#lipsgloss Instagram Photos & Videos

lipsgloss - 48.8k posts

Hashtag Popularity

58
average comments
1.8k
average likes

Dzień dobry w środę!👋🏼 Jak Wam mija dzień?
Mnie niestety pokonało zapalenie zatok i ,,umieram” w domu🤧🤯🤒

Na zdjęciu mam nowy rozświetlacz, w którym jestem zakochana 🥰✨


#makijaz #makijaż #makijazdzienny #makijazpolska #delikatnymakijaż #makeupyourlife #makeupoftoday #makeupflowless #makeupmania #makeupholic #makeupphoto #selfmakeup #glowymakeup #classicmakeup #naturalmakeuplook #glowmakeup #rozświetlacz #highliter #lipsgloss #lipglow #lipglosslover #lipvolume

Dzień dobry w środę!👋🏼 Jak Wam mija dzień? 
Mnie niestety pokonało zapalenie zatok i ,,umieram” w domu🤧🤯🤒
•
Na zdjęciu mam nowy rozświetlacz, w którym jestem zakochana 🥰✨
•
•
#makijaz #makijaż #makijazdzienny #makijazpolska #delikatnymakijaż #makeupyourlife #makeupoftoday #makeupflowless #makeupmania #makeupholic #makeupphoto #selfmakeup #glowymakeup #classicmakeup #naturalmakeuplook #glowmakeup #rozświetlacz #highliter #lipsgloss #lipglow #lipglosslover #lipvolume
59 26 1 hour ago

RM29 SAHAJA! .

Promotion kembali lagi. Beli 2 pcs hanya RM 29 dan Ryna nak bagi free gift untuk customer ryna lagi 1 pcs. Tapi free gift 1 pcs untuk yang cepat je. Hehe. Warna cantik cantik. Jarang dapat harga dan free gift macam ni.

#lipsmattemurah #lipsmatte #gincu #gincumurah #lipstick #lipstickmurah #lipsgloss #lipsglossmurah

RM29 SAHAJA! .

Promotion kembali lagi. Beli 2 pcs hanya RM 29 dan Ryna nak bagi free gift untuk customer ryna lagi 1 pcs. Tapi free gift 1 pcs untuk yang cepat je. Hehe. Warna cantik cantik. Jarang dapat harga dan free gift macam ni.

#lipsmattemurah #lipsmatte #gincu #gincumurah #lipstick #lipstickmurah #lipsgloss #lipsglossmurah
0 0 5 hours ago

🤩 LABIALES MÁGICOS
GLOSS PH💋💋
.
Lleva 1 por $7.000.
.
2 por $12.000.
.
⭐Cambia de color dependiendo a tu PH, deja un tono muy natural a tus labios y lo mejor es de larga duración 🙋🏼‍♀ Si deseas lo puedes dejar con efecto gloss o quitarlo y solo dejar la tonalidad .
#labialesmagicos #lipsgloss #makeup #makeupibague #maquillaje #maquillajeibagué #ibague

🤩 LABIALES MÁGICOS 
GLOSS PH💋💋
.
Lleva 1 por $7.000.
.
2 por $12.000.
.
⭐Cambia de color dependiendo a tu PH, deja un tono muy natural a tus labios y lo mejor es de larga duración 🙋🏼‍♀ Si deseas lo puedes dejar con efecto gloss o quitarlo y solo dejar la tonalidad .
 #labialesmagicos #lipsgloss #makeup #makeupibague #maquillaje #maquillajeibagué #ibague
3 0 8 hours ago

Morning & Selamat Pagi Semua 😍

Korang ada masalah bibir? Bibir kering , bibir hitam akibat merokok , kulit mengelupas & sebagainya ? Magicilips adalah penyelesaian bgi semua masalah bibir 😍

Nak order ? Tekan link 👇🏽
http://www.wasap.my/60107117627/NakOrderMagicilips

#magicilipsbyanissafaizul #magicilips
#lipstick #lipstickbibir #ifacelover #lipsgloss #vitamin #khasiatbuahbuahan #bibirsehat #mesticuba #pakaisekalijatuhcinta #pinkkanbibir #kualalumpur #ampang #damansara #setapak

Morning & Selamat Pagi Semua 😍

Korang ada masalah bibir? Bibir kering , bibir hitam akibat merokok , kulit mengelupas & sebagainya ? Magicilips adalah penyelesaian bgi semua masalah bibir 😍

Nak order ? Tekan link 👇🏽
http://www.wasap.my/60107117627/NakOrderMagicilips

#magicilipsbyanissafaizul #magicilips 
#lipstick #lipstickbibir #ifacelover #lipsgloss #vitamin #khasiatbuahbuahan #bibirsehat #mesticuba #pakaisekalijatuhcinta #pinkkanbibir #kualalumpur #ampang #damansara #setapak
3 0 8 hours ago

Última de esta belleza ✨🌌🔥😈 .
.
.
.
#glowing #Glow #glowskin #skin #flawlesskin #highligtmakeup #lipsgloss #gloss #nudelips #glitter

Última de esta belleza ✨🌌🔥😈 .
.
.
.
#glowing #Glow #glowskin #skin #flawlesskin #highligtmakeup #lipsgloss #gloss #nudelips #glitter
20 0 8 hours ago

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul ❓
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap
21 0 8 hours ago

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul ❓
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap
11 0 8 hours ago

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul ❓
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap
6 0 8 hours ago

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul ❓
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap
6 0 9 hours ago
#makeupglitter #lipsgloss
27 1 11 hours ago

Aloe Vera Drinking Gel
Glæd dine nærmeste med en LR Aloe Vera Feel Good Box i en smuk juleindpakning, der er perfekt klar til at lægge under juletræet. Hver pakke indeholder 2 flasker Aloe Vera Drinking Gel, plus en gratis 150 ml Emergency Spray. Vælg frit mellem de 4 velsmagende Aloe Vera specialister – du finder helt sikkert en specialist, der passer perfekt til det yndlingsmenneske du har i tankerne. Den perfekte julegave, der gør godt både udvendigt og indvendigt.

Aloe Vera Drinking Gel
Glæd dine nærmeste med en LR Aloe Vera Feel Good Box i en smuk juleindpakning, der er perfekt klar til at lægge under juletræet. Hver pakke indeholder 2 flasker Aloe Vera Drinking Gel, plus en gratis 150 ml Emergency Spray. Vælg frit mellem de 4 velsmagende Aloe Vera specialister – du finder helt sikkert en specialist, der passer perfekt til det yndlingsmenneske du har i tankerne. Den perfekte julegave, der gør godt både udvendigt og indvendigt.
4 1 16 hours ago

Aceite hidratante para labios Save MY Lips Rude. 👄 ↪️Pará labios super hidratados 💋💋 #makeuplover
#lovermakeup
#oriettstore
#lipsgloss

Aceite hidratante para labios Save MY Lips Rude. 👄 ↪️Pará labios super hidratados 💋💋 #makeuplover
#lovermakeup
#oriettstore
#lipsgloss
0 0 17 hours ago

Porque pensamos en ti.
Te proponemos nuestro siguiente #Blackfriday en nuestro servicios de #eyeliner con difuminado y #labios técnica #glossylips💋 .
.
.
Del 19 al 29 de Noviembre puedes acogerte a éste #descuento pensado para tí. .
.
.
RESERVAS : 966 350255 .
.
.
#lipsfullcolor , #lipstain , #lipsgloss , #fullcolorlips , #lipstatoo , #eyelinertattoo , #eyescat , #eyesshadows , #eyesperfect , #ombreeyeshadow , #evanecentrodeestetica , #alicantecitygram , #alicantecity , #murciasemueve , #murcia , #valenciaspain .

Porque pensamos en ti.
Te proponemos nuestro siguiente #Blackfriday en nuestro servicios de #eyeliner con difuminado y #labios técnica #glossylips💋 .
.
.
Del 19 al 29 de Noviembre puedes acogerte a éste #descuento pensado para tí. .
.
.
RESERVAS : 966 350255 .
.
.
#lipsfullcolor ,#lipstain ,#lipsgloss ,#fullcolorlips ,#lipstatoo ,#eyelinertattoo ,#eyescat ,#eyesshadows ,#eyesperfect ,#ombreeyeshadow ,#evanecentrodeestetica ,#alicantecitygram ,#alicantecity ,#murciasemueve ,#murcia ,#valenciaspain .
11 3 17 hours ago

Gloss
Disponible $RD 150

Tenemos entregas: en estaciones del metro y teleférico.

También en plazas: Sambil, megacentro,blue mall y Acropolis.
------------------------------------------- Para más información: Dm o vía WhatsApp: 829-444-0215

#gloss #lipsgloss

Gloss
Disponible $RD 150

Tenemos entregas: en estaciones del metro y teleférico.

También en plazas: Sambil, megacentro,blue mall y Acropolis.
------------------------------------------- Para más información: Dm o vía WhatsApp: 829-444-0215

#gloss #lipsgloss
4 0 18 hours ago

Promotion kembali lagi. Beli 2 pcs hanya RM 29 dan Ryna nak bagi free gift untuk customer ryna lagi 1 pcs. Tapi free gift 1 pcs untuk yang cepat je. Hehe. Warna cantik cantik. Jarang dapat harga dan free gift macam ni.

#lipsmattemurah #lipsmatte #gincu #gincumurah #lipstick #lipstickmurah #lipsgloss #lipsglossmurah

Promotion kembali lagi. Beli 2 pcs hanya RM 29 dan Ryna nak bagi free gift untuk customer ryna lagi 1 pcs. Tapi free gift 1 pcs untuk yang cepat je. Hehe. Warna cantik cantik. Jarang dapat harga dan free gift macam ni.

#lipsmattemurah #lipsmatte #gincu #gincumurah #lipstick #lipstickmurah #lipsgloss #lipsglossmurah
3 0 19 hours ago
#lipsgloss #ácidohialurinico #amoraestetica 👄👄👄
4 0 20 hours ago

Sabías que nuestros #lipsgloss aumentadore de volumen, vienen en dos sensaciones diferentes? Menta ❄️ y Canela fuego 🔥
Que Además de estar en oferta tenemos envios y delivery #Gratis , ordena los tuyos y siente la diferencia‼️

Sabías que nuestros #lipsgloss aumentadore de volumen, vienen en dos sensaciones diferentes? Menta ❄️ y Canela fuego 🔥
Que Además de estar en oferta tenemos envios y delivery #Gratis , ordena los tuyos y siente la diferencia‼️
24 2 20 hours ago

PAKAI #magicilipsbyanissafaizul BIBIR NAMPAK NEUTRAL SANGATTTT!
wahhh! wahhh! besttttnyaa.

ini penangan yang dah try #magicilips. Korang bila lagi?

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞

PAKAI #magicilipsbyanissafaizul BIBIR NAMPAK NEUTRAL SANGATTTT!
wahhh! wahhh! besttttnyaa.

ini penangan yang dah try #magicilips. Korang bila lagi?

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞
2 1 21 hours ago

"Bibir cantik dengan satu calitan" .
Kelebihan Magic Ilips:
- Merawat bibir kering dan merekah
- ikut warna darah
- Sekali calit tahan 8 - 12 jam
- Neutral
.
Beli 2 pcs dpt free gift yg menarik
.

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞

"Bibir cantik dengan satu calitan" .
Kelebihan Magic Ilips:
- Merawat bibir kering dan merekah
- ikut warna darah
- Sekali calit tahan 8 - 12 jam
- Neutral
.
 Beli 2 pcs dpt free gift yg menarik
.

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞
1 1 21 hours ago

Kulit dah cantikkk gebuuu gebas, tapiiiiii bibir kering pula.

Alaaaa tak syok la gini..
Ha! apa kata awak cuba #magicilipsbyanissafaizul nii..justtt calit2 sikit bibir dah lembap,cantikk beseriiii😍

NAK BIBIR CANTIK?
TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞

Kulit dah cantikkk gebuuu gebas, tapiiiiii bibir kering pula.

Alaaaa tak syok la gini..
Ha! apa kata awak cuba #magicilipsbyanissafaizul nii..justtt calit2 sikit bibir dah lembap,cantikk beseriiii😍

NAK BIBIR CANTIK?
TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞
1 1 21 hours ago

Salah satu hal yang unik dari LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK adalah warnanya yang berubah mengikuti pH bibir. Karena pH bibir setiap orang berbeda maka warna lipstick yang didapat juga berbeda-beda. Kok bisa?
——————————
(pH adalah tingkat keasaman yang diukur dengan angka 1-10. Angka 1-6 berarti asam sedangkan angka 8-10 berarti basa.)
——————————
Kandungan Anthocyanin dalam West Indian Cherry memberikan warna merah ketika terkena asam. Semakin asam maka warna merahnya akan semakin kelihatan. Sebaliknya, basa akan mengakibatkan perubahan warna menjadi merah ini melambat.
Penggunaan LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK sekaligus cara mengukur kesehatan tubuhmu. Semakin lama LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK mengubah bibirmu menjadi merah, berarti tubuhmu memiliki metabolisme, sirkulasi darah, dan suhu tubuh yang rendah.
#lipmaskmurah #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipstickhalal #lipstickmatte #lipstickjakarta #lipstickori #lipstickoriginial #lipstickbranded #lipscream #lipsgloss #lipcreamoriginal #lipcreammatte #lipbalm #lipmask #legendage #legendagelipstick #lipsticklegendage #lipsticksurabaya

Salah satu hal yang unik dari LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK adalah warnanya yang berubah mengikuti pH bibir. Karena pH bibir setiap orang berbeda maka warna lipstick yang didapat juga berbeda-beda. Kok bisa?
——————————
(pH adalah tingkat keasaman yang diukur dengan angka 1-10. Angka 1-6 berarti asam sedangkan angka 8-10 berarti basa.)
——————————
Kandungan Anthocyanin dalam West Indian Cherry memberikan warna merah ketika terkena asam. Semakin asam maka warna merahnya akan semakin kelihatan. Sebaliknya, basa akan mengakibatkan perubahan warna menjadi merah ini melambat. 
Penggunaan LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK sekaligus cara mengukur kesehatan tubuhmu. Semakin lama LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK mengubah bibirmu menjadi merah, berarti tubuhmu memiliki metabolisme, sirkulasi darah, dan suhu tubuh yang rendah.
#lipmaskmurah #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipstickhalal #lipstickmatte #lipstickjakarta #lipstickori #lipstickoriginial #lipstickbranded #lipscream #lipsgloss #lipcreamoriginal #lipcreammatte #lipbalm #lipmask #legendage #legendagelipstick #lipsticklegendage #lipsticksurabaya
0 0 22 hours ago

Salah satu hal yang unik dari LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK adalah warnanya yang berubah mengikuti pH bibir. Karena pH bibir setiap orang berbeda maka warna lipstick yang didapat juga berbeda-beda. Kok bisa?
——————————
(pH adalah tingkat keasaman yang diukur dengan angka 1-10. Angka 1-6 berarti asam sedangkan angka 8-10 berarti basa.)
——————————
Kandungan Anthocyanin dalam West Indian Cherry memberikan warna merah ketika terkena asam. Semakin asam maka warna merahnya akan semakin kelihatan. Sebaliknya, basa akan mengakibatkan perubahan warna menjadi merah ini melambat.
Penggunaan LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK sekaligus cara mengukur kesehatan tubuhmu. Semakin lama LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK mengubah bibirmu menjadi merah, berarti tubuhmu memiliki metabolisme, sirkulasi darah, dan suhu tubuh yang rendah.
#lipmaskmurah #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipstickhalal #lipstickmatte #lipstickjakarta #lipstickori #lipstickoriginial #lipstickbranded #lipscream #lipsgloss #lipcreamoriginal #lipcreammatte #lipbalm #lipmask #legendage #legendagelipstick #lipsticklegendage #lipsticksurabaya

Salah satu hal yang unik dari LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK adalah warnanya yang berubah mengikuti pH bibir. Karena pH bibir setiap orang berbeda maka warna lipstick yang didapat juga berbeda-beda. Kok bisa?
——————————
(pH adalah tingkat keasaman yang diukur dengan angka 1-10. Angka 1-6 berarti asam sedangkan angka 8-10 berarti basa.)
——————————
Kandungan Anthocyanin dalam West Indian Cherry memberikan warna merah ketika terkena asam. Semakin asam maka warna merahnya akan semakin kelihatan. Sebaliknya, basa akan mengakibatkan perubahan warna menjadi merah ini melambat. 
Penggunaan LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK sekaligus cara mengukur kesehatan tubuhmu. Semakin lama LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK mengubah bibirmu menjadi merah, berarti tubuhmu memiliki metabolisme, sirkulasi darah, dan suhu tubuh yang rendah.
#lipmaskmurah #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipstickhalal #lipstickmatte #lipstickjakarta #lipstickori #lipstickoriginial #lipstickbranded #lipscream #lipsgloss #lipcreamoriginal #lipcreammatte #lipbalm #lipmask #legendage #legendagelipstick #lipsticklegendage #lipsticksurabaya
2 0 22 hours ago

Salah satu hal yang unik dari LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK adalah warnanya yang berubah mengikuti pH bibir. Karena pH bibir setiap orang berbeda maka warna lipstick yang didapat juga berbeda-beda. Kok bisa?
——————————
(pH adalah tingkat keasaman yang diukur dengan angka 1-10. Angka 1-6 berarti asam sedangkan angka 8-10 berarti basa.)
——————————
Kandungan Anthocyanin dalam West Indian Cherry memberikan warna merah ketika terkena asam. Semakin asam maka warna merahnya akan semakin kelihatan. Sebaliknya, basa akan mengakibatkan perubahan warna menjadi merah ini melambat.
Penggunaan LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK sekaligus cara mengukur kesehatan tubuhmu. Semakin lama LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK mengubah bibirmu menjadi merah, berarti tubuhmu memiliki metabolisme, sirkulasi darah, dan suhu tubuh yang rendah.
#lipmaskmurah #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipstickhalal #lipstickmatte #lipsticksurabaya #lipstickjakarta #lipstickori #lipstickoriginial #lipstickbranded #lipscream #lipsgloss #lipcreamoriginal #lipcreammatte #lipbalm #lipmask #legendage #legendagelipstick #lipsticklegendage

Salah satu hal yang unik dari LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK adalah warnanya yang berubah mengikuti pH bibir. Karena pH bibir setiap orang berbeda maka warna lipstick yang didapat juga berbeda-beda. Kok bisa?
——————————
(pH adalah tingkat keasaman yang diukur dengan angka 1-10. Angka 1-6 berarti asam sedangkan angka 8-10 berarti basa.)
——————————
Kandungan Anthocyanin dalam West Indian Cherry memberikan warna merah ketika terkena asam. Semakin asam maka warna merahnya akan semakin kelihatan. Sebaliknya, basa akan mengakibatkan perubahan warna menjadi merah ini melambat. 
Penggunaan LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK sekaligus cara mengukur kesehatan tubuhmu. Semakin lama LEGEND AGE CHERRY LIPSTICK mengubah bibirmu menjadi merah, berarti tubuhmu memiliki metabolisme, sirkulasi darah, dan suhu tubuh yang rendah.
#lipmaskmurah #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipstickhalal #lipstickmatte #lipsticksurabaya #lipstickjakarta #lipstickori #lipstickoriginial #lipstickbranded #lipscream #lipsgloss #lipcreamoriginal #lipcreammatte #lipbalm #lipmask #legendage #legendagelipstick #lipsticklegendage
2 0 22 hours ago

Asiff #maeltotey pon try #magicilipsbyanissafaizul ni tawww. Baru bibir nampak sihat berseri jerrr😍. Eh! korang yang belum dapatkan magic ilips ni, boleh tekan link kat bio tu tawww👄

JOM CANTIK SESAMA 💞

Asiff #maeltotey pon try #magicilipsbyanissafaizul ni tawww. Baru bibir nampak sihat berseri jerrr😍. Eh! korang yang belum dapatkan magic ilips ni, boleh tekan link kat bio tu tawww👄

JOM CANTIK SESAMA 💞
8 1 23 hours ago

KEAYUAN TERSERLAH DENGAN MAGIC ILIPS
.
Mudah senang dan pantas..
.
Hanya dgn satu pilihan pasti akan menjadikan penampilan diri lebih menarik cantik dan anggun
.
Hanya yang terbaik dari liplos Magic Ilips . Dapatkan sekarang dengan free gift.
.

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞

KEAYUAN TERSERLAH DENGAN MAGIC ILIPS
.
Mudah senang dan pantas..
.
Hanya dgn satu pilihan pasti akan menjadikan penampilan diri lebih menarik cantik dan anggun
.
Hanya yang terbaik dari liplos Magic Ilips . Dapatkan sekarang dengan free gift.
.

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER💞
1 1 23 hours ago

Anda ada masalah bibir kering atau mengelupas 😱
Anda tidak suka pakai lipmate atau lipstik😱
Anda suka bibir nampak neutral 😍

Boleh dapatkan Magic Ilips 👄👄👄 Apa yang best Magic Ilips ni. Selain dapat mencantikkan bibir ia juga berfungsi merawat masalah bibir anda.
Jom dapatkan Magic Ilips.

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER🎉

Anda ada masalah bibir kering atau mengelupas 😱
Anda tidak suka pakai lipmate atau lipstik😱
Anda suka bibir nampak neutral 😍

Boleh dapatkan Magic Ilips 👄👄👄 Apa yang best Magic Ilips ni. Selain dapat mencantikkan bibir ia juga berfungsi merawat masalah bibir anda. 
Jom dapatkan Magic Ilips.

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER🎉
0 1 23 hours ago

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul ❓
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
.
#magicilips #byanissafaizul #lipsgloss #magicilipspenang #anissafaizul #syahmisazli #yoeparey #asif #asifsuhaimi #dramaspontan #magicilipsagent #magicilipsdropship #dropship
#tipsbibircantik #bibirkering #bibirgelap
13 0 19 November, 2019

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389

“Ya Allah, jagakan lah hamba-Mu ini, lindungilah hamba-Mu ini, jadikanlah hamba penjemput rezeki Allah yg berlimpahan seperti air sungai yg mengalir tiada hentinya .. Aamiin” 🤲🏻
.
‎بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ .
Ada yang berminat tak @magicilips_hq by @anissafaizul ❓
.
1pcs RM35 sahaja + FREE GIFT 🎁 .
Kalau ada yg berminat boleh tekan link di bio ❗️❗️❗️
.
🤳🏻📲 WHATSAPP 01139273389
20 1 19 November, 2019

Dari bibir pucat terus berubah warna pink pink manja gitu. Haaa bestkan pakai magic ilips yang ikut warna darah dan suhu badan kita.

Tak payah dah nak double dengan lipstik lain dah. Pakai jer magic ilips ni dah cukup cantik.

Kalau tak percaya cubalah 🤗

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER🎉

Dari bibir pucat terus berubah warna pink pink manja gitu. Haaa bestkan pakai magic ilips yang ikut warna darah dan suhu badan kita.

Tak payah dah nak double dengan lipstik lain dah. Pakai jer magic ilips ni dah cukup cantik.

Kalau tak percaya cubalah 🤗

NAK BIBIR CANTIK?
TERUS TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER🎉
1 1 19 November, 2019

ME LIKE VOLUMIZING LIP GLOSS
Este labial te dará un hermoso efecto 3D y engrosará tus labios 👄 dándoles un bonito contorno y suavidad con una larga duración del efecto volumen 🤩 contiene unos hermosos destellos ✨ contamos con 3 tonos disponibles ⚡️💕 #lipsgloss #lipsvolumizing #lipsup #3dlips #inglot #inglotcosmetics #tijuana #mexico

ME LIKE VOLUMIZING LIP GLOSS 
Este labial te dará un hermoso efecto 3D y engrosará tus labios 👄 dándoles un bonito contorno y suavidad con una larga duración del efecto volumen 🤩 contiene unos hermosos destellos ✨ contamos con 3 tonos disponibles ⚡️💕 #lipsgloss #lipsvolumizing #lipsup #3dlips #inglot #inglotcosmetics #tijuana #mexico
3 0 19 November, 2019

LIPSGLOSS Jenama Sendiri!!
.
.
💋Pelbagai warna citarasa Anda!!
🌼Kaya Vitamin C & E
🌼Aloe Vera
🌼Essential Oil
🌼Argan Oil
🌼Tekstur Moist
💋Bau wangi buah-buahan semulajadi!!
🍈🍉🍊🍋🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓🥝🥑🍓🍐
.
.
Bina Jenama Anda bersama kami
@rsglobalindustry
REQUEST MORE INFO
From Our Team
@rsglobalindustry
011-62059190
.
#rsglobalindustry
#oemkosmetik
#privatelabelproducts
#privatelabelcosmetics
#serumjenamasendiri
#produkjenamasendiri
#fullcoveragefoundation
#lipmateviralcosmetics
#blusherviral
#beautyhealth
#vitamincserum
#vitamins
#supplementputih
#lipsgloss
#fiberlashmascara
#oemindustries
#babyshower
#hairserum
#hairstyles
#hairtonic

LIPSGLOSS Jenama Sendiri!!
.
.
💋Pelbagai warna citarasa Anda!!
🌼Kaya Vitamin C & E
🌼Aloe Vera
🌼Essential Oil
🌼Argan Oil
🌼Tekstur Moist
💋Bau wangi buah-buahan semulajadi!!
🍈🍉🍊🍋🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓🥝🥑🍓🍐
.
.
Bina Jenama Anda bersama kami
@rsglobalindustry
REQUEST MORE INFO
From Our Team
@rsglobalindustry
011-62059190
.
#rsglobalindustry 
#oemkosmetik 
#privatelabelproducts 
#privatelabelcosmetics 
#serumjenamasendiri 
#produkjenamasendiri 
#fullcoveragefoundation 
#lipmateviralcosmetics 
#blusherviral
#beautyhealth 
#vitamincserum 
#vitamins 
#supplementputih 
#lipsgloss 
#fiberlashmascara 
#oemindustries 
#babyshower 
#hairserum 
#hairstyles 
#hairtonic
4 0 19 November, 2019

Top #lipsgloss posts

GLOSSY OR MATTE?🤔
.
I got this PR package from @ilmakiage and I have to say this collection with @carlibel is BEYOND LUXURIOUS!!! The PR package as a whole was just so beautiful I had to play with the lippies💋
.
In this video I’m wearing the liner in bybel, lipstick in sirius, and gloss in twilight✨
.
These are BEYOND pigmented and I can’t say it enough luxurious.. @carlibel and @ilmakiage you guys should be so proud!!
.
.
#ilmakiage #carlibybel #ilmakiagecarlibybel #lipstickjunkie #lipstickqueen #lipsgloss #satisfying #satisfyingmakeupvideos #lipswatch #swatches #perfectpout #makeupaddict #makeupobsessed

GLOSSY OR MATTE?🤔
.
I got this PR package from @ilmakiage and I have to say this collection with @carlibel is BEYOND LUXURIOUS!!! The PR package as a whole was just so beautiful I had to play with the lippies💋
.
In this video I’m wearing the liner in bybel, lipstick in sirius, and gloss in twilight✨
.
These are BEYOND pigmented and I can’t say it enough luxurious.. @carlibel and @ilmakiage you guys should be so proud!!
.
.
#ilmakiage #carlibybel #ilmakiagecarlibybel #lipstickjunkie #lipstickqueen #lipsgloss #satisfying #satisfyingmakeupvideos #lipswatch #swatches #perfectpout #makeupaddict #makeupobsessed
1,204 48 6 August, 2019

What’s your favorite lip gloss? I like the Honey glosses from the Starry brand. 💋

Which one is your favorite? 😍
Follow Me @glitzy.anna 💓
*Turn On Post Notifications 🔔
*Tag Friends 👫
*Send In Suggestions 💬
*
*
*
*

#gloss #glossy #lips #lip #lipcare #lipgloss #glosslips #lipsgloss #glossylips #glosses #lipglosses #lipglosspoppin #lipglossadict #lipglosschallenge #lipglossobsession #glossymakeup

What’s your favorite lip gloss? I like the Honey glosses from the Starry brand. 💋

Which one is your favorite? 😍 
Follow Me @glitzy.anna 💓
*Turn On Post Notifications 🔔
*Tag Friends 👫
*Send In Suggestions 💬
*
*
*
*

#gloss #glossy #lips #lip #lipcare #lipgloss #glosslips #lipsgloss #glossylips #glosses #lipglosses #lipglosspoppin #lipglossadict #lipglosschallenge #lipglossobsession #glossymakeup
8,065 31 23 hours ago

• Which one would you choose❓
• Dubble tap your favorite!! ❤️
• And let us know in the coments💬
• Want to see more?? -> follow @lisa_or_lena_36 👍🏼
#lisaorlena #witchonetochoose #witchonewouldyouchoose #love #leftorright #dubbletap #comment #izaorelle #lisa #lena #lisaandlena #love #lipsgloss #remember #lipstick #makeup #beauty #beach #vacation #vacay #sunrise #sunset #blue #water #colors #art

• Which one would you choose❓
• Dubble tap your favorite!! ❤️
• And let us know in the coments💬
• Want to see more?? -> follow @lisa_or_lena_36 👍🏼
#lisaorlena #witchonetochoose #witchonewouldyouchoose #love #leftorright #dubbletap #comment #izaorelle #lisa #lena #lisaandlena #love #lipsgloss #remember #lipstick #makeup #beauty #beach #vacation #vacay #sunrise #sunset #blue #water #colors #art
5,805 244 25 August, 2019
• Which one would you choose❓
• Dubble tap your favorite!! ❤️
• And let us know in the coments💬
• Want to see more?? -> follow @lisa_or_lena_36 👍🏼
#lisaorlena #witchonetochoose #witchonewouldyouchoose #love #leftorright #dubbletap #comment #izaorelle #lisa #lena #lisaandlena #love #lipsgloss #remember #lipstick #makeup #beauty #love #art #clothes #style #remember #oldtimes #smooth #nice #lips #lipgloss #lipstick #makeup #food #car #cars #handy #nice
31,232 1,237 12 September, 2019

• Which one would you choose❓
• Dubble tap your favorite!! ❤️
• And let us know in the coments💬
• Want to see more?? -> follow @lisa_or_lena_36 👍🏼
#lisaorlena #witchonetochoose #witchonewouldyouchoose #love #leftorright #dubbletap #comment #izaorelle #lisa #lena #lisaandlena #love #lipsgloss #remember #lipstick #makeup #beauty #cool #bedroom

• Which one would you choose❓
• Dubble tap your favorite!! ❤️
• And let us know in the coments💬
• Want to see more?? -> follow @lisa_or_lena_36 👍🏼
#lisaorlena #witchonetochoose #witchonewouldyouchoose #love #leftorright #dubbletap #comment #izaorelle #lisa #lena #lisaandlena #love #lipsgloss #remember #lipstick #makeup #beauty #cool #bedroom
19,169 842 25 August, 2019

#에뛰드하우스 #럭스온아이즈 & #플럼핑펄시럽
-
#에뛰드 신상 빤짝빤짝 #글리터 가 예쁜 럭스온아이즈와 플럼핑펄시럽을 발라봐쓔,,,!

럭스 온 아이즈는 한 번의 터치로도 부드럽고 선명하게 발색되고 펄감도 쵝오 그 자체,,, 바세린 광에 글리터 입자도 들어, 어느 각도에서 봐도 광 차르르하면서 💎 처럼 투명하게 반짝이는 거 실화냐며🤭

총 5가지 컬러로 출시되었고, 젠2 픽은 선셋코랄과 문릿스파클✨

플럼핑 펄 시럽은 립글로스 제형에 작은 펄이 들어있어 입술 볼륨감을 더 돋보이게 해준답니다! 게다가 약간 시원한 느낌도 나면서 플럼핑 효과도 있었슈!!💋

10/18에 출시했으니 다들 꼭 구경해보시라😆
.
.
.
#etudehouse #etude #아이섀도우 #luxeoneyes #글리터섀도우 #glitter #립플럼퍼 #글리터메이크업 #glittermakeup #메이크업튜토리얼 #makeuptutorial #eotd #lotd

#에뛰드하우스 #럭스온아이즈 & #플럼핑펄시럽 ✨
-
#에뛰드 신상 빤짝빤짝 #글리터 가 예쁜 럭스온아이즈와 플럼핑펄시럽을 발라봐쓔,,,!
⠀
럭스 온 아이즈는 한 번의 터치로도 부드럽고 선명하게 발색되고 펄감도 쵝오 그 자체,,, 바세린 광에 글리터 입자도 들어, 어느 각도에서 봐도 광 차르르하면서 💎 처럼 투명하게 반짝이는 거 실화냐며🤭
⠀
총 5가지 컬러로 출시되었고, 젠2 픽은 선셋코랄과 문릿스파클✨
⠀
플럼핑 펄 시럽은 립글로스 제형에 작은 펄이 들어있어 입술 볼륨감을 더 돋보이게 해준답니다! 게다가 약간 시원한 느낌도 나면서 플럼핑 효과도 있었슈!!💋
⠀
10/18에 출시했으니 다들 꼭 구경해보시라😆
.
.
.
#etudehouse #etude #아이섀도우 #luxeoneyes #글리터섀도우 #glitter #립플럼퍼 #글리터메이크업 #glittermakeup #메이크업튜토리얼 #makeuptutorial #eotd #lotd
2,969 35 21 hours ago

• Which one would you choose❓
• Dubble tap your favorite!! ❤️
• And let us know in the coments💬
• Want to see more?? -> follow @lisa_or_lena_36 👍🏼
#lisaorlena #witchonetochoose #witchonewouldyouchoose #love #leftorright #dubbletap #comment #izaorelle #lisa #lena #lisaandlena #love #lipsgloss #remember #lipstick #makeup #beauty #cute #baby #babyshoes #shoes #fila #beautiful #child

• Which one would you choose❓
• Dubble tap your favorite!! ❤️
• And let us know in the coments💬
• Want to see more?? -> follow @lisa_or_lena_36 👍🏼
#lisaorlena #witchonetochoose #witchonewouldyouchoose #love #leftorright #dubbletap #comment #izaorelle #lisa #lena #lisaandlena #love #lipsgloss #remember #lipstick #makeup #beauty #cute #baby #babyshoes #shoes #fila #beautiful #child
4,900 69 25 August, 2019

The first one is my favorite🥰. Which one is yours?

Which one is your favorite?
*Follow Our Account @glitzy.anna 💓
*Turn On Post Notifications 🔔
*Dm Post Suggestions 💬
*
*
*

#gloss #glossy #lips #lip #lipcare #lipgloss #glosslips #lipsgloss #glossylips #glosses #lipglosses #lipglosspoppin #lipglossadict #lipglosschallenge #lipglossobsession #glossymakeup

The first one is my favorite🥰. Which one is yours?

Which one is your favorite?
*Follow Our Account @glitzy.anna 💓
*Turn On Post Notifications 🔔
*Dm Post Suggestions 💬
*
*
*

#gloss #glossy #lips #lip #lipcare #lipgloss #glosslips #lipsgloss #glossylips #glosses #lipglosses #lipglosspoppin #lipglossadict #lipglosschallenge #lipglossobsession #glossymakeup
1,739 7 30 September, 2019