#lovelies Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

7.2
average comments
413.5
average likes
@aryza_chia_miracle_oil Profile picture

@aryza_chia_miracle_oil

SIMPLE SET untuk dapatkan kulit muka yang sihat dan flawless!

Aryza sediakan chuols set yang sangat senang untuk penjagaan kulit chuols tau. Dari pagi sampai ke malam.

Bahan utama dalam Aryza Skincare ni dah semestinyaaa... Aryza Chia Seed. Minyak Aryza Chia Seed ni banyak sangat kebaikannya untuk kulit muka kita tau❤

Jom dapatkan full set.
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan

SIMPLE SET untuk dapatkan kulit muka yang sihat dan flawless!

Aryza sediakan chuols set yang sangat senang untuk penjagaan kulit chuols tau. Dari pagi sampai ke malam.

Bahan utama dalam Aryza Skincare ni dah semestinyaaa... Aryza Chia Seed. Minyak Aryza Chia Seed ni banyak sangat kebaikannya untuk kulit muka kita tau❤

Jom dapatkan full set.
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan
0 0 4 minutes ago
@aryzachiaseed_kajang Profile picture

@aryzachiaseed_kajang

TOLONG!! MALUNYA RAMBUT SAYA DAH NIPISSS N KUSAM!!
.
.
🌱Aryza Chia Miracle Oil (ACMO) Membantu Rambut Anda Tumbuh Berkilat, Kuat dan Lebat
.
.
⭐️ Sapu dan urut kulit kepala dengan ACMO dua kali sehari. Sapukan juga ACMO pada hujung rambut yang pecah.
.
⭐️ Sapuan ACMO pada kulit kepala akan menguatkan folikel rambut, menjadikan rambut lebat, bersinar dan mudah diurus.
.
⭐️ Sapuan pada rambut melindungi rambut daripada kesan haba alat pegering rambut dan alat pelurus rambut.
..
⭐️ ACMO kaya dengan protein, amino asid, Omega-3 & 6, Vitamin B, mineral tembaga, zink dan besi dan antioksida yang kuat. .
⭐️ Protein dan asid amino dalam ACMO menggalakkan pertumbuhan rambut. .
⭐️ Omega-3, Omega-6 dan Vitamin B Kompleks dalam ACMO diperlukan untuk mengurangkan keguguran rambut, rambut lebih kuat dan berkilat.
.
⭐️ Mineral tembaga (kuprum) dalam ACMO melambatkan pertumbuhan rambut uban. Kekurangan tembaga juga dikaitkan dengan kehilangan rambut dan penipisan rambut.
.
⭐️ Mineral zink penting dalam pengeluaran sel-sel rambut baharu dan membantu mengoptimumkan fungsi kelenjar minyak pada kulit kepala agar rambut kekal berkilat. .
⭐️ Mineral besi diperlukan untuk mengelakkan keguguran rambut pra-matang.
.
Ada masalah keguguran rambut??? Rambut kering biar Aryza Chia Miracle Oil membantu.
.
WA 0176398987 . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan

TOLONG!! MALUNYA RAMBUT SAYA DAH NIPISSS N KUSAM!!
.
.
🌱Aryza Chia Miracle Oil (ACMO) Membantu Rambut Anda Tumbuh Berkilat, Kuat dan Lebat
.
.
⭐️ Sapu dan urut kulit kepala dengan ACMO dua kali sehari. Sapukan juga ACMO pada hujung rambut yang pecah.
.
⭐️ Sapuan ACMO pada kulit kepala akan menguatkan folikel rambut, menjadikan rambut lebat, bersinar dan mudah diurus.
.
⭐️ Sapuan pada rambut melindungi rambut daripada kesan haba alat pegering rambut dan alat pelurus rambut.
..
⭐️ ACMO kaya dengan protein, amino asid, Omega-3 & 6, Vitamin B, mineral tembaga, zink dan besi dan antioksida yang kuat. .
⭐️ Protein dan asid amino dalam ACMO menggalakkan pertumbuhan rambut. .
⭐️ Omega-3, Omega-6 dan Vitamin B Kompleks dalam ACMO diperlukan untuk mengurangkan keguguran rambut, rambut lebih kuat dan berkilat.
.
⭐️ Mineral tembaga (kuprum) dalam ACMO melambatkan pertumbuhan rambut uban. Kekurangan tembaga juga dikaitkan dengan kehilangan rambut dan penipisan rambut.
.
⭐️ Mineral zink penting dalam pengeluaran sel-sel rambut baharu dan membantu mengoptimumkan fungsi kelenjar minyak pada kulit kepala agar rambut kekal berkilat. .
⭐️ Mineral besi diperlukan untuk mengelakkan keguguran rambut pra-matang.
.
Ada masalah keguguran rambut??? Rambut kering biar Aryza Chia Miracle Oil membantu.
.
WA 0176398987 . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan
0 0 19 minutes ago
@cakeniss_kl Profile picture

@cakeniss_kl

COMBO YANG PALING PERFECT!!!!! Nak tahu knp kita cakap perfect sebab dah ada detox pro untuk buang toksin and bukan itu sahaja ada lepastu ada trufitzz 4 BOX TAUU LENGKAP 1 monthhh😁😁 and ada juga petite oil untuk kempiskan perutttt rugiiiii tak grabb this combooo😍😍😍😍. PERFECT 1 month babee😍😍. #makeup #sayajual #sayabeli #makeuptutorial #beautybooster #detox #lovelies #ainaabeauty #nsabeauty #fattzura #teamrichdolly #babyshower

COMBO YANG PALING PERFECT!!!!! Nak tahu knp kita cakap perfect sebab dah ada detox pro untuk buang toksin and bukan itu sahaja ada lepastu ada trufitzz 4 BOX TAUU LENGKAP 1 monthhh😁😁 and ada juga petite oil untuk kempiskan perutttt rugiiiii tak grabb this combooo😍😍😍😍. PERFECT 1 month babee😍😍. #makeup #sayajual #sayabeli #makeuptutorial #beautybooster #detox #lovelies #ainaabeauty #nsabeauty #fattzura #teamrichdolly #babyshower
0 0 23 minutes ago
@diannetheartist Profile picture

@diannetheartist

Vancouver, British Columbia

Goodmorning my lovelies. I found this picture on Google. Take a look at Dianne Toms Instagram @diannetheartist https://twitter.com/diannetheartist?s=09 #success #motivation #inspiration #entrepreneur #business #lifecoach #artist #cook #superpost #banger #vancouver #vancity #goodmorning #photography #quote #quotes #flowers #flower #lovelies

Goodmorning my lovelies. I found this picture on Google. Take a look at Dianne Toms Instagram @diannetheartist https://twitter.com/diannetheartist?s=09 #success #motivation #inspiration #entrepreneur #business #lifecoach #artist #cook #superpost #banger #vancouver #vancity #goodmorning #photography #quote #quotes #flowers  #flower #lovelies
2 0 32 minutes ago
About the weekend 
With my gorgeous gal
#QueenSlaying #goals #party #lovelies
@beatybeatrice59 ❣❣
8 0 2 hours ago
Market Friends!!
I had so much fun with our back to school sale AND my garage is full of treasures.....
It's time for a last chance sale!!!
This lovely is $50 and you only have until Friday before she is gone!!!
💓

#Howelllove #puremichigan #michiganhandcrafted #michiganartsain #michigancreative #farmhousechic  #michigan #beoriginal #vingette #vingettelove
#themarket #lovelies #affordablefurniture #repurposed #fleamarketstyle #vintagefinds #farmhousefalldecor #halloweendecor #fallfarmhouse #homedecorlove #homesweethome #seasonaldecor #homeaccents  #vintage #homedecor
1 0 2 hours ago
@kipe_kee Profile picture

@kipe_kee

Its always fun for kids being in a cartoon themed tshirts.
Price:999/-
Visit any of our stores
@sarityourcity
√ Rehema Place,off Ngong rd(formerly Natu court), block F,50.
@hubkaren upper grnd flr opposite KFC next to Samsung.
We DELIVER COUNTRYWIDE. WhatsApp/call/text on 0706512244/0777222285.
#kipekeeboys #kipekeefashions #boys #kidsofnairobi #kidsofinstagram #lovelies #fashionkilla #fashionkids #happy #style #lovelies #picoftheday #instadaily #followme #spiderman #mcqueen #avengers #pjmasks #like4likes

Its always fun for kids being in a cartoon themed tshirts. 
Price:999/-
Visit any of our stores
√ @sarityourcity
√ Rehema Place,off Ngong rd(formerly Natu court), block F,50.
√ @hubkaren upper grnd flr opposite KFC next to Samsung.
We DELIVER COUNTRYWIDE. WhatsApp/call/text on 0706512244/0777222285.
#kipekeeboys #kipekeefashions #boys #kidsofnairobi #kidsofinstagram #lovelies #fashionkilla #fashionkids #happy #style #lovelies #picoftheday #instadaily #followme #spiderman #mcqueen #avengers #pjmasks #like4likes
4 0 3 hours ago
@aryzachiaseedhq Profile picture

@aryzachiaseedhq

Bila skin dah sihat and cantik, tak perlu dah nak makeup tebal-tebal. Tengok skin Lisdawati betul2 nampak natural and fresh kan? 😍

Kalau nak kulit muka yang sihat kenalah pakai skincare yang betul and tiada merkuri tau.

Lisdawati tak pernah lupa pakai Aryza Chia Miracle Oil sebelum keluar 😍

www.aryzahq.com . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan

Bila skin dah sihat and cantik, tak perlu dah nak makeup tebal-tebal. Tengok skin Lisdawati betul2 nampak natural and fresh kan? 😍

Kalau nak kulit muka yang sihat kenalah pakai skincare yang betul and tiada merkuri tau.

Lisdawati tak pernah lupa pakai Aryza Chia Miracle Oil sebelum keluar 😍

www.aryzahq.com . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan
15 0 5 hours ago
@peachvanilxa Profile picture

@peachvanilxa

The Rainbow

𝕀𝕤 𝕒𝕔𝕥𝕚𝕧𝕖 𝕣𝕟 👼🏻🧚🏻‍♀️💫
Ugh I keep writing big captions and they keep deleting meh.. do you have one of these peeps at your school?? Comment below!! .
.
#school #aesthetic #fy #fyp #foryou #foryoupage #beauty #angels #nature #love #kindness #dream #dreambig #art #artsy #newtheme #new #theme #bees #dreamer #amazing #wonders #lovelies #sunshine #rainbows #clouds #glitter #sparkles #honey

𝕀𝕤 𝕒𝕔𝕥𝕚𝕧𝕖 𝕣𝕟 👼🏻🧚🏻‍♀️💫
Ugh I keep writing big captions and they keep deleting meh.. do you have one of these peeps at your school?? Comment below!! .
.
#school #aesthetic #fy #fyp #foryou #foryoupage #beauty #angels #nature #love #kindness #dream #dreambig #art #artsy #newtheme #new #theme #bees #dreamer #amazing #wonders #lovelies #sunshine #rainbows #clouds #glitter #sparkles #honey
9 0 6 hours ago
@kipe_kee Profile picture

@kipe_kee

How we are starting the week with style.
Size 3-8 years.
Price 3499/-
Visit any of our stores
@sarityourcity
√ Rehema Place,off Ngong rd(formerly Natu court), block F,50.
@hubkaren upper grnd flr opposite KFC next to Samsung.
We DELIVER COUNTRYWIDE. WhatsApp/call/text on 0706512244/0777222285.
#kipekeegirl #kipekeefashions #girl #kidsofnairobi #kidsofinstagram #lovelies #fashionkilla #fashionkids #happy #style #cute #picoftheday #instadaily #followme #sofiathefirst #frozen

How we are starting the week with style.
Size 3-8 years. 
Price 3499/-
Visit any of our stores
√ @sarityourcity
√ Rehema Place,off Ngong rd(formerly Natu court), block F,50.
√ @hubkaren upper grnd flr opposite KFC next to Samsung.
We DELIVER COUNTRYWIDE. WhatsApp/call/text on 0706512244/0777222285.
#kipekeegirl #kipekeefashions #girl #kidsofnairobi #kidsofinstagram #lovelies #fashionkilla #fashionkids #happy #style #cute #picoftheday #instadaily #followme #sofiathefirst #frozen
6 0 6 hours ago
@aryzachiaseed_kajang Profile picture

@aryzachiaseed_kajang

SIMPLE SET untuk dapatkan kulit muka yang sihat dan flawless!

Aryza sediakan chuols set yang sangat senang untuk penjagaan kulit chuols tau. Dari pagi sampai ke malam.

Bahan utama dalam Aryza Skincare ni dah semestinyaaa... Aryza Chia Seed. Minyak Aryza Chia Seed ni banyak sangat kebaikannya untuk kulit muka kita tau❤

Jom dapatkan full set Aryza ❤❤ WA 0176398987 . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan

SIMPLE SET untuk dapatkan kulit muka yang sihat dan flawless!

Aryza sediakan chuols set yang sangat senang untuk penjagaan kulit chuols tau. Dari pagi sampai ke malam.

Bahan utama dalam Aryza Skincare ni dah semestinyaaa... Aryza Chia Seed. Minyak Aryza Chia Seed ni banyak sangat kebaikannya untuk kulit muka kita tau❤

Jom dapatkan full set Aryza ❤❤ WA 0176398987 . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan
4 0 6 hours ago
@aryzachiaseedhq Profile picture

@aryzachiaseedhq

SIMPLE SET untuk dapatkan kulit muka yang sihat dan flawless!

Aryza sediakan chuols set yang sangat senang untuk penjagaan kulit chuols tau. Dari pagi sampai ke malam.

Bahan utama dalam Aryza Skincare ni dah semestinyaaa... Aryza Chia Seed. Minyak Aryza Chia Seed ni banyak sangat kebaikannya untuk kulit muka kita tau❤

Jom dapatkan full set Aryza ❤❤ www.aryzahq.com . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30
#jerawat
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah
#kakiviral
#sayajualprodukorganik
#sayajual
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare
#chiamiracleoil
#chiaseedoil
#arganoil
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop
#testimonikulitmukaberlubang
#testimonijerawat
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan

SIMPLE SET untuk dapatkan kulit muka yang sihat dan flawless!

Aryza sediakan chuols set yang sangat senang untuk penjagaan kulit chuols tau. Dari pagi sampai ke malam.

Bahan utama dalam Aryza Skincare ni dah semestinyaaa... Aryza Chia Seed. Minyak Aryza Chia Seed ni banyak sangat kebaikannya untuk kulit muka kita tau❤

Jom dapatkan full set Aryza ❤❤ www.aryzahq.com . .
.
#aryzachiaseed
#aryzachiachiagerentikulithappy
#aryzaboldbrightcreamspf30 
#jerawat 
#jeragat
#pudarjerawat
#bazaarpaknilmurah 
#kakiviral 
#sayajualprodukorganik 
#sayajual 
#bougasserum
#elcahco
#lovelies
#sayajualskincare 
#chiamiracleoil 
#chiaseedoil
#arganoil 
#minyakarganmalaysia
#astrogoshop
#goshop
#chiaseedmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#tipskecantikan
#makeupprimer
#malaysiaigshop
#goshop 
#testimonikulitmukaberlubang 
#testimonijerawat 
#kauyangpertama
#cemburuseorangperempuan
6 0 7 hours ago
@constelldaze Profile picture

@constelldaze

Hey!
When I get some followers I’d want y’all to know some basic things about me:)
I’m 18
Single gal
Bisexual 4 dayzzzz
I’m closeted, so
I really want friends to feel myself with:) That’s why I created this account
This is a safe space❤️ y’all can dm me:)
.
.
.
#gay #lgbtqia #bisexual #pride #loveislove #lesbian #love #homosexual #gaypride #transgender #lovelies

Hey!
When I get some followers I’d want y’all to know some basic things about me:)
I’m 18
Single gal
Bisexual 4 dayzzzz
I’m closeted, so
I really want friends to feel myself with:) That’s why I created this account
This is a safe space❤️ y’all can dm me:)
.
.
.
#gay#lgbtqia #bisexual#pride#loveislove#lesbian#love#homosexual#gaypride#transgender#lovelies
4 0 7 hours ago
Goodnight my lovelies. I found this picture on Google. Take a look at Dianne Toms (@diannetheartist): https://twitter.com/diannetheartist?s=09 #success #motivation #inspiration #entrepreneur #business #lifecoach #artist #cook #superpost #banger #vancouver #vancity #goodnight #sweetdreams #photography #quote #quotes #lovelies
4 0 8 hours ago
@smilenormani Profile picture

@smilenormani

I lived to see it. Rihanna said she wanted to be Normani OMG🥺👑😭😭

I lived to see it.  Rihanna said she wanted to be Normani OMG🥺👑😭😭
333 3 8 hours ago
@dotsnk.art Profile picture

@dotsnk.art

Exploring new cuisines and restaurants with my lovelies 😻 #vietnamesefood #edamame 😁 #pho #avocadospringrolls 😍 #icecream #girlyweekend #lovelies

Exploring new cuisines and restaurants  with my lovelies 😻 #vietnamesefood #edamame 😁 #pho #avocadospringrolls 😍 #icecream #girlyweekend #lovelies
10 2 9 hours ago
@cestsamy Profile picture

@cestsamy

Un poco de los dos primos jugando hoy 😂❤ @caroianu gracias prima por la rica cena, el milagro 💫 jajaja ame las papas con crema, ni hablar de los panqueques!! 🥞🤤



#ph #family #lovelies #11months #mummylife #mummy #babygirl #lovely #ph #a50 #vsco #vscofilm

Un poco de los dos primos jugando hoy 😂❤ @caroianu gracias prima por la rica cena, el milagro 💫 jajaja ame las papas con crema, ni hablar de los panqueques!! 🥞🤤
•
•
•
#ph #family #lovelies #11months #mummylife #mummy #babygirl #lovely #ph #a50 #vsco #vscofilm
17 0 10 hours ago
@vidaconsignment Profile picture

@vidaconsignment

Edmonton, Alberta

Grab a latte and a friend, come shop all our cozy Fall trends!! Here is a peak of our Fall arrivals with Wilfred, Wilfred Free, Sunday Best and so much more 🌸
.
.
.
.
#sundayfunday #sunday #fallstyle #fall #warm #cozy #trendy #aritzia #style #styleinspo #yeg #yeggers #sweaterweather #sweater #vida #vidaconsignment #happy #lovelies

Grab a latte and a friend, come shop all our cozy Fall trends!! Here is a peak of our Fall arrivals with Wilfred, Wilfred Free, Sunday Best and so much more 🌸
.
.
.
.
#sundayfunday #sunday #fallstyle #fall #warm #cozy #trendy #aritzia #style #styleinspo #yeg #yeggers #sweaterweather #sweater #vida #vidaconsignment #happy #lovelies
19 3 11 hours ago
@ogklipz Profile picture

@ogklipz

𝐠𝐨𝐨𝐝𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭..𝐡𝐞𝐫𝐞’𝐬 𝐚𝐧 𝐞𝐝𝐢𝐭 𝐨𝐟 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐢 𝐨𝐧 𝐯𝐨𝐠𝐮𝐞 𝐭𝐨 𝐡𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐬𝐨 𝐢𝐧𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮. 😙

𝐠𝐨𝐨𝐝𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭..𝐡𝐞𝐫𝐞’𝐬 𝐚𝐧 𝐞𝐝𝐢𝐭 𝐨𝐟 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐢 𝐨𝐧 𝐯𝐨𝐠𝐮𝐞 𝐭𝐨 𝐡𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐬𝐨 𝐢𝐧𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮. 😙
48 9 11 hours ago

Top #lovelies posts

@bts.armywow Profile picture

@bts.armywow

"Love Lies eps.13"
Entah harus d kasih caption apa aku speacless..
Pokonya like & komen yg banyak biar makin smangat ngerjain kelanjutannya.
.
.
-han🌸
#lovelies #jungkook

"Love Lies eps.13"
Entah harus d kasih caption apa aku speacless..
Pokonya like & komen yg banyak biar makin smangat ngerjain kelanjutannya.
.
.
-han🌸
#lovelies #jungkook
975 96 20 September, 2019
Throwback fun in Lahore with all these beauties #explore #fun#live#insta #instafit #lahore @bimladavid #lovelies#hotel#2019
2,199 21 12 September, 2019
#Hey #lovelies 🥰
9,120 149 5 September, 2019