickuplinepower

Ok guyss.nie contoh pikupline yee.sorry lama x buat pikupline sebab sibuk buat keje.
#pikupline 
#lakikenagentlemen
#pickuplinepower
8 1 13 April, 2019
@azeemadamfans Profile picture

@azeemadamfans

maafla masa ni saya baru pandai berjalan.. hehe sekondem" saya punye kaki pun, kondem lgi sya tika melihat awakk... hehhe
#pikupline
#pickuplinemalaysia
#sayatinggi
#bbb

maafla masa ni saya baru pandai berjalan.. hehe sekondem" saya punye kaki pun, kondem lgi sya tika melihat awakk... hehhe
#pikupline 
#pickuplinemalaysia 
#sayatinggi 
#bbb
21 2 27 March, 2019
@carollineanie Profile picture

@carollineanie

haluu..sekian lama..goodnite♡√ #pikupline ley;)

haluu..sekian lama..goodnite♡√#pikupline ley;)
41 0 15 March, 2019
##pikupline
##pikiplinemalay
51 2 25 January, 2019
##pikupline
##pikiplinemalay
39 0 25 January, 2019
##pikupline
##pikiplinemalay
29 0 25 January, 2019
@zizypeace Profile picture

@zizypeace

Nurse: awak sakit apa?
J: hati saya tercalar
Nurse: nak buat pickupline latu😏
J: eh buat ape nk #pikupline kalau awak dah buat saya terpikat 😌 😍

Lalu kami pun menyanyikan lagu #hindustan sama2.

Nurse: awak sakit apa?
J: hati saya tercalar
Nurse: nak buat pickupline latu😏
J: eh buat ape nk #pikupline kalau awak dah buat saya terpikat 😌 😍

Lalu kami pun menyanyikan lagu #hindustan sama2.
45 3 3 January, 2019
##pikupline
##pikuplinemalaysia
15 0 26 December, 2018
##pikupline
##pikuplinemalaysia
15 0 26 December, 2018
Dari mata turun ke hati 💓💞😘.
.
.
#tiktokmalaysia #pikupline #lawakmalaysia #makeup #lawakbest #viralmalaysia
61 0 12 November, 2018
@mdfahmiy_ Profile picture

@mdfahmiy_

Akademi Bomba Dan Penyelamat Kuala Kubu Baru, Selangor.

On tak on .... YOU COULD NEVER BE ICE CREAM 🍦
BECAUSE YOU’RE SO HOT 🤭
.....AND A PERSON @masturina_fahmi
#pecohpalo #rindumakayah #kerjaikhlas #despacito #pikupline #challenge

On tak on .... YOU COULD NEVER BE ICE CREAM 🍦 
BECAUSE YOU’RE SO HOT 🤭
.....AND A PERSON @masturina_fahmi 
#pecohpalo #rindumakayah #kerjaikhlas #despacito #pikupline #challenge
81 3 11 October, 2018
#Pikupline power punya
91 9 5 October, 2018
@pecut_habeh Profile picture

@pecut_habeh

Apa bezanya awak dengan cermin ...bezanya kalau tngok cermin saya nmpak diri saya , kalau tngok awak saya dah boleh impikan wajah anak2 kita nanti😁 .. chia la jngan tak chia hahaha

#pecut_habeh
#pikupline

Apa bezanya awak dengan cermin ...bezanya kalau tngok cermin saya nmpak diri saya , kalau tngok awak saya dah boleh impikan  wajah anak2 kita nanti😁 .. chia la jngan tak chia hahaha

#pecut_habeh 
#pikupline
28 0 26 September, 2018
@ami_shuhaimi Profile picture

@ami_shuhaimi

Pesanan dari Penerbit:
.
"If nk letak kain alas tv tu. Jangan la letak gini. Ganggu pandangan Pembaca Berita. Minta kerjasama k."
.
😜

Pesanan dari Penerbit:
.
"If nk letak kain alas tv tu. Jangan la letak gini. Ganggu pandangan Pembaca Berita. Minta kerjasama k."
.
😜
22 1 15 September, 2018
@motmey Profile picture

@motmey

Achi achi meeanchi buka pintu..
Buka pintu apa?
Buka pintu hati awak..
Cia Cia Cia 😂🤣😂🤣
#pikupline
#tangechii

Achi achi meeanchi buka pintu..
Buka pintu apa?
Buka pintu hati awak..
Cia Cia Cia 😂🤣😂🤣
#pikupline
#tangechii
87 1 23 August, 2018
@norenrashid Profile picture

@norenrashid

Cheras, Selangor

Raya korban ni jangan nak sedih sangat!
Nanti orang kompiuss mana satu yang nak kena korban😂😂 #aidiladha #working #pikupline #picuplines #lembumanalembu 😜 #future #blackwoman #

Raya korban ni jangan nak sedih sangat!
Nanti orang kompiuss mana satu yang nak kena korban😂😂 #aidiladha #working #pikupline #picuplines #lembumanalembu 😜#future #blackwoman #
374 10 22 August, 2018
@lawak.lahabau Profile picture

@lawak.lahabau

Tag spe2 yg nama amir tuu? sian bini dia dh rindu tuu #lawak #kelakar #sweet #pikupline #chia3 #untuksidia #ayatpadu #ayatcair #ayatpower

Tag spe2 yg nama amir tuu? sian bini dia dh rindu tuu #lawak #kelakar #sweet #pikupline #chia3 #untuksidia #ayatpadu #ayatcair #ayatpower
62 35 4 July, 2018
Gunakan function adik itu sebaiknya.. heee #lawak #kelakar #sweet #pikupline #chia3 #untuksidia #ayatpadu #ayatcair #ayatpower
46 6 4 July, 2018

Top #pikupline posts

@sofyank96 Profile picture

@sofyank96

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul 
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan 
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel
57,306 1,755 9 November, 2018
@kapcai.jahat Profile picture

@kapcai.jahat

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak
#Repost @sofyank96
• • • • •

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak
#Repost @sofyank96
• • • • •

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul 
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan 
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel
2,213 25 6 December, 2018
@brianjohndorai Profile picture

@brianjohndorai

Cantik, part II ;) You must be a crayon, because you add color into my life ;) #pikupline #irrelevantdeepquote

Cantik, part II ;) You must be a crayon, because you add color into my life ;) #pikupline #irrelevantdeepquote
64 3 11 January, 2015
@muhdnasir95 Profile picture

@muhdnasir95

ciptakan gaya anda tersendiri !! tampil bergaya di hadapan rakan anda !!.
.
headphone bluetooth harga PENGHABISAN STOK !!.HANYA RM5#.## SAHAJA !!
.
WHTSAPP " HEADPHONE BLUETOTH" KE 0135913488
.
#headphonebluetooth #freetyle #marahmarahmarah #lazada #penghabisanstok #kedaionlinemalaysia #kedahonline #kedahonlineshop #pikupline gt

ciptakan gaya anda tersendiri !! tampil bergaya di hadapan rakan anda !!.
.
headphone bluetooth harga PENGHABISAN STOK !!.HANYA RM5#.## SAHAJA !!
.
WHTSAPP " HEADPHONE BLUETOTH" KE  0135913488
.
#headphonebluetooth #freetyle #marahmarahmarah #lazada #penghabisanstok #kedaionlinemalaysia #kedahonline #kedahonlineshop #pikupline gt
84 7 8 October, 2015
@purplegurlz.hanney Profile picture

@purplegurlz.hanney

Sejuknya sampai ke tulang paling dalam,
Seperti sejuknya nama awak dalam hati ini 😂😝
#pikupline #tengahari #hujan #masihdisini #helloaugust

Sejuknya sampai ke tulang paling dalam,
Seperti sejuknya nama awak dalam hati ini 😂😝
#pikupline #tengahari #hujan #masihdisini #helloaugust
67 0 2 August, 2017
@apakxx_ Profile picture

@apakxx_

Kuala Selangor

smile😁..
.
.
kalau saya sepak bola tu kan saya akan fikir gol jee. Tapi kalau dengan awak saya akan fikir masa depan☺️😅.
#brocuba #pikupline

smile😁..
.
.
kalau saya sepak bola tu kan saya akan fikir gol jee. Tapi kalau dengan awak saya akan fikir masa depan☺️😅.
#brocuba #pikupline
188 15 11 September, 2017
@mohamadkhuzairie Profile picture

@mohamadkhuzairie

Apa beza awak dengan habuk?
Ermm.. xtaw ek.. "Habuk melekat di mata saya tapi awak melekat di ❤ saya"

#pikupline #ciaciaraya

Apa beza awak dengan habuk?
Ermm.. xtaw ek.. "Habuk melekat di mata saya tapi awak melekat di ❤ saya"

#pikupline #ciaciaraya
121 13 27 June, 2019