#pengayuh2roda Instagram Photos & Videos

IDOLA @saathemangga._ COMEBACK💦🔥💨
Apa² pun support ig @saathemangga._  3K followers
dan ig min support 2K followers
@syaztheribut._
•••••••••••••••••••••••••
@saathemangga._ @saathemangga._ @saathemangga._ •••••••••••••••••••••••••
@syaztheribut._ @syaztheribut._ @syaztheribut._ •••••••••••••••••••••••••
@pengayuh2roda4
@pengayuh2roda4
@pengayuh2roda4
•••••••••••••••••••••••••
#tenteraflykelantan #pengayuh2roda #jenterapejuang💨💨 #lajak #kakilajak #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakkecundang

IDOLA @saathemangga._ COMEBACK💦🔥💨
Apa² pun support ig @saathemangga._ 3K followers
dan ig min support 2K followers
@syaztheribut._
•••••••••••••••••••••••••
@saathemangga._ @saathemangga._ @saathemangga._ •••••••••••••••••••••••••
@syaztheribut._ @syaztheribut._ @syaztheribut._ •••••••••••••••••••••••••
@pengayuh2roda4
@pengayuh2roda4
@pengayuh2roda4
•••••••••••••••••••••••••
#tenteraflykelantan #pengayuh2roda #jenterapejuang💨💨 #lajak #kakilajak #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakkecundang

2 0 3 minutes ago
Jolie bike Kwan je .
.
.
.
Edit @naimtheribuz_ .
.
.
.
#pengayuh2roda

Jolie bike Kwan je .
.
.
.
Edit @naimtheribuz_ .
.
.
.
#pengayuh2roda

5 0 43 minutes ago
Tq kepada semua geng ii lajak Kelantan,, yang slalu support admin dari dlu smpai sekarang😁 ni last Tq kepada semua geng ii lajak Kelantan,, yang slalu support admin dari dlu smpai sekarang😁 ni last kot admin racing ii sbb ad masaalah skit😕 tpi kepada rider diluar sana teruskan hobi anda😝Support 1k bleh?😝
Cc by @saathemangga._ .
#lajak #pengayuh2roda #kami #kamixramai #genglajak #hobikamilajak #lajakpadu #onxon #kasijadi 
Tag member korang di bawah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Tq kepada semua geng ii lajak Kelantan,, yang slalu support admin dari dlu smpai sekarang😁 ni last Tq kepada semua geng ii lajak Kelantan,, yang slalu support admin dari dlu smpai sekarang😁 ni last kot admin racing ii sbb ad masaalah skit😕 tpi kepada rider diluar sana teruskan hobi anda😝Support 1k bleh?😝
Cc by @saathemangga._ .
#lajak #pengayuh2roda #kami #kamixramai #genglajak #hobikamilajak #lajakpadu #onxon #kasijadi
Tag member korang di bawah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

26 0 1 hour ago
Part 2🔥
▪
▪
▪
#pengayuh2roda#lajak#lajakituhobikami#lajakalwayshappy#lajak❌jahat

Part 2🔥



#pengayuh2roda #lajak #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat

29 2 1 hour ago
Ini baru betul cinta luar biasa
-
-
Syuraibrhm
-
-
Follow ig 👇👇👇
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli

Ini baru betul cinta luar biasa
-
-
Syuraibrhm
-
-
Follow ig 👇👇👇
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli

1,100 20 1 hour ago
Tq kepada semua geng ii lajak Kelantan,, yang slalu support nish dari dlu smpai sekarang😁 ni last kot nish buat video sbb ad masaalah skit😕 tpi kepada rider diluar sana teruskan hobi anda😝Support 2k bleh?😝 #lajak #pengayuh2roda #kami #kamixramai #genglajak #hobikamilajak #lajakpadu #vsco #tenteraflykelantan #kasijadi #kelantanstyle #jenteraduaroda #pengayuh2roda #kapallayar #lajakkelantan

Tq kepada semua geng ii lajak Kelantan,, yang slalu support nish dari dlu smpai sekarang😁 ni last kot nish buat video sbb ad masaalah skit😕 tpi kepada rider diluar sana teruskan hobi anda😝Support 2k bleh?😝 #lajak #pengayuh2roda #kami #kamixramai #genglajak #hobikamilajak #lajakpadu #vsco #tenteraflykelantan #kasijadi #kelantanstyle #jenteraduaroda #pengayuh2roda #kapallayar #lajakkelantan

51 0 1 hour ago
Ni yang viral tu kan
.
.
.
#pengayuh2roda 
#kakilajak

Ni yang viral tu kan
.
.
.
#pengayuh2roda
#kakilajak

13 0 2 hours ago
SEMOGA HARI INI ALLAH MUDAHKAN SETIAP URUSAN,MElAPANGKAN HATI❤️ DAN MERINGANKAN LANGKAH KITA DALAM KEBAIKAN..SALAM JUMAAT 2 RAKAAT😘
•
•
PINJAM ADEK PUNYE BASIKAL gaiss abang PUN NAK maen lajak JUGAKk 😁✌️
•
FOLLOW➡️ @jackie.crew🌹@jackie.crew🌹 @jackie.crew🌹
•
#pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #jenteraflyjb #lajakituhobikami #flyjb #jiwabasikal #jenteraidola #jiwakelajuan #jentera_duaroda #lajakkecundang #basikalmurah #pengayuh4roda #pengayuhduaroda #hobikamimahal #basikallajak #basikalbudak #basikallajakmalaysia #basikal #jenteralajak @basikal_klang @basikallajakmalaysia @basikal._.lajak @basikallajaksparepart

SEMOGA HARI INI ALLAH MUDAHKAN SETIAP URUSAN,MElAPANGKAN HATI❤️ DAN MERINGANKAN LANGKAH KITA DALAM KEBAIKAN..SALAM JUMAAT 2 RAKAAT😘


PINJAM ADEK PUNYE BASIKAL gaiss abang PUN NAK maen lajak JUGAKk 😁✌️

FOLLOW➡️ @jackie.crew🌹@jackie.crew🌹 @jackie.crew🌹

#pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #jenteraflyjb #lajakituhobikami #flyjb #jiwabasikal #jenteraidola #jiwakelajuan #jentera_duaroda #lajakkecundang #basikalmurah #pengayuh4roda #pengayuhduaroda #hobikamimahal #basikallajak #basikalbudak #basikallajakmalaysia #basikal #jenteralajak @basikal_klang @basikallajakmalaysia @basikal._.lajak @basikallajaksparepart

22 3 2 hours ago
Jadi x buat bende viral ni
Tanks abang @matlid_ tolong buat kan
.
.
.

#pengayuh2roda
#kakilajak
#Selayangmembercommunity

Jadi x buat bende viral ni
Tanks abang @matlid_ tolong buat kan
.
.
.

#pengayuh2roda
#kakilajak
#Selayangmembercommunity

7 0 2 hours ago
Santai malam 🔥
@heyy_nishh @_irfanhkim @hey.is_
@_adamsje14_
 Tu je yg ingat .
.#pengayuh2roda @kakilajaksp #lajak❌jahat #lajakituhobikami

Santai malam 🔥
@heyy_nishh @_irfanhkim @hey.is_
@_adamsje14_
Tu je yg ingat .
. #pengayuh2roda @kakilajaksp #lajak❌jahat #lajakituhobikami

46 3 3 hours ago
Nak repeat nanti❌bike semalan xbest😭top mati #repost @toxca.ying
.
.
.
.
.spam💓untuk video
.
.
.#pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakmembercomunity #hatikering

Nak repeat nanti❌bike semalan xbest😭top mati #repost @toxca.ying
.
.
.
.
.spam💓untuk video
.
.
. #pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakmembercomunity #hatikering

29 1 4 hours ago
Bye2 rim silang👋 video kenangan bersama rim silang ni part 2
Leklok dgn owner baru @azrxl___ 
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

Bye2 rim silang👋 video kenangan bersama rim silang ni part 2
Leklok dgn owner baru @azrxl___
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

83 1 5 hours ago
Bye2 rim silang👋Leklok dgn owner baru...banyak kenangan aku pakai rim silang...penguat semangat time down dalam dunia lajak...Second s.rim yg aku pakai dalam dunia lajak...Pape pun layan video kenangan bersama rim silang ni part 1
Leklok dgn owner baru @azrxl___ 
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

Bye2 rim silang👋Leklok dgn owner baru...banyak kenangan aku pakai rim silang...penguat semangat time down dalam dunia lajak...Second s.rim yg aku pakai dalam dunia lajak...Pape pun layan video kenangan bersama rim silang ni part 1
Leklok dgn owner baru @azrxl___
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

96 0 5 hours ago
Salam jumaat guys
.
.
.
@pengayuh2roda 
#pengayuh2roda 
#pecintaduaroda 
#pengejarimpian

Salam jumaat guys
.
.
.
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda
#pecintaduaroda
#pengejarimpian

36 0 6 hours ago
Event guys!!!🎊
Pada:31/8/2019
Masa:9am-3am
Tempat:TELUK CHEMPEDAK KUANTAN
.
.
.
Dtg ye guys......🎊💞
.
.
#pengayuh2roda #pejuangkuantan #kiddoselatan #kuantanmembercomunity

Event guys!!!🎊
Pada:31/8/2019
Masa:9am-3am
Tempat:TELUK CHEMPEDAK KUANTAN
.
.
.
Dtg ye guys......🎊💞
.
.
#pengayuh2roda #pejuangkuantan #kiddoselatan #kuantanmembercomunity

29 0 7 hours ago
Thank for 100 followers 😁 support 200 pulk👌

@pengayuh2roda4 
#pengayuh2roda

Thank for 100 followers 😁 support 200 pulk👌

@pengayuh2roda4
#pengayuh2roda

26 1 7 hours ago
Ade nmpak mcm @pull.jerr__ sje mencube xslh kn😊
#pengayuh2roda #budakmilo #lajak #kakilajak #onxon

Ade nmpak mcm @pull.jerr__ sje mencube xslh kn😊
#pengayuh2roda #budakmilo #lajak #kakilajak #onxon

244 0 7 hours ago
Mampu jadi cc📷 jew 😢 pape pun layanlah lah vid buruk titew 🤧 #spmembercommunity #pengayuh2roda #kakikayuh #kakilajak #kakiflyduaroda #lajakxjahat😈 #lajakituhobikami

Mampu jadi cc📷 jew 😢 pape pun layanlah lah vid buruk titew 🤧 #spmembercommunity #pengayuh2roda #kakikayuh #kakilajak #kakiflyduaroda #lajakxjahat😈 #lajakituhobikami

75 0 9 hours ago
hy,first post.😴😈
tag name korang main game ni oky.😅
•
•
•.
•
@pengayuh2roda 
#pengayuh2roda

hy,first post.😴😈
tag name korang main game ni oky.😅


•.

@pengayuh2roda
#pengayuh2roda

2 0 9 hours ago
Vid lme bru nk pos....pape enjoy je....support 500
.
Jokie by @hey.zak_steady
.
@pengayuh2roda 
#pengayuh2roda 
#tenteraflyganue

Vid lme bru nk pos....pape enjoy je....support 500
.
Jokie by @hey.zak_steady
.
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda
#tenteraflyganue

30 0 12 hours ago
Caption....
.
Support 500 .
.
.
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda 
#tenteraflyganue

Caption....
.
Support 500 .
.
.
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda
#tenteraflyganue

27 0 12 hours ago

Top #pengayuh2roda posts

Event minggu lepas aq hampir nk kecundang 😌😪
.
Event @misyeedz_ .
.
#pengayuh2roda 
#lagujiwang 
#lajak❌jahat 
#budakmilo 
#sedih😭 
#lajak

Event minggu lepas aq hampir nk kecundang 😌😪
.
Event @misyeedz_ .
.
#pengayuh2roda
#lagujiwang
#lajak❌jahat
#budakmilo
#sedih😭
#lajak

2,040 13 21 August, 2019
Game lonngok..😈
.
.#pengayuh2roda

Game lonngok..😈
.
. #pengayuh2roda

1,440 26 10 August, 2019
Simple je😊
.
.
.
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda

Simple je😊
.
.
.
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda

1,112 21 20 August, 2019
Saje buat video sbb BSN 😁😍
Salam jumaat .
.
#budakmilo 
#pengayuh2roda 
#lajak

Saje buat video sbb BSN 😁😍
Salam jumaat .
.
#budakmilo
#pengayuh2roda
#lajak

1,257 7 16 August, 2019