#oriflameproducts Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

6.9
average comments
220.3
average likes
@chietutrichy Profile picture

@chietutrichy

BEGINI PRODUKNYA DIBUAT
---
.
Inilah salah satu yg mematahkan keraguanku dulu ketika pertama kali kenal produk Oriflame.
Sebelumnya aku takuttttt sekali mau pakai produk Oriflame.🙈
.
Biasalah ya alasan2 negatif krn blm tahu ilmunya aja 😁
Takut gak cocok
Krn produk luar
Takut ga halal
Takut mengandung kimia2 berbahaya.
.
Yaa semacam itu lah 😬
.
Alhamdulillah setelah join jd makin paham.
Diajari, diberi pemahaman, ditunjukkan bukti dan faktanya, dididik sedemikian rupa.
.
Dan inilah salah satu prosesnya.
Oriflame telah melalui uji segala macam dg sangat KETAT utk memproduksi produk2nya.
Perlu waktu bertahun2 dr meneliti hingga produksi.
Bahkan utk skincare aja total bisa membutuhkan waktu 10-12 tahun smp proses produksi.
Info ini dulu aku dengar langsung di kelas skincare bersama specialistnya.
.
So..sejak mulai paham aku jd makin yakin dan bangga pakai produk Oriflame.
Bisa dibilang dr ujung kepala sampai kaki aku pakai produknya.
Bersama keluargaku tentunya.🤗😍
.
Apalagi dg memakai produk2nya setiap hari bisa mendatangkan penghasilan dan pengalaman hidup luarbiasa buatku...alhamdulillah.
💚💙💛💜❤
.
Kalian sudah pakai juga blm?
Pakai yg mana aja nih? 😉
.
#sharingchietut #naturalproducts #howtoproduce #oriflameproducts
#tentangprodukoriflame
Bit.ly/bisnisbarengchietut
Wa.me/628156855039

BEGINI PRODUKNYA DIBUAT
---
.
Inilah salah satu yg mematahkan keraguanku dulu ketika pertama kali kenal produk Oriflame.
Sebelumnya aku takuttttt sekali mau pakai produk Oriflame.🙈
.
Biasalah ya alasan2 negatif krn blm tahu ilmunya aja 😁
Takut gak cocok
Krn produk luar
Takut ga halal
Takut mengandung kimia2 berbahaya.
.
Yaa semacam itu lah 😬
.
Alhamdulillah setelah join jd makin paham.
Diajari, diberi pemahaman, ditunjukkan bukti dan faktanya, dididik sedemikian rupa.
.
Dan inilah salah satu prosesnya.
Oriflame telah melalui uji segala macam dg sangat KETAT utk memproduksi produk2nya.
Perlu waktu bertahun2 dr meneliti hingga produksi. 
Bahkan utk skincare aja total bisa membutuhkan waktu 10-12 tahun smp proses produksi.
Info ini dulu aku dengar langsung di kelas skincare bersama specialistnya.
.
So..sejak mulai paham aku jd makin yakin dan bangga pakai produk Oriflame.
Bisa dibilang dr ujung kepala sampai kaki aku pakai produknya.
Bersama keluargaku tentunya.🤗😍
.
Apalagi dg memakai produk2nya setiap hari bisa mendatangkan penghasilan dan pengalaman hidup luarbiasa buatku...alhamdulillah.
💚💙💛💜❤
.
Kalian sudah pakai juga blm?
Pakai yg mana aja nih? 😉
.
#sharingchietut #naturalproducts #howtoproduce #oriflameproducts
#tentangprodukoriflame
Bit.ly/bisnisbarengchietut
Wa.me/628156855039
0 0 53 minutes ago
@lina.lutfiah2901 Profile picture

@lina.lutfiah2901

Real testimoni from my lovely customer

The One Make Up Pro Marbel blend blosh

Sekerennn ituuu ❤️❤️😍😍😍 #akuoriflame
#oriflamechangeslives #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflameproducts
#promooktober #promooriflame

Real testimoni from my lovely customer

The One Make Up Pro Marbel blend blosh

Sekerennn ituuu ❤️❤️😍😍😍 #akuoriflame 
#oriflamechangeslives #oriflamejakarta #oriflameindonesia #oriflameproducts 
#promooktober #promooriflame
3 0 1 hour ago
@oriflame.pk10 Profile picture

@oriflame.pk10

- Spend 2000 Rs. In Catalogue,Get
THE ONE Stylist Ultimate Lipstick
4 g.
Rs.799/-
Original Price:1149/-
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick gives you ultra-creamy coverage designed to last in a smart palette of expertly selected, on-trend shades that lift your look and sign your style. The Sculpt & Sign Bullet provides flawless lip definition and contour, so you can shape your lips as you desire. These instant stunning lip looks come in shades that match your skin undertone, to make you and your style stand out.

For Order DM
Cash On Delivery All Over Pakistan
# Oriflame.pk10
#jildpakistan
#makeup #beauty #fashion #makeupartist #love #mua #like #follow #photography #model #PartnersWithOriflame
#art #style #instagood #hair #beautiful #makeuptutorial #girl #cute #instagram #oriflameconsultant #selfie
#oriflameproducts - - #regrann

-  Spend 2000 Rs. In Catalogue,Get
THE ONE Stylist Ultimate Lipstick 
4 g. 
Rs.799/-
Original Price:1149/-
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick gives you ultra-creamy coverage designed to last in a smart palette of expertly selected, on-trend shades that lift your look and sign your style. The Sculpt & Sign Bullet provides flawless lip definition and contour, so you can shape your lips as you desire. These instant stunning lip looks come in shades that match your skin undertone, to make you and your style stand out.

For Order DM
Cash On Delivery All Over Pakistan 
# Oriflame.pk10
#jildpakistan
#makeup #beauty #fashion #makeupartist #love #mua #like #follow #photography #model#PartnersWithOriflame 
#art #style #instagood #hair #beautiful #makeuptutorial #girl #cute #instagram#oriflameconsultant #selfie 
#oriflameproducts - - #regrann
3 0 1 hour ago
@nurulfauziah267 Profile picture

@nurulfauziah267

Tangerang

Banyak sekarang muncul kampanye tentang "AGAINST ANIMAL TESTING"

Fyi, dari dulu produk kosmetik sering menggunakan hewan untuk menguji produknya dan ga ada yang ngelarang..
Ga kebayang deh demi bikin 1 produk berapa hewan yang dikorbankan 🙈

Nah.. oriflame ada sejak tahun 1967 dan sudah fokus di bidang KOSMETIK dengan produk PERTAMA adalah krim kulit, lipstik, dan maskara.. Oriflame juga terkenal sama bahan2nya yang ALAMI dari ramuan dan ekstrak tumbuhan dari Swedia 🇸🇪 Yang bikin salut adalah produk PERTAMA yang diciptakan dan sampai SEKARANG sama sekali tidak menguji produknya pada HEWAN 👍
Dimana pada saat itu belum ada perusahaan yang aware sama masalah ini.. Jadi oriflame sudah mikirin hal ini dari 50 TAHUN yang lalu guyss 👏👏👏 Pas ke stockholm bulan agustus kemarin kita diajak ke lab dimana produknya diciptakan dan ketemu para scientist bikin kita semua makin tau lebih detail tentang produk2 yang kita pakai selama ini 😍

Oriflame juga punya pengalaman riset lebih dari 50 tahun lhoo 😍😍 Trus makin kesini teknologi yang dipakai juga semakin maju dan masih menggunakan prinsip sustainability alias memperhatikan lingkungan sekitar atau ekosistem 🌍

Nah.. ini juga alasan kenapa kita member oriflame banyak yang bertahan lama di bisnis ini karna KUALITAS PRODUK dan PRINSIP perusahaan yang sangat mencintai LINGKUNGAN 💚

#proudtobeoriflame
#oriflamechangeslives
#oriflameproducts

Banyak sekarang muncul kampanye tentang "AGAINST ANIMAL TESTING"

Fyi, dari dulu produk kosmetik sering menggunakan hewan untuk menguji produknya dan ga ada yang ngelarang..
Ga kebayang deh demi bikin 1 produk berapa hewan yang dikorbankan 🙈

Nah.. oriflame ada sejak tahun 1967 dan sudah fokus di bidang KOSMETIK dengan produk PERTAMA adalah krim kulit, lipstik, dan maskara.. Oriflame juga terkenal sama bahan2nya yang ALAMI dari ramuan dan ekstrak tumbuhan dari Swedia 🇸🇪 Yang bikin salut adalah produk PERTAMA yang diciptakan dan sampai SEKARANG sama sekali tidak menguji produknya pada HEWAN 👍 
Dimana pada saat itu belum ada perusahaan yang aware sama masalah ini.. Jadi oriflame sudah mikirin hal ini dari 50 TAHUN yang lalu guyss 👏👏👏 Pas ke stockholm bulan agustus kemarin kita diajak ke lab dimana produknya diciptakan dan ketemu para scientist bikin kita semua makin tau lebih detail tentang produk2 yang kita pakai selama ini 😍

Oriflame juga punya pengalaman riset lebih dari 50 tahun lhoo 😍😍 Trus makin kesini teknologi yang dipakai juga semakin maju dan masih menggunakan prinsip sustainability alias memperhatikan lingkungan sekitar atau ekosistem 🌍

Nah.. ini juga alasan kenapa kita member oriflame banyak yang bertahan lama di bisnis ini karna KUALITAS PRODUK dan PRINSIP perusahaan yang sangat mencintai LINGKUNGAN 💚

#proudtobeoriflame
#oriflamechangeslives
#oriflameproducts
2 0 2 hours ago
Allure portofol 
Per porosi, na shkruani ne DM
Porosi online ne tere Kosoven

#oriflame #oriflamekosov #wallet #walletoriflame #oriflamecosmetics  #oriflameproducts #woman #allurewallet #oriflameallure #gift #onlineshopping
6 0 2 hours ago
@oriflame.collection.tr Profile picture

@oriflame.collection.tr

به راحتی مراحل استفاده از محصولات مراقبت پوستیتون رو بدونید و در زمان مناسب ازشون استفاده کنید تا بهترین جواب رو بگیرید
#اوریفلیم #حراجی_آنلاین #لوازمآرایشی #اوریفلیم_سوئد #ترکیه_آنتالیا #انلاین_شاپ #تخفیف #onlineshopping #cosmetics #oriflame #oriflameturkiye #oriflameproducts #turkey_antalya #sweden #on_sale #novage #skincare #beauty

به راحتی مراحل استفاده از محصولات مراقبت پوستیتون رو بدونید و در زمان مناسب ازشون استفاده کنید تا بهترین جواب رو بگیرید 
#اوریفلیم #حراجی_آنلاین #لوازمآرایشی #اوریفلیم_سوئد #ترکیه_آنتالیا #انلاین_شاپ #تخفیف #onlineshopping #cosmetics #oriflame #oriflameturkiye #oriflameproducts #turkey_antalya #sweden #on_sale#novage #skincare #beauty
8 0 5 hours ago
@thebustlingbuzz Profile picture

@thebustlingbuzz

Vadodara, Gujarat, India

Happy Halloween! 🎃👻 .
*Kidding*🤪
.
Not Really a Halloween post, I ll try something better to scare you guys!😛
.
This is How I look when I get refreshed after a long tiring day.
.
Oriflame Vitality Sheet Mask comes with the Goodness of Oats and Orange, it is designed to awaken the skin and it makes my skin feel radiant, revitalised and soothed. 🍊 .
.
.
#thebustlingbuzz #sheetmask #oriflamemask #oriflameproducts #facemask #oriflameindia #oriflamevadodara #oriflameahmedabad #bloggerstyle #skincareblogger #vadodarablogger #ahmedabadblogger #bloggersofinstagram

Happy Halloween! 🎃👻 .
*Kidding*🤪
.
Not Really a Halloween post, I ll try something better to scare you guys!😛
.
This is How I look when I get refreshed after a long tiring day.
.
Oriflame Vitality Sheet Mask comes with the Goodness of Oats and Orange, it is designed to awaken the skin and it makes my skin feel radiant, revitalised and soothed. 🍊 .
.
.
#thebustlingbuzz #sheetmask #oriflamemask #oriflameproducts #facemask #oriflameindia #oriflamevadodara #oriflameahmedabad #bloggerstyle #skincareblogger #vadodarablogger #ahmedabadblogger #bloggersofinstagram
115 0 5 hours ago
@samioriflame.pk Profile picture

@samioriflame.pk

Spend 2000 Rs. In Catalogue,Get
THE ONE Stylist Ultimate Lipstick
4 g.
Rs.799/-
Original Price:1149/-
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick gives you ultra-creamy coverage designed to last in a smart palette of expertly selected, on-trend shades that lift your look and sign your style. The Sculpt & Sign Bullet provides flawless lip definition and contour, so you can shape your lips as you desire. These instant stunning lip looks come in shades that match your skin undertone, to make you and your style stand
For order inbox me
Cash On Delivery All Over Pakistan
#samioriflame.pk
#makeup #beauty #fashion #makeupartist #love #mua #like #follow #photography #model #PartnersWithOriflame
#art #style #instagood #hair #beautiful #makeuptutorial #girl #cute #instagram #oriflameconsultant #selfie
#oriflameproducts

Spend 2000 Rs. In Catalogue,Get
THE ONE Stylist Ultimate Lipstick 
4 g. 
Rs.799/-
Original Price:1149/-
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick gives you ultra-creamy coverage designed to last in a smart palette of expertly selected, on-trend shades that lift your look and sign your style. The Sculpt & Sign Bullet provides flawless lip definition and contour, so you can shape your lips as you desire. These instant stunning lip looks come in shades that match your skin undertone, to make you and your style stand 
For order inbox me 
Cash On Delivery All Over Pakistan 
#samioriflame.pk 
#makeup #beauty #fashion #makeupartist #love #mua #like #follow #photography #model#PartnersWithOriflame 
#art #style #instagood #hair #beautiful #makeuptutorial #girl #cute #instagram#oriflameconsultant #selfie 
#oriflameproducts
7 0 6 hours ago
@indra_zap Profile picture

@indra_zap

Semangat Pagiiiii..... 😍😍😍
.
Hai Moms cantik se Indonesia Rayaaa.. Pernah ngerasa bete dan sedih yaaa ketika tumitnya pecah dan retak2 ada renda di tumitnyaaa... 😥😥😥
.
Nahhhh ... moms cantik pagi ini harus ucap BOODBYE dan
Ucapkan selamat tinggal pada tumit pecah-pecah! 😘🤗😉
.
Gunakan Feet Up Advanced Cracked Heel Repair & Smooth. Sayangi kaki Anda sekarang juga! :) .
Kaki cantik sehat pasti moms akan senang, BAHAGIA serta menambah tingkat KEPEDEAN ketika memakai sandal atau sepatu yg terlihat tumit 😉 hihhi.. setujuuu gk? 😁
.
Yuukkk rawat kaki .. 👣
.
#feetuporiflame #oriflameindonesia #OriflameID #ORIFLAME #OriflameChangesLives #oriflameproducts

Semangat Pagiiiii..... 😍😍😍
.
Hai Moms cantik se Indonesia Rayaaa.. Pernah ngerasa bete dan sedih yaaa ketika tumitnya pecah dan retak2 ada renda di tumitnyaaa... 😥😥😥
.
Nahhhh ... moms cantik pagi ini harus ucap BOODBYE dan 
Ucapkan selamat tinggal pada tumit pecah-pecah! 😘🤗😉
.
Gunakan Feet Up Advanced Cracked Heel Repair & Smooth. Sayangi kaki Anda sekarang juga! :) .
Kaki cantik sehat pasti moms akan senang, BAHAGIA serta menambah tingkat KEPEDEAN ketika memakai sandal atau sepatu yg terlihat tumit 😉 hihhi.. setujuuu gk? 😁
.
Yuukkk rawat kaki .. 👣
.
#feetuporiflame #oriflameindonesia #OriflameID #ORIFLAME #OriflameChangesLives #oriflameproducts
4 0 7 hours ago
@oriflame_cosmetics.lk_ Profile picture

@oriflame_cosmetics.lk_

The Colourbox foundation comes in four shades with sheer to medium coverage, is easy-to-apply and moisturisng formula. Not just a pretty face!
.
.
#oriflameproducts #oriflame #colourbox #foundation

The Colourbox foundation comes in four shades with sheer to medium coverage, is easy-to-apply and moisturisng formula. Not just a pretty face!
.
.
#oriflameproducts #oriflame #colourbox #foundation
4 0 8 hours ago
@dita.stefanie Profile picture

@dita.stefanie

katanya nyari yg murah..
katanya nyari yg SUPER MATTE

katanya nyari yg tahan lam.
katanya nyari yg seger warnanya...
katanya nyari yg aman murah &berkualitas... Nah... iniadaa 😘😘
Lipstik SUPER MATTE awet 11 jam 💋💋
cuma 79.900
BPOM HALAL‼️ #Oriflame
#Oriflameproducts

katanya nyari yg murah..
katanya nyari yg SUPER MATTE

katanya nyari yg tahan lam.
katanya nyari yg seger warnanya...
katanya nyari yg aman murah &berkualitas... Nah... iniadaa 😘😘
Lipstik SUPER MATTE awet 11 jam 💋💋
cuma 79.900
BPOM HALAL‼️ #Oriflame
#Oriflameproducts
0 0 9 hours ago
@adinda_rany28 Profile picture

@adinda_rany28

Medan, Indonesia

Milk & Honey Gold Nourishing Day and Night Cream Review ✅ Milk & Honey Gold Nourishing Day Cream
tekstur krimnya yang heavy mudah menyerap dan menutri kulit kering, dalam sekejap kulit mulia terasa kenyal dan lembab. Gunakan pagi hari sebelum beraktifitas ✅Milk & Honey Gold Nourishing Night Cream saat malam hari lakukan perwatan intensif dengan menggunakan Milk & Honey Gold Nourishing Nigt Cream, dijamin pagi harinya kulit kamu saat terbangun terasa lebih sehat dibanding hari hari sebelumnya.

Msh dgn Harga Promo 180rb per set.✔
Dari Harga Normal 310rb per set❌
@id.oriflame
#oriflamemasakini
#m3network #akuoriflame#oriflameagustus2019
#oriflamemasakini #oriflameindonesia #oriflameswedan
#oriflamepromo #oriflame_id #m3network #medanonline
#medan #sumaterautara #bisniskeren #bisnisonline
#promokerenlagi #OriflameChangesLives #oriflamechangeslives
#oriflame_id #oriflameswedan #orderan #bismillah
#oriflameproducts #hadiah #bonus #OriflameID #onlineoriflame #joinoriflame #sukses #produkkecantikan #katalogoriflameseptember2019 #parfum #duniaparfum #katalogoktober2019 #semangatoktober

Milk & Honey Gold Nourishing Day and Night Cream Review ✅ Milk & Honey Gold Nourishing Day Cream
tekstur krimnya yang heavy mudah menyerap dan menutri kulit kering, dalam sekejap kulit mulia terasa kenyal dan lembab. Gunakan pagi hari sebelum beraktifitas ✅Milk & Honey Gold Nourishing Night Cream saat malam hari lakukan perwatan intensif dengan menggunakan Milk & Honey Gold Nourishing Nigt Cream,  dijamin pagi harinya kulit kamu saat terbangun terasa lebih sehat dibanding hari hari sebelumnya.

Msh dgn Harga Promo 180rb per set.✔
Dari Harga Normal 310rb per set❌
@id.oriflame 
#oriflamemasakini
#m3network #akuoriflame❤  #oriflameagustus2019
#oriflamemasakini #oriflameindonesia #oriflameswedan
#oriflamepromo #oriflame_id #m3network #medanonline
#medan #sumaterautara #bisniskeren #bisnisonline
#promokerenlagi #OriflameChangesLives #oriflamechangeslives
#oriflame_id #oriflameswedan #orderan #bismillah
#oriflameproducts #hadiah #bonus #OriflameID #onlineoriflame #joinoriflame #sukses #produkkecantikan #katalogoriflameseptember2019 #parfum #duniaparfum #katalogoktober2019 #semangatoktober
1 0 10 hours ago
@adinda_rany28 Profile picture

@adinda_rany28

Medan, Indonesia

Dua wewangian yang terinspirasi oleh indahnya persahabatan...
Hadir untuk Anda... 💚Miss Butterfly, Juicy Peach dan Vanilla menyatu dalam Friends World for Her Eau de Toilette.
💚Sementara Swedish Ivy, Clary Sage, dan Tonka Beans memberikan keharuman hangat pada Friends World for Him Eau de Toilette.

Sangat cocok utk anda dan pasangan anda😍
Dijadikan hadiah untuk sahabat terbaik anda juga boleh 😉
Kerennya lagi bulan ini bisa anda dapatkan dgn harga murah 🤩
Hanya 299rb per botol✅
Dari harga normal (519rb)❌
@id.oriflame
#oriflamemasakini
#m3network #akuoriflame#oriflameagustus2019
#oriflamemasakini #oriflameindonesia #oriflameswedan
#oriflamepromo #oriflame_id #m3network #medanonline
#medan #sumaterautara #bisniskeren #bisnisonline
#promokerenlagi #OriflameChangesLives #oriflamechangeslives
#oriflame_id #oriflameswedan #orderan #bismillah
#oriflameproducts #hadiah #bonus #OriflameID #onlineoriflame #joinoriflame #sukses #produkkecantikan #katalogoriflameseptember2019 #parfum #duniaparfum #katalogoktober2019 #semangatoktober

Dua wewangian yang terinspirasi oleh indahnya persahabatan...
Hadir untuk Anda... 💚Miss Butterfly, Juicy Peach dan Vanilla menyatu dalam Friends World for Her Eau de Toilette.
💚Sementara Swedish Ivy, Clary Sage, dan Tonka Beans memberikan keharuman hangat pada Friends World for Him Eau de Toilette.

Sangat cocok utk anda dan pasangan anda😍
Dijadikan hadiah untuk sahabat terbaik anda  juga boleh 😉
Kerennya lagi bulan ini bisa anda dapatkan dgn harga murah 🤩
Hanya 299rb per botol✅
Dari harga normal (519rb)❌
@id.oriflame 
#oriflamemasakini
#m3network #akuoriflame❤  #oriflameagustus2019
#oriflamemasakini #oriflameindonesia #oriflameswedan
#oriflamepromo #oriflame_id #m3network #medanonline
#medan #sumaterautara #bisniskeren #bisnisonline
#promokerenlagi #OriflameChangesLives #oriflamechangeslives
#oriflame_id #oriflameswedan #orderan #bismillah
#oriflameproducts #hadiah #bonus #OriflameID #onlineoriflame #joinoriflame #sukses #produkkecantikan #katalogoriflameseptember2019 #parfum #duniaparfum #katalogoktober2019 #semangatoktober
3 0 10 hours ago
@indra_zap Profile picture

@indra_zap

Kata siapa produk Oriflame cuma buat wanita?
Kata siapa produk Oriflame cuma buat cantik?
.
Yuk cek daftar isi produk di web Oriflame di www.Oriflame.co.id
Bisa dilihat di gambar, bahwa produk Oriflame tidak hanya Make Up untuk wanita, tapi bisa juga untuk pria dan anak2 dan seluruh keluarga.
.
Produknya bisa digunakan untuk kebutuhan rutin setiap hari. Apa saja? Berikut adalah jenis2nya : - Skin Care (Perawatan Wajah) utk Pria dan Wanita
- Body Care (Perawatan Tubuh) utk Wanita, bisa jg utk Pria
- Minuman Kesehatan dan Madu Hutan Indonesia - Perlengkapan Mandi utk Pria dan Wanita - Produk Perawatan Bayi
- Parfum Pria dan Wanita - Make Up dan Peralatannya
- Aksesoris
.
Jadi, berbisnis Oriflame sambil pakai produknya ngga bikin rugi lho. Penghasilan bulanannya dapat, manfaat produknya juga dapat 😉
.
Asik bangeeet yaaa 😘
.
#OriflameChangesLives
#oriflameindonesia #ORIFLAME #oriflameid #oriflameproducts #like4likes #oriflamesweden

Kata siapa produk Oriflame cuma buat wanita? 
Kata siapa produk Oriflame cuma buat cantik?
.
Yuk cek daftar isi produk di web Oriflame di www.Oriflame.co.id
Bisa dilihat di gambar, bahwa produk Oriflame tidak hanya Make Up untuk wanita, tapi bisa juga untuk pria dan anak2 dan seluruh keluarga.
.
Produknya bisa digunakan untuk kebutuhan rutin setiap hari. Apa saja? Berikut adalah jenis2nya : - Skin Care (Perawatan Wajah) utk Pria dan Wanita
- Body Care (Perawatan Tubuh) utk Wanita, bisa jg utk Pria
- Minuman Kesehatan dan Madu Hutan Indonesia - Perlengkapan Mandi utk Pria dan Wanita - Produk Perawatan Bayi
- Parfum Pria dan Wanita - Make Up dan Peralatannya
- Aksesoris
.
Jadi, berbisnis Oriflame sambil pakai produknya ngga bikin rugi lho. Penghasilan bulanannya dapat, manfaat produknya juga dapat 😉
.
Asik bangeeet yaaa 😘
.
#OriflameChangesLives
#oriflameindonesia #ORIFLAME #oriflameid #oriflameproducts #like4likes #oriflamesweden
4 0 13 hours ago
@ayeshaaneesans_oriflame_manage Profile picture

@ayeshaaneesans_oriflame_manage

Optimals Exfoliating Face Scrub.. ہر کوئی Optimals Set کے متعلق جانتا ہے کے یہ کس طرح سے ہماری جلد کو ایک چمک اور تازگی کا احساس دیتا ہے 🥰🥰🥰
اس چمکدار, پرنور اور سمؤتھنس جو آپ اپنے چہرے کے لیے چاہتے ہیں وہ optimals range میں ہے .
اس کے بنیادی فوائد جو ہمیں حاصل ہوتے ہیں وہ یہ ہیں :
یہ پروڈکٹ ڈرماٹوجیکلی ٹیسٹ شدہ ہے کہ یہ تمام اقسام کی سکن کو سوٹ کرتا ہے. اس لیے آئلی سکن , کومبینشن , حساس تمام کو . 🎯 ہر کوئی اس کو استمعال کر سکتا ہے. 🎯میں دیکھ سکتی ہوں کی یہ پراڈکٹ بھی ایک ہاٹ کیک بننے جا رہا ہماری پیور سکن رینج کی طرح..
ہم سب جانتے ہیں کہ ہمارے پاس ایک باڈی سکرب ہے جو ہماری سکن کو exfoliates کرتا ہے . اب بالکل ہمارے پاس فیشل میں بھی یہ سکرب آ گیا ہے.
جس طرح سے ملک اینڈ ہنی کا سکرب ہماری باڈی پر جادوئی تاثرات چھوڑتے ہیں . اس طرح سے یہ ہمارے چہرے اور گردن پے .
سب سے پہلے دیکھتے ہیں اس کے active ingredients کیا ہیں اس پراڈکٹ میں .. ⭕ Apple extract and rowan berry.. ایپل بہت زبردست اینٹی اکسیڈنٹ ہے اس میں وٹامن سی ہوتا ہے جو کی مدد کرتا ہے جسم میں کولیجن لیول کو بڑھانے میں . ▪▪▪کیا آپ کو معلوم ہے کہ سیب میں گورا کرنے کی بھی صلاحیت موجود ہے.
اس کے بنا آپ کا فیشل سیٹ کبھی مکمل نہی. ہو سکتا. 🔴 آپ کی رنگت کو 2 ہفتوں کے اندر اندر چمکدار اور صاف کرتاہے .
🔴 اینٹی ایجنگ خصوصیات
🔴کلیزز اینڈ ایکسفولیٹس
ری-ہیڈریٹ اینڈ موسچرز
🔴 زبردست جراثیم کش

Price : Rs. 1269

For #order or more #discount inbox me.. Or Contact at this Number 033364287296 For more details.. #Optimals #FaceScrub #Oriflame #oriflamesweden #oriflameindonesia #oriflameproducts #oriflameproductsinpakistan #OriflamePK #sale #OriflamePakistan #TheOne #IamTheOne #LoveNature

Optimals Exfoliating Face Scrub.. ہر کوئی Optimals Set  کے متعلق جانتا ہے کے یہ کس طرح سے ہماری جلد کو ایک چمک اور تازگی کا احساس دیتا ہے 🥰🥰🥰
اس چمکدار, پرنور اور سمؤتھنس جو آپ اپنے چہرے کے لیے چاہتے ہیں وہ optimals range میں ہے . 
اس کے بنیادی فوائد جو ہمیں حاصل ہوتے ہیں وہ یہ ہیں :
یہ پروڈکٹ ڈرماٹوجیکلی ٹیسٹ شدہ ہے کہ یہ تمام اقسام کی سکن کو سوٹ کرتا ہے.  اس لیے آئلی سکن , کومبینشن , حساس تمام کو . 🎯 ہر کوئی اس کو استمعال کر سکتا ہے. 🎯میں دیکھ سکتی ہوں کی یہ پراڈکٹ بھی ایک ہاٹ کیک بننے جا رہا ہماری پیور سکن رینج کی طرح..
ہم سب جانتے ہیں کہ ہمارے پاس ایک باڈی سکرب ہے جو ہماری سکن کو exfoliates کرتا ہے . اب بالکل ہمارے پاس فیشل میں بھی یہ سکرب آ گیا ہے. 
جس طرح سے ملک اینڈ ہنی کا سکرب ہماری باڈی پر جادوئی تاثرات چھوڑتے ہیں . اس طرح سے یہ ہمارے چہرے اور گردن پے . 
سب سے پہلے دیکھتے ہیں اس کے active ingredients کیا ہیں اس پراڈکٹ میں .. ⭕ Apple extract and rowan berry.. ایپل بہت زبردست اینٹی اکسیڈنٹ ہے اس میں وٹامن سی ہوتا ہے جو کی مدد کرتا ہے جسم میں کولیجن لیول کو بڑھانے میں . ▪▪▪کیا آپ کو معلوم ہے کہ سیب میں گورا کرنے کی بھی صلاحیت موجود ہے. 
اس کے بنا آپ کا فیشل سیٹ کبھی مکمل نہی. ہو سکتا. 🔴 آپ کی رنگت کو 2 ہفتوں کے اندر اندر چمکدار اور صاف کرتاہے .
🔴 اینٹی ایجنگ خصوصیات
🔴کلیزز اینڈ ایکسفولیٹس 
ری-ہیڈریٹ اینڈ موسچرز
🔴 زبردست جراثیم کش

Price : Rs. 1269

For #order or more #discount inbox me.. Or Contact at this Number 033364287296 For more details.. #Optimals #FaceScrub #Oriflame #oriflamesweden #oriflameindonesia #oriflameproducts #oriflameproductsinpakistan #OriflamePK #sale #OriflamePakistan #TheOne #IamTheOne #LoveNature
3 0 13 hours ago
@oriflame_by_anmol Profile picture

@oriflame_by_anmol

Love Nature Shampoo n Conditioner for just Rs. 269 each... It nourishes your scalp... Helps to protect coloured hair from UV light damage... It includes Rosehip replenish the softness and radiance of coloured hair😍

DM or comment to buy😊

#oriflameproducts #lovenature💚 #lovenatureoriflame #oriflamesweden #oriflameproducts #oriflameskincare #oriflamechangeslives #oriflamebeauty #hairgoals #hairextensions #hairstyles #workfromhomejobs #joinworkfromhome -

Love Nature Shampoo n Conditioner for just Rs.  269 each... It nourishes your scalp... Helps to protect coloured hair from UV light damage... It includes Rosehip replenish the softness and radiance of coloured hair😍

DM or comment to buy😊

#oriflameproducts #lovenature💚 #lovenatureoriflame #oriflamesweden #oriflameproducts #oriflameskincare #oriflamechangeslives #oriflamebeauty #hairgoals #hairextensions #hairstyles #workfromhomejobs #joinworkfromhome -
1 0 13 hours ago
Please call for Oriflame products at 20% discount #Oriflameproducts #beautybysweden #workfromhomeonline #Oriflame #bigdiscount #diwalideals
0 0 13 hours ago
@beauty_essentials08 Profile picture

@beauty_essentials08

-LOVE NATURE NOURISHING FACE CREAM 🌸 .
.
.
.
⚪There's nothing dry skin appreciates more than a healthy dose of natural, life-giving hydration. And you wouldn't want to disappoint, would you? Of course not!♉ .
.
.
.
🔷 The good news is saving your skin is easier than you think thanks to love nature oat and goji berry nourishing face cream. Featuring organic oat and super ingredient goji berry. It's the perfect source of rich nourishment for thirsty skin, designed to instantly moisturise and replenish. 😍❤ .
.
.
.
● For placing order and further info dm plz 💌 .
.
.
.
#oriflame #oriflamesweden #oriflamepakistan #oriflameproducts #oriflamers #oriflame consultant #beautiful #elegant #classy #flawless #skin #care #skincare #skincareproducts #lovenature #pamperyourself #instagram #instashop #instafam #insta #onlineshopping #onlineshoppingstore #onlinehub #karachi #pakistan #karachipakistan #beautyessentials

-LOVE NATURE NOURISHING FACE CREAM 🌸 .
.
.
.
⚪There's nothing dry skin appreciates more than a healthy dose of natural, life-giving hydration. And you wouldn't want to disappoint, would you? Of course not!♉ .
.
.
.
🔷 The good news is saving your skin is easier than you think thanks to love nature oat and goji berry nourishing face cream. Featuring organic oat and super ingredient goji berry. It's the perfect source of rich nourishment for thirsty skin, designed to instantly moisturise and replenish. 😍❤ .
.
.
.
● For placing order and further info dm plz 💌 .
.
.
.
#oriflame #oriflamesweden #oriflamepakistan #oriflameproducts #oriflamers #oriflame consultant #beautiful #elegant #classy #flawless #skin #care #skincare #skincareproducts #lovenature #pamperyourself #instagram #instashop #instafam #insta #onlineshopping #onlineshoppingstore #onlinehub #karachi #pakistan #karachipakistan #beautyessentials
7 0 14 hours ago
@rita.oriflamee Profile picture

@rita.oriflamee

Trio e shkelqyer per dukje perfekte
Giordani Gold Master Creation puder e lengshme
Giordani Gold Iconic maskare
Giordani Gold Silky Fondation brushe per puder te lengshme
Te gjitha 13.99€

Per porosi, na shkruani ne DM
Porosi online ne tere Kosoven

#oriflame #oriflameproducts #oriflamecosmetics #oriflamekosova #giordanigold #mascara #woman #giordanioriflame #onlineshopping

Trio e shkelqyer per dukje perfekte
Giordani Gold Master Creation puder e lengshme
Giordani Gold Iconic maskare
Giordani Gold Silky Fondation brushe per puder te lengshme
Te gjitha 13.99€

Per porosi, na shkruani ne DM
Porosi online ne tere Kosoven

#oriflame #oriflameproducts #oriflamecosmetics #oriflamekosova #giordanigold #mascara #woman #giordanioriflame #onlineshopping
9 0 15 hours ago
@oriflamebeautybox6_official Profile picture

@oriflamebeautybox6_official

Spend 2000 Rs. In Catalogue,Get
THE ONE Stylist Ultimate Lipstick
4 g.
Rs.799/-
Original Price:1149/-
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick gives you ultra-creamy coverage designed to last in a smart palette of expertly selected, on-trend shades that lift your look and sign your style. The Sculpt & Sign Bullet provides flawless lip definition and contour, so you can shape your lips as you desire. These instant stunning lip looks come in shades that match your skin undertone, to make you and your style stand out.

For Order DM
Cash On Delivery All Over Pakistan
#jildpakistan
#makeup #beauty #fashion #makeupartist #love #mua #like #follow #photography #model #PartnersWithOriflame
#art #style #instagood #hair #beautiful #makeuptutorial #girl #cute #instagram #oriflameconsultant #selfie
#oriflameproducts -

Spend 2000 Rs. In Catalogue,Get
THE ONE Stylist Ultimate Lipstick 
4 g. 
Rs.799/-
Original Price:1149/-
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick gives you ultra-creamy coverage designed to last in a smart palette of expertly selected, on-trend shades that lift your look and sign your style. The Sculpt & Sign Bullet provides flawless lip definition and contour, so you can shape your lips as you desire. These instant stunning lip looks come in shades that match your skin undertone, to make you and your style stand out.

For Order DM
Cash On Delivery All Over Pakistan 
#jildpakistan
#makeup #beauty #fashion #makeupartist #love #mua #like #follow #photography #model#PartnersWithOriflame 
#art #style #instagood #hair #beautiful #makeuptutorial #girl #cute #instagram#oriflameconsultant #selfie 
#oriflameproducts -
4 0 16 hours ago
@oriflameconsultancy100 Profile picture

@oriflameconsultancy100

Mattifying set for oily skin
.
✔️Dermatologically tested
✔️Formulated for oily skin
✔️Closes the pores
✔️Matte the skin
✔️Controls oil and sweating
.
#oriflame_id #oriflamepromo #oriflameproducts #oriflame #oriflamesby #oriflamers #oriflamepakistan #oriflamesweden #oriflame_id #beauty #antiagingskincare #coconutoil #honeygold #makeuptutorial #mattifyingprimer

Mattifying set for oily skin
.
✔️Dermatologically tested
✔️Formulated for oily skin
✔️Closes the pores
✔️Matte the skin
✔️Controls oil and sweating
.
#oriflame_id #oriflamepromo #oriflameproducts #oriflame #oriflamesby #oriflamers #oriflamepakistan #oriflamesweden #oriflame_id #beauty #antiagingskincare #coconutoil #honeygold #makeuptutorial #mattifyingprimer
3 0 16 hours ago
@oriflame_ranook Profile picture

@oriflame_ranook

خب خب خب
میریم سراغ معرفی این خوشگل خانومِ جذاب که اینطور که بوش میاد حسابی تو استوری دلبری کرده ازتون😂😂😂
.
.
.
. 🔴Oriflame Eclat Mon Parfum🔴
.
.
. 🔴عطر اکلت مان پرفیوم🔴
.
.
. 🌸پرفیوم زنانه اکلت مون نمادی اصیل از سبک پاریسی است
رایحه ای ظریف و افسانه ای
ملایم و لطیف
.
. 💫پرفیوم متمرکز ترین و خالص ترین شکل از عطر است، که یک عطر قوی تر و طولانی مدت را بر روی پوست ارائه می دهد. این  باعث می شود که از همه عطر  ها فوق العاده تر و لوکس تر باشد.
.
.
.
. 🌸نت ابتدایی: گلابی چینی، گلبرگ بنفشه و بری قرمز
.
. 🌸نت میانی: ارکیده سفید فرانسوی، زنبق سفید، گل هلیوتروپ
.
. 🌸نت پایانی: بادام، مشک و نعنا هندی
.
. 💫رایحه خنک با شیرینی ملایم
.
.
.
✔50ml
.
.
✔code : 33957
.
.
.
قیمت اصلی ۷۰۰/۰۰۰

قیمت با تخفیف ۵۷۰/۰۰۰

#کات۱۵
.
.
.
#oriflame #oriflamecosmetics #oriflameproducts #oriflame_ranook #oriflameiran #perfume #women #beauty #organic
#اوریفلیم #اوریفلیم_رنوک #اوریفلیم_ایران #عطر #پرفیوم #پرفیوم_اصل #خوشبو #زنونه #زیبایی

خب خب خب
میریم سراغ معرفی این خوشگل خانومِ جذاب که اینطور که بوش میاد حسابی تو استوری دلبری کرده ازتون😂😂😂
.
.
.
. 🔴Oriflame Eclat Mon Parfum🔴
.
.
. 🔴عطر اکلت مان پرفیوم🔴
.
.
. 🌸پرفیوم زنانه اکلت مون نمادی اصیل از سبک پاریسی است
رایحه ای ظریف و افسانه ای
ملایم و لطیف
.
. 💫پرفیوم متمرکز ترین و خالص ترین شکل از عطر است، که یک عطر قوی تر و طولانی مدت را بر روی پوست ارائه می دهد. این  باعث می شود که از همه عطر  ها فوق العاده تر و لوکس تر باشد.
.
.
.
. 🌸نت ابتدایی: گلابی چینی، گلبرگ بنفشه و بری قرمز
.
. 🌸نت میانی: ارکیده سفید فرانسوی، زنبق سفید، گل هلیوتروپ
.
. 🌸نت پایانی: بادام، مشک و نعنا هندی
.
. 💫رایحه خنک با شیرینی ملایم
.
.
.
✔50ml
.
.
✔code : 33957
.
.
.
قیمت اصلی  ۷۰۰/۰۰۰

قیمت با تخفیف  ۵۷۰/۰۰۰

#کات۱۵
.
.
.
#oriflame #oriflamecosmetics #oriflameproducts #oriflame_ranook #oriflameiran #perfume #women #beauty #organic 
#اوریفلیم #اوریفلیم_رنوک #اوریفلیم_ایران #عطر #پرفیوم #پرفیوم_اصل #خوشبو #زنونه #زیبایی
38 0 16 hours ago
@_oriflame_305 Profile picture

@_oriflame_305

Hydrate and protect your skin everywhere, both at once.
Have you tried Optimals Lumelight Complex
.
.
.
.
#oriflame #oriflameproducts #products #skincare #product #oriflamepromo #makeup #oriflamemeerut #oriflameindia #beauty #oriflamebeauty #skincareoriflame #oriflamemakeup

Hydrate and protect your skin everywhere, both at once. 
Have you tried Optimals Lumelight Complex
.
.
.
.
#oriflame #oriflameproducts #products #skincare #product #oriflamepromo #makeup #oriflamemeerut #oriflameindia #beauty #oriflamebeauty #skincareoriflame #oriflamemakeup
11 0 17 hours ago
You want to keep your hands looks young 
Try our Intensive Age Defence Hand Cream
.
.
.
.
#oriflame #oriflameproducts #products #skincare #product #oriflamepromo #makeup #oriflamemeerut #oriflameindia #beauty #oriflamebeauty #skincareoriflame #oriflamemakeup
6 0 17 hours ago
@_oriflame_305 Profile picture

@_oriflame_305

Bye bye dry skin
Hello! Smooth, healthy-looking complexion
Try the new Love Nature Soothing Mask .
.
.
.
#oriflame #oriflameproducts #products #skincare #product #oriflamepromo #makeup #oriflamemeerut #oriflameindia #beauty #oriflamebeauty #skincareoriflame #oriflamemakeup

Bye bye dry skin 
Hello! Smooth, healthy-looking complexion 
Try the new Love Nature Soothing Mask .
.
.
.
#oriflame #oriflameproducts #products #skincare #product #oriflamepromo #makeup #oriflamemeerut #oriflameindia #beauty #oriflamebeauty #skincareoriflame #oriflamemakeup
7 0 17 hours ago
@oriflame_haul_shopping Profile picture

@oriflame_haul_shopping

(@get_regrann) - What_is_Primer :* Primer Makeup me sb sy Phly face p Lgaya Jata hai or  sb sy important product hai isi sy apka makeup Professional lgta h... Ap ki  iss k bgair kbi proffesional lOok ni askti makeup me.. sUmmers m TO makeup ka sb sy imp Product hai ye... paseena ni any detaa. Islye U have tOo buy a primer * #How_it_works :* 1 :Paseeny kOo control krta hai .. 2:Face k Daagh dhaBon ko chupata hai...
3:Face k pimples ko Chupata hai ..
4:Open Pores kO bnd krta hai ..
5:LONG lasting Makeup rhta hai ..
6:Proffesional Look Ati hai...
7:Makeup ki SmoOth  finishing Hoti hai ...
8: Redness khtm Hoti hai * #How_tOo_use : *
Sb sy pehly apny face ko cleanse kryn ksi b achy cleanser sy  us k bad  Matar k Danay  k jitnaa Primer Apni Fingers me lyn  us k baad us ko face pe lgayn jesy cream lgaaty hain...
Note : Isko haathon ko ly k  ni rub krna wrna wo sara hathOn ko e lg jaye ga ... us k baad face pe Base/Foundation/Tv paink stick in me sy jo b ap use krty wo lgaani hai
#oriflameproducts #primer  #TheOneOriflame #oriflamepakistan #makeup #regrann

(@get_regrann) -  What_is_Primer :* Primer Makeup me sb sy Phly face p Lgaya Jata hai or  sb sy important product hai isi sy apka makeup Professional lgta h... Ap ki  iss k bgair kbi proffesional lOok ni askti makeup me.. sUmmers m TO makeup ka sb sy imp Product hai ye... paseena ni any detaa. Islye U have tOo buy a primer * #How_it_works :* 1 :Paseeny kOo control krta hai .. 2:Face k Daagh dhaBon ko chupata hai...
3:Face k pimples ko Chupata hai ..
4:Open Pores kO bnd krta hai ..
5:LONG lasting Makeup rhta hai ..
6:Proffesional Look Ati hai...
7:Makeup ki SmoOth  finishing Hoti hai ...
8: Redness khtm Hoti hai * #How_tOo_use : *
Sb sy pehly apny face ko cleanse kryn ksi b achy cleanser sy  us k bad  Matar k Danay  k jitnaa Primer Apni Fingers me lyn  us k baad us ko face pe lgayn jesy cream lgaaty hain...
Note : Isko haathon ko ly k  ni rub krna wrna wo sara hathOn ko e lg jaye ga ... us k baad face pe Base/Foundation/Tv paink stick in me sy jo b ap use krty wo lgaani hai
#oriflameproducts #primer  #TheOneOriflame #oriflamepakistan #makeup #regrann
2 0 17 hours ago
@oriflamebyaleezah Profile picture

@oriflamebyaleezah

SoftCaress Nourishing Hand Cream.. .
.

A light and fast absorbing hand cream that nourishes and conditions hands and nails. Formulated with intensively moisturising Macadamia Nut Oil to protect against dryness , helping to leave hands and nails healthy and hydrated without a greasy finish.. .

Price : Rs. 839

For #order or more #discount inbox me.. Or Contact at this Number 03335255568 For more details.. .

#oriflamebyaleezah #SoftCaress #handcare #HandCream #HandandNailcream #Oriflame #oriflamesweden #oriflameindonesia #oriflameproducts #oriflameproductsinpakistan #OriflamePK #sale #OriflamePakistan #TheOne #LoveNature #songs #follow4followback #instagram #recent4recent #beauty #follow #followme #pakistanifollowers #instafashion #following #doubletap #likes4likes #likeforfollow

SoftCaress Nourishing Hand Cream.. .
.

A light and fast absorbing hand cream that nourishes and conditions hands and nails. Formulated with intensively moisturising Macadamia Nut Oil to protect against dryness , helping to leave hands and nails healthy and hydrated without a greasy finish.. .

Price : Rs. 839

For #order or more #discount inbox me.. Or Contact at this Number 03335255568 For more details.. .

#oriflamebyaleezah #SoftCaress #handcare #HandCream #HandandNailcream #Oriflame #oriflamesweden #oriflameindonesia #oriflameproducts #oriflameproductsinpakistan #OriflamePK #sale #OriflamePakistan #TheOne #LoveNature #songs #follow4followback #instagram #recent4recent #beauty #follow #followme #pakistanifollowers #instafashion #following #doubletap #likes4likes #likeforfollow
7 1 18 hours ago
@mary_entrepreneur16 Profile picture

@mary_entrepreneur16

Big Volume Waterproof Mascara by @oriflameindia
Introductory offer
Rs 399/-
Pocket friendly. 😊😊😊 Key features: **30mm brush designed to reach every lash and build extreme volume. **Sponge like bristle fibers designed to absorb more formula than ever before and provide soft application. **5 bulk reservoirs and +300 bristles work together to load maximum amount of formulation onto each lash.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ >No need to worry about re-applying as it stays for 24 hours.
>It gives 6x more volume to your lashes.
>Easy and quicker to apply.

#oriflameindia #oriflameproducts #mascara #waterproofmascara #bigvolume #looktrendy #300bristles #productreview #theonetremendousmascara #beautytips #beautyfreelancer #beautifulchange #beautyblogger #beautyconsultant

Big Volume Waterproof Mascara by @oriflameindia 
Introductory offer 
Rs 399/-
Pocket friendly. 😊😊😊 Key features: **30mm brush designed to reach every lash and build extreme volume. **Sponge like bristle fibers designed to absorb more formula than ever before and provide soft application. **5 bulk reservoirs and +300 bristles work together to load maximum amount of formulation onto each lash.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ >No need to worry about re-applying as it stays for 24 hours.
>It gives 6x more volume to your lashes.
>Easy and quicker to apply.

#oriflameindia #oriflameproducts  #mascara #waterproofmascara #bigvolume #looktrendy #300bristles #productreview #theonetremendousmascara #beautytips #beautyfreelancer #beautifulchange #beautyblogger #beautyconsultant
8 0 18 hours ago
@oriflame.to.lattakia Profile picture

@oriflame.to.lattakia

سيروم الاضافر 5 ب 1💅
للاضافر الهشة والجافة
بغذي الضفر 💖
بطولو 💖
بقسيه 💖
بيحميه من التكسر 💖
برطبو 💖
خالي من الفورمول 🚫
.
.
للطلب التواصل على الدايركت
.
#oriflame #oriflamebeauty #oriflameskincare #oriflamemakeup #oriflameproducts #oriflameshop #oriflameorders #pureskin #Novage #lovenature #lovenaturecucumber #optimals #theone #giordanigold
#oriflamemilkandhoney #oriflamefeetup #eleodryoil #hairxoriflame #eleo #colourboxoriflame #feminelle #activelle #sunzone #essentialsfairness
#oriflamesweden #oriflameturkey #oriflamemakyaji

سيروم الاضافر 5 ب 1💅
للاضافر الهشة والجافة 
بغذي الضفر 💖
بطولو 💖
بقسيه 💖
بيحميه من التكسر 💖
برطبو 💖
خالي من الفورمول 🚫
.
.
للطلب التواصل على الدايركت
.
#oriflame #oriflamebeauty #oriflameskincare  #oriflamemakeup #oriflameproducts #oriflameshop #oriflameorders #pureskin #Novage #lovenature #lovenaturecucumber #optimals #theone #giordanigold 
#oriflamemilkandhoney #oriflamefeetup #eleodryoil #hairxoriflame #eleo #colourboxoriflame #feminelle #activelle #sunzone #essentialsfairness
#oriflamesweden #oriflameturkey #oriflamemakyaji
80 1 18 hours ago
@orifland.beauty.group Profile picture

@orifland.beauty.group

Iran

OnColour All Eyes Palette
.
👁 سایه های پالتی جدید ONCOLOUR

با پالت های جدید آرایشی آنکالر
خط ابروهای خود را شفاف تر و یا چشمان خود رو آشکارتر کنید🤗🤗
.
مدل دودی با 2 رنگ مات و 6 رنگ نیمه درخشان با پیگمنت قوی رنگ💗💗 پالت آرایشی همه کاره
8 رنگبندی
در 2 پالت متفاوت
آرایشی با دوام طولانی
.
کد 38815 اسموکی نود
کد 38814 پاستیلی
.
قیمت ویژه جهت سفارش: 95.000 تومان
@orifland.beauty.group
.
. . 💜💜 کانال تلگرام اوریفلند گروپ:
@Orifland_beauty_group
.
#oriflameproducts
#oriflame
#oriflamers
#original
#اوریفلیم
#اوریفلیم_ایران
#حراج
#تخفیف
#حراج_ویژه
#پیشنهادویژه
#پالت_سایه
#سایه_چشم
#محصول_جدید
#perfume
#parfum
#scentsensational
#organic
#vegan
#crueltyfree
#gmp
#bigsale
#bestoffer
#newcatalogue
#lifewithoriflame
#lifeatoriflame
#newproduct
#oncolour
#eyeshadowpallete
#eyeshadow

OnColour All Eyes Palette
.
👁 سایه های پالتی جدید ONCOLOUR

با پالت های جدید آرایشی آنکالر
خط ابروهای خود را شفاف تر و یا چشمان خود رو آشکارتر کنید🤗🤗
.
مدل دودی با 2 رنگ مات و 6 رنگ نیمه درخشان با پیگمنت قوی رنگ💗💗 پالت آرایشی همه کاره
8 رنگبندی
در 2 پالت متفاوت
آرایشی با دوام طولانی
.
کد 38815  اسموکی نود
کد 38814 پاستیلی
.
قیمت ویژه جهت سفارش: 95.000  تومان
@orifland.beauty.group
.
. . 💜💜 کانال تلگرام اوریفلند گروپ: 
@Orifland_beauty_group
.
#oriflameproducts
#oriflame
#oriflamers
#original
#اوریفلیم 
#اوریفلیم_ایران
#حراج
#تخفیف
#حراج_ویژه 
#پیشنهادویژه
#پالت_سایه
#سایه_چشم
#محصول_جدید
#perfume
#parfum
#scentsensational
#organic 
#vegan
#crueltyfree
#gmp
#bigsale
#bestoffer
#newcatalogue
#lifewithoriflame
#lifeatoriflame
#newproduct
#oncolour
#eyeshadowpallete 
#eyeshadow
120 0 19 hours ago
@oriflamesusanavieira Profile picture

@oriflamesusanavieira

Hllo,hello!!!!
E agora que começou o tempo frio,chuva e começamos andar de botas,sapatos mais fechados,não podemos esquecer os nossos pés.
Por isso este creme de pés com oleo de abóbora vai te ajudar e como estamos perto do halloween bora combina ;-P
Eu preciso vender 10 :-D,quantos vais querer
#desafiovender10 #desafiofimdesemana #cremedepès #óleodeabóbora #halloween #oriflamenovidades #soindepieds #feettreatement #oriflameproducts #beautybysweden #oriflameportugal #oriflameoficialportugal #oriflamebeauty #oriflamesusanavieira #susanavieirablog

Hllo,hello!!!!
E agora que começou o tempo frio,chuva e começamos andar de botas,sapatos mais fechados,não podemos esquecer os nossos pés.
Por isso este creme de pés com oleo de abóbora vai te ajudar e como estamos perto do halloween bora combina ;-P
Eu preciso vender 10 :-D,quantos vais querer
#desafiovender10 #desafiofimdesemana #cremedepès #óleodeabóbora #halloween #oriflamenovidades #soindepieds #feettreatement #oriflameproducts #beautybysweden #oriflameportugal #oriflameoficialportugal #oriflamebeauty #oriflamesusanavieira #susanavieirablog
3 0 19 hours ago
Giordani Gold Secret Concealer. Full coverage concealer, covers imperfections with a creamy smooth formula containing an anti-ageing Botanical Extract and reveal stunning youthful-looking skin. 
Dm for orders!

#oriflamepk#oriflameproducts#oriflamepak#oriflamepakistan#oriflamepakistanofficialpage#oriflamemakeup#oriflamebeautyy#oriflameproduct#oriflameproductsinpakistan#oriflameshop#oriflameskincare#oriflameperfumes#onlineshoppingpakistan#pakshop#pakistanmakeuponlinestore#pakistanmakeupshop#makeupproducts#oriflamesweden#onlineshoppingpakistan😊 - #regrann - #regrann
4 0 21 hours ago
@oriflame_beautyby_sultana Profile picture

@oriflame_beautyby_sultana

- NovAge Eye Creams.

NovAge Men Eye Rescue Gel,
NovAge NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Eye Cream,
NovAge Ecollagen Wrinkle Power Eye Cream,
NovAge True Perfection Refreshing Eye Illuminator,
NovAge Time Restore Eye & Lip Cream.

Dm for orders!

#oriflamepk #oriflameproducts #oriflamepak #oriflamepakistan #oriflamepakistanofficialpage #oriflamemakeup #oriflamebeautyy #oriflameproduct #oriflameproductsinpakistan #oriflameshop #oriflameskincare #oriflameperfumes #onlineshoppingpakistan #pakshop #pakistanmakeuponlinestore #pakistanmakeupshop #makeupproducts #oriflamesweden #onlineshoppingpakistan😊 - #regrann - #regrann

-  NovAge Eye Creams.

NovAge Men Eye Rescue Gel,
NovAge NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Eye Cream,
NovAge Ecollagen Wrinkle Power Eye Cream,
NovAge True Perfection Refreshing Eye Illuminator,
NovAge Time Restore Eye & Lip Cream.

Dm for orders!

#oriflamepk#oriflameproducts#oriflamepak#oriflamepakistan#oriflamepakistanofficialpage#oriflamemakeup#oriflamebeautyy#oriflameproduct#oriflameproductsinpakistan#oriflameshop#oriflameskincare#oriflameperfumes#onlineshoppingpakistan#pakshop#pakistanmakeuponlinestore#pakistanmakeupshop#makeupproducts#oriflamesweden#onlineshoppingpakistan😊 - #regrann - #regrann
3 0 22 hours ago
@beauty_essentials08 Profile picture

@beauty_essentials08

-LOVE NATURE COCONUT LIP BALM 🌸❤ .
.
.
.
▪Do you have dry and chapped lips? Soo here's the solution💥❤
.
.
.
.
Moisturise and nourish your lips with a summer treat!🔥 Love nature county lip balm contains coconut oil and vitamin E for added hydration, a boost or care for your lips. Delicious smelling and smooth to touch. Apply it with your fingertips throughout the day to thirsty lips. 💋💯 .
.
.
.
● For placing order and further info dm plz 💌 .
.
.
.

#oriflame #oriflamesweden #oriflamepakistan #oriflameproducts #oriflamers #skin #care #skincare #skincareproducts #lips #beautifullips #lipbalms #karachipakistan #onlineshopping #onlineshoppingstore #onlinehub #instagram #instashop #instafam #insta #beautyessentials

-LOVE NATURE COCONUT LIP BALM 🌸❤ .
.
.
.
▪Do you have dry and chapped lips? Soo here's the solution💥❤
.
.
.
.
Moisturise and nourish your lips with a summer treat!🔥 Love nature county lip balm contains coconut oil and vitamin E for added hydration, a boost or care for your lips. Delicious smelling and smooth to touch. Apply it with your fingertips throughout the day to thirsty lips. 💋💯 .
.
.
.
● For placing order and further info dm plz 💌 .
.
.
.

#oriflame #oriflamesweden #oriflamepakistan #oriflameproducts #oriflamers #skin #care #skincare #skincareproducts #lips #beautifullips #lipbalms#karachipakistan #onlineshopping #onlineshoppingstore #onlinehub #instagram #instashop #instafam #insta #beautyessentials
11 0 22 hours ago
@beauty_essentials08 Profile picture

@beauty_essentials08

-MEN ENERGISING AND HYDRATING BOOSTER 💥
.
.
.
.
⚪ Are you all mens out there are tired of there hectic schedule but also want to look fresh and nice?Giive this NOVAGE MEN HYDRATING AND ENERGISING BOOSTER a must try. 💯 .
.
.
.
This is an impressive serum that will add a dynamic edge to your skin routine and help you enjoy energised skin all day long. Mattifying oil-free formula absorbs rapidly to instantly revitalise, hydrate soothe and cool. Your skin is left looking rested and refreshed. 👀
.
.
.
.
● FOR PLACING ORDER AND FURTHER INFO DM PLZ 💌 .
.
.
.
#oriflame #oriflamesweden #oriflamepakistan #oriflameproducts #oriflamers #skin #care #skincare #skincareproducts #men #elegancy #classy #stylish #karachipakistan #onlineshopping #onlineshoppingstore #onlinehub #instagram #instashop #instafam #insta #beautyessentials

-MEN ENERGISING AND HYDRATING BOOSTER 💥
.
.
.
.
⚪ Are you all mens out there are tired of there hectic schedule but also want to look fresh and nice?Giive this NOVAGE MEN HYDRATING AND ENERGISING BOOSTER a must try. 💯 .
.
.
.
This is an impressive serum that will add a dynamic edge to your skin routine and help you enjoy energised skin all day long. Mattifying oil-free formula absorbs rapidly to instantly revitalise, hydrate soothe and cool. Your skin is left looking rested and refreshed. 👀
.
.
.
.
● FOR PLACING ORDER AND FURTHER INFO DM PLZ 💌 .
.
.
.
#oriflame#oriflamesweden#oriflamepakistan #oriflameproducts #oriflamers #skin #care #skincare #skincareproducts #men#elegancy #classy#stylish #karachipakistan#onlineshopping #onlineshoppingstore #onlinehub #instagram #instashop #instafam #insta #beautyessentials
9 0 22 hours ago
@oriflameluck Profile picture

@oriflameluck

Nothing is more alluring than a man with confidence and pure skin. Gift your brother NFM by Oriflame set this festive season along with a jute pouch worth Rs 1100/- for Rs 550/- only.
The NFM gift set contains ✓ 1 NFM fairness face wash & scrub
✓ 1 NFM fairness face cream
✓ 1 NFM soap
✓ 1 black Jute pouch large size
Hurry and DM us to grab the offer
#oriflame #diwalioffer #festiveseason #men #gift #celebration #celebrating #festivebonanza #cream #soap #facewash #facescrub #fairnesscream #fairness #jutebags #jute #oriflamelucknow #oriflameproductsonline #oriflameproducts #shoppingonline #onlineshopping #potd

Nothing is more alluring than a man with confidence and pure skin. Gift your brother NFM by Oriflame set this festive season along with a jute pouch worth Rs 1100/- for  Rs 550/- only. 
The NFM gift set contains ✓ 1 NFM fairness face wash & scrub
✓ 1 NFM fairness face cream
✓ 1 NFM soap
✓ 1 black Jute pouch large size
Hurry and DM us to grab the offer
#oriflame #diwalioffer #festiveseason #men #gift #celebration #celebrating #festivebonanza #cream #soap #facewash #facescrub #fairnesscream #fairness #jutebags #jute #oriflamelucknow #oriflameproductsonline #oriflameproducts #shoppingonline #onlineshopping #potd
1 0 22 hours ago

Top #oriflameproducts posts

Let's go with the challenge 😏
#10yearchallenge#oriflame#oriflameproducts#eclat#createdinsweden
1,028 30 16 January, 2019
@julia_koretska_ Profile picture

@julia_koretska_

#oriflame моя любов ще з студентських років!
Беру участь у акції «Вихідні на природі»!
#прямуюнаприроду @lim0nkss @olya.pauch
Накладна 5105507027
Ніяк не могла придумати ідею для фото. І ось прийшло натхнення перед дощем. На фото навіть видно перші краплі 🌧

#summer #літо #відпочинок #вихіднінаприроді #оріфлеймукраїна #оріфлейм #червень #june #nature #lovenature #oriflameproducts #oriflamebeauty #вихідні #вихідний #предметназйомка #флетлей #shweden #oriflameshweden

#oriflame моя любов ще з студентських років! 
Беру участь у акції «Вихідні на природі»!
#прямуюнаприроду @lim0nkss  @olya.pauch 
Накладна 5105507027
Ніяк не могла придумати ідею для фото. І ось прийшло натхнення перед дощем. На фото навіть видно перші краплі 🌧

#summer #літо #відпочинок #вихіднінаприроді #оріфлеймукраїна #оріфлейм #червень #june #nature #lovenature #oriflameproducts #oriflamebeauty #вихідні #вихідний #предметназйомка #флетлей #shweden #oriflameshweden
205 8 21 June, 2019
@myswatitude Profile picture

@myswatitude

Bangalore, India

I got my daily essentials revamped with Oriflame's latest #EverydayGreatValue collection.

Quite amazed by their incredible concept #EverydayGreatValue at constant price throughout the year, it offers a fantastic range of daily essentials products from Gel facewash to foundation to nail paints.

To know more, follow @OriflameIndia and check out this wonderful new range yourself today.

#myswatitude #bangalorefashionblogger #beautyessentials #bangaloreblogger #beautyblogger #dailyessentials #bangaloreinfluencer #bangalorelifestyleblogger #oriflame #oriflameproducts #indianblogger #instabeauty #bloggerstyle #colourboxnailpolish #colourboxlipstick #colourboxoriflame #beautyproducts #igersofbangalore #bangalore

I got my daily essentials revamped with Oriflame's latest #EverydayGreatValue collection.

Quite amazed by their incredible concept #EverydayGreatValue at constant price throughout the year, it offers a fantastic range of daily essentials products from Gel facewash to foundation to nail paints.

To know more, follow @OriflameIndia and check out this wonderful new range yourself today.

#myswatitude #bangalorefashionblogger  #beautyessentials #bangaloreblogger #beautyblogger #dailyessentials #bangaloreinfluencer #bangalorelifestyleblogger #oriflame #oriflameproducts #indianblogger  #instabeauty #bloggerstyle #colourboxnailpolish #colourboxlipstick #colourboxoriflame #beautyproducts #igersofbangalore #bangalore
1,891 53 26 June, 2019
@oriflameindia Profile picture

@oriflameindia

Looks like we're not the only ones who are recommending our Feminelle Refreshing Intimate Wash. 😉

#Reposted @withrepost@pallosious16 Hey lovelies 💖
Here’s the product from oriflame intimate care!! Refresh your intimate area with this mild, PH balanced daily cleansing wash with this soothing lotus flower extract with latic acid and added vitamis, it has a fresh feminine scent and is dermatologically,gynaecologically and allergen tested. .
. .
.
.
💥Features & details 💥

1️⃣Soap free formulation
2️⃣Clinically tested
3️⃣Anti-scar treatment
4️⃣Moisturization & nourishment
5️⃣refresh your intimate area
6️⃣vitamins and flowery extract .
.
.
.

You can also check for different scent like :-
1️⃣Chamomile flower
2️⃣Aloe vera
3️⃣Peony flower
4️⃣Rose water
5️⃣Orchid flower
6️⃣Lotus flower .
#oriflameindia #oriflame #oriflameproducts #oriflameindia#oriflameswedencosmetics #oriflameintimatecare #oriflameintimatewash @oriflame @oriflameindia @oriflame.capital @oriflamesweden9999 @delhi_oriflame @shop_at_oriflame #pallosious

Looks like we're not the only ones who are recommending our Feminelle Refreshing Intimate Wash. 😉

#Reposted @withrepost • @pallosious16 Hey lovelies 💖 
Here’s the product from oriflame intimate care!! Refresh your intimate area with this mild, PH balanced daily cleansing wash with this soothing lotus flower extract with latic acid and added vitamis, it has a fresh feminine scent and is dermatologically,gynaecologically and allergen tested. .
. .
.
.
💥Features & details 💥

1️⃣Soap free formulation 
2️⃣Clinically tested 
3️⃣Anti-scar treatment 
4️⃣Moisturization & nourishment
5️⃣refresh your intimate area 
6️⃣vitamins and flowery extract .
.
.
.

You can also check for different scent like :-
1️⃣Chamomile flower 
2️⃣Aloe vera 
3️⃣Peony flower 
4️⃣Rose water 
5️⃣Orchid flower 
6️⃣Lotus flower .
#oriflameindia #oriflame #oriflameproducts #oriflameindia❤ #oriflameswedencosmetics #oriflameintimatecare #oriflameintimatewash @oriflame @oriflameindia @oriflame.capital @oriflamesweden9999 @delhi_oriflame @shop_at_oriflame #pallosious
2,768 41 1 May, 2019
@veronikakasakova Profile picture

@veronikakasakova

!!!NOVINKA od @oriflamecz!!! Moje pleť září jako nikdy před tím. Revitalizační pleťová esence NovAge dokonale rozzáří pokožku. Každodenní hydratace je klíčem ke zdravě vypadající a zářivé pokožce a samozřejmě dostatečně pít a spát:) Navštivte náš e-shop Oriflame.cz

#oriflame #oriflamepromo #novAge #beauty #oriflameproducts #products #oriflamecosmetics #face #cleaning

!!!NOVINKA od @oriflamecz!!! Moje pleť září jako nikdy před tím. Revitalizační pleťová esence NovAge dokonale rozzáří pokožku. Každodenní hydratace je klíčem ke zdravě vypadající a zářivé pokožce a samozřejmě dostatečně pít a spát:) Navštivte náš e-shop Oriflame.cz

#oriflame#oriflamepromo#novAge#beauty#oriflameproducts#products#oriflamecosmetics#face#cleaning
699 8 3 September, 2019
@oriflameindia Profile picture

@oriflameindia

@vasu_pinkz is loving our Everyday Great Value box which is available at the same cost all the 12 months of the year! Order yours today! #EverydayGreatValue

#Repost @withrepost@vasu_pinkz
@oriflameindia brings you the EGV #EverydayGreatValue products which is a unique selection of their daily use products and available at constant price throughout the year. It's a right mix of everyday great products to start with 👇
✅COLOURBOX Nail Polish (10) 34622
✅COLOURBOX Lipstick 35089
✅COLOURBOX Foundation - Porcelain 33402
✅COLOURBOX Lipstick Semi-Matt35589
✅Essentials Fairness Multi-Benefit Gel facewash 32699
✅Essentials Fairness Protecting Face cream 32702
✅COLOURBOX Nail Polish 35798
.
.
.
.
.
.
#oriflame #oriflameproducts
#EverydayGreatValue #indianfashionblogger #oriflameandyou bangalorebeautyblogger #bangaloreblogger #delhiblogger #makeupgiveaway #bangalorebloggers #bangalorebeautybloggers #yogacmtzzl

@vasu_pinkz is loving our Everyday Great Value box which is available at the same cost all the 12 months of the year! Order yours today! #EverydayGreatValue

#Repost @withrepost • @vasu_pinkz 
@oriflameindia brings you the EGV #EverydayGreatValue products which is a unique selection of their daily use products and available at constant price throughout the year. It's a right mix of everyday great products to start with 👇
✅COLOURBOX Nail Polish (10) 34622
✅COLOURBOX Lipstick 35089
✅COLOURBOX Foundation - Porcelain 33402
✅COLOURBOX Lipstick Semi-Matt35589
✅Essentials Fairness Multi-Benefit Gel facewash 32699
✅Essentials Fairness Protecting Face cream 32702
✅COLOURBOX Nail Polish 35798
.
.
.
.
.
.
#oriflame #oriflameproducts
#EverydayGreatValue #indianfashionblogger #oriflameandyou bangalorebeautyblogger#bangaloreblogger #delhiblogger #makeupgiveaway #bangalorebloggers #bangalorebeautybloggers #yogacmtzzl
1,587 20 24 July, 2019
@annafakhrana Profile picture

@annafakhrana

Pasti tau kaaan #oriflame punya tendercare yang manfaatnya banyak bangets? 😍 .
.
Naaah fav km warna apa? 😍 aku mah semuanya syukaaa 😘 .
.
📸 @riot_cool
Hijab @annurfashion.inc 😘 cakep bangets ini bahannya ❤️ Swipe for more pics😘
.
.
#endorsefree #endorse #endorsegratis #oriflame #oriflameproducts #oriflameindonesia #bisnisonline #bisnisoriflame #selebgram #selebgramhits #endorsetangerang #endorseselebgram #endorsement

Pasti tau kaaan #oriflame punya tendercare yang manfaatnya banyak bangets? 😍 .
.
Naaah fav km warna apa? 😍 aku mah semuanya syukaaa 😘 .
.
📸 @riot_cool 
Hijab @annurfashion.inc 😘 cakep bangets ini bahannya ❤️ Swipe for more pics😘
.
.
#endorsefree #endorse #endorsegratis #oriflame #oriflameproducts #oriflameindonesia #bisnisonline #bisnisoriflame #selebgram #selebgramhits #endorsetangerang #endorseselebgram #endorsement
1,836 160 12 May, 2019
@styleeverystory Profile picture

@styleeverystory

Oriflame India

Recently, I got my hands on the newly launched NovAge Ecollagen range from @oriflame ! I always had a stereotypical thought behind using an anti aging cream, “it is meant for elders” is what I was been taught. Am sure many of you still think and practice the same, @oriflame went beyond imagination, with the help of technology and science, they launched the new range of skincare products which reduces 49% wrinkles instantly! *It is for all age groups* and it works wonders in no time! • PLANTSTEM CELL EXTRACT helps guard against the discolouration of collagen. • LOW WEIGHT HYALURONIC ACID used for even better skin plumping hydration. • PRE-BIOTIC ACTIVE AND NIACINAMIDE for a strong, healthy skin barrier.
@oriflameindia @oriflame #oriflame X #styleeverystory #novageecollagen #readyforthebest .
.
.
.
.
.
.
.
.
#beautyflatlay #oriflame_id #oriflamepromo #oriflamers #oriflameproducts #oriflamebeauty #oriflameid #beautyproducts #beautybloggerindia #indianbeautyblogger #beautybloggers #makeupproducts #antiagingskincare #antiaging #serum

Recently, I got my hands on the newly launched NovAge Ecollagen range from @oriflame ! I always had a stereotypical thought behind using an anti aging cream, “it is meant for elders” is what I was been taught. Am sure many of you still think and practice the same, @oriflame went beyond imagination, with the help of technology and science, they launched the new range of skincare products which reduces 49% wrinkles instantly! *It is for all age groups* and it works wonders in no time! • PLANTSTEM CELL EXTRACT helps guard against the discolouration of collagen. • LOW WEIGHT HYALURONIC ACID used for even better skin plumping hydration. • PRE-BIOTIC ACTIVE AND NIACINAMIDE for a strong, healthy skin barrier. 
@oriflameindia @oriflame #oriflame X #styleeverystory #novageecollagen #readyforthebest .
.
.
.
.
.
.
.
.
#beautyflatlay #oriflame_id #oriflamepromo #oriflamers #oriflameproducts #oriflamebeauty #oriflameid #beautyproducts #beautybloggerindia #indianbeautyblogger #beautybloggers #makeupproducts #antiagingskincare #antiaging #serum
1,000 60 6 August, 2019