#pesankakmoji Instagram Photos & Videos

pesankakmoji - 16.1k posts

Sape setuju like video ni and tag kesayangan 🤗.
.
.
Jgn like dn komen je, follow sekali ya 🤗 terima kasih yg dh follow 😙💕
.
.
Comments//like//share ❤
.
.
.
.
#hatiterluka #silamoveon #hipotesiscinta #kenanganterindah #pesankakmoji #hatikecai #secebiskenangan

Sape setuju like video ni and tag kesayangan 🤗.
.
.
Jgn like dn komen je, follow sekali ya 🤗 terima kasih yg dh follow 😙💕
.
.
Comments//like//share ❤
.
.
.
.
#hatiterluka #silamoveon #hipotesiscinta #kenanganterindah #pesankakmoji #hatikecai #secebiskenangan

34 0 8 hours ago
SWEETNYA😋
.TAG PASANGAN / CRUSH KORANBG & SHARE DI INSTASTORY ANDA
.
Follow us on:
📌@nakhabaqnii
📌@nakrindu
📌@adik.braces
📌@selalu.rindu
📌@nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#adikbraces#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10

SWEETNYA😋
.TAG PASANGAN / CRUSH KORANBG & SHARE DI INSTASTORY ANDA
.
Follow us on:
📌@nakhabaqnii
📌@nakrindu
📌@adik.braces
📌@selalu.rindu
📌@nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #adikbraces #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

42 1 9 hours ago
[TERHAPUSNYA SENGKETA BERSATULAH ANAK MERDEKA]
.
Geng 14 Hari Lagi Nak Merdeka Geng‼️
.
Korang dah ada lom baju nak pakai time Merdeka nanti❓
.
Kalau belum jom rembat baju malaya Tee. Tgh ada diskaun nii RM100 untuk mana 2 helai Malaya Tee White🔥🔥
.
Diskaun ni sampai esok tau je guyss jangan lambat2😆
.
.
.
.
.
#fawaclothing#fawafeedback#cetakbajumurah#cetakbajukelas#sublimationprinting#sublimationprint#sublimationjersey#jersimurah #jersionline#jersibola#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak

[TERHAPUSNYA SENGKETA BERSATULAH ANAK MERDEKA]
.
Geng 14 Hari Lagi Nak Merdeka Geng‼️
.
Korang dah ada lom baju nak pakai time Merdeka nanti❓
.
Kalau belum jom rembat baju malaya Tee. Tgh ada diskaun nii RM100 untuk mana 2 helai Malaya Tee White🔥🔥
.
Diskaun ni sampai esok tau je guyss jangan lambat2😆
.
.
.
.
.
#fawaclothing #fawafeedback #cetakbajumurah #cetakbajukelas #sublimationprinting #sublimationprint #sublimationjersey #jersimurah #jersionline #jersibola #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline #nakpesan  #lawakhambar  #lawak  #videolawak

30 0 10 hours ago
Perbezaan meninggalkan antara kaum lelaki Dan perempuan🤔
.
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii  @nakrindu  @nakdakwah @adik.braces & @notiscinta
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#adikbraces#atukpesan#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#quote#seribusatucerita#videolawak

Perbezaan meninggalkan antara kaum lelaki Dan perempuan🤔
.
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii @nakrindu @nakdakwah @adik.braces & @notiscinta
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #adikbraces #atukpesan #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak

31 0 10 hours ago
Bukan sebagai sejarah ttp untuk selamanya😘🥰
.
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii  @nakrindu  @nakdakwah @adik.braces & @notiscinta
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#adikbraces#atukpesan#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#quote#seribusatucerita#videolawak

Bukan sebagai sejarah ttp untuk selamanya😘🥰
.
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii @nakrindu @nakdakwah @adik.braces & @notiscinta
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #adikbraces #atukpesan #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak

40 0 10 hours ago
Hanya tangan yg kreatif sahaja
.
Tag 3 rakan korang
.
P/S : Halalkan admin video korang🎥
.
Tag kami untuk kongsi video @senyum.sedih
.
#senyumsedih #lawaktahapdewa #lawakhangit #lelakivsperempuan #lawakhambar #himpunanbahanlawak #atukpesan #hatikecai #pesankakmoji #nakpesan #nakbebel #mudahterhibur #videolawak #kiniviral #jagoankode

Hanya tangan yg kreatif sahaja
.
Tag 3 rakan korang
.
P/S : Halalkan admin video korang🎥
.
Tag kami untuk kongsi video @senyum.sedih
.
#senyumsedih #lawaktahapdewa #lawakhangit #lelakivsperempuan #lawakhambar #himpunanbahanlawak #atukpesan #hatikecai #pesankakmoji #nakpesan #nakbebel #mudahterhibur #videolawak #kiniviral #jagoankode

88 0 11 hours ago
Perjuangan seorang ayah untuk anaknya #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Perjuangan seorang ayah untuk anaknya #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

4,297 3 11 hours ago
Sapa kenal adik aku tolong tag nama dia jap😂 HAHAHAHA

Sapa kenal adik aku tolong tag nama dia jap😂 HAHAHAHA

345 4 13 hours ago
Bila orang yang kau sayang kini jadi milik orang.. 😖😢.. Siapa suruh lambat sangat masuk meminang kan dah melepas.. 😬😅
.
(Tag kawan² korang 😜) . 
Follow juga ig @lafaz_cinta dan @hatiterluka. . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #ayoi_tv #quote #silamoveon #nakpickupline#nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm5#paidreviewrm10#silamoveon#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Bila orang yang kau sayang kini jadi milik orang.. 😖😢.. Siapa suruh lambat sangat masuk meminang kan dah melepas.. 😬😅
.
(Tag kawan² korang 😜) .
Follow juga ig @lafaz_cinta dan @hatiterluka. . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
.
Follow us:
@akubroken
@silamoveon
@alongbebel
@selagirindu
@pesankakmoji
@epilog.cinta
@hatiterluka
@hipotesiscinta
@ayoi_tv ▶Turn on post notification
.
#pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #ayoi_tv #quote #silamoveon #nakpickupline #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #silamoveon #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta

3,525 25 15 hours ago
Kalau kau kejar dunia, kau takkan dapat akhirat, tapi kalau kau kejar akhirat, dunia pun berada dlm dlm genggaman kau😊 .
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii  @nakrindu & @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#bosan#nakrindu#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#quote#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10

Kalau kau kejar dunia, kau takkan dapat akhirat, tapi kalau kau kejar akhirat, dunia pun berada dlm dlm genggaman kau😊 .
🎥📸
Credit
.
Follow juga @nakhabaqnii @nakrindu & @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #bosan #nakrindu #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

137 0 16 hours ago
90% RAKYAT MALAYSIA MENGALAMI MASALAH BLACKHEAD / WHITEHEAD. TAKKAN NAK BIARKAN JE KAN MASALAH NI🤔
.
KALI INI @asas.cosmetics BUAT PROMO HARGA HAPPY HOUR HANYA UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA
.
Harga asal RM130 tapi tapiiii sebab promo kaw kaw ni saya bagi RM90 sahaja‼️ Bukan tu je tapi siap free postage and free up to 3 facial mask😱
.
Baik cepat sebelum stok habis and korang melepas harga ni ish ishh tak dapat dahhh
.
Yang ada masalah blackhead / whitehead saya recommendkan sangat👍🏻 sampai ke akar blackhead korang kena cabut tauuu😇
.
Feedback boleh tengok dekat feed and story ya✅
#asascosmetics #blackheadremoval #blackheadremover #whitehead #beautydevice #jerawat #blackhead #whitehead #whiteheadremover #tiktok #tiktokmalaysia #healthy #skincare #pesankakmoji #epilogcinta

90% RAKYAT MALAYSIA MENGALAMI MASALAH BLACKHEAD / WHITEHEAD. TAKKAN NAK BIARKAN JE KAN MASALAH NI🤔
.
KALI INI @asas.cosmetics BUAT PROMO HARGA HAPPY HOUR HANYA UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA
.
Harga asal RM130 tapi tapiiii sebab promo kaw kaw ni saya bagi RM90 sahaja‼️ Bukan tu je tapi siap free postage and free up to 3 facial mask😱
.
Baik cepat sebelum stok habis and korang melepas harga ni ish ishh tak dapat dahhh
.
Yang ada masalah blackhead / whitehead saya recommendkan sangat👍🏻 sampai ke akar blackhead korang kena cabut tauuu😇
.
Feedback boleh tengok dekat feed and story ya✅
#asascosmetics #blackheadremoval #blackheadremover #whitehead #beautydevice #jerawat #blackhead #whitehead #whiteheadremover #tiktok #tiktokmalaysia #healthy #skincare #pesankakmoji #epilogcinta

63 0 18 hours ago

Top #pesankakmoji posts

Yang penting kahwin dulu eh #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Yang penting kahwin dulu eh #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

23,068 573 15 August, 2019
Kau mesti ada kawan suka kenakan kau #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Kau mesti ada kawan suka kenakan kau #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

13,012 890 16 August, 2019