#pantaimembercomunity Instagram Photos & Videos

Thanks dri cheras dtng sini untuk swap rim
.
.
@_.mal_steady._ 
@ijan._69
#pantaimembercomunity

Thanks dri cheras dtng sini untuk swap rim
.
.
@_.mal_steady._
@ijan._69
#pantaimembercomunity

60 1 5 August, 2019
EVENT KEMBALI LAGI !! 😍❤ support event member aku ni @_.mhdizwn and @_.boyysaje._ nak aku turun event ni ? spam emoji (💙💙💙) sebarang pertanyaan boleh dm @_.mhdizwn .
.
.#pantaimembercomunity #lajak #pengayuh2roda

EVENT KEMBALI LAGI !! 😍❤ support event member aku ni @_.mhdizwn and @_.boyysaje._ nak aku turun event ni ? spam emoji (💙💙💙) sebarang pertanyaan boleh dm @_.mhdizwn .
.
. #pantaimembercomunity #lajak #pengayuh2roda

245 34 31 July, 2019
Basuh bike dulu🤗bpe lama dh dia xmndi😂lepas dh mndi kita try test ngn spe ii,spe ii nk try test muncul kat comment👌

@pantaimembercomunity @kcph.fly @khalibbbbb
@afqzzz._ @broni_steadyyyyy @dimassszzz_ @mohd_zul_haikal_ @fiqtheributz @axamtheributz._ @lipsteadyyy._
#pantaimembercomunity #medanmembercommunity #kayuaramembercommunity #explore #exploretocreate

Basuh bike dulu🤗bpe lama dh dia xmndi😂lepas dh mndi kita try test ngn spe ii,spe ii nk try test muncul kat comment👌

@pantaimembercomunity @kcph.fly @khalibbbbb
@afqzzz._ @broni_steadyyyyy @dimassszzz_ @mohd_zul_haikal_ @fiqtheributz @axamtheributz._ @lipsteadyyy._
#pantaimembercomunity #medanmembercommunity #kayuaramembercommunity #explore #exploretocreate

113 8 28 July, 2019
bukan senang nak masukkan semua kenangan dalam 1 vid ☺❤semua kenangan pahit manis yang pernah kami lalui hanya yang pernah merasai sahaja yang mengetahui betapa indah nya hobi yang selalu dikecam ni ☺❤
yang baik tolong promote vid ni ☺❤ all memories from @pantaimembercomunity ❤ .
.#lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity #kayuaramembercommunity @pengayuhampang_46 @pantaimembercomunity #get_repost #explore #explorepages

bukan senang nak masukkan semua kenangan dalam 1 vid ☺❤semua kenangan pahit manis yang pernah kami lalui hanya yang pernah merasai sahaja yang mengetahui betapa indah nya hobi yang selalu dikecam ni ☺❤
yang baik tolong promote vid ni ☺❤ all memories from @pantaimembercomunity ❤ .
. #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity #kayuaramembercommunity @pengayuhampang_46 @pantaimembercomunity #get_repost #explore #explorepages

354 21 27 July, 2019
Santai Petang. Jagan Cabar Top Sabit 😏.
Ccby @muinnnnn_
@ful_theributs
Yang Lain Tak Inggat
.
@pantaimembercomunity  #pantaimembercomunity #lajakituhobikami #lajak #pengayuh2roda #tenteraflykd

Santai Petang. Jagan Cabar Top Sabit 😏.
Ccby @muinnnnn_
@ful_theributs
Yang Lain Tak Inggat
.
@pantaimembercomunity #pantaimembercomunity #lajakituhobikami #lajak #pengayuh2roda #tenteraflykd

486 8 16 July, 2019
part 2 😎 test bearing with @_.aanxsteady_ 😍 alloy bukan kaleng kaleng 😍❤
tolong up story tag sekali nanti nabil up story 😍🙏
.
.
.
.#lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

part 2 😎 test bearing with @_.aanxsteady_ 😍 alloy bukan kaleng kaleng 😍❤
tolong up story tag sekali nanti nabil up story 😍🙏
.
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

241 6 15 July, 2019
test bearing with @_.aanxsteady_ nice joki 😍❤ nak part 2 ? spam emoji (💙💙💙)tolong promote nanti nabil up story 😍❤
.
.#lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

test bearing with @_.aanxsteady_ nice joki 😍❤ nak part 2 ? spam emoji (💙💙💙)tolong promote nanti nabil up story 😍❤
.
. #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

389 13 12 July, 2019
Happy 1.6k 🎉. Thanks Support Khalib 🙂. Tb Events @mhdkhlb Memang Meriah 🤤❤️.
Baik Tlong Up Story Tag @khalibbbbb Nanti Khalib Up Balik 🙂👌.
.
Ccby @kharyy._
@broni_candyyyy @afqzzz._ @_ahmdnbl._ @wnnralf_ @mhdkhlb @axamtheributz._ @fiqtheributz @its_damchik @mohd_zul_haikal_ @haikal_steadyyy @danelfarezzz_ @pantaimembercomunity
taktag Muncul 🙂
#lajakituhobikami #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

Happy 1.6k 🎉. Thanks Support Khalib 🙂. Tb Events @mhdkhlb Memang Meriah 🤤❤️.
Baik Tlong Up Story Tag @khalibbbbb Nanti Khalib Up Balik 🙂👌.
.
Ccby @kharyy._
@broni_candyyyy @afqzzz._ @_ahmdnbl._ @wnnralf_ @mhdkhlb @axamtheributz._ @fiqtheributz @its_damchik @mohd_zul_haikal_ @haikal_steadyyy @danelfarezzz_ @pantaimembercomunity
taktag Muncul 🙂
#lajakituhobikami #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

418 17 12 July, 2019
Sorry syg😝terpecut ye😂jgn marah ye HAHAHAHA😂  try bersama:@dnish_dnial05

Edit by:@afqzzz._ 
#explorepage #exploring #kakilajakmalaya #bapakkembarnakhoda #pengayuh2roda🚲 #pantaimembercomunity #kayuaramembercommunity #familyguy

Sorry syg😝terpecut ye😂jgn marah ye HAHAHAHA😂 try bersama:@dnish_dnial05

Edit by:@afqzzz._
#explorepage #exploring #kakilajakmalaya #bapakkembarnakhoda #pengayuh2roda🚲 #pantaimembercomunity #kayuaramembercommunity #familyguy

92 7 8 July, 2019
Nice Events @broni_candyyyy 😋❤️ . Gws @afqzzz._ 😌❤️ . 
Baik Hati Promot Tag @khalibbbbb nanti promot back 😁 .
@pantaimembercomunity  #pantaimembercomunity #pantaidalam #lajak  #lajakituhobikami #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #ex5 #barai #kecundang #gws #najib

Nice Events @broni_candyyyy 😋❤️ . Gws @afqzzz._ 😌❤️ .
Baik Hati Promot Tag @khalibbbbb nanti promot back 😁 .
@pantaimembercomunity #pantaimembercomunity #pantaidalam #lajak #lajakituhobikami #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #ex5 #barai #kecundang #gws #najib

618 26 1 hour ago
santai😎🔞@afqzzz._ sian die geleng ii kepala die ye HAHAHAHA
 bike slow je tak laju macam idola ii kat luar sane😅mohon tengok sampai habis😂😂(part last @afqzzz._ main kayuh lebih😪)
tolong up story🙏tag sekali nanti nabil up story😎
.
.
.
.#lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity @pantaimembercomunity

santai😎🔞@afqzzz._ sian die geleng ii kepala die ye HAHAHAHA
bike slow je tak laju macam idola ii kat luar sane😅mohon tengok sampai habis😂😂(part last @afqzzz._ main kayuh lebih😪)
tolong up story🙏tag sekali nanti nabil up story😎
.
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity @pantaimembercomunity

279 18 21 June, 2019
Repost By: @_ahmdnbl._ 
with(@get_repost )
kalau aku nak aku pon boleh 😝💙
(Nak tengok Bike Ni Beraksi ? Spam Emoji 💙 nnti aku up kat story 😍💙) #lajak #pengayuhduarodaofficial 
#pengayuh2roda #pantaimembercomunity

Repost By: @_ahmdnbl._
with(@get_repost )
kalau aku nak aku pon boleh 😝💙
(Nak tengok Bike Ni Beraksi ? Spam Emoji 💙 nnti aku up kat story 😍💙) #lajak #pengayuhduarodaofficial
#pengayuh2roda #pantaimembercomunity

47 5 19 June, 2019
Harini hari kita😥😎tengok part last😂
Nice game dengan @dimassshsn_ 
Joki bike adik @imranzainal_

Yang ade tadi
@khalibbbbb @a_.aiman @haikal_steadyyy
@broni_candyyyy 
#lajak #pengayuh2roda🚲 #kelantanstyle #explore #lajakselangor #lajakalwayshappy #lajakxkejam #lajakkedah#pantaimembercomunity

Harini hari kita😥😎tengok part last😂
Nice game dengan @dimassshsn_
Joki bike adik @imranzainal_

Yang ade tadi
@khalibbbbb @a_.aiman @haikal_steadyyy
@broni_candyyyy
#lajak #pengayuh2roda🚲 #kelantanstyle #explore #lajakselangor #lajakalwayshappy #lajakxkejam #lajakkedah #pantaimembercomunity

132 2 17 June, 2019
Thanks yang pergi tadi yng x pergi tu x pe aku faham .
.
.
.
@_ahmdnbl._ 
@khalibbbbb 
@kcph.fly 
@dxniee__ .
.
.
.
.
#pantaimembercomunity
#budaklajak
#budakmilo 
#budaktehais
#assalamualikum

Thanks yang pergi tadi yng x pergi tu x pe aku faham .
.
.
.
@_ahmdnbl._
@khalibbbbb
@kcph.fly
@dxniee__ .
.
.
.
.
#pantaimembercomunity
#budaklajak
#budakmilo
#budaktehais
#assalamualikum

31 6 10 June, 2019
mari memeriahkan event denai attack bertempat di taman rimba bukit kerinchi😊❤harap ramai yang turun untuk meriahkan event ni☺❤
@kayuaramembercommunity @medanmembercommunity_ #pantaimembercomunity #lajak #pengayuh2roda_official #pengayuh2roda

mari memeriahkan event denai attack bertempat di taman rimba bukit kerinchi😊❤harap ramai yang turun untuk meriahkan event ni☺❤
@kayuaramembercommunity @medanmembercommunity_ #pantaimembercomunity #lajak #pengayuh2roda_official #pengayuh2roda

379 23 8 June, 2019

Top #pantaimembercomunity posts

#repost from @_ahmdnbl._
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
kalau aku nak aku pon boleh 😝💙
(nak tengok bike ni beraksi ? spam emoji 💙nanti aku up story😍💙)
#lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity

#repost from @_ahmdnbl._
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
kalau aku nak aku pon boleh 😝💙
(nak tengok bike ni beraksi ? spam emoji 💙nanti aku up story😍💙)
#lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity

813 4 20 June, 2019
sungguh ku merasa resah 😍❤
main angin bersama idola @khalibbbbb 😍
mampu cium selipar jeh 😓💔 vid lama post arini takpe kan ? 😅 nice ? tolong promote kat story tag sekali 🙏 nanti nabil up story 😍❤
.
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity @pantaimembercomunity

sungguh ku merasa resah 😍❤
main angin bersama idola @khalibbbbb 😍
mampu cium selipar jeh 😓💔 vid lama post arini takpe kan ? 😅 nice ? tolong promote kat story tag sekali 🙏 nanti nabil up story 😍❤
.
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity @pantaimembercomunity

263 6 7 July, 2019
hm rindu masa dulu 😌 rindu masa semua main lajak tapi sekarang semua makin berubah 😓💔
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

hm rindu masa dulu 😌 rindu masa semua main lajak tapi sekarang semua makin berubah 😓💔
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pantaimembercomunity

244 12 22 July, 2019
Happy Tengok Onwer Baru Jaga Kau 😌❤️.
@pantaimembercomunity #pantaimembercomunity #lajak #lajakituhobikami #pengayuh2roda

Happy Tengok Onwer Baru Jaga Kau 😌❤️.
@pantaimembercomunity #pantaimembercomunity #lajak #lajakituhobikami #pengayuh2roda

276 7 15 July, 2019
kalau aku nak aku pon boleh 😝💙
(nak tengok bike ni beraksi ? spam emoji 💙nanti aku up story😍💙)
#lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity

kalau aku nak aku pon boleh 😝💙
(nak tengok bike ni beraksi ? spam emoji 💙nanti aku up story😍💙)
#lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity

303 57 19 June, 2019
hadir ✔ event @broni_candyyyy gws @afqzzz._ ngan @hidayat__yat 😌❤ btw please usya part last😭(sape budak yang part last tu sila tag🙏)vid race nanti aku post 😝❤
.
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity #lajakkecundang #kecundang #ex5 #barai @pantaimembercomunity

hadir ✔ event @broni_candyyyy gws @afqzzz._ ngan @hidayat__yat 😌❤ btw please usya part last😭(sape budak yang part last tu sila tag🙏)vid race nanti aku post 😝❤
.
.
.
. #lajak #pengayuh2roda #pengayuh2roda_official #pantaimembercomunity #lajakkecundang #kecundang #ex5 #barai @pantaimembercomunity

815 37 1 hour ago
Klau baik tolong promot👌😊
.
Edit by @axamtheributz._ .
.
.
#pantaimembercomunity #medanmembercommunity #kayuaramembercommunity

Klau baik tolong promot👌😊
.
Edit by @axamtheributz._ .
.
.
#pantaimembercomunity #medanmembercommunity #kayuaramembercommunity

87 1 24 July, 2019