#nusetshqiptare Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

2.2
average comments
258
average likes
@nusetshqiptare.2019 Profile picture

@nusetshqiptare.2019

☆Follow @albanischenuset2019
☆☆
☆☆☆
☆☆☆☆
☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #nuse #nusetshqiptare  #dimija #sfs  #love  #likeforlikes  #2018  #al #f4f #model  #modele #dress #makeup #forever #fashion  #weddingdress  #wedding #couple #bride #girls #cute #wedding2018 #l4l #miss  #bridesmaids #beauty #happy

☆Follow @albanischenuset2019
☆☆
☆☆☆
☆☆☆☆
☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #nuse #nusetshqiptare  #dimija #sfs  #love  #likeforlikes  #2018  #al #f4f #model  #modele #dress #makeup #forever #fashion  #weddingdress  #wedding #couple #bride #girls #cute #wedding2018 #l4l #miss  #bridesmaids #beauty #happy
229 0 2 hours ago
@groupshop.ks Profile picture

@groupshop.ks

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect#porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect✍ #porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍
0 0 2 hours ago
@groupshop.ks Profile picture

@groupshop.ks

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect#porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect✍ #porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍
0 0 2 hours ago
@porosiaime.line Profile picture

@porosiaime.line

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect#porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect✍ #porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍
3 0 2 hours ago
@natyral.prishtina Profile picture

@natyral.prishtina

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect#porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍

VENA-CURE KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR🌰

Pasi të mësoni përfitimet e kësaj kreme natyrale nuk do të përdorni kremra të tjera dhe ju do t'i jepni lëkurës vlerën dhe rëndësinë e nevojshme me Vena-Cure Krem😊
▪Sasia: 30ml
PËRFITIMET:
-Jep freski lëkurës✔
-Shkatërron kapilarët✔
-Shkatërron pamjen e venave✔
-Eliminon rrudhat nga shkaqet e venave✔
-Përshpejton qarkullimin e gjakut✔
-Është e mirë për sëmundjet reumatike✔
- Kuron djegiet duke eliminuar shenjat
-Shumë efektiv për qarjet e duarve dhe këmbëve
-Ofron shërimin më të shpejtë të plagëve të hapura që gjenden në trupin tonë✔
-Është jashtëzakonisht efektive në dhimbje të muskujve, dhimbje vaskulare✔ -I dobishëm për ata që merren me sport për kurimin e lëndimeve muskulare. ¤PËRDORIMI
Nëse do ta përdorni këtë krem në rajonin e variçeve, mjafton ta lyeni kremën dy herë në ditë në zonën e problemit. Është e mundur të shihet se venat me variçe janë zhdukur kur përdoren rregullisht.
Mund të aplikohet dy herë në ditë në zonat me dhimbje në qafë, dhimbje prapa, dhimbje të përbashkët.
Nëse ka bllokim në venë, kjo krem është e mjaftueshme për të masazhuar zonën problematike.
🍃Përmbajtja e mentolit është gjithashtu relaksuese.🍃 PRIVATËSIA E KLIENTIT 100% E SIGURT
#nusetculottes #nuset #nusetime #nusethasjane #nusetshqiptare2017 #nusetebukura #nusetvajzatkërçovare #nusetshqiptare #nusetstrugane❤️ #nusetobe #porositytest #porosity #porositedheti🎁💌❤️ #porosittani📥nr #porositngashtëpia #porositeonline #porosittani📥🌸 #porositnëinstadirect✍ #porosite_tani #porosit_online_alb #porosite #porositetani #porosite_tani_ne_insta_direct__📤 #boutiqueporositfustana #porositani #porosittani #porosit_online #porositnedm #porositprejshpis #porosittani📥🛍
0 0 2 hours ago
Porosit kmishen modelin me te ri
Modelet me te reja te mindilave i gjeni tek ne @kurora.asea
Per çdo porosi na shkruani ne DM 📥👑👑👑 @kurora.asea
#nuse #nusetshqiptare #kurorapernuse #kurora #ciftetshqiptare#kurora #ferizaj #prishtina #gjilan #vitia #prizeren #peja #kurorapernuse #mitrovica #kamenica #deqan #tetova #kumanova #shkup #istog#suharek #nuse #nuseshqiptare #dasmashqiptare #dasma
9 0 3 hours ago
@nusetshqiptare.2019 Profile picture

@nusetshqiptare.2019

☆Follow @albanischenuset2019
☆☆
☆☆☆
☆☆☆☆
☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #nuse #nusetshqiptare  #dimija #sfs  #love  #likeforlikes  #2018  #al #f4f #model  #modele #dress #makeup #forever #fashion  #weddingdress  #wedding #couple #bride #girls #cute #wedding2018 #l4l #miss  #bridesmaids #beauty #happy

☆Follow @albanischenuset2019
☆☆
☆☆☆
☆☆☆☆
☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #nuse #nusetshqiptare  #dimija #sfs  #love  #likeforlikes  #2018  #al #f4f #model  #modele #dress #makeup #forever #fashion  #weddingdress  #wedding #couple #bride #girls #cute #wedding2018 #l4l #miss  #bridesmaids #beauty #happy
512 1 17 hours ago

Top #nusetshqiptare posts

Elegante, e dashur dhe shume e bukur. Te gjitha te mirat e kan nje emer ajo eshte @remzie.osmani ❤️❤️❤️🙏🏼😍😍🌹🌺😘🌟🌟 #remzieosmani #remzieosmaniofficial #remzieosmani💎 #kenge #kengeshqipe #shqipe #fotografia #kengetareshqiptare #muzikeshqip #muzike #prive #vipatshqiptar #vipatofficial #artistat #artistatshqiptar #mbreteresha #mbretereshaime #nusetshqiptare #nuset #fustana
1,219 18 16 September, 2019