#nakpickupline Instagram Photos & Videos

LIMITED EDITION STOCK

Jangan lupa dapatkan Travel Bag Organiser Meeracle yg eksklusif bernilai Rm69 secara PERCUMA daripada kami. Dengan setiap belian item Meeracle RM150 ke atas, anda layak memilikinya.

Stok sangat terhad. Siapa cepat, dia dapat!

Jangan lupa tauuuu 😉
CLICK LINK AT BIO TO ORDER
@meeracle.stokis.jb
.
.

LIMITED EDITION STOCK

Jangan lupa dapatkan Travel Bag Organiser Meeracle yg eksklusif bernilai Rm69 secara PERCUMA daripada kami. Dengan setiap belian item Meeracle RM150 ke atas, anda layak memilikinya.

Stok sangat terhad. Siapa cepat, dia dapat!

Jangan lupa tauuuu 😉
CLICK LINK AT BIO TO ORDER
@meeracle.stokis.jb
.
.

1 1 5 minutes ago
#Repost @q.bagstoreq
• • • • • •
NEW NEW NEW ‼️‼️
🔊🔊🔊
TOTE BAG BIASA
💓TOTE BAG LOGO PLAIN (sm RM 39) (ss RM44)💓 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ INCLUDING POSTAGE 🥳🥳🥳
😱😱😱
Boleh tambah LOGO atau NAMA RM4 (saizkecil)
Boleh tambah LOGO atau NAMA RM8 (saizbesar)

material : KANVAS TEBAL
available colours : BLACK /CREAM
size : 35cm×39cm ----------------------------------------------------------------------------- BELI 5 PERCUMA 1 BAG RANDOM DESIGN

BELI 1 PERCUMA STICKER 1 -----------------------------------------------------------------------------------
Kalau tak suka design ni..boleh design sendiri atau kami Yang designkan untuk anda 😍
📲Boleh ws di👉 bio saya
+60179707767

#totebagcantik #totebagdesign #totebagmurah #uitm #usm #nakkongsi #nakpickupline #nakngepek #nakbebel #nakfakta #naksentap #nakpesan #igshop #bag #mudahterhibur #lawakkeder #lawakhambar #selangor #teamrayakelantan #johor #ukm #student #collegelife #serdang #sabah #sarawak #terengganu
(◔‿◔)

#Repost @q.bagstoreq
• • • • • •
NEW NEW NEW ‼️‼️
🔊🔊🔊
TOTE BAG BIASA
💓TOTE BAG LOGO PLAIN (sm RM 39) (ss RM44)💓 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ INCLUDING POSTAGE 🥳🥳🥳
😱😱😱
Boleh tambah LOGO atau NAMA RM4 (saizkecil)
Boleh tambah LOGO atau NAMA RM8 (saizbesar)

material : KANVAS TEBAL
available colours : BLACK /CREAM
size : 35cm×39cm ----------------------------------------------------------------------------- BELI 5 PERCUMA 1 BAG RANDOM DESIGN

BELI 1 PERCUMA STICKER 1 -----------------------------------------------------------------------------------
Kalau tak suka design ni..boleh design sendiri atau kami Yang designkan untuk anda 😍
📲Boleh ws di👉 bio saya
+60179707767

#totebagcantik #totebagdesign #totebagmurah #uitm #usm #nakkongsi #nakpickupline #nakngepek #nakbebel #nakfakta #naksentap #nakpesan #igshop #bag #mudahterhibur #lawakkeder #lawakhambar #selangor #teamrayakelantan #johor #ukm #student #collegelife #serdang #sabah #sarawak #terengganu
(◔‿◔)

0 0 8 minutes ago
[PROMOSI FREE BAG MEERACLE LIMITED EDITION SAMPAI 31 OGOS 2019]!!!😊
.
Uols dah ada ke belum Toiletries bag dari Meeracle ni? Siapa yang beli masa promo raya haritu untung la sebab beli 1 set je produk Meeracle dah boleh dapat free bag ni. Tapi sekarang pun uols boleh dapat Toiletries bag FREE jugak!! .
.
Memang best pun bag ni, boleh sumbat macam2 tau tak! Tak perlu lagi nak asingkan bag untuk skincare dan makeup, sebab boleh sumbat semua sekali! .
So apa je yang best pasal bag ni?
1. Tahan lasak
2. Banyak compartments
3. Kecik tapi boleh letak macam2
4. Kain bag tu memang berkualiti
5. DAN BANYAK LAGI…. .
Kalau nak tau dia punya best tu pergi macam mana, uols kena la try sendiri dapatkan bag ni. Senang je! Dengan setiap pembelian RM 150 ke atas, uols akan terus dapat bag ni secara PERCUMA! Tapi ingatttttt……promo ni sampai hujung bulan 8 ni je ok! Lepas bulan 8, takde free free dah. Kalau korang nak beli bag tu pun, boleh jadi bag tu dah HABIS sebab STOCK TERHAD sangat! Cepat dapatkan bag yang best ni sebelum terlambat!
.
.
Klik je link WASAP dekat bio @haedaeda81 untuk info lanjut ok😉

[PROMOSI FREE BAG MEERACLE LIMITED EDITION SAMPAI 31 OGOS 2019]!!!😊
.
Uols dah ada ke belum Toiletries bag dari Meeracle ni? Siapa yang beli masa promo raya haritu untung la sebab beli 1 set je produk Meeracle dah boleh dapat free bag ni. Tapi sekarang pun uols boleh dapat Toiletries bag FREE jugak!! .
.
Memang best pun bag ni, boleh sumbat macam2 tau tak! Tak perlu lagi nak asingkan bag untuk skincare dan makeup, sebab boleh sumbat semua sekali! .
So apa je yang best pasal bag ni?
1. Tahan lasak
2. Banyak compartments
3. Kecik tapi boleh letak macam2
4. Kain bag tu memang berkualiti
5. DAN BANYAK LAGI…. .
Kalau nak tau dia punya best tu pergi macam mana, uols kena la try sendiri dapatkan bag ni. Senang je! Dengan setiap pembelian RM 150 ke atas, uols akan terus dapat bag ni secara PERCUMA! Tapi ingatttttt……promo ni sampai hujung bulan 8 ni je ok! Lepas bulan 8, takde free free dah. Kalau korang nak beli bag tu pun, boleh jadi bag tu dah HABIS sebab STOCK TERHAD sangat! Cepat dapatkan bag yang best ni sebelum terlambat!
.
.
Klik je link WASAP dekat bio @haedaeda81 untuk info lanjut ok😉

5 1 26 minutes ago
#Repost @firdauswrote
• • • • • •
Ada orang suka sangat meminta itu dan ini.

Dia mengeluh bila ada satu masa tiada sesiapa hulur itu ini kepada dia.

Dia marah bila ada orang tidak mahu bantu dia.

Tetapi, apabila ada orang perlukan bantuan dia, dia menghilang.

Apabila tiba masa sepatutnya dia memberi, dia enggan.

Kita hidup memang tidak salah menerima pemberian dan pertolongan orang lain.

Tapi janganlah asyik jadi penerima.

Lebihkan memberi daripada menerima.

Lebihkan tangan berada di atas berbanding tangan yang di bawah.

Kalau kemampuan kita terbatas, bantu apa yang kita mampu, dalam masa yang sama, usaha sehingga kita mampu.

Ambil contoh mudah. Waktu kita lapar, makanan yang sedia dimakan tiada. Adakah kita duduk diam saja? Tidak. Kita cuba sediakan makanan. Kita pergi beli makanan.

Begitu juga dalam memberi. Hari ini mungkin kita mampu memberi sedikit. Tak mengapa, bantu mana yang mampu.

Tetapi cubalah juga usaha meningkatkan kemampuan. Sama ada pada akhirnya kemampuan kita meningkat atau tidak, itu lain cerita. Apa yang penting, usaha dulu.

Jangan asyik meminta. Jadilah juga sebagai pemberi.
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

#Repost @firdauswrote
• • • • • •
Ada orang suka sangat meminta itu dan ini.

Dia mengeluh bila ada satu masa tiada sesiapa hulur itu ini kepada dia.

Dia marah bila ada orang tidak mahu bantu dia.

Tetapi, apabila ada orang perlukan bantuan dia, dia menghilang.

Apabila tiba masa sepatutnya dia memberi, dia enggan.

Kita hidup memang tidak salah menerima pemberian dan pertolongan orang lain.

Tapi janganlah asyik jadi penerima.

Lebihkan memberi daripada menerima.

Lebihkan tangan berada di atas berbanding tangan yang di bawah.

Kalau kemampuan kita terbatas, bantu apa yang kita mampu, dalam masa yang sama, usaha sehingga kita mampu.

Ambil contoh mudah. Waktu kita lapar, makanan yang sedia dimakan tiada. Adakah kita duduk diam saja? Tidak. Kita cuba sediakan makanan. Kita pergi beli makanan.

Begitu juga dalam memberi. Hari ini mungkin kita mampu memberi sedikit. Tak mengapa, bantu mana yang mampu.

Tetapi cubalah juga usaha meningkatkan kemampuan. Sama ada pada akhirnya kemampuan kita meningkat atau tidak, itu lain cerita. Apa yang penting, usaha dulu.

Jangan asyik meminta. Jadilah juga sebagai pemberi.









#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

3 0 27 minutes ago
Nak bagitahu ni,
Ni ha dianz buat promo merdeka sale, -6pcs dianz semi lipmatte dapat 7 free gift (6 pouchbag mini + 1botol air)
-2 botol dianz vitamin dapat 1 free botol air dianz

Promo akan tamat mngkin 2 minggu slps hari merdeka nak info lanjut wasap 0136186036
.
#dianzvitamin
#jomkulitsihat
#newbiedianz
#dianzvitaminseller
#dianztrustedseller
#dianzlipmatte
#dianzmaskandmoist
#dianadianz
#dianzproduk
#dianzlover
#dianzjohor
#dianznilai
#viral
#jentikhati
#jomdakwah
#naksentap
#nakpesan
#iglelakivsperempuan
#lawaktahapdewa
#tiktokmalaysia
#nakpickupline

Nak bagitahu ni,
Ni ha dianz buat promo merdeka sale, -6pcs dianz semi lipmatte dapat 7 free gift (6 pouchbag mini + 1botol air)
-2 botol dianz vitamin dapat 1 free botol air dianz

Promo akan tamat mngkin 2 minggu slps hari merdeka nak info lanjut wasap 0136186036
.
#dianzvitamin
#jomkulitsihat
#newbiedianz
#dianzvitaminseller
#dianztrustedseller
#dianzlipmatte
#dianzmaskandmoist
#dianadianz
#dianzproduk
#dianzlover
#dianzjohor
#dianznilai
#viral
#jentikhati
#jomdakwah
#naksentap
#nakpesan
#iglelakivsperempuan
#lawaktahapdewa
#tiktokmalaysia
#nakpickupline

0 0 30 minutes ago
Cantik atau tidak seorang Muslimah itu dinilai dari segi percakapan dan akhlaknya. 
Bukan dari segi pakaian "vogue" dan "ikut trend".

Cantik atau tidak seorang Muslimah itu dinilai dari segi percakapan dan akhlaknya.
Bukan dari segi pakaian "vogue" dan "ikut trend".

250 4 33 minutes ago
Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu...
Minat berniaga... ?
tapi tiada modal...
.
Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle..
.
Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN
.
Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je.
.
.
Hubungi Admin kami Pn. Amira @meeracle.stokis.amira hari ini juga 😍

www.wasap.my/60137241173/DROPSHIP+AGENT

#meeracle
#dropshipmalaysia 
#dropshipwanted 
#menjadidenganmeeracle
#cikguseo #ajimaura #nakbebel 
#NakPickupline #nakfakta
#assalammualaikum #agentdiperlukan #teammeeraclezz
#desaru #pengerang #gugusanadelacyclingclub
#gugusanadela #feldasening
#feldalokheng #feldalokhengbarat #formulagemstone #bandarpenawar
#desarucoast #desaruutama #sstmi #kolejkomunitibandarpenawar

Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu...
Minat berniaga... ?
tapi tiada modal...
.
Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle..
.
Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN
.
Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je.
.
.
Hubungi Admin kami Pn. Amira @meeracle.stokis.amira hari ini juga 😍

www.wasap.my/60137241173/DROPSHIP+AGENT

#meeracle
#dropshipmalaysia
#dropshipwanted
#menjadidenganmeeracle
#cikguseo #ajimaura #nakbebel
#NakPickupline #nakfakta
#assalammualaikum #agentdiperlukan #teammeeraclezz
#desaru #pengerang #gugusanadelacyclingclub
#gugusanadela #feldasening
#feldalokheng #feldalokhengbarat #formulagemstone #bandarpenawar
#desarucoast #desaruutama #sstmi #kolejkomunitibandarpenawar

1 0 34 minutes ago
Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu...
Minat berniaga... ?
tapi tiada modal...
.
Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle..
.
Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN
.
Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je.
.
.
Hubungi Admin kami Pn. Amira @meeracle.stokis.amira hari ini juga 😍

www.wasap.my/60137241173/DROPSHIP+AGENT

#meeracle
#dropshipmalaysia 
#dropshipwanted 
#menjadidenganmeeracle
#cikguseo #ajimaura #nakbebel 
#NakPickupline #nakfakta
#assalammualaikum #agentdiperlukan #teammeeraclezz
#desaru #pengerang #gugusanadelacyclingclub
#gugusanadela #feldasening
#feldalokheng #feldalokhengbarat #formulagemstone #bandarpenawar
#desarucoast #desaruutama #sstmi #kolejkomunitibandarpenawar

Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu...
Minat berniaga... ?
tapi tiada modal...
.
Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle..
.
Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN
.
Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je.
.
.
Hubungi Admin kami Pn. Amira @meeracle.stokis.amira hari ini juga 😍

www.wasap.my/60137241173/DROPSHIP+AGENT

#meeracle
#dropshipmalaysia
#dropshipwanted
#menjadidenganmeeracle
#cikguseo #ajimaura #nakbebel
#NakPickupline #nakfakta
#assalammualaikum #agentdiperlukan #teammeeraclezz
#desaru #pengerang #gugusanadelacyclingclub
#gugusanadela #feldasening
#feldalokheng #feldalokhengbarat #formulagemstone #bandarpenawar
#desarucoast #desaruutama #sstmi #kolejkomunitibandarpenawar

1 0 35 minutes ago
Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu...
Minat berniaga... ?
tapi tiada modal...
.
Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle..
.
Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN
.
Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je.
.
.
Hubungi Admin kami Pn. Amira @meeracle.stokis.amira hari ini juga 😍

www.wasap.my/60137241173/DROPSHIP+AGENT

#meeracle
#dropshipmalaysia 
#dropshipwanted 
#menjadidenganmeeracle
#cikguseo #ajimaura #nakbebel 
#NakPickupline #nakfakta
#assalammualaikum #agentdiperlukan #teammeeraclezz
#desaru #pengerang #gugusanadelacyclingclub
#gugusanadela #feldasening
#feldalokheng #feldalokhengbarat #formulagemstone #bandarpenawar
#desarucoast #desaruutama #sstmi #kolejkomunitibandarpenawar

Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu...
Minat berniaga... ?
tapi tiada modal...
.
Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle..
.
Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN
.
Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je.
.
.
Hubungi Admin kami Pn. Amira @meeracle.stokis.amira hari ini juga 😍

www.wasap.my/60137241173/DROPSHIP+AGENT

#meeracle
#dropshipmalaysia
#dropshipwanted
#menjadidenganmeeracle
#cikguseo #ajimaura #nakbebel
#NakPickupline #nakfakta
#assalammualaikum #agentdiperlukan #teammeeraclezz
#desaru #pengerang #gugusanadelacyclingclub
#gugusanadela #feldasening
#feldalokheng #feldalokhengbarat #formulagemstone #bandarpenawar
#desarucoast #desaruutama #sstmi #kolejkomunitibandarpenawar

1 0 35 minutes ago
Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120. 
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120.
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

1 0 41 minutes ago
Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120. 
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120.
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

3 0 43 minutes ago
Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120. 
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120.
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

0 0 44 minutes ago
Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120. 
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120.
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

1 0 46 minutes ago
TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
==============================
Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund
Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

Kami juga punya "PROGRAM HAMIl dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

Follow IG 
@surga_ibuhamil
@promilsukses_
@pusatpromil_
Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami
WhatsApp: 087-710-175-278

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
==============================
Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund
Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

Kami juga punya "PROGRAM HAMIl dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

Follow IG
@surga_ibuhamil
@promilsukses_
@pusatpromil_
Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami
WhatsApp: 087-710-175-278

4 3 47 minutes ago
Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120. 
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120.
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

1 0 48 minutes ago
Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120. 
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

Al Quran Humaira Magnet A5 ni ada lima warna cantik. Tak besar sangat, tak kecik sangat. Saiz sederhana untuk semua. 😌
.
.
Biasa suami je belanja isteri. Apa kata kali ni kaum hawa hadiahkan kat kaum adam pulak? Warna hitam atau merah tu sesuai kalau nak bold. Warna lain pun, apa salahnya. Boleh jugak. 😁
.
.
Harga?
Biasa : RM 70
198 tagging : RM 120.
383 tagging : RM 160.
.
.
✔ Resam Uthmani beserta Tajwid Kod Warna
✔ Asbabun Nuzul (Sebab turunnya ayat).
✔ Hadis Sahih
✔ Indeks Tematik
✔ Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN)
.
.
Malah, ✔ Menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
✔️Ada tempat letak PEN
✔️Ada poket untuk letak kad-kad anda
.
.
Bestnya Alquran TAG❤️
🔎Total 198/383 ayat tagging 🔎Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
🔎FREE 5 kad zikir
.
.
Kenapa TAG❓
✏️Lebih jatuh cinta dengan AlQuran
✏️Lebih seronok untuk tadabbur ayat AlQuran
✏️Lebih hayati maksud ayat
✏️Lebih rajin untuk baca AlQuran
✏️Dapat amalkan doa-doa
✏️Peringatan buat diri & sekeliling
.
.
Kalau nak boleh direct dm personal di messenger ye. Atau boleh whatsapp .😄
www.wasap.my/60104642373/alquranhumairaA5
.
.
Follow @alqurantaggingfara
.
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur

0 0 49 minutes ago
Spam emoji kot boleh dapat cincin couple free 😝😝😝
.
GIVEAWAY HADIAH CINCIN COUPLE
1. Follow IG @cincincouple.silver
2. On notification
3. Spam emoji
4. Tag kawan kawan
5. Repost .
1 bulan 1 pemenang 😍😍😍 .
Make your couple happy . Dapatkan cincin couple silver di sini --> @cincincouple.silver
.
cincincouple.silver #singgahsekejap #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #tolongdengar #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #kisahawakdansaya #abangkacamata #nakfakta #qoutesmalaysia

Spam emoji kot boleh dapat cincin couple free 😝😝😝
.
GIVEAWAY HADIAH CINCIN COUPLE
1. Follow IG @cincincouple.silver
2. On notification
3. Spam emoji
4. Tag kawan kawan
5. Repost .
1 bulan 1 pemenang 😍😍😍 .
Make your couple happy . Dapatkan cincin couple silver di sini --> @cincincouple.silver
.
cincincouple.silver #singgahsekejap #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #tolongdengar #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #kisahawakdansaya #abangkacamata #nakfakta #qoutesmalaysia

12 14 1 hour ago
Nak berjaya bukan semudah ABC. Hari ni buat, esok terus Jutawan.
.
.
Kita perlu tempuh dugaan & cabaran sebelum berjaya. Semuanya melalui proses.
.
Setuju?
.
#AurahExclusive #jentikhati #jomdakwah  #naksentap  #nakpesan #iglelakivsperempuan  #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia  #nakpickupline  #tolongdengar #seribusatucerita . 
#nakngepek  #apakes #mudahterhibur  #explore
#JomRepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel  #lawakhambar #nakfakta

Nak berjaya bukan semudah ABC. Hari ni buat, esok terus Jutawan.
.
.
Kita perlu tempuh dugaan & cabaran sebelum berjaya. Semuanya melalui proses.
.
Setuju?
.
#AurahExclusive #jentikhati #jomdakwah  #naksentap  #nakpesan #iglelakivsperempuan  #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia  #nakpickupline  #tolongdengar #seribusatucerita .
#nakngepek  #apakes #mudahterhibur  #explore
#JomRepost  #nasihatbuathati  #nasihatbuatdiri #nakbebel  #lawakhambar  #nakfakta

8 0 1 hour ago
Sebelum berpinklady korang jangan lupa minum air kelapa tau lemon untuk buang toksik2 dalam badan 🍋🍋🍋 Baru lah supliment lagi cepat serap fuhhh gituw 🚀🚀🚀🚀 Lets syantik luar dalam atas bawah dengan pinklady pasti puas hati 😍✨ WhatsApp saya :
01137026119

#jomrepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explorepage #akuokay #himpunanbahanlawak #PINKLADYBODYPERFECTION #pinkladyhq #pinkladyansuran #Pinkladyallinone #pinkladyluluskkm

Sebelum berpinklady korang jangan lupa minum air kelapa tau lemon untuk buang toksik2 dalam badan 🍋🍋🍋 Baru lah supliment lagi cepat serap fuhhh gituw 🚀🚀🚀🚀 Lets syantik luar dalam atas bawah dengan pinklady pasti puas hati 😍✨ WhatsApp saya :
01137026119

#jomrepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explorepage #akuokay #himpunanbahanlawak #PINKLADYBODYPERFECTION #pinkladyhq #pinkladyansuran #Pinkladyallinone #pinkladyluluskkm

2 0 1 hour ago
Cara yang efektif untuk tenaga batin lelaki❗
.
Kegagalan ereksi adalah masalah yang ramai lelaki risaukan. Apa rahsia untuk kekalkan prestasi yang padu? Korang kena ubah gaya hidup seharian dengan perkara yang sihat.
.
Risiko untuk mengalami masalah batin boleh dikurangkan dengan mengamalkan diet yang mengandungi lebih buah-buahan, sayura, bijirin penuh, ikan dan sedikit daging merah yang mengandungi Zinc yang tinggi untuk penghasilan hormon testosterone. .
Masalah cepat pancut terjadi apabila bekalan darah ke zakar terhad disebabkan oleh arteri sempit akibat kerap merokok. Merokok boleh menjejaskan ketidaksuburan zakar.
.
Keraplah bersenam, berjalan kakipun dah cukup. Bersenam boleh melancarkan perjalanan darah korang, yang amat penting untuk ejakulasi yang padu.
.

Korang nakkan performance yang lebih padu dan power? Gunalah Lgb Oil yang sangat membantu untuk powerkan performance korang! Malah zakar korang akan subur dengan sihat.
.
.
#lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays

Cara yang efektif untuk tenaga batin lelaki❗
.
Kegagalan ereksi adalah masalah yang ramai lelaki risaukan. Apa rahsia untuk kekalkan prestasi yang padu? Korang kena ubah gaya hidup seharian dengan perkara yang sihat.
.
Risiko untuk mengalami masalah batin boleh dikurangkan dengan mengamalkan diet yang mengandungi lebih buah-buahan, sayura, bijirin penuh, ikan dan sedikit daging merah yang mengandungi Zinc yang tinggi untuk penghasilan hormon testosterone. .
Masalah cepat pancut terjadi apabila bekalan darah ke zakar terhad disebabkan oleh arteri sempit akibat kerap merokok. Merokok boleh menjejaskan ketidaksuburan zakar.
.
Keraplah bersenam, berjalan kakipun dah cukup. Bersenam boleh melancarkan perjalanan darah korang, yang amat penting untuk ejakulasi yang padu.
.

Korang nakkan performance yang lebih padu dan power? Gunalah Lgb Oil yang sangat membantu untuk powerkan performance korang! Malah zakar korang akan subur dengan sihat.
.
.
#lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays

5 0 2 hours ago
MERDEKA PROMO !!
FREE MEERACLE TOILETRIES BAG BERNILAI RM69.00 😍
.
Sah sehingga 31 Ogos ini sahaja guys!
.
CLICK LINK AT OUR BIO TO GRAB IT NOW!
@meeracle.skincare.my

MERDEKA PROMO !!
FREE MEERACLE TOILETRIES BAG BERNILAI RM69.00 😍
.
Sah sehingga 31 Ogos ini sahaja guys!
.
CLICK LINK AT OUR BIO TO GRAB IT NOW!
@meeracle.skincare.my

5 1 2 hours ago

Top #nakpickupline posts

Jodoh 🎈
.
❝Pertemuan kita Allah yang aturkan, ada orang jumpa jodoh dia di depan mata, ada orang jumpa jodoh di dalam media sosial. Jadi semua itu ditetapkan Allah sampai ke hari pernikahan. Jodoh itu banyak pilihannya. Jika sudah pilih yang terbaik. Setia dan hargailah dirinya❞
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

Jodoh 🎈
.
❝Pertemuan kita Allah yang aturkan, ada orang jumpa jodoh dia di depan mata, ada orang jumpa jodoh di dalam media sosial. Jadi semua itu ditetapkan Allah sampai ke hari pernikahan. Jodoh itu banyak pilihannya. Jika sudah pilih yang terbaik. Setia dan hargailah dirinya❞
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

4,401 30 24 August, 2019
“Ketahuilah bahawa seorang insan yang bernama 'ayah' itu, ingin melihat puterinya memiliki suami yang baik. Sekiranya ayah sudah tiada, suami itu akan menjaga puterinya pula”
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

“Ketahuilah bahawa seorang insan yang bernama 'ayah' itu, ingin melihat puterinya memiliki suami yang baik. Sekiranya ayah sudah tiada, suami itu akan menjaga puterinya pula”
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

7,976 27 11 August, 2019
Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

35,357 260 8 August, 2019
Nak Jadi Terkenal? 🎈
.
❝Tak perlu tik tok. Jadilah hamba Allah yang beramal soleh dengan ikhlas agar seluruh malaikat di langit menyebut namamu❞
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

Nak Jadi Terkenal? 🎈
.
❝Tak perlu tik tok. Jadilah hamba Allah yang beramal soleh dengan ikhlas agar seluruh malaikat di langit menyebut namamu❞
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

11,638 52 17 August, 2019
Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

3,663 69 15 August, 2019
Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

2,888 14 24 August, 2019
❝Jaga aurat bukan sebab tunjuk bajet solehah tapi tanda taat pada agama. Kita tutup aurat sebab ini perintah Allah. Usaha jaga meskipun diri tidak sebaik mana❞
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

❝Jaga aurat bukan sebab tunjuk bajet solehah tapi tanda taat pada agama. Kita tutup aurat sebab ini perintah Allah. Usaha jaga meskipun diri tidak sebaik mana❞
.
https://t.me/dakwahgadishijrah
.

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

6,767 36 16 August, 2019