#martion Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

4.3
average comments
310.4
average likes
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Giant Plate Martion !!!
.
Recommended untuk 5-6 orang makan. .
Sesuai untuk seisi Keluarga.
.
Semua makanan ada dalam plate.
.
#gianplate #martion #steakhouse #familytime #makan #Terengganu #beautifulterengganu #kualaterengganu #dungun

Giant Plate Martion !!!
.
Recommended untuk 5-6 orang makan. .
Sesuai untuk seisi Keluarga.
.
Semua makanan ada dalam plate.
.
#gianplate #martion #steakhouse #familytime #makan #Terengganu #beautifulterengganu #kualaterengganu #dungun
26 0 12 hours ago
@martion_western Profile picture

@martion_western

#PERCUMA ROTI JOHN DENGAN MAKAN RM 100 DI MARTION PADA 16 SEPTEMBER 2019 !!!
.
Sempena dengan Anniversary Martion
.
Martion nak bagi #Free roti john superb ni.
.
Jum ke Martion esok!!!
.
#martion #rotijohn #anniversary #steakhouse #kualaterengganu #dungun #jjcm #beautifulterengganu #makan #free

#PERCUMA ROTI JOHN DENGAN MAKAN RM 100 DI MARTION PADA 16 SEPTEMBER 2019 !!!
.
Sempena dengan Anniversary Martion
.
Martion nak bagi #Free roti john superb ni.
.
Jum ke Martion esok!!!
.
#martion #rotijohn #anniversary #steakhouse #kualaterengganu #dungun #jjcm #beautifulterengganu #makan #free
15 0 22 hours ago
@loco_bodo Profile picture

@loco_bodo

Prepare for a private rave on Sardinia next week. Sound by Martion speakers Berlin. #maythepartybegin #martion #bullfrogspeaker

Prepare for a private rave on Sardinia next week. Sound by Martion speakers Berlin. #maythepartybegin #martion  #bullfrogspeaker
10 1 14 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

FIRST DRY AGED STEAK DI TERENGGANU
.
Dry Aged Steak, daging yang di gantung di dalam peti khas selama 27 hari untuk matang.
.
Steak yang sedap memerlukan masa dan setiap penantian itu memberi nikmat yang tak boleh di lupakan.
.
Antara bahagian Daging yang kami ada;
.
1- Angus Shortloin
2- Wagyu Cuberoll MB4 & MB6
3- Wagyu Striploin MB6 & MB8
4- Premium Angus Cuberoll MB2+
5- Premium Angus Tomahawk MB2+
6- Wagyu OP Ribs MB5
.
InsyaAllah hujung minggu ni masuk Dry Ager
.
Beef cut yang dok pernoh awok2 tengok pun amri akan masuk dalam Dry ager.
.
Antara yg terbaru OP RIB WAGYU MB5
dan ANGUS SHORTLOIN😋😘.
.
Yang mane teringin boleh booking dari sekarang sementara kita dry 27 hari.

#Martion
#MartionDryAgedSteak
#1stDryAgerTerengganu

FIRST DRY AGED STEAK DI TERENGGANU
.
Dry Aged Steak, daging yang di gantung di dalam peti khas selama 27 hari untuk matang.
.
Steak yang sedap memerlukan masa dan setiap penantian itu memberi nikmat yang tak boleh di lupakan.
.
Antara bahagian Daging yang kami ada;
.
1- Angus Shortloin
2- Wagyu Cuberoll MB4 & MB6
3- Wagyu Striploin MB6 & MB8
4- Premium Angus Cuberoll MB2+
5- Premium Angus Tomahawk MB2+
6- Wagyu OP Ribs MB5
.
InsyaAllah hujung minggu ni masuk Dry Ager
.
Beef cut yang dok pernoh awok2 tengok pun amri akan masuk dalam Dry ager.
.
Antara yg terbaru OP RIB WAGYU MB5
dan ANGUS SHORTLOIN😋😘.
.
Yang mane teringin boleh booking dari sekarang sementara kita dry 27 hari.

#Martion
#MartionDryAgedSteak
#1stDryAgerTerengganu
11 0 14 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Lamb Shank
.
One of the finest lamb part.
.
Juicy and tasty
.
Only at Martion
.
#Martion #lambshank #lamb #steak #Terengganu

Lamb Shank
.
One of the finest lamb part.
.
Juicy and tasty
.
Only at Martion
.
#Martion #lambshank #lamb #steak #Terengganu
9 0 13 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Angus or Wagyu Tomahawk
.
The only Premium Steak in Terengganu.
.
#Butchercut #Martion #premiumsteak #superiorbeef #wagyu #Angus #steak #perfect #terengganu

Angus or Wagyu Tomahawk
.
The only Premium Steak in Terengganu.
.
#Butchercut #Martion #premiumsteak #superiorbeef #wagyu #Angus #steak #perfect #terengganu
7 0 12 September, 2019
Try our Signature Wagyu Steak
.
#Martion #Premiumsteak #Superiorbeef #Wagyu #angus #steak
8 0 12 September, 2019
Mixed grill martion portion banyak 🤤
.
#martion #mixedgrill #steakhouse #dryaged #Terengganu #jjcmtv3
29 0 11 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Terima kasih Cikgu!
.
Sudi menjamu selera bersempena jamuan persaraan staff.
.
Kami juga menyediakan makanan buffet mengikut budget dan selera.
.
#Martion #buffet #steakhouse #westernfood #Terengganu #makan #jamuan

Terima kasih Cikgu!
.
Sudi menjamu selera bersempena jamuan persaraan staff.
.
Kami juga menyediakan makanan buffet mengikut budget dan selera.
.
#Martion #buffet #steakhouse #westernfood #Terengganu #makan #jamuan
13 0 10 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Spaghetti Carbonara .
Kids love this menu .
#martion #pasta #carbonara #familytime

Spaghetti Carbonara .
Kids love this menu .
#martion #pasta #carbonara #familytime
19 0 8 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Nasi Goreng Lamb Grilled
.
Untuk hok minat daging kambing kene try ni sekali. Harga pun padan patut.
.
#Martion #lambgrilled #lamb #terengganu #Makansedap #jjcmterengganu

Nasi Goreng Lamb Grilled
.
Untuk hok minat daging kambing kene try ni sekali. Harga pun padan patut.
.
#Martion #lambgrilled #lamb #terengganu #Makansedap #jjcmterengganu
30 4 7 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Anak anak suka makan desert waffle ice cream macam ni
.
Apa kata bowok anak2 dan hubby datang ke Martion.
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #terengganu

Anak anak suka makan desert waffle ice cream macam ni
.
Apa kata bowok anak2 dan hubby datang ke Martion.
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #terengganu
11 0 6 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

We are open today
.
Come with your Family
.
#Martion #Steakhouse #Burger #Makansedap #ganu

We are open today
.
Come with your Family
.
#Martion #Steakhouse #Burger #Makansedap #ganu
14 0 6 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

We are Open today

From 3.30 pm until 12.00 am

#Martion #steakhouse #premiumsteak #steak #makansedap

We are Open today

From 3.30 pm until 12.00 am

#Martion #steakhouse #premiumsteak #steak #makansedap
10 0 5 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

RAMAI ORANG TANYA MENDE MASOK STEAK NIM.
SO EKMING NOK TERANG SIKIT KE AWOK2 PASAL KADAR MASAK SEKEPING STEAK !!!
.
.
Cara masak lain dan hok ini adalah kadar masak sekeping steak. ada orang kata makan nim mentah sebenarnya tak.
. * Very Rare
level ni rasa macam daging masih mentah. kat luarnya berubah warna menjadi merah muda, tapi kat dalam daging masih berwarna merah dan ada darah. Suhu daging dimasak sekitar 60 darjah Celcius. * Rare
.
Level ni masih merah, panas dan sedikit coklat kat dalam. Daging masih ada darah.
.
* Medium Rare
.
Level ni adalah "Steak yang Sempurna" bagi penggemar Steak. Juicy dan daging masak tapi masih ada warna sedikit merah di tengah2. Suhu daging dimasak sekitar 70 darjah Celcius. * Medium Well Done
.
Level ni daging lebih kurang sama dengan medium tapi bahagian tengah merah dan coklat. Sesuai untuk orang yang baru mencuba steak. * Well Done
.
Steak di masak sepenuhnya. Warna jadi coklat keseluruhan. Tekstur daging akan jadi keras kerana air dalam daging hampir tak dop. Suhu daging dimasak sekitar 80 Darjah Celcius. .
#Info #Ilmu #Steak #caramasak #Premiumsteak #Martion

RAMAI ORANG TANYA MENDE MASOK STEAK NIM.
SO EKMING NOK TERANG SIKIT KE AWOK2 PASAL KADAR MASAK SEKEPING STEAK !!!
.
.
Cara masak lain dan hok ini adalah kadar masak sekeping steak. ada orang kata makan nim mentah sebenarnya tak.
. * Very Rare
level ni rasa macam daging masih mentah. kat luarnya berubah warna menjadi merah muda, tapi kat dalam daging masih berwarna merah dan ada darah. Suhu daging dimasak sekitar 60 darjah Celcius. * Rare
.
Level ni masih merah, panas dan sedikit coklat kat dalam. Daging masih ada darah.
.
* Medium Rare
.
Level ni adalah "Steak yang Sempurna" bagi penggemar Steak. Juicy dan daging masak tapi masih ada warna sedikit merah di tengah2.  Suhu daging dimasak sekitar 70 darjah Celcius. * Medium Well Done
.
Level ni daging lebih kurang sama dengan medium tapi bahagian tengah merah dan coklat. Sesuai untuk orang yang baru mencuba steak. * Well Done
.
Steak di masak sepenuhnya. Warna jadi coklat keseluruhan. Tekstur daging akan jadi keras kerana air dalam daging hampir tak dop. Suhu daging dimasak sekitar 80 Darjah Celcius. .
#Info #Ilmu #Steak #caramasak #Premiumsteak #Martion
32 0 4 September, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Selamat menyambut Awal Muharram dan Maal Hijrah buat semua pelanggan kami yang beragama Islam.
.
#Martion #muharram #Alhamdulillah

Selamat menyambut Awal Muharram dan Maal Hijrah buat semua pelanggan kami yang beragama Islam.
.
#Martion #muharram #Alhamdulillah
19 0 31 August, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Cheezy and Crunchy Chicken Chop
.
Imagine that 🤤
.
#Martion #chickenchop #makansedap #terengganu

Cheezy and Crunchy Chicken Chop
.
Imagine that 🤤
.
#Martion #chickenchop #makansedap #terengganu
23 1 29 August, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Dry Aged Steak Pertama di Terengganu
.
Superior Beef Quality
.
100% Fresh Guaranteed
.
Unique beef flavour
.
#Martion #Dryaged #steak #Rare #Angus #wagyusteak

Dry Aged Steak Pertama di Terengganu
.
Superior Beef Quality
.
100% Fresh Guaranteed
.
Unique beef flavour
.
#Martion #Dryaged #steak #Rare #Angus #wagyusteak
16 0 28 August, 2019
#martion
#makanmakan
👍👍👍
6 0 28 August, 2019
@amriyaman87 Profile picture

@amriyaman87

Nantikan 1st pembinaat daging 27hari di Martion Kuala Terengganu

#Martion
#MartionDryAged
#DryAgedSteakMartion
#DryAgerPertamaTerengganu

Nantikan 1st pembinaat daging 27hari di Martion Kuala Terengganu

#Martion
#MartionDryAged
#DryAgedSteakMartion
#DryAgerPertamaTerengganu
33 2 26 August, 2019
1st Terengganu dry ager from Germany

#Martion
#MartionDryAged
#DryAgedSteakMartion
#DryAgerPertamaTerengganu
31 4 26 August, 2019
@harizz46 Profile picture

@harizz46

Diantara Dicintai 💕 atau Dihargai ✨maka aku lebih memilih tidur kerana itu semua hanyalah “MIMPI” 💫
#gengbunga #nike #martion #mimpi #mk #kclique #hipsterstyle #hipsterpomade #mimpikclique

Diantara Dicintai 💕 atau Dihargai ✨maka aku lebih memilih tidur kerana itu semua hanyalah “MIMPI” 💫 
#gengbunga#nike#martion#mimpi#mk#kclique#hipsterstyle#hipsterpomade#mimpikclique
62 0 24 August, 2019
#martion
24 3 17 August, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Martion

Petang petang Jumaat gini.. sedapnya kalau dapat minum Strawberry Smoothie nim
.
#Drink #strawberry #smoothie #Martion

Petang petang Jumaat gini.. sedapnya kalau dapat minum Strawberry Smoothie nim
.
#Drink #strawberry #smoothie #Martion
30 1 16 August, 2019
@martion_western Profile picture

@martion_western

Spaghetti paling pedas sekali bossku.
.
ON X ON
.
#Spaghettipedas #pedas #spaghetti #martion #jjcm #makansedap #foodhunter #onxon

Spaghetti paling pedas sekali bossku.
.
ON X ON
.
#Spaghettipedas #pedas #spaghetti #martion #jjcm #makansedap #foodhunter #onxon
31 0 11 hours ago
@martion_western Profile picture

@martion_western

One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well
.
#martion #dessert🍰 #dessert #pencucimulut #nutellacheesecake #nutella

One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well
.
#martion #dessert🍰 #dessert #pencucimulut #nutellacheesecake #nutella
20 0 11 hours ago
@martion_western Profile picture

@martion_western

Rasa nak makan nasi tapi nak makan western jugak 😅
.
Martion ada penyelesian nya.
.
Menu ni Nasi Goreng Lamb Chop
.
#Martion #Dungun #westernfood #makansedap #foodhunter #lambchop

Rasa nak makan nasi tapi nak makan western jugak 😅
.
Martion ada penyelesian nya.
.
Menu ni Nasi Goreng Lamb Chop
.
#Martion #Dungun #westernfood #makansedap #foodhunter #lambchop
31 0 12 hours ago
@martion_western Profile picture

@martion_western

How about mixed grilled for us
.
Tender Love Care
.
#martion #steak #grilled #lambchop #beefsteak #happytime #terengganu

How about mixed grilled for us
.
Tender Love Care
.
#martion #steak #grilled #lambchop #beefsteak #happytime #terengganu
34 0 13 August, 2019
@amriyaman87 Profile picture

@amriyaman87

Waiting!!!!!! 2 minggu dari skang utk peminat steak dry aged

#Martion
#MartionKT
#dryagedbeef
#DryagedsteakMartion

Waiting!!!!!! 2 minggu dari skang utk peminat steak dry aged

#Martion 
#MartionKT 
#dryagedbeef 
#DryagedsteakMartion
39 9 12 August, 2019
@goodlycos Profile picture

@goodlycos

서울 중계동

오늘 처음찍은 딸 여권사진.!
한번에 너무 잘찍어서 놀랬어요.~~~~
사진도 이쁘게 잘나왔다.
마션포스터는 생각지 못한 뽀너스

#여권사진 #증명사진 #박훔바 #3세 #세살 #22개월 #여권 #오진관 #오진관노원점 #마션 #Martion #딸 #딸바보 #모델 #아기모델 #베이비

오늘 처음찍은 딸 여권사진.!
한번에 너무 잘찍어서 놀랬어요.~~~~
사진도 이쁘게 잘나왔다.
마션포스터는 생각지 못한 뽀너스

#여권사진 #증명사진#박훔바 #3세 #세살 #22개월 #여권 #오진관 #오진관노원점 #마션 #Martion #딸 #딸바보 #모델 #아기모델 #베이비
16 6 10 August, 2019
@et_hcy_08042 Profile picture

@et_hcy_08042

Anh là cả một nguồn sống 👍 Người đàn ông quyền lực nhất Sao Hoả là anh ❤️ cre:dear hoa péo #et #follow #saohoa #huachenyu #yuchenhua #martion

Anh là cả một nguồn sống 👍 Người đàn ông quyền lực nhất Sao Hoả là anh ❤️ cre:dear hoa péo #et #follow #saohoa #huachenyu #yuchenhua #martion
13 0 1 August, 2019
Tomahawk served by our Chef
.
#Martion #tomahawk #greatwestern
99 5 21 July, 2019
@astrophileac Profile picture

@astrophileac

Tommorow's aftenoon will be exciting .... . 🎉😎✌💥🔭🚀🇮🇳🇮🇳 .

Comeback of chandrayan 2 .

Follow .
@astrophile_ac .

#moon #isro #nasa #mars #redplanet #kalam #apjabdulkalam #martion #spacefacts #space #spacecraft #spacex #spacestation #spaceexplorer #spaceexploration #elonmusk #oterspace #intersteller #solar

Tommorow's aftenoon will be exciting .... . 🎉😎✌💥🔭🚀🇮🇳🇮🇳 .

Comeback of chandrayan 2 .

Follow .
 @astrophile_ac .

#moon #isro #nasa #mars #redplanet #kalam #apjabdulkalam #martion #spacefacts #space #spacecraft #spacex #spacestation #spaceexplorer #spaceexploration #elonmusk #oterspace #intersteller #solar
22 0 21 July, 2019
@astrophileac Profile picture

@astrophileac

👉FoR CuRrEnT AfFaIrS On AsTrOnOmY🌎 👉AmAzInG FaCtS FoR SpAcE LoViNg CuRiOsItY MiNdEd HuMaNs✌
👉ScIeNcE & TeChNo StUfFs 🛠
@astrophile_ac .

#moon #gravity #attitude #humans #mars #redplanet #martion #spacefacts #space #spacecraft #spacex #spacestation

👉FoR CuRrEnT AfFaIrS On AsTrOnOmY🌎 👉AmAzInG FaCtS FoR SpAcE LoViNg CuRiOsItY MiNdEd HuMaNs✌
👉ScIeNcE & TeChNo StUfFs 🛠
@astrophile_ac .

#moon #gravity #attitude #humans #mars #redplanet #martion #spacefacts #space #spacecraft #spacex #spacestation
15 0 21 July, 2019
@damion.marta Profile picture

@damion.marta

Gracias por hacerme esto te quiero jeje @shinesxdamion @damion.ot2018 @marta.ot2018

Gracias por hacerme esto te quiero jeje @shinesxdamion @damion.ot2018 @marta.ot2018
113 46 19 July, 2019
Camp in Korea
#camp #계곡 #감성 #감성캠 #Martion
6 0 18 July, 2019
@damion.marta Profile picture

@damion.marta

~No quiero echarte de menos~
@marta.ot2018 @damion.ot2018

~No quiero echarte de menos~ 
@marta.ot2018 @damion.ot2018
88 19 12 July, 2019
@caseysaquatics Profile picture

@caseysaquatics

Long Beach, California

I took the day to relax and do some #coral crate digging. I went to my normal #fish spot to get some fish food. I get a glimpse of some tanks full of coral. I was like #🤭 #🤫 and fast walked over 🏃🏻‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️.
I found this absolutely #dropdeadgorgeous #pectinia .

What should we name it?

#caseysaquatics #aquarium #aquariums #whatshouldwenameit #coralreef #corals #bigbang #jokersdemise #groundzero #martianmoneyshot #martion

I took the day to relax and do some #coral crate digging. I went to my normal #fish spot to get some fish food. I get a glimpse of some tanks full of coral. I was like #🤭 #🤫 and fast walked over 🏃🏻‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️.
I found this absolutely #dropdeadgorgeous #pectinia .

What should we name it?

#caseysaquatics #aquarium #aquariums #whatshouldwenameit #coralreef #corals #bigbang #jokersdemise #groundzero #martianmoneyshot #martion
194 0 3 July, 2019
@here_is_iran_persia Profile picture

@here_is_iran_persia

🇮🇷
کوه های مریخی ، چابهار، سیستان و بلوچستان 🇬🇧Martion mountain, Chabahar city, Sistand and Baluchestan province🔷 🇹🇷Mersin dağları, Çabehar şehri Sistan ve Beluçestan ili
🔷 #جهان #ایران #سیستانوبلوچستان #سیستان_و_بلوچستان #چابهار #کوه #کوه_های_مریخی #مریخ #مریخی #اینجا_ایران_است #ایرانگردی #توریست #کویر
#world #iran #sistan_and_baluchestan #chabahar #martion #martion_mountain #mountain #must_see_iran #here_is_iran #dağ #mersin #tahran

🇮🇷
کوه های مریخی ، چابهار، سیستان و بلوچستان 🇬🇧Martion mountain, Chabahar city, Sistand and Baluchestan province🔷 🇹🇷Mersin dağları, Çabehar şehri Sistan ve Beluçestan ili
🔷#جهان #ایران #سیستانوبلوچستان #سیستان_و_بلوچستان #چابهار #کوه #کوه_های_مریخی #مریخ #مریخی #اینجا_ایران_است #ایرانگردی #توریست #کویر 
#world #iran #sistan_and_baluchestan #chabahar #martion #martion_mountain #mountain #must_see_iran #here_is_iran #dağ #mersin #tahran
16 0 30 June, 2019
@mamadil_kemaman Profile picture

@mamadil_kemaman

Hari nie dapat suprise birthday yang mengejutkan dari my husband Abu Darwisy and my lady boss Ieda Mubarak💜💜 Suami ku memang pakar dalam buat suprise nie, ok kali nie kita dah terkena suka lah tu kan😎

Alhamdulillah ya Allah terima kasih kerana engkau hadirkan ramai insan2 yang amat menyayangiku,tak lupa juga sahabat2 di alam maya yang bagi wish kat kita love you so much😘

Uols nampak tak air apa kat depan zai tu, kalu uols nak tahu tu lah minuman kegemaran zai semestinya susu rizqi coklat by #mamadil.

Tqsm buat suamiku tersayang kerana selalu bahagiakan kita dan anak2, my lady boss tqsm jugak untuk flower yang cantik tu i like😍

#mamadilzai
#suprisebirthday2019
#martion

Hari nie dapat suprise birthday yang mengejutkan dari my husband Abu Darwisy and my lady boss Ieda Mubarak💜💜 Suami ku memang pakar dalam buat suprise nie, ok kali nie kita dah terkena suka lah tu kan😎

Alhamdulillah ya Allah terima kasih kerana engkau hadirkan ramai insan2 yang amat menyayangiku,tak lupa juga sahabat2 di alam maya yang bagi wish kat kita love you so much😘

Uols nampak tak air apa kat depan zai tu, kalu uols nak tahu tu lah minuman kegemaran zai semestinya susu rizqi coklat by #mamadil.

Tqsm buat suamiku tersayang kerana selalu bahagiakan kita dan anak2, my lady boss tqsm jugak untuk flower yang cantik tu i like😍

#mamadilzai
#suprisebirthday2019
#martion
24 0 26 June, 2019
@dela_journey Profile picture

@dela_journey

Hahaha Al kisah nak menyedut smoothie susu rizqi strawberry, chocolate..semua boleh.. Jom slurppp uollsss.. Gunaydins.. #susustrawberrymamadil #susuviral #bazarinsta #bazarpaknilmalaysia #martion #sodaptekak #jjcm #susurizqismoothie

Hahaha Al kisah nak menyedut smoothie susu rizqi strawberry, chocolate..semua boleh.. Jom slurppp uollsss.. Gunaydins.. #susustrawberrymamadil #susuviral #bazarinsta #bazarpaknilmalaysia #martion #sodaptekak #jjcm #susurizqismoothie
9 0 11 June, 2019
@damion.marta Profile picture

@damion.marta

Estás fotos me encantan y me apetecía subirlas je🙃.
Ahora siempre pongo esta carita 🙃
La primera foto es en Bilbao y la segunda creo que también pero no lo sé, si alguien lo sabe me gustaría que me lo dijese jiju🦋
Estoy muy feliz últimamente ajaj salu2
JAJAJJAJA no sé porque pongo esto aquí lol
Se que nadie va a leer esto, pero si alguien lo lee: Tequiero💜
#operaciontriunfo #ot #martion #marta #damion #albalia #dafrica #martia #damionot #somos #martaot #martasango #damionfrost #albareche #famous #ot2018

Estás fotos me encantan y me apetecía subirlas je🙃.
Ahora siempre pongo esta carita 🙃
La primera foto es en Bilbao y la segunda creo que también pero no lo sé, si alguien lo sabe me gustaría que me lo dijese jiju🦋
Estoy muy feliz últimamente ajaj salu2
JAJAJJAJA no sé porque pongo esto aquí lol
Se que nadie va a leer esto, pero si alguien lo lee: Tequiero💜
#operaciontriunfo #ot #martion #marta #damion #albalia #dafrica #martia #damionot #somos #martaot #martasango #damionfrost #albareche #famous #ot2018
79 4 4 June, 2019

Top #martion posts

@markushomm Profile picture

@markushomm

Speaker testing day one! 👍 #martion #bullfrog

Speaker testing day one! 👍#martion #bullfrog
178 5 29 November, 2017
@amriyaman87 Profile picture

@amriyaman87

ACU TAG NAMA SAING2 ORANG GANU
HOK DOK PERNOH MAKAN TOMAHAWK
MARTION NOK V MAKAN FREE TOMAHAWK.
.
.
Berasa nak makan steak, nak makan burger, nak makan Giant Plate!
Nok rilek rilek pun boleh di Martion.
.
Martion nok beri makan #Tomohawk hok paling sedap sekali setiap minggu dan berbelanja di Martion dengan RM 100 dalam satu resit berpeluang menang Motor Honda Wave !!!
.
.
Syarat syarat contest Makan Tomohawk Free !!!
.
#LIKE page Martion
.
#SHARE Video ni Beserta Caption yang menarik
.
#TAG 5 rakan anda
.
Pemenang akan dipilih setiap minggu
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT!!!!
.
.
🕰 Waktu Operasi .
3.00 PM hingga 12 AM
Setiap Hari
Kecuali Rabu Minggu Pertama dan Ketiga setiap Bulan
.
📍Lokasi Kami:
.
📌 Cawangan Kuala Terengganu
.
https://goo.gl/maps/knhSJCYVfwnnBb5n7
.
Landmark: Sebelah DIY/Digi Centre Kuala Terengganu
.
📌 Cawangan Dungun
.
https://goo.gl/maps/rvR1co3R29F7xAyBA
.
Landmark: Sek Menengah Sura/Sura Tengah
.
Untuk seberang pertanyaan dan tempahan:
.
📱 Cawangan Kuala Terengganu
.
https://wa.me/60166556996
.
📱 Cawangan Dungun
.
.https://wa.me/60189174669

#Martion
#MartionKT
#MartionSteakHouse

ACU TAG NAMA SAING2 ORANG GANU
HOK DOK PERNOH MAKAN TOMAHAWK
MARTION NOK V MAKAN FREE TOMAHAWK.
.
.
Berasa nak makan steak, nak makan burger, nak makan Giant Plate!
Nok rilek rilek pun boleh di Martion.
.
Martion nok beri makan #Tomohawk hok paling sedap sekali setiap minggu dan berbelanja di Martion dengan RM 100 dalam satu resit berpeluang menang Motor Honda Wave !!!
.
.
Syarat syarat contest Makan Tomohawk Free !!!
.
#LIKE page Martion
.
#SHARE Video ni Beserta Caption yang menarik
.
#TAG 5 rakan anda
.
Pemenang akan dipilih setiap minggu
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT!!!!
.
.
🕰 Waktu Operasi .
3.00 PM hingga 12 AM
Setiap Hari
Kecuali Rabu Minggu Pertama dan Ketiga setiap Bulan
.
📍Lokasi Kami:
.
📌 Cawangan Kuala Terengganu
.
https://goo.gl/maps/knhSJCYVfwnnBb5n7
.
Landmark: Sebelah DIY/Digi Centre Kuala Terengganu
.
📌 Cawangan Dungun
.
https://goo.gl/maps/rvR1co3R29F7xAyBA
.
Landmark: Sek Menengah Sura/Sura Tengah
.
Untuk seberang pertanyaan dan tempahan:
.
📱 Cawangan Kuala Terengganu
.
https://wa.me/60166556996
.
📱 Cawangan Dungun
.
.https://wa.me/60189174669

#Martion
#MartionKT
#MartionSteakHouse
119 13 6 May, 2019
@atelier_dimanche Profile picture

@atelier_dimanche

Nantes, France

Le concours est terminé ! Félicitations à @mms_lr qui gagne ce porte-monnaie Cabourg 🍀🙌🏼 et pour tous vous remercier de vos supers commentaires, le code M-ART-ION est valable une semaine de plus et vous offre 20% de réduction sur tout l’e-shoo jusqu’à dimanche soir ✌🏻et enfin, un grand merci à @m.art.ion pour cette jolie collaboration très naturelle 😘
-
-
-
-
#atelierdimanche #concours #martion #artisanat #handmade #leathergood #leathercraft #petitemaroquinerie #portemonnaie #cabourg #slowlife #nantes

Le concours est terminé ! Félicitations à @mms_lr qui gagne ce porte-monnaie Cabourg 🍀🙌🏼 et pour tous vous remercier de vos supers commentaires, le code M-ART-ION est valable une semaine de plus et vous offre 20% de réduction sur tout l’e-shoo jusqu’à dimanche soir ✌🏻et enfin, un grand merci à @m.art.ion pour cette jolie collaboration très naturelle 😘
-
-
-
-
#atelierdimanche #concours #martion #artisanat #handmade #leathergood #leathercraft #petitemaroquinerie #portemonnaie #cabourg #slowlife #nantes
102 1 16 April, 2018
@makhlokmacho Profile picture

@makhlokmacho

Martion

Baju kucing berseluar bunge bunge... kau potong rambut dengan salah orang. dah nampak macam... seorang pengkid yang down sindrome. tahu? takpelah. asalkan adik bahagia dan orang masih kenal siapa @afiathorrr hehe. dia sangat super lapar ni! Bengah kena bagi dia makan kekenyang dekat cafe hipsthorrr #Martion Dungun ni.

Baju kucing berseluar bunge bunge... kau potong rambut dengan salah orang. dah nampak macam... seorang pengkid yang down sindrome. tahu? takpelah. asalkan adik bahagia dan orang masih kenal siapa @afiathorrr hehe. dia sangat super lapar ni! Bengah kena bagi dia makan kekenyang dekat cafe hipsthorrr #Martion Dungun ni.
14,524 42 28 February, 2017
@redkina_da Profile picture

@redkina_da

Gewölbe

playing #rheinrhythmik tonight with custom made #martion audio system 🔊🗯⚙️

playing #rheinrhythmik tonight with custom made #martion audio system 🔊🗯⚙️
178 1 11 August, 2018
@movie_baz Profile picture

@movie_baz

.
12 سکانس از انیمیشن های مشهور که با الهام از فیلمهای سینمایی ساخته شدند.
قسمت ششم
در آخرین فیلم از مجموعه عصر یخبندان، موجود خنده دار در پی دستیابی به بلوط خود وارد فضا می شود. این سکانس نگاهی طنز آمیز به فیلم های هالیوودی متعددی مانند بیگانه، جاذبه، مریخی؛ آرماگدون و مواردی از این دست دارد. سازندگان فیلم حتی از موسیقی های مشابه برای این صحنه استفاده کردند.
.
#animation #film #movie #gravity #iceage #martion #hollywood #cartoon #iceage5

.
12 سکانس از انیمیشن های مشهور که با الهام از فیلمهای سینمایی ساخته شدند. 
قسمت ششم
در آخرین فیلم از مجموعه عصر یخبندان، موجود خنده دار در پی دستیابی به بلوط خود وارد فضا می شود. این سکانس نگاهی طنز آمیز به فیلم های هالیوودی متعددی مانند بیگانه، جاذبه، مریخی؛ آرماگدون و مواردی از این دست دارد. سازندگان فیلم حتی از موسیقی های مشابه برای این صحنه استفاده کردند.
.
#animation #film #movie #gravity #iceage #martion #hollywood #cartoon #iceage5
248 0 27 May, 2017