#malaysiapageantnews Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

13.1
average comments
262.8
average likes
@lerusi_k Profile picture

@lerusi_k

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Miss Blockchain 2019 🏆🎬
places:

Special nomination “princess Miss Blockchain 2019” - Valeria Vasilieva👸🏽👑💋 .
1. place “Miss Blockchain 2019” - Carolina Kupor👑
2. place “vice-miss Blockchain 2019” - Olesja Dimitraš👑
3. place “miss talan” Milena
4. place “miss grace” Elaterina Chaklidi
5. place “miss charm” Maria Vetstomova
6. place “miss elegance” Ekaterina Beljaeva
7. place “miss sweet” Alina
8.place “miss admiration” Maria
9. place “miss superiority” Alina Savenkova 📸 @l_angel_o_pardo #MissBlockchain2019 #OctoberFashionDay2019 #MissBest

#beautycontest #pageant #beauty #missearth #beautyqueen #beautypageant #model #pageantqueen #pageantworld #missuniverse #beautyworld #pageantnews #pageantry #pasarela #beautyinfo #malaysiapageantnews #pageantportal #queen #pageantinfo #mpn #pageantinstagram #missworld #missinternational #santodomingo #hotbody #casting

Miss Blockchain 2019 🏆🎬
places:

Special nomination “princess Miss Blockchain 2019” - Valeria Vasilieva👸🏽👑💋 .
1. place “Miss Blockchain 2019” - Carolina Kupor👑
2. place “vice-miss Blockchain 2019” - Olesja Dimitraš👑
3. place “miss talan” Milena
4. place “miss grace” Elaterina Chaklidi
5. place “miss charm” Maria Vetstomova
6. place “miss elegance” Ekaterina Beljaeva
7. place “miss sweet” Alina
8.place “miss admiration” Maria
9. place “miss superiority” Alina Savenkova 📸 @l_angel_o_pardo #MissBlockchain2019 #OctoberFashionDay2019 #MissBest

#beautycontest #pageant #beauty #missearth #beautyqueen #beautypageant #model #pageantqueen #pageantworld #missuniverse #beautyworld #pageantnews #pageantry #pasarela #beautyinfo #malaysiapageantnews #pageantportal #queen #pageantinfo #mpn #pageantinstagram #missworld #missinternational #santodomingo #hotbody #casting
85 1 3 hours ago
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

@meldequanne dihari baharu minggu kuarantin Miss Grand International 2019. Aktiviti yang dijangka pada hari ini adalah menyertai lawatan ke steten tv Venezuela dalam beberapa program rancangan temubual di Televen TV..
.
P/s - seperti biasa @meldequanne tampil menawan dengan setiap outfit yang digayakan!!😍❤️😍🥰...
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn

@meldequanne dihari baharu minggu kuarantin Miss Grand International 2019. Aktiviti yang dijangka pada hari ini adalah menyertai lawatan ke steten tv Venezuela dalam beberapa program rancangan temubual di Televen TV..
.
P/s - seperti biasa @meldequanne tampil menawan dengan setiap outfit yang digayakan!!😍❤️😍🥰...
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn
186 12 8 hours ago
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

The first contestant for Miss Charm International 2020 from Singapore 🇸🇬, @bernadettebelle was crowned as a Miss Charm Singapore 2029 last night during grand final Miss Singapore Universe 2019... Congratulations ❤️!!!..
.
.
#pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram #beautyinfo #beautyworld #beautypageant #beautyqueen #beautycontest #queen #beauty #crown #sash #gown #malaysiapageantnews #mpn

The first contestant for Miss Charm International 2020 from Singapore 🇸🇬, @bernadettebelle was crowned as a Miss Charm Singapore 2029 last night during grand final Miss Singapore Universe 2019... Congratulations ❤️!!!..
.
.
#pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram #beautyinfo #beautyworld #beautypageant #beautyqueen #beautycontest #queen #beauty #crown #sash #gown #malaysiapageantnews #mpn
65 5 11 hours ago
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

Hotpicks from Official media @misscosmopolitanworld 2019 @real_missosology .. .
Here's the first Hot Picks for Miss Cosmopolitan World 2019 based on the contestants' performance, fan base/engagement & impressions during the past 10 days. The list is still subject to change as the pageant progresses!

Australia’s Kymberlee Street is currently leading the pack! After observing all the girls closely, we feel that she may easily snatch the crown for her country with her dazzling beauty and very likeable personality. Ranked second is pageant veteran Miss Finland, Anna Opalko who is smart, extremely charming and has an angelic smile. At number 3 is Miss Netherlands, Marit Beets. This vlogger knows how to make her presence felt, is always consistent & well-polished in most occasions. She’s followed very closely by the admirable beauties from Russia, Nepal & Georgia! Keep voting for your favorites here: https://facebook.com/media/set/?set=a.3052393838110193&type=3

1. Australia
2. Finland
3. Netherlands
4. Russia
5. Nepal
6. Georgia
7. Malaysia
8. Hong Kong
9. Czech Republic
10. Japan
11. Mexico
12. Myanmar
13. Zimbabwe
14. Philippines
15. New Zealand
16. Moldova
.........
#misscosmopolitanworld #misscosmopolitanworld2019 #misscosmopolitanworldmalaysia #misscosmopolitanworldmalaysia2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram #beautyinfo #beautyworld #beautypageant #beautyqueen #beautycontest #queen #beauty #crown #sash #gown #malaysiapageantnews #mpn

Hotpicks from Official media @misscosmopolitanworld 2019 @real_missosology .. .
Here's the first Hot Picks for Miss Cosmopolitan World 2019 based on the contestants' performance, fan base/engagement & impressions during the past 10 days. The list is still subject to change as the pageant progresses!

Australia’s Kymberlee Street is currently leading the pack! After observing all the girls closely, we feel that she may easily snatch the crown for her country with her dazzling beauty and very likeable personality. Ranked second is pageant veteran Miss Finland, Anna Opalko who is smart, extremely charming and has an angelic smile. At number 3 is Miss Netherlands, Marit Beets. This vlogger knows how to make her presence felt, is always consistent & well-polished in most occasions. She’s followed very closely by the admirable beauties from Russia, Nepal & Georgia! Keep voting for your favorites here: https://facebook.com/media/set/?set=a.3052393838110193&type=3

1. Australia
2. Finland
3. Netherlands
4. Russia
5. Nepal
6. Georgia
7. Malaysia
8. Hong Kong
9. Czech Republic
10. Japan
11. Mexico
12. Myanmar
13. Zimbabwe
14. Philippines
15.  New Zealand
16. Moldova
.........
#misscosmopolitanworld #misscosmopolitanworld2019 #misscosmopolitanworldmalaysia #misscosmopolitanworldmalaysia2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram #beautyinfo #beautyworld #beautypageant #beautyqueen #beautycontest #queen #beauty #crown #sash #gown #malaysiapageantnews #mpn
73 3 15 hours ago
@misstourisminternational Profile picture

@misstourisminternational

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 18th Oct 2019, 11:21am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Cambodia
3. Uganda
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 18th Oct 2019, 11:21am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Cambodia 
3. Uganda 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
161 14 17 hours ago
@genpi.sulut Profile picture

@genpi.sulut

Wonderful Indonesia

@gabepatricia 🇮🇩 (Miss Tourism International Indonesia 2019). WATU ULO : The Incarnation

Desir ombak di permukaan laut sampai ke pantai. Terdengar begitu lembut beriringan dengan hembusan angin yang seakan bersenandung dan memanggil.

Jauh dari kedalaman laut yang seakan bergetar. Deru ombak dan kekuatan yang luar biasa menyatukan Watu Ulo di bagian selatan Jawa Timur yang terpisah dari 3 bagian dan membangunkan sang Nogo Rojo(Wujud asli Watu Ulo) dari tidur panjangnya dan ia pun melihat sosok seorang putri yang dia kenal dan sangat dirindukan melintas menembus permukaan laut lepas.

Dia begitu cantik, anggun berbalut gaun hijau menjuntai berhiaskan batu permata yang berkilauan memancarkan sinar-sinar membalut tubuhnya yang indah dari debur ombak yang bertautan. Dari cahaya dimata nya terlihat cinta dan ketegaran yang mendalam namun tak setetespun air mata ia tampakkan.

Bagi Nogo Rojo sang Putri adalah lambang cinta, kekuatan, perjuangan, kepemimpinan dan pengorbanan wanita. Kesetiaan Nogo Rojo untuk menjaga harta berharga milik sang Putri lah yang membuat sang Putri mengupayakan segala cara untuk menyelamatkan Nogo Rojo.

Harta tersebut bukan hanya emas permata atau intan berlian namun hati sang Putri. Walaupun sebagai gantinya adalah jiwa sang Putri yang tidak bisa lagi meninggalkan kerajaan Laut Selatan Indonesia selamanya.

Costume by @jemberfashioncarnaval
Photo by @h2photography
______

GenPI (Generasi Pesona Indonesia) adalah komunitas yang dibentuk oleh Kementerian Pariwisata Republik Indonesia.

INSTAGRAM RESMI KEMENPAR RI :
@pesonaid_travel | @indtravel | @kemenpar

Salam GenPI #GAASSS
Salam Pesona Indonesia #WONDERFUL

#GenPI #GenPISulut #MissTourismInternational2019 #MTI2019 #MissPopularity2019 #voting
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone #Indonesia #Tourism #kaskado #pageant #pageants

@gabepatricia 🇮🇩 (Miss Tourism International Indonesia 2019). WATU ULO : The Incarnation

Desir ombak di permukaan laut sampai ke pantai. Terdengar begitu lembut beriringan dengan hembusan angin yang seakan bersenandung dan memanggil.

Jauh dari kedalaman laut yang seakan bergetar. Deru ombak dan kekuatan yang luar biasa menyatukan Watu Ulo di bagian selatan Jawa Timur yang terpisah dari 3 bagian dan membangunkan sang Nogo Rojo(Wujud asli Watu Ulo) dari tidur panjangnya dan ia pun melihat sosok seorang putri yang dia kenal dan sangat dirindukan melintas menembus permukaan laut lepas.

Dia begitu cantik, anggun berbalut gaun hijau menjuntai berhiaskan batu permata yang berkilauan memancarkan sinar-sinar membalut tubuhnya yang indah dari debur ombak yang bertautan. Dari cahaya dimata nya terlihat cinta dan ketegaran yang mendalam namun tak setetespun air mata ia tampakkan.

Bagi Nogo Rojo sang Putri adalah lambang cinta, kekuatan, perjuangan, kepemimpinan dan pengorbanan wanita. Kesetiaan Nogo Rojo untuk menjaga harta berharga milik sang Putri lah yang membuat sang Putri mengupayakan segala cara untuk menyelamatkan Nogo Rojo.

Harta tersebut bukan hanya emas permata atau intan berlian namun hati sang Putri. Walaupun sebagai gantinya adalah jiwa sang Putri yang tidak bisa lagi meninggalkan kerajaan Laut Selatan Indonesia selamanya.

Costume by @jemberfashioncarnaval
Photo by @h2photography
______

GenPI (Generasi Pesona Indonesia) adalah komunitas yang dibentuk oleh Kementerian Pariwisata Republik Indonesia.

INSTAGRAM RESMI KEMENPAR RI :
@pesonaid_travel | @indtravel | @kemenpar

Salam GenPI #GAASSS
Salam Pesona Indonesia #WONDERFUL

#GenPI #GenPISulut #MissTourismInternational2019 #MTI2019 #MissPopularity2019 #voting
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone #Indonesia #Tourism #kaskado #pageant #pageants
115 0 18 hours ago
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

Satu lagi page latin yang meletakkan @meldequanne Antara yang terbaik dari asia untuk edisi MGI 2019😍❤️🥰🇲🇾...
.
From @arquitectodemisses - Culmino mi top de las mejores en SWINSUIT con Malaysia una de las Asiáticas más bellas y con una actitud arrolladora, Thailand me encantó su triple giro ella sabe de qué trata el concurso, Panamá es la mejor negra de la edición su pasarela exótica y sensual sin mucho esfuerzo y Paraguay ame el dinamismo de su pasarela al final... Love it ...
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn

Satu lagi page latin yang meletakkan @meldequanne Antara yang terbaik dari asia untuk edisi MGI 2019😍❤️🥰🇲🇾...
.
From @arquitectodemisses - Culmino mi top de las mejores en SWINSUIT con Malaysia una de las Asiáticas más bellas y con una actitud arrolladora, Thailand me encantó su triple giro ella sabe de qué trata el concurso, Panamá es la mejor negra de la edición su pasarela exótica y sensual sin mucho esfuerzo y Paraguay ame el dinamismo de su pasarela al final... Love it ...
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn
154 18 17 October, 2019
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

Yessss!!!! Dengan yakin @meldequanne melenggang!!! Semua on point!!! Cantikkkkk!!!!😍😍❤️🇲🇾😍❤️😭😭😭😭...
.
P/s - Admin sure lepas ni Mel akan sentiasa diperhatikan oleh pemerhati pageant dunia!!!! One of the strongest MGI 2019!!!!..
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn

Yessss!!!! Dengan yakin @meldequanne melenggang!!! Semua on point!!! Cantikkkkk!!!!😍😍❤️🇲🇾😍❤️😭😭😭😭...
.
P/s - Admin sure lepas ni Mel akan sentiasa diperhatikan oleh pemerhati pageant dunia!!!! One of the strongest MGI 2019!!!!..
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn
352 49 17 October, 2019
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

Jangan lupa jam 9.30 malam ini kita support @meldequanne untuk sesi Best In Swimsuit Competition, Miss Grand International 2019.. 😍❤️..
.
P/s - Biar dunia tengok @meldequanne melenggang 😍😍😍... jangan nnt ade yg komen hitam tu hitam ni pada hal yang sebenarnya HATI KAU YANG HITAM DENGKI DENGAN WAKIL ORANG!!!!! #seemylevel ..
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn

Jangan lupa jam 9.30 malam ini kita support @meldequanne untuk sesi Best In Swimsuit Competition, Miss Grand International 2019.. 😍❤️..
.
P/s - Biar dunia tengok @meldequanne melenggang 😍😍😍... jangan nnt ade yg komen hitam tu hitam ni pada hal yang sebenarnya HATI KAU YANG HITAM DENGKI DENGAN WAKIL ORANG!!!!! #seemylevel ..
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn
86 4 17 October, 2019
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

Tahukah anda mahkota yang digayakan oleh @meldequanne Miss Grand Malaysia 2019 sewaktu The Historic Crowns Fashion Show semalam adalah dari Valeria Badell, pemenang Reina HispanoAmericana Venezuela 🇻🇪 2019??? Ianya adalah mahkota baharu yang direka dan dibuat oleh @gwittels untuk wakil Reina HispanoAmericana Venezuela 2019 dan jika diteliti ianya hampir serupa dengan mahkota Miss Grand Venezuela 2019 😍❤️🥰..
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn

Tahukah anda mahkota yang digayakan oleh @meldequanne Miss Grand Malaysia 2019 sewaktu The Historic Crowns Fashion Show semalam adalah dari Valeria Badell, pemenang Reina HispanoAmericana Venezuela 🇻🇪 2019??? Ianya adalah mahkota baharu yang direka dan dibuat oleh @gwittels untuk wakil Reina HispanoAmericana Venezuela 2019 dan jika diteliti ianya hampir serupa dengan mahkota Miss Grand Venezuela 2019 😍❤️🥰..
.
#missgrandmalaysia #missgrandmalaysia2019 #missgrandinternational #missgrandinternational2019 #missgrandsabah2019 #missgrandsabah #missgrandindonesia #missgrandthailand #missgrandvenezuela
#pageant #pageantinfo #news #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #malaysiapageantnews #mpn
327 22 17 October, 2019
@misstourismuganda Profile picture

@misstourismuganda

Kampala, Uganda

Have you cast your vote today for Uganda 🇺🇬 🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda
3. Cambodia
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp

Have you cast your vote today for Uganda 🇺🇬 🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda 
3. Cambodia 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
133 2 17 October, 2019
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

The new Miss Tourism Queen Worldwide Malaysia 2019 is @weiwei_0114 .. she is now heading to Manila, Philippines for pageant weeks Miss Tourism Queen Worldwide 2019.. Good Luck and All the best ❤️😍🇲🇾..
.
P/s - Last year our Queen @diorcyndee won the 4th Runner Up Miss Tourism Queen Worldwide 2018..
.
#misstourismqueenworldwidemalaysia #misstourismqueenworldwidemalaysia2019 #misstourismqueenworldwidemalaysia2018 #misstourismqueenworldwide #misstourismqueenworldwide2018 #misstourismqueenworldwide2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #crown #tourism #worldwide #malaysiapageantnews #mpn

The new Miss Tourism Queen Worldwide Malaysia 2019 is @weiwei_0114 .. she is now heading to Manila, Philippines for pageant weeks Miss Tourism Queen Worldwide 2019.. Good Luck and All the best ❤️😍🇲🇾..
.
P/s - Last year our Queen @diorcyndee won the 4th Runner Up Miss Tourism Queen Worldwide 2018..
.
#misstourismqueenworldwidemalaysia #misstourismqueenworldwidemalaysia2019 #misstourismqueenworldwidemalaysia2018 #misstourismqueenworldwide #misstourismqueenworldwide2018 #misstourismqueenworldwide2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram  #beauty #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #crown #tourism #worldwide #malaysiapageantnews #mpn
64 2 17 October, 2019
@dpidamu Profile picture

@dpidamu

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda
3. Cambodia
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
#DPIdaMU 💫

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda 
3. Cambodia 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
#DPIdaMU 💫
1,937 50 17 October, 2019
@eljohn.pageants Profile picture

@eljohn.pageants

Jakarta, Indonesia

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda
3. Cambodia
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda 
3. Cambodia 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
186 5 17 October, 2019
@eljohn.pageants Profile picture

@eljohn.pageants

Jakarta, Indonesia

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda
3. Cambodia
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda 
3. Cambodia 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
123 3 17 October, 2019
@eljohn.pageants Profile picture

@eljohn.pageants

Jakarta, Indonesia

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda
3. Cambodia
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda 
3. Cambodia 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
320 1 17 October, 2019
@misstourisminternational Profile picture

@misstourisminternational

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda
3. Cambodia
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp

🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 17th Oct 2019, 11:48am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Indonesia
2. Uganda 
3. Cambodia 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. India
8. Mexico
9. Portugal
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#DownloadStarPhoneApp
249 44 17 October, 2019
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

PANGGIL KECEMASAN!!!! Kepada semua pageant fans Malaysia 🇲🇾 diharap anda dapat membantu wakil kita @geetha_william Miss Super Globe Malaysia 2019 dengan mengundi di FB PAGE rasmi MISS SUPER GLOBE..HARI INI ADALAH HARI TERAKHIR UNTUK MENGUNDI!!! Setakat kini MALAYSIA masih kekurangan undian.. come on guys bantu wakil kita untuk award MISS PEOPLES CHOICE!! SEBAB NEGARA2 JIRAN yang RAMAI TIDAK MENYERTAI PAGEANT INI!!! INILAH MASANYA KITA MENGUASAI UNDIAN 😁😁😁..
cara undian :
.
• Lawati dan LIKE FB page MISS SUPER GLOBE..
• Cari foto @geetha_william 🇲🇾 seperti di atas⬆️ di dalam ALBUM MISS PEOPLES CHOICE..
• LIKE & SHARE foto..
• Invite / tag kawan fb anda diruangan komen..
UNDIAN BERAKHIR HARI INI 17 Oktober 2019!!!!! #malaysiaboleh!!..
.
Contestants from 22 countries are competing for the title of MISS SUPER GLOBE 2019. We want the social media audience to select a contestant for the title of "MISS PEOPLES CHOICE". In this contest the general public can vote for their favorite model from any country and make them win this title.

The Rules of the contest are as follows:
1. Like Miss Super Globe page.
2. Like your favorite contestants photo .
3. Share the contestants photo on your timeline.
4.Invite your friends to like Miss Super Globe page and like & share photo from Miss Super Globe page of their favorite model.

The contestant with highest number of likes and shares will be announced as "MISS PEOPLES CHOICE" at the event.
So don't hold back show some love to your favorite contestant...
.
#misssuperglobemalaysia #misssuperglobemalaysia2019 #misssuperglobe #misssuperglobe2019
#kbjratukebaya #kbjratukebaya2019 #ratukebaya #ratukebaya2019 #pageant #pageantinfo #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #crown #malaysiapageantnews #mpn

PANGGIL KECEMASAN!!!! Kepada semua pageant fans Malaysia 🇲🇾 diharap anda dapat membantu wakil kita @geetha_william Miss Super Globe Malaysia 2019 dengan mengundi di FB PAGE rasmi MISS SUPER GLOBE..HARI INI ADALAH HARI TERAKHIR UNTUK MENGUNDI!!! Setakat kini MALAYSIA masih kekurangan undian.. come on guys bantu wakil kita untuk award MISS PEOPLES CHOICE!! SEBAB NEGARA2 JIRAN yang RAMAI TIDAK MENYERTAI PAGEANT INI!!! INILAH MASANYA KITA MENGUASAI UNDIAN 😁😁😁..
cara undian :
.
• Lawati dan LIKE FB page MISS SUPER GLOBE..
• Cari foto @geetha_william 🇲🇾 seperti di atas⬆️ di dalam ALBUM MISS PEOPLES CHOICE..
• LIKE & SHARE foto..
• Invite / tag kawan fb anda diruangan komen..
UNDIAN BERAKHIR HARI INI 17 Oktober 2019!!!!! #malaysiaboleh!!..
.
Contestants from 22 countries are competing for the title of MISS SUPER GLOBE 2019. We want the social media audience to select a contestant for the title of "MISS PEOPLES CHOICE". In this contest the general public can vote for their favorite model from any country and make them win this title.

The Rules of the contest are as follows: 
1. Like Miss Super Globe page.
2. Like your favorite contestants photo .
3. Share the contestants photo on your timeline.
4.Invite your friends to like Miss Super Globe page and like & share photo from Miss Super Globe page of their favorite model.

The contestant with highest number of likes and shares will be announced as "MISS PEOPLES CHOICE" at the event.
So don't hold back show some love to your favorite contestant...
.
#misssuperglobemalaysia #misssuperglobemalaysia2019 #misssuperglobe #misssuperglobe2019
#kbjratukebaya #kbjratukebaya2019 #ratukebaya #ratukebaya2019 #pageant #pageantinfo #pageantinstagram #pageantportal #pageantnews #pageantworld #pageantqueen #pageantry #beautyqueen #beautyworld #beautycontest #beautyinfo #queen #sash #crown #malaysiapageantnews #mpn
54 10 17 October, 2019
@malaysiapageantnews Profile picture

@malaysiapageantnews

Undi @_christinechai_ Miss Cosmopolitan World Malaysia 2019 bagi MISSOSOLOGISTS CHOICE 2019.. cara undian melalui :
.
• Lawati laman rasmi FB MISSOSOLOGY..
• LIKE FOTO @_christinechai_ 🇲🇾 seperti di atas ⬆️..
• SHARE foto ⬆️..
Undian berakhir pada 25 Oktober 2019, jam 5 petang..
.
Miss Cosmopolitan World 2019 | Missosologists' Choice Poll

To support your favorite, follow these simple steps:
1. LIKE the photo of your favorite contestant in this album.
2. SHARE your favorite contestant's photo in this album.
The contestant with the most number of Facebook photo likes will receive a sash & trophy during the Miss Cosmopolitan World 2019 coronation night.

VOTING CLOSES on Friday, October 25, 5PM Kuala Lumpur time. ...
#misscosmopolitanworld #misscosmopolitanworld2019 #misscosmopolitanworldmalaysia #misscosmopolitanworldmalaysia2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram #beautyinfo #beautyworld #beautypageant #beautyqueen #beautycontest #queen #beauty #crown #sash #gown #malaysiapageantnews #mpn

Undi @_christinechai_ Miss Cosmopolitan World Malaysia 2019 bagi MISSOSOLOGISTS CHOICE 2019.. cara undian melalui :
.
• Lawati laman rasmi FB MISSOSOLOGY..
• LIKE FOTO @_christinechai_ 🇲🇾 seperti di atas ⬆️..
• SHARE foto ⬆️..
Undian berakhir pada 25 Oktober 2019, jam 5 petang..
.
Miss Cosmopolitan World 2019 | Missosologists' Choice Poll

To support your favorite, follow these simple steps:
1. LIKE the photo of your favorite contestant in this album.
2. SHARE your favorite contestant's photo in this album. 
The contestant with the most number of Facebook photo likes will receive a sash & trophy during the Miss Cosmopolitan World 2019 coronation night.

VOTING CLOSES on Friday, October 25, 5PM Kuala Lumpur time. ...
#misscosmopolitanworld #misscosmopolitanworld2019 #misscosmopolitanworldmalaysia #misscosmopolitanworldmalaysia2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantinfo #pageantnews #pageantworld #pageantportal #pageantinstagram #beautyinfo #beautyworld #beautypageant #beautyqueen #beautycontest #queen #beauty #crown #sash #gown #malaysiapageantnews #mpn
38 4 17 October, 2019

Top #malaysiapageantnews posts

@pageantnow Profile picture

@pageantnow

The title "Miss Universe" was first used by the International Pageant of Pulchritude in 1926. This contest was held annually until 1935, when the Great Depression and other events preceding World War II led to its demise.The current Miss Universe pageant was founded in 1952 by Pacific Knitting Mills, a California-based clothing company and manufacturer of Catalina Swimwear. The company was the sponsor of the Miss America pageant until 1951, when the winner, Yolande Betbeze, refused to pose for publicity pictures wearing one of their swimsuits. In 1952, Pacific Knitting Mills organized the Miss USA and Miss Universe pageants, co-sponsoring them for decades to follow.The first Miss Universe Pageant was held in Long Beach, California in 1952. It was won by Armi Kuusela from Finland, who gave up her title, though not officially, to get married, shortly before her year was completed.

And here is our last 5 Miss universe queen's.... Miss Universe 2018 – @catriona_gray , Philippines🇵🇭
Miss Universe 2017 – @demileighnp, South Africa🇿🇦
Miss Universe 2016 – @irismittenaeremf , France🇫🇷
Miss Universe 2015 –@piawurtzbach , Philippines🇵🇭
Miss Universe 2014 – @paulinavegadiep, Colombia🇨🇴 Who do you guys think will become our next miss universe titleholder comment below❤️ #pageant #beauty #pageantry #beautyqueen #missuniverse #fashion #queen #beautypageant #model #pageantgirl #pageantnews #sash #crown #pageantqueen #pageantworld #pageantlife #style #beautiful #pageantinfo #pageantportal #missworld #malaysiapageantnews #mpn #makeup #pageantinstagram #beautyworld #beautyinfo #photoshoot #missearth #bhfyp

The title "Miss Universe" was first used by the International Pageant of Pulchritude in 1926. This contest was held annually until 1935, when the Great Depression and other events preceding World War II led to its demise.The current Miss Universe pageant was founded in 1952 by Pacific Knitting Mills, a California-based clothing company and manufacturer of Catalina Swimwear. The company was the sponsor of the Miss America pageant until 1951, when the winner, Yolande Betbeze, refused to pose for publicity pictures wearing one of their swimsuits. In 1952, Pacific Knitting Mills organized the Miss USA and Miss Universe pageants, co-sponsoring them for decades to follow.The first Miss Universe Pageant was held in Long Beach, California in 1952. It was won by Armi Kuusela from Finland, who gave up her title, though not officially, to get married, shortly before her year was completed.

And here is our last 5 Miss universe queen's.... Miss Universe 2018 – @catriona_gray , Philippines🇵🇭
Miss Universe 2017 – @demileighnp, South Africa🇿🇦
Miss Universe 2016 – @irismittenaeremf , France🇫🇷
Miss Universe 2015 –@piawurtzbach , Philippines🇵🇭
Miss Universe 2014 – @paulinavegadiep, Colombia🇨🇴 Who do you guys think will become our next miss universe titleholder comment below❤️ #pageant #beauty #pageantry #beautyqueen #missuniverse #fashion #queen #beautypageant #model #pageantgirl #pageantnews #sash #crown #pageantqueen #pageantworld #pageantlife #style #beautiful #pageantinfo #pageantportal #missworld #malaysiapageantnews #mpn #makeup #pageantinstagram #beautyworld #beautyinfo #photoshoot #missearth #bhfyp
1,867 88 20 July, 2019
@thaliathin Profile picture

@thaliathin

KLIA International Arrivals

Hi Malaysia, I’m back!

Thank you all for the support throughout this journey, am truly humbled by this experience... Thank you so much 😊👑

Hi Malaysia, I’m back!

Thank you all for the support throughout this journey, am truly humbled by this experience... Thank you so much 😊👑
480 31 24 September, 2019
@amynurtinie Profile picture

@amynurtinie

Unforgettable moment during Top 10 Announcement @missecointernational 2019
. .
Top 10 Miss Eco International 2019..
Ukraine 🇺🇦..
France 🇫🇷..
Philippines 🇵🇭..
Ecuador 🇪🇨..
Peru 🇵🇪..
Japan 🇯🇵..
Malaysia 🇲🇾..
Indonesia 🇮🇩..
USA 🇺🇸..
Paraguay 🇵🇾..
Congratulations ladies!
.
Beautiful earing by @ida_hanicomb
#missecomalaysia #missecomalaysia2019 #missecointernational #missecointernational2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantportal #pageantnews #pageantisntagram #pageantworld #pageantinfo #beauty #beautyqueen #beautycontest #beautyworld #beautyinfo #queen #sash #crown #malaysia #malaysiapageantnews #mpn

Unforgettable moment during Top 10 Announcement @missecointernational 2019
. .
Top 10 Miss Eco International 2019..
Ukraine 🇺🇦..
France 🇫🇷..
Philippines 🇵🇭..
Ecuador 🇪🇨..
Peru 🇵🇪..
Japan 🇯🇵..
Malaysia 🇲🇾..
Indonesia 🇮🇩..
USA 🇺🇸..
Paraguay 🇵🇾..
Congratulations ladies!
.
Beautiful earing by @ida_hanicomb 
#missecomalaysia #missecomalaysia2019 #missecointernational #missecointernational2019 #missmalaysia #pageant #pageantry #pageantportal #pageantnews #pageantisntagram #pageantworld #pageantinfo #beauty #beautyqueen #beautycontest #beautyworld #beautyinfo #queen #sash #crown #malaysia #malaysiapageantnews #mpn
947 17 1 April, 2019
@rhythmsinghrandhawa Profile picture

@rhythmsinghrandhawa

India

YOU ARE MAKING IT POSSIBLE! PLEASE KEEP VOTING AND HELP INDIA MAKE TO TOP 3! .
Make your friends and family vote. Every vote counts and makes a difference. .
.
@misstourisminternational 🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 15th Oct 2019, 11:22am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Cambodia
2. Uganda
3. Indonesia
4. Philippines
5. Georgia
6. Malaysia
7. Mexico
8. Portugal
9. India
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#downloadstarphoneapp

YOU ARE MAKING IT POSSIBLE! PLEASE KEEP  VOTING AND HELP INDIA MAKE TO TOP 3! .
Make your friends and family vote. Every vote counts and makes a difference. .
.
 @misstourisminternational 🧐 Check it out ! TOP 10 - Voting Result on 15th Oct 2019, 11:22am (Malaysia Local Time (GMT +8) )

1. Cambodia
2. Uganda 
3. Indonesia 
4. Philippines
5. Georgia 
6. Malaysia
7. Mexico
8. Portugal
9. India
10. Australia

Stay tuned to the latest result everyday!
.
.
#MissTourismInternational2019 #MTI2019 
#MissPopularity2019 #votingcampaign
#EmbracingVisitTrulyAsiaMalaysia2020
#beautypageant #internationalpageant
#DtouchEvent #malaysiapageantnews
#OneSmartStarMalaysia #StarPhone
#downloadstarphoneapp
809 16 15 October, 2019
@bodybypri Profile picture

@bodybypri

Baton has been passed.. Thank you for the wonderful year! Here’s to new adventures ❤️ . 📸: @feaeng

Baton has been passed.. Thank you for the wonderful year! Here’s to new adventures ❤️ . 📸: @feaeng
248 56 13 July, 2019
@crownforces Profile picture

@crownforces

MISS TOURISM INTERNATIONAL - This year, Miss Tourism International 2019 World Final will be held on 8 November 2019 at Sunway Resort Hotel & Spa, Petaling Jaya, Malaysia. Source : official instgram @misstourisminternational
___
#MissTourismInternational  #MTI2019 #EmbracingVisitMalaysiaYear2020 #beautypageant #internationalpageant #cuticutimalaysia #tourismpageant #malaysia  #malaysiapageantnews #missturismointernacional #crownforces #A01

MISS TOURISM INTERNATIONAL - This year, Miss Tourism International 2019 World Final will be held on 8 November 2019 at Sunway Resort Hotel & Spa, Petaling Jaya, Malaysia. Source : official instgram @misstourisminternational
___
#MissTourismInternational #MTI2019 #EmbracingVisitMalaysiaYear2020 #beautypageant #internationalpageant #cuticutimalaysia #tourismpageant #malaysia #malaysiapageantnews #missturismointernacional #crownforces #A01
643 2 4 July, 2019