#lawakterkini Instagram Photos & Videos

lawakterkini - 103.1k posts

Assalamualaikum guyss✨ Harini admin nak bagitahu yang korang semua kena dapatkan perfume dari @loyal_perfume ni. Kenapa? Sebab perfume ni mempunyai wangian yang teramat wangi, dahlah wangi tahan lama pulak tuuu😍 So, takkan korang nak tengok je kan? Beli lah sekali🤪 Ajak kawan kawan, sedara mara, ajak semua untuk beli Wangian EDP yang tahan lebih dari 24 JAM nii, mana nak dapat? @loyal_perfume kan ada🔥
.
.
.
#testimoniloyalperfume #feedbackloyalperfume #teamwazzup #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #lawakhambar #sayajual #sayajualmurah #barangbaik #produklakukeras #lawak #lawaking #lawakterkini #produkviral #produklokal #supportlocal #lawakviral #picoftheday #malaysia #singapore #brunei #indonesia #johor #lawak #makanmakan #sepahtu #postage #positivevibes #travelpack #utm

Assalamualaikum guyss✨ Harini admin nak bagitahu yang korang semua kena dapatkan perfume dari @loyal_perfume ni. Kenapa? Sebab perfume ni mempunyai wangian yang teramat wangi, dahlah wangi tahan lama pulak tuuu😍 So, takkan korang nak tengok je kan? Beli lah sekali🤪 Ajak kawan kawan, sedara mara, ajak semua untuk beli Wangian EDP yang tahan lebih dari 24 JAM nii, mana nak dapat? @loyal_perfume kan ada🔥
.
.
.
#testimoniloyalperfume #feedbackloyalperfume #teamwazzup #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #lawakhambar #sayajual #sayajualmurah #barangbaik #produklakukeras #lawak #lawaking #lawakterkini #produkviral #produklokal #supportlocal #lawakviral #picoftheday #malaysia #singapore #brunei #indonesia #johor #lawak #makanmakan #sepahtu #postage #positivevibes #travelpack #utm

3 1 20 minutes ago
✅ Tag member anda 👇🏽👇🏽
👥 Follow @lawakpanda
| Himpunan Gambar dan 🎥 Video menarik | #lawaking #lawakterkini #jomviral #lawakpoyo #lawakmalaysia #lawakhambar #viral #viralterkini #viralmalaysia #viralmalaysia2019 #ohsem #lawakterox

✅ Tag member anda 👇🏽👇🏽
👥 Follow @lawakpanda
| Himpunan Gambar dan 🎥 Video menarik | #lawaking #lawakterkini #jomviral #lawakpoyo #lawakmalaysia #lawakhambar #viral #viralterkini #viralmalaysia #viralmalaysia2019 #ohsem #lawakterox

175 2 26 minutes ago
Lain macam eh kimmy sekarang, berganda-ganda kill dia buat

Tag member anda
. 
Ada video dan gambar menarik berkaitan game? Boleh share  DM atau telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
. 
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #gamemalaysia #esports #mobilelegends #mobilelegendsmalaysia #mobilelegendsindonesia #pubg #pubgmobile #pubgmobilemalaysia

Lain macam eh kimmy sekarang, berganda-ganda kill dia buat

Tag member anda
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan game? Boleh share DM atau telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #gamemalaysia #esports #mobilelegends #mobilelegendsmalaysia #mobilelegendsindonesia #pubg #pubgmobile #pubgmobilemalaysia

146 15 36 minutes ago
Ada geng boba ka followers min?? mana paling sedap?
.
Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn on post notification ♥️
.
Nak review ws 012-8894981 🎈
.
Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓
Jom follow @19street.jersey @19street.jersey
✅Qualiti padu
✅Harga berpatutan
✅Giveaway turut disediakan
.
#lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #lawakking #zonlawak #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #virals #viral #viraldance

Ada geng boba ka followers min?? mana paling sedap?
.
Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn on post notification ♥️
.
Nak review ws 012-8894981 🎈
.
Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓
Jom follow @19street.jersey @19street.jersey
✅Qualiti padu
✅Harga berpatutan
✅Giveaway turut disediakan
.
#lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #lawakking #zonlawak #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #virals #viral #viraldance

41 1 1 hour ago
Shopee ni kaw² lah. 😂 aku takboleh terima siot. idola aku menari lagu shopee 😤tak pe, demi sesuap nasi 🧐👌
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Shopee ni kaw² lah. 😂 aku takboleh terima siot. idola aku menari lagu shopee 😤tak pe, demi sesuap nasi 🧐👌
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

102 2 1 hour ago
Ada lagi ke yang suka pakai hero lama ni? Admin still pakai lagi sebab ulti dia boleh meninggal semua orang

Tag member pro balmond
. 
Ada video dan gambar menarik berkaitan game? Boleh share  DM atau telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
. 
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #gamemalaysia #esports #mobilelegends #mobilelegendsmalaysia #mobilelegendsindonesia #pubg #pubgmobile #pubgmobilemalaysia

Ada lagi ke yang suka pakai hero lama ni? Admin still pakai lagi sebab ulti dia boleh meninggal semua orang

Tag member pro balmond
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan game? Boleh share DM atau telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #gamemalaysia #esports #mobilelegends #mobilelegendsmalaysia #mobilelegendsindonesia #pubg #pubgmobile #pubgmobilemalaysia

524 13 2 hours ago
Mane nak Masuk nii😂
:•:VIDEO PANAS
:•: HIBURAN HARIAN
:•: LAWAK HABIS
:•: KETAWA BERSAMA
😂🤪🤣😜😝 @viral__videomalaysia ♥️💬📤
:•: (LIKE)✔️ (FOLLOW)✔️ (SHARE) ✔️
:•:
#lawak #zonlawak #lawakterkini #lawakan #lawakboring #fannysavagemoments8

Mane nak Masuk nii😂
:•:VIDEO PANAS
:•: HIBURAN HARIAN
:•: LAWAK HABIS
:•: KETAWA BERSAMA
😂🤪🤣😜😝 @viral__videomalaysia ♥️💬📤
:•: (LIKE)✔️ (FOLLOW)✔️ (SHARE) ✔️
:•:
#lawak #zonlawak #lawakterkini #lawakan #lawakboring #fannysavagemoments8

177 1 2 hours ago

Top #lawakterkini posts

Yang penting kahwin dulu eh #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Yang penting kahwin dulu eh #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

25,020 622 15 August, 2019
Komen subhanallah ❤️😊
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

Komen subhanallah ❤️😊
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

28,654 513 14 August, 2019
Kau mesti ada kawan suka kenakan kau #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Kau mesti ada kawan suka kenakan kau #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

14,180 1,021 16 August, 2019
Kalau abi tak balik , cari di syurga yer. Berapa org yg online boleh "Like" perjuangan suci mereka😭😭😭.
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

Kalau abi tak balik , cari di syurga yer. Berapa org yg online boleh "Like" perjuangan suci mereka😭😭😭.
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

8,528 20 17 August, 2019
Tiada ganti #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Tiada ganti #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

15,791 260 14 August, 2019
Setiap orang berhak untuk bahagia #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Setiap orang berhak untuk bahagia #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

13,240 191 13 August, 2019