#ljens Instagram Photos & Videos

.
Haven't post a local drama for sooo long... (cz ❤️ hasn't acted for sooooo long)
. 
But this scene definitely deserve to be posted cz it was exceptionally deep.... good... and heartbreaking 💔
.
True love in d most unselfish way 💕💞💕 .
. 
Hats off to @seanlje  @mfmirafilzah  @benamirr  @yusuf_bahrin  @michaelang38
.
Ai ekceli keraiiiii
.
.
Credit to @seanlje 
Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS - #regrann

.
Haven't post a local drama for sooo long... (cz ❤️ hasn't acted for sooooo long)
.
But this scene definitely deserve to be posted cz it was exceptionally deep.... good... and heartbreaking 💔
.
True love in d most unselfish way 💕💞💕 .
.
Hats off to @seanlje @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @michaelang38
.
Ai ekceli keraiiiii
.
.
Credit to @seanlje
Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS - #regrann

29 4 17 hours ago
#DramaSweetDreams will not complete without a cute oppa!! Carl face is super duper cute and his character is so match for him.. Carl is such a good person.. love him.. Great actor @seanlje 👏🏻💕 #dramasweetdreams #carl #karl #putri #qash #qashadam #digitalart #digitalpainting #maibriedamy #ljens #oppa #kpop

#DramaSweetDreams will not complete without a cute oppa!! Carl face is super duper cute and his character is so match for him.. Carl is such a good person.. love him.. Great actor @seanlje 👏🏻💕 #dramasweetdreams #carl #karl #putri #qash #qashadam #digitalart #digitalpainting #maibriedamy #ljens #oppa #kpop

20 4 19 hours ago
Tacingggg betttulll!!! feel u oppa @seanlje

#Repost @seanlje
• • • • • •
Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS

Tacingggg betttulll!!! feel u oppa @seanlje

#Repost @seanlje
• • • • • •
Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS

8 0 22 hours ago
Sedihnya😢 demi sahabat, sanggup  berundur
.
Orang yang mereject pun direject oleh orang lain, auchh #moveonboleh
.
.
👇👇tag 3 kawan korang 👇👇
.
. 
Follow @moveonboleh untuk pelbagai quotes menarik .
.
#dramasweetdreams #sweetdreams 
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah
#qashadam #benamir
#ninajuren
#jomrepost  #moveon #ICSYVmy #katakatacinta #katakata #katakatamutiara #lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #sabarlahdiriku #lawakhambar #terapiinstagram
 #mudahterhibur
 #thepeekaboo #ljens #oppasean
 #sekadarjenaka #talkinglenses 
#cennonet

Sedihnya😢 demi sahabat, sanggup berundur
.
Orang yang mereject pun direject oleh orang lain, auchh #moveonboleh
.
.
👇👇tag 3 kawan korang 👇👇
.
.
Follow @moveonboleh untuk pelbagai quotes menarik .
.
#dramasweetdreams #sweetdreams
#megadrama #astroria
#putri #mirafilzah
#qashadam #benamir
#ninajuren
#jomrepost #moveon #ICSYVmy #katakatacinta #katakata #katakatamutiara #lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #sabarlahdiriku #lawakhambar #terapiinstagram
#mudahterhibur
#thepeekaboo #ljens #oppasean
#sekadarjenaka #talkinglenses
#cennonet

27 0 22 August, 2019
Rumah sapa banjir semalam?? Good job @seanlje 😭😭😭
.
.
.
.
.
Credit to from @seanlje (@get_regrann) -  Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS - #regrann

Rumah sapa banjir semalam?? Good job @seanlje 😭😭😭
.
.
.
.
.
Credit to from @seanlje (@get_regrann) - Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS - #regrann

24 21 22 August, 2019
One of The Best Scene Among The Best Scenes in #DramaSweetDreams ! ❤️❤️❤️ ° °

#Repost @seanlje
• • • • • •
Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS ° °

#DramaSweetDreams
#SweetDreams
#SeanLJE #MiraFilzah #BenAmir
#OppaKarl #Putri #QashAdam
#TeamPutriKarl #TeamKarlTri
#MegaDrama #AstroRia
#SupportDramaKita
#SpreadLoveNotHate

One of The Best Scene Among The Best Scenes in #DramaSweetDreams ! ❤️❤️❤️ ° °

#Repost @seanlje
• • • • • •
Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS ° °

#DramaSweetDreams
#SweetDreams
#SeanLJE #MiraFilzah #BenAmir
#OppaKarl #Putri #QashAdam
#TeamPutriKarl #TeamKarlTri
#MegaDrama #AstroRia
#SupportDramaKita
#SpreadLoveNotHate

27 0 21 August, 2019
😍
#Repost @seanlje
• • • • • •
This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

😍
#Repost @seanlje
• • • • • •
This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

16 0 21 August, 2019
Credit to from @seanlje (@get_regrann) -  This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol - #regrann

Credit to from @seanlje (@get_regrann) - This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol - #regrann

26 0 20 August, 2019
#TeamQarl
#Repost @seanlje
• • • • • •
This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

#TeamQarl
#Repost @seanlje
• • • • • •
This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

35 0 20 August, 2019
Credit to @seanlje : This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

Credit to @seanlje : This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

144 0 20 August, 2019
#Repost from @seanlje •••
This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

#Repost from @seanlje •••
This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

303 3 20 August, 2019
Good luck and tons of best wishes. God bless you in whatever you do. Fighting brother! @seanlje 🤙🏻💪🏼
.
#ataprooftopcafe #oppasean #kitaljens #ljens #lightroompresets

Good luck and tons of best wishes. God bless you in whatever you do. Fighting brother! @seanlje 🤙🏻💪🏼
.
#ataprooftopcafe #oppasean #kitaljens #ljens #lightroompresets

128 2 19 August, 2019
#Repost @seanlje (@get_repost)
・・・
Ibu: Bila kau sukakan Puteri? 
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

#Repost @seanlje (@get_repost)
・・・
Ibu: Bila kau sukakan Puteri?
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

3 0 18 August, 2019
17th July & 17th August! UH I SHIP! cant wait to hear good news from youuuu sooonnn (maybe? pleaseeee seannnnnn) drop 'em all hahaha! 🌚🌝🔥❤️❤️✨✨🎉🎉🎉🎉 Happy Birthday! thank you for staying strong for yourself, family, friends, best friend and Ljens! We love youuu so muchieee!
#SeanLJE #LivingLjens #Ljens #BaySean

17th July & 17th August! UH I SHIP! cant wait to hear good news from youuuu sooonnn (maybe? pleaseeee seannnnnn) drop 'em all hahaha! 🌚🌝🔥❤️❤️✨✨🎉🎉🎉🎉 Happy Birthday! thank you for staying strong for yourself, family, friends, best friend and Ljens! We love youuu so muchieee!
#SeanLJE #LivingLjens #Ljens #BaySean

49 0 16 August, 2019
Happy birthday @seanlje aka #Karl.. May always be happy and success bro!! 🎂🎉🎈
#ljens #kitaljens  #teamkarl #DramaSweetDreams

Happy birthday @seanlje aka #Karl.. May always be happy and success bro!! 🎂🎉🎈
#ljens #kitaljens #teamkarl #DramaSweetDreams

38 0 16 August, 2019
190817 Sempena hari special ni, just want to doakan Sean semoga terus terbang tinggi dengan mengekalkan diri Sean yang humble, friendly, sincerely layan semua orang including fans, kelakar, easygoing person, and walaupun penat, busy and tinggi mana pon Sean terbang, Sean tetap akan make a time for fans & orang sekililing Sean. And lastly..... I want to wish you a Happiest Birthday. Semoga bertambah rezeki & kebahagiaan dalam hidup Sean.

#Seanturn25 #leejiaernbornday #bae #alwayssuwek #nyala #LJENS #nurfoundherownadam😜 #anasphotoboomed

190817 Sempena hari special ni, just want to doakan Sean semoga terus terbang tinggi dengan mengekalkan diri Sean yang humble, friendly, sincerely layan semua orang including fans, kelakar, easygoing person, and walaupun penat, busy and tinggi mana pon Sean terbang, Sean tetap akan make a time for fans & orang sekililing Sean. And lastly..... I want to wish you a Happiest Birthday. Semoga bertambah rezeki & kebahagiaan dalam hidup Sean.

#Seanturn25 #leejiaernbornday #bae #alwayssuwek #nyala #LJENS #nurfoundherownadam😜 #anasphotoboomed

34 0 16 August, 2019
#Repost @seanlje)Ibu: Bila kau sukakan Puteri? 
Karl: 😌
.
 #DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

#Repost @seanlje)Ibu: Bila kau sukakan Puteri?
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

34 0 15 August, 2019
Dah cukup lama saya tau saya nak dia jadi isteri saya 💘 - Karl 
Kak Lola ni sporting sebenarnya kan.. 💖 ° °

Official Hashtag : #DramaSweetDreams ° °

#Repost @seanlje
• • • • • •
Ibu: Bila kau sukakan Puteri? 
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS ° °

#DramaSweetDreams
#SweetDreams
#SeanLJE #MiraFilzah #BenAmir
#OppaKarl #Putri #QashAdam
#TeamPutriKarl #TeamKarlTri
#MegaDrama #AstroRia
#SupportDramaKita
#SpreadLoveNotHate

Dah cukup lama saya tau saya nak dia jadi isteri saya 💘 - Karl
Kak Lola ni sporting sebenarnya kan.. 💖 ° °

Official Hashtag : #DramaSweetDreams ° °

#Repost @seanlje
• • • • • •
Ibu: Bila kau sukakan Puteri?
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS ° °

#DramaSweetDreams
#SweetDreams
#SeanLJE #MiraFilzah #BenAmir
#OppaKarl #Putri #QashAdam
#TeamPutriKarl #TeamKarlTri
#MegaDrama #AstroRia
#SupportDramaKita
#SpreadLoveNotHate

59 5 15 August, 2019
Hmm kesian Karl huhu
#DramaSweetDreams #SweetDreams 
#SeanLee #MiraFilzah
:
Repost - @seanlje
Ibu: Bila kau sukakan Puteri? 
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

Hmm kesian Karl huhu
#DramaSweetDreams #SweetDreams
#SeanLee #MiraFilzah
:
Repost - @seanlje
Ibu: Bila kau sukakan Puteri?
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

107 0 15 August, 2019
Ibu: Bila kau sukakan Puteri? 
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

Ibu: Bila kau sukakan Puteri?
Karl: 😌
.
#DramaSweetDreams, Episode 8, 10PM, Astro Ria (104) 🤟🏻
.
Fav ibu, always a fun time shooting w @ninajuren 🥺
@yunarahim @kitaljens #LJENS

50,714 419 15 August, 2019
Credit to from @seanlje (@get_regrann) -  Tag sikit rakan kerja korang yg suka sibuk macam Uncle Wong ni 😂😜
.
Official hashtag kita - #DramaSweetDreams 🤟🏻
.
MEGADRAMA SWEET DREAMS
Bermula 5 Ogos 2019.
Setiap Isnin-Khamis | 10 malam
Hanya di Astro Ria dan RiaHD
.
@mfmirafilzah @benamirr @seanlje @ninajuren @yunarahim @naszsally @yusuf_bahrin @pu_azman @didiastillah @royazman30 @michaelang38
.
@kitaljens #LJENS - #regrann

Credit to from @seanlje (@get_regrann) - Tag sikit rakan kerja korang yg suka sibuk macam Uncle Wong ni 😂😜
.
Official hashtag kita - #DramaSweetDreams 🤟🏻
.
MEGADRAMA SWEET DREAMS
Bermula 5 Ogos 2019.
Setiap Isnin-Khamis | 10 malam
Hanya di Astro Ria dan RiaHD
.
@mfmirafilzah @benamirr @seanlje @ninajuren @yunarahim @naszsally @yusuf_bahrin @pu_azman @didiastillah @royazman30 @michaelang38
.
@kitaljens #LJENS - #regrann

7 0 15 August, 2019
Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS

Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS

425 2 14 August, 2019
Credit to from @dramasweetdreams._ (@get_regrann) -  Bukan tadi merajuk ke? Ni dah ajak balik kampung pulak. Eh ke Putri dah pujuk hewhew.
.
"Saya bukan nak ajak makcik pon." hahahahaha slumberrrrr badak Qash 😂
Kalau bukan berdua, mesti lah Farah yang ikut.
.
Kesian Karl baru nak feeling feeling breakfast with family 😅😅
.

Reposted from @seanlje -  Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr @kitaljens #LJENS
#DramaSweetDreams #SweetDreams #MegaDrama #AstroRia #Putri #MiraFilzah #QashAdam #BenAmir #QashxPutri #teamQashPutri #SeanLje #Naszsally #BenMira #PUAzman #YusufBahrin #DatinNinaJuren #UncleWong #MichaelAng

Credit to from @dramasweetdreams._ (@get_regrann) - Bukan tadi merajuk ke? Ni dah ajak balik kampung pulak. Eh ke Putri dah pujuk hewhew.
.
"Saya bukan nak ajak makcik pon." hahahahaha slumberrrrr badak Qash 😂
Kalau bukan berdua, mesti lah Farah yang ikut.
.
Kesian Karl baru nak feeling feeling breakfast with family 😅😅
.

Reposted from @seanlje - Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr @kitaljens #LJENS
#DramaSweetDreams #SweetDreams #MegaDrama #AstroRia #Putri #MiraFilzah #QashAdam #BenAmir #QashxPutri #teamQashPutri #SeanLje #Naszsally #BenMira #PUAzman #YusufBahrin #DatinNinaJuren #UncleWong #MichaelAng

33 0 14 August, 2019
Kitorg satu family baru nak makan. Tup2.. 😢 ° °

Peminat2 #DramaSweetDreams , kita kasi trending lagi actors n actress kita mlm ni. Termasuk Michael Ang sekali. Official Hashtag #DramaSweetDreams 😍 ° °

#Repost @seanlje
• • • • • •
Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS ° °

#DramaSweetDreams
#SweetDreams
#SeanLJE #MiraFilzah #BenAmir
#OppaKarl #Putri #QashAdam
#TeamPutriKarl 
#MegaDrama #AstroRia
#SupportDramaKita
#SpreadLoveNotHate

Kitorg satu family baru nak makan. Tup2.. 😢 ° °

Peminat2 #DramaSweetDreams , kita kasi trending lagi actors n actress kita mlm ni. Termasuk Michael Ang sekali. Official Hashtag #DramaSweetDreams 😍 ° °

#Repost @seanlje
• • • • • •
Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS ° °

#DramaSweetDreams
#SweetDreams
#SeanLJE #MiraFilzah #BenAmir
#OppaKarl #Putri #QashAdam
#TeamPutriKarl
#MegaDrama #AstroRia
#SupportDramaKita
#SpreadLoveNotHate

32 3 14 August, 2019
Bukan tadi merajuk ke? Ni dah ajak balik kampung pulak. Eh ke Putri dah pujuk hewhew.
.
"Saya bukan nak ajak makcik pon." hahahahaha slumberrrrr badak Qash 😂
Kalau bukan berdua, mesti lah Farah yang ikut.
.
Kesian Karl baru nak feeling feeling breakfast with family 😅😅
.

Reposted from @seanlje -  Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr @kitaljens #LJENS
#DramaSweetDreams #SweetDreams #MegaDrama #AstroRia #Putri #MiraFilzah #QashAdam #BenAmir #QashxPutri #teamQashPutri #SeanLje #Naszsally #BenMira #PUAzman #YusufBahrin #DatinNinaJuren #UncleWong #MichaelAng

Bukan tadi merajuk ke? Ni dah ajak balik kampung pulak. Eh ke Putri dah pujuk hewhew.
.
"Saya bukan nak ajak makcik pon." hahahahaha slumberrrrr badak Qash 😂
Kalau bukan berdua, mesti lah Farah yang ikut.
.
Kesian Karl baru nak feeling feeling breakfast with family 😅😅
.

Reposted from @seanlje - Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr @kitaljens #LJENS
#DramaSweetDreams #SweetDreams #MegaDrama #AstroRia #Putri #MiraFilzah #QashAdam #BenAmir #QashxPutri #teamQashPutri #SeanLje #Naszsally #BenMira #PUAzman #YusufBahrin #DatinNinaJuren #UncleWong #MichaelAng

3,323 32 14 August, 2019
"saya bukan nak ajak makcik pun" - Qash

Kuang asam punya bakal menantu , ada ke cakap macam tu ngan bakal mak mertua.  Tak per Karl fighting kejar cinta awak.. Sambil tu beli jiwa Bakal Mak Mertua tu yek 😄 
Agak2 Qash nak bawak sapa balik kampung?  Uncle Wong ke?  Suspen nih 🙈 
#TeamKarl .
.
.
#Repost @seanlje
• • • • • •
Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS .
.
#DramaSweetDreams 
#MEGADRAMA 
#SeanLJE 
#MiraFilzah

"saya bukan nak ajak makcik pun" - Qash

Kuang asam punya bakal menantu , ada ke cakap macam tu ngan bakal mak mertua. Tak per Karl fighting kejar cinta awak.. Sambil tu beli jiwa Bakal Mak Mertua tu yek 😄
Agak2 Qash nak bawak sapa balik kampung? Uncle Wong ke? Suspen nih 🙈
#TeamKarl .
.
.
#Repost @seanlje
• • • • • •
Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS .
.
#DramaSweetDreams
#MEGADRAMA
#SeanLJE
#MiraFilzah

21 0 14 August, 2019
Posted @withrepost • @seanlje Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS

Posted @withrepost@seanlje Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS

292 14 14 August, 2019
Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS

Mmg betul masih sorang yg tgh syok sendiri 😢 kenapaaa la hidup sorang oppa cenni 🥺
.
#DramaSweetDreams malam ni 10PM, Astro Ria 🤟🏻
.
@mfmirafilzah @ninajuren @michaelang38 @rockingbalqis @benamirr
@kitaljens #LJENS

35,944 486 14 August, 2019

Top #ljens posts

Today we bring my pick up skills to the test around KL Sentral & NU Sentral 🌙 tag @ a friend, and let me know if they wanna visit my home at Sentral Suites 😏😜 @kitaljens #LJENS @lifeatklsentral_

Today we bring my pick up skills to the test around KL Sentral & NU Sentral 🌙 tag @ a friend, and let me know if they wanna visit my home at Sentral Suites 😏😜 @kitaljens #LJENS @lifeatklsentral_

5,588 68 21 May, 2019
Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS

Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS

55,896 2,337 21 August, 2019
.
.
Mesti korang ada member macam ni kan?😂
Dia serious lah macam mana pun orang tetap pikir dia tengah memain 😆
Kesian dia~
.
.
👇🏻👇🏻Tag sikit member korang yang kaki gurau tu👇🏻👇🏻
. 
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia .
.
🎥#tv3malaysia .
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@jihanmuse @icanseeyourvoice_my 
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#ismailizzani
#wpentertainment #ljens #jihanmuse 
#khaibahar #khaibahar94 #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakhambar #lawakan #lawakantarabangsa
#thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

.
.
Mesti korang ada member macam ni kan?😂
Dia serious lah macam mana pun orang tetap pikir dia tengah memain 😆
Kesian dia~
.
.
👇🏻👇🏻Tag sikit member korang yang kaki gurau tu👇🏻👇🏻
.
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia .
.
🎥 #tv3malaysia .
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@jihanmuse @icanseeyourvoice_my
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#ismailizzani
#wpentertainment #ljens #jihanmuse
#khaibahar #khaibahar94 #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakhambar #lawakan #lawakantarabangsa
#thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

1,232 11 30 June, 2019
I wanna start by thanking God for my life. Indeed He knows best and has a plan for me. Believing that He will guide me through this journey, that has been my motto for the past year and He has blessed me with so much. Thank you for not making my quarter life a crisis but an eventful one along with a million lessons to learn 😜
.
Thank you all for accepting and forgiving me for any mistakes I’ve done; to always moving forward and being better everyday 🤟🏻
.
Thank you all for the kind wishes and I always wish nothing but the best for you guys too 🙏🏻
.
Indeed 2019 has been a remarkable year! 🌸
.
@kitaljens #LJENS #seanlje #DramaSweetDreams 📸 by @baydoucet

I wanna start by thanking God for my life. Indeed He knows best and has a plan for me. Believing that He will guide me through this journey, that has been my motto for the past year and He has blessed me with so much. Thank you for not making my quarter life a crisis but an eventful one along with a million lessons to learn 😜
.
Thank you all for accepting and forgiving me for any mistakes I’ve done; to always moving forward and being better everyday 🤟🏻
.
Thank you all for the kind wishes and I always wish nothing but the best for you guys too 🙏🏻
.
Indeed 2019 has been a remarkable year! 🌸
.
@kitaljens #LJENS #seanlje #DramaSweetDreams 📸 by @baydoucet

87,482 3,484 17 August, 2019
This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

This is how two opposition become best friends; fighting over the same girl 😜 #TeamQarl (Qash+Karl)? Hehe
.
Sambil layan #DramaSweetDreams pukul 10 di Astro Ria, comment la sikit kat sini ❤️
.
@benamirr 📸 by @mfmirafilzah (jgn kata x credit pulak 😜)
@kitaljens #LJENS #seanlje #maythebestmanwin lol

58,318 599 20 August, 2019
Watak aku ni mmg slalu ada masalah ngan Cina eh? HAHAHHAHA calm down, i have no beef with Chinese.. In fact i have few Chinese friends who i love so dearly..
.
Tapi kalau you guys nak tengok dua dua cina ni boleh pergi @ataprooftopcafe ! Makanan best view pon onz!! Haa nmpk tak #supportmember .
.

Jangan lupa tgk Bittersweet okay! Hanya kat UnifiTV.. Tapi kalau takde unifi kat rumah, boleh download je app Unifi playTv FOR FREE TAU!
.
.
Ooh and not to forget! STAY TUNED FOR SENAFAS RINDU RAYA 😉
.
.
#snek #whatchewwatchin #feefotv #redcommfilms @snek.tv @feefo.tv @redcommfilms  #SenafasRindu
#SenafasRinduRaya
#megadrama
#astroria
#azila  #sharinggoodvibes #blessed #nelissa #NelissaNizam #nelissanators #nyala #ljens #josayapunya

Watak aku ni mmg slalu ada masalah ngan Cina eh? HAHAHHAHA calm down, i have no beef with Chinese.. In fact i have few Chinese friends who i love so dearly..
.
Tapi kalau you guys nak tengok dua dua cina ni boleh pergi @ataprooftopcafe ! Makanan best view pon onz!! Haa nmpk tak #supportmember .
.

Jangan lupa tgk Bittersweet okay! Hanya kat UnifiTV.. Tapi kalau takde unifi kat rumah, boleh download je app Unifi playTv FOR FREE TAU!
.
.
Ooh and not to forget! STAY TUNED FOR SENAFAS RINDU RAYA 😉
.
.
#snek #whatchewwatchin #feefotv #redcommfilms @snek.tv @feefo.tv @redcommfilms #SenafasRindu
#SenafasRinduRaya
#megadrama
#astroria
#azila #sharinggoodvibes #blessed #nelissa #NelissaNizam #nelissanators #nyala #ljens #josayapunya

3,559 73 9 May, 2019
Today we bring my pick up skills to the test around KL Sentral & NU Sentral 🌙 tag @ a friend, and let me know if they wanna visit my home at Sentral Suites 😏😜
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@kitaljens #LJENS @lifeatklsentral_ #seandoespickuplines

Today we bring my pick up skills to the test around KL Sentral & NU Sentral 🌙 tag @ a friend, and let me know if they wanna visit my home at Sentral Suites 😏😜
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@kitaljens #LJENS @lifeatklsentral_ #seandoespickuplines

67,915 2,124 20 May, 2019
.
.
Hoo hoo~ dia yang win betul tu 😂
.
Admin ulang banyak kali part tu 😝
.
Siapa yang tertipu ngan akak ni angkat tangan sikit🙋🏻 .
.
🎥@haelhusaini
.
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#haelers #haram #haelhusaini 
#ljens #jihanmuse #haziqhotfm
#azirashafinaz #markadam #shukhotfm
#thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

.
.
Hoo hoo~ dia yang win betul tu 😂
.
Admin ulang banyak kali part tu 😝
.
Siapa yang tertipu ngan akak ni angkat tangan sikit🙋🏻 .
.
🎥@haelhusaini
.
.
p/s: Halalkan admin ambil video korang 😊
.
.
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik
.
.
#icanseeyourvoice
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#haelers #haram #haelhusaini
#ljens #jihanmuse #haziqhotfm
#azirashafinaz #markadam #shukhotfm
#thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

1,593 40 26 June, 2019
Saya tau korang tunggu2 Sean menari #KillThisLove 😏🌸
Am wearing the latest UT Nintendo collection 👾 The UT Wear Your World event is coming up from 22 – 28 April at North Void MidValley. Catch the launch of the new collection of UTs (Marvel, Nintendo, Gundam, Capcom). Ambik gambar dkt the exclusive UT Pods dan upload ke IG utk menang UT! 🔥 Who knows, mungkin #OppaSean akan berada di sana! 😉

#MYUT #UTWearYourWorld @kitaljens #LJENS #nyala

Saya tau korang tunggu2 Sean menari #KillThisLove 😏🌸
Am wearing the latest UT Nintendo collection 👾 The UT Wear Your World event is coming up from 22 – 28 April at North Void MidValley. Catch the launch of the new collection of UTs (Marvel, Nintendo, Gundam, Capcom). Ambik gambar dkt the exclusive UT Pods dan upload ke IG utk menang UT! 🔥 Who knows, mungkin #OppaSean akan berada di sana! 😉

#MYUT #UTWearYourWorld @kitaljens #LJENS #nyala

21,762 661 21 April, 2019