#malaysiaonline Instagram Photos & Videos

Yang lagi butuh bisnis yg bisa dijalan kan sambil bekerja,bisnis tanpa modal,bisnis tanpa resiko kerugian.
IM PARFUM solusinya...bisnis yg sudah menciptakan banyak entrepreneur sukses di usia muda.

kerja keras, percayalah besok akan lebih indah

IM PARFUM Original, Best Quality Produks
*Parfum bibit import
*Kwalitas aroma dan daya tahan terjamin dan sudah teruji,
*IM parfum memiliki varian aroma terlengkap,
*IM parfum cuma mengeluarkan satu jenis produk saja tidak ada yang lain
*IM parfum satu-satunya bisnis yang memiliki sistem bisnis anti rugi dan tidak ada resiko kerugian,karena bisa balik barang kembali uang
(bisnis bergaransi) 
Order n join bisnisnya
https://wa.me/6281362317746

#ys_sikumbang16_imparfume #imparfume_yantisikumbang_medan
#mendanhitz #hitsmedan #medancity #medanku #anakmedan  #olshopmedan  #shoponlinemalaysia #malaysia #kualalumpur #malaysian #malaysiaboleh #igshopmalaysia #malaysiaku #viralmalaysia #shopmurah #malaysiashoponline #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #malaysiaonly #malaysiaonlinestore #malaysianolineshopping  #malaysiaonlinecasino #malaysiaonlineclothing #sikumbang #sukusikumbang

Yang lagi butuh bisnis yg bisa dijalan kan sambil bekerja,bisnis tanpa modal,bisnis tanpa resiko kerugian.
IM PARFUM solusinya...bisnis yg sudah menciptakan banyak entrepreneur sukses di usia muda.

kerja keras, percayalah besok akan lebih indah

IM PARFUM Original, Best Quality Produks
*Parfum bibit import
*Kwalitas aroma dan daya tahan terjamin dan sudah teruji,
*IM parfum memiliki varian aroma terlengkap,
*IM parfum cuma mengeluarkan satu jenis produk saja tidak ada yang lain
*IM parfum satu-satunya bisnis yang memiliki sistem bisnis anti rugi dan tidak ada resiko kerugian,karena bisa balik barang kembali uang
(bisnis bergaransi)
Order n join bisnisnya
https://wa.me/6281362317746

#ys_sikumbang16_imparfume #imparfume_yantisikumbang_medan
#mendanhitz #hitsmedan #medancity #medanku #anakmedan #olshopmedan #shoponlinemalaysia #malaysia #kualalumpur #malaysian #malaysiaboleh #igshopmalaysia #malaysiaku #viralmalaysia #shopmurah #malaysiashoponline #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #malaysiaonly #malaysiaonlinestore #malaysianolineshopping #malaysiaonlinecasino #malaysiaonlineclothing #sikumbang #sukusikumbang

0 0 20 minutes ago
R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with colorful PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with colorful PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

0 0 1 hour ago
R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with colorful PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with colorful PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

0 0 1 hour ago
R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

3 0 1 hour ago
R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

0 0 1 hour ago
R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

0 0 1 hour ago
R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

R E A D Y S T O C K S.
💓C U T E size M with PomPom.
💓Wayuu Trenza is short handles bag
.
🔸All wayuu bag 1 piece only!
🔸Top quality Handmade by wayuu artisans Colombia.
🔸Material: Colombia made fine cotton threads.
🔸Can spot cleaning.
.
📲Whatsapp +60167168670 now !!
.
#wayuumii #wayuumiimsia #malaysia #kualalumpur #kl #selangor #penang #langkawi #sabah #kotakinabalu #pulautioman #pulauredang #wayuuindonesia #kuching #hkbag #hkbags #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #onlineshopmalaysia #手工编织 #針織 #編織袋 #begunik #begcantik #wayuumalaysia #wayuubagmalaysia #bohomalaysia #bohemianmalaysia #handmademalaysia #malaysiahandmade

0 0 1 hour ago
We have started our collaboration with the artisans of Tapai. Tapai is a social enterprise that promotes social integration of disabled people through work. The disabled people receive trainings and work on Tapai’s several products. We believe that their initiative is amazing and deserves more exposure! All the products will be hand-signed by the artisans. Thank you for your continuous support! #disabled #malaysiaboleh #malaysia #terengganu #knowwhomadeit #socialenterprise #dogood #ikutcarakita #empoweringwomen #malay #igersmy #malaysiaonline #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #barang #cantik #batik #batikmalaysia #batikganu

We have started our collaboration with the artisans of Tapai. Tapai is a social enterprise that promotes social integration of disabled people through work. The disabled people receive trainings and work on Tapai’s several products. We believe that their initiative is amazing and deserves more exposure! All the products will be hand-signed by the artisans. Thank you for your continuous support! #disabled #malaysiaboleh #malaysia #terengganu #knowwhomadeit #socialenterprise #dogood #ikutcarakita #empoweringwomen #malay #igersmy #malaysiaonline #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #barang #cantik #batik #batikmalaysia #batikganu

20 9 1 hour ago
🌹🌹Saba shop🌹🌹 for original Italian silver Rings with the best  prices on Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
With only ( 180 RM) and the price  can fix  Location (alaswali company  kajang  sepakat indah 2/1 Selangor) contact number (01128890162) 
#rings #malaysia #canon #malayalambgm #malaysianfood #malaysianhair #malaysiaboleh #malaysiawedding #malaysiancafes #malaysiatrulyasia #malaysiaphotographer #malaysiafashion #igersmalaysia #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop #malaysiaonline #malaysiaigshop #عرب_ماليزيا #عرب_ماليزيا_إنجليزي #الجاليه_العربيه_ماليزيا#mlay

🌹🌹Saba shop🌹🌹 for original Italian silver Rings with the best prices on Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
With only ( 180 RM) and the price can fix Location (alaswali company kajang sepakat indah 2/1 Selangor) contact number (01128890162)
#rings #malaysia #canon #malayalambgm #malaysianfood #malaysianhair #malaysiaboleh #malaysiawedding #malaysiancafes #malaysiatrulyasia #malaysiaphotographer #malaysiafashion #igersmalaysia #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop #malaysiaonline #malaysiaigshop #عرب_ماليزيا #عرب_ماليزيا_إنجليزي #الجاليه_العربيه_ماليزيا #mlay

17 1 1 hour ago
Feature frills at the top part
Can be worn in various ways
Stretchable waistband
Best Fit S to L
One Size: 100cm bust, up to 100cm waist, 64cm length
www.bea-bella.com. RM65.Search: Pineapple
.
.
.
#BeaBella #beabellamy #ootdfash #ootdfashion #ootd #malaysiaonlinestore #onlineshopping #malaysiaonline #malaysiaboutique #malaysiaonlinestore
#sgonlineshop #sgonlinestore

Feature frills at the top part
Can be worn in various ways
Stretchable waistband
Best Fit S to L
One Size: 100cm bust, up to 100cm waist, 64cm length
www.bea-bella.com. RM65.Search: Pineapple
.
.
.
#BeaBella #beabellamy #ootdfash #ootdfashion #ootd #malaysiaonlinestore #onlineshopping #malaysiaonline #malaysiaboutique #malaysiaonlinestore
#sgonlineshop #sgonlinestore

6 0 3 hours ago
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Telor cenderawaseh mempunyai energy penarikan sakit sakit di badan yang melibatkan sakit urat dan angin di dalam kefahaman melayu dan suku bangsa lainnya di dalam Malaysia, namun di dalam Islam sakit urat adalah salah satu tanda kemasukan jin di dalam badan iaitu berupa angin.

Cara menggunakan telor ini tidak susah.

Duduk Bersandar melunjur badan di dinding, kaki melunjur tegak tangan di letakkan atas riba keduanya. 
Tangan genggam telor membatu ini dan bagi org islam bacalah Bismillah, selawat nabi dan berniat, Bagi org bukan islam boleh terus memegang dan menghayati bagaimana ia bekerja.

Energynya akan mencari masalah di dalam badan anda dan anda akan merasakan sendiri energy halus bergerak di dalam badan ke sana sini , untuk merasakan anda mestilah diam sepenuhnya , tenang dan fokus. 
Kemudian apabila masalah di kesan, kawasan yang ada Sihir, kesakitan ini akan berdenyut denyut dan sedikit sakit , tahankan di situ agar energy ini menyedut sepenuhnya ke telor anda akan merasa kesakitan ini kian berkurangan. In Sha Allah. 
Setelah menggunakannya lebih 41x, anda perlu membuang semua energy tidak elok di dalamnya dengan menyediakan :

1 botol air mawar

3 Jenis bunga tidak kira bilangan

Kain kuning

Masukkan air mawar di dalam bekas ( saiz bekas jem strawbery tu ) , masukkan telor dan masukkan bunga, kemudian balut kain kuning ini tadi dan biarkan selama 41 hari. selepas 41 hari buangkan airnya di dalam tanah dan telornya di ambil dan di basuh semula, energynya akan kembali cerah dan hebat.

Boleh di gunakan untuk diri sendiri, keluarga atau org lain.

Kod Produk : TSEH

Bentuk : Telor Cenderawaseh

MAHAR : RM 360 sepasang

#saudagar#asli#GeligaHarimauPutih#KingHyperRare#multifungsi#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#brunei#koleksi#permataasia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia#malaysiaonline#malaysiaig#barangmistik

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Telor cenderawaseh mempunyai energy penarikan sakit sakit di badan yang melibatkan sakit urat dan angin di dalam kefahaman melayu dan suku bangsa lainnya di dalam Malaysia, namun di dalam Islam sakit urat adalah salah satu tanda kemasukan jin di dalam badan iaitu berupa angin.

Cara menggunakan telor ini tidak susah.

Duduk Bersandar melunjur badan di dinding, kaki melunjur tegak tangan di letakkan atas riba keduanya.
Tangan genggam telor membatu ini dan bagi org islam bacalah Bismillah, selawat nabi dan berniat, Bagi org bukan islam boleh terus memegang dan menghayati bagaimana ia bekerja.

Energynya akan mencari masalah di dalam badan anda dan anda akan merasakan sendiri energy halus bergerak di dalam badan ke sana sini , untuk merasakan anda mestilah diam sepenuhnya , tenang dan fokus.
Kemudian apabila masalah di kesan, kawasan yang ada Sihir, kesakitan ini akan berdenyut denyut dan sedikit sakit , tahankan di situ agar energy ini menyedut sepenuhnya ke telor anda akan merasa kesakitan ini kian berkurangan. In Sha Allah.
Setelah menggunakannya lebih 41x, anda perlu membuang semua energy tidak elok di dalamnya dengan menyediakan :

1 botol air mawar

3 Jenis bunga tidak kira bilangan

Kain kuning

Masukkan air mawar di dalam bekas ( saiz bekas jem strawbery tu ) , masukkan telor dan masukkan bunga, kemudian balut kain kuning ini tadi dan biarkan selama 41 hari. selepas 41 hari buangkan airnya di dalam tanah dan telornya di ambil dan di basuh semula, energynya akan kembali cerah dan hebat.

Boleh di gunakan untuk diri sendiri, keluarga atau org lain.

Kod Produk : TSEH

Bentuk : Telor Cenderawaseh

MAHAR : RM 360 sepasang

#saudagar #asli #GeligaHarimauPutih #KingHyperRare #multifungsi #Selangor #kualalumpur #perak #pahang #sabah #sarawak #melaka #penang #kedah #johor #brunei #koleksi #permataasia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia #malaysiaonline #malaysiaig #barangmistik

9 0 3 hours ago
It's all up to you. You can choose your response 😘 #teamsurikurus #SelfLoveChallenge #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia

It's all up to you. You can choose your response 😘 #teamsurikurus #SelfLoveChallenge #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia

18 1 4 hours ago
Gelang Geliga Harimau Putih

Jenis ini King Hyper Rare dan hanya ada sebiji sahaja dapat

Kegunaannya sebagai :

Kelebihannya sangat banyak

Penggerun musuh, Kalau jumpa En Polis, cer try..muka kena kerek sikit

Penakhluk jiwa yang kuat, kalau yang lemah sure2 mati kutu ketar lutut

Kalau anda dalam mood marah, jangan pelik kalau org cakap muka macam rimau dan yang kasyaf mampu melihat muka anda berbelang sebelah macam tok ni ( muka tok sebelah kiri berbelang dan memang tok akui tok ada dampingan harimau putih sejak 1999 tah mai mana )

Di mestikan memakai kena kulit, jauhkan dari batu lain terutama jenis minyak pengaseh

Hanya bagus di pakai bagi yang tak nak nikah ramai, setia pada yang 1 dan tidak mahu di duga perempuan penggoda

Banyakkan istigfar kerana memakainya banyak akan mengundang kegerunan kepada orang awam

Ketika di kedai makan, buka dari jari dan simpan dalam kocek atau anda akan buat aniaya tokey kedai ,kesan nya tidak serta merta, tapi hari demi hari memang nampak pelanggan makin kurang

So, apakah jenis auranya?... auranya mempunyai getaran gelombang yang getar dengan kuat.. nak tengok getar tak getar..cuba pegi test amik gambar pakai kamera aura 3000 , la ni dah ada kamera aura 5000.... kat mana?...setahu tok kat Komtar Penang, Kl Tok tatau, cuba risik, kalau mencari pasti jumpa. Amik 2 gambar, 1 tak pakai ( mesti x pakai dah 3 hari) kemudian gambar ke dua dengan memakai ia selama 10 minit, lihat perbezaan gambar. So macam mana tok tau ia bergetar kuat..itu kena ada deria yang kuat dan sensitif

Ada macam macam cara nak test, antaranya letak di binatang yang manja, biar ia pakai dan lekat di kulitnya beberapa hari, ia akan jadi liar

Kod Produk : GMAUTIHKING

Bentuk : Gelang

MAHAR : RM 460

#saudagar#asli#GeligaHarimauPutih#KingHyperRare#multifungsi#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#brunei#koleksi#permataasia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia#malaysiaonline#malaysiaig#barangmistik

Gelang Geliga Harimau Putih

Jenis ini King Hyper Rare dan hanya ada sebiji sahaja dapat

Kegunaannya sebagai :

Kelebihannya sangat banyak

Penggerun musuh, Kalau jumpa En Polis, cer try..muka kena kerek sikit

Penakhluk jiwa yang kuat, kalau yang lemah sure2 mati kutu ketar lutut

Kalau anda dalam mood marah, jangan pelik kalau org cakap muka macam rimau dan yang kasyaf mampu melihat muka anda berbelang sebelah macam tok ni ( muka tok sebelah kiri berbelang dan memang tok akui tok ada dampingan harimau putih sejak 1999 tah mai mana )

Di mestikan memakai kena kulit, jauhkan dari batu lain terutama jenis minyak pengaseh

Hanya bagus di pakai bagi yang tak nak nikah ramai, setia pada yang 1 dan tidak mahu di duga perempuan penggoda

Banyakkan istigfar kerana memakainya banyak akan mengundang kegerunan kepada orang awam

Ketika di kedai makan, buka dari jari dan simpan dalam kocek atau anda akan buat aniaya tokey kedai ,kesan nya tidak serta merta, tapi hari demi hari memang nampak pelanggan makin kurang

So, apakah jenis auranya?... auranya mempunyai getaran gelombang yang getar dengan kuat.. nak tengok getar tak getar..cuba pegi test amik gambar pakai kamera aura 3000 , la ni dah ada kamera aura 5000.... kat mana?...setahu tok kat Komtar Penang, Kl Tok tatau, cuba risik, kalau mencari pasti jumpa. Amik 2 gambar, 1 tak pakai ( mesti x pakai dah 3 hari) kemudian gambar ke dua dengan memakai ia selama 10 minit, lihat perbezaan gambar. So macam mana tok tau ia bergetar kuat..itu kena ada deria yang kuat dan sensitif

Ada macam macam cara nak test, antaranya letak di binatang yang manja, biar ia pakai dan lekat di kulitnya beberapa hari, ia akan jadi liar

Kod Produk : GMAUTIHKING

Bentuk : Gelang

MAHAR : RM 460

#saudagar #asli #GeligaHarimauPutih #KingHyperRare #multifungsi #Selangor #kualalumpur #perak #pahang #sabah #sarawak #melaka #penang #kedah #johor #brunei #koleksi #permataasia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia #malaysiaonline #malaysiaig #barangmistik

10 0 5 hours ago
Ramai tak caya😱

Bukan orang yang sama sebelum dah selepas katanya.

Kami pun gosok mata banyak kali memula tengok tau

Yela sebelum macam mak cik-makcik selepas transform anak dara terussss

tengoklahh ni👇

#krimawetmuda #wdtripleadvance #bebasparaben #dealerrawang #codrawang #malaysiaonline #sayapenjualonline

Ramai tak caya😱

Bukan orang yang sama sebelum dah selepas katanya.

Kami pun gosok mata banyak kali memula tengok tau

Yela sebelum macam mak cik-makcik selepas transform anak dara terussss

tengoklahh ni👇

#krimawetmuda #wdtripleadvance #bebasparaben #dealerrawang #codrawang #malaysiaonline #sayapenjualonline

1 0 5 hours ago
📣Coming SOON!!
. 💢 Soft Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

📣Coming SOON!!
. 💢 Soft Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

9 1 5 hours ago
📣Coming SOON!!
. 💢 Flowers Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

📣Coming SOON!!
. 💢 Flowers Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

14 1 5 hours ago
📣Coming SOON!!
. 💢 Portable Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

📣Coming SOON!!
. 💢 Portable Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

7 1 5 hours ago
📣Coming SOON!!
. 💢 Three-Dim Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

📣Coming SOON!!
. 💢 Three-Dim Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

9 1 5 hours ago
📣Coming SOON!!
. 💢 Diagonal Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

📣Coming SOON!!
. 💢 Diagonal Leather Bag 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

13 1 5 hours ago
📣Coming SOON!!
. 💢 NY Cap 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

📣Coming SOON!!
. 💢 NY Cap 😍
.
✔️If interested or booking please click the below/bio link👇🏽
.
.
http://www.wasap.my/60172304180/undermy.store

12 1 5 hours ago
The morning scene of @yohanliadi  and @felynhasan from the wedding of Yohan+Felyn taken by our head photographer Damon Rizki lighthousedamon with the team lighthousemarsell groomsuit by @philip.1991 weddingdress by @harryie 
weddingorganizer @thinkwo 
makeup by @fedya_makeup 
hairdo @budiputrahair
weddingdecoration @trinity_artwork 
Siapa yang suka?🙋
Ayo Comment dan Tag @pernikahanimpianku ke pasangan dan teman kamu!💕

The morning scene of @yohanliadi and @felynhasan from the wedding of Yohan+Felyn taken by our head photographer Damon Rizki lighthousedamon with the team lighthousemarsell groomsuit by @philip.1991 weddingdress by @harryie
weddingorganizer @thinkwo
makeup by @fedya_makeup
hairdo @budiputrahair
weddingdecoration @trinity_artwork
Siapa yang suka?🙋
Ayo Comment dan Tag @pernikahanimpianku ke pasangan dan teman kamu!💕

515 2 5 hours ago
SSUR PLUS x ICONSLAB 'Tokyo’ Tee⁣
Rm200
S/M/L/XL (slightly oversized)
Pre-order
Pm if interested
⁣
Size Chart :⁣⁣⁣⁣⁣⁣
[ Measurement : cm ]⁣⁣⁣⁣⁣⁣
[ Fitting :Oversized by a size,take true to size for slightly oversized fit ] ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Size Shoulder Chest Length⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
S 43 52 69⁣
M 46 54 72⁣
L 49 56 75⁣
XL 52 58 79⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#ssur #black #tee #hypebeast #hype #malaysia #sabahchinesehighschool #sabah #tawau #tawautown #malaysiaonline #kualalumpur #johor

SSUR PLUS x ICONSLAB 'Tokyo’ Tee⁣
Rm200
S/M/L/XL (slightly oversized)
Pre-order
Pm if interested

Size Chart :⁣⁣⁣⁣⁣⁣
[ Measurement : cm ]⁣⁣⁣⁣⁣⁣
[ Fitting :Oversized by a size,take true to size for slightly oversized fit ] ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Size Shoulder Chest Length⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
S 43 52 69⁣
M 46 54 72⁣
L 49 56 75⁣
XL 52 58 79⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#ssur #black #tee #hypebeast #hype #malaysia #sabahchinesehighschool #sabah #tawau #tawautown #malaysiaonline #kualalumpur #johor

9 1 5 hours ago
Beauty hack: easy eyeliner stamp
.
Wondering how to create beautiful eyeliner look without messing with the ink?
.
Here is the tools you need. Paste the ink on the tools then stamp on the eye line. Then you finish the step💖.
.
Price: RM5
Special for you:
✔️Combine any 3 beauty tools for 10% discount
✔️Combine any 5 beauty tools for 10%+5% discount
.
Click link on bio or dm us to order. Item is ready stock and ready to post out. Everyday post out except friday and public holiday.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#muamalaysia
#beautytoolsmalaysia
#sayajualmakeup
#eyelinermalaysia
#mattelipstickmalaysia
#kosmetikmalaysia
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#mimpisabrina
#malaysiaonline
#viralmalaysia
#makeupmalaysia
#johor

Beauty hack: easy eyeliner stamp
.
Wondering how to create beautiful eyeliner look without messing with the ink?
.
Here is the tools you need. Paste the ink on the tools then stamp on the eye line. Then you finish the step💖.
.
Price: RM5
Special for you:
✔️Combine any 3 beauty tools for 10% discount
✔️Combine any 5 beauty tools for 10%+5% discount
.
Click link on bio or dm us to order. Item is ready stock and ready to post out. Everyday post out except friday and public holiday.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#muamalaysia
#beautytoolsmalaysia
#sayajualmakeup
#eyelinermalaysia
#mattelipstickmalaysia
#kosmetikmalaysia
#puteriyangditukar
#setelahterlafaznyaakad
#mimpisabrina
#malaysiaonline
#viralmalaysia
#makeupmalaysia
#johor

32 1 7 hours ago
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Loket di atas datangnya dari Bangkok yang tok perolehi dari sahabat dan kemudian di isikan oleh Tuan Guru Haji Pa sebagai medium:
Kerezekian dan Pengasehan

Dapat wang itu rezeki

Dapat Suami/isteri/ awek juga adalah rezeki

Dapat kerja / tender juga adalah rezeki

Apa sahaja bernama NIKMAT maka ianya bernama rezeki

Item di atas sengaja tok ambil sikit dulu nak test market, kot kot ada org nak pakai barang mistik tapi dalam bentuk MODEN, dalam bentuk orang tak syak. Ya lah kalau pakai benda duduk dalam kain kuning ada sesetengah orang ni dia takut kang jumpa dek suami, isteri, kawan kawan, malah ada yang mengejek pula

Barangan moden kerana kita berada di zaman Moden.

Barangan dulu dulu tak nampak moden sebab zaman dulu dulu takda barangan moden

Tapi kesan mistiknya tetap sama

Loket ini di datangkan dengan sijil keaslian yang tok tak tahu dia tulis apa, yang tok tahu ini ialah Jade asli dan berkualiti tinggi , dan ia sudah di Isikan oleh Tuan Guru Haji Pa sebelum ia sampai ke Malaysia

Kod Produk : KEJ

Bentuk : Kalung Loket Jed

MAHAR : RM  270

#saudagar#asli#LoketJedSiam#multifungsi#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permataasia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Loket di atas datangnya dari Bangkok yang tok perolehi dari sahabat dan kemudian di isikan oleh Tuan Guru Haji Pa sebagai medium:
Kerezekian dan Pengasehan

Dapat wang itu rezeki

Dapat Suami/isteri/ awek juga adalah rezeki

Dapat kerja / tender juga adalah rezeki

Apa sahaja bernama NIKMAT maka ianya bernama rezeki

Item di atas sengaja tok ambil sikit dulu nak test market, kot kot ada org nak pakai barang mistik tapi dalam bentuk MODEN, dalam bentuk orang tak syak. Ya lah kalau pakai benda duduk dalam kain kuning ada sesetengah orang ni dia takut kang jumpa dek suami, isteri, kawan kawan, malah ada yang mengejek pula

Barangan moden kerana kita berada di zaman Moden.

Barangan dulu dulu tak nampak moden sebab zaman dulu dulu takda barangan moden

Tapi kesan mistiknya tetap sama

Loket ini di datangkan dengan sijil keaslian yang tok tak tahu dia tulis apa, yang tok tahu ini ialah Jade asli dan berkualiti tinggi , dan ia sudah di Isikan oleh Tuan Guru Haji Pa sebelum ia sampai ke Malaysia

Kod Produk : KEJ

Bentuk : Kalung Loket Jed

MAHAR : RM  270

#saudagar #asli #LoketJedSiam #multifungsi #Selangor #kualalumpur #perak #pahang #sabah #sarawak #melaka #penang #kedah #johor #koleksi #permataasia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia #malaysiaonline #malaysiaig #barangmistik #pmadmin0164113408

9 0 8 hours ago
Feature frills at the top part
Can be worn in various ways
Stretchable waistband
Best Fit S to L
One Size: 100cm bust, up to 100cm waist, 64cm length
www.bea-bella.com. RM65.Search: Pineapple
.
.
.
#BeaBella #beabellamy #ootdfash #ootdfashion #ootd #malaysiaonlinestore #onlineshopping #malaysiaonline #malaysiaboutique #malaysiaonlinestore
#sgonlineshop #sgonlinestore

Feature frills at the top part
Can be worn in various ways
Stretchable waistband
Best Fit S to L
One Size: 100cm bust, up to 100cm waist, 64cm length
www.bea-bella.com. RM65.Search: Pineapple
.
.
.
#BeaBella #beabellamy #ootdfash #ootdfashion #ootd #malaysiaonlinestore #onlineshopping #malaysiaonline #malaysiaboutique #malaysiaonlinestore
#sgonlineshop #sgonlinestore

15 0 8 hours ago
Yang lagi butuh bisnis yg bisa dijalan kan sambil bekerja,bisnis tanpa modal,bisnis tanpa resiko kerugian.
IM PARFUM solusinya...bisnis yg sudah menciptakan banyak entrepreneur sukses di usia muda.

kerja keras, percayalah besok akan lebih indah

IM PARFUM Original, Best Quality Produks
*Parfum bibit import
*Kwalitas aroma dan daya tahan terjamin dan sudah teruji,
*IM parfum memiliki varian aroma terlengkap,
*IM parfum cuma mengeluarkan satu jenis produk saja tidak ada yang lain
*IM parfum satu-satunya bisnis yang memiliki sistem bisnis anti rugi dan tidak ada resiko kerugian,karena bisa balik barang kembali uang
(bisnis bergaransi) 
Order n join bisnisnya
https://wa.me/6281362317746

#ys_sikumbang16_imparfume #imparfume_yantisikumbang_medan
#mendanhitz #hitsmedan #medancity #medanku #anakmedan  #olshopmedan  #shoponlinemalaysia #malaysia #kualalumpur #malaysian #malaysiaboleh #igshopmalaysia #malaysiaku #viralmalaysia #shopmurah #malaysiashoponline #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #malaysiaonly #malaysiaonlinestore #malaysianolineshopping  #malaysiaonlinecasino #malaysiaonlineclothing #sikumbang #sukusikumbang

Yang lagi butuh bisnis yg bisa dijalan kan sambil bekerja,bisnis tanpa modal,bisnis tanpa resiko kerugian.
IM PARFUM solusinya...bisnis yg sudah menciptakan banyak entrepreneur sukses di usia muda.

kerja keras, percayalah besok akan lebih indah

IM PARFUM Original, Best Quality Produks
*Parfum bibit import
*Kwalitas aroma dan daya tahan terjamin dan sudah teruji,
*IM parfum memiliki varian aroma terlengkap,
*IM parfum cuma mengeluarkan satu jenis produk saja tidak ada yang lain
*IM parfum satu-satunya bisnis yang memiliki sistem bisnis anti rugi dan tidak ada resiko kerugian,karena bisa balik barang kembali uang
(bisnis bergaransi)
Order n join bisnisnya
https://wa.me/6281362317746

#ys_sikumbang16_imparfume #imparfume_yantisikumbang_medan
#mendanhitz #hitsmedan #medancity #medanku #anakmedan #olshopmedan #shoponlinemalaysia #malaysia #kualalumpur #malaysian #malaysiaboleh #igshopmalaysia #malaysiaku #viralmalaysia #shopmurah #malaysiashoponline #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #malaysiaonly #malaysiaonlinestore #malaysianolineshopping #malaysiaonlinecasino #malaysiaonlineclothing #sikumbang #sukusikumbang

3 1 14 hours ago
Include CETAPHIL Gentle Cleanser in your skincare routine like @paulinarubaszka 🧖🏻‍♀️🧴Get yours now at Shop n Drop!

Include CETAPHIL Gentle Cleanser in your skincare routine like @paulinarubaszka 🧖🏻‍♀️🧴Get yours now at Shop n Drop!

2 2 16 hours ago
Tadikan ada coach dari Sibu sharing shake Herbalife dari Philippines.
.
Yang bestnya di Philippines kan ada shake dalam bentuk sachet.Senang mahu bawa ke mana-mana.
.
Bagaimana dapatkannya?Kalau pergi Manila boleh beli terus dari Hq Herbalife.Selain itu,kena la datang ke event luar negara macam Extravaganza Herbalife 💁🏻‍♀️.
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI | Kurus MUDAH & BERKESAN.
.
Apa yang awak dapat :
✔ Turun 4-8kg sebulan!!
✔ Badan Slim, Kulit Cantik!!
✔ Coaching Kurus 30Hari ✔ Mealplan MUDAH Untuk Kurus, 5x MAKAN!
✔ Boleh Makan NASI / Masakan Mak / Lauk Kedai
✔ Tips Kurus dan Support Group
✔ Dapat Produk Nutrisi dengan COACHING FOC!
✔ Downsize & Reshape
✔ Sesuai untuk mereka yang sibuk tapi nak kurus
✔ Sesuai untuk ibu2 menyusu yang perlukan nutrisi

KURUS DENGAN HERBALIFE SURI KURUS
Start Now👉🏻 📱 017 286 8966 ⚫️ Herbalife Coach
⚫️ Kurus MUDAH & BERKESAN dari rumah sahaja 
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Tadikan ada coach dari Sibu sharing shake Herbalife dari Philippines.
.
Yang bestnya di Philippines kan ada shake dalam bentuk sachet.Senang mahu bawa ke mana-mana.
.
Bagaimana dapatkannya?Kalau pergi Manila boleh beli terus dari Hq Herbalife.Selain itu,kena la datang ke event luar negara macam Extravaganza Herbalife 💁🏻‍♀️.
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI | Kurus MUDAH & BERKESAN.
.
Apa yang awak dapat :
✔ Turun 4-8kg sebulan!!
✔ Badan Slim, Kulit Cantik!!
✔ Coaching Kurus 30Hari ✔ Mealplan MUDAH Untuk Kurus, 5x MAKAN!
✔ Boleh Makan NASI / Masakan Mak / Lauk Kedai
✔ Tips Kurus dan Support Group
✔ Dapat Produk Nutrisi dengan COACHING FOC!
✔ Downsize & Reshape
✔ Sesuai untuk mereka yang sibuk tapi nak kurus
✔ Sesuai untuk ibu2 menyusu yang perlukan nutrisi

KURUS DENGAN HERBALIFE SURI KURUS
Start Now👉🏻 📱 017 286 8966 ⚫️ Herbalife Coach
⚫️ Kurus MUDAH & BERKESAN dari rumah sahaja
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

8 1 19 hours ago
I traveled to Langkawi in 2014 with few of my colleagues and I must say this was one of the most memorable trips and we often remember it for everything that went wrong right from the start. And the trip had too many surprises with we not getting enough sleep, proper food, getting cranky and annoying each other to finally having a good laugh 😂. This will always be a special memory. .
.
Coming to the picture, this was the first beach we hit after reaching Langkawi. We couldn’t believe that such a place existed which was nothing short of perfect. The clear blue sky, smooth sand, clear water and these colourful parachutes flying around. If we were 1 hour early we could have done paragliding but as mentioned before this was a trip with too many surprises and delays and we had to make do with just the view and that was just good enough for the day or too much of goodness. Stay tuned for the blog post if you want to know what happened in this trip 😂.

I traveled to Langkawi in 2014 with few of my colleagues and I must say this was one of the most memorable trips and we often remember it for everything that went wrong right from the start. And the trip had too many surprises with we not getting enough sleep, proper food, getting cranky and annoying each other to finally having a good laugh 😂. This will always be a special memory. .
.
Coming to the picture, this was the first beach we hit after reaching Langkawi. We couldn’t believe that such a place existed which was nothing short of perfect. The clear blue sky, smooth sand, clear water and these colourful parachutes flying around. If we were 1 hour early we could have done paragliding but as mentioned before this was a trip with too many surprises and delays and we had to make do with just the view and that was just good enough for the day or too much of goodness. Stay tuned for the blog post if you want to know what happened in this trip 😂.

44 8 19 hours ago
FILSON 
One Sz Fitt All 
Navy Blue 
Duck Canvas & leather material 
Made in USA 🇺🇸 .
.
.
For more detail whatapp only 
0192666672
.
.
.
#filson #filsoncap #filsonusa #bdhd #bundlehoodz #abjd #asalbarangjadiduit #bundlemalaya #bundlemalaysia #jrb #jalarajabot #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #

FILSON
One Sz Fitt All
Navy Blue
Duck Canvas & leather material
Made in USA 🇺🇸 .
.
.
For more detail whatapp only
0192666672
.
.
.
#filson #filsoncap #filsonusa #bdhd #bundlehoodz #abjd #asalbarangjadiduit #bundlemalaya #bundlemalaysia #jrb #jalarajabot #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #

14 0 19 hours ago
“ALIEN👽”. A trendy soft case for exclusively for iPhone 6 to XS MAX.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏷: RM59
𝗧𝗢 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥:
Screenshot the design and DM or Whatsapp us 📞: +6012-2839772 (link in bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝗗𝗘𝗟𝗜𝗩𝗘𝗥𝗬 𝗜𝗡𝗙𝗢:
All items are shipped internationally and will take 5-8 working days to be delivered. Ships to anywhere in Malaysia & Singapore.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝗖𝗼𝗺𝗽𝗮𝘁𝗶𝗯𝗹𝗲 𝗶𝗣𝗵𝗼𝗻𝗲 𝗠𝗼𝗱𝗲𝗹𝘀:
It’s available from iPhone 6 to Xs Max ☺️
.
.
.
#malaysiashopping #iphonecasemalaysia #shoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiaboutique #malaysiaonline
#transparentcaseiphone #transparentcase #lit

“ALIEN👽”. A trendy soft case for exclusively for iPhone 6 to XS MAX.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏷: RM59
𝗧𝗢 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥:
Screenshot the design and DM or Whatsapp us 📞: +6012-2839772 (link in bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝗗𝗘𝗟𝗜𝗩𝗘𝗥𝗬 𝗜𝗡𝗙𝗢:
All items are shipped internationally and will take 5-8 working days to be delivered. Ships to anywhere in Malaysia & Singapore.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝗖𝗼𝗺𝗽𝗮𝘁𝗶𝗯𝗹𝗲 𝗶𝗣𝗵𝗼𝗻𝗲 𝗠𝗼𝗱𝗲𝗹𝘀:
It’s available from iPhone 6 to Xs Max ☺️
.
.
.
#malaysiashopping #iphonecasemalaysia #shoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiaboutique #malaysiaonline
#transparentcaseiphone #transparentcase #lit

191 0 20 hours ago
PROMOSI MERDEKA -
-
Singlet stylish -
RM19/pcs
3 for RM50
-
Size 1y-6y
-
#singletbaby #singletbabymurah #singletbabyboy #singletbabymalaysia #malaysiaonline #bajukanak2 #bajukanak2murah

PROMOSI MERDEKA -
-
Singlet stylish -
RM19/pcs
3 for RM50
-
Size 1y-6y
-
#singletbaby #singletbabymurah #singletbabyboy #singletbabymalaysia #malaysiaonline #bajukanak2 #bajukanak2murah

0 0 20 hours ago
Flaunt your curves with this mermaid work skirt. Made of stretchable cotton spandex. Slip in. 
S: 60-70cm waist, 76-86cm hips, 72cm length 
M: 64-74cm waist, 80-90cm hips, 72cm length 
L: 68-78cm waist, 84-94cm hips, 73cm length 
XL: 71-81cm waist, 88-98cm hips, 73cm length 
XXL: 74-84cm waist, 92-102cm hips, 74cm length
www.bea-bella.com. RM69.Search: Kayla
.
.
.
#BeaBella #beabellamy #ootdfash #ootdfashion #ootd #malaysiaonlinestore #onlineshopping #malaysiaonline #malaysiaboutique #malaysiaonlinestore
#sgonlineshop #sgonlinestore

Flaunt your curves with this mermaid work skirt. Made of stretchable cotton spandex. Slip in.
S: 60-70cm waist, 76-86cm hips, 72cm length
M: 64-74cm waist, 80-90cm hips, 72cm length
L: 68-78cm waist, 84-94cm hips, 73cm length
XL: 71-81cm waist, 88-98cm hips, 73cm length
XXL: 74-84cm waist, 92-102cm hips, 74cm length
www.bea-bella.com. RM69.Search: Kayla
.
.
.
#BeaBella #beabellamy #ootdfash #ootdfashion #ootd #malaysiaonlinestore #onlineshopping #malaysiaonline #malaysiaboutique #malaysiaonlinestore
#sgonlineshop #sgonlinestore

37 0 21 hours ago

Top #malaysiaonline posts

“There's something about arriving in new cities, wandering empty streets, with no destination. I will never lose the love for the arriving, but I'm born to leave.” Who else can identify with this quote? It's as if I'd written it! I’m all about constantly exploring new cities, but my wanderlust is real and very strong. I enjoy the unexplored and immersing myself in new cultures but then, afterwards, I’m already dreaming and planning where to go next. 
It’s like I can’t stop this itch to travel because there is so much to see in the world while, also, there are places that I've fallen in love with so hard, that I keep returning to, or will return (*cough), such as Turkey, Ukraine, India, Malaysia, Myanmar and more... I'll just have to keep managing this push-pull dynamic as long as I can...probably forever!

Share your thoughts with me; I’m sure that I’m not the only one.

“There's something about arriving in new cities, wandering empty streets, with no destination. I will never lose the love for the arriving, but I'm born to leave.” Who else can identify with this quote? It's as if I'd written it! I’m all about constantly exploring new cities, but my wanderlust is real and very strong. I enjoy the unexplored and immersing myself in new cultures but then, afterwards, I’m already dreaming and planning where to go next.
It’s like I can’t stop this itch to travel because there is so much to see in the world while, also, there are places that I've fallen in love with so hard, that I keep returning to, or will return (*cough), such as Turkey, Ukraine, India, Malaysia, Myanmar and more... I'll just have to keep managing this push-pull dynamic as long as I can...probably forever!

Share your thoughts with me; I’m sure that I’m not the only one.

1,102 37 19 June, 2019
Batu Caves Temple ❤ Kuala Lumpur Malaysia 
Congrats @amebeverly 
Use #map_of_travel #Malaysia

Batu Caves Temple ❤ Kuala Lumpur Malaysia
Congrats @amebeverly
Use #map_of_travel #Malaysia

8,446 110 30 May, 2019
Yang Malu Malu 😶😶

Yang Malu Malu 😶😶

1,039 16 30 April, 2019
Kalian setuju gak kalo mereka ketjehhh bingit ?
via @raffinagita1717

Kalian setuju gak kalo mereka ketjehhh bingit ?
via @raffinagita1717

2,407 12 30 May, 2019
Inspired by : @titintristi19 ✨
.
.
.

Inspired by : @titintristi19
.
.
.

1,451 13 28 March, 2019
Photo  from @aquadratfoto :: BRIDESMAIDES :

Photo from @aquadratfoto :: BRIDESMAIDES :

2,054 9 20 July, 2019
SALAM,,Perlukan pendapatan..Betul ape yg anda lihat,anda mampu jana income 1000 setiap minggu 8x dengan hanya dihujung jari anda.. Pembayaran komisen setiap selasa dan jumaat setiap minggu.. On the spot masyuk bank anda..
.
Macam mana,apa caranya..ada rahsianya tapi ada syarat2 nya..
.
Jangan bimbang, sistem kami "JUSTDUIT" bukan:
👊Bukan skim cepat kaya
👊Bukan Money Game
👊Bukan MLM
👊Bukan Duit Ku Tu
👊Bukan Topup/simkad
👊Bukan Loan/Pinjaman
👊Bukan Bit Coin/Eshare/Forexq

Komen "Nak"
@abby_japps akan bagi caranya *ATAY BOLEH KLIK LINK DI BIO SAYA*

FOLLOW IG di bawah 👇👇👇👇👇👇👇👇
@abby_japps
@abby_japps
@abby_japps
#projekbebashutang2019 #projekduitraya2019,
#jommenabung
#malaysia #malaysiakpopshop #malaysianbodywave #malaysiafood #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #prilaga #malaysiancafes #malaysiaphotographer #malaysiashop #malaysiaweddingphotographer#belofa #malaysiaonlineshopping #malaysian #malaysiaboleh #malaysiaairlines #malaysiawedding #malaysianfood #malaysiaigshop #malaysiaonline #malaysianwedding #malaysiafashion #malaysiainstashop #malaysianvirginhair #malaysianhair #malaysiatrulyasia #malaysianig
Nak tahu syarat2nya Jom komen NAK TAHU di bawah..

SALAM,,Perlukan pendapatan..Betul ape yg anda lihat,anda mampu jana income 1000 setiap minggu 8x dengan hanya dihujung jari anda.. Pembayaran komisen setiap selasa dan jumaat setiap minggu.. On the spot masyuk bank anda..
.
Macam mana,apa caranya..ada rahsianya tapi ada syarat2 nya..
.
Jangan bimbang, sistem kami "JUSTDUIT" bukan:
👊Bukan skim cepat kaya
👊Bukan Money Game
👊Bukan MLM
👊Bukan Duit Ku Tu
👊Bukan Topup/simkad
👊Bukan Loan/Pinjaman
👊Bukan Bit Coin/Eshare/Forexq

Komen "Nak"
@abby_japps akan bagi caranya *ATAY BOLEH KLIK LINK DI BIO SAYA*

FOLLOW IG di bawah 👇👇👇👇👇👇👇👇
@abby_japps
@abby_japps
@abby_japps
#projekbebashutang2019 #projekduitraya2019,
#jommenabung
#malaysia #malaysiakpopshop #malaysianbodywave #malaysiafood #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #prilaga #malaysiancafes #malaysiaphotographer #malaysiashop #malaysiaweddingphotographer #belofa #malaysiaonlineshopping #malaysian #malaysiaboleh #malaysiaairlines #malaysiawedding #malaysianfood #malaysiaigshop #malaysiaonline #malaysianwedding #malaysiafashion #malaysiainstashop #malaysianvirginhair #malaysianhair #malaysiatrulyasia #malaysianig
Nak tahu syarat2nya Jom komen NAK TAHU di bawah..

1,739 76 12 May, 2019