#naksentap Instagram Photos & Videos

naksentap - 88.1k posts

GOOD MORNING !🌹

GOOD MORNING !🌹

0 1 11 minutes ago
Assalammualaikum & selamat pagi dearies🌹
.
Semoga hari isnin permulaan minggu yang baru ini memberi semangat yang baru untuk semua😍
.
Jom amalkan zikir harian!
Teng share zikir harian ( Isnin)♥
.
Maksud: Tiada daya dan tiada kekuatan kecuali dengan pertolongan Allah semata-mata. "Barangsiapa yang lambat datang rezekinya hendaklah banyak mengucapkan – La hawla Wala Quwwata Illa billah". (HR. At-Tabrani)
.
Moga dengan zikir ini dapat membuat hati kita tenang dan senang untuk permulaan hari ini🌸
.
#teamkakwaghih
#appecut
#appecutmax
#postage
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#weightloss
#waghih
#seremban
#bestslimmingproduct
#deliverysenawang
#nakkurus
#nakdiet
#regrann
#igersmalaysia
#naksentap
#sentap
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

Assalammualaikum & selamat pagi dearies🌹
.
Semoga hari isnin permulaan minggu yang baru ini memberi semangat yang baru untuk semua😍
.
Jom amalkan zikir harian!
Teng share zikir harian ( Isnin)♥
.
Maksud: Tiada daya dan tiada kekuatan kecuali dengan pertolongan Allah semata-mata. "Barangsiapa yang lambat datang rezekinya hendaklah banyak mengucapkan – La hawla Wala Quwwata Illa billah". (HR. At-Tabrani)
.
Moga dengan zikir ini dapat membuat hati kita tenang dan senang untuk permulaan hari ini🌸
.
#teamkakwaghih
#appecut
#appecutmax
#postage
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#weightloss
#waghih
#seremban
#bestslimmingproduct
#deliverysenawang
#nakkurus
#nakdiet
#regrann
#igersmalaysia
#naksentap
#sentap
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

1 0 13 minutes ago
HERMOSA KHIMAR ( RAYA SERIES )

Material : Chiffon Flamingo
Size : 33 inci ( depan ) , 43 inci ( belakang )
Design : Sarung
Awning : Bentuk Bawal

Apa yang best?🌸 :

1. Labuh depan dan belakang.
2. Material senang bentuk dan flowy.
3. Minimal ironing.
4. Bahagian kepala dan leher 100% opaque ( tak perlu pakai inner ).
5. Material sejuk dan selesa.
6. Taburan diamond disekeliling khimar.
7. Boleh pelbagai gayakan.
8. Hanya sekali sarung, dan siap !
.
📱011 23810556 📱011 23810556
@hijabisscarft_ @hijabisscraft_
.
#DsBalqqisstylista #balqqisstylista #balqqisstylistacollection #instantBawal #instanthijab #instantshawls #instantKhimar #hermosaKhimar #khimarplain #khimarDiamond #khimarRuffle #tudungustazah #tudungonline #naksentap #nakluahsikit #zonedakwah #jomdakwah #jentikhatidakwah #tarbiyahdiri #dakwahsentap #dakwahmuslimah

HERMOSA KHIMAR ( RAYA SERIES )

Material : Chiffon Flamingo
Size : 33 inci ( depan ) , 43 inci ( belakang )
Design : Sarung
Awning : Bentuk Bawal

Apa yang best?🌸 :

1. Labuh depan dan belakang.
2. Material senang bentuk dan flowy.
3. Minimal ironing.
4. Bahagian kepala dan leher 100% opaque ( tak perlu pakai inner ).
5. Material sejuk dan selesa.
6. Taburan diamond disekeliling khimar.
7. Boleh pelbagai gayakan.
8. Hanya sekali sarung, dan siap !
.
📱011 23810556 📱011 23810556
@hijabisscarft_ @hijabisscraft_
.
#DsBalqqisstylista #balqqisstylista #balqqisstylistacollection #instantBawal #instanthijab #instantshawls #instantKhimar #hermosaKhimar #khimarplain #khimarDiamond #khimarRuffle #tudungustazah #tudungonline #naksentap #nakluahsikit #zonedakwah #jomdakwah #jentikhatidakwah #tarbiyahdiri #dakwahsentap #dakwahmuslimah

0 0 14 minutes ago
Ada orang suka tudung labuh sebab dia selesa yang labuh.Tutup aurat.

Ada orang suka tudung labuh,sebab kawan2 dia semua tudung labuh.

Ada orang suka tudung labuh,sebab dia suka2 je pakai.

Orang suka sesuatu semua bersebab.Apa pun sebab Moga Allah bukakan hati kita untuk ISTIQOMAH..❤
.
📱01123810556📱01123810556
@hijabisscarft_  @hijabisscraft_
.
#DsBalqqisstylista #Penjualtudunglabuh #balqqisstylistacollection #balqqisstistahijab #hermosakhimar #instanthijab #instantkhimar #bawalinstant #nakluahsikit #nakcakap #naksentap #dakwahsunnah #dakwahitucinta #dakwahmuslimah #dakwahsentap #bingkisanhati #jomdakwah #jentikhati

Ada orang suka tudung labuh sebab dia selesa yang labuh.Tutup aurat.

Ada orang suka tudung labuh,sebab kawan2 dia semua tudung labuh.

Ada orang suka tudung labuh,sebab dia suka2 je pakai.

Orang suka sesuatu semua bersebab.Apa pun sebab Moga Allah bukakan hati kita untuk ISTIQOMAH..❤
.
📱01123810556📱01123810556
@hijabisscarft_ @hijabisscraft_
.
#DsBalqqisstylista #Penjualtudunglabuh #balqqisstylistacollection #balqqisstistahijab #hermosakhimar #instanthijab #instantkhimar #bawalinstant #nakluahsikit #nakcakap #naksentap #dakwahsunnah #dakwahitucinta #dakwahmuslimah #dakwahsentap #bingkisanhati #jomdakwah #jentikhati

0 0 15 minutes ago
KHUSUS UNTUK WANITA- WANITA❣️
.
Eksklusif wanita sangat istimewa
Ada highlite khusus ayat tuk wanita dalam AlQuran ini
.
Selain itu, lengkap dengan : .
⇒ Asbabun Nuzul
⇒ Asmaul Husna
⇒ Hadith Sahih
⇒ Kod Tajwid Bewarna
⇒ Terjemahan Bahasa Malaysia
⇒ Resan Uthmani Bahasa Melayu
.
Lagi apa yang BEST❓
.
✔ Mudah di bawa ke mana-mana .
✔ Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI .
✔ Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. .
✔ Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. .
.
✔COVER AL QURAN lebih menarik, berkualiti tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK.
.
.
BEST…SESUAI SGT2 JIKA;-
.
💓dijadikan hadiah buat adik beradik.
💓HANTARAN @ hadiah untuk pengantin.
💓SURPRISE hadiah kepada pasangan.
💓buat anak-anak Makin semangat nak mengaji, Al Quran kan cantik.
💓untuk mak sangat sesuai sebab saiznya yang sederhana
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 011 23810556@ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlquranPelangi
#AlQuranTajwidBerwarna
#penjualAlqurantagging
#pencintaQuran #naksentap #nakluahsikit #jomdakwah #dakwahmuslimah #dakwahmuslim #dakwahsentap #jentikhati

KHUSUS UNTUK WANITA- WANITA❣️
.
Eksklusif wanita sangat istimewa
Ada highlite khusus ayat tuk wanita dalam AlQuran ini
.
Selain itu, lengkap dengan : .
⇒ Asbabun Nuzul
⇒ Asmaul Husna
⇒ Hadith Sahih
⇒ Kod Tajwid Bewarna
⇒ Terjemahan Bahasa Malaysia
⇒ Resan Uthmani Bahasa Melayu
.
Lagi apa yang BEST❓
.
✔ Mudah di bawa ke mana-mana .
✔ Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI .
✔ Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. .
✔ Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. .
.
✔COVER AL QURAN lebih menarik, berkualiti tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK.
.
.
BEST…SESUAI SGT2 JIKA;-
.
💓dijadikan hadiah buat adik beradik.
💓HANTARAN @ hadiah untuk pengantin.
💓SURPRISE hadiah kepada pasangan.
💓buat anak-anak Makin semangat nak mengaji, Al Quran kan cantik.
💓untuk mak sangat sesuai sebab saiznya yang sederhana
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 011 [email protected] KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlquranPelangi
#AlQuranTajwidBerwarna
#penjualAlqurantagging
#pencintaQuran #naksentap #nakluahsikit #jomdakwah #dakwahmuslimah #dakwahmuslim #dakwahsentap #jentikhati

0 0 34 minutes ago
Dalam buku baru AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT ini, @shukery_azizan dan @aiman.afeef menceritakan yang ramai orang menyangka bahawa “maksiat” itu sama ada ,
.
1. Dosa-dosa besar
2. Apa-apa perkara yang berkaitan dengan seksual
.
Sedangkan, maksiat itu adalah apa-apa yang MELANGGAR perintah Allah, daripada sekecil-kecil perkara hinggalah yang besar. Contohnya seperti menipu, mengumpat, mencuri hatta meninggalkan kewajipan dakwah pun adalah satu maksiat!
.
Teman, kami mempersembahkan buku “Ajari Aku Tinggalkan Maksiat” bukanlah kerana kami maksum. Tidak. Selamanya tidak.
.
Tetapi ia cubaan untuk membantu diri kami sendiri dan kamu semua untuk meninggalkan maksiat seperti tak percaya takdir, terlanjur, ketagihan video lucah dan sebagainya.
.
Moga buku ini menjadi titik permulaan kita untuk meninggalkan maksiat yang melekat dalam diri. Ya Allah, terimalah amal kami.
.
ISTIMEWA UNTUK MEREKA YANG SERTAI PRE ORDER DARI 16 - 30 OGOS SAHAJA
.
✔️Tandatangan Penulis
✔️Kata kata istimewa Penulis
✔️Diskaun 15 % dari harga asal
.
JOM JADI PEMBACA BUKU INI YANG TERAWAL! KAMI MENJANJIKAN BUKU MOTIVASI INI PALING PADU TAHUN INI! JANGAN LUPA AJAK KAWAN KAWAN AWAK 😘❤️
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #KomboOgos #Motivasi #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuTarbiah #IndieIslamik #IsbirOfficial #OnlineJur #KomikTarbiah #promosi #tarbiahsentap #dakwahsentap #ustazebitlew #bukumotivasi #bukubacaan #anakmudacintailmu #budayamembaca #membacaamalanmulia #bukunovel #munafik #nakbebel #naksentap #atokpesan HQ : @isbirofficial

Dalam buku baru AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT ini, @shukery_azizan dan @aiman.afeef menceritakan yang ramai orang menyangka bahawa “maksiat” itu sama ada ,
.
1. Dosa-dosa besar
2. Apa-apa perkara yang berkaitan dengan seksual
.
Sedangkan, maksiat itu adalah apa-apa yang MELANGGAR perintah Allah, daripada sekecil-kecil perkara hinggalah yang besar. Contohnya seperti menipu, mengumpat, mencuri hatta meninggalkan kewajipan dakwah pun adalah satu maksiat!
.
Teman, kami mempersembahkan buku “Ajari Aku Tinggalkan Maksiat” bukanlah kerana kami maksum. Tidak. Selamanya tidak.
.
Tetapi ia cubaan untuk membantu diri kami sendiri dan kamu semua untuk meninggalkan maksiat seperti tak percaya takdir, terlanjur, ketagihan video lucah dan sebagainya.
.
Moga buku ini menjadi titik permulaan kita untuk meninggalkan maksiat yang melekat dalam diri. Ya Allah, terimalah amal kami.
.
ISTIMEWA UNTUK MEREKA YANG SERTAI PRE ORDER DARI 16 - 30 OGOS SAHAJA
.
✔️Tandatangan Penulis
✔️Kata kata istimewa Penulis
✔️Diskaun 15 % dari harga asal
.
JOM JADI PEMBACA BUKU INI YANG TERAWAL! KAMI MENJANJIKAN BUKU MOTIVASI INI PALING PADU TAHUN INI! JANGAN LUPA AJAK KAWAN KAWAN AWAK 😘❤️
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #KomboOgos #Motivasi #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuTarbiah #IndieIslamik #IsbirOfficial #OnlineJur #KomikTarbiah #promosi #tarbiahsentap #dakwahsentap #ustazebitlew #bukumotivasi #bukubacaan #anakmudacintailmu #budayamembaca #membacaamalanmulia #bukunovel #munafik #nakbebel #naksentap #atokpesan HQ : @isbirofficial

3 0 44 minutes ago
Assalamualaikum
Selamat pagi
Salam menjemput Rezeki
.
.
#carbochoc #deflex #carboflex #ajimaura #teamnoor #terapiinstagram

Assalamualaikum
Selamat pagi
Salam menjemput Rezeki
.
.
#carbochoc #deflex #carboflex #ajimaura #teamnoor #terapiinstagram

5 2 49 minutes ago
In shaa Allah ❤❤
-
Sampaikan walaupun satu ayat, sampaikanlah juga kepada orang lain maka ia dikira Sedekah.
-
Jom selawat bersama. Semoga kita mendapat syafaat  الّلهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
-
SHARE🙌
 #nasihatbuahhati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #igersmalaysia #tarbiahsentap  #naksentap #nakpesan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #freefire #mudahterhibur #explorepage #freefirefunny #vscomalaysia #igersmalaysia #islam #tiktok #tiktokdance #pubg #freefirepro #coversong #malaysia #malaysiancover #sendu #jiwang #jomdakwah #tarbiahsentap #naksentap

In shaa Allah ❤❤
-
Sampaikan walaupun satu ayat, sampaikanlah juga kepada orang lain maka ia dikira Sedekah.
-
Jom selawat bersama. Semoga kita mendapat syafaat الّلهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
-
SHARE🙌
#nasihatbuahhati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #igersmalaysia #tarbiahsentap #naksentap #nakpesan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #freefire #mudahterhibur #explorepage #freefirefunny #vscomalaysia #igersmalaysia #islam #tiktok #tiktokdance #pubg #freefirepro #coversong #malaysia #malaysiancover #sendu #jiwang #jomdakwah #tarbiahsentap #naksentap

12 0 1 hour ago
Quran Tagging: BEAUTIFUL BLACK 😍
.
. 
ALQURAN SIAP TAGGING.  Cantik ramai orang suka Al-Quran ni.jom dapatkan 1. .
.
sesuai buat hantaran sebab sekali kotak, buat gift, untuk diri sendiri pun sesuai. .
.
.
harga:
198tags RM180.
383tags RM220
.
. 
Postage RM9sm/rm18ss
Cara tempahan :
.
1. Whatsapp 0195060759 atau
.
.
2. Komen "Nak @ tinggalkan no. WHATSAPP untuk respon pantas .
.
Follow :
@syazbookstore .
.
. 
___________________________
#SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #TolongDengar #SeribuSatuCerita #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #syazbookstore

Quran Tagging: BEAUTIFUL BLACK 😍
.
.
ALQURAN SIAP TAGGING. Cantik ramai orang suka Al-Quran ni.jom dapatkan 1. .
.
sesuai buat hantaran sebab sekali kotak, buat gift, untuk diri sendiri pun sesuai. .
.
.
harga:
198tags RM180.
383tags RM220
.
.
Postage RM9sm/rm18ss
Cara tempahan :
.
1. Whatsapp 0195060759 atau
.
.
2. Komen "Nak @ tinggalkan no. WHATSAPP untuk respon pantas .
.
Follow :
@syazbookstore .
.
.
___________________________
#SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #TolongDengar #SeribuSatuCerita #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #syazbookstore

6 0 1 hour ago
"Tolong tag crush beliau jap..kuaja ar..dating dgn bdk 3 cemerlang kau ye"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 
LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni
.
👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Tolong tag crush beliau jap..kuaja ar..dating dgn bdk 3 cemerlang kau ye"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019
LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni
.
👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

60 4 3 hours ago
Vans Marvel Authentic ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM160 😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 87

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Authentic ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM160 😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 87

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

3 0 7 hours ago
Vans  Marvel Authentic ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 261

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Authentic ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 261

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

3 0 7 hours ago
Vans  Marvel Authentic ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 260

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Authentic ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 260

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

2 0 7 hours ago
Vans Marvel Hulk ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM160 😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 86

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Hulk ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM160 😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 86

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

3 0 7 hours ago
Vans  Marvel Hulk ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 259

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Hulk ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 259

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 7 hours ago
Vans  Marvel Hulk ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 258

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Hulk ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 258

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

2 0 7 hours ago
Vans Marvel Spiderman ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM160 😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 85

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Spiderman ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM160 😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 85

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

2 0 7 hours ago
Vans  Marvel Spiderman ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 257

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Spiderman ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 257

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 7 hours ago
Vans  Marvel Spiderman ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 256

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Marvel Spiderman ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 256

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

5 0 7 hours ago
Semakin hari semakin banyak feedback positif untuk AppecutMax. Bermakna AppecutMax terbukti berkesan dlm mengawal selera makan dan menurunkan berat badan
.
Anda bila lagi ??
.
.
Jom misi kurus bersama AppecutMax 📱011-36170181
.
.
#appecut
#appecutmax
#codappecut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#postageappecut
#appecutmaxfeedback
#appecutfeedback
#kualalumpur
#pahang
#keramat
#damansara
#bangi
#jenjarom
#johorbahru
#negerisembilan
#skudai
#kedah
#bestslimmingproduct
#kelantan
#nakkurus
#kawalseleramakan
#naksentap
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

Semakin hari semakin banyak feedback positif untuk AppecutMax. Bermakna AppecutMax terbukti berkesan dlm mengawal selera makan dan menurunkan berat badan
.
Anda bila lagi ??
.
.
Jom misi kurus bersama AppecutMax 📱011-36170181
.
.
#appecut
#appecutmax
#codappecut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#postageappecut
#appecutmaxfeedback
#appecutfeedback
#kualalumpur
#pahang
#keramat
#damansara
#bangi
#jenjarom
#johorbahru
#negerisembilan
#skudai
#kedah
#bestslimmingproduct
#kelantan
#nakkurus
#kawalseleramakan
#naksentap
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

0 0 7 hours ago
Semakin hari semakin banyak feedback positif untuk AppecutMax. Bermakna AppecutMax terbukti berkesan dlm mengawal selera makan dan menurunkan berat badan. Anda bila lagi ??
Jom misi kurus bersama AppecutMax 📱www.wasap.my/+60189056387
.
.
#appecut
#appecutmax
#codappecut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#postageappecut
#appecutmaxfeedback
#appecutfeedback
#kualalumpur
#pahang
#keramat
#damansara
#bangi
#jenjarom
#johorbahru
#negerisembilan
#skudai
#kedah
#bestslimmingproduct
#kelantan
#nakkurus
#kawalseleramakan
#naksentap
#viral
#lakukeras
#jomkurus1

Semakin hari semakin banyak feedback positif untuk AppecutMax. Bermakna AppecutMax terbukti berkesan dlm mengawal selera makan dan menurunkan berat badan. Anda bila lagi ??
Jom misi kurus bersama AppecutMax 📱www.wasap.my/+60189056387
.
.
#appecut
#appecutmax
#codappecut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#postageappecut
#appecutmaxfeedback
#appecutfeedback
#kualalumpur
#pahang
#keramat
#damansara
#bangi
#jenjarom
#johorbahru
#negerisembilan
#skudai
#kedah
#bestslimmingproduct
#kelantan
#nakkurus
#kawalseleramakan
#naksentap
#viral
#lakukeras
#jomkurus1

4 0 7 hours ago
Semakin hari semakin banyak feedback positif untuk AppecutMax. Bermakna AppecutMax terbukti berkesan dlm mengawal selera makan dan menurunkan berat badan. Anda bila lagi ??
Jom misi kurus bersama AppecutMax 📱
.0173710250
.
#appecut
#appecutmax
#codappecut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#postageappecut
#appecutmaxfeedback
#appecutfeedback
#kualalumpur
#puncakalam
#saujanautama
#desacoalfields
#hillpark
#uitmpuncakalam
#puncakbestari
#alamsuria
#amanputri
#bukitjelutong
#bestslimmingproduct
#nakkurus
#kawalseleramakan
#naksentap
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

Semakin hari semakin banyak feedback positif untuk AppecutMax. Bermakna AppecutMax terbukti berkesan dlm mengawal selera makan dan menurunkan berat badan. Anda bila lagi ??
Jom misi kurus bersama AppecutMax 📱
.0173710250
.
#appecut
#appecutmax
#codappecut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#postageappecut
#appecutmaxfeedback
#appecutfeedback
#kualalumpur
#puncakalam
#saujanautama
#desacoalfields
#hillpark
#uitmpuncakalam
#puncakbestari
#alamsuria
#amanputri
#bukitjelutong
#bestslimmingproduct
#nakkurus
#kawalseleramakan
#naksentap
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

0 0 9 hours ago
Let life suprise you✨

#naksentap #poplook #iloveyou #melayu

Let life suprise you✨

#naksentap #poplook #iloveyou #melayu

83 2 9 hours ago
Nikmati saja apa yang kita punya, tak perlu sibuk apa yang orang lain punya..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Nikmati saja apa yang kita punya, tak perlu sibuk apa yang orang lain punya..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

77 0 9 hours ago
Bahagianya jika mencintai hanya karenaNya, berusaha mencari cintaNya dengan mencintai orang orang yang di cintaiNya....
SEMANGAT mencari cinta Nya 🎯😘 .
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Bahagianya jika mencintai hanya karenaNya, berusaha mencari cintaNya dengan mencintai orang orang yang di cintaiNya....
SEMANGAT mencari cinta Nya 🎯😘 .
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

243 0 9 hours ago
Pejam mata dan maafkan semua orang . Mengucap 2 kalimah syahadah..
.
Inshaallah terhindar mimpi buruk dan mudah bangun solat malam . ❤️ Try la sekali dulu . Dah rasa nak lagi . Konpem beb..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Pejam mata dan maafkan semua orang . Mengucap 2 kalimah syahadah..
.
Inshaallah terhindar mimpi buruk dan mudah bangun solat malam . ❤️ Try la sekali dulu . Dah rasa nak lagi . Konpem beb..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

939 0 10 hours ago
Cintailah pada Al-Quran..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Cintailah pada Al-Quran..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

149 0 10 hours ago
Assalamualaikum...
.
.
Jadilah seperti matahari yang tak pernah memilih kepada siapa saja dia memberi cahaya..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Assalamualaikum...
.
.
Jadilah seperti matahari yang tak pernah memilih kepada siapa saja dia memberi cahaya..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

85 0 10 hours ago
One fine day . Insyaallah , Aamiin 🤲
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

One fine day . Insyaallah , Aamiin 🤲
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

65 0 10 hours ago
"Cara salam brotherhood para suami buncit😂"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 
LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni
.
👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Cara salam brotherhood para suami buncit😂"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019
LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni
.
👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

167 0 10 hours ago

Top #naksentap posts

Sape geng zaman anak anak sidek? 🙋 #naksentap

Sape geng zaman anak anak sidek? 🙋 #naksentap

9,770 129 15 August, 2019
Percayalah Allah tidak akan menguji hambanya diluar kemampuan hambanya❤️
.
Tag sahabat yang korang sayang🙈
-
🙋🏻‍♂️; @m.hasebi
_____________________
#brocuba 
#hasbibuatquotes 
#hatikecai 
#qoutes 
#sentapjentikhati 
#patahhati 
#ayatsentap 
#ayatdeep 
#nakkongsi 
#naksentap 
#iglelakivsperempuan 
#positivityquotes 
#ayatmanis 
#ayatsedih 
#ayatpower 
#ayatayatcinta 
#ayatbroken

Percayalah Allah tidak akan menguji hambanya diluar kemampuan hambanya❤️
.
Tag sahabat yang korang sayang🙈
-
🙋🏻‍♂️; @m.hasebi
_____________________
#brocuba
#hasbibuatquotes
#hatikecai
#qoutes
#sentapjentikhati
#patahhati
#ayatsentap
#ayatdeep
#nakkongsi
#naksentap
#iglelakivsperempuan
#positivityquotes
#ayatmanis
#ayatsedih
#ayatpower
#ayatayatcinta
#ayatbroken

1,182 18 15 August, 2019
Hai I'm back hihihi
Tag je siapa ii
➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow @_.remixdj
Support @_.remixdj
➖➖➖➖➖➖➖➖
Share 
Like🐣
Please jgn amik nama @_.remixdj
.
.
#remixsong #ayatsentap #ayatpower #ayatpadu #naksentap

Hai I'm back hihihi
Tag je siapa ii
➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow @_.remixdj
Support @_.remixdj
➖➖➖➖➖➖➖➖
Share
Like🐣
Please jgn amik nama @_.remixdj
.
.
#remixsong #ayatsentap #ayatpower #ayatpadu #naksentap

6,762 46 2 August, 2019
Minta sedekah.dapat duit terus pergi cyber..mantullll😂😂😂
.
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@shahzamstylish.store)
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

Minta sedekah.dapat duit terus pergi cyber..mantullll😂😂😂
.
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@shahzamstylish.store)
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE
.
My hashtags( #lawakwakturehat)
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

4,589 97 14 hours ago
"Masak ja lah asalkan kenyang"😭
.
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@shahzamstylish.store)
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

"Masak ja lah asalkan kenyang"😭
.
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@shahzamstylish.store)
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE
.
My hashtags( #lawakwakturehat)
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

4,696 54 16 August, 2019