#mutyara Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

2.2
average comments
116.7
average likes
@oohafira_beautyoo Profile picture

@oohafira_beautyoo

Jamu Mutyara adalah Jamu yang komposisinya berasal dari turun temurun keluarga Tya Arifin di Indonesia. Sudah terbukti banyak khasiatnya.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Jamu Mutyara adalah Jamu yang komposisinya berasal dari turun temurun keluarga Tya Arifin di Indonesia. Sudah terbukti banyak khasiatnya.
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
3 0 3 hours ago
@dheafashion101 Profile picture

@dheafashion101

Khasiat Jamu Mutyara diantaranya :⠀
-membantu masalah kulit.⠀
-period teratur⠀
-badan rasa ringan ⠀
-tambah tenaga ⠀
-menyelesaikan masalah sembelit⠀

Apakah Anda Wanita selanjutnya yang akan mendapatkan #KhasiatJamuMutyara juga ?

Rahsia kekal cantik dan awet muda our beautiful founder @tyaarifinnw

Price:
SGD 26 per bottle 350 ml
PROMO buy 2 for SGD50 only! 💕

Tunggu apa lagi jom try Jamu Mutyara sekarang 🥰

#mutyara #mutyarasg
#mutyarabeauty #jamumutyara
#jamusg
#jamumutyarasg
#jamumutyaraagentsg
#authorisedagentsg #tyaariffinw #sgbeauty #confinementsg #jamutyaarifin #berpantang #dheafashion101 #teammsnurshila
#teamninaarketa

Khasiat Jamu Mutyara diantaranya :⠀
-membantu masalah kulit.⠀
-period teratur⠀
-badan rasa ringan ⠀
-tambah tenaga ⠀
-menyelesaikan masalah sembelit⠀
⠀
Apakah Anda Wanita selanjutnya yang akan mendapatkan #KhasiatJamuMutyara juga ?

Rahsia kekal cantik dan awet muda our beautiful founder @tyaarifinnw

Price: 
SGD 26 per bottle 350 ml 
PROMO buy 2 for SGD50 only! 💕

Tunggu apa lagi jom try Jamu Mutyara sekarang 🥰

#mutyara #mutyarasg 
#mutyarabeauty  #jamumutyara
#jamusg
#jamumutyarasg
#jamumutyaraagentsg
#authorisedagentsg #tyaariffinw #sgbeauty #confinementsg #jamutyaarifin #berpantang  #dheafashion101 #teammsnurshila
#teamninaarketa
4 0 3 hours ago
@dheafashion101 Profile picture

@dheafashion101

KURMA merupakan salah satu bahan sunnah yang terkandung di dalam Jamu Mutyara.

Terdapat banyak khasiat Kurma yang boleh kita dapatkan antaranya ialah dapat memberi tenaga secukupnya, Merupakan diet yang sihat, membantu mengurangkan sembelit dan dapat membantu menyihatkan jantung.

Jika anda nak rasai khasiatnya jom dapatkan #jamumutyara sekarang juga 😉

Kindly DM for any enquiries/ orders ladies.. ❤️
.
#mutyara #mutyarasg
#mutyarabeauty #jamumutyara
#jamusg
#jamumutyarasg
#jamumutyaraagentsg
#authorisedagentsg #tyaariffinw #sgbeauty #confinementsg #jamutyaarifin #berpantang #dheafashion101
#teammsnurshila
#teamninaarketa

KURMA merupakan salah satu bahan sunnah yang terkandung di dalam Jamu Mutyara.

Terdapat banyak khasiat Kurma yang boleh kita dapatkan antaranya ialah dapat memberi tenaga secukupnya, Merupakan diet yang sihat, membantu mengurangkan sembelit dan dapat membantu menyihatkan jantung.

Jika anda nak rasai khasiatnya jom dapatkan #jamumutyara sekarang juga 😉

Kindly DM for any enquiries/ orders ladies.. ❤️
. 
#mutyara #mutyarasg 
#mutyarabeauty  #jamumutyara
#jamusg
#jamumutyarasg
#jamumutyaraagentsg
#authorisedagentsg #tyaariffinw #sgbeauty #confinementsg #jamutyaarifin #berpantang  #dheafashion101
#teammsnurshila
#teamninaarketa
1 0 3 hours ago
@icybabe_dolly Profile picture

@icybabe_dolly

❤JAMU MUTYARA❤
.
KEKAL CERGAS AKTIF
.
Kekalnya jamu dari zaman nenek moyang kita dulu lagi. Khasiatnya pula semua orang tahu, bukan sekadar memberi kecergasan pada tubuh badan kita, tapi lebih dari tu 😍👌🏼
.
Nak kekal aktif dan bertenaga, hanya jamu mutyara yang dapat memberi impak yang terbaik!!
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly
#icybabe_dolly

❤JAMU MUTYARA❤
.
KEKAL CERGAS AKTIF
.
Kekalnya jamu dari zaman nenek moyang kita dulu lagi. Khasiatnya pula semua orang tahu, bukan sekadar memberi kecergasan pada tubuh badan kita, tapi lebih dari tu 😍👌🏼
.
Nak kekal aktif dan bertenaga, hanya jamu mutyara yang dapat memberi impak yang terbaik!!
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly
#icybabe_dolly
2 0 8 hours ago
@mutyaramiri_sarawak Profile picture

@mutyaramiri_sarawak

Selamat pagi Wanita mutyara!!
.
Setiap hari jangan lupa minum Jamu mutyara tau! . Supaya kekal cergas..cantik berseri macam @tyaarifinnw 😍😍
. .
Alhamdulillah Jamu mutyara dah membantu ramai wanita, customer kami khususnya yang ada masalah dalaman wanita dengan izin Allah.
.

Jamu mutyara memang bagus terutama membantu memberi tenaga, period pain, masalah keputihan, bantu banyakkan susu badan, untuk yang ikhtiar nak pregnant pun boleh InshaAllah..
.
.
Yang nak dapatkan Jamu Mutyara boleh terus walk in ke outlet @myonlineshopes di :
📍Permaisuri Mall, 2nd floor
📍Emart Tudan, V14
.
🚘 COD MIRI, SARAWAK
🚘 COD MIRI, SARAWAK
🚘 COD MIRI, SARAWAK
.
Jamu Mutyara open for Agent ya! For more info boleh whatsapp hotline Click kat link Bio 😊
📱010 840 8600
📱010 840 8600
📱010 840 8600
.
.
www.wasap.my/60108408600
www.wasap.my/60108408600
www.wasap.my/60108408600
.
Follow us :
.
💙 Facebook : https://www.facebook.com/myonlineshopes
💜 Instagram : https://www.instagram.com/myonlineshopes
💛 Website : http://www.myonlineshopes.com
❤ Youtube : MyOnlineShopes
.
.

#mutyara #mutyarabeauty #mutyaramiri #tyaarifin #mutyarastokismiri #jamumutyaramiri #jamumutyara #jamumoden

Selamat pagi Wanita mutyara!!
. 
Setiap hari jangan lupa minum Jamu mutyara tau! . Supaya kekal cergas..cantik berseri macam @tyaarifinnw 😍😍
. . 
Alhamdulillah Jamu mutyara dah membantu ramai wanita, customer kami khususnya yang ada masalah dalaman wanita dengan izin Allah.
.

Jamu mutyara memang bagus terutama membantu memberi tenaga, period pain, masalah keputihan, bantu banyakkan susu badan, untuk yang ikhtiar nak pregnant pun boleh InshaAllah..
.
.
Yang nak dapatkan Jamu Mutyara boleh terus walk in ke outlet @myonlineshopes di :
📍Permaisuri Mall, 2nd floor
📍Emart Tudan, V14
.
🚘 COD MIRI, SARAWAK
🚘 COD MIRI, SARAWAK
🚘 COD MIRI, SARAWAK
.
Jamu Mutyara open for Agent ya! For more info boleh whatsapp hotline Click kat link Bio 😊
📱010 840 8600
📱010 840 8600
📱010 840 8600
.
.
www.wasap.my/60108408600
www.wasap.my/60108408600
www.wasap.my/60108408600
.
Follow us :
.
💙 Facebook : https://www.facebook.com/myonlineshopes
💜 Instagram : https://www.instagram.com/myonlineshopes
💛 Website : http://www.myonlineshopes.com
❤ Youtube : MyOnlineShopes
.
.

#mutyara #mutyarabeauty #mutyaramiri #tyaarifin #mutyarastokismiri #jamumutyaramiri #jamumutyara #jamumoden
37 0 16 hours ago
@syaina_metty Profile picture

@syaina_metty

Asia/Singapore

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg
1 0 16 hours ago
@syaina_metty Profile picture

@syaina_metty

Choa Chu Kang, Singapore

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg
1 0 16 hours ago
@syaina_metty Profile picture

@syaina_metty

Asia/Singapore

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg
1 0 16 hours ago
@syaina_metty Profile picture

@syaina_metty

Asia/Singapore

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg
1 0 16 hours ago
@syaina_metty Profile picture

@syaina_metty

Choa Chu Kang, Singapore

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg
2 0 16 hours ago
@syaina_metty Profile picture

@syaina_metty

Asia/Singapore

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg

🌺 JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 🌺
$26 only
.
.
✨ Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun.
✨ Bagi mengurangkan rasa pahit Jamu tersebut telah di 'Modern' kan dengan penambahan makanan sunnah seperti Madu, Delima, Kurma, Etc.
.
.
🌹KHASIAT JAMU MUTYARA🌹
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
.
Pm/Watsaap at 87482162 to order. 😘
#jamu #jamumutyara #mutyara #mutyarasg #jamumutyarasg
2 0 16 hours ago
@dheafashion101 Profile picture

@dheafashion101

Good Morning Wanita Mutyara 🥰⠀

Awali pagi anda dengan 2 sudu #jamumutyara setiap pagi, agar dapat memberi anda tenaga yang secukupnya sepanjang hari 💪

Jom dapatkan Jamu Mutyara sekarang.. Kindly DM to purchase this modern day Jamu! 💜

#mutyara #mutyarasg
#mutyarabeauty #jamumutyara
#jamusg
#jamumutyarasg
#jamumutyaraagentsg
#authorisedagentsg #tyaariffinw #sgbeauty #confinementsg #jamutyaarifin #berpantang #dheafashion101
#teammsnurshila
#teamninaarketa

Good Morning Wanita Mutyara 🥰⠀
⠀
Awali pagi anda dengan 2 sudu #jamumutyara setiap pagi, agar dapat memberi anda tenaga yang secukupnya sepanjang hari 💪
⠀
Jom dapatkan Jamu Mutyara sekarang.. Kindly DM to purchase this modern day Jamu! 💜

#mutyara #mutyarasg 
#mutyarabeauty  #jamumutyara
#jamusg
#jamumutyarasg
#jamumutyaraagentsg
#authorisedagentsg #tyaariffinw #sgbeauty #confinementsg #jamutyaarifin #berpantang  #dheafashion101
#teammsnurshila
#teamninaarketa
0 0 18 hours ago
@oohafira_beautyoo Profile picture

@oohafira_beautyoo

Jamu Mutyara by Tya Ariffin 🌸
.
.
Ingredients:-
Honey, Dates, Pomegranate, Cayenne, Garlic, Tumeric
.
.
How to consume?
.
The recommended daily dosage is 1 tablespoon, twice a day. Best taken on empty stomach, preferably before breakfast and before bedtime.
.
Once open you may store it in fridge.
.
.
Mutyara is suitable for :-
.
•Female 17 years old and above.
.
• Suitable for breastfeeding mommies.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Jamu Mutyara by Tya Ariffin 🌸
.
.
Ingredients:-
Honey, Dates, Pomegranate, Cayenne, Garlic, Tumeric
.
.
How to consume?
.
The recommended daily dosage is 1 tablespoon, twice a day. Best taken on empty stomach, preferably before breakfast and before bedtime.
.
Once open you may store it in fridge.
.
.
Mutyara is suitable for :-
.
•Female 17 years old and above.
.
• Suitable for breastfeeding mommies.
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
6 0 19 September, 2019
@meeeeyaa Profile picture

@meeeeyaa

Khasiat Jamu Mutyara Beauty * Memanaskan badan
* Merawat luka dalaman selepas bersalin
* Menghilangkan keputihan
* Mengecutkan rahim/ peranakan
* Membuang angin
* Memulihkan tenaga
* Membantu melawaskan pembuangan
* Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
* Anti bakteria/ merawat kegatalan
* Membantu merawat kulit
* Anti penuaan/ awet muda
* membantu menambah susu badan
* membantu proses detoksifikasi
* Membantu menurunkan berat badan

Jamu Mutyara hanya berharga bnd26
Whatsapp 7216208.

#jamumodern
#jamumutyaralangkawi #jamuonline #jamuoriginal #jamutradisi #jamutradisional #jamumutyara #jamuunik #jamumoden #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamutyaarifin #mutyarabytyaariffin #mutyaramalaysia #mutyarabrunei #mutyarareviews #mutyarabeauty #mutyara

Khasiat Jamu Mutyara Beauty * Memanaskan badan
* Merawat luka dalaman selepas bersalin
* Menghilangkan keputihan
* Mengecutkan rahim/ peranakan
* Membuang angin
* Memulihkan tenaga
* Membantu melawaskan pembuangan
* Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
* Anti bakteria/ merawat kegatalan
* Membantu merawat kulit
* Anti penuaan/ awet muda
* membantu menambah susu badan
* membantu proses detoksifikasi
* Membantu menurunkan berat badan

Jamu Mutyara hanya berharga bnd26
Whatsapp 7216208.

#jamumodern
#jamumutyaralangkawi #jamuonline #jamuoriginal #jamutradisi #jamutradisional #jamumutyara #jamuunik #jamumoden #jamumutyaraoriginal  #jamumutyarabytyaarifin  #jamutyaarifin #mutyarabytyaariffin #mutyaramalaysia #mutyarabrunei #mutyarareviews #mutyarabeauty #mutyara
0 0 19 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Hey uolls! Tengok tu.. Dato' Siti Nurhaliza pun amalkan Jamu Mutyara tau. Uolls bila nak cuba? 😍
.
.
Mutyara 1 bottle @ $26.
2 bottles @ $50.
Price exclude home delivery 🌸
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Hey uolls! Tengok tu.. Dato' Siti Nurhaliza pun amalkan Jamu Mutyara tau. Uolls bila nak cuba? 😍
.
.
Mutyara 1 bottle @ $26.
2 bottles @ $50.
Price exclude home delivery 🌸
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 19 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

JAMU MUTYARA BY TYA ARIFFIN 💕
.
One of the benefits when consuming #mutyara is it helps on our immune system, ladies😉
.
And it's good too as it helps to regulate menses & ease menses cramps which some of you totally don't face anymore cramps 😍
.
Try it to believe it😘
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

JAMU MUTYARA BY TYA ARIFFIN 💕
.
One of the benefits when consuming #mutyara is it helps on our immune system, ladies😉
.
And it's good too as it helps to regulate menses & ease menses cramps which some of you totally don't face anymore cramps 😍
.
Try it to believe it😘
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 19 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Mutyara benefits for the body :-
.
.
Tightens, firms and enhance bust size, including brightens aerola.

Boost and tighten hips, Breast Muscles and helps  saggy bust.

Reduce tummy size in 7 days.

It enhances the production of Hormone Estrogen.

Assist in darkening of grey hair & improves hair growth.

Slows down aging process.

Skin brightens, softer, tightens and look more youthful.

Improves sleep problem.

Shrinks cyst and fybroid.

Increase energy and alertness.

Shapes and tones body.

Enhance female reproductive organs.

Alleviates Leucorrhea symptoms.

Prevents Uterine Prolapse.

Cleans the uterus after childbirth and Menses.

Good for afterbirth effect like development of bone pains after delivery.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Mutyara benefits for the body :-
.
.
Tightens, firms and enhance bust size, including brightens aerola.

Boost and tighten hips, Breast Muscles and helps  saggy bust.

Reduce tummy size in 7 days.

It enhances the production of Hormone Estrogen.

Assist in darkening of grey hair & improves hair growth.

Slows down aging process.

Skin brightens, softer, tightens and look more youthful.

Improves sleep problem.

Shrinks cyst and fybroid.

Increase energy and alertness.

Shapes and tones body.

Enhance female reproductive organs.

Alleviates Leucorrhea symptoms.

Prevents Uterine Prolapse.

Cleans the uterus after childbirth and Menses.

Good for afterbirth effect like development of bone pains after delivery.
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 19 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Mutyara benefits for the body :-
.
.
Tightens, firms and enhance bust size, including brightens aerola.

Boost and tighten hips, Breast Muscles and helps  saggy bust.

Reduce tummy size in 7 days.

It enhances the production of Hormone Estrogen.

Assist in darkening of grey hair & improves hair growth.

Slows down aging process.

Skin brightens, softer, tightens and look more youthful.

Improves sleep problem.

Shrinks cyst and fybroid.

Increase energy and alertness.

Shapes and tones body.

Enhance female reproductive organs.

Alleviates Leucorrhea symptoms.

Prevents Uterine Prolapse.

Cleans the uterus after childbirth and Menses.

Good for afterbirth effect like development of bone pains after delivery.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Mutyara benefits for the body :-
.
.
Tightens, firms and enhance bust size, including brightens aerola.

Boost and tighten hips, Breast Muscles and helps  saggy bust.

Reduce tummy size in 7 days.

It enhances the production of Hormone Estrogen.

Assist in darkening of grey hair & improves hair growth.

Slows down aging process.

Skin brightens, softer, tightens and look more youthful.

Improves sleep problem.

Shrinks cyst and fybroid.

Increase energy and alertness.

Shapes and tones body.

Enhance female reproductive organs.

Alleviates Leucorrhea symptoms.

Prevents Uterine Prolapse.

Cleans the uterus after childbirth and Menses.

Good for afterbirth effect like development of bone pains after delivery.
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 19 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Jamu Mutyara by Tya Ariffin 🌸
.
.
Ingredients:-
Honey, Dates, Pomegranate, Cayenne, Garlic, Tumeric
.
.
How to consume?
.
The recommended daily dosage is 1 tablespoon, twice a day. Best taken on empty stomach, preferably before breakfast and before bedtime.
.
Once open you may store it in fridge.
.
.
Mutyara is suitable for :-
.
•Female 17 years old and above.
.
• Suitable for breastfeeding mommies.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Jamu Mutyara by Tya Ariffin 🌸
.
.
Ingredients:-
Honey, Dates, Pomegranate, Cayenne, Garlic, Tumeric
.
.
How to consume?
.
The recommended daily dosage is 1 tablespoon, twice a day. Best taken on empty stomach, preferably before breakfast and before bedtime.
.
Once open you may store it in fridge.
.
.
Mutyara is suitable for :-
.
•Female 17 years old and above.
.
• Suitable for breastfeeding mommies.
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 19 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

2 sudu Jamu Mutyara diminum saat malam sangat membantu puasa keesokkan harinya☺️
.
.
Many have asked, what are the benefits?

So i will share with you the benefits for Miss V
.
.
Assist with white discharge problem.
.
Eliminates smell.
.
Tightens Miss V area due to after birth. Walls and vagina entry will be more elastic and tightened naturally.
.
Tightens and firms the muscles of Miss V and helps to restore elasticity.
.
Prevents infections and balance pH level.
.
Sanitizes the female sex organs and protects them from bacterial and fungal Infections.
.
Increases sensitivity
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

2 sudu Jamu Mutyara diminum saat malam sangat membantu puasa keesokkan harinya☺️
.
.
Many have asked, what are the benefits?

So i will share with you the benefits for Miss V
.
.
Assist with white discharge problem.
.
Eliminates smell.
.
Tightens Miss V area due to after birth. Walls and vagina entry will be more elastic and tightened naturally.
.
Tightens and firms the muscles of Miss V and helps to restore elasticity.
.
Prevents infections and balance pH level.
.
Sanitizes the female sex organs and protects them from bacterial and fungal Infections.
.
Increases sensitivity
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 19 September, 2019
@rosevalily Profile picture

@rosevalily

Salah satu ingredients Jamu Mutyara adalah Kunyit.

Keutamaan Kunyit untuk wanita diantaranya : ⠀

-Menstruasi Tidak Teratur⠀

Dengan mengkonsumsi Jamu Mutyara membuat menstruasi lebih teratur dan tidak nyeri. Jamu Mutyara terdapat kunyit bisa melancarkan datang bulan dan mengatasi kelelahan.⠀

-Keputihan⠀

Minum Jamu Muryara secara rutin 2 kali sehari dan kurangi makanan atau minuman manis serta aktivitas berlebihan.⠀

-Perut Bawah Tidak Nyaman⠀

Ada kalanya setelah haid atau sebelumnya, tubuh dalam kondisi kelelahan dan bereaksi pada area tubuh lain seperti perut bawah, payudara, punggung atau panggul. Minum Jamu Mutyara dengan terdapat sedikit jahe bisa meredakan rasa sakit tersebut.⠀

-Masalah Jerawat⠀

Anda bisa mengonsumsi kunyit yaitu Jamu Mutyara untuk membantu mengatasi masalah jerawat. Selain itu Anda bisa juga menggunakan masker dari kunyit bubuk untuk mengatasi jerawat, luka dan mencerahkan kulit. Jangan didiamkan agar tak membekas kekuningan.⠀

Kesehatan Umum⠀

Kunyit pada dasarnya mengandung anti oksidan yang bagus bagi tubuh. Bila mau, tambahkan kunyit dalam minuman Anda. Seperti wedang tradisional, jus atau dalam makanan. Cara ini bisa membantu membersihkan tubuh Anda.⠀


#cintabellezateam #cintabelleza #mutyara #tyaariffin #jamumodern #cantikluardalam #energybooster #nursingfriendly #breastfeeding

Salah satu ingredients Jamu Mutyara adalah Kunyit.

Keutamaan Kunyit untuk wanita diantaranya : ⠀
⠀
-Menstruasi Tidak Teratur⠀
⠀
Dengan mengkonsumsi Jamu Mutyara membuat menstruasi lebih teratur dan tidak nyeri. Jamu Mutyara terdapat kunyit bisa melancarkan datang bulan dan mengatasi kelelahan.⠀
⠀
-Keputihan⠀
⠀
Minum Jamu Muryara secara rutin 2 kali sehari  dan kurangi makanan atau minuman manis serta aktivitas berlebihan.⠀
⠀
-Perut Bawah Tidak Nyaman⠀
⠀
Ada kalanya setelah haid atau sebelumnya, tubuh dalam kondisi kelelahan dan bereaksi pada area tubuh lain seperti perut bawah, payudara, punggung atau panggul. Minum Jamu Mutyara dengan terdapat sedikit jahe bisa meredakan rasa sakit tersebut.⠀
⠀
-Masalah Jerawat⠀
⠀
Anda bisa mengonsumsi kunyit yaitu Jamu Mutyara untuk membantu mengatasi masalah jerawat. Selain itu Anda bisa juga menggunakan masker dari kunyit bubuk untuk mengatasi jerawat, luka dan mencerahkan kulit. Jangan didiamkan agar tak membekas kekuningan.⠀
⠀
Kesehatan Umum⠀
⠀
Kunyit pada dasarnya mengandung anti oksidan yang bagus bagi tubuh. Bila mau, tambahkan kunyit dalam minuman Anda. Seperti wedang tradisional, jus atau dalam makanan. Cara ini bisa membantu membersihkan tubuh Anda.⠀
⠀

#cintabellezateam #cintabelleza #mutyara #tyaariffin #jamumodern #cantikluardalam #energybooster #nursingfriendly #breastfeeding
3 0 19 September, 2019
@rosevalily Profile picture

@rosevalily

Benefits of Jamu Mutyara for your body:
• Tightens, firms and enhance bust size, including brightens aerola.
• Boost and tighten hips, Breast Muscles and helps saggy bust.
• Reduce tummy size in 7 days.
• It enhances the production of Hormone Estrogen.
• Assist in darkening of grey hair & improves hair growth.
• Slows down aging process.
• Skin brightens, softer, tightens and look more youthful.
• Improves sleep problem.
• Shrinks cyst and fybroid.
• Increase energy and alertness.
• Shapes and tones body.
• Enhance female reproductive organs.
• Alleviates Leucorrhea symptoms.
• Prevents Uterine Prolapse.
• Cleans the uterus after childbirth and Menses.
• Good for afterbirth effect like development of bone pains after delivery.

1 $26
2 $50

#cintabellezateam #cintabelleza #mutyara #tyaariffin #jamumodern #cantikluardalam #energybooster #nursingfriendly #breastfeeding

Benefits of Jamu Mutyara for your body:
• Tightens, firms and enhance bust size, including brightens aerola.
• Boost and tighten hips, Breast Muscles and helps  saggy bust.
• Reduce tummy size in 7 days.
• It enhances the production of Hormone Estrogen.
• Assist in darkening of grey hair & improves hair growth.
• Slows down aging process.
• Skin brightens, softer, tightens and look more youthful.
• Improves sleep problem.
• Shrinks cyst and fybroid.
• Increase energy and alertness.
• Shapes and tones body.
• Enhance female reproductive organs.
• Alleviates Leucorrhea symptoms.
• Prevents Uterine Prolapse.
• Cleans the uterus after childbirth and Menses.
• Good for afterbirth effect like development of bone pains after delivery.

1 $26
2 $50

#cintabellezateam #cintabelleza #mutyara #tyaariffin #jamumodern #cantikluardalam #energybooster #nursingfriendly #breastfeeding
4 0 19 September, 2019
@rosevalily Profile picture

@rosevalily

Our Jamu Mutyara combos are flying off the shelves, super fast. We'll be doing another restock due to the high demand this week.

Click link at bio to purchase.

#cintabellezateam #cintabelleza #mutyara #tyaariffin #jamumodern #cantikluardalam #energybooster #nursingfriendly #breastfeeding

Our Jamu Mutyara combos are flying off the shelves, super fast. We'll be doing another restock due to the high demand this week.

Click link at bio to purchase.

#cintabellezateam #cintabelleza #mutyara #tyaariffin #jamumodern #cantikluardalam #energybooster #nursingfriendly #breastfeeding
10 0 19 September, 2019
@lululittlelulu Profile picture

@lululittlelulu

Khasiat Jamu Mutyara diantaranya :⠀
-membantu masalah kulit.⠀
-period teratur⠀
-badan rasa ringan ⠀
-tambah tenaga ⠀
-menyelesaikan masalah sembelit
.
.
Apakah Anda Wanita selanjutnya yang akan mendapatkan #KhasiatJamuMutyara juga ? Jom try Jamu Mutyara ☺️
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Khasiat Jamu Mutyara diantaranya :⠀
-membantu masalah kulit.⠀
-period teratur⠀
-badan rasa ringan ⠀
-tambah tenaga ⠀
-menyelesaikan masalah sembelit
.
.
Apakah Anda Wanita selanjutnya yang akan mendapatkan #KhasiatJamuMutyara juga ? Jom try Jamu Mutyara ☺️
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #bylululittlelulu
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
2 0 19 September, 2019
@lululittlelulu Profile picture

@lululittlelulu

Jamu Mutyara adalah Jamu yang komposisinya berasal dari turun temurun keluarga Tya Arifin di Indonesia. Sudah terbukti banyak khasiatnya.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Jamu Mutyara adalah Jamu yang komposisinya berasal dari turun temurun keluarga Tya Arifin di Indonesia. Sudah terbukti banyak khasiatnya.
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #bylululittlelulu
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
1 0 19 September, 2019
@lovely_enchante2305 Profile picture

@lovely_enchante2305

❤JAMU MUTYARA❤
.
Jangan lupa mulakan hari anda dengan 2 sudu Jamu Mutyara 💕
.
Dan jangan lupa juga 2 sudu Jamu Mutyara diminum saat malam sangat membantu tenaga untuk keesokkan harinya ☺️
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly

❤JAMU MUTYARA❤
.
Jangan lupa mulakan hari anda dengan 2 sudu Jamu Mutyara 💕
.
Dan jangan lupa juga 2 sudu Jamu Mutyara diminum saat malam sangat membantu tenaga untuk keesokkan harinya ☺️
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly
1 0 19 September, 2019
@lovely_enchante2305 Profile picture

@lovely_enchante2305

❤JAMU MUTYARA❤
.
KEKAL CERGAS AKTIF
.
Kekalnya jamu dari zaman nenek moyang kita dulu lagi. Khasiatnya pula semua orang tahu, bukan sekadar memberi kecergasan pada tubuh badan kita, tapi lebih dari tu 😍👌🏼
.
Nak kekal aktif dan bertenaga, hanya jamu mutyara yang dapat memberi impak yang terbaik!!
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly

❤JAMU MUTYARA❤
.
KEKAL CERGAS AKTIF
.
Kekalnya jamu dari zaman nenek moyang kita dulu lagi. Khasiatnya pula semua orang tahu, bukan sekadar memberi kecergasan pada tubuh badan kita, tapi lebih dari tu 😍👌🏼
.
Nak kekal aktif dan bertenaga, hanya jamu mutyara yang dapat memberi impak yang terbaik!!
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly
1 0 19 September, 2019
@lovely_enchante2305 Profile picture

@lovely_enchante2305

❤JAMU MUTYARA❤
.
Salah satu ingredients Jamu Mutyara adalah Kunyit. ⠀
Keutamaan Kunyit untuk wanita diantaranya : ⠀
.
Menstruasi Tidak Teratur:
Dengan mengkonsumsi Jamu Mutyara membuat menstruasi lebih teratur dan tidak nyeri. Jamu Mutyara terdapat kunyit bisa melancarkan datang bulan dan mengatasi kelelahan.⠀
.
Keputihan:
Minum Jamu Muryara secara rutin 2 kali sehari dan kurangi makanan atau minuman manis serta aktivitas berlebihan.⠀
.
Perut Bawah Tidak Nyaman:
Ada kalanya setelah haid atau sebelumnya, tubuh dalam kondisi kelelahan dan bereaksi pada area tubuh lain seperti perut bawah, payudara, punggung atau panggul. Minum Jamu Mutyara dengan terdapat sedikit jahe bisa meredakan rasa sakit tersebut.⠀

Masalah Jerawat:
Anda bisa mengonsumsi kunyit yaitu Jamu Mutyara untuk membantu mengatasi masalah jerawat. Selain itu Anda bisa juga menggunakan masker dari kunyit bubuk untuk mengatasi jerawat, luka dan mencerahkan kulit. Jangan didiamkan agar tak membekas kekuningan.⠀

Kesehatan Umum:
Kunyit pada dasarnya mengandung anti oksidan yang bagus bagi tubuh. Bila mau, tambahkan kunyit dalam minuman Anda. Seperti wedang tradisional, jus atau dalam makanan. Cara ini bisa membantu membersihkan tubuh Anda.⠀

Jom konsumsi Jamu Mutyara, tunggu apa lagi?
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly

❤JAMU MUTYARA❤
.
Salah satu ingredients Jamu Mutyara adalah Kunyit. ⠀
Keutamaan Kunyit untuk wanita diantaranya : ⠀
.
Menstruasi Tidak Teratur:
Dengan mengkonsumsi Jamu Mutyara membuat menstruasi lebih teratur dan tidak nyeri. Jamu Mutyara terdapat kunyit bisa melancarkan datang bulan dan mengatasi kelelahan.⠀
.
Keputihan:
Minum Jamu Muryara secara rutin 2 kali sehari  dan kurangi makanan atau minuman manis serta aktivitas berlebihan.⠀
.
Perut Bawah Tidak Nyaman:
Ada kalanya setelah haid atau sebelumnya, tubuh dalam kondisi kelelahan dan bereaksi pada area tubuh lain seperti perut bawah, payudara, punggung atau panggul. Minum Jamu Mutyara dengan terdapat sedikit jahe bisa meredakan rasa sakit tersebut.⠀
⠀
Masalah Jerawat:
Anda bisa mengonsumsi kunyit yaitu Jamu Mutyara untuk membantu mengatasi masalah jerawat. Selain itu Anda bisa juga menggunakan masker dari kunyit bubuk untuk mengatasi jerawat, luka dan mencerahkan kulit. Jangan didiamkan agar tak membekas kekuningan.⠀
⠀
Kesehatan Umum:
Kunyit pada dasarnya mengandung anti oksidan yang bagus bagi tubuh. Bila mau, tambahkan kunyit dalam minuman Anda. Seperti wedang tradisional, jus atau dalam makanan. Cara ini bisa membantu membersihkan tubuh Anda.⠀
⠀
Jom konsumsi Jamu Mutyara, tunggu apa lagi?
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#tyaariffin
#mutyara
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#breastfeeding
#nursingfriendly
2 0 19 September, 2019
@mutyara.perak Profile picture

@mutyara.perak

Salam & Selamat Pagi.
.
Mulakan aura positif pagi dengan Bismillah & satu sudu Jamu Mutyara😉.
.
Satu sudu lengkap dengan bahan- bahan alami yang memang diperlukan oleh tubuh badan wanita sebagai agen penyembuh, perawat, penjaga dalaman luaran, mencantikkan & pelangsingan!😍
.
Pastikan minum air dengan cukup tau!. Result dia nanti kita sendiri yang dapat rasai😍
.
Jom wanita- wanita semua rasai perbezaan & yakin dengan diri!💋.
.

RM68 | 350ml | 🌿 visit ig @mutyara.perak 💐 0125490445
_____________________________________________
.
Click link Whatsapp di Bio untuk order 📱
_____________________________________________ .

#mutyara #mutyarakl #mutyarabeauty #jamumutyaramedantuanku #jamumutyarajalantar #jamumutyaraMARA #jamumutyaracheras #jamumutyarabandartunrazak #cantik #jamu #wanitamoden #wanitacantik #cheras #bandartunrazak #berpantang #bersalin #jamusedap#

Salam & Selamat Pagi.
.
Mulakan aura positif pagi dengan Bismillah & satu sudu Jamu Mutyara😉.
.
Satu sudu lengkap dengan bahan- bahan alami yang memang diperlukan oleh tubuh badan wanita sebagai agen penyembuh, perawat, penjaga dalaman luaran, mencantikkan & pelangsingan!😍
.
Pastikan minum air dengan cukup tau!. Result dia nanti kita sendiri yang dapat rasai😍
.
Jom wanita- wanita semua rasai perbezaan & yakin dengan diri!💋.
.

RM68 | 350ml | 🌿 visit ig @mutyara.perak 💐 0125490445
_____________________________________________
.
Click link Whatsapp di Bio untuk order 📱
_____________________________________________ .

#mutyara #mutyarakl #mutyarabeauty #jamumutyaramedantuanku#jamumutyarajalantar#jamumutyaraMARA#jamumutyaracheras#jamumutyarabandartunrazak#cantik#jamu#wanitamoden#wanitacantik#cheras#bandartunrazak#berpantang#bersalin#jamusedap#
3 0 19 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

How to consume Jamu Mutyara?
.
.
The recommended daily dosage is 2 tablespoon every morning and night. It is best taken on an empty stomach, preferably before breakfast and before bedtime.
.
.
Mutyara per bottle @ $26.
2 bottles @ $50
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

How to consume Jamu Mutyara?
.
.
The recommended daily dosage is 2 tablespoon every morning and night. It is best taken on an empty stomach, preferably before breakfast and before bedtime.
.
.
Mutyara per bottle @ $26.
2 bottles @ $50
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Ini adalah bahan-bahan yang terdapat daripada Jamu Mutyara ❤
.
.
• Kurma
.
• Madu
.
• Delima
.
• Cranberry
.
• Serbuk Ubi Bit
.
• Kunyit
.
• Bawang Putih
.
• Halia
.
• Manjakani
.
• Kacip Fatimah
.
• Akar Serapat
.
• Halba
.
• Ekstrak Yis
.
• Cayenne
.
• Habatussauda
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Ini adalah bahan-bahan yang terdapat daripada Jamu Mutyara ❤
.
.
• Kurma
.
• Madu
.
• Delima
.
• Cranberry
.
• Serbuk Ubi Bit
.
• Kunyit
.
• Bawang Putih
.
• Halia
.
• Manjakani
.
• Kacip Fatimah
.
• Akar Serapat
.
• Halba
.
• Ekstrak Yis
.
• Cayenne
.
• Habatussauda
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
Alhamdulillah sudah ramai Wanita Mutyara mendapat khasiat Jamu Mutyara 😍
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

JAMU MUTYARA BY TYA ARIFFIN 💕
.
One of the benefits when consuming #mutyara is it helps on our immune system, ladies😉
.
And it's good too as it helps to regulate menses & ease menses cramps which some of you totally don't face anymore cramps 😍
.
Try it to believe it😘
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

JAMU MUTYARA BY TYA ARIFFIN 💕
.
One of the benefits when consuming #mutyara is it helps on our immune system, ladies😉
.
And it's good too as it helps to regulate menses & ease menses cramps which some of you totally don't face anymore cramps 😍
.
Try it to believe it😘
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

JAMU MUTYARA 💕
.
Apakah kebaikan #mutyara untuk Ibu Yang baru bersalin?
.
#mutyara dapat membantu:-
🔸Memanaskan badan
🔸Merawat Luka dalaman selepas bersalin
🔸Membantu merawat keputihan
.
Dan digalakkan semua Yang sedang consume #mutyara untuk minum air putih secukupnya sebab Jamu memang panas ☺️
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

JAMU MUTYARA 💕
.
Apakah kebaikan #mutyara untuk Ibu Yang baru bersalin?
.
 #mutyara dapat membantu:-
🔸Memanaskan badan
🔸Merawat Luka dalaman selepas bersalin
🔸Membantu merawat keputihan
.
Dan digalakkan semua Yang sedang consume #mutyara untuk minum air putih secukupnya sebab Jamu memang panas ☺️
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

KHASIAT JAMU MUTYARA
===========================
🌿Memanaskan badan
🌿Membantu menambah susu badan
🌿Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌿Membantu merawat keputihan
🌿Mengecutkan rahim/peranakan
🌿Membuang angin
🌿Memulihkan tenaga
🌿Membantu melawaskan pembuangan
🌿Membantu meningkatkan hamemoglobin/sel darah merah
🌿Anti bakteria/merawat kegatalan
🌿Anti penuaan/awet muda
🌿Membantu merawat kulit
🌿Melancarkan kitaran haid
🌿Masalah senggugut akan pulih
🌿Membantu masalah keputihan
🌿Membantu proses detoksifikasi
🌿Membantu menurunkan berat badan
🌿Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/punggung)
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

KHASIAT JAMU MUTYARA
===========================
🌿Memanaskan badan
🌿Membantu menambah susu badan
🌿Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌿Membantu merawat keputihan
🌿Mengecutkan rahim/peranakan
🌿Membuang angin
🌿Memulihkan tenaga
🌿Membantu melawaskan pembuangan
🌿Membantu meningkatkan hamemoglobin/sel darah merah
🌿Anti bakteria/merawat kegatalan
🌿Anti penuaan/awet muda
🌿Membantu merawat kulit
🌿Melancarkan kitaran haid
🌿Masalah senggugut akan pulih
🌿Membantu masalah keputihan
🌿Membantu proses detoksifikasi
🌿Membantu menurunkan berat badan
🌿Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/punggung)
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

One of the benefits when consuming #mutyara is it helps on our immune system, ladies😉
.
And it's good too as it helps to regulate menses & ease menses cramps which some of you totally don't face anymore cramps 😍
.
Try it to believe it😘
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

One of the benefits when consuming #mutyara is it helps on our immune system, ladies😉
.
And it's good too as it helps to regulate menses & ease menses cramps which some of you totally don't face anymore cramps 😍
.
Try it to believe it😘
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Rahasia kecantikkan alami.
Merawat dalaman Wanita.
Terpancar sinar setiap hari.
Bersama Jamu Mutyara ❤️
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Rahasia kecantikkan alami.
Merawat dalaman Wanita.
Terpancar sinar setiap hari.
Bersama Jamu Mutyara ❤️
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
Alhamdulillah sudah ramai Wanita Mutyara mendapat khasiat Jamu Mutyara 😍
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Jamu Mutyara memang best & sedap! Bukan tu je tau tapi membantu memberikan tenaga sepanjang hari 😉
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Jamu Mutyara memang best & sedap! Bukan tu je tau tapi membantu memberikan tenaga sepanjang hari 😉
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Umur 51 tahun pun amal kan Jamu Mutyara 😍 Selepas 2 minggu consume, kulit muka pun bertambah cantik & glowing 🌸
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Umur 51 tahun pun amal kan Jamu Mutyara 😍 Selepas 2 minggu consume, kulit muka pun bertambah cantik & glowing 🌸
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Hello Ladies 😍

Jangan lupa consume #mutyara setiap pagi. Ambil 1 sudu sahaja ya. Jamu Mutyara dapat membantu memberi tenaga sepanjang hari 💃
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Hello Ladies 😍

Jangan lupa consume #mutyara setiap pagi. Ambil 1 sudu sahaja ya. Jamu Mutyara dapat membantu memberi tenaga sepanjang hari 💃
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019
@fabulouslysparkling Profile picture

@fabulouslysparkling

Alhamdulillah sudah ramai Wanita Mutyara mendapat khasiat Jamu Mutyara ❤
.
Jamu Mutyara berharga $26, 2 botol $50 Sahaja!
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#mutyara
#tyaariffin
#jamumodern
#cantikluardalam
#energybooster
#nursingfriendly
#breastfeeding

Alhamdulillah sudah ramai Wanita Mutyara mendapat khasiat Jamu Mutyara ❤
.
Jamu Mutyara berharga $26, 2 botol $50 Sahaja!
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #mutyara
 #tyaariffin
 #jamumodern
 #cantikluardalam
 #energybooster
 #nursingfriendly
 #breastfeeding
0 0 18 September, 2019

Top #mutyara posts

@majalahnona Profile picture

@majalahnona

Wahh...boleh ikut cara @tyaarifinnw ni didik anak sulungnya supaya tak cemburu dengan kehadiran adik baru. Hehehe.... Yela, selalunya anak sulung ni nak lebihkan perhatian je sebenarnya 😜

#majalahnona #inspirasinona #nonasuperwoman #realitiimpianwanita #tyaarifin #mutyara #didikanak

Wahh...boleh ikut cara @tyaarifinnw ni didik anak sulungnya supaya tak cemburu dengan kehadiran adik baru. Hehehe.... Yela, selalunya anak sulung ni nak lebihkan perhatian je sebenarnya 😜

#majalahnona #inspirasinona #nonasuperwoman #realitiimpianwanita #tyaarifin #mutyara #didikanak
735 6 13 July, 2019
@majalahnona Profile picture

@majalahnona

Penuh tradisi gemalai tari @tyaarifinnw melancarkan jamu @mutyarabeauty dengan ramuan bahan semulajadi asli yang diamalkan oleh ibunya sejak dari muda... Congrats buat Tya dan suaminya @asyrafkhalid semoga perniagaan ini terus sukses... Mungkin lepas ini akan ada jamu untuk para suami pula! 😘
#nonainspirasi
#nonamagazine
#iamnonasuperwoman
#iamsuperwoman
#mutyara

Penuh tradisi gemalai tari @tyaarifinnw melancarkan jamu @mutyarabeauty dengan ramuan bahan semulajadi asli yang diamalkan oleh ibunya sejak dari muda... Congrats buat Tya dan suaminya @asyrafkhalid semoga perniagaan ini terus sukses... Mungkin lepas ini akan ada jamu untuk para suami pula! 😘
#nonainspirasi 
#nonamagazine 
#iamnonasuperwoman 
#iamsuperwoman
#mutyara
846 18 25 July, 2018
@ctnurfarahaliza_sz Profile picture

@ctnurfarahaliza_sz

Yesterday night, Mutyara held our 1st every exclusive state partner gathering. Thank you to everyone who put their trust in us, inshaallah, we’ll do our best, and make sure Jamu Mutyara becomes a big #success ! Thank you to Dato Sri Khalid & Dato Sri Siti Nurhaliza for the words of encouragement! #jamu #mutyara @ctdk #beautifulmoments #love #ctdk #DSCT #DatoSeriSitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners #celebrity #malaysiansweetheart #instagram #instafamous #instacelebrity #REPOST @mutyarabeauty

Yesterday night, Mutyara held our 1st every exclusive state partner gathering. Thank you to everyone who put their trust in us, inshaallah, we’ll do our best, and make sure Jamu Mutyara becomes a big #success ! Thank you to Dato Sri Khalid & Dato Sri Siti Nurhaliza for the words of encouragement! #jamu #mutyara @ctdk #beautifulmoments #love #ctdk #DSCT #DatoSeriSitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners #celebrity #malaysiansweetheart #instagram #instafamous #instacelebrity #REPOST @mutyarabeauty
936 4 26 April, 2018
.
#Repost @arifjiwaasyraf
・・・
Air coklat 😍 please come to me🤤
.
UncleOnty dapatkan #vitamin Ariff ya.😜 Harga PROMOTION sekarang 🤩
.
Promo price RM55.00 🤩
Retail price RM59.00
.
🙋🏻 @jiwakukids_serembann9 .
🙋🏻 @jiwakukids_serembann9 .
📞 016-2329876
📲 016-2329876
.

#jiwakukids #ariffjiwaasyraf #tyaariffin #mutyara #mutyarabeauty #jiwakukids #jiwakukidserembann9 #jiwakukidseremban #serembanmacammacamada #senawangmacammacamada #rembaumostwanted #sentiasabersyukur #abph #abph31 #pencalonanbaru #instagram #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #vitaminanakberprestasi
117 3 9 September, 2018
@jamumutyara_seremban Profile picture

@jamumutyara_seremban

Negeri Sembilan

.
#Repost @tyaarifinnw
・・・
Senyum adalah sedekah, yuk tersenyum☺️
.
Untuk para #ibu #emak #mama #mummy #ayah #abah berminat untuk melihat anak sihat / ceria / smart / pintar & cergas untuk anak2. .
Pre order sekarang. Lagi beberapa minggu sahaja akan dapat terus di tangan anda. Tak Sabar kan 🤩
.
.
🤩 Promo price RM55.00 🤩
Retail price RM59.00
.
pre-Oder dibuka sekarang 🤩
Dapatkan #vitamin #jiwaku @jiwakukids by @arifjiwaasyraf 😍
.
Follow 👇🏼✅
🙋🏻 @jiwakukids_serembann9 .
🙋🏻 @jiwakukids_serembann9 .
📞 016-2329876
📲 016-2329876
.
#jiwakukids #jiwaku #sentiasabersyukur #kitawanitamutyara #kitasatugeng #jiwakukidserembann9 #mutyara #jamu #teamsisnad #abph #abph31 #negerisembilan

.
#Repost @tyaarifinnw
・・・
Senyum adalah sedekah, yuk tersenyum☺️
.
Untuk para #ibu #emak #mama #mummy #ayah #abah berminat untuk melihat anak sihat / ceria / smart / pintar & cergas untuk anak2. .
Pre order sekarang. Lagi beberapa minggu sahaja akan dapat terus di tangan anda. Tak Sabar kan 🤩
.
.
🤩 Promo price RM55.00 🤩
Retail price RM59.00
.
pre-Oder dibuka sekarang 🤩
Dapatkan #vitamin #jiwaku @jiwakukids by @arifjiwaasyraf 😍
.
Follow 👇🏼✅
🙋🏻 @jiwakukids_serembann9 .
🙋🏻 @jiwakukids_serembann9 .
📞 016-2329876
📲 016-2329876
.
#jiwakukids #jiwaku #sentiasabersyukur #kitawanitamutyara #kitasatugeng #jiwakukidserembann9 #mutyara #jamu #teamsisnad #abph #abph31 #negerisembilan
930 9 9 September, 2018