#monday Instagram Photos & Videos

waiting for #monday market.. there is always speculation & rumors when market open after a deep dive..
#happytrading #excitement #forex #bursamalaysia #skills #financialfreedom #curious #investing #coaching #mentor

waiting for #monday market.. there is always speculation & rumors when market open after a deep dive..
#happytrading #excitement #forex #bursamalaysia #skills #financialfreedom #curious #investing #coaching #mentor

3 0 1 minute ago
Some one mail me one of both. I'll decide this once and for all. Time we get to the bottom of this.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#roast  #wshh  #explorepage  #memes  #dankmemes  #wshh #daquan  #explore  #instadaily  #followforfollowback #likeforlikes  #monday  #popeyes #chicfila #regret #instantregret  #meme  #followme  #food #funnymeme  #textposts #soulfood #madea #sandwich

Some one mail me one of both. I'll decide this once and for all. Time we get to the bottom of this.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#roast #wshh #explorepage #memes #dankmemes #wshh #daquan #explore #instadaily #followforfollowback #likeforlikes #monday #popeyes #chicfila #regret #instantregret #meme #followme #food #funnymeme #textposts #soulfood #madea #sandwich

2 0 5 minutes ago
今日は久々のボクシングフィットネス。1ヵ月ぶりでついていけるかどうか不安だったけど、何とか頑張った!

エアロビも休みだったし、この1ヶ月間で確実に4キロ太った😭
太るのは簡単だけど、痩せるのすごい大変なんだけどどうしよう💦💦💦 #フィットネス #ボクシング #ハード #エアロビ #エアロビクス #日常  #ダイエット #月曜日 #健康 #市民体育館 #瀬戸市 #英語教師 #主婦 #金曜日  #英語 #日本語 #aerobics  #friday #diet #daily #monday #english #japanese #health #instalike #l4l

今日は久々のボクシングフィットネス。1ヵ月ぶりでついていけるかどうか不安だったけど、何とか頑張った!

エアロビも休みだったし、この1ヶ月間で確実に4キロ太った😭
太るのは簡単だけど、痩せるのすごい大変なんだけどどうしよう💦💦💦 #フィットネス #ボクシング #ハード #エアロビ #エアロビクス #日常 #ダイエット #月曜日 #健康 #市民体育館 #瀬戸市 #英語教師 #主婦 #金曜日 #英語 #日本語 #aerobics #friday #diet #daily #monday #english #japanese #health #instalike #l4l

3 0 8 minutes ago
My #schoolcounselor is the #best I got all of my #classes this #semester on #Monday’s and #Wednesdays #tuesday #thursday and #friday #off

My #schoolcounselor is the #best I got all of my #classes this #semester on #Monday’s and #Wednesdays #tuesday #thursday and #friday #off

0 0 15 minutes ago
.
...Para amar realmente a una mujer, para entenderla tienes que conocerla profundamente, escuchar cada pensamiento, ver cada sueño y darle alas cuando ella quiere volar. Entonces cuando te encuentres reposando desvalido en sus brazos, entonces sabrás que realmente amas a una mujer.
.
Cuando amas a una mujer le dices que realmente la quieres, le dices que ella es la única, porque ella necesita que alguien se lo diga, que va a durar para siempre.
Pues dime si realmente, realmente has amado a una mujer?
Para realmente amar a una mujer déjala que te tenga hasta que sepas cuanto necesita ser tocada, tienes que respirarla, realmente saborearla hasta que puedas sentirla en tu sangre.
Y cuando puedas ver tus niños no nacidos en sus ojos realmente sabrás que amas a una mujer.
.
Tienes que darle fe, sostenerla fuerte, un poco de ternura. Tienes que tratarla bien, ella estará allí por ti, cuidando bien de ti.
Realmente tienes que amar a tu mujer!... ✍🏻
.
.
.
.
#dibujos #dibujo #pensamiento #pensamientos #sueño #sueños #eye #eyes  #feelings #bryanadams #sentimientos #sketch #sketchbook #sketching #woman #monday #draw #drawing #apple #ipad #goodvibes #goodvibesonly #justforfun #mty #spgg #✍🏻 #✌️

.
...Para amar realmente a una mujer, para entenderla tienes que conocerla profundamente, escuchar cada pensamiento, ver cada sueño y darle alas cuando ella quiere volar. Entonces cuando te encuentres reposando desvalido en sus brazos, entonces sabrás que realmente amas a una mujer.
.
Cuando amas a una mujer le dices que realmente la quieres, le dices que ella es la única, porque ella necesita que alguien se lo diga, que va a durar para siempre.
Pues dime si realmente, realmente has amado a una mujer?
Para realmente amar a una mujer déjala que te tenga hasta que sepas cuanto necesita ser tocada, tienes que respirarla, realmente saborearla hasta que puedas sentirla en tu sangre.
Y cuando puedas ver tus niños no nacidos en sus ojos realmente sabrás que amas a una mujer.
.
Tienes que darle fe, sostenerla fuerte, un poco de ternura. Tienes que tratarla bien, ella estará allí por ti, cuidando bien de ti.
Realmente tienes que amar a tu mujer!... ✍🏻
.
.
.
.
#dibujos #dibujo #pensamiento #pensamientos #sueño #sueños #eye #eyes #feelings #bryanadams #sentimientos #sketch #sketchbook #sketching #woman #monday #draw #drawing #apple #ipad #goodvibes #goodvibesonly #justforfun #mty #spgg #✍🏻 #✌️

27 2 17 minutes ago
ดวงรายวันประจำวันศุกร์ที่ 23 ส.ค. 2562
ดูดวงฟรี 1 คำถาม คลิก👇🏻/ กด 9 
https://line.me//ti/p/@mastermeen
( Line@ :@mastermeen )
#mastermeen
---------------------------------------------
☝🏻สนใจตรวจดวงชะตากับ "หมอมีน ตีสิบ" นักพยากรณ์ เลขศาสตร์สากล ฮวงจุ้ย และบอกอนาคตด้วยกฎวิทยาศาสตร์
#ดวง #ทำนาย #ดวงรายวัน #เบอร์ #ชื่อ #ตีสิบ #ไพ่ทาโร่ห์ #หมอมีนตีสิบ #โชคชะตา #การงาน #การเงิน #ความรัก #สุขภาพ #monday #tuesday #wednesday #thursday #friday #saturday #sunday #horoscope #zodiac #tarot #หมอดู #เบอร์มือถือ #ตั้งชื่อ #mastermeenforyou

ดวงรายวันประจำวันศุกร์ที่ 23 ส.ค. 2562
ดูดวงฟรี 1 คำถาม คลิก👇🏻/ กด 9
https://line.me//ti/p/@mastermeen
( [email protected] :@mastermeen )
#mastermeen
---------------------------------------------
☝🏻สนใจตรวจดวงชะตากับ "หมอมีน ตีสิบ" นักพยากรณ์ เลขศาสตร์สากล ฮวงจุ้ย และบอกอนาคตด้วยกฎวิทยาศาสตร์
#ดวง #ทำนาย #ดวงรายวัน #เบอร#ชื่อ #ตีสิบ #ไพ่ทาโร่ห์ #หมอมีนตีสิบ #โชคชะตา #การงาน #การเงิน #ความรัก #สุขภาพ #monday #tuesday #wednesday #thursday #friday #saturday #sunday #horoscope #zodiac #tarot #หมอด#เบอร์มือถือ #ตั้งชื่อ #mastermeenforyou

15 0 19 minutes ago
Do not worry. Always be full of joy to the end of your life. - Sai Baba 
Message in WhatsApp to +91-8074971211 and get sai baba Dharshan pics, messages, quotes and stay blessed daily 💞
"Om Sai Ram" 💞 💞
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#saibaba #sai #baba #mondaymotivation #monday #motivation #motivationalquotes  #shirdi #sboi #india #isro #telugu #hindi #tamil #kannada #english #malayalam #quotes #australia #indiangod #god #faith #hope #malaysia #england #australia #sydney #doctor #inspiration #inspirationalquotes

Do not worry. Always be full of joy to the end of your life. - Sai Baba
Message in WhatsApp to +91-8074971211 and get sai baba Dharshan pics, messages, quotes and stay blessed daily 💞
"Om Sai Ram" 💞 💞
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#saibaba #sai #baba #mondaymotivation #monday #motivation #motivationalquotes #shirdi #sboi #india #isro #telugu #hindi #tamil #kannada #english #malayalam #quotes #australia #indiangod #god #faith #hope #malaysia #england #australia #sydney #doctor #inspiration #inspirationalquotes

80 2 21 minutes ago
𝐼’𝒹 𝓇𝒶𝓉𝒽𝑒𝓇 𝒷𝑒 𝒯𝒽𝒾𝒸𝓀 𝒶𝓃𝒹 𝓈𝓉𝓇𝑜𝓃𝑔 𝓉𝒽𝒶𝓃 𝒯𝒽𝒾𝓃 𝒶𝓃𝒹 𝓌𝑒𝒶𝓀 🙌🏼 As much as I complain sometimes about not being Thin enough the Truth is 𝐼 𝓁𝑜𝓋𝑒 𝓂𝓎 𝒸𝓊𝓇𝓋𝑒𝓈 ❤️ thickness without too much flabbiness is Good to me. Just need to work on getting back on track and putting back on some 𝑀𝓊𝓈𝒸𝓁𝑒 💪🏼

𝐼’𝒹 𝓇𝒶𝓉𝒽𝑒𝓇 𝒷𝑒 𝒯𝒽𝒾𝒸𝓀 𝒶𝓃𝒹 𝓈𝓉𝓇𝑜𝓃𝑔 𝓉𝒽𝒶𝓃 𝒯𝒽𝒾𝓃 𝒶𝓃𝒹 𝓌𝑒𝒶𝓀 🙌🏼 As much as I complain sometimes about not being Thin enough the Truth is 𝐼 𝓁𝑜𝓋𝑒 𝓂𝓎 𝒸𝓊𝓇𝓋𝑒𝓈 ❤️ thickness without too much flabbiness is Good to me. Just need to work on getting back on track and putting back on some 𝑀𝓊𝓈𝒸𝓁𝑒 💪🏼

14 3 22 minutes ago
Bagi yang nak buang tattoo, kami juga ada rawatan yang sesuai.
.
.
Boleh terus ke Klinik Suzana atau hubungi 07-2446248 / 07-2358520.
.
.
#klinikkulitbangi #klinikkulitjb #eczema #bookdoc #bukitindah #laser #botox #filler #acne #pigment #antiaging #facialhair #hairloss #slimming #skindiseases #vaginaltightening #doublechin #whitening #threadlift #laser #monday #rayahajipromo #merdekapromo

Bagi yang nak buang tattoo, kami juga ada rawatan yang sesuai.
.
.
Boleh terus ke Klinik Suzana atau hubungi 07-2446248 / 07-2358520.
.
.
#klinikkulitbangi #klinikkulitjb #eczema #bookdoc #bukitindah #laser #botox #filler #acne #pigment #antiaging #facialhair #hairloss #slimming #skindiseases #vaginaltightening #doublechin #whitening #threadlift #laser #monday #rayahajipromo #merdekapromo

0 0 22 minutes ago
Respect😊😊🍁🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼🍁
ADMIN 👉@official_harjittkaur_840 ❤️SISTERS LOVE❤️
🍁🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼🍁
🇦​🇨​🇹​🇮​🇻​🇪​
🄰🄻🅆🄰🅈🅂👇
@harjitt840
💝LIKE COMMENT SHARE DEAR💝
#Portrait #Monday #Smiles #Funnymemes #Girl #Fun #Portraitphotography #CapshunApp #Girls #Girlfriend #Mondaymotivation #Dress #Dressmurah #Portraitmood #Girlswithtattoos #Smile #Funny #Weddingdress #Girly #Girlpower #Girlboss #Blackgirlmagic #Portraits #Dresses #Portraitpage #Tumblrgirl #Portraiture #Girlsnight #Funday #Funnyvideos
🙏🚩🅁🄴🅂🄿🄴🄲🅃🚩🙏
🍁🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼🍁

Respect😊😊🍁🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼🍁
ADMIN 👉@official_harjittkaur_840 ❤️SISTERS LOVE❤️
🍁🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼🍁
🇦​🇨​🇹​🇮​🇻​🇪​
🄰🄻🅆🄰🅈🅂👇
@harjitt840
💝LIKE COMMENT SHARE DEAR💝
#Portrait #Monday #Smiles #Funnymemes #Girl #Fun #Portraitphotography #CapshunApp #Girls #Girlfriend #Mondaymotivation #Dress #Dressmurah #Portraitmood #Girlswithtattoos #Smile #Funny #Weddingdress #Girly #Girlpower #Girlboss #Blackgirlmagic #Portraits #Dresses #Portraitpage #Tumblrgirl #Portraiture #Girlsnight #Funday #Funnyvideos
🙏🚩🅁🄴🅂🄿🄴🄲🅃🚩🙏
🍁🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼🍁

17 2 23 minutes ago
Hi, ethnic loversss 😍
Udah masuk hari jumat aja nihh, tetep semangat terus ya kak shay kaya mimin yang slalu semangatt bantu kak shay tampil kece 😍

Hadirr nih produk baru yang pastinya siap mendukung penampilan kak shay biar makin kece 🤗 oh iya ini bukan pakai kulit asli jadi harga lebih murce ya tapi tetep berkualitas pastinya karna mimin juga pastinya mau bikin kalian nyaman 😘

Matt :
- Kain Tenun
- Kulit sintetis

Price : Rp 349.000 
Size dr ukuran 26 - 40 bisa anda miliki.
Pembuatan termasuk cepat ya sistem masih PO ya dears dan semoga besok2 bisa ready stock ya kak shay 😘

Beli satuan bisa,partai besar bisa, daftar jadi reseller bisa juga kok ya kak shayy 
Untuk info lebih lengkap boleh langsung tanyakan ke mimin klik link di BIO atau ke 0822-2760-2494 😍😊 #tenunikat #batikikat #tenun #batik #batikpekalongan #flatshoes #higheels #flatshoestenun #higheelstenun #flatshoesjogja #flatshoescantik #highheelsbatam #highheelslover #flatshoeslucu #flatshoescewek #higheelscewek #openorder #PO #barangPO #Senin #Monday #ethnic #ethnicbrand

Hi, ethnic loversss 😍
Udah masuk hari jumat aja nihh, tetep semangat terus ya kak shay kaya mimin yang slalu semangatt bantu kak shay tampil kece 😍

Hadirr nih produk baru yang pastinya siap mendukung penampilan kak shay biar makin kece 🤗 oh iya ini bukan pakai kulit asli jadi harga lebih murce ya tapi tetep berkualitas pastinya karna mimin juga pastinya mau bikin kalian nyaman 😘

Matt :
- Kain Tenun
- Kulit sintetis

Price : Rp 349.000
Size dr ukuran 26 - 40 bisa anda miliki.
Pembuatan termasuk cepat ya sistem masih PO ya dears dan semoga besok2 bisa ready stock ya kak shay 😘

Beli satuan bisa,partai besar bisa, daftar jadi reseller bisa juga kok ya kak shayy
Untuk info lebih lengkap boleh langsung tanyakan ke mimin klik link di BIO atau ke 0822-2760-2494 😍😊 #tenunikat #batikikat #tenun #batik #batikpekalongan #flatshoes #higheels #flatshoestenun #higheelstenun #flatshoesjogja #flatshoescantik #highheelsbatam #highheelslover #flatshoeslucu #flatshoescewek #higheelscewek #openorder #PO #barangPO #Senin #Monday #ethnic #ethnicbrand

0 0 32 minutes ago
Hi, ethnic loversss 😍
Udah masuk hari jumat aja nihh, tetep semangat terus ya kak shay kaya mimin yang slalu semangatt bantu kak shay tampil kece 😍

Hadirr nih produk baru yang pastinya siap mendukung penampilan kak shay biar makin kece 🤗 oh iya ini bukan pakai kulit asli jadi harga lebih murce ya tapi tetep berkualitas pastinya karna mimin juga pastinya mau bikin kalian nyaman 😘

Matt :
- Kain Tenun
- Kulit sintetis

Price : Rp 349.000 
Size dr ukuran 26 - 40 bisa anda miliki.
Pembuatan termasuk cepat ya sistem masih PO ya dears dan semoga besok2 bisa ready stock ya kak shay 😘

Beli satuan bisa,partai besar bisa, daftar jadi reseller bisa juga kok ya kak shayy 
Untuk info lebih lengkap boleh langsung tanyakan ke mimin klik link di BIO atau ke 0822-2760-2494 😍😊 #tenunikat #batikikat #tenun #batik #batikpekalongan #flatshoes #higheels #flatshoestenun #higheelstenun #flatshoesjogja #flatshoescantik #highheelsbatam #highheelslover #flatshoeslucu #flatshoescewek #higheelscewek #openorder #PO #barangPO #Senin #Monday #ethnic #ethnicbrand

Hi, ethnic loversss 😍
Udah masuk hari jumat aja nihh, tetep semangat terus ya kak shay kaya mimin yang slalu semangatt bantu kak shay tampil kece 😍

Hadirr nih produk baru yang pastinya siap mendukung penampilan kak shay biar makin kece 🤗 oh iya ini bukan pakai kulit asli jadi harga lebih murce ya tapi tetep berkualitas pastinya karna mimin juga pastinya mau bikin kalian nyaman 😘

Matt :
- Kain Tenun
- Kulit sintetis

Price : Rp 349.000
Size dr ukuran 26 - 40 bisa anda miliki.
Pembuatan termasuk cepat ya sistem masih PO ya dears dan semoga besok2 bisa ready stock ya kak shay 😘

Beli satuan bisa,partai besar bisa, daftar jadi reseller bisa juga kok ya kak shayy
Untuk info lebih lengkap boleh langsung tanyakan ke mimin klik link di BIO atau ke 0822-2760-2494 😍😊 #tenunikat #batikikat #tenun #batik #batikpekalongan #flatshoes #higheels #flatshoestenun #higheelstenun #flatshoesjogja #flatshoescantik #highheelsbatam #highheelslover #flatshoeslucu #flatshoescewek #higheelscewek #openorder #PO #barangPO #Senin #Monday #ethnic #ethnicbrand

0 0 32 minutes ago
Hi, ethnic loversss 😍
Udah masuk hari jumat aja nihh, tetep semangat terus ya kak shay kaya mimin yang slalu semangatt bantu kak shay tampil kece 😍

Hadirr nih produk baru yang pastinya siap mendukung penampilan kak shay biar makin kece 🤗 oh iya ini bukan pakai kulit asli jadi harga lebih murce ya tapi tetep berkualitas pastinya karna mimin juga pastinya mau bikin kalian nyaman 😘

Matt :
- Kain Tenun
- Kulit sintetis

Price : Rp 349.000 
Size dr ukuran 26 - 40 bisa anda miliki.
Pembuatan termasuk cepat ya sistem masih PO ya dears dan semoga besok2 bisa ready stock ya kak shay 😘

Beli satuan bisa,partai besar bisa, daftar jadi reseller bisa juga kok ya kak shayy 
Untuk info lebih lengkap boleh langsung tanyakan ke mimin klik link di BIO atau ke 0822-2760-2494 😍😊 #tenunikat #batikikat #tenun #batik #batikpekalongan #flatshoes #higheels #flatshoestenun #higheelstenun #flatshoesjogja #flatshoescantik #highheelsbatam #highheelslover #flatshoeslucu #flatshoescewek #higheelscewek #openorder #PO #barangPO #Senin #Monday #ethnic #ethnicbrand

Hi, ethnic loversss 😍
Udah masuk hari jumat aja nihh, tetep semangat terus ya kak shay kaya mimin yang slalu semangatt bantu kak shay tampil kece 😍

Hadirr nih produk baru yang pastinya siap mendukung penampilan kak shay biar makin kece 🤗 oh iya ini bukan pakai kulit asli jadi harga lebih murce ya tapi tetep berkualitas pastinya karna mimin juga pastinya mau bikin kalian nyaman 😘

Matt :
- Kain Tenun
- Kulit sintetis

Price : Rp 349.000
Size dr ukuran 26 - 40 bisa anda miliki.
Pembuatan termasuk cepat ya sistem masih PO ya dears dan semoga besok2 bisa ready stock ya kak shay 😘

Beli satuan bisa,partai besar bisa, daftar jadi reseller bisa juga kok ya kak shayy
Untuk info lebih lengkap boleh langsung tanyakan ke mimin klik link di BIO atau ke 0822-2760-2494 😍😊 #tenunikat #batikikat #tenun #batik #batikpekalongan #flatshoes #higheels #flatshoestenun #higheelstenun #flatshoesjogja #flatshoescantik #highheelsbatam #highheelslover #flatshoeslucu #flatshoescewek #higheelscewek #openorder #PO #barangPO #Senin #Monday #ethnic #ethnicbrand

0 0 33 minutes ago
#missyfacts #countdown to #icon #gn 
DID YOU KNOW, @missymisdemeanorelliott is the first African-American female artist to own 100% of her copyrights? Yes Missy Elliott owns her copyrights 100%
She is dropping #Iconology in 19 minutes.
GET #READY #new #Newmusic #music #missyelliott is the #2019 recipient of #michaeljacksonvideovanguardaward

WATCH HER RECEIVE THIS #HONOR #LIVE AT 2019 @mtv @vma this coming #Monday on #MTV #757 #va #virginia #

#missyfacts #countdown to #icon #gn
DID YOU KNOW, @missymisdemeanorelliott is the first African-American female artist to own 100% of her copyrights? Yes Missy Elliott owns her copyrights 100%
She is dropping #Iconology in 19 minutes.
GET #READY #new #Newmusic #music #missyelliott is the #2019 recipient of #michaeljacksonvideovanguardaward

WATCH HER RECEIVE THIS #HONOR #LIVE AT 2019 @mtv @vma this coming #Monday on #MTV #757 #va #virginia #

6 0 36 minutes ago
New underground rap account if you are into that drop a fallow🔥🔥💯 Tags 》 #savage #realg #comeup #free #realnigga #rap #HipHop #Monday #Friday #beatiful #fortnite #pubg #rust #apex #2pac #eminem #snoopdog #people #goodvibes #cars #follow #realistate #business #bro #her #cuple

New underground rap account if you are into that drop a fallow🔥🔥💯 Tags 》 #savage #realg #comeup #free #realnigga #rap #HipHop #Monday #Friday #beatiful #fortnite #pubg #rust #apex #2pac #eminem #snoopdog #people #goodvibes #cars #follow #realistate #business #bro #her #cuple

3 2 37 minutes ago
Tanggal tua nyari discount? Pas banget gaess.. Grand Opening Warsuko, sabtu 24 agustus 2019 dapatkan diskon 30% all item!! Hayolohhh mantul gak tuh!! Langsung aja yuk ke WARSUKO. Hanya berlaku pembelian di outlet ya gaisss!!!!!
.
Syarat dan ketentuan berlaku
.
Kami ada di lobby tower The Light Apartment Signature Park Grande

Buka pukul 10.00-22.00 WIB
Minggu/hari libur tutup
YUK!! Ke WARSUKO
.
#kopienak #kopiasik #food #tgif #kopinikmat #kopiGAYO #specialty #makansiang #coffee #monday #senin #kopi #internationalcoffeeday #IndonesiaNongkrongNGOPI#fff #lfl #l4l #f4f #nasigoreng #food #baverage #likeforlikes #likeforfollow #follow

Tanggal tua nyari discount? Pas banget gaess.. Grand Opening Warsuko, sabtu 24 agustus 2019 dapatkan diskon 30% all item!! Hayolohhh mantul gak tuh!! Langsung aja yuk ke WARSUKO. Hanya berlaku pembelian di outlet ya gaisss!!!!!
.
Syarat dan ketentuan berlaku
.
Kami ada di lobby tower The Light Apartment Signature Park Grande

Buka pukul 10.00-22.00 WIB
Minggu/hari libur tutup
YUK!! Ke WARSUKO
.
#kopienak #kopiasik #food #tgif #kopinikmat #kopiGAYO #specialty #makansiang #coffee #monday #senin #kopi #internationalcoffeeday #IndonesiaNongkrongNGOPI #fff #lfl #l4l #f4f #nasigoreng #food #baverage #likeforlikes #likeforfollow #follow

9 0 40 minutes ago
Selfie Mood🙄
.
.
#selfie #monday #office #bong

Selfie Mood🙄
.
.
#selfie #monday #office #bong

3 0 41 minutes ago
DAY NUMBER: 53
‪When you build in silence, people don‘t know what to attack.

Never tell your next step!
——————————
Another day, 5AM.
Get up, do your morning routine!

Follow @edoubleon for more!

#conquer
#motivation
#monday
#goals
#start
#happy
#summergoals 
#summer
#goodlife
#billionaire 
#millionaire
#buildyourlife
#ali
#arnold
#muhammadali 
#eoon
credits: https://www.pinterest.ch/pin/828310556440650752/

DAY NUMBER: 53
‪When you build in silence, people don‘t know what to attack.

Never tell your next step!
——————————
Another day, 5AM.
Get up, do your morning routine!

Follow @edoubleon for more!

#conquer
#motivation
#monday
#goals
#start
#happy
#summergoals
#summer
#goodlife
#billionaire
#millionaire
#buildyourlife
#ali
#arnold
#muhammadali
#eoon
credits: https://www.pinterest.ch/pin/828310556440650752/

6 0 41 minutes ago
When I’m not behind the chair,  I like to practice the art of self care.

1. Weekly 1hr baths in epsom salt and invigorating essential oils, with my candles and crystals, and a good podcast.

2.  Facials are a nice treat to reset my skin.  This week, I tried dermaplaining and ended it off with Gua Sha.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#monday #skincare #dermaplainjng #massage #bath #candles #losangeles #selflove #love #wellness #beauty #loveyourself #health #mindfulness #motivation #healing #meditation #fitness #yoga #inspiration #positivevibes #selfcarethreads #life #happiness #skincareroutine #healthylifestyle #lifestyle #happy #makeup #healthy

When I’m not behind the chair, I like to practice the art of self care.

1. Weekly 1hr baths in epsom salt and invigorating essential oils, with my candles and crystals, and a good podcast.

2. Facials are a nice treat to reset my skin. This week, I tried dermaplaining and ended it off with Gua Sha.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#monday #skincare #dermaplainjng #massage #bath #candles #losangeles #selflove #love #wellness #beauty #loveyourself #health #mindfulness #motivation #healing #meditation #fitness #yoga #inspiration #positivevibes #selfcarethreads #life #happiness #skincareroutine #healthylifestyle #lifestyle #happy #makeup #healthy

15 7 41 minutes ago

Top #monday posts

#Repost
• • • • •
" Back to Work Monday? No, Thank you ! I want to relax at the " Beach " sipping Lemonade" - Peppa Lass #peppalass #goat #monday #beach #sand #sun #pets #lemonade #relax #everydaygoat #dailyphotos #sand
.
 #goatleti #goatsofinstagram #goatyear #goatmom #goatlove #goatlover #goatyoga #goatmilksoap #goatfarm #goatkids #goatsofig #goatkid #goatees #goatourism #goat🐐 #goatsmilk #goat

#Repost
• • • • •
" Back to Work Monday? No, Thank you ! I want to relax at the " Beach " sipping Lemonade" - Peppa Lass #peppalass #goat #monday #beach #sand #sun #pets #lemonade #relax #everydaygoat #dailyphotos #sand
.
#goatleti #goatsofinstagram #goatyear #goatmom #goatlove #goatlover #goatyoga #goatmilksoap #goatfarm #goatkids #goatsofig #goatkid #goatees #goatourism #goat🐐 #goatsmilk #goat

686 8 22 August, 2019
🚤 Festival on the Amsterdam Canals! 🛥️
📸Nice photo by @talentedmrsalas
✈️FOUNDER: @marknayman
⠀⛵🚲✈️✨⛵⠀⠀🏡✈️⠀🇳🇱🌷
🚲Tag your photo with tag #amsterdamworld and we'll post it!⠀⠀⠀⠀🏘⠀⛵⠀😍⠀ ⠀✈️⠀⠀🚲⠀⠀⛵⠀⠀⠀🌁⠀⠀⠀🌌⠀⠀🏡⠀⠀🛩⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀#amsterdam
#theprettycities #summer #summertime
#agameoftones #netherlands #europe #igersamsterdam #iamsterdam #ilovethiscity #iloveholland #holland #beautifuldestinations #travellovers #amsterdamcity #passionpassport #monday #beautifulmatters

🚤 Festival on the Amsterdam Canals! 🛥️
📸Nice photo by @talentedmrsalas
✈️FOUNDER: @marknayman
⠀⛵🚲✈️✨⛵⠀⠀🏡✈️⠀🇳🇱🌷
🚲Tag your photo with tag #amsterdamworld and we'll post it!⠀⠀⠀⠀🏘⠀⛵⠀😍⠀ ⠀✈️⠀⠀🚲⠀⠀⛵⠀⠀⠀🌁⠀⠀⠀🌌⠀⠀🏡⠀⠀🛩⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #amsterdam
#theprettycities #summer #summertime
#agameoftones #netherlands #europe #igersamsterdam #iamsterdam #ilovethiscity #iloveholland #holland #beautifuldestinations #travellovers #amsterdamcity #passionpassport #monday #beautifulmatters

4,089 27 9 hours ago
✨Armbrug✨
📸Nice photo by @_anitaao
✈️FOUNDER: @marknayman
⠀⛵🚲✈️✨⛵⠀⠀🏡✈️⠀🇳🇱🌷
🚲Tag your photo with tag #amsterdamworld and we'll post it!⠀⠀⠀⠀🏘⠀⛵⠀😍⠀ ⠀✈️⠀⠀🚲⠀⠀⛵⠀⠀⠀🌁⠀⠀⠀🌌⠀⠀🏡⠀⠀🛩⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀#amsterdam
#theprettycities #summer #summertime
#agameoftones #netherlands #europe #igersamsterdam #iamsterdam #ilovethiscity #iloveholland #holland #beautifuldestinations #travellovers #amsterdamcity #passionpassport #monday #beautifulmatters

✨Armbrug✨
📸Nice photo by @_anitaao
✈️FOUNDER: @marknayman
⠀⛵🚲✈️✨⛵⠀⠀🏡✈️⠀🇳🇱🌷
🚲Tag your photo with tag #amsterdamworld and we'll post it!⠀⠀⠀⠀🏘⠀⛵⠀😍⠀ ⠀✈️⠀⠀🚲⠀⠀⛵⠀⠀⠀🌁⠀⠀⠀🌌⠀⠀🏡⠀⠀🛩⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #amsterdam
#theprettycities #summer #summertime
#agameoftones #netherlands #europe #igersamsterdam #iamsterdam #ilovethiscity #iloveholland #holland #beautifuldestinations #travellovers #amsterdamcity #passionpassport #monday #beautifulmatters

6,186 31 21 hours ago
Grateful to live in this beautiful city.
📸Nice photo by @rayanti
✈️FOUNDER: @marknayman
⠀⛵🚲✈️✨⛵⠀⠀🏡✈️⠀🇳🇱🌷
🚲Tag your photo with tag #amsterdamworld and we'll post it!⠀⠀⠀⠀🏘⠀⛵⠀😍⠀ ⠀✈️⠀⠀🚲⠀⠀⛵⠀⠀⠀🌁⠀⠀⠀🌌⠀⠀🏡⠀⠀🛩⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀#amsterdam
#theprettycities #summer #summertime
#agameoftones #netherlands #europe #igersamsterdam #iamsterdam #ilovethiscity #iloveholland #holland #beautifuldestinations #travellovers #amsterdamcity #passionpassport #monday #beautifulmatters

Grateful to live in this beautiful city.
📸Nice photo by @rayanti
✈️FOUNDER: @marknayman
⠀⛵🚲✈️✨⛵⠀⠀🏡✈️⠀🇳🇱🌷
🚲Tag your photo with tag #amsterdamworld and we'll post it!⠀⠀⠀⠀🏘⠀⛵⠀😍⠀ ⠀✈️⠀⠀🚲⠀⠀⛵⠀⠀⠀🌁⠀⠀⠀🌌⠀⠀🏡⠀⠀🛩⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #amsterdam
#theprettycities #summer #summertime
#agameoftones #netherlands #europe #igersamsterdam #iamsterdam #ilovethiscity #iloveholland #holland #beautifuldestinations #travellovers #amsterdamcity #passionpassport #monday #beautifulmatters

6,620 39 21 August, 2019