#mawaddah Instagram Photos & Videos

mawaddah - 57.5k posts

Hashtag Popularity

15.8
average comments
1.4k
average likes

🔥MASIH TAK PERCAYA #bajutanpagosok ni RM79 ‼️RM79 ‼️ RM79 ‼️JEEE 😱😱🔥
.
BETUL SIS. TAK TIPUU. .
.
NP: RM159 ❌
RM79 ☑️☑️
.
.
Full katalog di @katalogdhiaclothing 😘
.
Untuk menempah sila klik LINK PADA BIO 🤗 😉😉
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah

🔥MASIH TAK PERCAYA #bajutanpagosok  ni RM79 ‼️RM79 ‼️ RM79 ‼️JEEE 😱😱🔥
.
BETUL SIS. TAK TIPUU. .
.
NP: RM159 ❌
RM79 ☑️☑️
.
.
Full katalog di @katalogdhiaclothing 😘
.
Untuk menempah sila klik LINK PADA BIO 🤗 😉😉
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
1 0 4 hours ago

🔥MASIH TAK PERCAYA #bajutanpagosok ni RM79 ‼️RM79 ‼️ RM79 ‼️JEEE 😱😱🔥
.
BETUL SIS. TAK TIPUU. .
.
NP: RM159 ❌
RM79 ☑️☑️
.
.
Full katalog di @katalogdhiaclothing 😘
.
Untuk menempah sila klik LINK PADA BIO 🤗 😉😉
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah

🔥MASIH TAK PERCAYA #bajutanpagosok  ni RM79 ‼️RM79 ‼️ RM79 ‼️JEEE 😱😱🔥
.
BETUL SIS. TAK TIPUU. .
.
NP: RM159 ❌
RM79 ☑️☑️
.
.
Full katalog di @katalogdhiaclothing 😘
.
Untuk menempah sila klik LINK PADA BIO 🤗 😉😉
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
1 0 4 hours ago

🔥MASIH TAK PERCAYA #bajutanpagosok ni RM79 ‼️RM79 ‼️ RM79 ‼️JEEE 😱😱🔥
.
BETUL SIS. TAK TIPUU. .
.
NP: RM159 ❌
RM79 ☑️☑️
.
.
Full katalog di @katalogdhiaclothing 😘
.
Untuk menempah sila klik LINK PADA BIO 🤗 😉😉
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok
#BajuTanpaGosok
#bajukurung
#bajukurungmini
#bajukurungminimurah
#bajukurungminimoden
#blousetanpagosok
#blousemurah

🔥MASIH TAK PERCAYA #bajutanpagosok  ni RM79 ‼️RM79 ‼️ RM79 ‼️JEEE 😱😱🔥
.
BETUL SIS. TAK TIPUU. .
.
NP: RM159 ❌
RM79 ☑️☑️
.
.
Full katalog di @katalogdhiaclothing 😘
.
Untuk menempah sila klik LINK PADA BIO 🤗 😉😉
.
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#bajuplussaiz 
#sabella
#bajutanpagosok
#lorez
#lorez7
#estella
#estella3
#mawaddah
#raudhah
#bajuviraltanpagosok 
#BajuTanpaGosok 
#bajukurung 
#bajukurungmini 
#bajukurungminimurah 
#bajukurungminimoden 
#blousetanpagosok 
#blousemurah
1 0 4 hours ago

Sempena CUCI GUDANG ni, kita nak bagi harga meletop buat penggemar Sabella ❤ Jom grab cepat-cepat. Stok limited sangat ‼ .
.
Ws di www.wasap.my/601158556910 atau tekan sahaja link di bio untuk order 📲 .
.
#nhdotmy
#sabella
#raudhah
#mawaddah
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe

Sempena CUCI GUDANG ni, kita nak bagi harga meletop buat penggemar Sabella ❤ Jom grab cepat-cepat. Stok limited sangat ‼ .
.
Ws di www.wasap.my/601158556910 atau tekan sahaja link di bio untuk order 📲 .
.
#nhdotmy
#sabella
#raudhah
#mawaddah
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#printedmosscrepe
2 0 4 hours ago

📚 Buku Nikmatnya Berbulan Madu Menurut Ajaran Rasulullah SAW - Terjemah Kitab QURROTUL 'UYUN
.
SINOPSIS:
Buku ini menerangkan tentang hak-hak dan kewajiban suami istri serta hal-hal yang berkaitan dengan hak dan kewajiban keduanya seperti tata krama, kesopanan dalam menghadapi jenjang perkawinan, tata cara resepsi pernikahan, adab dalam bersenggama dan cara bagaimana agar menjadi lebih nikmat, indah dan memuaskan menurut syariat. Di samping itu, masih ada pembahasan-pembahasan lainnya, seperti pendidikan anak. Sangat menarik!
.
Keterangan
Cover: Soft Cover
Jenis Kertas: HVS 70 Gram
Penulis: As-Syaikh Al Imam Abu Muhammad
Tebal: 205 Halaman
Ukuran: 14 x 21 Cm
.
Harga Rp 35.000,-
.
✒Diskon 5% untuk pembelian 5 - 9 eksemplar
✒Diskon 10% untuk pembelian 10 eksemplar atau lebih
✒Diskon berlaku untuk semua buku dan komposisi buku bebas (judul bisa berbeda-beda) sesuai keinginan .
.
STOK TERBATAS, PESAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN 😊
.
⏩ GARANSI JAMINAN 100 % UANG KEMBALI JIKA BARANG TIDAK SAMPAI PADA PEMBELI
.
Untuk Informasi dan Pemesanan via WhatsApp ke nomer (089680365458)
.
🔗 Atau silakan klik link di bio.
.
#yukngaji #ngajiyuk #samawa #keluargaharmonis #sakinah #mawaddah #warahmah #majelisrasulullahsaw #ahbabulmusthofa #nurulmusthofa #habibumarbinhafidz #sunnah #islam #rahmatanlilalamin #ngaji #santri #tausiyah #tarekat #tasawuf #habibluthfi #habibumarbinhafidz #habibSyeikh #habibSyekh #habib #habaib #hijrah #ihsan #salaf #manhajsalaf #kitabpesantren

📚 Buku Nikmatnya Berbulan Madu Menurut Ajaran Rasulullah SAW - Terjemah Kitab QURROTUL 'UYUN
. 
SINOPSIS:
Buku ini menerangkan tentang hak-hak dan kewajiban suami istri serta hal-hal yang berkaitan dengan hak dan kewajiban keduanya seperti tata krama, kesopanan dalam menghadapi jenjang perkawinan, tata cara resepsi pernikahan, adab dalam bersenggama dan cara bagaimana agar menjadi lebih nikmat, indah dan memuaskan menurut syariat. Di samping itu, masih ada pembahasan-pembahasan lainnya, seperti pendidikan anak. Sangat menarik!
. 
Keterangan
Cover: Soft Cover
Jenis Kertas: HVS 70 Gram
Penulis: As-Syaikh Al Imam Abu Muhammad
Tebal: 205 Halaman
Ukuran: 14 x 21 Cm
.
Harga Rp 35.000,-
.
✒Diskon 5% untuk pembelian 5 - 9 eksemplar
✒Diskon 10% untuk pembelian 10 eksemplar atau lebih
✒Diskon berlaku untuk semua buku dan komposisi buku bebas (judul bisa berbeda-beda) sesuai keinginan .
.
STOK TERBATAS, PESAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN 😊
.
⏩ GARANSI JAMINAN 100 % UANG KEMBALI JIKA BARANG TIDAK SAMPAI PADA PEMBELI
.
Untuk Informasi dan Pemesanan via WhatsApp ke nomer (089680365458)
.
🔗 Atau silakan klik link di bio.
.
#yukngaji #ngajiyuk #samawa #keluargaharmonis #sakinah #mawaddah #warahmah #majelisrasulullahsaw #ahbabulmusthofa #nurulmusthofa #habibumarbinhafidz #sunnah #islam #rahmatanlilalamin #ngaji #santri #tausiyah #tarekat #tasawuf #habibluthfi #habibumarbinhafidz #habibSyeikh #habibSyekh #habib #habaib #hijrah #ihsan #salaf #manhajsalaf #kitabpesantren
7 1 4 hours ago

Musim #umrah & #haji ni mesti tengah cari baju best untuk pakai masa di mekah kan? Apa kata cuba set #mawaddah #qaissa #raudhah #jasmine pula 😍😍
.
Harga kaw kaw murah punya sebab tengah ada END YEAR SALE #sabella 🔥🔥
.
✔Sale until 10 dec SAHAJA TAU
✔Saiz dan full katalog yang available boleh pm sis
✔Sah untuk pembelian 2 dan ke atas sahaja
✔Harga tidak termasuk postage
✔Saiz 4xl/5xl add RM5
.
.
📱Whatsapps +60135802307 or directly click link on @almary.shop profile bio .
.
.
#bajukurungsimple #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bajukurungmurah #bajukurunglace #bajuakadnikah #bajunikah #bajunikahsimple #bajukahwin #bajubertunang #bajukahwinkurungpahang #bajukenduri #bajubridesmaid #bridesmaiddress #bajupengapitmurah #bajudinnermurah #dresscantikmurah #dressterkini #malaysiabridaldress #bajutanpagosok #sabellaexclusive

Musim #umrah & #haji ni mesti tengah cari baju best untuk pakai masa di mekah kan? Apa kata cuba set #mawaddah #qaissa #raudhah #jasmine pula 😍😍
.
Harga kaw kaw murah punya sebab tengah ada END YEAR SALE  #sabella 🔥🔥
.
✔Sale until 10 dec SAHAJA TAU
✔Saiz dan full katalog yang available boleh pm sis
✔Sah untuk pembelian 2 dan ke atas sahaja
✔Harga tidak termasuk postage
✔Saiz 4xl/5xl add RM5
.
.
📱Whatsapps +60135802307 or directly click link on @almary.shop profile bio .
.
.
#bajukurungsimple #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bajukurungmurah #bajukurunglace #bajuakadnikah #bajunikah #bajunikahsimple #bajukahwin #bajubertunang #bajukahwinkurungpahang #bajukenduri #bajubridesmaid #bridesmaiddress #bajupengapitmurah #bajudinnermurah  #dresscantikmurah #dressterkini  #malaysiabridaldress #bajutanpagosok #sabellaexclusive
2 0 6 hours ago

15 january 2017
#sakinah
#mawaddah
#warahmah

15 january 2017
#sakinah
#mawaddah 
#warahmah
3 0 6 hours ago

Di hari yg penuh keberkahan dan Di hari berkurangnya usiaku dan bertambahnya tggng jwb utk keluarga kecil ku .
AYAH & IBU maaf adek belom sempat memberikan binar kebahgian kpd kalian. Restui kami utk masa depan keluarga kami. Walau ayah sudah tiada. Semoga Ayah yg berada di Syurga sana senang dan bahagia meliat kami berdua.
.
Aamiin aamiin Ya Mujibassailiin
#weddingphotographer #wedding #barokah #sakinah #mawaddah #warrohmah #birthday

Di hari yg penuh keberkahan dan Di hari berkurangnya usiaku dan bertambahnya tggng jwb utk keluarga kecil ku . 
AYAH & IBU maaf adek belom sempat memberikan binar kebahgian  kpd kalian. Restui kami utk masa depan keluarga kami. Walau ayah sudah tiada. Semoga Ayah yg berada di Syurga sana senang dan bahagia meliat kami berdua.
.
Aamiin aamiin Ya Mujibassailiin 
#weddingphotographer #wedding #barokah #sakinah #mawaddah #warrohmah  #birthday
98 8 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
1 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
2 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
4 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

-Surat Cinta Dari Allah-
.
Apabila ada seseorang wanita yang sedang jatuh cinta kepada laki-laki, lalu laki-laki idaman itu menuliskan surat cinta untuk dia. Dan tibalah surat itu di meja kerjanya si wanita. .
Pertanyaan nya apa yang dilakukan oleh wanita yang sedang jatuh cinta tersebut .
Apa dia langsung membuka surat tersebut secepat mungkin atau di simpan di lemari baju nya dan akan dibuka beberapa hari kemudian
.
Pastinya akan di buka, dan wanita itu membukanya dengan berhati-hati agar tidak sobek.
.
Begitu dia buka, dia perhatikan kata demi kata, titik demi titik dan paragraph demi paragraph sampai selesai.
.
Terus bagaimana ketika Allah yang sangat mencintai kita, ternyata mengirimkan Surat Cinta kepada kita, berupa kitab Al-Qur'an yang terdiri dari 114 surat. Di dalam Al-Qur'an, Allah banyak menyampaikan ungkapan-ungkapan cinta-Nya kepada kita.
.
Apakah kita akan membaca surat cinta dari Allah??
.
Atau tidak?
.
celakanya manusia, dikirimi surat cinta dari Penciptanya, namun disia-siakan. Tak dibaca. Dibaca tapi tak dimengerti. Dimengerti tapi diabaikan. Hanya dibaca untuk orang mati, padahal surat itu untuk orang yang masih hidup.
.
Editor : @golongan.selamat

#suratcinta #jatuhcinta #akhwat #ikhwan #Allah #alquran #144surat #pemuda #pemudahijrah #hijrah #dakwah #dakwahsunnah #dakwahislam #dakwahsosmed #isla #islamrahmatanlilalamin #cintaAllah #sunnah #tshirtislami #kaosmuslim #tshirtmuslim #hadiahistri #hadiahsuami #kaoshadiahistri #kaoshadiahsuami #keluargasakinah #samawa #mawaddah #manjaddawajada #warahmah

-Surat Cinta Dari Allah-
.
Apabila ada seseorang wanita yang sedang jatuh cinta kepada laki-laki, lalu laki-laki idaman itu menuliskan surat cinta untuk dia. Dan tibalah surat itu di meja kerjanya si wanita. .
Pertanyaan nya  apa yang dilakukan oleh wanita yang sedang jatuh cinta tersebut .
Apa dia langsung membuka surat tersebut secepat mungkin atau di simpan di lemari baju nya dan akan dibuka beberapa hari kemudian
.
Pastinya akan di buka, dan wanita itu membukanya dengan berhati-hati agar tidak sobek.
.
Begitu dia buka, dia perhatikan kata demi kata, titik demi titik dan paragraph demi paragraph sampai selesai.
.
Terus bagaimana ketika Allah yang sangat mencintai kita, ternyata mengirimkan Surat Cinta kepada kita, berupa kitab Al-Qur'an yang terdiri dari 114 surat. Di dalam Al-Qur'an, Allah banyak menyampaikan ungkapan-ungkapan cinta-Nya kepada kita.
.
Apakah kita akan membaca surat cinta dari Allah??
.
Atau tidak?
.
celakanya manusia, dikirimi surat cinta dari Penciptanya, namun disia-siakan. Tak dibaca. Dibaca tapi tak dimengerti. Dimengerti tapi diabaikan. Hanya dibaca untuk orang mati, padahal surat itu untuk orang yang masih hidup.
.
Editor : @golongan.selamat

#suratcinta #jatuhcinta #akhwat #ikhwan #Allah #alquran #144surat #pemuda #pemudahijrah #hijrah #dakwah #dakwahsunnah #dakwahislam #dakwahsosmed #isla #islamrahmatanlilalamin #cintaAllah #sunnah  #tshirtislami #kaosmuslim #tshirtmuslim #hadiahistri #hadiahsuami #kaoshadiahistri #kaoshadiahsuami #keluargasakinah  #samawa #mawaddah #manjaddawajada #warahmah
19 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
1 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
2 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
0 0 7 hours ago

[ #DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel

[#DISKAUN EARLY BIRD RM80‼️] RM79 jer sepasang. Sempena pelancaran design baru Diralia Kurung ni, kita nak bagi early bird price kat uols 😘
.
NEW ARRIVAL, DIRALIA KURUNG, KURUNG #TANPAGOSOK
TERBARU DARI SABELLA.
.
Kurung terbaru dari Sabella dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang ‼️
.
Macam best je Diralia Kurung ni…
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe
🧡Tak melekat kat badan
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤saiz XS sampai 5XL
.
Harga asal: rm159/psg❌
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
.
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
.
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?
.
.
.
Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
.
.
.
#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#diraliakurung
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
>>www.wasap.my/60193926099/Diralia<<
.
IG : @rizcute_muslimahclothes
.
#bajuviraltanpagosok #bajukurung #minikurung
#raudhah #lorez #estella  #madeena #qaissa #qaissasuit #mawaddah #zalia #clothes #cloth #bajumurah #ironless #jimatmasa #setumrah #setmuslimah #settravel #settakpayahgosok #bajumuslimah #umrahhaji #bajutravel
4 0 7 hours ago

Kurung terbaru dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang‼️ Macam best je Diralia Kurung ni
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe (Tak melekat kat badan)
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤♡saiz XS sampai 5XL
---
NP: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
---
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
---
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, DM now!

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!

Kurung terbaru dengan kombinasi plain dan abstrak yang pasti MEMUKAUUU mata yang memandang‼️ Macam best je Diralia Kurung ni
.
💖Potongan Kurung Fishtail
❤Moss Crepe (Tak melekat kat badan)
💛Semestinya #TANPAGOSOK
💚Anti kedut
💙Stretchy
💜6 pilihan warna
🖤♡saiz XS sampai 5XL
---
NP: RM159/psg
PROMO PENGENALAN: RM79/psg
---
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
JIMAT RM80‼️
---
Macam mana? Dah bersedia untuk memukau kawan kawan anda dengan baju #tanpagosok ni?

Jom order sekarang, DM now!

Cepat sebelum terlambat kerana corak ini sangat limited!
6 1 7 hours ago

Pengajian & Siraman nanda Nasya... Semoga
#sakinah
#mawaddah
#warohmah
#wabarokah

Pengajian & Siraman nanda Nasya... Semoga
#sakinah 
#mawaddah 
#warohmah 
#wabarokah
36 0 7 hours ago

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap:
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss
2 pasang Rm11sm, Rm22ss
3 pasang Rm14sm, Rm32ss
4 pasang Rm17sm, Rm42ss
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok
#ironless
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe
#memeri
#loosecutting
#wudhufriendly
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap: 
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss 
2 pasang Rm11sm, Rm22ss 
3 pasang Rm14sm, Rm32ss 
4 pasang Rm17sm, Rm42ss 
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok 
#ironless 
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe 
#memeri 
#loosecutting 
#wudhufriendly 
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh 
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember
0 0 9 hours ago

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap:
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss
2 pasang Rm11sm, Rm22ss
3 pasang Rm14sm, Rm32ss
4 pasang Rm17sm, Rm42ss
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok
#ironless
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe
#memeri
#loosecutting
#wudhufriendly
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap: 
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss 
2 pasang Rm11sm, Rm22ss 
3 pasang Rm14sm, Rm32ss 
4 pasang Rm17sm, Rm42ss 
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok 
#ironless 
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe 
#memeri 
#loosecutting 
#wudhufriendly 
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh 
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember
0 0 9 hours ago

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap:
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss
2 pasang Rm11sm, Rm22ss
3 pasang Rm14sm, Rm32ss
4 pasang Rm17sm, Rm42ss
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok
#ironless
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe
#memeri
#loosecutting
#wudhufriendly
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap: 
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss 
2 pasang Rm11sm, Rm22ss 
3 pasang Rm14sm, Rm32ss 
4 pasang Rm17sm, Rm42ss 
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok 
#ironless 
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe 
#memeri 
#loosecutting 
#wudhufriendly 
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh 
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember
0 0 9 hours ago

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap:
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss
2 pasang Rm11sm, Rm22ss
3 pasang Rm14sm, Rm32ss
4 pasang Rm17sm, Rm42ss
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok
#ironless
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe
#memeri
#loosecutting
#wudhufriendly
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap: 
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss 
2 pasang Rm11sm, Rm22ss 
3 pasang Rm14sm, Rm32ss 
4 pasang Rm17sm, Rm42ss 
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok 
#ironless 
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe 
#memeri 
#loosecutting 
#wudhufriendly 
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh 
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember
0 0 9 hours ago

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap:
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss
2 pasang Rm11sm, Rm22ss
3 pasang Rm14sm, Rm32ss
4 pasang Rm17sm, Rm42ss
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok
#ironless
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe
#memeri
#loosecutting
#wudhufriendly
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap: 
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss 
2 pasang Rm11sm, Rm22ss 
3 pasang Rm14sm, Rm32ss 
4 pasang Rm17sm, Rm42ss 
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok 
#ironless 
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe 
#memeri 
#loosecutting 
#wudhufriendly 
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh 
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember
0 0 9 hours ago

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap:
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss
2 pasang Rm11sm, Rm22ss
3 pasang Rm14sm, Rm32ss
4 pasang Rm17sm, Rm42ss
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok
#ironless
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe
#memeri
#loosecutting
#wudhufriendly
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap: 
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss 
2 pasang Rm11sm, Rm22ss 
3 pasang Rm14sm, Rm32ss 
4 pasang Rm17sm, Rm42ss 
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok 
#ironless 
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe 
#memeri 
#loosecutting 
#wudhufriendly 
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh 
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember
0 0 9 hours ago

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap:
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss
2 pasang Rm11sm, Rm22ss
3 pasang Rm14sm, Rm32ss
4 pasang Rm17sm, Rm42ss
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok
#ironless
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe
#memeri
#loosecutting
#wudhufriendly
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember

💥JUALAN CUCI GUDANG💥 *03-10 DEC 2019*
.
======================
COMBO RAUDHAH&MAWADDAH
======================
.
🌹Satu set lengkap: 
KHIMAR + BLOUSE + PALAZO .
.
Material: Moss Crepe 💎 Tak perlu gosok
💎 Jimat masa
💎 Cutting baju loose & labuh
💎 Lengan baju ada handcuff
💎 Senang wuduk dan aurat terjaga
💎 Straight cutting
Saiz XS sehingga 5XL
.
💥Promo Price💥:
📌 RM79 sepasang
*Pembelian 2 pasang & keatas*
.
.
📌 Extra Size 4XL & 5XL add Rm5/psg
📌 PRE- ORDER 5-7 Hari Bekerja
.
.
Postage Add :

Sepasang Rm8sm, Rm12ss 
2 pasang Rm11sm, Rm22ss 
3 pasang Rm14sm, Rm32ss 
4 pasang Rm17sm, Rm42ss 
5 pasang Rm20sm, Rm52ss
.
.
https://wasap.my/+60122557003/sabellacomboraudhah&mawadhah
.
.
#hazelshoppz
#sabella
#bajutanpagosok
#bajutakperlugosok 
#ironless 
#sale
#promo
#bawahRM100
#bajumuslimah
#mawaddah
#suitmuslimahtravel
#mosscrepe 
#memeri 
#loosecutting 
#wudhufriendly 
#diskaun
#voucherdiscount
#bajulabuh 
#handcuff
#straightcutting
#setblousepalazo
#freekhimar
#raudhah
#combo
#kombo
#promoDisember
1 0 9 hours ago

Top #mawaddah posts

Disebabkan ramai dm sy mintak suruh post video mawaddah lagi, so ini dia buat peminat-peminat mawaddah
.
P/s: nak panggil budak ni buat video la bnde yg paling susah, cukup kan video 15 saat je😂
#qoriahjunior
#korea
#mawaddah

Disebabkan ramai dm sy mintak suruh post video mawaddah lagi, so ini dia buat peminat-peminat mawaddah
.
P/s: nak panggil budak ni buat video la bnde yg paling susah, cukup kan video 15 saat je😂
#qoriahjunior
#korea
#mawaddah
4,313 83 12 October, 2019

Dari instagram @mawaddah_idn - Bismillah,

Ketahuilah bahwa seorang suami adalah pemimpin di dalam rumah tangga, bagi isteri, juga bagi anak-anaknya, karena Allah telah menjadikannya sebagai pemimpin. Allah memberi keutamaan bagi laki-laki yang lebih besar daripada wanita, karena dialah yang berkewajiban memberi nafkah kepada isterinya. Dan Allah Ta’ala berfirman:
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَبِمَا أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ
Laki-laki (suami) itu pelindung bagi perempuan (isteri), karena Allah telah melebihkan sebagian mereka (laki-laki) atas sebagian yang lain (perempuan), dan karena mereka (laki-laki) telah memberikan nafkah dan hartanya.(An-Nisaa’: 34)

Rasulullah shalallahu 'alaihi wasallam bersabda;
الدُّنْيَا كُلُّهَا مَتَاعٌ, وَخَيْرُ مَتَاعِ الدُّنْيَا الزَّوْجَةُ الصَّالِحَةُ
Dunia itu penuh dengan kenikmatan. Dan sebaik-baik kenikmatan dunia adalah istri shalihah. (HR. Ahmad no. 6567)
.
.
.
MAWADDAH INDONESIA
Jl. Condet Raya no 50, batuampar, Condet, Jakarta Timur 13520
081113302121(taaruf), 081113302020 (walimah)

#mawaddahindonesia #mawaddah #mawaddah_idn #salaf #sunnah #walimah #walimahsyari #wedding #weddingsyari #nikah #nikahsyari #weddingorganize
#SolusiNikahSyari
#khalidbasalamahofficial

Dari instagram @mawaddah_idn -  Bismillah,

Ketahuilah bahwa seorang suami adalah pemimpin di dalam rumah tangga, bagi isteri, juga bagi anak-anaknya, karena Allah telah menjadikannya sebagai pemimpin. Allah memberi keutamaan bagi laki-laki yang lebih besar daripada wanita, karena dialah yang berkewajiban memberi nafkah kepada isterinya. Dan Allah Ta’ala berfirman:
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَبِمَا أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ
 Laki-laki (suami) itu pelindung bagi perempuan (isteri), karena Allah telah melebihkan sebagian mereka (laki-laki) atas sebagian yang lain (perempuan), dan karena mereka (laki-laki) telah memberikan nafkah dan hartanya.(An-Nisaa’: 34)

Rasulullah shalallahu 'alaihi wasallam bersabda;
الدُّنْيَا كُلُّهَا مَتَاعٌ, وَخَيْرُ مَتَاعِ الدُّنْيَا الزَّوْجَةُ الصَّالِحَةُ
 Dunia itu penuh dengan kenikmatan. Dan sebaik-baik kenikmatan dunia adalah istri shalihah. (HR. Ahmad no. 6567)
.
.
.
MAWADDAH INDONESIA
Jl. Condet Raya no 50, batuampar, Condet, Jakarta Timur 13520
081113302121(taaruf), 081113302020 (walimah)

#mawaddahindonesia #mawaddah #mawaddah_idn #salaf #sunnah #walimah #walimahsyari #wedding #weddingsyari #nikah #nikahsyari #weddingorganize
#SolusiNikahSyari 
#khalidbasalamahofficial
21,364 210 4 December, 2019

Jum'at nya baper 😁
.
Kencengin do'a nya, deketin sang pemilik Hati nya dulu, keluarganya dulu
.
IBU IZINKAN AKU JADI MENANTUMU 💞
.
tag sahabatmu yang ingin nikah atau mertuamu 😂
.
#DakwahIslamId #dakwahmuslimahid #jumatberkah #nikahjumat #menantuidaman #mertuaidaman #sakinah #mawaddah #warrahmah #keluargahinggajannah #istrishalihah #wanitashalihah

Jum'at nya baper 😁
.
Kencengin do'a nya, deketin sang pemilik Hati nya dulu, keluarganya dulu
.
IBU IZINKAN AKU JADI MENANTUMU 💞
.
tag sahabatmu yang ingin nikah atau mertuamu 😂
.
#DakwahIslamId #dakwahmuslimahid #jumatberkah #nikahjumat #menantuidaman #mertuaidaman #sakinah #mawaddah #warrahmah #keluargahinggajannah #istrishalihah #wanitashalihah
1,937 29 23 August, 2019

- Abu Hurairah radhiallahu’anh mengatakan pada Abu Hassan radhiallahu’anh yang ditinggal wafat dua anaknya sebuah hadis dari Rasulullah salallahu’alayhiwasallam:
”Anak-anak kecil (yang meninggal) menjadi kanak-kanak surga. Ditemuinya kedua ibu bapaknya lalu dipegangnya pakaian ibu bapaknya seperti aku memegang ujung pakaianmu ini. Anak itu tidak melepaskannya sampai Allah memasukkan ibu bapaknya ke surga.” (H.R. Muslim: 2635)
Sahabat, janganlah bersedih jika anak kecil kita meninggal. Kelak, ia akan memberi kita syafaat untuk masuk ke surga Allah ta’ala. Jika kita dikaruniai anak yang tumbuh dewasa, didiklah ia hingga menjadi manusia saleh yang kelak memberi syafaat kedua orang tuanya sebagaimana orang beriman memberi syafaat kepada saudaranya.
Semoga, kita dikumpulkan bersama anak-anak kita di surga. Amin!
. .
.
#kajian #ilmiah #sunah #muslim #ustadzkhalid #khbqurban #khbtravel #khbstore #khbqurban #mawaddah #tayamum #dakwah
Original video by: @kajianhariansunnah - #regrann

-  Abu Hurairah radhiallahu’anh mengatakan pada Abu Hassan radhiallahu’anh yang ditinggal wafat dua anaknya sebuah hadis dari Rasulullah salallahu’alayhiwasallam:
”Anak-anak kecil (yang meninggal) menjadi kanak-kanak surga. Ditemuinya kedua ibu bapaknya lalu dipegangnya pakaian ibu bapaknya  seperti aku memegang ujung pakaianmu ini. Anak itu tidak melepaskannya sampai Allah memasukkan ibu bapaknya ke surga.” (H.R. Muslim: 2635)
Sahabat, janganlah bersedih jika anak kecil kita meninggal. Kelak, ia akan memberi kita syafaat untuk masuk ke surga Allah ta’ala. Jika kita dikaruniai anak yang tumbuh dewasa, didiklah ia hingga menjadi manusia saleh yang kelak memberi syafaat kedua orang tuanya sebagaimana orang beriman memberi syafaat kepada saudaranya.
Semoga, kita dikumpulkan bersama anak-anak kita di surga. Amin!
. .
.
#kajian #ilmiah #sunah #muslim #ustadzkhalid #khbqurban #khbtravel #khbstore #khbqurban  #mawaddah #tayamum #dakwah
Original video by: @kajianhariansunnah - #regrann
7,712 43 20 November, 2018

Ibarat Gelas Kaca⁣

Ia harus diperlakukan dengan cara yang halus dan penuh kehati-hatian dalam memegang dan membersihkannya.⁣

Bila dirimu sedikit kasar, biasanya gelas itu akan tergores, dan bila tidak berhati-hati, ia bisa terjatuh dan pecah berkeping-keping.⁣

Ketika itu engkau akan sadar bahwa engkau telah kehilangan sebuah gelas kebahagiaan. Bila dirimu berusaha merekatkannya kembali, terkadang ia susah untuk kembali seperti asalnya.⁣

"Perempuan itu ibarat gelas-gelas kaca yang sensitif."⁣

➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣📝Andai Aku Tidak Menikah Dengannya⁣
📝Ustadz Dr. Syafiq Riza Basalamah, M.A.⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🌸 Feel free to share 🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🌐 Web: KlikMuslimah.com⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🖼 Ig : instagram.com/klik_muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💽 Telegram: t.me/Klik_Muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🖥 Fp: m.facebook.com/Page.KlikMuslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#rumahtangga #ujian #haksuami #hakistri #kewajibansuami #kewajibanistri #berbuatbaik #mengharapAllah #balasan #mawaddah #konsultasisyariah #klikmuslimah #klik_muslimah #pageklikmuslimah #gelaskaca #perempuan #ibaratgelaskaca #seputarrumahtangga #sakinah #rumahtanggaidaman #meraihsurga #sabar #syukur

Follow @MajelisFiqihWanita
Follow @MajelisFiqihWanita

Ibarat Gelas Kaca⁣
⁣
Ia harus diperlakukan dengan cara yang halus dan penuh kehati-hatian dalam memegang dan membersihkannya.⁣
⁣
Bila dirimu sedikit kasar, biasanya gelas itu akan tergores, dan bila tidak berhati-hati, ia bisa terjatuh dan pecah berkeping-keping.⁣
⁣
Ketika itu engkau akan sadar bahwa engkau telah kehilangan sebuah gelas kebahagiaan. Bila dirimu berusaha merekatkannya kembali, terkadang ia susah untuk kembali seperti asalnya.⁣
⁣
"Perempuan itu ibarat gelas-gelas kaca yang sensitif."⁣
⁣
➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣📝Andai Aku Tidak Menikah Dengannya⁣
📝Ustadz Dr. Syafiq Riza Basalamah, M.A.⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🌸 Feel free to share 🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🌐 Web: KlikMuslimah.com⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🖼 Ig : instagram.com/klik_muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💽 Telegram: t.me/Klik_Muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🖥 Fp: m.facebook.com/Page.KlikMuslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#rumahtangga #ujian #haksuami #hakistri #kewajibansuami #kewajibanistri #berbuatbaik #mengharapAllah #balasan #mawaddah #konsultasisyariah #klikmuslimah #klik_muslimah #pageklikmuslimah #gelaskaca #perempuan #ibaratgelaskaca  #seputarrumahtangga #sakinah #rumahtanggaidaman #meraihsurga #sabar #syukur

Follow @MajelisFiqihWanita
Follow @MajelisFiqihWanita
1,172 10 16 April, 2019

Jawab:
.
Wa’alaikumussalam
.
Bismillah was shalatu was salamu ‘ala rasulillah
.
Seseorang yang melakukan wudhu sambil telanjang di kamar mandi dan tidak ada seorang pun bersamanya, hukumnya boleh dan wudhunya sah
.
Hanya saja, yang lebih afdhal dia tidak melakukan hal itu. Karena melepas pakaian tidak selayaknya dilakukan kecuali dalam keadaan dibutuhkan. Seperti ketika mandi.
.
Diriwayatkan dari Muawiyah bin Haidah radhiallahu ‘anhu, bahwa beliau bertanya kepada Nabi ﷺ tentang auratnya, kapan wajib ditutup dan kapan boleh ditampakkan. Kemudian Nabi ﷺ bersabda:
.
“Jaga auratmu, kecuali untuk istrimu atau budakmu.”
.
Orang itu bertanya lagi: Bagaimana jika seorang lelaki bersama lelaki yang lain?
.
Beliau menjawab: “Jika engkau mampu agar auratmu tidak dilihat orang lain, lakukanlah!”
.
Orang itu bertanya lagi: Ketika seseorang itu sendirian?
.
Beliau menjawab: “Allah lebih layak seseorang itu malu kepada-Nya.” (HR. Ahmad, Abu Daud, Turmudzi, Ibn Majah, dan dihasankan Al-Albani)
.
Fatwa Syabakah islamiyah, no. 3762
.
Hal yang sama juga difatwakan Komite Fatwa Arab Saudi. Ketika ditanya masalah wudhu dalam kondisi telanjang atau hanya memakai celana pendek, tim fatwa menjawab:
.
Wudhunya sah, karena membuka aurat maupun hanya memakai celana pendek, tidaklah menghalangi sahnya wudhu.
.
(Fatwa Lajnah Daimah, 5:235)
.
smbr: konsultasisyariah
.
@teladansantun .
#konsultasisyariah #muslimah #tauhid #sakinah #tanyajawabislam #syarhussunnahpost #syukur #sabar #sunnah #meraihsurga #rumahtanggaidaman #seputarrumahtangga #fiqihmuslimah #pageklikmuslimah #klik #klikmuslimah #mawaddah #mengharapallah #berbuatbaik #kewajibanistri #rumahtangga #ujian #haksuami #kewajibansuami #fiqihwanita #fiqih #dakwahtauhid #aqidahsalaf #alquran #teladansantun

Jawab:
.
Wa’alaikumussalam
.
Bismillah was shalatu was salamu ‘ala rasulillah
.
Seseorang yang melakukan wudhu sambil telanjang di kamar mandi dan tidak ada seorang pun bersamanya, hukumnya boleh dan wudhunya sah
.
Hanya saja, yang lebih afdhal dia tidak melakukan hal itu. Karena melepas pakaian tidak selayaknya dilakukan kecuali dalam keadaan dibutuhkan. Seperti ketika mandi.
.
Diriwayatkan dari Muawiyah bin Haidah radhiallahu ‘anhu, bahwa beliau bertanya kepada Nabi ﷺ tentang auratnya, kapan wajib ditutup dan kapan boleh ditampakkan. Kemudian Nabi ﷺ bersabda:
.
“Jaga auratmu, kecuali untuk istrimu atau budakmu.”
.
Orang itu bertanya lagi: Bagaimana jika seorang lelaki bersama lelaki yang lain?
.
Beliau menjawab: “Jika engkau mampu agar auratmu tidak dilihat orang lain, lakukanlah!”
.
Orang itu bertanya lagi: Ketika seseorang itu sendirian?
.
Beliau menjawab: “Allah lebih layak seseorang itu malu kepada-Nya.” (HR. Ahmad, Abu Daud, Turmudzi, Ibn Majah, dan dihasankan Al-Albani)
.
Fatwa Syabakah islamiyah, no. 3762
.
Hal yang sama juga difatwakan Komite Fatwa Arab Saudi. Ketika ditanya masalah wudhu dalam kondisi telanjang atau hanya memakai celana pendek, tim fatwa menjawab:
.
Wudhunya sah, karena membuka aurat maupun hanya memakai celana pendek, tidaklah menghalangi sahnya wudhu.
.
(Fatwa Lajnah Daimah, 5:235)
.
smbr: konsultasisyariah
.
@teladansantun .
#konsultasisyariah #muslimah #tauhid #sakinah #tanyajawabislam #syarhussunnahpost #syukur #sabar #sunnah #meraihsurga #rumahtanggaidaman #seputarrumahtangga #fiqihmuslimah #pageklikmuslimah #klik #klikmuslimah #mawaddah #mengharapallah #berbuatbaik #kewajibanistri #rumahtangga #ujian #haksuami #kewajibansuami #fiqihwanita #fiqih #dakwahtauhid #aqidahsalaf #alquran #teladansantun
3,714 38 7 hours ago

Bismillah,
Rasûlullâh Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
لَا يَخْلُوَنَّ رَجُلٌ بِامْرَأَةٍ وَلَا تُسَافِرَنَّ امْرَأَةٌ إِلَّا وَمَعَهَا مَحْرَمٌ
Janganlah seorang lelaki berdua-duaan dengan seorang wanita dan janganlah seorang wanita melakukan perjalanan jauh kecuali dia bersama mahramnya [HR. al-Bukhâri]
Lihatlah bagaimana adab ketika para sahabat Nabi ingin menemui istri Nabi (ummahatul mukminin). Disebutkan dalam ayat,
وَإِذَا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتَاعًا فَاسْأَلُوهُنَّ مِنْ وَرَاءِ حِجَابٍ ذَلِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ وَقُلُوبِهِنَّ
Apabila kamu meminta sesuatu (keperluan) kepada mereka (isteri- isteri Nabi), maka mintalah dari belakang tabir. Cara yang demikian itu lebih suci bagi hatimu dan hati mereka.(QS. Al-Ahzab: 53)
Allah memerintahkan para laki-laki dan para wanita untuk menahan pandangan, Dia berfirman:
قُلْ لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ {30} وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ
Katakanlah kepada laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang mereka perbuat”.Katakanlah kepada wanita yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangan mereka.[An-Nur: 30-31]
.
.
.
Yuk Berlomba-lomba dalam kebaikan, dengan bantu share,tag, metion,tulis komentar ke temen antum.

MAWADDAH INDONESIA
Jl. Condet Raya no 50, batuampar, Condet, Jakarta Timur 13520
081113302121(taaruf), 087888777809 (walimah)

#mawaddahindonesia #mawaddah #mawaddah_idn #salaf #sunnah #walimah #walimahsyari #wedding #weddingsyari #nikah #nikahsyari #weddingorganize
#SolusiNikahSyari
#khalidbasalamahofficial

Bismillah,
Rasûlullâh Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
لَا يَخْلُوَنَّ رَجُلٌ بِامْرَأَةٍ وَلَا تُسَافِرَنَّ امْرَأَةٌ إِلَّا وَمَعَهَا مَحْرَمٌ
Janganlah seorang lelaki berdua-duaan dengan seorang wanita dan janganlah seorang wanita melakukan perjalanan jauh kecuali dia bersama mahramnya [HR. al-Bukhâri]
Lihatlah bagaimana adab ketika para sahabat Nabi ingin menemui istri Nabi (ummahatul mukminin). Disebutkan dalam ayat,
وَإِذَا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتَاعًا فَاسْأَلُوهُنَّ مِنْ وَرَاءِ حِجَابٍ ذَلِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ وَقُلُوبِهِنَّ
Apabila kamu meminta sesuatu (keperluan) kepada mereka (isteri- isteri Nabi), maka mintalah dari belakang tabir. Cara yang demikian itu lebih suci bagi hatimu dan hati mereka.(QS. Al-Ahzab: 53)
Allah memerintahkan para laki-laki dan para wanita untuk menahan pandangan, Dia berfirman:
قُلْ لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ {30} وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ
Katakanlah kepada laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang mereka perbuat”.Katakanlah kepada wanita yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangan mereka.[An-Nur: 30-31]
.
.
.
Yuk Berlomba-lomba dalam kebaikan, dengan bantu share,tag, metion,tulis komentar ke temen antum.

MAWADDAH INDONESIA
Jl. Condet Raya no 50, batuampar, Condet, Jakarta Timur 13520
081113302121(taaruf), 087888777809 (walimah)

#mawaddahindonesia #mawaddah #mawaddah_idn #salaf #sunnah #walimah #walimahsyari #wedding #weddingsyari #nikah #nikahsyari #weddingorganize
#SolusiNikahSyari 
#khalidbasalamahofficial
1,410 13 27 November, 2019

Jadilah suami yang qowwam! Mampu memimpin keluarga, bijak dalam bersikap!
#khalidbasalamah #khalidzeedbasalamah #khalidbasalamahofficial #ustadzkhalidbasalamah #samawa #mawaddah #sakinah

Jadilah suami yang qowwam! Mampu memimpin keluarga, bijak dalam bersikap!
#khalidbasalamah #khalidzeedbasalamah #khalidbasalamahofficial #ustadzkhalidbasalamah #samawa #mawaddah #sakinah
18,569 271 22 February, 2019